Art of War.

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.03.13
10:38

; )

05.03.13
13:09

Lucifer, продължавай да бъдеш силна (а ти си такава по скромното ми мнение). Именно силата от вън и от вътре ще помага. И здравето. Останалото се нарежда постепенно.

05.03.13
15:43

казано от Membaris на 05.03.13, 13:09:

Lucifer, продължавай да бъдеш силна (а ти си такава по скромното ми мнение). Именно силата от вън и от вътре ще помага. И здравето. Останалото се нарежда постепенно.

Благодаря ти.Не мога да си позволя да се самосъжалявам,да губя самообладание,така само се гавря със себе си.Всяка личност има падения и възходи.Преживяването на падението,всъщност е стъпало нагоре.
Иначе ние със “съдбата” си имаме конфликти.Ако тя ме подхлъзне,аз връщам двойно като не се пречупвам и така нататък. ;D

05.03.13
18:45

05.03.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> Legs and Core. II-ри дубъл.
Circuit #1
1) Sandbag Deadlifts – 15reps;
2) Alternating Step Lunges with Sandbag – 30reps;
3) Toe Raises with the sandbag- 30reps;
- 4 сета,без почивка между тях;

Circuit #2
1) Sandbag Sumo Squats – 20reps;
2) Stiff Legged Sandbag Deadlifts – 15reps;
3) Static Lunge + Dumbbell Twist – 15reps each side;
- 4 сета,без почивка;

Circuit #3
1) Hold Low Plank – 45sec;
2) Single Leg Bridge – 15reps each side;
3) Russian Twist with weight – 15reps each side;
- 3 сета;

Overeating (от 15:30 до 18:30ч):
- зеле;
- нещо импровизирано на фурна с картофи,тиквички и много аромати + резен сирене;
- овесена палачинка с лъжичка мед,две малки ябълки;

Днес всичко си мина нормално.Тренировката – стегната и без издънки.Експлоатирах си торбата и съм доволна.

П.С: “Teh Sandbag” lol и някакво същество.

06.03.13
16:56

06.03.2013

Undereating:
- кафе;
- неподсладен чай от лайка;

Тренировка:
> Sandbag Madness - Blood,Sweat and bring back the Glory.
1) Sandbag Shoveling;
2) Squat Thrust to Sandbag Clean;
3) Sandbag Trusters in Fighter Stance – 5 per leg;
4) Side to side Plyo Push-Ups;
5) Sandbag Rotational High Pull;
6) Side Plank Dumbbell Press(3kg) left;
7) Side Plank Dumbbell Press(3kg) right;
8) Sandbag Bent Rows;
9) Sprawl + Knee Strike – 5 per side;
10) Sandbag Russian Twist;
- 3 rounds;
- 60work/15rest;
- 2mins rest between rounds;

*Това си беше издевателство над физиката.I like it.Като за начало се получи добре.Първия рунд обработвах техниката,в следващите се раздавах.Все пак усъвършенстването ще дойде с практиката.

Overeating (от 15:00 до 17:15ч):
- голяма зелева салата с лимонов сок;
- омлет от три яйца с фини овесени ядки(3 с.л) и малко сирене + три парченца пилешко;
- кисело мялко с лъжичка мед,канела,какао;

Сутринта ми беше адски мудно,но всичко мина добре.Разтягах се също.Утре ще си дам почивка,тялото ми се нуждае от нея,пък и усещам напрежение в мускулите.
Свободното време ще запълня с четене и т.н. (активна почивка) пък и имам една „заявка“ за празнична торта.Сладкарския ми нагон се събуди.Voodoo magic in the kitchen.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 06.03.13 16:57.

06.03.13
17:04

Голямо ‘завид’ за готината торба! (sun) Това дънков плат ли е, така ми изглежда на снимката? Личи си, че имаш талант да твориш (F) (hug)

06.03.13
17:07

казано от Magi на 06.03.13, 17:04:

Голямо ‘завид’ за готината торба! (sun) Това дънков плат ли е, така ми изглежда на снимката? Личи си, че имаш талант да твориш (F) (hug)

Едно голямо благодаря!
Да,от едни стари дънки е.С тях правих каскада с колело.Бях се изпожулила цялата,а материята на дънките е непокътната.За това реших,че няма по-добър начин да затвърдя спомена и ги вкарах в употреба.Възползвам се от здравината и еластичността им. (nhappy2)

06.03.13
20:33

Нааааай-доброто си е верно пясък в дънките! 8-):P Супер идея!
Мога да си спретна и аз и то не само една - имам няколко чифта дънки, които закарах към къщи, че са ми огромни, и достатъчно пясък на плажа там. Даже може и подаръци да направя :D Тъй че, изхаби ли ти се, свиркай да спрятам кръжока по труд и творчество.

07.03.13
20:52

07.03.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
/нетренировъчен/

Overeating (от 16:00 до 19:00ч):
- зеле,моркови с лимонов сок и копър

<3;
- свинско на фурна с лук,солиден резен сирене,две парченца шунка и на всичкото отгоре парче домашен хляб...
- кисело мялко с лъжичка мед,канела,какао;

Изпитвам странен глад отново,за това не се въздържах и си взех от хляба който гледам в продължение на няколко дни.Но по дяволите е вкусен...Само това леко ме човърка,съмнения от сорта дали не прекалявам...а от друга страна се ядосвам,че се замислям над дребни неща.Храня се,тренирам,виждам резултати,защо го мисля?!Хляба не присъства в менюто ми,просто днес е изключение...Anyway в движение бях през цялото време.Сега успявам да седна на спокойствие.
Много по-страшни неща се случват в ежедневието ми от една филия хляб.За жалост проблемите не свършват.

П.С: тортата...утре ще чуя отзиви за нея.

08.03.13
23:59

08.03.2013

Undereating:
- две кафета;

Тренировка:
> Hybrid Workout.
1) Dumbbell Snatch;
2) Sandbag Bent Row;
3) Two-arms Dumbbell Swing;
4) Alt. Reverse Lunge with Sandbag;
- 45sec work/15sec rest;
- 5 rounds,50 sec rest between;
~ 23min Total.

+
> Abs and Core.
1) Strair Climber Plank;
2) Russian Dumbbell Twist;
3) T Push-up with dumbbells/2 kg each/;
4) Double Crunch;
- 1st round: 30/10;
- 2nd round: 45/10;
- 3rd round: 60/10;
- 4th round: 45/10;
- 5th round: 30/10;
- 50 sec rest between rounds;
~ 19min Total;

* На abs им се разказа бойната слава.

Overeating:
15:15ч: зеле,моркови с лимонов сок и копър;
16:30ч: задушени зеленчуци (моркови,царевица,грах,лук) в тиган с малко масло и соев сос;
19:00 до към 21:00ч: порцията от снимката плюс още един пилешки „бургер“,няколко фъстъка/маслини,една малка ореховка и ябълка;

- Наложи се днес така да процедирам с храненето.Бях на гости.Хапнах си,заредих се добре.Чувствам се сита и спокойна.Съвестта не се обади,а и не трябва. -
Много добре мина днес.На лявата ръка и се събра сет в повече,но леко забележимо изостава в обема и силата от дясната,което малко ме притеснява...но предполагам е нормално,човешкото тяло не е симетрично,има известни разлики.
Позакъснял поздрав за дамите!Бъдете обаятелни,очарователни,fit and strong!
Иначе смешното днес беше,че честитих на една възрастна позната празника,а тя ми отвърна,че не би било редно да ми отговори с „подобно“,тъй като не съм била...жена.Знаех какво има в предвид,но първоначално ми прозвуча леко нелепо ;D.
Oh well… “I’ve got to be,a macho man.” lol

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 09.03.13 07:25.

09.03.13
17:07

09.03.2013

Undereating:
- две кафета;

Тренировка:
> Unleash The Warrior.
1) Burpee and Side Raise Combo;
2) Push-up to Punch;
3) Alt. Front Lunge;
4) Plank;
5) fuckingBunny Hops;
6) Plank knee to Elbow;
7) Prisoner Squats;
8) Plank Side Jumps;
9) Abs Hip Thrust;
10) Side to side Plyo Lunges;
- 45/15
- 4 rounds;
- 1min rest between; ~ 43min Total;

Overeating (15:00 – 17:15ч):
- зеле,моркови с лимонов сок и копър;
- 150гр извара с чeрвен пипер,две парчета пилешки шницел като снощи на скара;
- овесена палачинка с лъжичка мед,ябълка;

Може би следващият път трябва да удължа интервалите.Добра тренировчица стана,бедрата ми треперят... разтегнах се също.Здравословно ми куцат нещата.Не че се разболявам...изтощеният ми организъм е подвластен на всичко около мен.Докато съм заета не усещам,но отпусна ли се,сякаш тялото отказва да работи.

П.С на снимката: Новия “любимец” и попълнение към бандата животинки.Паячета и цветя ми звучи по-правдоподобен подарък за вчерашният ден.

09.03.13
21:10

казано от Lucifer на 09.03.13, 17:07:

09.03.2013

5) fuckingBunny Hops;

Има таквиз и с колело...  :D

10.03.13
15:43

За глада... ами в последно време и аз съм нещо така, но го отдавам именно на това, че тренитата са подобри, има резултати, съответно метаболизма се е забързал и имаме нужда от малко повечко храна. Надявам се, не се заблуждавам, но щом тялото има нужда да си хапне още един домат или една свинска плешка примерно, при положение, че е имало предоволно движение за него, защо не? :)
ПС: Тортата изглежда ммммммммаааале!

10.03.13
16:25

казано от Membaris на 10.03.13, 15:43:

За глада... ами в последно време и аз съм нещо така, но го отдавам именно на това, че тренитата са подобри, има резултати, съответно метаболизма се е забързал и имаме нужда от малко повечко храна. Надявам се, не се заблуждавам, но щом тялото има нужда да си хапне още един домат или една свинска плешка примерно, при положение, че е имало предоволно движение за него, защо не? :)
ПС: Тортата изглежда ммммммммаааале!

След като прочетoх поста в твоя дневник на тази тема и аз се замислих за метаболизма,и си направих някой равносметки.Съглана съм с теорията ти.Иначе тортата е изядена,консуматорите - доволни,както и естетите. ;D

10.03.13
17:50

10.03.2013

Undereating:
- две кафета (едното с мъничко мляко);
- ябълка;

Тренировка:
/нетренировъчен/

Overeating (15:00 – 18:00ч):
- запеканка от тиквички и извара (+ 1/3 кофичка кисело мляко,яйце,лук и много подправки пък отгоре ми хрумна да поръся с овесени ядки,но оскъдно...),пилешко на скара;
- кисело мляко с лъжичка мед;

Не спах добре,не се и възстановявам.Цяла нощ бродя като „торбалан“,хубаво е че имам книжка под ръка.Преумората е неприятно явление и ми обърква ‘софтуера’.Мисля,че трябва да си дам почивка for a while.
”Ако не се самосъхраниш,няма кой да го направи вместо теб.“ и макар да поучавам околните,самата аз не го спазвам и евентуално греша.Мазохизмът ми няма край.

П.С: Но пък време и енергия за кулинарни прояви винаги се намира.

Поради фобията ми от паяци търсих unlike!

Чудесен дневник!

Мнението беше редактирано от Светослав Захариев на 10.03.13 22:16.

10.03.13
23:15

казано от ScarSymmetry на 10.03.13, 22:15:

Поради фобията ми от паяци търсих unlike!

Чудесен дневник!

Та те са чудесни твари!Съжителстваме си мирно и тихо.
Иначе благодаря. :] и за линка също!

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 10.03.13 23:15.

11.03.13
19:21

11.03.2013

Undereating:
- две кафета;

Тренировка:
/нетренировъчен/

Overeating (15:00 – 18:30ч):
- омлет от три яйца,пилешко,сирене ...3-4 хапки кекс;
- купичка прясно мляко с 4 с.л овесени ядки и лъжичка мед;

Ами днес го пиша нетренировъчен.Не съм в състояние.Следващите 1-2 дни ще се опитам да си дам почивка на физиката,имам нужда от нея.Няма да има и какво да описвам следователно,от гледна точка на тренировки.Иначе житейски „просветления“ и размисли имам доста,но ми стана навик да ‘налазвам’ това пространство с тях.
През следващите дни ще се съсредоточа в четене и с обичайните задължения.Чака ме пробна матура по БЕЛ в сряда,което не е толкова притеснително,даже е предизвикателство.Та ще преговарям някой неща.Общо взето продуктивността продължава.
BTW,черпя с домашно приготвен ароматен чай от канела. (coffee)

Чай от канела (inlove)

13.03.13
21:26

13.03.2013

Undereating:
- кафе,домашно приготвен чай от канела и ябълки;
- ябълка;

Тренировка:
> ZWOW #57.
1) 10 Burpees.
2) 15 Jump Lunges.
3) 20 Push-Ups.
4) 30 Mountain Climbers.
5) 40 Air Squats.
* 4 рунда за около 20 минути...бавна съм,но като за начало добре.Бърпитата ми бяха стриктни.Доволна съм от формата иначе.

Overeating (18:30 - 21:00ч):
- зеле,моркови,чушки;
- запеканка от картофи,тиквички със заливка от едно яйце,сирене,парче пилешко в последствие;

Уморена съм,чакам да му се види края на този ден.Мина пробната матура,заради нея хапвах толкова късно,а тренировката беше рано сутринта.Горе-долу нещата минаха по план,но бях доста изгладняла тъй като фазата на глад надмина 20+ часа.
Иначе хм,вече минаха около два месеца от началото на цикличното хранене.Реших да документирам някой промени,които виждам в себе си,освен че усещам сила.Все още не съм си взимала мерки,но чакам някой явления...
Anyway,скромен прогрес,който значи много за мен,като се обърна назад и видя от къде съм тръгнала.Надявам се и да не се върна повече там.Е не твърдя,че не съм чийтвала,правила съм го със съвсем чиста съвест.Мисля,че това което съм постигнала за сега ми доказва,че и с малко се постига доста,или поне аз съм доволна.Визията - тя идва в последствие,а и не е от огромно значение.Тонуса,енергията и самочувствието са безценни.
Трябва да имаш способността да си сриташ задника в критичен момент,тогава ще дойде така желания прогрес.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 13.03.13 21:27.

Браво, красота!

14.03.13
09:30

здрави, мощни, красиви крака-тренировките ти се отразяват прекрасно. ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!!

14.03.13
14:30

Много Ви благодаря!

14.03.13
19:08

Абе аз не смея да правя комплименти за женски крака във форума, че жена ми го поглежда чат-пат, ама тук трябва да се присъединя към горните два! :)

14.03.13
22:18

14.03.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> Sandbag Training.
1) “Bear Hug” Squat;
2) Clean and Press;
3) Alt. Lunges;
4) Lateral Deadlift;
5) Bent Row;
6) Lying Sandbag Press;
~ Total:26mins.
* Направих един рунд заедно с дамата от видеото.Установих,че интервалите не ме устройват и след това структурирах свои 4 рунда с интервали от 45/15 и 45 секунди почивка между рундовете.Следващия път допълнително 2-3 рунда,но днес реших да се озаптя и да зауча техниката по-добре.
+
HIIT Abs. - 3 рунда.

Overeating (15:00 до 18:30ч):
- три пълнени чушки с елда,тиквички и лапад,свинско филе,след това малко супа от коприва и сирене;
- две ябълки;

Проклятието мигрена.Да имам го.Снощи не спах от главобол,вече четвърти ден подред или пети не спя нормално,изгубих им бройката...упорито настоявам главобола да се разкара!Мъчи ме,но и аз го мъча.
Тренировката мина добре иначе.Започнаха зеленинките да се появяват.Коприва,лапад – вкусни дарове от пролетта,обожавам ги.Няма нищо по-хубаво от домашно приготвената храна.

15.03.13
05:25

Доста момичета вече от форума могат да ги искат за модели , от някви фитнес списания и то без да се налага да ги минат от горе до доло с Photoshop

15.03.13
18:55

15.03.2013

Undereating:
- кафе;
- половин чаша мляко;

Тренировка:
> HIIT Cardio and Abs;

Overeating (15:00 до 19:00ч):
- зеле,моркови с копър;
- омлет от три яйца,пилешко филе,супа от коприва и сирене ..и пак нагризах като мишка мъничко от домашния хляб;

Обикновен ден с обикновеното главоболие и доза драматизъм около мен.Имам стабилна мускулна треска на гърба,гръдните мускули и корема,nice.

Dye ‘em black - dye ‘em black ...

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 16.03.13 15:24.

16.03.13
21:58

16.03.2013

Undereating:
- кафе;
- чай;

Тренировка:
> Bodyweight Workout;
1) Half Burpee Thrusters;
2) Side Reach Push-ups;
3) Warrior Lunge;
4) Plank Roll; /center plank->left side plank->center->right…/
5) High Knees;
6) Push-up - Plank Kick;
7) Hindu Squats;
8) Upperbody Superman;
9) Lying Scissor Kicks;
10) Side to Side Jumps;
- 60/15;
- 3 rounds,60sec rest between;
Total ~40mins;

* Хм,винаги ми е било „спънато“ да правя „superman” във всички разновидности,което ме навява на мисълта,че явно точно тази мускулна група, която засяга ми куца...

Overeating (15:00 до 17:15ч):
- зеле и копър;
- пълнени чушки с елда,два пилешки шницела на скара,сирене;
- овесена палачинка с лъжичка мед и една ябълка,*хапка домашен сладкиш;

За първи път продължителността на сънят ми беше около 9 часа,което е някаква аномалия.Снощи реших да почета,когато едно мъркащо животинче си отпусна главичката на рамото ми и ме приспа с мъркане доста рано.Отпочинах си обаче,за което се радвам.Сутринта „врътнах“ две тави баница със сирене и тиквеник с домашно теглени кори за утре.Ставам все по-добра в прецизната работа с тесто.Остава да се науча като италианските готвачи да го премятам през глава,но ми се струва че тогава ще стане опасно и доста забавно в последствие... ;D

*Хапката беше толкова малка,че смисъла да я отбелязвам беше никакъв,но все пак не се ‘скътавам’,пък и да го правя то ще рефлектира само на мен,така или иначе.Умисъла,с който пиша това е,че мелодрамите относно храната са абсолютно излишни.Има толкова по-страшни неща от това дали някой е изял филия хляб или парче шоколад.Когато употребата на дадено нещо не е в прекомерни количества,няма място за притеснение.Стига човек да си знае мярката,всичко е съвсем просто:Eat,train,live…

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 16.03.13 22:20.

17.03.13
22:59

17.03.2013/нетренировъчен/

Undereating:
- две кафета;

Overeating:
- 15:00ч: зеле и копър;
- 17:00ч: запечени зеленчуци (картофи,тиквички,пролетни зеленинки),един пилешки шницел и парче сирене;
- 20:00ч: две варени яйца,още един шницел,малко сирене и парченце нуга халва;

Та,от сутринта съм на крак.Чистене,матури,готвене..обичайните неща.С мъркащите животинки се излежавахме до 7 часа.Little bit psycho от моя страна,да разчупвам стереотипи и в неделя сутрин да ставам рано,но толкова със съня,а като чуя каната с кафето...
Разтеглих хранителния прозорец,понеже бях на гости.
Иначе вече ден 70ти от началото на цикличното хранене.Напълно съм удолетворена.

18.03.13
19:10

18.03.2013

Undereating:
- кафе;
- чай /канела

<3/;

Тренировка:
> Another Sandbag Workout.
1) Single Leg – Lunge – Press (left);
2) Rotational High Pull;
3) Single Leg – Lunge – Press (right);
4) Shoulder to Rotational Soulder Press (left);
5) Shoulder to Rotational Soulder Press (right);
6) Anti-Rotational High Pulls;
- 45/15;
- 4 rounds,30sec rest between, Total:25min.

+
> Brutal Ladder.
1) Push-Up;
2) Squat Thrust;
3) Burpee (without push-up);
* по-различното на тази „стълбичка“ е,че си поставям определено време (от 10-15 минути) и се стремя да се изкачвам нагоре,тоест:
1rep + 1rep + 1rep = 1 cycle
2reps + 2reps + 2reps = 2 cycle
3reps + 3reps + 3reps = 3 cycle ….
* И преди съм я правила.Подобрих си времето с около минута за 10 сета отново.

Overeating (15:00 до 19:00ч):
- зеле и копър;
- четири варени яйца,три пилешки шницела,филиика домашен(леко препечен) хляб,парче сирене,три маслини;
- кисело мляко с лъжичка мед и една ябълка;

Сутринта ми беше доста „убито“.Всичко някак ме болеше,не ми се мърдаше много.Сритах си задника,направих си тренировката и енергията (както и апетита...) дойде с пълна сила.Само “High Pulls” ми се опират,но ще ги обработя.Разтягах се...Като оставим на страна главоболието(което започна да ми е ежедневна компания) деня до този момент мина по план.Свърших си почти задълженията.Сега отивам да “опъна” кръста на тъмно и тихо пространство.

19.03.13
19:25

19.03.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> Lower(Almost) Body.
Circuit #1
1) Sandbag Squats – 20 reps;
2) Pulse Sandbag Squats – 20 reps;
3) Deadlift – 20 reps;
- 4 rounds,максимално кратки почивки.

Circuit #2
1) Forward to Backward Lunge (left) – 10 reps;
2) Forward to Backward Lunge (right) – 10 reps;
3) Calf Raises – 30 reps;
- 4 rounds,максимално кратки почивки.

Circuit #3
1) Crunches – 20 reps;
2) Side-Lying Leg Lift (left) – 20 reps;
3) Oblique Crunches – 20 reps;
4) Side-Lying Leg Lift (right) – 20 reps;
5) Reverse Crunches – 20 reps;
6) Side-Lying Leg Lift – 10 reps (left and right);
-2 rounds,никакви почивки;
* Първите два кръга изпълних с торбата.От крепенето върху гърба/рамената и тях натоварих.Сефте...
Последният кръг леко „женски“ се получи с повдиганията на крака,но... доволно.

Overeating (15:30 до 19:30ч):
- зеле и копър;
- кафяв ориз с лапад,доматен сос(домашен),лук... свинско филе на скара,парче сирене (и половин кюфте...);
- кисело мляко с лъжичка мед и две ябълки;

Сутринта се подведох по слънцето,което предпазливо надничаше през облаците.Един ден да реша да си обуя кецовете и то да завали като из ведро.Прибрах се мокра и измръзнала,хипер весело.
Втора пробна матура утре.Очертава се сутрешна тренировка и късно хапване.

Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 19.03.13 21:21.

19.03.13
19:37

Алекс, извинявам се за спама, но ми стана много интересно защо думата лапад е в кавички? :D

Т. Тодорова

19.03.13
19:43

казано от Kath на 19.03.13, 19:37:

Алекс, извинявам се за спама, но ми стана много интересно защо думата лапад е в кавички? :D

Aз веднага го визуализирам като лапане на нещо вкусно,ако направиш хубав напад :D ....(щото изобретявам средсва за мотивация,де,не щото съм прасе :D )

19.03.13
19:56

Ами,тъй като навсякъде срещам въпросното растение с различни наименования - щавляк,лапад.Единия вариант на името мисля,че е диалектна форма,другия (в случая ‘лапад’) може отново да се сметне за такава ..или поне на мен ми звучи.Та... основателна причина реално няма.Попитах майка ми как окончателно да нарека вкусната зеленинка,тя каза лапад и аз цитирах. ;D

19.03.13
21:06

казано от Lucifer на 19.03.13, 19:56:

Ами,тъй като навсякъде срещам въпросното растение с различни наименования - щавляк,лапад.Единия вариант на името мисля,че е диалектна форма,другия (в случая ‘лапад’) може отново да се сметне за такава ..или поне на мен ми звучи.Та... основателна причина реално няма.Попитах майка ми как окончателно да нарека вкусната зеленинка,тя каза лапад и аз цитирах. ;D

Лапад е името на растението, няма нужда от кавички. :)

19.03.13
21:21

казано от Boby_ на 19.03.13, 21:06:

Лапад е името на растението, няма нужда от кавички. :)

Благодаря. :)

20.03.13
20:49

20.03.2013

Undereating:
- кафе;

Тренировка:
> „Lunchtime Workout”.
1) Push-up;
2) Plie Squat with Dumbbell;
3) Dumbbell Swing;
4) Jump Lunges;
5) Plank;
- 20/10,15 cycles,3 rounds – Total 23min;
* Дъмбел упражненията с тежест 10кг.

Overeating (18:00 до 21:00ч):
- зеле и копър;
- омлет от четири яйца с малко сирене,150-200гр(не съм убедена) пилешко филе на скара,един шницел,2с.л лютеница;

Ами бая време без храна си мина ;D Това вероятно не оправдава напълно зверския ми апетит,защото чак мен ме учудва. :) Anyway,днес времето беше страхотно,деня мина учудващо гладко,доволна съм от себе си в някой отношения.

П.С: Никаква естетика,даже и чинииката си счупих,което се вижда.Глада е лош съветник хохо.

21.03.13
20:32

21.03.2013 - /нетрeнировъчен/

Undereating:
- две кафета;

Overeating (17:00 до 20:15ч):
- зелева салата с моркови и червено цвекло;
- заложих отново на крехко пилешко филе като вчера,прецизно разфасовано и метнато на скарата + задушен микс (грах,царевица,моркови,чушки,лук),парченце сирене и малко топено,което сложих за дегустация върху част от месото;
- кисело мляко с редче черен шоколад и канела;

Нетренировъчен,защото претоварих бедрата и като цяло долната част на тялото.Боли ме...Иначе от шест сутринта докато не седнах да хапвам бях на крак(“каква изненада“),мъкнах багаж,обикалях насам-натам.Задълженията са си задължения.
Мисля,че днес се и поразглезих покрай всичко останало...New fragrance,‘lace’,lipstick and…chocolate.От доста време ми се хапваше и се запитах,защо не?(последно хапвах януари месец,ако не се лъжа).Имах нужда от почивка,осъществявам я пълноценно за сега. : )

22.03.13
06:57

”Като един модерен самурай,моят начин за самосъхранение е,да се изправя пред ламята наречена живот и да й отсека главата с катаната,върху която е гравирано с главни букви ‘I DONT GIVE A F*UCK’.”

22.03.13
09:43

казано от Lucifer на 22.03.13, 06:57:

”Като един модерен самурай,моят начин за самосъхранение е,да се изправя пред ламята наречена живот и да й отсека главата с катаната,върху която е гравирано с главни букви ‘I DONT GIVE A F*UCK’.”

Да де, ама понякога...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1