Щом викаш, че всяка тренировка ставало по-зле значи възстановяването нещо не е както трябва. Мачкаш ли се с нещо? Помага адски много!
Щом викаш, че всяка тренировка ставало по-зле значи възстановяването нещо не е както трябва. Мачкаш ли се с нещо? Помага адски много!
Не се мачкам. Дай няква идея.
Иначе възстановяването си е ок, мускулни трески нямам, не се чувствам изморен...
Мнението беше редактирано от Ронката на 31.01.14 11:31.
Аз се мачкам с топче. Сега съм с едно гумено от тея дето подскачат към 3 см му е диаметъра. Не е твърдо като билярдна топка, но е доста твърдо и направо ми бърка в сърцето :Д След това съм като нов. Разбира се има и фоумролери, ама хубавите са скъпи и не съм стигнал до там.
П.С Може примерно тенис топка да вземеш, пробвай. Първо се мачкам набързо на стената, където мога да контролирам по-хубаво натиска и след тва го налягам на пода и умирам :Д
Мнението беше редактирано от ddd на 31.01.14 11:40.
Дай си малко жега, Рони, ако искаш резултат. Нещо много лежерно го даваш :)
Аз се мачкам с топче. Сега съм с едно гумено от тея дето подскачат към 3 см му е диаметъра. Не е твърдо като билярдна топка, но е доста твърдо и направо ми бърка в сърцето :Д След това съм като нов. Разбира се има и фоумролери, ама хубавите са скъпи и не съм стигнал до там.
П.С Може примерно тенис топка да вземеш, пробвай. Първо се мачкам набързо на стената, където мога да контролирам по-хубаво натиска и след тва го налягам на пода и умирам :Д
Ама къде да се мачкам с тая топка (може би ще си купя)? Не знам нищо за това мачкане, само съм го чувал, но нямам представа как става...
Ще си дам! Мисля да се върна на любимите ми бутащи-дърпащи.
Може и горна-долна да направя, но така имам един супер тежък и мощен ден (клек+тяга), а пък другия е пълен с някви тъпи упр. за горна част.
Мнението беше редактирано от Ронката на 31.01.14 11:53.
Не знам на какво мислиш да се връщаш, но аз имах предвид темпото на изпълнение и почивките между сериите :)
Не знам на какво мислиш да се връщаш, но аз имах предвид темпото на изпълнение и почивките между сериите :)
Ааааа. Ами не мога да започна следващата серия без да съм готов за нея, трябва да си почина и тогава, иначе ще настъпи отказ, което означава, че няма да направя 5х5.
31.01.14
12:00
Малей... не бил готов... :D Ми подготвяй се по-бързичко, де... :D
А какво ще се случи, ако започнеш да работиш по фиксирана интензивност и темпо на изпълнение? ;)
Ама къде да се мачкам с тая топка (може би ще си купя)? Не знам нищо за това мачкане, само съм го чувал, но нямам представа как става...
Еми аз с топчето навсякъде успявам(гръб,гърди,рамо,бедра и т.н.). На стената успявам да намачкам всичко без задните бедра, тях ги мачкам на един стол.
Малей... не бил готов... :D Ми подготвяй се по-бързичко, де... :D
А какво ще се случи, ако започнеш да работиш по фиксирана интензивност и темпо на изпълнение? ;)
Е, как да се подготвя бързо като съм уморен?
Еми аз с топчето навсякъде успявам(гръб,гърди,рамо,бедра и т.н.). На стената успявам да намачкам всичко без задните бедра, тях ги мачкам на един стол.
Ясно, ще потърся някъде дали има няква топка, ако не намеря - може да си купя.
Мнението беше редактирано от Ронката на 31.01.14 12:03.
31.01.14
12:07
Като тръгваш към залата за фитнес - оставяш си егото в къщи.
Това ще ти позволи да работиш при нормална интензивност...
...защото ще можеш да го направиш с подходящи тежести. ;)
31.01.14
12:15
Чудя се дали от другата седмица да не почна някоя друга програма или да довърша тази още една седмица и тогава. Просто тая програма е безсмислена - ето днес например кляках, да си призная като пуснах 1вата загряваща серия с лоста се гърбих като камила, 8-9 дена не бях правил заден клек, така е и с всяко друго упражнение. И така никва сила не качвам, само давам излишни пари на залата.
Те хората те питаха к’во е тва къстом 5х5 дето ги майсториш... Не слушаш какво ти казват хората с повече опит ами ходиш и ти не знаеш какво правиш.
...защото ще можеш да го направиш с подходящи тежести. ;)
Ми то с леко и баба може. Целта е максимално тежко да има яко сила после.
31.01.14
12:19
...защото ще можеш да го направиш с подходящи тежести. ;)Ми то с леко и баба може. Целта е максимално тежко да има яко сила после.
Ронка ще ме извиняваш... обаче това е едно от най-тъпите ти изказвания до момента...
31.01.14
12:31
Ронка,още си малък,а освен това си и ЗВЕРСКИ,ЗВЕРСКИ тъп.Изобщо не знам защо се опитвате да му помагате,очевидно е че абсолютно нищо не попива,въпреки че хора с много повече знания неколкократно му показваха грешките.
Искам само да попитам дали има някаква възможност тоя дневник да стане като темите в най-долните раздели - тоест при писане в него да не изскача най-вдясно на “Какво става във форума” ,защото мен лично(и съм сигурен не само мен) ме дразни постоянно да го гледам там и малоумния му автор с все по-безумните си мнения.
31.01.14
13:05
Ми то с леко и баба може. Целта е максимално тежко да има яко сила после.
Ахам... ясно.
Сашо вдигна ръце от теб, в този момент вече разбирам и защо го е направил.
Млад си, тепърва започваш. Мотивиран си, постоянен си. Все хубави неща - категоричен съм.
Имаш много да учиш - добрите резултати не са следствие само на допълнителен диск върху щангата...
Искам само да попитам дали има някаква възможност тоя дневник да стане като темите в най-долните раздели - тоест при писане в него да не изскача най-вдясно на “Какво става във форума” ,защото мен лично(и съм сигурен не само мен) ме дразни постоянно да го гледам там и малоумния му автор с все по-безумните си мнения.
Марти, може би Димитър Михайлов има техническата възможност да го направи.
31.01.14
13:05
Марто му казва, че е зверски тъп - Ронката дава глас на мнението :D :D :D :D :D :D
Марто му казва, че е зверски тъп - Ронката дава глас на мнението :D :D :D :D :D :D
Очевидно нямат разминаване в мненията :D
Бил изморен не знам си какво, ти за какво ходиш на зала да си чешиш мадурите (с извинение...) Стягай се и започвай да тренираш тежко ,че чак да ти се доповръща !. Ако ли не направо спри да даваш излишни пари за зала, стой във вас и дебелей !
Ронка, по мое скромно мнение, трябва да оправиш:
1. Храненето
2. Да си намалиш почивките, че нещо лежерно го раздаваш
3. Да идеш до най- близката пожарна да ти изпръскат ушаците,
та да почнеш да слушаш какво ти пеят старите и по- опитни Вефове. ;)
31.01.14
14:42
Според мен трябва малко шамари зад врата :D
Абе я го оставете да си пасе! :) Толкова ли пък се дразните, че не ви отразява изобщо? :D
Ронката е форумното куче на Павлов. Вижда мнение и получава сигнал да цъкане плюс.
При него май ще трябват специални методи на обучение, че да оправи тренировките.
Или просто да си намери господар и да изпълнява команди -”клякай”, “дърпай” и т.н.
Оф, добре. Кажете как да тренирам и почвам. Знам, че звучи малко нахално, но пък ако си съставя сам програмата, все на някой не му харесва.
31.01.14
19:41
Ронката е форумното куче на Павлов. Вижда мнение и получава сигнал да цъкане плюс.
При него май ще трябват специални методи на обучение, че да оправи тренировките.
Или просто да си намери господар и да изпълнява команди -”клякай”, “дърпай” и т.н.
Мда, с електрошоци, ярки мигащи лампи както и ‘пищялки” на 35Кхц ;Д:Д:Д
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 31.01.14 20:06.
верно кажете му вашето мнение как да тренка ронката и т’ва е, да се приключва :Д
Понеделник
1) Клек - 5 серии - Тежко
2) Лежанка - 5 серии - Средно
3) Мъртва тяга - 5 серии - Леко
Сряда
1) Лежанка - 5 серии - Тежко
2) Мъртва тяга - 5 серии - Средно
3) Клек - 5 серии - Леко
Петък
1) Мъртва тяга - 5 серии - Тежко
2) Клек - 5 серии - Средно
3) Лежанка - 5 серии - Леко
*Тежко - 1-5 повторения
*Средно - 6-10 повторения
*Леко - 11-15 повторения
Одобрявате ли тази програма?
31.01.14
21:32
Ронка, моля те спри да пишеш във форума, отвори си един уърд файл, тъпотата ти идва в повече.....
Ронка, моля те спри да пишеш във форума, отвори си един уърд файл, тъпотата ти идва в повече.....
Еми, затова питам. В уърда няма кой да каже дали е ок.
Мнението беше редактирано от Ронката на 31.01.14 21:35.
31.01.14
21:35
Клек лек тяга и ядеш простотии и си се написал бодибилдър? Ирония ли е това ?
Клек лек тяга и ядеш простотии и си се написал бодибилдър? Ирония ли е това ?
Това съм го писал преди. Скоро не съм тренирал бодибилдинг, само силово, ‘щото няма време за обем. Иначе храната още ли е зле?
Мнението беше редактирано от Ронката на 31.01.14 21:39.
31.01.14
21:41
Добре е храната,вкарвай обаче повечко протеинови барове.
31.01.14
21:44
Але стига си ме питал въпроси да ти отговарям,мразя да спамя аз.
31.01.14
21:46
Але стига си ме питал въпроси да ти отговарям,мразя да спамя аз.
Шегата на вечерта !