***Тренировка 40:
клек- 3х125кг* 2х125кг* 3х110кг*
Слабо- направо ме пребиха 125 и втората серия трудна. Викам на 110 да направя 5ца накрая- другия път. Оправданието ми е, че вируса не ме е пуснал... балига. Лоша серия явно- следваща тренировка по-стабилно- казах!
Боби, това е идеята да- на една тежест докато не направя 3х5. Обаче от 2 месеца съм на тия кг и няма прогрес- почит всяка тренировка е 5,4,3 или нещо от сорта. Вчера реших до пробвам по-тежко- просто “за разнообразие” и след като не успях и 2ка реших да намаля, за да вкара уж някакъв обем. И въобще последно време нещо силата е регресирала. Като се сетя преди месец каква хубава петица на 122,5 клек направих- даже май 2 5ци.
***Тренировка 41:
тяга- 5х160кг* 3х160кг* 4х160кг*
гребане с щанга- 2х9х80кг 8х80кг
хамър машина- 2х12х30кг 10х32,5кг //на страна
раменна преса- 7х55кг 5х55кг 5х50кг
*колан
Много доволно- за пръв път правя 5ца и 4ка на 160 тяга. Още не съм се девирусирал, така че трябва и в по-добра кондиция да стана. Много се смачках днеска от шофиране- беше супер натоварено движението. Другите работи ей така нищо за отбелязване специално. Много стабилна храна 2 дена- домашна, а сега съм зареден за известно време. Ся ще пия едно вино и тва е.
Тия дни ще видя как ще продължат тренировките, защото ще последва известна минимална промяна вероятно. Може би ще паднат повторенията. С храната все още не се разбирам- тоест ако искам да свалям вече знам какво да правя, въпроса е сега да си намеря оптимума, с който няма да качвам и ще ми се пази силата, че съм на спадове и пикове постоянно. Намалям мазнините или поне ще пробвам и ще вдигна въглехидратите. Теглото е добре- не искам да преминавам критична маса от 78кг.
За добавките- ще пия хром до края на годината и го спирам, защото ще станат 4 месеца почти всекидневно. Цинк имам за още 3 седмици нейде и ще го спра и него за определено време. Б комплекса имам за 2 седмици приключвам го. Магнезия ще ми стигне до края на годината- за сега също няма да продължавам. В крайна сметка ще остана на витамин Д- 5000 единици дневно и витамин С- като се сетя по 500-600мг. За след нова година- ‘стака” смятам да бъде- монохидрат, ВСАА и тирозин. И сигурно пак ще си взема протеин да си имам в шкафа- не пия всеки ден така или иначе.
Иначе е явно, че не ставам за спортист- прогрес, ако има е почти минимален или лека полека се чупя. Миналогодишните цели дето си бях поставил да покрия пак би било нещо- силовите.
***Тренировка 42:
лег- 3х4х80кг
полулег с дъмбели- 7х30кг 10х27,5кг 13х25кг
пек дек- 10х70кг 8х70кг
тесен лег- 2х4х65кг 3+Fх65кг
разгъване на скрипец- 2х12х60кг //две макари
корем
Днеска реших да пробвам да правя четворки само на лега, вместо да мъча за 5ци, тъй като на първата серия винаги успявам, но тя е пределна и после явно просто прегарям за следващите серии. Получи се- последната 4ка беше доста трудна, но самичък. На полулега си тежеше стабилно 30ката, но доволна 7ца- исках да вкарам повече работа и за това прогресивно намалих тежестта- гонех 10+ повторения. Пек дека- има напредък. На тесния лег също не лошо- бутнах и 70 много леко накрая. Другия път това ще е тежестта- 70. Малко скрипец за “припомпване”. За пояса интересно може би планк 2х30 секунди на 50кг- другия път 60.
***Тренировка 43:
клек- 3х4х125кг*
преден клек- 3х4х80кг
легпреса- 2х10х180кг
сгъване за бедро- 7х40кг
*колан
Трудно беше днеска, последната серия малко на границата. Оставам си на тия кила докато олекнат малко, а предният и той много тегав- ядрото ми е слабо и ме сгъват- на краката не тежат. Другия път ще гоня 5ци. Лег преса ей така щото беше наредена. Иначе на сгъването за бедро спрях щото нещо ме опънаха сухожилията. Толкоз днес.
До края на годината ще направя поне още 3 тренировки- утре ще бутам лег. Кантар, като се прибера в София. Ще пускам поръчка до 3-4 дни, ако някой има интерес да пише. Невяста паудърс.
Живот без цел е, като запалена свещ в празна стая- гори на халос.
***Тренировка 44:
лег- 2х5х80кг 4х80кг
сгъване за бицепс- 6х40кг 6х45кг 8х40кг
чуково сгъване на пейка- 10х16кг 6х19кг
сгъване на скрипец- 10х60кг+10х50кг+10х30кг //две макари
тесен лег- 4х65кг 5х65кг 4х75кг
разгъване на дъмбел зад врат- 10х31кг 8х36кг
разгъване на скпирец- 15х70кг+10х50кг+10х30 //две макари
скачане на въже
Пустия 80кг най-после ги преборих. Минавам на 85 от другия път. На тесния лег нямаше кой да ми пази и за това пак на 65, можеше всичките да са 5ци, ама другия път. После може да пусна клип на скачането на въже- ей така да има. Доволно днеска.
***Тренировка 45:
тяга- 3х5х140кг* //без докосване
висока тяга- 2х190кг* 1х190кг*
гребане с щанга- 7х90кг 2х8х70кг
хамър машина- 12х35кг 9х37,5кг 7х37,5кг //на страна
раменна преса- 8х55кг 7х55кг 5х55кг
разтваряне встрани- 2х10х6кг
предмишница
*колан
Леки са ми 140 на тая тяга и я спирам вече. На високата- 190 за 2ката ме сгънаха доста за туй втората серия 1ца и около 12-13 секунди държах щангата- ок са на хвата. Разни работи за гърба- пробвах на скрипеца да дърпам по-леко, че нали не мога да се набирам, ама не става още. Малко раменна преса и това беше. Доволно. Иначе схемата се променя от другата тренировка- тъкмо си ги завъртях нещата. Ще са ротация между 2ки, 5ци и 8ци- тоест всяка 4та тренировка почвам от 2ките, като естествено ще се старая да покачвам тежестта. По 2 серии само + разни асистиращи, както до сега. Сега кокошка домашна и ориз, а после ябълков щрудел. Свалил съм 0,5кг и -1см от талията спрямо предното мерене, а ядох много въглехидрати последните 10 дни- всякакви. 78кг съм и ще се старая да си седят така.
***Тренировка 46:
клек- 2х2х127,5кг*
лег- 2х2х85кг
полулег с дъмбели- 10х30кг 8х30кг 7х30кг
пек дек- 7х80кг 8х70кг
скачане на въже
*колан
Относително прилична тренировка. На клека и тягата ще смъкна по 5кг за следващите пъти и въобще от тежестите, които си планирах. Е така- его спирачка, а и технично не са така нещата, както трябва. По-добре да бързам бавно. двете 2ки на лега бяха точни, но не знам дали не трябваше да мина през 82,5 първо. То ще си проличи. Доволен съм и от полулега и от пекдека. Размотаване малко и това беше. Направих си планираните 3 тренировки преди нова година, тъй че съм доволен. Еми това е. Пожелавам на всички весело посрещане на 2014 и нека бъде каквато си я направите!
По стара традиция ще напиша няколко неща за миналата година. Генерално хубава година! Много хубави неща ми се случиха- за пръв път в живота ми работих по-малко и отделих време за себе си- почивки, приятел и пътувания- направо последните 8 месеца бохемски живот :D /пресилвам де/. Имаше и драми малко, ама то без тях не може, а пък и явно че от всяка клонка свирка не става, та ще си знам научения урок.
Сега важната част- тренировъчната. Силово- пълен провал- прогрес никакъв почти- тая година ще се постарая повече. Издръжливост- изградих някаква покрай кардиото и за кратко кръговите тренировки, така че не съм пълен дроб- в сравнение с преди 1 година космос. Визуално- доволен съм поразвих се, може би съм качил малко мускули и прочие, напипах формулата за сваляне/чистене, която работи за мен и тази година тръгвайки от по-добра начална позиция се надявам да постигна целите си. Научих се и че не бива с големи кошници да се тръгва. Епа тва е- отчетох се :D
***Тренировка 47:
тяга- 2х2х165кг*
тесен лег- 6х70кг 4х75кг 6х70кг
разгъване на дъмбел зад врат- 10х25кг 10х33кг
сгъване за бицепс- 8х40кг 7х40кг 5х40кг
чуково сгъване на дъмбели от пейка- 10х20кг 8х20кг
сгъване на скрипец- 12х40кг //две макари
*колан
Много тежка ми беше тягата, а и крива. Още на 110 и 130 ме смачка. Иначе тесния лег ме изненада приятно- първата серия 6 цата беше с лекота и имаше резерв, но реших да пробвам 75, където направих трудна 4ка. Последната серия също беше трудна. Сгъването за бицепс тежеше много- може тоя лост да беше по-тежкия, но не толкова важно. Радвам се, че има прогрес на бутанията обаче- раменна преса, лег и тесен лег. Прогресирам : )
***Тренировка 48:
лег- 5х80кг 6х80кг
клек- 2х5х115кг*
преден клек- 3х4х80кг
легпреса- 2х10х185кг
сгъване за бедро- 2х10х40кг
*колан
На лежанката леки тия 80- даже на втората серия направих 6ца- за повече едва ли щеше да има сила щото си беше граничен опит. На клека пак съм почнал да правя плитките номера, макар че 2те серии бяха ок- втората по-добра. Повече разтягане трябва щото не е от това че тежи. Предния клек тегав много- ядрото и то иска много работа, че кекаво. Бе поразмацах ги краката. Доволен.
EDIT Гледах си клиповете сега- не е плитко- има само едно повторение, което съм отрязал другите са доста добре. Клиповете са трагедия, така че няма да качвам.
Мнението беше редактирано от Бойко на 05.01.14 20:07.
***Тренировка 49:
тяга- 2х5х155кг*
гребане с щанга- 2х9х90кг 7х95кг
хамър машина- 7х40кг 2х9х35кг //на страна
раменна преса- 6х60кг 7х55кг 7х50кг
предмишница
корем
скачане на въже
*колан
Тежи последно време пуста тяга, а и не бях преценил времето от последното хранене- тежко ми беше/и още ми е/. Гребания хамър и те тегави- бе трудно като цяло днеска, но въпреки това прилично. трябва да се снимам и на тягата да видя какви ги върша, че последно време на тая тренировка все съм сам, а и няма читави в залата по това време. за другия път се чудя 8ците на каква тежест да ги правя, но ще го мисля по-натам.
***Тренировка 50:
клек- 2х8х105кг*
лег- 2х8х70кг
полулег с дъмбели- 2х8х30кг 6х30кг
пекдек- 7х80кг 10х70кг
корем
*колан
Като трябва да направя някоя по-дълга серия 4-5 и нагоре и ми се разкатава играта- кека. Иначе снимах пак клипове може да постна- важното е, дълбочината е ок. На лега ми беше много трудно- тежеше си, най-вече в раменете чувствах умората. Планка също ме преби- с по-леко правих, че още имам треска, а и се запалих пак по колелцето :D
Пост номер две за деня. Пристигнаха ми нещата от бълка. ВСАА ще пия по 20гр на тренировка- разтворимостта е много добра, с вкуса се прецаках- лимон и ябълка- за ефект ще говорим по-натам. Идеята ми беше, че има само аминокиселини без нищо друго в тях. Пих Л-тирозин и ДМАЕ преди тренировка по колкото е дадено- все още не мога да кажа дали има ефект някакъв, въпреки че обикновено след тренировка ми се ще да се просна и ми е генерално заспало- сега не, но пък и днеска не съм правил друго. Ще очаквам да се проявят в други ситуации. Взел съм и 100гр DAA и ще пия по 3гр на ден- до където докара сутрин със закуската. Креатина е ясен- 5гр на ден и туй то. Хрома реших да си го допия и без това не е много, тъй че няма да го прекъсвам. Витамин Д-то си остава по 5000 единици на ден. Витамин С, като се сетя по 1гр. Пак станаха 100 неща ама това е. Яко има някакви предложения съм готов да чуя.
ЕДИТ- Д-аспаргиновата е приятно кисела на вкус- не знам какво я демонизирате толкова. За сега по-гадно от креатин-етил-естера не съм пил. Не разтварям във вода да отбележа.
Мнението беше редактирано от Бойко на 09.01.14 16:01.
Снощи направих малко разтягане, мачкане с ролера и дислокации с ластика. Аз това си го правя редовно последно време де, инак реших да видя колко лицеви мога да направя- 40 :D като се има предвид, че не съм правил сигурно от 2 години не е плачевно :D
***Тренировка 51:
тяга- 2х8х135кг*
тесен лег- 4х75кг 5х70кг 4х70кг
разгъване на дъмбел зад врат- 2х12х33кг
разгъване с въже- 18х25кг //две макари
сгъване за бицепс- 4х50кг 5х45кг 8х40кг
чуково сгъване на дъмбели от пейка- 12х20кг 9х20кг
скотово с дъмбели 15х15кг
*колан
Тягата беше лесна и то в надхват само. После поумряха нещата- на тесния лег беше трудно много, иначе няма дъмбел 35, а следващия е 40- рано ми е за тази тежест още. Нещо последно време и бицепс не ми се прави :D един вид по задължение цъкам някакви серии и то се и вижда- работните тежести са паднали. Като цяло може да има общо ниския ми тонус, с факта че последните 2 нощи не мога да заспя до към 2- лягам, но сънят не идва, за това пък в 6 точно се събуждам бодро. И на работа имаше леки драми. балига може Сатурна ми да е в Меркурий, а пържолата извън чинията. Ще тренирам вторник.
12.01.14
19:34
Не знам,но ми се струва ,че вдигаш по-малки тежести от преди година,2? Или сходни?Защо така?
Мнението беше редактирано от lordinario на 12.01.14 19:35.
Ванка, горе долу сходни тежести- тук там малко повече. Ако си спомняш и аз загубих не малко лично тегло- 8-8,5кг/което са си 10% от масата ми/ преди да почна така наречената подготовка и бях върнал назад. Просто при мен всичко става много много трудно и бавно. Другото е, че търся линейна прогресия за по-дълъг период. Примерно днеска на тягата можеше 8ците и на 145 или дори 150 да ги направя, ама следващия път на къде- ще ударя плато по-бързо. Логиката ми е да мога всеки път да слагам по мъничко- така след някоя седмица ще подмина сегашните ми предели за 8ца 5ца и тн. Друго- аз и преди го казах- не ставам за спортист аз- много съм “мек”, тънки кости въобще капка ген нямам. Малко да не тренирам нещо и веднага отслабвам силово, лесно омазнявам, трудно качвам мускулна маса. За сметка на това съм много упорит и с кеф си тренирам :) Ако имаш някакво предложение слушам. Имам авери дето тренират от дъжд на вятър горе долу моите килограми/ръст и дори сега ще бутат повече от мен на лежанката.
12.01.14
19:50
Поне си натурален и не търсиш преки пътища,а се задоволяваш с минималното и не спираш да буташ усърдно напред,адмирации за което.Успех.
12.01.14
19:52
Ами не,какви предложения,просто ти прочетох тренировката и като видях тягата и бицепсовото се сетих,че още преди години вдигаше над 150 на тяга и имаше 1 клип със сгъване някъде на 45кг:Д затова писах.
Е аз тренирам по схема, човек : ) Въртя 2ки, 5ци и 8ци. На 160 имам 2 4ки и 3ка, което си е рекорд, освен това съм по-лек от предишни години по това време. Иначе имам клип на сгъване 10ка на 50 и 5ца на 55. Не е баш да се задоволявам- смисъл натискам си и аз не мисли, че не искам да прогресирам повече- старая се/мисля/. В момента мисля, че и на 3те движения ще си повторя максовете от април, като съм с 5 кила по-лек. Даже на лега може и повече да бутна, така че лека полека стават нещата :) Освен това мисля, че визуално имам видима разлика с преди. Но благодаря за пожеланието и на теб успех и без контузии и аварии :)
Днеска само разтягане и мачкане. И малко колелце от колена. Иначе много як ден- от сутринта тръгна добре- много работа отметнах, ще ходя на някви изпити февруари, което е добре :D че миналата година не ми дадоха да се явявам... Другото днеска взех заплата и я изхарчих вече- цялата :D Инвестирах в една екскурзия да се видя с едни мои приятели Март месец. Повече внимание на дребните неща и другарите туй е. Утре сутрин натягане.
Храната няма смисъл да я пиша ама ей така да има- 3 хранения за деня- пиле, ориз, черен хляб, домашно козе сирене, кисело мляко с канела; протеин, фъстъчено, ябълка; яйца, черен хляб. Нейде 2100 калории- правя нещо като зиг-заг или поне се опитвам. Един ден високо един ден по-ниско и така.
***Тренировка 52:
лег- 2х2х87,5кг
лег с борд- 2х95кг 1+1х100кг
клек- 2х2х122,5кг*
висок клек- 4х142,5кг*
лег преса- 2х10х180кг
сгъване за бедро- 2х10х40кг
корем
*колан
На лежанката доста стабилни 2ки, дори с резерв. 95 с трупчето бяха леки и реших 100, ама не трябваше да избързвам. Клека нещо ми тежеше много, но поне бяха леджит повторенията. Направих и една серия висок- другия път ще смъкна с още една позиция надолу ограничителя. Доволен.
Защо го слагаш това трупче? Ако не се готвиш да вдигаш с фланелка, полза от този “трик” няма. :)
Защото човека, който ми помага с подготовката смята, че е необходимо. Аз също мисля, че имам полза, тъй като усещам и свиквам с по-големите тежести. Същата е логиката и за клека и за тягата високите с повече тежест. Давам веднага за пример 100те кг, които и сега няма да бутна, но преди дори като ги извадех усещах огромна разлика с 95 да кажем, а сега не бих казал, че ги усещах по-тежки от 95.
Аз не виждам особена полза от това да те мачкат 5-10 кила над работните ти за половин амплитуда - рискуваш контузии, а прирастът на сила ще е по-малък в сравнение с една тежка двойка или тройка с пълния обхват на движението. Единствено може да се говори за някакво хипотетично приспособяване на нервната система, но и то не оправдава такива неща според мен, освен ако нямаш състезателни цели.
Ясно ми е, че при теб има и друг фактор - търсиш някаква промяна заради липсата на прогрес на леженката и продължителния застой, но въпреки това мисля, че не си на прав път с това ограничаване на движението.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.01.14 12:52.
Боби, благодаря за мнението :) За сега ще го оставя в програмата, а и е премерен риск така да го нарека- тоест не слагам невъзможни за преодоляване тежести. Не прекалявам с метода- имам само 2 серии, които не са всеки път, а само, когато ще правя 2ките. Освен това не смятам, че има чак такива рискове в сравнение с “изграйндена” 2ка или 3ка в пълен обхват.
14.01.14
17:33
Има и такива тренировки. Аз така качих доста бързо работните. Има само един проблем, а то е дозирането на натоварването. Защото ЦНС се натоварва доста, без дори да подозираш за това...Успех!
***Тренировка 53:
тяга- 2х2х170кг*
висока тяга- 2х1х195кг*
набирания подхват- 8,7,6,7,5,6,5- 44 общо
раменна преса- 6х60кг 2х7х55кг
корем
скачане на въже
-колан
Още 150 тежаха нещо, ама си ги направих 170тките- даже имаше резерв за 3ки може би, така че доволен. НА високата тяга можеше и по-добре- другия път 200 и може известно време да остана там. Пробвах да се набирам в началото- за моя радост не ме болеше рамото, така че лека полека ще се набирам по-често. Позагубил съм силата на набиранията- докато стигна пак 19 ще мине време, но не бързам. Бутането стандартно- гоня по-голям обем и за това намалих тежестта- дори може да си върна на 55 и за гоня 3х10 или нещо подобно. За днеска това.
***Тренировка 54:
клек- 2х5х117,5кг*
лег- 2х5х82,5кг
полулег с дъмбели- 10х30кг 9х30кг 7х30кг
пекдек- 7х80кг 9х70кг
корем
Клека беше много труден, дълбоки всички повторения, но ме смаза, а еректорите ми са дърво вече- те още преди това бяха натегнати де. На лега съм много доволен- първата 5ца беше лесна що годе, а втората 4то и особено 5то повторения си бяха борба, но съвсем сам ги избутах :) Доволен. Понеже ми свърши магнезия почнах пак да се мажа с олио магнезиево/не че едното е пречело на другото/ и забелязвам, че не ми щипе никъде, а преди имаше едно такова чувство.
Днеска трябваше да тренирам вече, а едвам отлепих сутринта от леглото... Успях да свърша една работа- тоест намерих един асистент, който издирвах от много време... Резултата е, че боря една 8 ядрена Тилера под линукс и е мега забавно, защото през деня явно сървърчето им сгъва и ssh връзката се разпада, та май ще съм кукувица, но да видим... Следобед пак по улиците в най-големия трафик и като се прибрах легнах да спя пак :D Въобще много уморен се чувствах днеска. Как да е утре сутрин съм в залата- оказа се, че съм от по-късно на работа, така че е постижимо. Преди лягане ще размачкам малко и мина с магнезиево и така.
***Тренировка 55:
тяга- 2х5х160кг*
набирания подхват- 10,8,7,6,7+2- 40 общо
корем
Това ми е рекорд на тягата, а втората серия беше доста трудна и крива- ток, вода, интернеД всичко ми спря. Няколко минути седях и гледах тъпо. Направих някое и друго набиране- те са ми силни по принцип и бързо ще си върна предишните постижения- още днеска ми беше по-леко. Щеше ми се да направя още някакви чудесии, ама много се уморих. Сега ще закусвам и към офиса.
***Тренировка 56:
тесен лег- 3х6х70кг
разгъване на дъмбел зад врат- 10х35кг 9х35кг
разгъване с въже- 20х20кг 12х25кг //две макари
сгъване за бицепс- 3х7х40кг
чуково сгъване с дъмбели от седеж- 10х20кг 9х20кг
сгъване на скрипец- 15х40кг //две макари
Много набързо мушнах една тренировка за ръце. Определено когато предния ден съм ял малко- ~1300 калории- сутрин тренировката на гладно е зле. Сега се захващам със задачите за деня.
За 20 дена съм +2кг и то на 2300-2500 калории, като има и дни с по малко имам и дни с фастинг. Разликата е, че въглехидратите ги вдигнах- няма джънк освен спорадично веднъж седмично по нещо да кажем. Броя и меря всичко. Не знам какво ще стане ако почна да ям над 3000 калории. Ще изкарам до петък така с по 200-250 карбс и ще се тегля пак- ако кача още ще вземам мерки и ще почна някаква ротация.
***Тренировка 57:
лег- 2х8х72,5кг
клек- 2х8х107,5кг*
*колан
След работа нещо хич не ми се тренираше- прибрах се и се проснах на леглото. Събрах се обаче и се занесох до залата- в общи линии на инат- ама бива лежанката- клека потресаващ.
Приключих 37 часов фаст преди малко- преди 20тия час беше най-трудно, а после вече не прави впечатление. Много вода и чай. Супер съм- ще гледам, ако мога да пускам по един по-дълъг фаст седмично. Иначе вчера колегите в офиса, като почнат да се хранят и от всякъде само ми мирише на храна... ама язе се не поддадох :) Днеска само ролер и някакви разтягания- утре трябва да правя тяга 8ци (puke) :D Иначе се очертават тегави 3 седмици, тъй че ще се хващам за палците...
ЕДИТ От няколко/2-3/ месеца правя когато се сетя и докопам до ластика у дома дислокации на раменете и ми се струва, че почват да ми се оправя това прибиране на раменете напред към торса, което се наблюдава при хора дето киснат по бюра дълго време. При всички случаи продължавам и без друго много добре чувствам, че ми действа.
Мнението беше редактирано от Бойко на 27.01.14 10:15.
***Тренировка 58:
тяга- 2х8х140кг*
набирания- 14,9,8,9- 40 общо
гребане с щанга- 2х6х90кг 7х90кг
раменна преса- 10х55кг 6х55кг
корем
скачане на въже
*колан
Много леки тия 140 противно на очакванията ми. Иначе набиранията олекват, но няма да бързам да закачам тежести още нека ми свикнат сухожилията и рамената с натоварването лека полека, а и да натрупам сила в движението. За гребането бях уморен леко вече. Добре беше раменната преса. Малко планкове и скачане да мъча дабъл ъндърите. Много доволен днеска имаше енергия и сила.
***Тренировка 59:
клек- 2х2х125кг*
бокс клек- 2х130кг* 2х140кг*
лег- 2х1+Fх90кг
лег с борд- 1+Fх95кг
полулег с дъмбели- 2х10х30кг
пек дек- 9х80кг
корем
*колан
На клека този път добре на 125- дълбоки станаха и не ме смачкаха прекалено- не тежат толкоз много. После на седа ми е много странно и за това през 130, които бяха леки, 140 също бяха много леки, тъй че другия път ще сложа 150 примерно. На лежанката мизерна работа стигнах пак стена- много трудна 1ца все пак тръгнах за второ и в общи линии отлепих от гърдите на няколко сантиметра и директно блокаж и си се върна на изходна позиция- 2 пъти така. С борда на 95 същото. Швепс.. Заради 3те отказа съкратих леко обема, въпреки че тоя път 2 стабилни 10ки на 30 и 9тка на пек дека с 80, което си е рекорд. малко упражнения за мяха и това беше.