Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:

11.01.14
18:02

следобед: Йога Нидра - 20 минути, след това все едно бх спала поне час ;)

Добавки:
вит. Д3, Е
вит. Ц, Б6, Б9
крилово масло, ензими
МСМ, силиций
преди лягане - чай Витекс

Храна:
09.30 - топло какао с мака*, рейши*, мед*, тинктура родиола*
10.30 - таханово бъркало*
15.00 - 2 малки ябълки* с половин шепа орехи*
17.30 - домашно вино*; зелена салата с репички, краставица, зелен лук, дом.я.оцет*, шарлан*; салатен боб (от големия) със зелен лук и шарлан*; крем* от вчерашния; 3 бонбона афтър ейт
по-късно - неизвестно количество фъстици с малко водка и боулинг :)

Мнението беше редактирано от Margi на 11.01.14 21:38.

12.01.14
19:05

Неделя, 12.01
Движение:
мачкане на ролера - гръб и крака
Ащанга 1 - 80 минути + добавени Пашасана (с прогресии), Краунчасана. Шалабасана А и Б, Бекасана, Данурасана. Трите повторения на Урдва Данурасана правих отгоре, с гръб към стената, като си помагах върху нея и в двете посоки. Много хубава практика се получи - съсредоточена и лека.

Добавлки:
таурин
антиоксиданти
Б-50
крилово масло, ензими
МСМ, силиций
преди лягане - чай Витекс

Храна:
09.00 - топло какао с жен-шен, джинджифил, мед*
10.30 - зелен чай*
13.00 - малко фъстъчено масло с натрошени какаови зърна*, мед*, овесени трици
18.30 - домашно вино*, зелена салата с малко авокадо, зелен лук, дом.я.оцет*, шарлан; 30-тина гр ементал; омлет от 3 яйца* с праз и куркума; 2 малки парчета варена тиква*; домашна бисквитена торта*

Мнението беше редактирано от Margi на 12.01.14 22:42.

13.01.14
18:51

Понеделник, 13.01
Движение:
мачкане на ролера и голф топчето
Ащанга 1 - 70 минути, хубава практика, но изостанах с времето и накрая трябваше да позабързам малко темпото. Вмъкнах Пашасана след Уткатасана, нямаше време за други добавки.

Добавки:
вит. Д3, Е
вит. Ц, Б6, Б9
крилово масло, ензим
МСМ, силиций
преди лягане - чай Витекс, за последен ден - две седмици почивка от него

Храна:
08.30 - таханово бъркало*
14.30 - шейк* от: конопен протеин, спирулина*, мента*, мед*, лимонов сок
18.30 - домашно вино*; салата ч.цвекло, ряпа, краставица, дом.я.оцет*, шарлан*; 3 тънки резенчета ементал; салатен боб (от големия) със зелен лук; дом. бисквитена торта*, 3 парчета тиква*

Мнението беше редактирано от Margi на 13.01.14 20:44.

14.01.14
16:13

Вторник, 14.01
Движение:
след ставане: загрявката на Вик @8-ката
3 х 5 на страна - началото на ТГУ до седеж
3 на страна КБ армбар+ТГУ+уиндмил

мачкане на ролера - гръб и крака + голф топче на ходилата
Ащанга 2 - 75 мин, ето и кратък разбор на позите:
поздрави А х 5
поздрави Б х 3
пози от стоеж
Пашасана - прогресия - усукване в Уткатасана, страничен Гарван, завършена поза
Краунчасана, Шалабасана А и Б, Бекасана, Данурасана, Паршва Данурасана - завършени пози
тук обърках малко реда, така че:
Супта Ваджрасана - естествено, сама няма как да стане, така че доколкото можах
Бакасана А - доста добре се получи
Бакасана Б - не мога стабилно да отскоча обратно в позата
Бараваджрасана, Ардха Матсйендрасана - ок
Ека Пада Ширшасана и Двипада Ширшасана - с прогресии, от лег по гръб, мнооого измъчени
Йога Нидрасана - мъка, но нещо се получава
Титибасана А, Б и С - има още какво да се желае, но може да се каже че ми се получават
Пинча Маюрасана - ок
Карнадавасана - абсурд!
ето тук се сетих, че съм пропуснала Ущрасана, Лагу Ваджрасана и Капотасана А и Б (последните не ги направих...вече бях изморена на тях)
Маюрасана, Накрасана, Ватянасана, Паригасана, Гомукасана А и Б - ок
Супта Урдва Падаваджрасана - със самата поза нямам проблем, но не ми се получава начина на заемане на позата
7-те стойки на глава - ок, дори излизането от тях се получава доста добре. Правих ги срещу стена, защото бях изморена и не си повярвах, но в крайна сметка не ми се наложи да я използвам
кръста ми не беше във форма за дълбоките наклони назад, но се получи една добра стойка на ръце, въпреки че ръцете ми трепереха
финалната серия е ясна - там си почивам в общи линии
Хубавото беше, че въпреки умората, винясите останаха читави до края на практиката.

Ето и как изглеждат позите, въпреки че някои не са много добре изпълнени, няколко липсват и има една, която е в повече ;) , но за обща представа за Втора серия стават: http://www.sarawhitney.net/second.html

Мнението беше редактирано от Margi на 14.01.14 22:06.

14.01.14
18:55

Добавки:
вит. Д3, Е
вит. Ц, Б6, Б9
крилово масло
МСМ, магнезиев аспартат

Храна:
08.00 - чай* от какао, чага*, рейши*, мака*, мед*
12.30 - таханово бъркало*
18.30 - зелена салата с репички, з.лук, дом.я.оцет*, шарлан*; 3 филийки ръжен хляб с авокадо; дом. бисквитена торта*; малко шоколад

15.01.14
19:00

Сряда, 15.01
Движение:
загрявка на ролера - 10-15 мин
Ащанга 1 - 80 минути, с добавени Пашасана и първите 4-5 наклона назад от втора серия

Добавки:
вит Д3, Е
Б-50, антиоксиданти
крилово масло
МСМ

Храна:
08.30 - чай* от какао, жен шен, джинджифил, мед*
13.00 - таханово бъркало*
15.30 - фреш* от портокали и ябълка*
18.30 - ч.вино*; салата ч.цвекло, ряпа, ябълка*, дом.я.оцет*, шарлан*; пълнозърнести макарони* с доматено-сметанов сос* и пармезан; 2 малки парчета тиква*; 2 хапки бисквитена торта*; шоколад

16.01.14
18:39

Четвъртък, 16.01
Движение:
загрявката на Вик @12-ката
3 серии х 5 мен мейкъра с двете пудовки 12-ки + 5 хоризонтални набирания
3 серии х 10 обратни хиперекстензии + гребане на вертик. скрипец с прави ръце
доста разтяжки - шпагати и наклони назад

после - опит за йога:
поздрави А х 5
поздрави Б х 3
2-3 от позите от стоеж
баланси на ръце
...почти нищо не се получи като хората, вероятно хората са имали право като препоръчват да не се практикува в “лунните дни”

Добавки:
вит., Д3, Е
вит. Ц, Б6, Б9
метилиран Б9
крилово масло
МСМ

Храна:
08.00 - зелен чай* с чага*, рейши*, мака*, какао, мед*, кокосово масло*
12.30 - овесени ядки* с какаови зърна*, маково семе*, годжи бери*, меласа*, лешници, мед*
18.30 - дом. вино*; зелена салата със спанак, зелен лук, репички, дом.я.оцет*, шарлан*; омлет от 3 яйца* с куркума, праз, пармезан; малко ементал; няколко бисквити РК с домашно желе от дюли*

ПП: В следващите 15 дни в списъка с добавките се добавя и дуфастон, считано от днес. (dull)

Мнението беше редактирано от Margi на 16.01.14 18:43.

17.01.14
12:35

Петък, 17.01
Движение:
20 минути на апликатора по гръб
15-тина минути мачкане на ролера и голф топчето
Ащанга 2 - 75 минути - хубава практика, въпреки че много от нещата са ми пряко сили, получи се плавно и съсредоточено, на места почивах малко повечко. Карнадавасана я докарах до полулотос от скорпион...поне започвам да се престрашавам да я опитвам. ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 17.01.14 12:47.

17.01.14
19:28

Добавки:
комплекс витамини и минерали, метилирана фолиева киселина х 2, дуфастон х 2

Храна:
08.30 - зелен чай* с мака*, чага*, рейши*, какао, мед*, кокосово масло*
12.30 - таханово бъркало*
17.00 - 4 тънки филийки ръжен хляб препечени с кашкавал*; 1/2 шоколад
20.30 - салатка и нещо за пиене

18.01.14
17:50

Събота, 18.01
Движение:
15 минути на фоум ролера
сутринта - доста тегава Ащанга първа серия - около и над час. Винясите ми бяха адски трудни, вчера енщо си претоварих лявото рами, и днес то отказа да ми съдейства. :(
следобед - малко загрявка за китки и глезени; 4-5 стойки на ръце, към стена - почти без да изполавам стената. За пореден път установявам че когато раменете ми са извън строя, стойките на ру=ъце ми се получават доста по-стабилни, тъй като успявам да работя с гърба.

Добавки:
комплекс витамини и минерали
метилирана фолиева киселина х 2
дуфастон х 2
крилово масло
ензими

Храна:
13.30 - крем от 1 малко авокадо с кафява хималайска сол и черен пипер
14.30 - зелен чай с жасмин*
17.30 - домачно вино*; зелена салата с репички, з.лук, дом. я. оцет*, шарлан*; 2 квасени хлебчета* с масло*, ръчен кашкавал* и куркума; чийзкайк* (от Хумус хаус, както и хлебчетата); сметана с дом. желе от дюли*
19.00 - шепа печени белени фъстъци с морска сол

Мнението беше редактирано от Margi на 18.01.14 22:18.

18.01.14
20:44

...и една Бакасана кто по учебник - никаква тежест от коленете към мишниците, стоя си стабилно на ръце. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 18.01.14 20:46.

19.01.14
18:52

Неделя, 19.01
Движение:
апликатор - гръб, 20 мин
фоум ролер - 150-тина минути
Ащанга 2 - 70 мин, за пръв път успях да заключа лотуса на Карнадавасана (party) (в горна позиция), обаче задържах не повече от секунда - нещо се уплаших...от там нататък се превъзбудих и се разконцентрирах. На четвъртата стойка на глава (Бада Хаста Ширшасана А) останах някак с опора по-напред на главата, и при излизане от позата малко зор видя врата ми, отпружинира малко, но след 1-2 изпуквания май всичко е ок.
малко по-късно, на закритата писта:
поздрави А х 5
поздрави Б х 3
шпагати, лотоси в стойка на ръце (на стена), други разтяжки

Добавки:
комплекс витамини, минерали и аминокиселини
дуфастон х 2
крилово масло
ензими

Храна:
10.00 - чай* с чага*, рейши*, мака*, какао, мед*, кокосово масло*
13.30 - 2 макли ябълки* с шепа орехи*
18.00 - дом. вино*; броколи на пара с подправки*; кисело зеле*; 3 варени яйца* с куркума; доста сметана с дом. желе от дюли*; доста шоколад

Мнението беше редактирано от Margi на 19.01.14 18:56.

19.01.14
20:21

Бакасана успях да го направя, но кръста ми не е така изправен като твоя :)

19.01.14
20:29

За да ти е изправен кръста, трябва да си в стойка на ръце, т.е. да не те натискат надолу коленете, а да се издигаш нагоре: http://strengthandgrace.eu/?p=2035

19.01.14
21:52

:)

20.01.14
14:43

Понеделник, 20.01
Движение:
мачкане на ролера и на голф топчето
Ащанга 2 - рядко прекрасна практика се получи: с доста загрявки за позите, които са ми трудни; успях да се изправя на един крак с другия зад главата (въпреки че го няма в “протокола”); не успях да направя Карнадавасана, защото трите Титибасани много ме измориха преди това; 7-те стойки на глава се получиха малко треперещи, но без почивки и стриктни; имаше и 2 стабилни изправяния на ръце...сега на раменете ми им трябва почивка.... :)

Добавки:
комплекс витемини, минерали и АК
дуфастон х 2
крилово масло
вит. Д3

Мнението беше редактирано от Margi на 20.01.14 15:41.

20.01.14
19:05

Храната:
08.30 - масала чай* с какао, чага*, рейши*, мака*, мед*, кокосово масло*
14.00 - таханово бъркало*
18.30 - домашно вино*, връзка магданоз; 150-200 гр ементал; цвекло на пара с чеснов сос*; домашна бисквитена торта* (с крем с кокосово мляко и кафява захар*)

следобедно раздвижване:
в по 3 суперсерии с 10 повторения:
А1: гребане с дъмбел с 1 ръка
А2: изометрия на машината за бедрено разгъване
В1: обратни хиперекстензии с тежест
В2: гребане на вертик. скрипец с прави ръце
С1: раменно-лакетни ротации
С2: изометрия в Чатуранга Днадасана (с ръце малко по-ниско от гърдите)

21.01.14
13:53

Вторник, 21.01
Движение:
след ставане - загрявката на Вик @8-ката, мачкане на ролера
по обед - пак малко мачкане на ролера и голф топчето
Ащанга 1 - 70 мин
За пореден път се убеждавам, че физическото ми състояние и желанието ми за движение е пряко свързано с климатичните условия навън. Коагто е слънчево, нищо не ме боли,имам нужда от много по-кратко време за възстановяване, имам желание да се движа, а в гадни, влажни и мъгливи дни, като днес - ме болят колене, кръст, рамене, чувствам се отпаднала и смачкана. (dull) Трябва сериозно да обмислим миграцията към по-слънчеви точки на планетата... ;)

Добавки:
комплекс витамини, минерали, АК
дуфастон х 2 ...пффффф....писна ми от него, а имам още 10 дни да пия...
Д3
крилово масло, ензим

Мнението беше редактирано от Margi на 21.01.14 18:18.

21.01.14
15:49

казано от Маргарита Манева на 21.01.14, 13:53:

Вторник, 21.01
....
За пореден път се убеждавам, че физическото ми състояние и желанието ми за движение е пряко свързано с климатичните условия навън. Коагто е слънчево, нищо не ме ноли,имам нужда от много по-кратко време за възстановяване, имам желание да се движа, а в гадни, влажни и мъгливи дни, като днес - ме болят колене, кръст, рамене, чувствам се отпаднала и смачкана. (dull)

Наистина е така! Дори и при моята среднощна (в 5 часа си е среднощ ;) ) практика го усещам. Днес бях все едно мускулите ми са били подложени на дълбоко замразяване... (dull)

Трябва сериозно да обмислим миграцията към по-слънчеви точки на планетата... ;)

Както са тръгнали нещата може да не се наложи преместване ;) ... Вече няма истинска зима и ако процесите се ускорят може и по-скоро да го докараме на друг климат... И да се припичаме целогодишно (sun)

21.01.14
18:22

казано от Sunny S. на 21.01.14, 15:49:

Както са тръгнали нещата може да не се наложи преместване ;) ... Вече няма истинска зима и ако процесите се ускорят може и по-скоро да го докараме на друг климат... И да се припичаме целогодишно (sun)

Честно казано предпочитам аз да се преместя към климата вместо той към нас. ;)

Храна:
08.00 - масала чай* с чага*, рейши*, мака*, какао, мед*, кокосово масло*
12.00 - таханово бъркало*
17.30 - домашно вино*; броколи на пара с дом.я.оцет*, шарлан*; пюре от червена леща* с цвекло, лук и магданоз; 1 нахутено чапати*; домашна бисквитена торта*; черен и бял шоколад по малко; половин шепа фъстъци

22.01.14
19:57

Сряда, 22.01
Движение:
сутринта - йогата нещо не се получи
поздрави А х 5
поздрави Б х 3
пози от стоеж
Пашасана
няколко стойки на ръце
3 минути стойка на глава

следобед, разпокъсано между ангажиментите:
малко суингове и хай-пулове с една ръка с 12-ката, за да си раздвижа гърба и ротаторите
придърпване на скрипеж с прави ръце - 4 серии х 10
после:
фейс пулове на TRX
стойки на ръце
висене на шведска стена
задържане в Чатуранга Дандасана, с корекция на позицията на ръцете спрямо досегашната
пасивен наклон назад от римско столче
може и да е имало още нещо, обаче не го помня

Добавки:
дуфастон х 2
комплекс витемини, минерали и АК
Д3
изопринозин
крилово масло
аспирин х 2, витамин Ц - 1 гр

Храна:
08.30 - какаов чай* с чага*, мака*, рейши*, мед*, кокосово масло*
11.30 - таханово бъркало*
18.30 - зелена салата с дом.я.оцет*, шарлан* и малко варено яйце*; 4 ръжени сухара с горчица и пюре* от вчерашното; домашно вино*; домашна бисквитена торта*; бял шоколад - 2 редчета

преди лягане - чай от мащерка*, лавандула* и мед*...след час и половина чакане пред кабинета на личната, и десетки болни кашлящи хора наоколо + една болна клиентка, нещо не се чувствам особено добре и реших да се презастраховам... (dull)

Мнението беше редактирано от Margi на 22.01.14 21:30.

23.01.14
15:43

Четвъртък, 23.01
Движение:
мачкане на ролера и голф топчето - 15-тина минути
малко загрявка на китки, глезени и таз
Ащанга 2 - малко над час
горе-долу добре, преди Капотасана - кратка прогресия към нея, за да се адаптирам към дълбокия наклон назад; преди Ека Пада Ширшасана и Йога Нидрасана - също малко загрявка. От една страна не ми се иска да си накъсвам практиката, но като добавя малко подготовка към по-трудните пози, се получават по-добре. Стойките на ръце днес бяха слаби, а докато стигна до тях, времето напредна и трябваше да излизам.

Добавки:
дуфастон х 2
комплекс витамини, минерали и АК
изопринози
крилово масло

Храна:
08.00 - чай от зелено кафе* и какао* с чага*, рейши*, мака*, мед*, кокосово масло*
12.00 - овесени ядки* с лешници, какаови зърна*, годжи бери*, маково семе*, чиа*, мед*
15.30 - йоги чай* с мед*
17.00 - салата от спанак, репички и зелен лук с дом.я.оцет*, шарлан*; хумус* с ръжени сухари; домашна бисквитена торта*, малко шоколад
по-късно - (d)

23.01.14
19:49

Добавям още шепа печени бадеми и 2-3 лешника, 1 ензим...и позорна загуба на семейния шампионат по боулинг. (nstick2)

24.01.14
14:11

Петък, 24.01
Движение:
мачкане на ролера
сутринта в залата - лека загрявка за йога
малко суингове и хай пулове с една ръка
малко фейс пулове на TRX, придърпване на скрипец с прави ръце, висене
много разтягане, шпагати - на земя, на шведска стена, и без шведска стена; наклони назад - активни и пасивни (от римско столче), малко стойки на ръце

по обед - Ащанга 2 - час и малко, добре, като изключим че гърбът ми се беше поизморил за стойките на ръце.
след йогата - мачкане на ролера - гръб + мачкане с тенис топче, предимно QL и малко ременете

Добавки:
дуфастон х 2
изопринозин
витамин Ц с таурин и мултивитамини
Д3
крилово масло

24.01.14
20:01

Храна:
08.30 - чай от зелено кафе*, какао*, чага*, мака*, рейши*, мед*, кокосово масло*
14.00 - таханово бъркало*
19.30 - домашно вино*; салата от спанак, репички, зелен лук, дом. я.оцет*, шарлан*; половин връзка магданоз; кафяв ориз с подправки и суров спаначен сос*; ладуууууу* (inlove) и половин шепа печени ядки

Мнението беше редактирано от Margi на 24.01.14 20:02.

25.01.14
14:00

Здравей :) Може ли да те попитам какво е това таханово бъркало? Вчера си купих тахан и го опитах,намазан върху ябълка и страаашно много ми хареса! Интересно ми стана за този бъркоч :D :P

25.01.14
14:03

Събота, 25.01
Движение:
мачкане на ролера и голф топчето
Ащанга 2 - над час, с помощ от приятел при: Бекасана, Капотасана, Супта Ваджрасана, Дви Пада Ширшасана (която така или иначе днес не се получи), Карнадавасана (също не се получи лотоса, вече се бях изморила). Супта Ваджрасана обаче се получи чудесно, всъщност за пръв път я изпълнявам в пълния и вариант, тъй като за нея се изисква асистенция, а през седмицата нямам. :( Усещането в гърба е чудесно, става лек и подвижен, какъвто не съм го усещала до сега :) въпреки ПМС болките в кръста.
Много вода се изля и на тази практика. :)

Добавки:
дуфастон х 2
изопринозин
вит. Ц с таурин и мултивитамини
Д3
крилово масло
ензими

Мнението беше редактирано от Margi на 25.01.14 14:04.

25.01.14
14:15

казано от Вики на 25.01.14, 14:00:

Здравей :) Може ли да те попитам какво е това таханово бъркало? Вчера си купих тахан и го опитах,намазан върху ябълка и страаашно много ми хареса! Интересно ми стана за този бъркоч :D :P

Писала съм десетки пъти: слагам неща, които са ми под ръка. Задължителните са: тахан, мед, лимон, счукани какаови зърна. Останалото зависи от наличностите.

25.01.14
18:47

Храна:
09.00 - (светло)зелен чай*
13.00 - таханово бъркало*
15.30 - горещо какао* с мед* и родиола*
18.00 - домашно вино*; зелана салата със спанак, репички, зелен лук, шарлан*, оцет; остатъка от вчерашния кафяв ориз*; малко ладу*; половин шоколад
по-късно - домашно печени кайсиеви ядки с морска сол

26.01.14
13:38

Неделя, 26.01
Движение:
мачкане на ролера и топчето
загрявка
Ащанга 2 - малко над час, пак с помощ...мислех че нищо няма да се получи, защото започнах доста лениво и уморено, но с изключение на позите с крака за д главата и Карна Давасана, всичко беше ок (предвид настоящото ми ниво де, не че всичко беше идеално ;) ), винясите си вървяхалеко, стойките на ръце - стабилни, но не много продължителни.

Добавки:
дуфастон х 2
комплекс витамини, минерали и АК
изопринозин
вит. Ц + таурин + мултивитамини
Д3
крилово масло
ензими

26.01.14
18:34

Храна:
09.00 - (светло)зелан чай*
12.30 - топло какао* с мед* и мака*
15.00 - билков чай* с мед*
18.00 - домашно вино*; 2-3 розички броколи на пара с мнооого черен пипер; салата от спанак, репички, з.лук, дом.я.оцет*, шарлан*; 3 и 1/2 фпх с половин голямо авокадо; ладу*; 2 редчета шоколад

1 коензим Q10

Мнението беше редактирано от Margi на 26.01.14 18:44.

26.01.14
21:31

Practice…all is coming… ;)

27.01.14
13:49

Yoga spotter съм си аз:)
Мога и курсове да преподавам на съвестни приятели с йога приятелки:)

27.01.14
19:12

Понеделник, 27.01
Движение;
мачкане на ролера и топчето
Ащанга 1, около час и малко...доста добре вървяха jump back и jump through днес - знам какво трябва да направя, но по някой път ме е страх че ще падна с главата напред и затова не се получават :D

Добавки:
дуфастон х 2
комплека витамини, минерали, АК
изопринозин
Д3, коензим Q10
крилово масло
ензими

Храна:
08.30 - йоги чай* с чага*, рейши*, мака*, какао, мед*
11.30 - таханово бъркало*
14.00 - зелен чай с жасмин*
18.30 - домашно вино*; връзка магданоз; връзка репички; 2 хапки от вчерашната салата; елда* със сирене и черен пипер; 2 розички броколи на пара; половин шоколад; ладу*; шепа печени кайсиеви ядки

28.01.14
11:39

Вторник, 28.01

Движение:
без йога, малко раздвижване във фитнеса
загрявка с KB halo, суингове и хай пулове с една ръка
после в по 4 суперсерийки:
А1: придърпване на вертик, скрипец с прави ръце
А2: хиперекстензии от земя + задържане в хиперекстензия с 4 кг лост зад глава с изпънати ръце
В1: фейс пулове на TRX
В2: спускане по шведска стена до мост, с кратко задържане на всяка пръчка
С1: лакетно-раменни ротации
С2: стойка на ръце (без стена)
няколко планка с лакетно-раменна опора
няколко серии от по 3-4-5 спускания до капотасана Б и изправяне...накрая бедрата отказаха... ;)
малко шпагати

Добавки:
дуфастон х 2
комплека витамини, минерали, АК
изопринозин
Д3, коензим Q10
крилово масло
ензими

28.01.14
19:17

Храна:
08.00 - таханово бъркало*
12.00 - репички, връзка магданоз; 100-тина гр ементал; домашно тирамису*; редче шоколад
17.00 - 1 репичка; 100-150 гр ементал; 2 парчета печена тиква*; 2 хапки от тирамисуто*
19.30 - шепа-две печени кайсиеви ядки
по-късно - чай от мащерка* и лавандула* с мед*

Мнението беше редактирано от Margi на 28.01.14 19:25.

29.01.14
12:52

Сряда, 29.01
Движение:
мачкане ма ролера и голф топчето
Ащанга 2 - около 70 минути, много тегаво вървеше всичко, леко ми беше и замаяно като за ПМС, почти нищо не се получи както трябва, но поне се раздадох колкото можах.
веднага след Ащангата - Йога Нидра, но още на 10-тата минута и без това трудно постигнатото спокойствие беше нарушено от чалгата от съседния блок, съответно не направих опит да го възстановя.
Час след това - 5 пъти по 3 опита за стойка на ръце с двата крака заедно, оказа се че съм по-стабилна така, отколкото ако един по един повдигам краката, само трябва да се избавя от мисълта за падане назад - тялото ми явно знае какво да прави, но мислите му пречат... (dull)

Добавки:
дуфастон х 2
изопринозин
коензим Q10

29.01.14
18:34

Храна:
08.30 - зелено кафе* с чага*, рейши*, мака*, мед*, какао
12.00 - конопен протеин с какао и мед*
13.30 - 3 ръжени сухара със 100-тина гр кашкавал* и куркума; слънчогледови кълнове*; домашно тирамису*
18.30 - няколко хапки салата от спанак, репички, зелен лук, дом.я.оцет*, шарлан*; чаша крем супа* от червена леща* и суров спанак; халва Катерчика; ч хапка тирамису*
19.30 - останалия ми от обед 1 сухар с кашкавал* и куркума

крилово масло
ензими

Мнението беше редактирано от Margi на 29.01.14 19:23.

30.01.14
16:19

Четвъртък, 30.01
Движение:
сутринта:
малко загрявка с пудовката
А1: вертик. скрипец с тесен подхват
А2: обратни хиперекстензии с дъмбел
В1: хиперекстензии от лицев лег + задържане в хиперекстензия с лост зад главата, с изправени ръце
В2: гребане с прави ръце на вертик. скрипец
мост по шведската стена със задържане на всяка пръчка при изправянето
стойки на ръце

после:
поздрави А х 5
поздрави Б х 3
пози от стоеж фристайл
баланси на ръце фристайл, с виняси
стойки на ръце
обърнати
2 мин стойка на глава старах се да повдигам тежестта от главата

30.01.14
16:32

Пила си ми от добавките усещам...:)))

Май няма да има нужда да се свързваме с треньора по спортна гимнастика:)

p.s. внимавай да не ми ритнеш фикуса ей:)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1