Връщане на калориен заем - дисциплинирано, но посредствено

Прескочи до:

17.12.13
10:06

***Тренировка 40:
клек- 3х125кг* 2х125кг* 3х110кг*

Слабо- направо ме пребиха 125 и втората серия трудна. Викам на 110 да направя 5ца накрая- другия път. Оправданието ми е, че вируса не ме е пуснал... балига. Лоша серия явно- следваща тренировка по-стабилно- казах!

17.12.13
10:14

Боби, това е идеята да- на една тежест докато не направя 3х5. Обаче от 2 месеца съм на тия кг и няма прогрес- почит всяка тренировка е 5,4,3 или нещо от сорта. Вчера реших до пробвам по-тежко- просто “за разнообразие” и след като не успях и 2ка реших да намаля, за да вкара уж някакъв обем.  И въобще последно време нещо силата е регресирала. Като се сетя преди месец каква хубава петица на 122,5 клек направих- даже май 2 5ци.

20.12.13
21:52

***Тренировка 41:
тяга- 5х160кг* 3х160кг* 4х160кг*

гребане с щанга- 2х9х80кг 8х80кг
хамър машина- 2х12х30кг 10х32,5кг //на страна

раменна преса- 7х55кг 5х55кг 5х50кг

*колан

Много доволно- за пръв път правя 5ца и 4ка на 160 тяга. Още не съм се девирусирал, така че трябва и в по-добра кондиция да стана. Много се смачках днеска от шофиране- беше супер натоварено движението. Другите работи ей така нищо за отбелязване специално. Много стабилна храна 2 дена- домашна, а сега съм зареден за известно време. Ся ще пия едно вино и тва е.

20.12.13
23:08

Тия дни ще видя как ще продължат тренировките, защото ще последва известна минимална промяна вероятно. Може би ще паднат повторенията. С храната все още не се разбирам- тоест ако искам да свалям вече знам какво да правя, въпроса е сега да си намеря оптимума, с който няма да качвам и ще ми се пази силата, че съм на спадове и пикове постоянно. Намалям мазнините или поне ще пробвам и ще вдигна въглехидратите. Теглото е добре- не искам да преминавам критична маса от 78кг.

За добавките- ще пия хром до края на годината и го спирам, защото ще станат 4 месеца почти всекидневно. Цинк имам за още 3 седмици нейде и ще го спра и него за определено време. Б комплекса имам за 2 седмици приключвам го. Магнезия ще ми стигне до края на годината- за сега също няма да продължавам. В крайна сметка ще остана на витамин Д- 5000 единици дневно и витамин С- като се сетя по 500-600мг. За след нова година- ‘стака” смятам да бъде- монохидрат, ВСАА и тирозин. И сигурно пак ще си взема протеин да си имам в шкафа- не пия всеки ден така или иначе.

Иначе е явно, че не ставам за спортист- прогрес, ако има е почти минимален или лека полека се чупя. Миналогодишните цели дето си бях поставил да покрия пак би било нещо- силовите.

21.12.13
12:32

***Тренировка 42:
лег- 3х4х80кг

полулег с дъмбели- 7х30кг 10х27,5кг 13х25кг
пек дек- 10х70кг 8х70кг

тесен лег- 2х4х65кг 3+Fх65кг
разгъване на скрипец- 2х12х60кг //две макари

корем

Днеска реших да пробвам да правя четворки само на лега, вместо да мъча за 5ци, тъй като на първата серия винаги успявам, но тя е пределна и после явно просто прегарям за следващите серии. Получи се- последната 4ка беше доста трудна, но самичък. На полулега си тежеше стабилно 30ката, но доволна 7ца- исках да вкарам повече работа и за това прогресивно намалих тежестта- гонех 10+ повторения. Пек дека- има напредък. На тесния лег също не лошо- бутнах и 70 много леко накрая. Другия път това ще е тежестта- 70. Малко скрипец за “припомпване”. За пояса интересно може би планк 2х30 секунди на 50кг- другия път 60.

25.12.13
18:09

***Тренировка 43:
клек- 3х4х125кг*
преден клек- 3х4х80кг
легпреса- 2х10х180кг
сгъване за бедро- 7х40кг

*колан

Трудно беше днеска, последната серия малко на границата. Оставам си на тия кила докато олекнат малко, а предният и той много тегав- ядрото ми е слабо и ме сгъват- на краката не тежат. Другия път ще гоня 5ци. Лег преса ей така щото беше наредена. Иначе на сгъването за бедро спрях щото нещо ме опънаха сухожилията. Толкоз днес.

26.12.13
19:29

До края на годината ще направя поне още 3 тренировки- утре ще бутам лег. Кантар, като се прибера в София. Ще пускам поръчка до 3-4 дни, ако някой има интерес да пише. Невяста паудърс.

Живот без цел е, като запалена свещ в празна стая- гори на халос.

27.12.13
10:34

***Тренировка 44:
лег- 2х5х80кг 4х80кг

сгъване за бицепс- 6х40кг 6х45кг 8х40кг
чуково сгъване на пейка- 10х16кг 6х19кг
сгъване на скрипец- 10х60кг+10х50кг+10х30кг //две макари

тесен лег- 4х65кг 5х65кг 4х75кг
разгъване на дъмбел зад врат- 10х31кг 8х36кг
разгъване на скпирец- 15х70кг+10х50кг+10х30 //две макари

скачане на въже

Пустия 80кг най-после ги преборих. Минавам на 85 от другия път. На тесния лег нямаше кой да ми пази и за това пак на 65, можеше всичките да са 5ци, ама другия път. После може да пусна клип на скачането на въже- ей така да има. Доволно днеска.

29.12.13
19:15

***Тренировка 45:
тяга- 3х5х140кг* //без докосване
висока тяга- 2х190кг* 1х190кг*

гребане с щанга- 7х90кг 2х8х70кг
хамър машина- 12х35кг 9х37,5кг 7х37,5кг //на страна

раменна преса- 8х55кг 7х55кг 5х55кг
разтваряне встрани- 2х10х6кг

предмишница

*колан

Леки са ми 140 на тая тяга и я спирам вече. На високата- 190 за 2ката ме сгънаха доста за туй втората серия 1ца и около 12-13 секунди държах щангата- ок са на хвата. Разни работи за гърба- пробвах на скрипеца да дърпам по-леко, че нали не мога да се набирам, ама не става още. Малко раменна преса и това беше. Доволно. Иначе схемата се променя от другата тренировка- тъкмо си ги завъртях нещата. Ще са ротация между 2ки, 5ци и 8ци- тоест всяка 4та тренировка почвам от 2ките, като естествено ще се старая да покачвам тежестта. По 2 серии само + разни асистиращи, както до сега. Сега кокошка домашна и ориз, а после ябълков щрудел. Свалил съм 0,5кг и -1см от талията спрямо предното мерене, а ядох много въглехидрати последните 10 дни- всякакви. 78кг съм и ще се старая да си седят така.

31.12.13
10:50

***Тренировка 46:
клек- 2х2х127,5кг*

лег- 2х2х85кг
полулег с дъмбели- 10х30кг 8х30кг 7х30кг
пек дек- 7х80кг 8х70кг

скачане на въже

*колан

Относително прилична тренировка. На клека и тягата ще смъкна по 5кг за следващите пъти и въобще от тежестите, които си планирах. Е така- его спирачка, а и технично не са така нещата, както трябва. По-добре да бързам бавно. двете 2ки на лега бяха точни, но не знам дали не трябваше да мина през 82,5 първо. То ще си проличи. Доволен съм и от полулега и от пекдека. Размотаване малко и това беше. Направих си планираните 3 тренировки преди нова година, тъй че съм доволен. Еми това е. Пожелавам на всички весело посрещане на 2014 и нека бъде каквато си я направите!

01.01.14
20:22

По стара традиция ще напиша няколко неща за миналата година. Генерално хубава година! Много хубави неща ми се случиха- за пръв път в живота ми работих по-малко и отделих време за себе си- почивки, приятел и пътувания- направо последните 8 месеца бохемски живот :D /пресилвам де/. Имаше и драми малко, ама то без тях не може, а пък и явно че от всяка клонка свирка не става, та ще си знам научения урок.
Сега важната част- тренировъчната. Силово- пълен провал- прогрес никакъв почти- тая година ще се постарая повече. Издръжливост- изградих някаква покрай кардиото и за кратко кръговите тренировки, така че не съм пълен дроб- в сравнение с преди 1 година космос. Визуално- доволен съм поразвих се, може би съм качил малко мускули и прочие, напипах формулата за сваляне/чистене, която работи за мен и тази година тръгвайки от по-добра начална позиция се надявам да постигна целите си. Научих се и че не бива с големи кошници да се тръгва. Епа тва е- отчетох се :D

03.01.14
20:58

***Тренировка 47:
тяга- 2х2х165кг*

тесен лег- 6х70кг 4х75кг 6х70кг
разгъване на дъмбел зад врат- 10х25кг 10х33кг

сгъване за бицепс- 8х40кг 7х40кг 5х40кг
чуково сгъване на дъмбели от пейка- 10х20кг 8х20кг
сгъване на скрипец- 12х40кг //две макари

*колан

Много тежка ми беше тягата, а и крива. Още на 110 и 130 ме смачка. Иначе тесния лег ме изненада приятно- първата серия 6 цата беше с лекота и имаше резерв, но реших да пробвам 75, където направих трудна 4ка. Последната серия също беше трудна.  Сгъването за бицепс тежеше много- може тоя лост да беше по-тежкия, но не толкова важно. Радвам се, че има прогрес на бутанията обаче- раменна преса, лег и тесен лег. Прогресирам : )

05.01.14
15:24

***Тренировка 48:
лег- 5х80кг 6х80кг

клек- 2х5х115кг*
преден клек- 3х4х80кг
легпреса- 2х10х185кг
сгъване за бедро- 2х10х40кг

*колан

На лежанката леки тия 80- даже на втората серия направих 6ца- за повече едва ли щеше да има сила щото си беше граничен опит. На клека пак съм почнал да правя плитките номера, макар че 2те серии бяха ок- втората по-добра. Повече разтягане трябва щото не е от това че тежи. Предния клек тегав много- ядрото и то иска много работа, че кекаво. Бе поразмацах ги краката. Доволен.

EDIT Гледах си клиповете сега- не е плитко- има само едно повторение, което съм отрязал другите са доста добре. Клиповете са трагедия, така че няма да качвам.

Мнението беше редактирано от Бойко на 05.01.14 20:07.

07.01.14
19:21

***Тренировка 49:
тяга- 2х5х155кг*

гребане с щанга- 2х9х90кг 7х95кг
хамър машина- 7х40кг 2х9х35кг //на страна

раменна преса- 6х60кг 7х55кг 7х50кг

предмишница

корем

скачане на въже

*колан

Тежи последно време пуста тяга, а и не бях преценил времето от последното хранене- тежко ми беше/и още ми е/. Гребания хамър и те тегави- бе трудно като цяло днеска, но въпреки това прилично. трябва да се снимам и на тягата да видя какви ги върша, че последно време на тая тренировка все съм сам, а и няма читави в залата по това време. за другия път се чудя 8ците на каква тежест да ги правя, но ще го мисля по-натам.

09.01.14
15:34

***Тренировка 50:
клек- 2х8х105кг*

лег- 2х8х70кг
полулег с дъмбели- 2х8х30кг 6х30кг
пекдек- 7х80кг 10х70кг

корем

*колан

Като трябва да направя някоя по-дълга серия 4-5 и нагоре и ми се разкатава играта- кека. Иначе снимах пак клипове може да постна- важното е, дълбочината е ок. На лега ми беше много трудно- тежеше си, най-вече в раменете чувствах умората. Планка също ме преби- с по-леко правих, че още имам треска, а и се запалих пак по колелцето :D

09.01.14
15:44

Пост номер две за деня. Пристигнаха ми нещата от бълка. ВСАА ще пия по 20гр на тренировка- разтворимостта е много добра, с вкуса се прецаках- лимон и ябълка- за ефект ще говорим по-натам. Идеята ми беше, че има само аминокиселини без нищо друго в тях. Пих Л-тирозин и ДМАЕ преди тренировка по колкото е дадено- все още не мога да кажа дали има ефект някакъв, въпреки че обикновено след тренировка ми се ще да се просна и ми е генерално заспало- сега не, но пък и днеска не съм правил друго. Ще очаквам да се проявят в други ситуации. Взел съм и 100гр DAA и ще пия по 3гр на ден- до където докара сутрин със закуската. Креатина е ясен- 5гр на ден и туй то. Хрома реших да си го допия и без това не е много, тъй че няма да го прекъсвам. Витамин Д-то си остава по 5000 единици на ден. Витамин С, като се сетя по 1гр.  Пак станаха 100 неща ама това е. Яко има някакви предложения съм готов да чуя.

ЕДИТ- Д-аспаргиновата е приятно кисела на вкус- не знам какво я демонизирате толкова. За сега по-гадно от креатин-етил-естера не съм пил. Не разтварям във вода да отбележа.

Мнението беше редактирано от Бойко на 09.01.14 16:01.

11.01.14
08:12

Снощи направих малко разтягане, мачкане с ролера и дислокации с ластика. Аз това си го правя редовно последно време де, инак реших да видя колко лицеви мога да направя- 40 :D като се има предвид, че не съм правил сигурно от 2 години не е плачевно :D

12.01.14
19:19

***Тренировка 51:
тяга- 2х8х135кг*

тесен лег- 4х75кг 5х70кг 4х70кг
разгъване на дъмбел зад врат- 2х12х33кг
разгъване с въже- 18х25кг //две макари

сгъване за бицепс- 4х50кг 5х45кг 8х40кг
чуково сгъване на дъмбели от пейка- 12х20кг 9х20кг
скотово с дъмбели 15х15кг

*колан

Тягата беше лесна и то в надхват  само. После поумряха нещата- на тесния лег беше трудно много, иначе няма дъмбел 35, а следващия е 40- рано ми е за тази тежест още. Нещо последно време и бицепс не ми се прави :D един вид по задължение цъкам някакви серии и то се и вижда- работните тежести са паднали. Като цяло може да има общо ниския ми тонус, с факта че последните 2 нощи не мога да заспя до към 2- лягам, но сънят не идва, за това пък в 6 точно се събуждам бодро. И на работа имаше леки драми. балига може Сатурна ми да е в Меркурий, а пържолата извън чинията. Ще тренирам вторник.

12.01.14
19:34

Не знам,но ми се струва ,че вдигаш по-малки тежести от преди година,2? Или сходни?Защо така?

Мнението беше редактирано от lordinario на 12.01.14 19:35.

12.01.14
19:48

Ванка, горе долу сходни тежести- тук там малко повече. Ако си спомняш и аз загубих не малко лично тегло- 8-8,5кг/което са си 10% от масата ми/ преди да почна така наречената подготовка и бях върнал назад. Просто при мен всичко става много много трудно и бавно. Другото е, че търся линейна прогресия за по-дълъг период. Примерно днеска на тягата можеше 8ците и на 145 или дори 150 да ги направя, ама следващия път на къде- ще ударя плато по-бързо. Логиката ми е да мога всеки път да слагам по мъничко- така след някоя седмица ще подмина сегашните ми предели за 8ца 5ца и тн. Друго- аз и преди го казах- не ставам за спортист аз- много съм “мек”, тънки кости въобще капка ген нямам. Малко да не тренирам нещо и веднага отслабвам силово, лесно омазнявам, трудно качвам мускулна маса. За сметка на това съм много упорит и с кеф си тренирам :) Ако имаш някакво предложение слушам.  Имам авери дето тренират от дъжд на вятър горе долу моите килограми/ръст и дори сега ще бутат повече от мен на лежанката.

12.01.14
19:50

Поне си натурален и не търсиш преки пътища,а се задоволяваш с минималното и не спираш да буташ усърдно напред,адмирации за което.Успех.

12.01.14
19:52

Ами не,какви предложения,просто ти прочетох тренировката и като видях тягата и бицепсовото се сетих,че още преди години вдигаше над 150 на тяга и имаше 1 клип със сгъване някъде на 45кг:Д затова писах.

12.01.14
20:02

Е аз тренирам по схема, човек : ) Въртя 2ки, 5ци и 8ци. На 160 имам 2 4ки и 3ка, което си е рекорд, освен това съм по-лек от предишни години по това време. Иначе имам клип на сгъване 10ка на 50 и 5ца на 55. Не е баш да се задоволявам- смисъл натискам си и аз не мисли, че не искам да прогресирам повече- старая се/мисля/. В момента мисля, че и на 3те движения ще си повторя максовете от април, като съм с 5 кила по-лек. Даже на лега може и повече да бутна, така че лека полека стават нещата :) Освен това мисля, че визуално имам видима разлика с преди. Но благодаря за пожеланието и на теб успех и без контузии и аварии :)

13.01.14
19:31

Днеска само разтягане и мачкане. И малко колелце от колена. Иначе много як ден- от сутринта тръгна добре- много работа отметнах, ще ходя на някви изпити февруари, което е добре :D че миналата година не ми дадоха да се явявам... Другото днеска взех заплата и я изхарчих вече- цялата :D Инвестирах в една екскурзия да се видя с едни мои приятели Март месец. Повече внимание на дребните неща и другарите туй е. Утре сутрин натягане.

Храната няма смисъл да я пиша ама ей така да има- 3 хранения за деня- пиле, ориз, черен хляб, домашно козе сирене, кисело мляко с канела; протеин, фъстъчено, ябълка; яйца, черен хляб. Нейде 2100 калории- правя нещо като зиг-заг или поне се опитвам. Един ден високо един ден по-ниско и така.

14.01.14
11:12

***Тренировка 52:
лег- 2х2х87,5кг
лег с борд- 2х95кг 1+1х100кг

клек- 2х2х122,5кг*
висок клек- 4х142,5кг*
лег преса- 2х10х180кг
сгъване за бедро- 2х10х40кг

корем

*колан

На лежанката доста стабилни 2ки, дори с резерв. 95 с трупчето бяха леки и реших 100, ама не трябваше да избързвам. Клека нещо ми тежеше много, но поне бяха леджит повторенията. Направих и една серия висок- другия път ще смъкна с още една позиция надолу ограничителя. Доволен.

14.01.14
11:16

Защо го слагаш това трупче? Ако не се готвиш да вдигаш с фланелка, полза от този “трик” няма. :)

14.01.14
11:43

Защото човека, който ми помага с подготовката смята, че е необходимо. Аз също мисля, че имам полза, тъй като усещам и свиквам с по-големите тежести. Същата е логиката и за клека и за тягата високите с повече тежест. Давам веднага за пример 100те кг, които и сега няма да бутна, но преди дори като ги извадех усещах огромна разлика с 95 да кажем, а сега не бих казал, че ги усещах по-тежки от 95.

14.01.14
12:51

Аз не виждам особена полза от това да те мачкат 5-10 кила над работните ти за половин амплитуда - рискуваш контузии, а прирастът на сила ще е по-малък в сравнение с една тежка двойка или тройка с пълния обхват на движението. Единствено може да се говори за някакво хипотетично приспособяване на нервната система, но и то не оправдава такива неща според мен, освен ако нямаш състезателни цели.
Ясно ми е, че при теб има и друг фактор - търсиш някаква промяна заради липсата на прогрес на леженката и продължителния застой, но въпреки това мисля, че не си на прав път с това ограничаване на движението.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 14.01.14 12:52.

14.01.14
14:11

Боби, благодаря за мнението :) За сега ще го оставя в програмата, а и е премерен риск така да го нарека- тоест не слагам невъзможни за преодоляване тежести. Не прекалявам с метода- имам само 2 серии, които не са всеки път, а само, когато ще правя 2ките. Освен това не смятам, че има чак такива рискове в сравнение с “изграйндена” 2ка или 3ка в пълен обхват.

Carbohydrate

14.01.14
17:33

Има и такива тренировки. Аз така качих доста бързо работните. Има само един проблем, а то е дозирането на натоварването. Защото ЦНС се натоварва доста, без дори да подозираш за това...Успех!

16.01.14
10:50

***Тренировка 53:
тяга- 2х2х170кг*
висока тяга- 2х1х195кг*

набирания подхват- 8,7,6,7,5,6,5- 44 общо

раменна преса- 6х60кг 2х7х55кг

корем

скачане на въже

-колан

Още 150 тежаха нещо, ама си ги направих 170тките- даже имаше резерв за 3ки може би, така че доволен. НА високата тяга можеше и по-добре- другия път 200 и може известно време да остана там. Пробвах да се набирам в началото- за моя радост не ме болеше рамото, така че лека полека ще се набирам по-често. Позагубил съм силата на набиранията- докато стигна пак 19 ще мине време, но не бързам. Бутането стандартно- гоня по-голям обем и за това намалих тежестта- дори може да си върна на 55 и за гоня 3х10 или нещо подобно. За днеска това.

18.01.14
19:24

***Тренировка 54:
клек- 2х5х117,5кг*

лег- 2х5х82,5кг
полулег с дъмбели- 10х30кг 9х30кг 7х30кг
пекдек- 7х80кг 9х70кг

корем

Клека беше много труден, дълбоки всички повторения, но ме смаза, а еректорите ми са дърво вече- те още преди това бяха натегнати де. На лега съм много доволен- първата 5ца беше лесна що годе, а втората 4то и особено 5то повторения си бяха борба, но съвсем сам ги избутах :) Доволен. Понеже ми свърши магнезия почнах пак да се мажа с олио магнезиево/не че едното е пречело на другото/ и забелязвам, че не ми щипе никъде, а преди имаше едно такова чувство.

20.01.14
20:46

Днеска трябваше да тренирам вече, а едвам отлепих сутринта от леглото... Успях да свърша една работа- тоест намерих един асистент, който издирвах от много време... Резултата е, че боря една 8 ядрена Тилера под линукс и е мега забавно, защото през деня явно сървърчето им сгъва и ssh връзката се разпада, та май ще съм кукувица, но да видим... Следобед пак по улиците в най-големия трафик и като се прибрах легнах да спя пак :D Въобще много уморен се чувствах днеска. Как да е утре сутрин съм в залата- оказа се, че съм от по-късно на работа, така че е постижимо. Преди лягане ще размачкам малко и мина с магнезиево и така.

21.01.14
09:27

***Тренировка 55:
тяга- 2х5х160кг*

набирания подхват- 10,8,7,6,7+2- 40 общо

корем

Това ми е рекорд на тягата, а втората серия беше доста трудна и крива- ток, вода, интернеД всичко ми спря. Няколко минути седях и гледах тъпо. Направих някое и друго набиране- те са ми силни по принцип и бързо ще си върна предишните постижения- още днеска ми беше по-леко. Щеше ми се да направя още някакви чудесии, ама много се уморих. Сега ще закусвам и към офиса.

23.01.14
09:15

***Тренировка 56:
тесен лег- 3х6х70кг
разгъване на дъмбел зад врат- 10х35кг 9х35кг
разгъване с въже- 20х20кг 12х25кг //две макари

сгъване за бицепс- 3х7х40кг
чуково сгъване с дъмбели от седеж- 10х20кг 9х20кг
сгъване на скрипец- 15х40кг //две макари

Много набързо мушнах една тренировка за ръце. Определено когато предния ден съм ял малко- ~1300 калории- сутрин тренировката на гладно е зле. Сега се захващам със задачите за деня.

25.01.14
08:56

За 20 дена съм +2кг и то на 2300-2500 калории, като има и дни с по малко имам и дни с фастинг. Разликата е, че въглехидратите ги вдигнах- няма джънк освен спорадично веднъж седмично по нещо да кажем. Броя и меря всичко. Не знам какво ще стане ако почна да ям над 3000 калории. Ще изкарам до петък така с по 200-250 карбс и ще се тегля пак- ако кача още ще вземам мерки и ще почна някаква ротация.

25.01.14
19:46

***Тренировка 57:
лег- 2х8х72,5кг

клек- 2х8х107,5кг*
*колан

След работа нещо хич не ми се тренираше- прибрах се и се проснах на леглото. Събрах се обаче и се занесох до залата- в общи линии на инат- ама бива лежанката- клека потресаващ.

27.01.14
10:11

Приключих 37 часов фаст преди малко- преди 20тия час беше най-трудно, а после вече не прави впечатление. Много вода и чай. Супер съм- ще гледам, ако мога да пускам по един по-дълъг фаст седмично. Иначе вчера колегите в офиса, като почнат да се хранят и от всякъде само ми мирише на храна... ама язе се не поддадох :) Днеска само ролер и някакви разтягания- утре трябва да правя тяга 8ци (puke) :D Иначе се очертават тегави 3 седмици, тъй че ще се хващам за палците...

ЕДИТ От няколко/2-3/ месеца правя когато се сетя и докопам до ластика у дома дислокации на раменете и ми се струва, че почват да ми се оправя това прибиране на раменете напред към торса, което се наблюдава при хора дето киснат по бюра дълго време. При всички случаи продължавам и без друго много добре чувствам, че ми действа.

Мнението беше редактирано от Бойко на 27.01.14 10:15.

28.01.14
11:22

***Тренировка 58:
тяга- 2х8х140кг*
набирания- 14,9,8,9- 40 общо
гребане с щанга- 2х6х90кг 7х90кг

раменна преса- 10х55кг 6х55кг

корем

скачане на въже

*колан

Много леки тия 140 противно на очакванията ми. Иначе набиранията олекват, но няма да бързам да закачам тежести още нека ми свикнат сухожилията и рамената с натоварването лека полека, а и да натрупам сила в движението. За гребането бях уморен леко вече. Добре беше раменната преса. Малко планкове и скачане да мъча дабъл ъндърите. Много доволен днеска имаше енергия и сила.

30.01.14
10:36

***Тренировка 59:
клек- 2х2х125кг*
бокс клек- 2х130кг* 2х140кг*

лег- 2х1+Fх90кг
лег с борд- 1+Fх95кг
полулег с дъмбели- 2х10х30кг
пек дек- 9х80кг

корем

*колан

На клека този път добре на 125- дълбоки станаха и не ме смачкаха прекалено- не тежат толкоз много. После на седа ми е много странно и за това през 130, които бяха леки, 140 също бяха много леки, тъй че другия път ще сложа 150 примерно. На лежанката мизерна работа стигнах пак стена- много трудна 1ца все пак тръгнах за второ и в общи линии отлепих от гърдите на няколко сантиметра и директно блокаж и си се върна на изходна позиция- 2 пъти така. С борда на 95 същото. Швепс.. Заради 3те отказа съкратих леко обема, въпреки че тоя път 2 стабилни 10ки на 30 и 9тка на пек дека с 80, което си е рекорд. малко упражнения за мяха и това беше.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1