07.08.12
21:58
Привет и от мен. Не съм нов, но не съм водил дневник във форум до момента.
За мен:
26 години
191-2 сантиметра
100-105 килограма (според зависи) по официални празници и софри - може и повече
кондиция - лоша
силови постижения - посредствени
Опит с тежести - някакъв. начинаещ съм. Тренирал съм почти само с базови упражнения и свободни тежести. Една година близо по програми на Лазар Радков. муай Тай от май месец тази година
Силови постижения
тяга - 200 (единица с колан)
клек - 5 х 145 (с колан)
лег - 5х 105
преса - 5х72,5
обръщане - 3х80
Хранителни режими - малко съм скаран. Пробвал съм РБД, НВД, ВМ-НВД, Войнска Диета, циклично хранене. Проблема ми е, че не съм по готвенето, нито по меренето на порциите. Съответно режима ми в момента е - колкото и когато ми се яде. Гледам да ям “правилните” храни (ака наблягам на пържолите).
Цели - сила, силова издръжливост, кондиция. Дългосрочен план - черна нинджа невидимка - пребива армии и хваща куршуми с голи ръце 😄
Причината да си отворя дневник. Покрай тренировките по Муай Тай забелязвам, че ми е дефицитен въздуха след 15-ина минути интензивни лапи. Съответно се допитах до James Hinks за съвет. Много съм му благодарен, че намери време да ми даде съвети и да ми покаже упражненията.
Съответно програмата ми смятам да е следната:
вторник: сутрин - пудовки в къщи, вечер - МТ
сряда - фитнес
четвъртък: сутрин - пудовки в къщи, вечер - МТ
петък: фитнес
събота: пудовки
неделя: фитнес
понеделник - почивка
Неделя и понеделник могат и да се сменят според зависи какво се заформи уикенда
Разполагам с пудовки в къщи - 2х16 (една competition от 70-те и една по-новичка. Леко различни са) 2х24 (70-тарски competition), купих си и бг торба и ще гледам да я включа и нея в тренировките.
За днес се отчитам с една тренировка по МТ от 90 минути. След 2 седмици ваканция и непознат партньор (доста по-опитен) ми се видя доста нанагорно. Доволен съм.
Храна: бъркани яйца със сирене, пиле с картофи, две филии с нутела (знам бе, ама вкусна пущината) и 2 протеинови шейка bulk суроватка, че почти цял ден бях по задачи.
Добавки - 1 бр. витамини NOW ADAM (дозировката е по две, но разликата с по една на ден май е само в цвета на урината), 3 таблетки трибулус на bulk, 2 таблетки витамин D3 5000 IU на Healthy Origins ( като Cholecalciferol)
Ако някой се интересува, пудовките са като на снимката. 16-ката старата е същия размер като габарити
Та това е за сега. Очаквам критика и ще гледам да пиша редовно.
Промяна на плана. Вариране тежко-средно-леко с вариране на обема и интензивността
Клипчета на вдигания - тяга, клек, военна преса, обръщане 15.01.2014
По-надолу на същата страница - контролни.
16.06.2015
Вталяване. На път към образцов дневник
Темата беше редактирана от CarnalK на 20.04.20 19:55.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимВчерашното посещение във фитнеса отпадна поради липса на време.
Днес сутринта 16 килограмовите пудовки:
Суперсерии от:
(числата са броя на повторенията)
Схемата е А-Б-А-Б (с почивка от минута между тях)
А
Сталкер 7-5-4-2
лицеви с пляскане 8-5-5-3
куца жаба за корем 7-6-4-4 (извинявам се за наименованието)
теглене-”въртене” с пудовка със смяна на ръцете 10(9лява)-7-7-5
почивка 1 минута
Б
тръстър - 8-7-5-3 (рамената направо отказаха)
борческо въртене: 7-5-5-4 (още съм нестабилен в краката)
изхвърляне с една ръка (snatch) 12-10-8-4 (рамената отказаха)
американски подскоци 15-10-8-5 и въздуха свърши
Впечатления:
Не се раздавам докрай. макар това да беше първа тренировка по схемата не се напъвам колкото трябва(ми се иска). Главата отказва пради мускулите, което е зле.
И трябва да се промени.
Храната до момента:
Бъркани яйца със сирене, две филии със фъстъчено масло, пиле фрикасе с ориз.
Довечера МТ.
На снимката и двете пудовки са по 16 кг. Сменям ги на всяка серия. “Малката” май е по-удобна
Вчера привечер.
МТ не беше добре. Лека умора от сутринта, а подбедриците ми се изгорели и са на мехури. навсякъде се обелих, само те останаха. Ритниците бяха зле. Имах чувството, че ритам ренде вместо чувал. Просто го откарах само на удари с ръце и наблягах на техника.
Днес FEETness:
3 кръга от:
упр. - килограми - повторения всеки кръг
клек 100 - 6-6-6
тяга 130 - 6-6-6 и клека и тягата ми бяха по-лесни във втория и третия кръг
военна преса 60 - 6-6-6 - последни кръг на последните повторения вкарах и малко краката
high pull - 60 - 6-6-6 (не съм го правил до сега много)
тесен лег 70 - 6-6-6 леки са ми тези
широк лег 90 6-6-4 последни кръг натежаха и въздуха посвърши. Първия кръг беше на наклонена лежанка, понеже права нямаше свободна и беше доста по-зор
набиране с неутрален хват 7-6-5
набиране подхват 5-4-2 накрая хвата отказваше и въздуха никакъв го нямаше
Искаше ми се кръговете да са четири, но ...
като за първа тренировка съм доволен. не от себе си - имам още много работа докато стигна някакво ниво.
След трен - шейк суроватка изолат и бъркани яйца със сирене, домат и малко шунка.
Добавки:
витамини NOW ADAM 1бр
трибулус myprotein 3
витамин Д - 2 бр
Рибено масло течно - 10 мл.
И малко музика :D
Мнението беше редактирано от CarnalK на 10.08.12 21:04.
11.8
Пудовки
А-Б-А-Б с по минута-две почивка
16 кг пудовки. лицевите и подскоците със собствените 100 кила.
а:
Сталкер 4 3
лицеви с пляскане 7 7
куца жаба 6 6
дърпане-въртене 7 5
Б:
тръстър 10 8
борческо въртене 6 5
изхвър. една ръка 10 8
ам. подскоци 15 7
На сталкера пояса отказа, а на втората серия подскоци свърши въздуха. Отново не се напъвам достатъчно.
Храната:
5 варени яйца, доста принцеси с кашкавал и яйце (8-9 от 400 грама кашкавал и 4 яйца), доза суроватка, половин литър мляко и по-нататък мръвки запечени с кашкавал.
Добавките:
1 бр NOW ADAM
3 бр трибулус
2 бр Vitamin D3 5000 IU
малко грозна музика
Днес - 4 часа сън след нощна. След това катерихме 2 гардероба, детско креватче, някакви етажерки до четвъртия етаж. В 7;15 пристигнах във фитнеса.
Упражнение Тежест Кръг 1 Кръг 2 Кръг 3
клек 110 6 6 5
тяга 130 6 6 6
раменна преса 60 6 5 5
високо изтегляне 70 6 6 5 това дойде тежичко
тесен лег 80 7 6 6
широк лег 80 6 6 6
наб.неутрален BW 5 5 4
наб. подхват BW 4 3 2
Последни кръг лега и набиранията бяха на изключени лампи. Отново въздуха посвърши преди да откажат мускулите.
Храната е зле.
Добавките:
1бр NOW ADAM
3 бр трибулус
2 бр Vitamin D3 5000 IU
10мл течно рибено масло
Следва бръснене и нощна. Утре - “почивен” ден - сглобяване на мебели, поправки на автомобили, санитарен полуден, ден за пазаруване.
Мнението беше редактирано от CarnalK на 12.08.12 21:18.
12.08.12
21:28
Къде тренираш МТ ?
казано от Момчил Ганев на 12.08.12, 21:28:
Къде тренираш МТ ?
http://www.pahuyuth-bremen.de/
май не съм споменал, че живея в Германия.
Затова и толкова витамин Д :)
Вчера - почивен ден.
14.08.12 сутринта
Пудовки
А-Б-А-Б с по минута-две почивка между тях
A:
Сталкер 5 4
лицеви с пляскане 8 6
куца жаба 7 6 (на страна)
дърпане-въртене 10 7 (на страна)
Б:
тръстър 11 8
борческо въртене 7 6 (на страна)
изхвър. една ръка 10 8 (на ръка)
ам. подскоци 15 10
Закуската - филии с лютеница и сирене и маслини.
привечер - МТ. Ще гледам да допълня и храненето.
Вчера - много нерви по разни учреждения. Все едно им бъркам в язвите на тия мързели.
Тренировката:
Три кръга
клек 120 5 5 3
тяга 150 4 4 4
раменна преса 65 4 4 4
високо изтегляне 65 6 6 5
тесен лег 90 6 6 5
широк лег 90 3 3 3
наб.неутрален BW 4 4 4
наб. подхват BW 3 3 3
Тесния лег ми е по-лесен от широкия. Или поне така го усещам. Просто си бутам повече с трицепса, отколкото с гърдите. Последния кръг размених местата на набиранията и лега, че едно хюмненце беше заето да пише смс-и на лежанката и не щя да стане за 20 секунди. Имах и 2 минути пауза, в която направих малко лицеви и ам. подскоци. Следващия път ще се пробвам за 4 кръга.
едит: лека мускулна в краката . бицепс и квадрицепс и малко в делтоидите.
на високото изтегляне не мога да му хавана съвсем цаката все още.
Храната - кюфтета, вурстове, салата, бъркани яйца, един сладолед, 5 бири и 2 ракии.
Добавките - както обикновено
Мнението беше редактирано от CarnalK на 16.08.12 10:28.
16.8 - вчера
Трябваше да има кондиция с пудовките, но бях доста уморен от щангите в сряда и я пропуснах.
вечерта МТ. накрая правих на чувала - 200 колена и 100 ритника. бая пот хвърлих.
Беше и ден за пазар - 6кг свинска кайма (прИмоция), 2 кг телешки дроб (още по-евтин) и разни други работи.
Направих си стабилно количество чили кон карне (моя рецепта с много кайма и малко боб) и си го изядох like a boss
17.8.
Сутринта с един приятел потичахме малко - 2,5 км някъде. Не съм засичал време.
Следобед щанги
3 кръга
клек 120 5 5 4
тяга 160 3 3 3
раменна преса 65 4 4 4
високо изтегляне 65 6 6 6
тесен лег 90 6 6 6
широк лег 90 3 3 3
наб.неутрален BW 4 4 3
наб. подхват BW 3 3 2
Тягата дойде леко тежичко. Бях се засилил за 4-ти кръг, но на второто повторени клек усетих доста напрежение в кръста и оставих щангата. Тягата нямаше да мога да я направя. можех и да сваля тежестите де, ама си ме домързя, пък и загубих инерция :)
Храната - яйца, суджук, доядох чилито, спагети с остатъка от чилито, дроб на тиган с лучец, банан. Грамове и количества не мога да кажа - сипвам на око и ям по апетит.
Добавки - както обикновено: витамини NOW, 1,5 гр трибулус, рибено масло.
Лека мускулна в краката и в трапеца. Feelsgoodman.jpg
Не си пиша загрявките. Преди тренировка са - клекове, лицеви, подскоци, ставни ротации. Гледам веднъж дневно да се помачкам с фоум ролка.
18.8
Пудовки
A:
Сталкер 5 3
лицеви с пляскане 8 6
куца жаба 8 6 (на страна)
дърпане-въртене 10 8 (на страна)
Б:
тръстър 12 8
борческо въртене 7 6 (на страна)
ам. подскоци 15 8
адска жега. Страшно много пот хвърлих. Имаше локвичка накрая. Въпреки това са си посредствени постиженията. След душа още се потя.
Храната: Шамар да е - аванта да е. Снощи ми дадоха 4 кутии със суши. Никой не поиска да дойде да ги изядем с някоя бира, та се насилих и до довечера ще ги изям. Да ми бяха дали за същите пари пържоли ееех... Хапнах и някакъв пудинг, малко сиренце, маслини, зелена салата.
Абе изобщо храненето ми е не-форумно.
И малко безинтересни работи:
Скъсаха ми се ръкавиците :( хем ми казвха да не си взимам tapoout въпреки ниската цена . шева се сцепи и сега съм ги залепил с тиксо. Обещали са ми едни 16 унции втора ръка на twins за малко пари с бонус - бинтове. Утре ще ги взема.
Мисля да си вкарвам и нелегално магнезии в залата. намерих си перфектния вариант - торбички с прах вътре - цапат малко и не става пушилка. изобщо за слабак го раздавам много хардкор. Остава една Shut up and squat или DYEL тениска и злобен поглед.
Мнението беше редактирано от CarnalK на 18.08.12 21:06.
19.8
Адската жега. Спал съм 3 часа максимум. Никакъв апетит.
Тренировката беше зле
Упражнение Тежест Кръг 1 Кръг 2
клек 130 4 3
тяга 160 3 3
раменна преса 65 5 4
високо изтегляне 65 6 6
тесен лег 100 4 4
широк лег 100 2 2
наб.неутрален BW 5 4
наб. подхват BW 3 3
и за трети кръг си ме домързя. Сили имах, но никакво желание. несериозна работа.
Другата седмица - по-добре от тази!
В такова време - Доминиканската Република с тези девойки:
и мохитота на корем
Мнението беше редактирано от CarnalK на 19.08.12 21:04.
Днес е почивен ден, но да впиша нещо.
Изгледах едно 20 пъти това:
Съответно ми става ясно защо ми е ниска бройката при борческото. не мога да хвана цаката да използвам инерцията и да засилвам пудовката, та при всяка бройка трябва да си я “обръщам” от почти dead hang, което ме изцежда. Ерго - трябва да работя над техниката и мисля днес това да правя. Ако имам време де. Ако не - друг ден, но трябва.
Взех си “новите” ръкавици на twins - изглеждат здрави, та да видим.
Снощи гледах и малко старо UFC - дано рустикалния реднек Леснар си седи в кеча. Там си е съвсем на място и да не се връща в UFC.
Мнението беше редактирано от CarnalK на 20.08.12 11:08.
21.8
Сутринта - кондиция с пудовки
A:
Сталкер 6 4
лицеви с пляскане 8 7
куца жаба 8 7 (на страна)
дърпане-въртене 13 10 (на страна)
Б:
тръстър 12 8
борческо въртене 8 6 (на страна)
ам. подскоци 12 8
Борческото на първата серия го правя малко по-добре. но след 2-3 повторение ми се губи координацията между ръцете и пак стигам до положение да трябва да обръщам на всяко повторение от dead hang и това ми еб**a мамата. особено рамената ми окапват. Чудо няма да стане, но ще гледам всеки ден да работя над техниката и така.
Обмислям едни варианти със смяна на мястото където тренирам БИ, но това може да стане най-рано април.
Отвечер:
Муай тай. хванах едно ячко момче днес. Първо лапи - докато аз му ги държах - ок. После той ми ги държа и все ми мърмореше да държа ръцете горе, че се отварям много и... накрая една лапа в носа - потече кръв, ама си трябваше.
После малко спаринг - отвя ме направо. бая бой отнесох. Ударите ми са все едно на забавен каданс. Общо взето - много зян. >За сметка на това хвърлих няколко кила пот.
Равносметка за деня:
три тениски, два чифта гащи с пот колкото хванат
към кило мръвка, 200 грама сирене и доста маслини, лятеница и 3-4 филии хляб
около 7 литра вода, литър мляко, една бира
Предвид храненто ми и физическото състояние преименувам дневника. Друго заглавие като заякна до някакво несрамно ниво.
казано от CarnalK на 21.08.12, 22:17:
...
Предвид храненто ми и физическото състояние преименувам дневника. Друго заглавие като заякна до някакво несрамно ниво.
Минах по диагонал из дневника, но срамно ниво не видях. Но пък новото заглавие е забавно ;)
За силови показатели - не е толкова зле (като изключим набиранията), но издръжливостта ми е плачевна. Пулса ми пада много бавно след тренировка.
Изобщо има много над което да се работи, но и Рим не е бил построен за един ден :)
23.8
Вчеря бях предвидил един фитнес, но се промениха плановете в движение.
Днес: Сутринта - кондиция с пудовки
А-Б-А-Б с по минута почивка между тях
A:
Сталкер 6 4
лицеви с пляскане 9 8
куца жаба 8 8 (на страна)
дърпане-въртене 15 10 (на страна)
Б:
тръстър 12 9
борческо въртене 6 6 (на страна)
ам. подскоци 12 8
на борческото се изложих на първата серия. На седмото с дясната ръка залитнах и по най-балъшкия начин оставих пудовката да ме удари в бедрото. Изтървах я и до там с инерцията. Още не мога да му хвана цаката да става плавно и да го няма момента с dead hang и на двете пудовки в долно положение.
иначе съм доволен. Не се задъхах до откат този път. Но пък рамената ме предават на изхвърлянето.
23.08.12
15:27
казано от CarnalK на 23.08.12, 13:26:
... борческото се изложих на първата серия. Още не мога да му хвана цаката да става плавно и да го няма момента с dead hang и на двете пудовки в долно положение.
Не се ядосвай. На баш борците им трябва доста време да заучат въртенето, а някой така и не се научават да го правят правилно.
На мен проблемът ми е в координацията. Това по принцип де. Затова се и ядосвам. Ако имах по-леки пудовки бих го заучавал с тях за да използвам инерцията и изнесения център на тежестта - с дъмбели и дискове не е същото. Затова забелязвам и на клипчето, че Иван Иванов използва на максимум инерцията и това му позволява голяма бройка.
Иначе ми е ясно, че и с кофти техника и малък брой пак се върши работа.
Днес МТ по-леко. Отработване на ритници и колена. 5 рунда лапи. Тръгнах си по-рано с уважителна причина. Един приятел стана днес баща и му занесох разни неща от тях в болницата, Взех да му гледам и “кучето” (мини пинчер)
23.8
Силова във фитнеса
клек 130 4 4 3
тяга 160 4 3 3
раменна преса 65 4 4 4
високо изтегляне 75 5 5 5
тесен лег 100 5 4 4
широк лег 100 2 2 1
наб.неутрален BW 5 4 3
наб. подхват BW 3 2 2
Тягата след клека ми идва много тежка. Следващата тренировка ще сваля на 150, клека на 120. Да видя дали ще мога да смъкна времето за един кръг. В момента тягата и клека отнемат доста време и не ги правя на висока скорост. Съответно след тях съм изморен и не мога да се концентрирам добре.
И малко музика за разпускане в петък вечер:
http://www.youtube.com/watch?v=rIDa2tBIy8I
24.08.12
21:43
казано от CarnalK на 23.08.12, 21:43:
Взех да му гледам и “кучето” (мини пинчер)
Емоциите ще са на ниво :)
Дата: 26.08.12 Силова във фитнеса
клек 120 5 5 4
тяга 150 4 4 3
раменна преса 65 5 4 4
високо изтегляне 80 5 4 5
тесен лег 100 5 4 4
широк лег 90 4 4 3
наб.неутрален BW 7 5 4
наб. подхват BW 3 3 2
намалих килограмите на тягата и клека с по 10. Резултат - повече сила на останалите движения. И като цяло по-добро усещане след тренировката. Не съм толкова изцеден след първите две и съм по-експедитивен. Свалих и 10 кг на широкия лег. Тесния и широкия лег са ми с най-малка пауза (оставям щангата, махат ми две петици и пак почвам). При другите трябва да си нагласям килограми и тн. и имам някакви почивки.
Всичко - 40 минути някъде. като има и още поле да се свали времето за цялата тренировка.
Взех си и колана за днес, но не можах да го ползвам. Понеже е с ръчка и се наглася с отверка. Свалил съм малко от талията и ми е хлабав. хем храненето не го следя много. Единствена разлика - вкарал съм един ден фаст - понеделник (почивен от тренировки).
28.8
A:
Сталкер 6 4
лицеви с пляскане 8 7
Б:
тръстър 12 8
борческо въртене 6 5 (на страна)
ам. подскоци 12 7
Днес нещо нямах енергия и втория кръг беше бая мъка. Рамената отказват брутално на изхвърлянето - болят си.
казано от CarnalK на 28.08.12, 12:09:
...Рамената отказват брутално на изхвърлянето - болят си.
Вероятно защото разчиташ твърде много на тях. Изхвърлянето е движение с цялото тяло, ревизирай техниката.
казано от Vic на 28.08.12, 12:15:
Вероятно защото разчиташ твърде много на тях. Изхвърлянето е движение с цялото тяло, ревизирай техниката.
От части е така. Признавам. Мъча се да правя възможно най-екплозивно началния суинг, но накрая и краката са уморени.
но те са ми и лимитиращия фактор на сталкера и на тръстъра, и на борческото. А и до някаква степен взимат участие във всичко друго Изхвърлянето просто ги довършва.
казано от CarnalK на 28.08.12, 12:36:
казано от Vic на 28.08.12, 12:15:
От части е така. Признавам. Мъча се да правя възможно най-екплозивно началния суинг, но накрая и краката са уморени.
но те са ми и лимитиращия фактор на сталкера и на тръстъра, и на борческото. А и до някаква степен взимат участие във всичко друго Изхвърлянето просто ги довършва.
Нямам представа какво е сталкер и къде удря. Експлозията на суинга идва от таза, не толкова бедрата, но признавам, че с изморени крака много трудно се заключва таза. След тръстър ВСИЧКО е тежко (може би най-изродското познато на мен сложно-съставно движение)
Крайно време е да се снима сталкера значи :D
На всяко повторение Сталкер има 2 избутвания от лег и две от седеж (веднъж само с една ръка и веднъж с двете).
Ако имам възможност ще гледам да го снимам импровизирано за едно-две повторения.
казано от CarnalK на 28.08.12, 12:51:
...
Доколкото разбирам, Сашо съзнателно не го е направил общо достояние, затова е добре да се консултираш с него преди да снимаш техниката.
28.08.12
13:46
казано от Vic на 28.08.12, 12:58:
...Доколкото разбирам, Сашо съзнателно не го е направил общо достояние, затова е добре да се консултираш с него преди да снимаш техниката.
А е прежалил съм го тоя сталкер, даже вчера за една бройка да го снимам :)
Искам някой, който изглежда добре и е силен да го прави и да се снима, че да е представителен клипа все пак :D
Обаче не става да се обясни, ами трябва да се покаже и обясни.
Примено ти Вик, ще го разбереш веднага, но доста няма и ще завалят пак едни питания, а нещо ми е омръзнало да отговарям...
Мнението беше редактирано от James Hinks на 28.08.12 13:48.
казано от James Hinks на 28.08.12, 13:46:
казано от Vic на 28.08.12, 12:58:
...Доколкото разбирам, Сашо съзнателно не го е направил общо достояние, затова е добре да се консултираш с него преди да снимаш техниката.
А е прежалил съм го тоя сталкер, даже вчера за една бройка да го снимам :)
Искам някой, който изглежда добре и е силен да го прави и да се снима, че да е представителен клипа все пак :D
Обаче не става да се обясни, ами трябва да се покаже и обясни.
Примено ти Вик, ще го разбереш веднага, но доста няма и ще завалят пак едни питания, а нещо ми е омръзнало да отговарям...
Не знам за какво става въпрос, ама разбрах, че търсите някой, който изглежда представително... :))))))
П.П. И съм силна... хах
Мнението беше редактирано от Mucunka на 28.08.12 14:28.
28.08.12
14:35
и срещу скромната сума от 99 999.99 $ за Муцунката и 0.01 $ за мен имаш клипа :D
Аз таковата. Не съм тръгнал да го разпространявам. И да - ако го снимам ще го предоставям по кодирани канали на тесен кръг от хора само с изричното разрешение на притежателя на автоските права и след представено нотариално заверение уверение, че ще се пази в тайна. :D
Иначе нито външност, нито сила - не ставам за официален представителен клип. А и оборудването и обстановката не са естетически издържани.
Снимахме го набързо с един приятел в коридорчето. Който иска линк да представи копие от банков превод на твърда валута по сметката на James Hinks :D
Малко съм недоволен от техниката си. Свалям едната ръке не когато трябва
Мнението беше редактирано от CarnalK на 28.08.12 17:48.
Tuesday evening rant:
Днес си седим с едни приятели и си пием биричка. Лаф-мохабет. Единия извади да ми покаже какво си е купил от един негов колега, дето много ги чувал нещата - половин килограм протеин. За 50 евро!!! (headbang) Вътре суроватка - 68% коцентрат, 30 изолат и 2% - хидроизолат. Навиках му се, че си е дал парите за глупости и оня 100% си е направил едно 30 кинта от него (32 се оказаха). Ма оня му бил казал, че е много хубав и не знам си кво. освен това оня имал плочки :x
Ебати авторитета. Имал плочки и бил налял в ръцете и му обещал да му направи програма. Тук е тънкия момент, че моя приятел не ходи на никакъв спорт. Преди го бях взел точно един път с мен на фитнес - накарах го да прави клек и тяга и после 3 дена мускулна треска на гз. След това няколко пъти му звънях да ходим и не щя да идва. как да е. казах му, че за същите пари щях да му купя 5 кила суроватка от бълка с 2 кутии нескуик и нямаше да усети никаква разлика между двата протеина.
Онтопик:
Мисля да направя няколко пробни тренировки по бразилско джу-джицу. Евтино е и в сравнително удобно време.
малко кофти е, че е вторник и четвъртък след МТ. Погледах малко тренировкат и понеже повечето са начинаещи (тъкмо да се впиша) е повече техники и не е толкова интензивна. Но от друга страна няма да има нужда да пътувам всеки ден до залата. Днес си повисях 30 минути в задръстване.
Тоест от септември планът ще ми е:
Понеделник: МТ, Вторник МТ и БДД (едно след друго), Сряда - почивен, Четвъртък - като вторник. Петък - неделя без БИ
Силовите мисля да са - понеделник и петък - пудовки, сряда и събота/неделя - щанги
Мисля да пробвам така един месец и да видя как върви. Ако дойде нанагорно може да пробвам да разместя малко. Абе ще видим. барабар Петко с мъжете е малко работата. скачам много на дълбоко, но пък какво мога да загубя?
Мнението беше редактирано от CarnalK на 28.08.12 22:32.
28.08.12
22:33
Кога да очакваме клипа?
казано от Пламен Петров на 28.08.12, 22:33:
Кога да очакваме клипа?
казано от CarnalK на 28.08.12, 15:55:
Който иска линк да представи копие от банков превод на твърда валута по сметката на James Hinks :D
Дори не съм сигурен, че ще го кача някъде. Направих го повече за себе си, понеже си усещам една - две грешки в изпълнението. Исках да се видя отстрани да знам къде да внимавам.
28.08.12
22:47
Както си решиш!
С тези тренировки мислиш ли да се пробваш по състезания или го правиш за удоволствие?
казано от Пламен Петров на 28.08.12, 22:47:
Както си решиш!
С тези тренировки мислиш ли да се пробваш по състезания или го правиш за удоволствие?
То ако с такава форма ставаше на състезание, по-сериозните тук щяха да са медалисти на олимпиадата :D
Много, ама много съм далеч от форма дори за аматьорски състезания. Тренирам за здраве и удоволствие. Естествено искам напредък и успехи, но за състезания ми е много рано. Може и да се пусна след няколко години на нещо аматьорско от интерес и за да опитам какво е.
В дългосрочен план искам да покрия определени силови и кондиционни показатели. Тук са изброени доста:
http://www.bb-team.org/forums/viewreply/673224
силовите - мисля са ми по силите в близките години (клек може би не бих пробвал над 220 кг). без набирането. Да се набера със 100 кг ми се вижда доста нереално към момента.
максималните бройки също са далечна цифра, но да кажем на 65%
Беговите ме съмнява да го покрия. Скаран съм с бягането - от мързел и от здравословни причини - имах проблеми с колената и бягането не ми е препоръчително.
Това горе естествено са дългосрочни планове. Като за начало Tough enough test за добър. След това за много добър.
На какъв % телесни мазнини ще се случи ми е все тая. Ако е на 20% даже по-добре. Щото ако смъкна на 10% след това ще съм егати машината :D
Обощено тренирам за здарве и удоволствие, но с цели и с мерки за успех. Това е. If you can’t measure it, you can’t manage it ;)
30.8
A:
Сталкер 6 4,5 (тук на последното се преадох леко и го пиша половин бройка - не можах да се изправя)
лицеви с пляскане 8 8
Б:
тръстър 12 10 - тук съм доволен, че се напънах за още. Тръстъра е голяма работа
борческо въртене 6 5 (на страна) - и тук гледм да подобрявам техниката и да избягвам и двете пудовки да са долу. Но пък имам още да работя над баланса и координацията.
ам. подскоци 15 9
Нова цел - лост за набиране на касата на вратата в къщи и по поне 50 набирания да ден. Искам да кача бройката, че е много зле положението при набиранията.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече