|
|
|
Дата: 21.03.2007
От: ВАРНА, България
|
Adolf Hitler - 12.12.2007, 18:23 Аз лично всеки ден чета книга,вестник или списание(Чук-чук)........
Въпросното изречение е написано в темата “Глупави ли сме!?“ и цитираните печатни издания явно са посочени като доказателство за ежедневното обогатяване ерудицията на потребителя.
Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“
АЗ
|
|
|
|
|
|
Дата: 30.05.2007
От: София
|
RedWalker - 27.11.2007, 22:12 Финдо - 27.11.2007, 19:42 Ред уалкер,нещо бъркаш сметките...110x3=330 гр.
6-7 грама има в цяло ице.
Чакай малко сега.. яйцето е белтък + жълтък.И в жълтъкът ли има протеин?!
guBak - 05.10.2005, 23:08 За стомах препоръчвам загребване с лъжица 3х3
За бъбреци и черен дроб 3х50 гр. сливова
mmds - 08.10.2005, 23:26 казвали са ми за по-добро
Вкарват ти един дъмбел в ануса и така ше ти се стегне корема че чак вените ше ти изкочат

Ако живота беше лесен, то нямаше да започва с плач.
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте.
|
|
|
|
|
|
Дата: 17.04.2005
От: Пловдив
|
абе човек извара е бърз протеuн бе
:)
[quote author=“так“]
Колкото до висенето на лост, клон или каквото и да било ще кажа, че и оная ми работа виси от години, но не се е издължила и с милиметър.
|
|
|
|
|
|
|
ето го най-новия лудак :D:D:D
DeadManWalking - 12.01.2008, 22:04 blizanko - 12.01.2008, 19:08
начи сега поразмислих и мисля да ми е така:
мъртва тяга
гребане с щанга
вертикален скрипец(за гръб)
лег
полу лег
обратен лег
арнолд преси
раменно разтваряне
трицепс на верт. скрипец
френско
бицепсово сгъване с щанга
скотово сгъване(с крив лост)
предмишница(от страна на дланта)
предмишница(от горната страна)
трапец
клек
бедрено сгъване
бедрено разгъване
прасец
коремни преси
повдигане на краката
и ми се струва че ще трябва още едно упражнение за рамо също така и за прасеца 1 упражнение е малко ако знаете друго да правя или да правя 6 серий и ако съм пропуснал нещо или съм сгрешил да пишете защото искам да тренирам всички мускули и всичките им глави и ако може някакво кардио аз след училище тичам малко на стадиона
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.12.2007
|
Mothefucker - 20.01.2008, 22:17
някви уникални гърди като на жена просто огромни много са готини”:)
А дали не му е приател за да го опипвам по “женските гърди“???Вместо с потник вече с сутиени се ходи на фитнес!!
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.12.2005
От: Враца
|
®ion - 22.01.2008, 22:26 Mothefucker - 22.01.2008, 16:54 Ми в нашия на велоаргометъра пише до 80кг 
Тва да не е във фитнеса за анорексици...
Pain is nothing!
Power is everything!
Give nothing - take everything!
|
|
|
|
|
|
Дата: 06.11.2007
|
aaaa - 31.01.2008, 18:48 Реших да понапълнея и последните няколко дни ям доста повече от обикновено, но получих мускулна треска на корема от това.
“Тренировката без приема на ПРАВИЛНА храна е като орането на поле без в него да се сее - от това няма да израсне нищо“ - Арнолд Шварценегер
Дневника ми.
|
|
|
|
|
|
|
Аз лично използвам предимно Nutrim (така се случи) и някои неща на Biogame, като Кретеин
Кретеин - от него ставаш кретен => http://www.bb-team.org/forums/viewthread/6637
|
|
|
|
|
|
|
Klimentii - 07.02.2008, 23:29
Сурови яйца - хубаво, ама ако са от село, че да знаеш дали после няма да хванеш пичи грипове и салмонели. 
No offense Просто ми стана много смешно като го прочетох 
АЗ
|
|
|
|
|
|
Дата: 08.12.2006
|
Не е от този форум, но просто си умрях от смях.
Всички хрантелни добавки имат последствия!Дори обикновени протеини и тн.Всичко ти се отразява на оргранизмът.Каквото и да правиш,го прави без химия,защото просто ще си съсипеш организмът,метаболизмът и живота в известна степен...Познавам живи примери за това,така че колкото и да ти обесняват:от протеини нищо няма да ти стане,повярвай,масата която ще качиш в мускули,ще се чудиш как да я сваляш след някоя година
И аз мислех,че са бисерчета.И аз съм говорил с много професионалисти.Но като познавам 2ма с които израснахме,бяха по 70 кила,натъпкаха се само с протеини(само протеини!) и сега са по 120 кила,въртят колелото във фитнеса като луди,на нищо не приличат,така че не ми говори за бисери и не ми обеснявай че имаш опит.Ясно колко имаш...Говорим за мусаши по 400 лева кутията,не за боклуци.
Say Hello To My Little Friend..
..I’ll Choose The Truth I Like
|
|
|
|
|
|
Дата: 18.11.2004
От: Варна
|
тз - 11.02.2008, 21:33 В момента не вземам никъкви субелемнти
|
|
|
|
|
|
Дата: 31.08.2006
|
Велин Иванов - 08.05.2007
Премахни полуклек за бицепс. Съвет: Ако искаш се придържай към съвета ми. Основан е на дългогодишен опит. Избегвай!!! Избягвай паразитни упражнения, които целиш маса, а те не са за нея. Има си базови упражнения… Посоченото от теб полуклек за бицепс е вид паразитно упражнение
Митът “Правете крака за да ви растат ръцете“ е развенчан 
|
|
|
|
|
|
Дата: 07.02.2005
|
vlade - 22.02.2008, 10:25 Велин Иванов - 08.05.2007
Премахни полуклек за бицепс. Съвет: Ако искаш се придържай към съвета ми. Основан е на дългогодишен опит. Избегвай!!! Избягвай паразитни упражнения, които целиш маса, а те не са за нея. Има си базови упражнения… Посоченото от теб полуклек за бицепс е вид паразитно упражнение
Митът “Правете крака за да ви растат ръцете“ е развенчан 
Между друтото, незнам дали човека няма в предвид ‘заден бицепс‘, някои така наричат мускула/отзад на бедрото/ антагонист на квадрицепса.
- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.“
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен
|
|
|
|
|
|
Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
|
Dithium - 04.03.2008, 10:11
Храненето ми е проблем. Хора, майка ми не ми готви!!!
И мойта започна да готви рядко...може да предприемат стачни деиствия. 
моята пък никога не ми е готвила според режима , готви си за баща ми некфи манджи
Gh0$T
Еее то и аз си готвя сам.Няма кой да ми готви толкова често. 
ДедМен
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way
“To secure peace is to prepare for war”
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
Дата: 26.08.2006
|
RaGe_M - 07.03.2008, 16:20 прав е 12кг на месец на са кои знае колко много не е изгубил много мускул зависи колко кг е примерно на седмица маха кг които горе доло можеш да сваляш без да губиш мускул е до 2.5кг мах а за липозана нз секи казва че нутрим е лоша марка аз лично от протеините не сам мно доволен че има различни пардити които са хубави а други не но креатина на нутрим мно ми хареса но нз до ся само 1 пат сам си зимал може да е като протеина 1 пат добар другия път не
То цялото мнение си е бисер :D
|
|
|
|
|
|
Дата: 01.07.2006
От: Благоевград
|
G33K - 08.03.2008, 09:19 П.С. И да попитам като правя крака, оголемява ли ми се гъза и краката, че така дочух wink
А като правиш бицепс той става ли по-голям? Да нали? Еми и с краката е същото - колкото повече ги тренираш, толкова по-големи и по-малко женствени ще бъдат. А гъза расте от банички с боза.
Тук умрях от смях - като правя крака уголемяват ли се краката хаха яко
|
|
|
|
|
|
Дата: 28.02.2007
|
kr1sto - 16.03.2008, 19:47 искам да питам са като тренирам като се отделя хормон на разтежа нема ли хормона каде е предназна4ен за да порасна да отиде за например ако тренирам рачете да отиде в раката а не за овеличаване на размера ми
|
|
|
|
|
|
Дата: 15.07.2006
|
Стоянчо - 17.03.2008, 01:55 kr1sto - 16.03.2008, 19:47 искам да питам са като тренирам като се отделя хормон на разтежа нема ли хормона каде е предназна4ен за да порасна да отиде за например ако тренирам рачете да отиде в раката а не за овеличаване на размера ми
Като чета това си представям ром (циганин демек) , не знам защо 
You know what I fucking hate? When you search for something on google and all you find are forum pages where someone else is looking for the same thing and the answer is some dumbass saying ‘just search google for it’
|
|
|
|
|
|
|
ozo - 17.03.2008, 03:53 Стоянчо - 17.03.2008, 01:55 kr1sto - 16.03.2008, 19:47 искам да питам са като тренирам като се отделя хормон на разтежа нема ли хормона каде е предназна4ен за да порасна да отиде за например ако тренирам рачете да отиде в раката а не за овеличаване на размера ми
Като чета това си представям ром (циганин демек) , не знам защо 
Защото е срамота един Българин да пише по такъв безобразен начин!
|
|
|
|
|
|
Дата: 30.01.2004
|
Срамота е и с “Кен лий“ да ставаме известни по света, но ... останалото е фактология. 
|
|
|
|
|
|
Дата: 18.09.2007
От: Мездра
|
Автор: Ultima Ratio
Имам един познат, як химик, който разправяше, че най му било кеф, когато е назобан, след тренировка да изпуши едно козче. Направо чувал как расте cheese . Не мисля, че пречи, стига само да не отидеш напушен на тренировка.
Въпросът е: “Здравейте искам да ви попитам пречи ли пушенето на марихуана от време на време на фитнеса. Благодаря“

|
|
|
|
|
|
|
Миро - 21.03.2008, 11:40 Ами то е ясно,че ги претендираш.Щом само в тях е мускулната треска.Важното е да не претендираш ръцете.Няма да имат никакъв растеж след това.
В заглавието на темата претрениране е написано “претендирам“, но не е умишлено. 
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие на емата “чиста маса“
Раздел:Хранителни режими за покччване на ММ
Началото на темата:
Здравейте,господа искам да изкажете някои препоръки и мнения,относно идеята ми да ка4вам чисто.
6:00-суроватка
8:00-понички (по това време ще ги изгоря калориите)
Не поничкА,а поничкИ...
|
|
|
|
|
|
|
Току що видях тема със заглавие: ‘’ Как да не вкарвам в задника? ‘’ 
Иначе си е съвсем нормална: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31492/
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.“
- За мен
|
|
|
|
|
|
|
Много амбициоезн младеж:
Preslav - 05.04.2008, 20:14 Iskam da popitam dali moga da ka4a 10 kilograma muskuli za 1 mesec s dobavki no ne hodq na fitnes samo usporedka s kakfi dobavki i v kakvo koli4estvo 6te mi stignat za 10 kilograma i kak da piq BTW sam 178 i 65 KG .
|
|
|
|
|
|
Дата: 22.03.2008
От: БЪЛГАРИЯ
|
blizanko - 05.04.2008, 21:26 През колко време се къпете:
повече от два пъти дневно
два пъти дневно
един път на дневно
всеки ден по веднъж
повече от един път в седмицата
един път в седмицата
един път в месеца
Наблягам на “един път на дневно“ и “всеки ден по веднъж“, аз лично ги редувам през седмица двете, да не вземе мръсотията да свикне та да не може да се измие.
|
|
|
|
|
|
|
В темата се разискват ‘радикални‘ методики за разширяване на гръдния кош. И от дума на дума, явно пича не издържа и реши проблема кардинално 
FRANKO1 - 09.04.2008, 10:58 гръдния ти кош ще избухне ако глътнеш ръчна граната.
има някакъв ефект от суперсериите пуловър + клек, но ако си до 18 мах 20г. казвам “някакъв“ защото при всеки е различен
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.“
- За мен
|
|
|
|
|
|
Дата: 25.01.2008
|
Silvest1r - 14.04.2008, 21:41 Искам да ви попитам дали има опражнение за стядане на зърното.. 
Не че имам нещо против правописните грешки, на всекиго се случва 
|
|
|
|
|
|
|
Vasko - 14.04.2008, 22:37 Silvest1r - 14.04.2008, 21:41 Искам да ви попитам дали има опражнение за стядане на зърното.. 
Не че имам нещо против правописните грешки, на всекиго се случва 
Кажи му да престане да си го смуче. 
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
|
Темата е Как да увеличим по естествен път нивата на тестостерона и хормона на растежа?
mr.mat - 27.04.2008, 11:19 Здр. и мен, аз от скоро съм в бодибилдинга но още преди да вляза доста се поитересувах как точно стоят нещата с хормоните, тренировките, хрененето как действат защо така и т.н. Като става въпрос за хормоните нещата са навързани, та тестостерона се произвежда от Лайдиговите клетки които се намират в тестеситети, и само 10% от пройзведения тестостерон влиза в действие. Та става въпрос как се пройзвежда той, еми мн лесно когато си възбуден той се пройзвежда образно казоно когато за задоволяваш или някой др. те задоволява става така. Аз практикувам 1 час на ден, не броя тея когато видя някое готино момиче и т.н. но гледам когато имам малко свободно време да го оползотворя. Да не говорим за химията, което всеки знае колко е вредна а трибестана е почти същата работа, аз лично предпочитам да си......... пред това да пия такива неща, правя 30 мин преди лягане джелк ако някой не знам какво е това да го пусне в гооглето не е сдреши и 30 мин сутри тогава е най-готино.А и бях чул от някакви тъпи култорисчета че даже толкова са се вманиячили че даже не се и празнели, еми явно на тях освен за пикане за др. не им трябва оная работа незнам за вас но на мен ми трябва, а и да поясня нещо още сперматозоидите ти се прозвеждат независимо дали ги “изкарваш“ или не но за възбудата и тестостерона по важно времето а не празненето. Айди чао и от мен че нещо започнах да говоея мн глупости. 
NO COMMENT
АЗ
|
|
|