15.03.06
19:33
[quote author=“tafo”]Ползвам креатин от около половин месец, остава ми още толкова,с което теглото ми се покачи с 2кг, а мускулната маса с около 2см.
Да не съм се предозирал нещо. Ще ‘зема да прецакам бъбреците...после какво ще правя.
[quote author=“Dark_Evil”]Здравейте!Аз съм на 14 години...
Авторът иска да порастне.
[quote author=”^Vlastelina^”]Какво си тръгнал да се оплакваш и ти, на 14 години си има още поне 5-6 години да растеж на височина
[quote author=“Dark_Evil”]оффф.Хубо на 16 съм ама ма бещи срам да го кажа.. :(
:lol: :lol: :lol: Тука много се смях.
[quote author=“Lancelot”]Аз имам 59 крака, но никога не нося дънки. Иначе ми се търкат краката и нямам косми по прасеца и вътрешната страна на бедрата :D
Еми естествено че не си купува дънки. Кой знае колко пари дава за нужната му бройка :lol:
21.03.06
08:33
[quote author=“gazareto”]Сайтове за мутивункционални уреди... ?
Не мога да не изразя възхищението си пред термина...
21.03.06
12:47
Нещо друго... :wink: :wink: :wink:
djgorgio-ASTOR написа:
Е все пак името е трибой не еднобой или пожеланиебой
:D
23.03.06
23:36
Колман със всичко са го сравнявали, ама чак пък с пилетата на село не бех виждал :lol:
24.03.06
14:02
25.03.06
14:12
Е такова произношение на Scitec не бях виждал
26.03.06
15:28
[quote author=“Genadi”]та както и да го смятам с 90 лева мога да си купа всякакви суплементи от бай Коце,но проблема е, че той е против химията и не продава астероиди или анаболи и за това искам да ми препоръчате нещо ефикасно.
Merci
Кажи по колко са Астероидите?Жалко ,че Бай Ти Коце не ги продава иначе да си вземем по един.Аз ще искам и една планета да си купя. :lol:
26.03.06
15:29
[quote author=“Genadi”]Кажете моля някой анабол или астероид с който ще стана още по як.
Аз и сега съм си добре [187см висок и тежа 70кила и съм така да не се хваля,но доста внушителен.
Когато ходя в БИАД си слагам прилепнала блузка и бял панталон и почти няма някой който да не се загледа,но искам за лятото да направя големи бицепси и ако може релеф с плочки.
Кажете някой препарат с който това ще стане.
Този месец не съм си ъпгрейдвал Голфа и имам около 90 лева в излишък така, че съм готов и на нещо скъпо,но да е качествено.
В Надежда имаме един бай Коце, който продава протеини и други суплементи в гаража си.
1 кило чист сурватъчен протеин струва 5,20 и мога да ви гарантирам, че е с пъти по-добър от разните мусашита и тем подобни.
Креатина струва 8,60 2 кила. Аз не съм го ползвал, но имам познати от агитката на Локо, които са го тествали и казват, че е с класи над американските.
та както и да го смятам с 90 лева мога да си купа всякакви суплементи от бай Коце,но проблема е, че той е против химията и не продава астероиди или анаболи и за това искам да ми препоръчате нещо ефикасно.
Merci
26.03.06
18:03
1
Лежанка 5х88866
Полелег с дъмбели 5х88866
Преси с щанга от седеж 5х88866
Сгъване с щанга 5х888662
Скипец пред гърди 5х88866
Отдолу тясно 5х88866
Разтваряне с дъмбели в страни 5х8
Френско с щанга 5х8
бая повторения
27.03.06
13:14
[quote author=“te100SteRoNcHo”]Какво ще кажете за тази програма:
Понеделник:гарди и рамо
Вторник:Бицепс и Трицепс
Сряда:Грап и предмишница
Четвартак:Корем и крака
Петак:Почивка
Е пак малко правописни грешки.
27.03.06
23:40
Отговор към намерил косъм в Про Голд 47:
[quote author=“Mirkoni”]махо рови рови скоро може и някой Ролекс да извадиш :lol: апропо Нутрим да почнат да слагат наградки вътре в протейнчетата и ще станат като снаксове - ще имат голяма аудитория :lol: пък и младото поколение ще е във форма от ранни години.
колко съм се смял не е истина хаха :lol:
29.03.06
15:31
[quote author=“zwei0”]Трябва да се яде по-малко свинско и повече пилешко, тогава цените на пилешкото ще паднат и разходите ще паднат наполовина :)
Евала!
[quote author=“SuDjI”]Искам да питам Марихуаната пречи или помага за фитнеса.
No Comment!
31.03.06
16:54
[quote author=“MI5”]DirtyandNasty написа:
аз сам на 17 и сам 188
а майка ми 168 и баща ми са по 171
дядо ми е 173
баба ми е 1,50
а другите в родата са пак толкова
аз на кой сам се метнал
Може и да знам къде е причината - от всички, които си изредил, само ти си роден след Чернобил
Е това ме разби :lol: Тая тема всеки път като я отворя пада голям смях :D
P.S.: темата с бисерите имах предвид :lol:Айде, и аз изръсих простотия :P
03.04.06
23:35
[quote author=“dido__”]След един месец имам състезание по кик-бокс и съм в период на подготовка за издържливост.Понеже до нас няма къде да ходя да бягам и мога само да бягам по стълбите в нашия вход нагоре надолу.Та въпроса ми е това ще ми помогне ли да придобия повече издържливост и въздух когато изляза на ринга?Благодаря предварително!
Това като си го представя как търчи по стълбите нагоре надолу и много смешно ми става :lol:
04.04.06
14:27
име на темата: слънчев сплит
[quote author=“StronG™”]ако така се казва де... :oops: Пиша за мускулите които се падат малко под гьрдите...
Който ме е разбрал да каже с кои упражнения мога да ги тренирам и по спецялно как да ги направя по големи ( с тежести ли става?)
Мерси! :)
04.04.06
14:54
[quote author=“DeadHunter”]Здражейте.Искам да попитам тази програма добра ли е ?
Гарди бицепс крака 4х5
Трицепс граб 3х5
рамо задник курем 2х20
МОЛЯ WTF :shock: :shock: колко мъка има по този свят :shock: :shock: :shock: :shock:
04.04.06
23:34
гледаи да не приемаш повече от 900мл храна на едно хапване и не би трябвало да се разширява..
А колко мг вода да пие? :lol:
05.04.06
14:59
StronG™
действието с китката... :)
Предполагам се досетихте за какво говоря Като бях вьв фитнеса днес подочух че
чикийте помагали при билдьрите но неразбрах за какво помагат точно.Малко глупав вьпрос но немога да се сдьржап.п Сложих тази тема в Упражнения защото ми се стори наи удачно
Признавам си.... простотия е ! :wink:
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Static”]много са х10,пробвай с х7-8
3 упражнения най-много
знаеш ли защо са 10
като правиш 10 усещаш мн силни контракции
ако правиш 7-8 ги прави с по тежко
И кво ли ще родите при тези силни контракции :wink: .
07.04.06
10:28
[quote author=“Nask0`”][quote author=”Миркони”]Насе то само потника да беше къде какво що дават все се виждат доста добре кутииките на Genesis
Mи Макарони да ти кажа това с кутиите не действа .Не се вижда коя марка са.Само ,ако знаеш ,че кутиите на Генезис са такъв цвят ще разбереш.А се съмнявам зрителите да се пулят постоянно в кутиите. :wink:
забележете никовете
08.04.06
12:10
мерси за подкрепата Dirty
Sparrow да ти кажа не ми е тежка добре ми влиза и се чувствам добре
С вазелин или без?
Слеърчо без да иска дава вътрешна информация относно работната среда в “Нутрим”
Това е фирма а не “истински мъже”.Ако желаете елате в офиса ни заедно със документите, които имате и ще Ви се отговори на въпросите от нашите служители
Да се разбира че в “Нутрим” работят само гейове?!? :lol:
[quote author=“mastiva”]na 20g sam 185/75kg smqtam da napravq cikal za masa.kajete si mneniqta za dadeniq cikal dobral li i i tn
retaboli / winstrol depot/ metan/ stanabol/
1 2amp. 1ampula 15mg 10mg
2 3amp. 2amp 30mg 20mg
3 3amp 2amp 45mg 30mg
4 3amp 2amp 30mg 20mg
5 2amp 1amp 15mg 10mg
e tva e sistemkatai neiskam mneniq ot sorta a toi retabolila mnoo skap po dobre deka i tn
Как да си направим стероиден “коктеил”?!четете по горе!
[quote author=“mastiva”][quote author=“SGK”]няма смисъл от 5 седмичен цикъл с точнио тези медикаменти. Няма смисъл от пирамиди. Няма смисъл от Винстрол и Станабол едновременно, след като са едно и също нещо, но едното е в инжекционна, а другото в орална форма.
znam 4e vinstrola i stanozola sa edno i sa6to,kakto dekata i metana:)) taka 4e smqtam 4e mogat da se smesvat da savet za cikal s teq medikamenti ili 4ast ot tqh
Я гледаи ти,аз мислех че всички праят разлика междо деката и метана,ма явно се оказва че са едно и също нещо!
[quote author=“mastiva”]neznam dali sam lud-ko si 4uval kiborga(kultorista toi mi go kaza 4e sa po4ti edno i sa6to ne6to) i az taka si znam.a vie v toz gorom ne davate li saveti e se zabelejhki i tn.kaji nekoq primerna shema ne dali sam lud ili ne.ako 6te dava6 savet dai ako li ne izob6to ne pi6i
Ма тва Киборга го бил потвърдил!
Сигурно следва креатина и глутамина че са едно и също...
Очакваите го скоро....
09.04.06
18:33
Нормално ли е?
Мускулите на краката ми да са по-големи от мускулите на ръцете ми?????
:lol: Тоя е направо генетично чудо, грешка на природата :lol:
[quote author=“Size”]Моите бяха “меки”,но откакто правя пирамиди са “камък”,въпреки,че съм качил мазнини.
КО беще “Пирамиди, фараони и балъци за милиони...”
Тука кво ще е:
“Стероиди,анаболи и нов черен дроб за милиони....”
Все пак може и да строи пирамиди момчето,така като се замисля...
[quote author=“thespyboy”]хаха малко тъпичък въпрос наистина ,но досега не съм правил ,а 2 дена съм си сам ии...
слагам вода -> ври ? Слагам кафето и с него малко трябва да поври и го свалям <<—така ми обясниха...
някой може ли по-разбрано да ми каже ?:)
[quote author=”^Vlastelina^”][quote author=”^Vlastelina^”]Има си цяла страница в сайта с упражнения > http://www.bb-team.org/exercise/ :wink:
Кажи с какво разполагаш у вас, щом толкова искаш да ти помогнат
отговор
[quote author=“Triple H”]гири 3кгови. легло,хол,компютър,интернет,телевизор,досадни родители
:lol: :lol: :lol: , а пича иска с фитнес в домашни условия да се занимава
еми искам и още искам де,и са от петък/събота ще почвам.а тва за досадните родители е вярно,родителите ми наистина са досадни ама ко да праа такиа са си
[quote author=“napster”]на 16 съм почти 17 тежа 60кг хода на фитнес 4-пъти в седмицата и тренирам бреик каква химия трябва да си зема за да кача поне 5 кг !
12.04.06
21:15
[quote author=“DOUBLE_B”]преди съм имал периоди в който всеки ден съм правил лежанка без да усешам пренатоварване
А така, това е най-добрия съвет за начинаещите.
[quote author=“Silver Spirit”]Ей това нещо е уникално! Един приятел качи 15 кг за един месец! 4000 калории в един шейк!!!
Мда, бая шейк трябва да е... Особено като знаем, че 1 г. въглехидрати е 4 килокалории...
14.04.06
08:30
[quote author=“PowerWave”]
.....Както и да е мъжът не трябва да е красив!!Тва е призвание на жената.....Не целя да обидя никого,просто лично мнение...
Като не е красив, поне краката може ли да му миришат, за да е пълна картинката?!?
14.04.06
16:40
[quote author=“protein”]Здравеите сега ще ви споделя за моя опит със така наречената “химия”... Значи всичко започна бях слабак без мусколи и нито едно момиче не ме харесваше започнах с фитнеса и пак не ме харесваха... след това направих цикъл с биоанабол и наедрях пораснаха ми мусколи и жените започнаха да ме харесват... но оная ми работа вече не ставаше така че пак бях в исходна позиция... със времето реших че жените не са важни а по важни са мусколите за направих цикъл със Сустанон 250 + Напосим + Дека дураболин... след това направих и друг със Анаполон и после още един със Ретаболил и Винстрол и Примболан... и сега ви пиша от Болницата през моя ЛАП ТОП след няколко часа ще ми правят чернодробна трансплантация а след това ако имам късмет и се намери донор ще ми сменят и бъбреците навън времето е хубаво и смятам след като се оправя и като ми изчезне акнето и ми позавехнат Стриите да започна тренировки пак..........
Без коментар!
14.04.06
20:59
[quote author=“orel”][quote author=“lukabrazy”][quote author=“orel”]НАЙ-ДОБЪР РЕЗУЛТАТ-МЕШАЙ БРЪКАДАН С МАТЕНИЦА И ЛЮТИ 4УШКИ! :idea: :roll: :lol:
От такива профански постове страда форума
- мОЖЕ ДА ПрОбвате и прокиснало млеко и боза от преди седмица,отлежала на слънце у пластмасово шише :lol:
Вече мисля да издам книга с “бисери” или поне ще пиша статии в някое списание за боди-билдинг
Тези не са от серията върли простотии, просто ми се видяха симпатични и рекох да ги метна тука.
[quote author=“buhtata”]
Ами незнам! Всичко е толкова индивидуално и относително...Аз откакто се занимавам с фитнес ми отидоха доста сантиметри, а реално теглото ми си е все в едни и същи граници, но определено се подобри визията им (на аватара съм аз) :wink:
Така, че сваляй по бавничко и непропускай упражненията за гърди. По-добре малки, но добре сложени :wink: :D
Човек трябва да има самочувствие. :wink:
[quote author=“Liofle”]Циците са мазнини в по-голямата си част. За туй, ако искаш по-големи - муай банички ;), ако искаш по-стегнати прави упражнения. Внимавай да не праиш много аеробни щото ще се стопят напълно.
По-живи.
Плоския извод от цялата калимера е: Ако искаш Цици, муцай банички. :lol:
/Таз Памела Андерсън, сигурно държи баничарския бизнес в Половината Бруклин
———————
Поздрави :D
15.04.06
13:11
Liofle:
“Андро Пенис?!? Що е то и има ли почва у нас? Тези които са гледали рекламата какво мислят, дали помага? Според мен да, поне малко. За останалите да обясня - това е уред за угоуемяване на пишока, чрез целодневна гимнастика - определена тежест го дърпа и малкия лъв пораства.”
Ей какво по-добро място от форум за бодибилдинг бих могъл да намеря за да събера съвети за новия АНДРО ПЕНИС. :wink:
Иначе темата е много свежа-жалко че е лок-ната :lol: