22.01.14
19:46
Привет !
Започвам с воденето на дневник, защото съм отегчена от живота.
Казвам се Стела, на 29 години ( всъщност, скоро ще навърша 30, но това няма значение - “двадесет и.. ” звучи много по-прекрасно от ” тридесет и...” ).
От 1 година тренирам с персонален треньор. До преди това не стъпвах в залата. Бях от ония девойки, благословените - слаба, фина, ядях каквото и по колкото си исках и не качвах и грам. Уви, с наближаването на 30-те, качих 4-5 килца...откриха ми и автоимунно заболяване ( не се лекува , но се поддържа в ремисия с определена диета ). Спокойно- няма да умирам..или поне не днес...
И така- явно бе време за промяна (wasntme).
В момента тежа 47кг. , 162 см. , Тренирам 3 пъти седмично. Храня се предимно „здравословно” ( колкото и относителна да е тази думичка). Задължително закусвам нещо от рода на овесени ядки с кисело мляко или варена елда със сирене. На обяд и вечеря хапвам риба, салати, картофи, варен ориз, ядки..такива неща..
Не консумирам пържено, сладко ( само мед, плодове), fast foods , храни с повече от едно Е-та и т.н
Целите ми са :
1/здрав дух и здраво тяло
2/поддържане на килограмите ( или 1-2кг надолу ..жалко, че и гърдите изчезват ).
3/цялостно стягане и релеф, повече издръжливост, гъвкавост и тонус
Относно тренировките - трудно ще ми е да ги описвам, поради простата причина , че треньорът ми казва какво да правя и не си блъскам главата да мисля или помня имената на уредите. Доста от термините, които се ползват тук, са ми непонятни :D
Все пак ще се опитвам от време на време да споделям
Темата беше редактирана от Stela на 21.06.14 14:41.
Днес почивам (party) и като изключим сутрешното събрание на работа от 8.30 до 10.00 часа, денят ми беше свободен и протече ето така:
Станах в 7.30 ( Знаехте ли , че по това време е тъмно още навън ?!? (dull)
Нямах много време за закуска, затова в 8.00 хапнах 1 банан, кафе с мляко ( пия го без захар). В 10.30 втори банан.
Тренировка : Крака: Тъй като целта ми е да редуцирам малко мазнини от вътрешната страна на бедрата, направих :
Загряване: 10 мин крос тренажор
6 x 40 лег преса (с малка тежест)
6 x 100 абдуктор
6 x 100 аддуктор
3 x 15 повдигане на таза с тежест на постелка ( не знам как да го опиша по- професионално (wasntme) )
Пътека: 22 мин като редувам бягане в тръст с бързо ходене 2 на 2 минути
Завършвам винаги с 200-300 за корем.
Обядът ми не беше типичния - спагети с броколи, сирена и сметана ( приятелка настоя да хапнем в заведение, аз изключително рядко хапвам храна, приготвена НЕ от мен, но нямаше как )
Вечеря: Скумрия на скара с прясна салата.
24.01.14
15:40
казано от Stela на 23.01.14, 19:03:
Станах в 7.30 ( Знаехте ли , че по това време е тъмно още навън ?!? (dull)
Добре дошла :) . За ставането има не малко хора като мен които стават в 6.30 и тренират сутрин и вечер :) Храненето имаш на идея какво трябва да правиш на мен ми харесва, като изключим че не си на 100 процента постоянна, всичко е в кръга на нормалното.
Здрасти Калояне :)
Възхищавам се на такива хора като вас, но някак си, все ми се иска да си лягам в 7, а не да ставам тогава :D
Иначе си прав- постоянството е много важно...но каквото и да правя - веднъж в месеца все ме излъгват да хапна я пица , я спагети.
Относно вчера- тренировка имаше - рамо с бицепс ( ако ми остане време ще напиша упражненията)
Храната беше ок - не злоупотребих с нищо вредно (whew)
25.01.14
14:41
Ами аз допълнително исках да кажа, че ако си тренираш редовно и стабилно, това да хапваш пица и спагети не е проблем. Все пак човек не бива да изпада съвсем в крайности :)
казано от kaloyan на 25.01.14, 14:41:
Ами аз допълнително исках да кажа, че ако си тренираш редовно и стабилно, това да хапваш пица и спагети не е проблем. Все пак човек не бива да изпада съвсем в крайности :)
Аз съм от тия, които без едно могат, но с едно не могат :D
П.С. Днес е събота и няма тренировка. Станах в 8.00 Свърших в 17.30ч. работа. Ще се направя красива и ще разпускам довечера навън (makeup) (d)
Закуската ми беше 1 филийка пълнозърнест хляб с 1 авокадо и 2 варени яйца. Обяд : варен ориз с грах и царевица, малко св.дроб и телешко месо. Вечеря- варена елда със сирене.
За протокола: Пия уиски със студен чай праскова- не повече от 150 гр. ( не пия газирано). Не пуша по принцип ( само понякога с алкохола заради доброто старо време (wasntme)
Хайде със здраве и наздраве
Мнението беше редактирано от Stela на 25.01.14 20:02.
Днес е неделя- няма тренировка. Ако всичко върви по план, утре след работа ще съм в залата.
Равносметката от снощното излизане- от 00.30 до 5.00 танцувах ( брои ли се за кардио ? :P )
Изпих 3..може би 4 малки..изпуших някоя друга цигара..вкусих и от ядките..
Прибрах се в 6.00 . След 5 часов сън и дълъг работен ден, най- накрая съм на дивана.
Храната беше ок :
Закуска: 2 филийки хляб със семена+ 2 резена пуешко филе + 2 резена кашкавал и половин краставица; кафе с мляко
Обяд: шепа ядки сурово кашу, шепа сурови тиквени и слънчогледови семки, 6 сушени смокини.
Следобед : Кафе с мляко
Вечеря: 4 малки ябълки + половин кофичка кисело мляко
казано от Stela на 26.01.14, 23:39:
Равносметката от снощното излизане- от 00.30 до 5.00 танцувах ( брои ли се за кардио ? :P )
Мммм зависи на каква музика си танцувал :Д
27.01.14
17:37
казано от Stela на 23.01.14, 19:03:
Тренировка : Крака: Тъй като целта ми е да редуцирам малко мазнини от вътрешната страна на бедрата, направих :
Загряване: 10 мин крос тренажор
6 x 40 лег преса (с малка тежест)
6 x 100 абдуктор
6 x 100 аддуктор
3 x 15 повдигане на таза с тежест на постелка ( не знам как да го опиша по- професионално (wasntme) )
Пътека: 22 мин като редувам бягане в тръст с бързо ходене 2 на 2 минути
Завършвам винаги с 200-300 за корем.
Тази тренировка ти ли си я измисли или инструктор ?
Rapuncelina,
Инструктурът ми ми казва какво да правя, не си ги измислям аз. Според него не трябва да махам нищо повече от между бедрата.. но..
27.01.14
20:41
Това е нещото което най-много пречи на резултатите, нередовният режим. Това за тялото си е стрес, може да караш така но резултатите ще са невидими. Ако го направиш да кажем в събота срещу неделя и неделя ти е нетренировъчен, ядва се някак си, ако не е с много алкохол. Но като цяло спорта и формата с алкохол и недоспиване въобще не се обичат.
Днес денят ми мина така :
Ставане в 8.00. Закуска : 1 банан, шепа сурово кашу, 5-6 сушени сливи, кафе с мляко
На работа от 9.00 до 17.00. Обядът беше : 3 сварени яйца, шепа сурово кашу, кафе с мляко
Преди залата , към 18.00 часа, хапнах един банан. Вечеря : парче и половина домашна наденица на скара, 1 домат, 1 пиперка, чаша вино
Тренировка : Бях изморена след работа и правих само гърди ( съжалявам, че не мога да опиша професионално упражненията)
4 x 10 флайс с 6,5 кг
4 x 10 ( мисля че се казва трицепс машина, но я хващам широко за гърди)
3 x 10 флайс машина
4 x 10 на машина за гърди ( бутах с широк хват)
3 x 10 кросоувър ( опъвах ремъците с тежест пред лицето, не знам как да го опиша )
Всички упражнения бяха такива, че да ми е тежко и да съм извън зоната на комфорт.
Пътека 20 мин ( 2 мин ходене, 1 бягане)
П.С. Знам че ще имам и късно хапване от няколко ябълки :)
казано от ddd на 27.01.14, 20:37:
Това инструктор скоро ще стане лошо нарицателно :Д
Е хайде споделете какво не е наред с тренировката
Ще постна снимки скоро време, но определено направи чудеса с тялото ми, особено откакто спрях сладкото.
Мнението беше редактирано от Stela на 04.05.14 14:12.
казано от kaloyan на 27.01.14, 20:41:
Това е нещото което най-много пречи на резултатите, нередовният режим. Това за тялото си е стрес, може да караш така но резултатите ще са невидими. Ако го направиш да кажем в събота срещу неделя и неделя ти е нетренировъчен, ядва се някак си, ако не е с много алкохол. Но като цяло спорта и формата с алкохол и недоспиване въобще не се обичат.
Аз точно така го направих- събота избухнах, а неделя почивах. :P
Работя с хора, съобразявам се с характери, денят ми винаги е свързан със стрес и имам нужда 1 път седмично да разпусна. През седмицата не си позволявам твърд алкохол, нито цигари..спя винаги около 8 часа.
И не ме разбирайте погрешно- резултати има при мен , и то големи.. ако можеше да видите снимки “преди” и ” след” :D
27.01.14
21:09
казано от Stela на 27.01.14, 20:55:
Тренировка : Бях изморена след работа и правих само гърди ( съжалявам, че не мога да опиша професионално упражненията)
Дали не е заради храната, да си уморена ? На мен ми се струва малко .
Имах предвид това :
1 банан, шепа сурово кашу, 5-6 сушени сливи, кафе с мляко
На работа от 9.00 до 17.00. Обядът беше : 3 сварени яйца, шепа сурово кашу, кафе с мляко
Преди залата , към 18.00 часа, хапнах един банан
Демек след като си обядвала 3 яйца и кашу си отишла да тренираш след незнам си колко часа. А сутринта също доста леко си се хранила.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 27.01.14 21:12.
казано от kaloyan на 27.01.14, 21:09:
казано от Stela на 27.01.14, 20:55:
Дали не е заради храната, да си уморена ? На мен ми се струва малко .
8 часа съм на крак и затова съм уморена. Обичам да тренирам сутрин, вечерите избягвам... Кое ти се струва малко ? Упражненията ли ? Или храната ?
27.01.14
21:13
Прочети по горе, че си редактирах поста. Храната ти е малко още повече като си 8 часа на крак.
Аз ставам между 6.30 и 7.00 и се прибирам около 20.00
Мнението беше редактирано от kaloyan на 27.01.14 21:15.
казано от Stela на 27.01.14, 21:02:
Е хайде споделете, какво не е наред с тренировката.
Ще постна снимки скоро време, но определено направи чудеса с тялото ми, особено от както спрях сладкото.
Ми абсолютно нищо не е наред :Д Какви са тея безумни цифри... Като ти гледам физиката,а и предвид стажа ти,според мен,едни кръгови тренировки с базови,многоставни упражнения,в малък обем ще ти се отразят много по-добре.
Сметнато грубо ми се събират около 1000 кcal преди тренировката..не са ли ок, предвид че дневния ми прием трябва да е около 1300 кcal . Все пак съм фина мацка :D
казано от ddd на 27.01.14, 21:18:
казано от Stela на 27.01.14, 21:02:
Е хайде споделете, какво не е наред с тренировката.
Ще постна снимки скоро време, но определено направи чудеса с тялото ми, особено от както спрях сладкото.Ми абсолютно нищо не е наред :Д Какви са тея безумни цифри... Като ти гледам физиката,а и предвид стажа ти,според мен,едни кръгови тренировки с базови,многоставни упражнения,в малък обем ще ти се отразят много по-добре.
Рядко цифрата е такава, почти винаги повторенията са ми малко, за сметка на тежестта. Иначе не знам много за кръговите тренировки и предимствата им, при мен нещата стоят така : 3 пъти седмично тренирам, като всяка тренировка обхваща 1 или 2 мускулни групи. Всяка тренировка ми е индивидуална - тоест той решава на момента кои упражнения и по колко да правя, в зависимост от развитието ми. Ако нещо изостава, наблягаме на него..и така :) По този метод за 4 месеца направих релеф на гърба , развих доста добро рамо и изкарах плочките- Алилуя (party) :D
Ако имаш желание в сайта има материали за кръговите-прочети.Вярно,до сега не си описала няколко тренировки,но описаната от теб по-рано за крака дори не включваше клек...Не знам дали и тяга правиш,а това са упражнения,които за 4 месеца трябваше да си почнала.
казано от ddd на 27.01.14, 22:17:
Ако имаш желание в сайта има материали за кръговите-прочети.Вярно,до сега не си описала няколко тренировки,но описаната от теб по-рано за крака дори не включваше клек...Не знам дали и тяга правиш,а това са упражнения,които за 4 месеца трябваше да си почнала.
Правя ги от самото начало - клек преса, лег преса, преса за крака, клякане с тежест, мъртва тяга и други, на които не им знам имената.. Както казах - всяка тренировка е индивидуална, тази беше такава :)
28.01.14
08:42
казано от Stela на 27.01.14, 21:23:
Сметнато грубо ми се събират около 1000 кcal преди тренировката..не са ли ок, предвид че дневния ми прием трябва да е около 1300 кcal . Все пак съм фина мацка :D
Предполагам тези неща са обсъдени вече, затова че няма да се бъркам. Но като цяло такъв калориен пример, особено с по натоварено ежедневие и тренировки не ми се струва добър. Прекалено малко ми се вижда, аз лично бих вкарал още едно хранене към 15.30 - 16.00 така или иначе тренираш след 18.00. Също този ден не ми харесва че не си хапнала грам месо или зеленчук. И плодовете ти са само банани. Рибата кога е ? :)
И още нещо за цигарите, ако си бивш пушач, да знаеш че така се почват пак :) правил съм го 2 пъти. Ей така една цигарка, две цигарки докато си на бар. То остави ами така се и почват :) Аз и до ден днешен не съм се отървал от навика като изляза някъде вечер да изпуша поне една цигара, иначе и аз не пуша.. ама .. :)
Мнението беше редактирано от kaloyan на 28.01.14 08:45.
Прекалено малко ми се вижда, аз лично бих вкарал още едно хранене към 15.30 - 16.00 така или иначе тренираш след 18.00. Също този ден не ми харесва че не си хапнала грам месо или зеленчук. И плодовете ти са само банани. Рибата кога е ? :)
И още нещо за цигарите, ако си бивш пушач, да знаеш че така се почват пак :) правил съм го 2 пъти. Ей така една цигарка, две цигарки докато си на бар. То остави ами така се и почват :) Аз и до ден днешен не съм се отървал от навика като изляза някъде вечер да изпуша поне една цигара, иначе и аз не пуша.. ама .. :)
Оооо, по принцип хапвам повече, обикновено все попадам в графата 1500-1900 кcal
Ям риба 2 пъти седмично, месо- 2-3 пъти.. от плодовете- банани и ябълки ( ябълки ям по 4-5 бр на ден, но обикновено късно и не ги вписвам в дневника ..цитруси избягвам, заради болестта ми не са желателни ).
Относно цигарите- няма проблем...на времето пушех по кутия...после спрях...от 2 години съм на сегашния принцип- пуша с питие само в събота :) Честно казано ненавиждам цигарите, но така или иначе в заведенията ме опушват, косата и дрехите ми се вмирисват на пепелник, та поне да си направя кефа :D Не ми се допушва с кафе, няма проблем.
Но моя е като теб- спира-почва, спира-почва ..голям зор ви е явно :)
Днес почивам, но имах обучение сутринта, така че отново в 7.45 бях на крак. Успях да хапна 2 сварени яйца и банан в бързината.
Към 11.00 кафе с мляко. Обядът беше стабилен и калоричен- миди със сметана..паста с броколи.
Към 17.00 се добрах до залата.
Тренировката беше за гръб :
в супер серии - на силовия уред за гръб 4 x 12 бр и пулоувър с крив накрайник 4 x 10
в супер серии - скрипец : 12 към гърди седнала, 10 права с вдигнат крак за опора
набирания, 3 x 5 ( днес ми е за 1-ви път , голям зор видях и ги правя с помощ (whew) )
3 x 12 опъване на кабел към бедра леко приклекнала
плюс още 2 упражнения 3 x12 който нямам представа как да опиша
Завърших с пътека 21 мин ( 2:1 вървене:бягане)
Корем 200
Вечерята ще ми е само ябълки и круши, защото съм сита и преяла от обяда.
П.С. Гърбът върви добре. Има работа още по долната и странична част..
Мнението беше редактирано от Stela на 28.01.14 22:49.
28.01.14
23:10
Мдам, доста е добре. Сега е време да видим и гърдите как вървят ...
29.01.14
00:11
Здрасти, Стела :)
Понеже реших да следя дневника ти, не мога да се въздържа и да не попитам, просто така, за всеки случай, ако все пак се бъркам - това наистина ли са 6 серии по 100 повторения ?(wasntme)
казано от Т. Тодорова на 29.01.14, 00:11:
Здрасти, Стела :)
Понеже реших да следя дневника ти, не мога да се въздържа и да не попитам, просто така, за всеки случай, ако все пак се бъркам - това наистина ли са 6 серии по 100 повторения ?(wasntme)
Да, в бързо темпо, късички :)
казано от ddd на 29.01.14, 01:00:
Тяга, тяга... освен ако не държиш да ти се виждат прешлените.
Да, точно това коментирахме - ще трябва да бутнем тук там, за да не изпъкват така.
П.С. Калояне, изчезват изчезват :D
Днес почивам, но заради ужасното време ( тук във Варна вали цял ден дъжд, сняг, вятърът е силен), пропаднаха плановете за басейн и сауна |-)
Станах в 10.00 ( успях да си отспя ) Закуска : 1 банан, 1 авокадо, намазано върху филийка пълнозърнест хляб, кафе с мляко.
В 11.30 бях в залата. Разбутахме долна част :
Загряване- кростренажор + въртене на всички стави -10 мин
1. мъртва тяга с лост( краката на широчината на раменете) 4x12
2. тяга с лост ( но ръцете са в средата, а краката са широко отворени, като се накланям напред с изправен гръб) 4x12
3. клекове с лост зад врата 4x12
* Всички бяха с увеличаване на тежестите
4. на уреда за бедра 4 x 12
5. задно бедро ( мисля че се казва Лег кърл) 3 x 12
6. повдигане на таза с диск от постелка 4x 12
7. хиперекстензии ( 1 дълбока, 1 къса) 3 x 20
Пътека 21 мин ( 2:1 вървене:бягане)
Корем 200
След тренировката изпих един суроватъчен протеин ( че в нас нямаше никаква мръвка )
Към 17.00 хапнах 1 банан, 7-8 сурови бадема, шепа стафиди.
Вечерята ще е свинско с прясно зеле и ребърца..и винце.. Ммммм мятам се да готвя ( не обичам да готя, просто не ми отива (wasntme) )
Късната вечеря ще е 3-4 ябълки
Мнението беше редактирано от Stela на 29.01.14 20:37.
...Из дневникът на Стела....
-Сутрин на гладно пия по чаша топла вода
-Всеки ден изяждам по лъжичка чия ( затова и не ме хвана грипът) :P
-Пия в събота (d)
-Пуша ( евентуално) в събота 8-)
-Кафето да е горчиво, но с мляко...и любов
-Атеистка съм
-Допреди няколко месеца се “дрогирвах ” със сладко
- ” Жени с грим във фитнеса” - WTF ?!?
-Страх ме е от тъмнината ( когато съм сама в тъмното и чуя шум, ставам нинджа )
-Преоткрих спорта и здравословния начин на живот, след като се разболях..и разбрах, че няма да съм вечно млада (headbang)
To be continued…
Днес няма тренировка. Станах в 8.00, закуска : 1 кисело мляко с овесени ядки, мед и канела, кафе с мляко.На работа до 17.30ч.
Към 11.30ч. хапнах 100 гр. сурови ядки микс. Обядът беше салата от 1 краставица с риба тон филе (в собствен сос) , 7-8 сушени смокини, кафе с мляко.
Следобед хапнах още 100 гр сурови ядки микс , 1 банан. Вечерята ще е св.пържола ( на скара без мазнина) със салата зеле, моркови , домат..с чаша винце :P Късна вечеря 2-3 ябълки.
( изядох и 1 филийка хляб 6 зърна..пфууу )
П.С. Усещам мускулна треска в областта на бицепса и краката. Странно... (wasntme)
Мнението беше редактирано от Stela на 30.01.14 22:11.
Не трябваше да ям тази салата от зеле снощи ( противопоказно ми е за болестта ), но не бях хапвала от месеци..цяла нощ ме боля корема и на сутринта не бях много в кондиция.
9.00 Ставане - топла вода, чиа миа ...кафе с мляко..нямах време за хапване преди зала.
Загряване: кростренажор, стави 10 мин.
10.00 Тренировка: Рамо и трицепс
4x10 машина за рамо ( облегната)
4x10 машина за рамо с лице към облегалката( не знам как се обясняват тези две упражнения)
3x10 портален скрипец ( опъвам с всяка ръка)
4x10 обратен пек-дек ( разтварям с ръце назад и в страни, без да движа лактите)
3x10 трицепс машина (седнала, лакти до тялото; почти права с гръб опрян на облегалката), последователни серии
* май пропуснах нещо, но сега не ми идва на ум какво още правих
Кардио: пътека 21 мин (2:1, бягане:ходене)
Корем 200 ( трябваше и талия с диск, но не ми остана време и претупах (wasntme))
13.30 до 22.00 на работа.
Храна:
12.00 Закуско-обяд (след тренировката) 1 кисело мляко с овесени ядки, мед и канела
16.00 Варен ориз с грах (замразен, не от консерва)..имаше и св.месо, но го изръчках от чинията :D
17.00 сушени плодове-100гр смокини и 100 гр сливи
22.30 Вечеря: 3 пилешки бутчета без кожа и картофи на фурна
* Избягвам да се храня късно, но когато съм на работа до 22.00 няма как.
Евентуално 2-3 ябълки към 01.00 часа..пред телевизора..
Мнението беше редактирано от Stela на 01.02.14 19:21.
Събота е ден за разпускане или както обичам да казвам- време е да се раздам 8-)
Ставане : 7.30ч.
Закуска : 2 филийки хляб 6 зърна, 2 парчета шунка, парче кашкавал. Кафе с мляко.
На работа от 8.30 ч. до 17.00 ч.
Обяд: към 14.00ч успях да хапна 150 гр сурови ядки микс, кафе с мляко
Следобедна закуска : 17.30ч- 50гр сушени сливи
Ще злоупотребя с пица за вечеря ( мисля, че си я заслужих, след като тази сутрин, бързайки към таксито,претрупана с чаша кафе в ръка, чанта с обяд и дамска чанта, говорейки по телефона в същото време, така се изплющях на леда, че тялото ми още е афектирано..вече виждам синина на бедрото и лакътя (yawn) )
Тренировка няма да има днес...но затова пък ще удавя мъката в уиски и танци (wasntme)
П.С. Ако четете това, моля консумирайте с мярка :P
Неделя няма тренировка
Резултатът от снощното разпускане:
Първо цяла вечер имах киселини ( много често ми се получават, когато ям пица, домати или др., но странно защо всеки път се надявам да не е така)
*3 малки уискита, 1 студен чай праскова ( пия ги смесено, страхотен вкус се получава), 2 мин. води.
*Половин кутия цигари ( мога да се издрайфам, не знам как стана, при положения че не пуша (wasntme) )
*Танци манци
*Легнах си в 6.00 ч., но успях да поспя до 13.00 ч, така че почти си набавих нужните часове сън.
*Днес силно главоболие ( кой знае какво са ми сипали в чашата- много рядко ме боли глава ако питието е ок)
Освен това, след вчерашното ми падане, явно добре съм се подредила- силни болки в натъртеното, синината и отокът на бедрената кост, са поне 10-13 см. Вече се замислям с какво да я намажа :(
*Храната ще опиша довечера, сега ще се размажа с кафе на дивана 8-)
И така:
Закуско-обяд : 13.30 ч. 1 кисело мляко с овесени ядки, мед и канела
Късен обяд : 16.00ч. омлет от 3 яйца , плочка сирене
Следобедна закуска: 18.00ч. 4-5 сушени сливи, кафе с мляко
Планирам:
Вечеря:20.30ч. Пиле с ориз, салата
Късна вечеря:3-4 малки ябълки
П.С. Главоболието не ми минава.
Движение за деня: от едната кълка на другата :D
Мнението беше редактирано от Stela на 02.02.14 19:32.
Ставане: 8.00ч.
Закуска: 9.30 ч. - 3 сварени яйца, кафе с мляко
12.00ч. още 2 сварени яйца
16.30 ч. 1 пилешко бутче с ориз, кафе с мляко
Веднага след работа ( от 9.00 до 17.30), отидох на заличка (18.30ч). Доста бях уморена, но няма как...
Тренировка : Гръб и бицепс
* 3x12 вертикален скрипец пред врат, широк хват
* 3x12 вертикален скрипец зад врат, но краката са максимум назад опънати, гърбът извит назад
* 3x12 хоризонтален скрипец (дърпане към пъпа)
* 3x12 хоризонтален скрипец ( супиниран хват)
*3x12 портален скрипец ( леко приклекнала, изпънати ръце напред, придърпване към бедра)
*3x10 бицепсово сгъване с лост
*3x10 бицепсово сгъване с квадратен лост ( много странен уред )
Последните 2 упражнения ги правих последователно ( покачвахме тежестта с всяка серия) и завърших с разгъване с 3 кг гирички до отказ
* Бицепсите ми така се раздуха и напълниха с кръв, че имах чувството, че ще експлодират..След това не бях в състояние да си вдигна бутилката с вода..а уж идеята беше само леко да ги разбутаме (wasntme)
* Пътека 21 мин. ( 2:1, вървене:бягане)
* Корем 100 ( нямах сили , а и умирах от глад)
Веднага след тренировката изядох една протеинова вафла ( много ми се хапваше сладко)
Вечеря : 21.00 ч 1 пилешко бутче, варен ориз
Късна вечеря: 2 ябълки, 2 круши
Мнението беше редактирано от Stela на 03.02.14 22:12.
03.02.14
22:11
47 кг. 160 см..... на 30г. - евала. Борец!
казано от hirondelle на 03.02.14, 22:11:
47 кг. 160 см..... на 30г. - евала. Борец!
Благодаря ти, но както споменах в началото на дневника си - с годините нещата се променят..уви :(
Когато си свикнал с безразборна храна и прекрасно тяло ( както бях аз), а в един момент дупето ти е като портокал, а дънките не ти стават, трябва да се замислиш- или си налягаш парцалите, или заприличваш на парцал :D
П.С Добре дошла и успех в борбата ;) !