Бисери от форума

Темата е заключена.
Прескочи до:

04.04.06
14:54

[quote author=“DeadHunter”]Здражейте.Искам да попитам тази програма добра ли е ?

Гарди бицепс крака 4х5
Трицепс граб 3х5
рамо задник курем 2х20

МОЛЯ WTF :shock:  :shock: колко мъка има по този свят  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

04.04.06
23:34

гледаи да не приемаш повече от 900мл храна на едно хапване и не би трябвало да се разширява..

А колко мг вода да пие? :lol:

ST

05.04.06
14:59

StronG™

действието с китката... :)

Предполагам се досетихте за какво говоря  Като бях вьв фитнеса днес подочух че
чикийте помагали при билдьрите но неразбрах за какво помагат точно.Малко глупав вьпрос но немога да се сдьржа 

п.п Сложих тази тема в Упражнения защото ми се стори наи удачно

Признавам си.... простотия е !  :wink:

07.04.06
09:27

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Static”]много са х10,пробвай с х7-8
3 упражнения най-много

знаеш ли защо са 10
като правиш 10 усещаш мн силни контракции
ако правиш 7-8 ги прави с по тежко

И кво ли ще родите при тези силни контракции :wink: .

07.04.06
10:28

[quote author=“Nask0`”][quote author=”Миркони”]Насе то само потника да беше къде какво що дават все се виждат доста добре кутииките на Genesis

Mи Макарони да ти кажа това с кутиите не действа .Не се вижда коя марка са.Само ,ако знаеш ,че кутиите на Генезис са такъв цвят ще разбереш.А се съмнявам зрителите да се пулят постоянно в кутиите. :wink:

забележете никовете

мерси за подкрепата Dirty
Sparrow да ти кажа не ми е тежка добре ми влиза и се чувствам добре

С вазелин или без?

08.04.06
15:12

Слеърчо без да иска дава вътрешна информация относно работната среда в “Нутрим”

Това е фирма а не “истински мъже”.Ако желаете елате в офиса ни заедно със документите, които имате и ще Ви се отговори на въпросите от нашите служители

Да се разбира че в “Нутрим” работят само гейове?!?  :lol:

09.04.06
16:52

[quote author=“mastiva”]na 20g sam 185/75kg smqtam da napravq cikal za masa.kajete si mneniqta za dadeniq cikal dobral li i i tn
  retaboli / winstrol depot/ metan/ stanabol/
1   2amp.  1ampula       15mg   10mg
2   3amp.  2amp           30mg   20mg
3   3amp   2amp           45mg   30mg
4   3amp   2amp           30mg     20mg
5   2amp   1amp           15mg     10mg

e tva e sistemkatai neiskam mneniq ot sorta a toi retabolila mnoo skap po dobre deka i tn

Как да си направим стероиден “коктеил”?!четете по горе!

[quote author=“mastiva”][quote author=“SGK”]няма смисъл от 5 седмичен цикъл с точнио тези медикаменти. Няма смисъл от пирамиди. Няма смисъл от Винстрол и Станабол едновременно, след като са едно и също нещо, но едното е в инжекционна, а другото в орална форма.

znam 4e vinstrola i stanozola sa edno i sa6to,kakto dekata i metana:)) taka 4e smqtam 4e mogat da se smesvat da savet za cikal s teq medikamenti ili 4ast ot tqh

Я гледаи ти,аз мислех че всички праят разлика междо деката и метана,ма явно се оказва че са едно и също нещо!

[quote author=“mastiva”]neznam dali sam lud-ko si 4uval kiborga(kultorista toi mi go kaza 4e sa po4ti edno i sa6to ne6to) i az taka si znam.a vie v toz gorom ne davate li saveti e se zabelejhki i tn.kaji nekoq primerna shema ne dali sam lud ili ne.ako 6te dava6 savet dai ako li ne izob6to ne pi6i

Ма тва Киборга го бил потвърдил!
Сигурно следва креатина и глутамина че са едно и също...
Очакваите го скоро....

09.04.06
18:33

Нормално ли е?
Мускулите на краката ми да са по-големи от мускулите на ръцете ми?????

:lol: Тоя е направо генетично чудо, грешка на природата :lol:

10.04.06
22:08

[quote author=“Size”]Моите бяха  “меки”,но откакто правя пирамиди са “камък”,въпреки,че съм качил мазнини.

КО беще “Пирамиди, фараони и балъци за милиони...”
Тука кво ще е:
“Стероиди,анаболи и нов черен дроб за милиони....”
Все пак може и да строи пирамиди момчето,така като се замисля...

12.04.06
11:07

[quote author=“thespyboy”]хаха малко тъпичък въпрос наистина ,но досега не съм правил ,а 2 дена съм си сам ии...
слагам вода -> ври ? Слагам кафето и с него малко трябва да поври и го свалям <<—така ми обясниха...

някой може ли по-разбрано да ми каже ?:)

12.04.06
12:31

[quote author=”^Vlastelina^”][quote author=”^Vlastelina^”]Има си цяла страница в сайта с упражнения > http://www.bb-team.org/exercise/  :wink:
Кажи с какво разполагаш у вас, щом толкова искаш да ти помогнат

отговор

[quote author=“Triple H”]гири 3кгови. легло,хол,компютър,интернет,телевизор,досадни родители

:lol:  :lol:  :lol: , а пича иска с фитнес в домашни условия да се занимава

еми искам и още искам де,и са от петък/събота ще почвам.а тва за досадните родители е вярно,родителите ми наистина са досадни ама ко да праа такиа са си

12.04.06
16:44

[quote author=“napster”]на 16 съм почти 17 тежа 60кг хода на фитнес 4-пъти в седмицата и тренирам бреик каква химия трябва да си зема за да кача поне 5 кг !

12.04.06
21:15

[quote author=“DOUBLE_B”]преди съм имал периоди в който всеки ден съм правил лежанка без да усешам пренатоварване

А така, това е най-добрия съвет за начинаещите.

13.04.06
16:00

[quote author=“Silver Spirit”]Ей това нещо е уникално! Един приятел качи 15 кг за един месец! 4000 калории в един шейк!!!

Мда, бая шейк трябва да е... Особено като знаем, че 1 г. въглехидрати е 4 килокалории...

14.04.06
08:30

[quote author=“PowerWave”]
.....Както и да е мъжът не трябва да е красив!!Тва е призвание на жената.....Не целя да обидя никого,просто лично мнение...

Като не е красив, поне краката може ли да му миришат, за да е пълна картинката?!?

14.04.06
16:40

[quote author=“protein”]Здравеите сега ще ви споделя за моя опит със така наречената “химия”... Значи всичко започна бях слабак без мусколи и нито едно момиче не ме харесваше започнах с фитнеса и пак не ме харесваха... след това направих цикъл с биоанабол и наедрях пораснаха ми мусколи и жените започнаха да ме харесват... но оная ми работа вече не ставаше така че пак бях в исходна позиция... със времето реших че жените не са важни а по важни са мусколите за направих цикъл със Сустанон 250 + Напосим + Дека дураболин... след това направих и друг със Анаполон и после още един със Ретаболил и Винстрол и Примболан... и сега ви пиша от Болницата през моя ЛАП ТОП след няколко часа ще ми  правят чернодробна трансплантация а след това ако имам късмет и се намери донор ще ми сменят и бъбреците навън времето е хубаво и смятам след като се оправя и като ми изчезне акнето и ми позавехнат Стриите да започна тренировки пак..........

Без коментар!

14.04.06
20:59

[quote author=“orel”][quote author=“lukabrazy”][quote author=“orel”]НАЙ-ДОБЪР РЕЗУЛТАТ-МЕШАЙ БРЪКАДАН С МАТЕНИЦА И ЛЮТИ 4УШКИ! :idea:  :roll:  :lol:

От такива профански постове страда форума

- мОЖЕ ДА ПрОбвате и прокиснало млеко и боза от преди седмица,отлежала на слънце у пластмасово шише :lol:

Вече мисля да издам книга с “бисери” или поне ще пиша статии в някое списание за боди-билдинг

15.04.06
12:45

Тези не са от серията върли простотии, просто ми се видяха симпатични и рекох да ги метна тука.

[quote author=“buhtata”]
Ами незнам! Всичко е толкова индивидуално и относително...Аз откакто се занимавам с фитнес ми отидоха доста сантиметри, а реално теглото ми си е все в едни и същи граници, но определено се подобри визията им (на аватара съм аз) :wink:
Така, че сваляй по бавничко и непропускай упражненията за гърди. По-добре малки, но добре сложени :wink: :D

Човек трябва да има самочувствие. :wink:

[quote author=“Liofle”]Циците са мазнини в по-голямата си част. За туй, ако искаш по-големи - муай банички ;), ако искаш по-стегнати прави упражнения. Внимавай да не праиш много аеробни щото ще се стопят напълно.
По-живи.

Плоския извод от цялата калимера е: Ако искаш Цици, муцай банички.  :lol:
/Таз Памела Андерсън, сигурно държи баничарския бизнес в Половината Бруклин
———————
Поздрави  :D

IN

15.04.06
13:11

Liofle:
“Андро Пенис?!? Що е то и има ли почва у нас? Тези които са гледали рекламата какво мислят, дали помага? Според мен да, поне малко. За останалите да обясня - това е уред за угоуемяване на пишока, чрез целодневна гимнастика - определена тежест го дърпа и малкия лъв пораства.”

Ей какво по-добро място от форум за бодибилдинг бих могъл да намеря за да събера съвети за новия АНДРО ПЕНИС. :wink:
Иначе темата е много свежа-жалко че е лок-ната :lol:

15.04.06
19:33

[quote author=“PowerWave”]Liofle:
“Андро Пенис?!? Що е то и има ли почва у нас? Тези които са гледали рекламата какво мислят, дали помага? Според мен да, поне малко. За останалите да обясня - това е уред за угоуемяване на пишока, чрез целодневна гимнастика - определена тежест го дърпа и малкия лъв пораства.”

Ей какво по-добро място от форум за бодибилдинг бих могъл да намеря за да събера съвети за новия АНДРО ПЕНИС. :wink:
Иначе темата е много свежа-жалко че е лок-ната :lol:

Все пак става дума за увеличаване на телесни пропорции,може би това му е логиката.

SP

16.04.06
18:18

Мулатеше се много с крушата.

Тая круша освен, че е мулатка явно и отвръща на ударите щом не удря по нея, а се “мулати” с нея. :lol:

16.04.06
18:25

О, Щанга!

Три дена млади фитнесджии
как в залата вдигат,уредите тръпнат,
отново недостигат . . .
Напъни ужасни! Дванайсетий път
тази серийка правят,
умора не сещат и продължават.
Бицепс подир трицепс! Ръка подир крак!
Гошо посочи лежанката пак
и вика : “Търчете! Тамо е свободно!”
И всички се втурват отново упорити
и стон нечовешки въздуха разпра.
Сауната отговори с други вик : охаа!
И днес въоръжени с две-три млека
фитнесджиите млади ще правят крака,
клатят протеини шише след шише,
даже умората няма да ги спре.
И последен напън! Сякаш са на бой.
Тогава Наско, нашия герой,
ревна щанголомно : “Млади фитнесджии,
венчайте телата с мускули безброй!
Нека вашта сила всички повали,
мацките да тръшка за мигове дори!”
При тез думи силни сякаш по знак
спускат се всички към залата пак.
Един ще се блъска днес за трапец,
друг се засилил да прави прасец;
Диетата е важна, те не я забравят,
всичко що е вредно веднага оставят,
ако се наложи спират алкохола,
заменят го бързо с айран и със кола.
“Грабвай тази гира!” - някой се изкряска,
всеки се втурна, не иска паласка
и свободен уред нийде не остана,
всеки се чуди къде да застане.
И щангите тръпнат, друг път невидели
всички да тренират по гащи без фанели.
Йоще миг - ще свърши този тежък ден.
Всеки се прибира доволно уморен.
. . . . . . . . . . . . . . .
И днес йощ щом щанга зафащат,
спомнят тоз ден бурен, отново препращат
напънът му силен, като някой ек,
от щанга на щанга и от век на век!

18.04.06
20:35

[quote author=“The_KiLLeR1”]Пи4 ни6от не ти се раз4ита хахах тва което аз успях да разбера е 4е си 175 56кг и жапроса дали като запо4нае6 да тренира6 триабжа да зима6 протеин жеднага.Отговора ми е 4е парво триабжа да направи6 стаж в залата после да мисли6 за хранителни добавки

П.П-Недеи да пи6е6 толкова ситно  :lol:

Ред: петко К.
Ситно е, заради моята редакция, мисля, че е очевидно!
И на теб нищо не ти се разбира, нищо, че пишеш “едро”. Не замействай букви с цифри и пиши по - грамотно.

хахаха,тука колко се смях....

19.04.06
11:30

[quote author=“largo_”]...Крака не искам да тренирам по късно може би.Не ги тренирам защото искам да сам по висок а упражненията за крака убиват ръстът

...значи като пораснете достатъчно на височина, тогава тренирай крака... :wink: , че иначе си е**ло фитнеса

19.04.06
11:57

[quote author=“M16”][quote author=“largo_”]...Крака не искам да тренирам по късно може би.Не ги тренирам защото искам да сам по висок а упражненията за крака убиват ръстът

...значи като пораснете достатъчно на височина, тогава тренирай крака... :wink: , че иначе си е**ло фитнеса

Не мисля, че това е някакъв смешен бисер. Ако всички бяхме “големите разбирачи” мисля, че нямаше да има смисъл да пишем тук, да споделяме и обменяме знания и опит нали?
Може просто да му обясниш, вместо да го сложим в тази тема.

19.04.06
22:28

[quote author=“kEnVeLo”]Искам да ми обясните какво точно представляват калориите? Вредни ли са или са полезни, качват ли се кила от тях и т.н. другото което е - сега пия протеин и амино и искам да кача маса - трябва ли да избягвам храните с повечко мазнини. И накрая за въглехидратите- “колкото повече толкова по добре” - това вярно ли е. Накратко ще съм благодарен ако някой направи резюме на различните показатели и най вече за калориите

Eхх лошо появили са се едни вредни

20.04.06
18:25

[quote author=”^LoGo^”]Важното е да горя много мазнини аз проблем с правенето на мускули нямам така че и да горя мускули ще си наваксам...без да пия нищо за 3 седмици някъде направих раце от 35 на 45см ся нз колко са от 2 месеца тренирам и то по често само с дъмбели по 6-7кг ,а вече почвам да мутирам.. нз защо става така 1 приятел за да направи 50см ръка изхарчи сумати пари за добавки матани и сякви глупости тренира от 6 месеца ама както се казва явно не е надарен :П

Просто не се сдържах  :lol:

21.04.06
15:58

без да пия нищо за 3 седмици някъде направих раце от 35 на 45см ся нз колко са от 2 месеца тренирам

сега сигурно са около 68 см сигурно...рацете де.За рЪцете не знам, трябва да го питаме и за гАрба

SP

21.04.06
16:09

[quote author=”Петко К”][quote author=”^LoGo^”]Важното е да горя много мазнини аз проблем с правенето на мускули нямам така че и да горя мускули ще си наваксам...без да пия нищо за 3 седмици някъде направих раце от 35 на 45см ся нз колко са от 2 месеца тренирам и то по често само с дъмбели по 6-7кг ,а вече почвам да мутирам.. нз защо става така 1 приятел за да направи 50см ръка изхарчи сумати пари за добавки матани и сякви глупости тренира от 6 месеца ама както се казва явно не е надарен :П

35 ширина 45 по дължина - мерил ги е различно. :lol:

SI

22.04.06
23:17

[quote author=“sone1”]Знаете ли дали се продават такива овкусители като тези дето слагат на протеините и гейнерите? Знам, че някой от вас ползват степчета и други такива, но ми е интересно дали имаи други алтернативи ако например искаш да си направиш овесените ядки с вкус на банан без да пасираш банан

Да, баш степчета ползваме  :lol: .

24.04.06
22:06

[quote author=“Mom0”]интересувам се след приемане на трибустан и нивото ми на тестостерон е повишено ,дали нивото ще се свали надолу след спирането на употреба на добавката? мерси за отг предварително

25.04.06
10:23

[quote author=“Mopreme”]Цици-трицепс, гръб-бицепс, рамо-нозе...
Предмишницата я правя със циците, трапеца с гърба, а корема... как дое ;) Секи ден на масата го правя ;)

:wink:

25.04.06
16:28

От “Малко оточнение към една тема за хранене.”
[quote author=“TheHavoc”]Здравейте прочетох тази статия http://bb-team.org/nutrition/000176.php и искам да попитам за офкосяването. Салатите могат ли да се ядат с оцет олио сол . Месото дали може също черен пипер и такива работи . Ще съм благодаре ако някой каже. :)

Свърши ми “болдвачката” и не ми остана за другите му грешки.  :twisted:

30.04.06
13:36

[quote author=”Петко К”][quote author=”^LoGo^”]Важното е да горя много мазнини аз проблем с правенето на мускули нямам така че и да горя мускули ще си наваксам...без да пия нищо за 3 седмици някъде направих раце от 35 на 45см ся нз колко са от 2 месеца тренирам и то по често само с дъмбели по 6-7кг ,а вече почвам да мутирам.. нз защо става така 1 приятел за да направи 50см ръка изхарчи сумати пари за добавки матани и сякви глупости тренира от 6 месеца ама както се казва явно не е надарен :П

браво на момчето след няколко месеца ще е главен претендент за мр. олимпия :)

[quote author=“Nask0`”]

гледаи да не приемаш повече от 900мл храна на едно хапване и не би трябвало да се разширява..

А колко мг вода да пие? :lol:

в този случаи бисера е на наско човека много добре си го е казал :)

01.05.06
12:34

[quote author=“kopa4a”] И как да си увелича силата щото съм забелязал че удара ми не е мн силен и 1 пример кат се целим със снежни топки аз немога да я метна на далеч

Пробваи да хвърляш камъни.Почни от 0,5кг докато стигнеш до 5кг :lol:

01.05.06
19:44

[quote author=“p0ckata”]Здравейте отново на всички.Става въпрос че смятам да опитам със нещо по щирокоспектърно и да ми препоръчате също
По възможност да не е гаден химикал
Мерси предварително.

Широкоспектърно погледнато естеството на въпроса е доста комплицирано,за да му се дадат тясносвързани отговори. :lol:

01.05.06
19:56

[quote author=“HELL2HEAVEN”]Хайде и аз да споделя проблемите с L-карнитина и ХИМИЯТА. Един приятел преди 2-3 години влезе в Пирогов заради л-карнитина. Пиша ви го съвсем сериозно и не се шегувам! Сестра му го замерила с шишето и му цепнала веждата и той - в Пирогов с 2 шева. Аз пък като бях ученик от Химията получих комоцио - падна ми дъската на главата в час по химия, та от тогавя внимавам какво взимам, че знае ли човек. Така че внимавайте.....
P.S. Просто не се сдържах да го напиша  :twisted:

Човек, не е задължитело да е полудял, за да се самоцитира!

01.05.06
21:35

[quote author=“HELL2HEAVEN”][quote author=“HELL2HEAVEN”]Хайде и аз да споделя проблемите с L-карнитина и ХИМИЯТА. Един приятел преди 2-3 години влезе в Пирогов заради л-карнитина. Пиша ви го съвсем сериозно и не се шегувам! Сестра му го замерила с шишето и му цепнала веждата и той - в Пирогов с 2 шева. Аз пък като бях ученик от Химията получих комоцио - падна ми дъската на главата в час по химия, та от тогавя внимавам какво взимам, че знае ли човек. Така че внимавайте.....
P.S. Просто не се сдържах да го напиша  :twisted:

Човек, не е задължитело да е полудял, за да се самоцитира!

Бтв и аз за малко да влезна в болница заради химията - падна ми лампата върху главата по време на час.
пп.тва е сериозно.

02.05.06
21:45

[quote author=“immortal88”]значи една изпитана методика -когато требва да се биеш пиеш 50-100 гр алкохол ,за да ти доиде pawara , да паднат задръжките и глей к’во
меле става(а получаваш и бонус не те боли кат те бият) :lol:  :lol:  :lol:

хаха...ясно защо като се боксират спортистите са така бясни...пият си малко така преди да се качат на ринга...и “къртат мивки”

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1