[quote author=“M16”]Бисери, бисери... :wink: :wink: :wink:
- прав си :twisted:
Offtopick :arrow:
Diecast, сегашния ми аватар повече ли ти харесва :?: :evil:
21.02.06
20:55
От същата тема:
[quote author=“shadow_master”]тцтц бива ли такова нещо е мой човек.Той ако беше мускул билдерите щяха си ги мерят на Олимпията заедно с ръцете.Стига глупости сте питали. :?
хаха .. странни резултати щеше да има :D
[quote author=“spllldag”]Днес случайно видях на етикета на едни обикновени солети, че съдържат 10-11 грама белтъчини и 60-70 грама въглехидрати. То излиза, че са много добри.
Ядете ли ги често?
Само храна за билдъри е! :lol: Ползваме ги след тренировка, преди лягане, след ставане!
22.02.06
17:19
И аз пиша с правописни грешки, една от клавиатурите ми е толкова скапана, че гълта някои букви.
Но искам да ви поставя, какво съобщение получих на лична бележка:
“кажете как са бии сустанона пот формата на перамида колко време са зима и парвата седмица по колко са биат и как са овиличават”
Това е оргинала!
Направи ми впечатление ужасния брой на правописни грешки, и искам да кажа на всички:
Момчета! (и Момичета)! Моля ви постарайте се да пишете на Книжовен Български език. Учи се в училище. Ако не сте го научили за какво изобщо сте ходили или продъжавате да ходите!
по повод заглавие “ЙОВКА+ПРОТЕИН”
[quote author=“Pars”]Не че нещо, но Йовка е женско име, това което ти вероятно имаш предвид се нарича юфка :D и наистина никак не е подходящо за НВД.
.
:lol: За Йовка май ще ти трябват и малко въглехидрати........ :wink: .
:lol:
24.02.06
16:00
тука гледам някаква тема със заглавие
кога му е мястото
no further comment
[quote author=“kpo”]И аз пиша с правописни грешки, една от клавиатурите ми е толкова скапана, че гълта някои букви.
Но искам да ви поставя, какво съобщение получих на лична бележка:
“кажете как са бии сустанона пот формата на перамида колко време са зима и парвата седмица по колко са биат и как са овиличават”
Това е оргинала!
Направи ми впечатление ужасния брой на правописни грешки, и искам да кажа на всички:
Момчета! (и Момичета)! Моля ви постарайте се да пишете на Книжовен Български език. Учи се в училище. Ако не сте го научили за какво изобщо сте ходили или продъжавате да ходите!
като стана дума за правописни грешки:
биципс
лол,доста смешно ми стана
мускОл
Това е най-срещаната правописна грешка, ама не ми е смешна вече чак ;)
26.02.06
16:08
[quote author=“real`boy”]за това момче което било на 14 години и вдигало много..може да е верно...татко 2 клас дигал 150 килограма и е 3 пати републикански..може на момчето(културистчето) да има “сврах естествена”сила ;)
[quote author=“BB_SenTineL”]Вчера си взех 5 кг от това http://www.nutrim-bg.com/images/product/136_thumb_2.jpg Сега ако се окаже,че и то е боклук ще се самоубия ритуално пред офиса на Нутрим като изпия една свръх доза от Про Голда който в момента седи на половин метър от очите ми.(имам една опаковка от 400 грама-последната ми)
:lol: :lol: :lol: Е това ме развесели, макар че на човека не му е смешно :? .
Не пускай картинки в постовете си, макар и копи-пасте. линка е достатъчен
DJGorgio-Astor
05.03.06
18:27
[quote author=“wwrree”]Ефедрина не може да е забранен като го има в енергийните напитки които са на свободна продажба!Иначе и аз търся не за редовно ползване а за да видя как ще ми подейства :wink:
Разкрихме тайната в енергиините напитки :lol:
[quote author=”^Vlastelina^”]...Купих преди 2 месеца 1 кг СУПЕР МАСС ГАИН за 16 лв(това е единствената добавка,която съм пил) и нямаше почти никви резултати, освен многото пърдене...
:wink: :wink: :wink:
07.03.06
20:57
[quote author=”След обемна информация относно вредата от стероидите желаещият”]уфф отказах се :) като знам къв сам кърък ще взема да умра :)
[quote author=“Strongy”]
Прасец:1година и половина
бах, много млад тоз прасец :mrgreen:
[quote author=“_pepsi_”]
Ами човека който ще ме тренира едва ли би тренирал и племенника си ако не разбира...А сила никога не вреди.Аз сега не мога 1 път да се набера на лост...Пък и после ще е по-лесно.И плюс това ние сме малък град и мисля че майка ми (не се хваля) се познава с инструктора в залата.
Е тоя пост от 12 годишен ме слави от стола направо . ххххххххххххххххххххххххх :wink:
Постът може да засегне автора на мнението поради което е цензуриран!
Моля да се въздържате от подобни коментари!
head_hunter
Падам средно с по 3 килограма след активна тренировка по киокушин. Половината от това е вода , но останалото са мазнини и за съжаление мускули
[quote author=“firemanair”] Бате ако тренираш 30 дена ще изчезнеш :shock: :lol: :lol:
:lol:
[quote author=“Honzik”]Аз лично използвам предимно Nutrim (така се случи) и някои неща на Biogame, като Кретеин ;) , Глутамин и L-Carnitine… но мисля да ги пробвам тия Optimum, толкова народ ги хвали..
[quote author=“SnejK0”]първо dhea е хубаво да се пие от по стари хора да кажем 20-25 че и нагоре той те право по жизнен и спомага за по добър и дълбок сън
Хаххх а на 30 трябва да си напише вече завещанието
[quote author=“mr.olimpia`”]поне моята предмишница расте по 10 дни след тренировка
15.03.06
19:33
[quote author=“tafo”]Ползвам креатин от около половин месец, остава ми още толкова,с което теглото ми се покачи с 2кг, а мускулната маса с около 2см.
Да не съм се предозирал нещо. Ще ‘зема да прецакам бъбреците...после какво ще правя.
[quote author=“Dark_Evil”]Здравейте!Аз съм на 14 години...
Авторът иска да порастне.
[quote author=”^Vlastelina^”]Какво си тръгнал да се оплакваш и ти, на 14 години си има още поне 5-6 години да растеж на височина
[quote author=“Dark_Evil”]оффф.Хубо на 16 съм ама ма бещи срам да го кажа.. :(
:lol: :lol: :lol: Тука много се смях.
[quote author=“Lancelot”]Аз имам 59 крака, но никога не нося дънки. Иначе ми се търкат краката и нямам косми по прасеца и вътрешната страна на бедрата :D
Еми естествено че не си купува дънки. Кой знае колко пари дава за нужната му бройка :lol:
21.03.06
08:33
[quote author=“gazareto”]Сайтове за мутивункционални уреди... ?
Не мога да не изразя възхищението си пред термина...
21.03.06
12:47
[quote author=“Br1ng3r”]Бии си няколко шамара измии си главата с студена главаи накажи щагите.
[quote author=“JUGULUM”]Крака имам, гръб също...
Нещо друго... :wink: :wink: :wink:
[quote author=“Belov”]Ще ме извинявате за глупвия въпрос , но може ли да се участва само в една дисциплина или е задължително да участваш в трите дисциплини клек,лег и тяга.
djgorgio-ASTOR написа:
Е все пак името е трибой не еднобой или пожеланиебой
:D
23.03.06
23:36
[quote author=“mitakka”]на село бабката гледа бройлери - онези пилета дето за два месеца се превръщат от сладки малки пиленца в чудовища абе направо като Колман са
Колман със всичко са го сравнявали, ама чак пък с пилетата на село не бех виждал :lol:
24.03.06
14:02
[quote author=“d1sc0_c1t1z3n”]При НВД знам, че човек се чувства изтощен защото мозъка се лишава от глюкоза, но скоро в един пост прочетох че и също така се затъпявало. Някой има ли някакво наблюдение/мнение по въпроса и ако имате някакво инфо, знаете ли дали този ефект е временен или траен?
25.03.06
14:12
[quote author=“Kang”]ФТФ кои точно е тоя на Скитек щото аз на скитек под 50лв. протеин не съм виждал ??
Е такова произношение на Scitec не бях виждал
26.03.06
15:28
[quote author=“Genadi”]та както и да го смятам с 90 лева мога да си купа всякакви суплементи от бай Коце,но проблема е, че той е против химията и не продава астероиди или анаболи и за това искам да ми препоръчате нещо ефикасно.
Merci
Кажи по колко са Астероидите?Жалко ,че Бай Ти Коце не ги продава иначе да си вземем по един.Аз ще искам и една планета да си купя. :lol:
26.03.06
15:29
[quote author=“Genadi”]Кажете моля някой анабол или астероид с който ще стана още по як.
Аз и сега съм си добре [187см висок и тежа 70кила и съм така да не се хваля,но доста внушителен.
Когато ходя в БИАД си слагам прилепнала блузка и бял панталон и почти няма някой който да не се загледа,но искам за лятото да направя големи бицепси и ако може релеф с плочки.
Кажете някой препарат с който това ще стане.
Този месец не съм си ъпгрейдвал Голфа и имам около 90 лева в излишък така, че съм готов и на нещо скъпо,но да е качествено.
В Надежда имаме един бай Коце, който продава протеини и други суплементи в гаража си.
1 кило чист сурватъчен протеин струва 5,20 и мога да ви гарантирам, че е с пъти по-добър от разните мусашита и тем подобни.
Креатина струва 8,60 2 кила. Аз не съм го ползвал, но имам познати от агитката на Локо, които са го тествали и казват, че е с класи над американските.
та както и да го смятам с 90 лева мога да си купа всякакви суплементи от бай Коце,но проблема е, че той е против химията и не продава астероиди или анаболи и за това искам да ми препоръчате нещо ефикасно.
Merci
26.03.06
18:03
1
Лежанка 5х88866
Полелег с дъмбели 5х88866
Преси с щанга от седеж 5х88866
Сгъване с щанга 5х888662
Скипец пред гърди 5х88866
Отдолу тясно 5х88866
Разтваряне с дъмбели в страни 5х8
Френско с щанга 5х8
бая повторения
27.03.06
13:14
[quote author=“te100SteRoNcHo”]Какво ще кажете за тази програма:
Понеделник:гарди и рамо
Вторник:Бицепс и Трицепс
Сряда:Грап и предмишница
Четвартак:Корем и крака
Петак:Почивка
Е пак малко правописни грешки.
27.03.06
23:40
Отговор към намерил косъм в Про Голд 47:
[quote author=“Mirkoni”]махо рови рови скоро може и някой Ролекс да извадиш :lol: апропо Нутрим да почнат да слагат наградки вътре в протейнчетата и ще станат като снаксове - ще имат голяма аудитория :lol: пък и младото поколение ще е във форма от ранни години.
колко съм се смял не е истина хаха :lol:
29.03.06
15:31
[quote author=“zwei0”]Трябва да се яде по-малко свинско и повече пилешко, тогава цените на пилешкото ще паднат и разходите ще паднат наполовина :)
Евала!
[quote author=“SuDjI”]Искам да питам Марихуаната пречи или помага за фитнеса.
No Comment!
31.03.06
16:54
[quote author=“MI5”]DirtyandNasty написа:
аз сам на 17 и сам 188
а майка ми 168 и баща ми са по 171
дядо ми е 173
баба ми е 1,50
а другите в родата са пак толкова
аз на кой сам се метнал
Може и да знам къде е причината - от всички, които си изредил, само ти си роден след Чернобил
Е това ме разби :lol: Тая тема всеки път като я отворя пада голям смях :D
P.S.: темата с бисерите имах предвид :lol:Айде, и аз изръсих простотия :P
03.04.06
23:35
[quote author=“dido__”]След един месец имам състезание по кик-бокс и съм в период на подготовка за издържливост.Понеже до нас няма къде да ходя да бягам и мога само да бягам по стълбите в нашия вход нагоре надолу.Та въпроса ми е това ще ми помогне ли да придобия повече издържливост и въздух когато изляза на ринга?Благодаря предварително!
Това като си го представя как търчи по стълбите нагоре надолу и много смешно ми става :lol:
04.04.06
14:27
име на темата: слънчев сплит
[quote author=“StronG™”]ако така се казва де... :oops: Пиша за мускулите които се падат малко под гьрдите...
Който ме е разбрал да каже с кои упражнения мога да ги тренирам и по спецялно как да ги направя по големи ( с тежести ли става?)
Мерси! :)