Щом викаш, че всяка тренировка ставало по-зле значи възстановяването нещо не е както трябва. Мачкаш ли се с нещо? Помага адски много!
казано от ddd на 31.01.14, 11:30:
Щом викаш, че всяка тренировка ставало по-зле значи възстановяването нещо не е както трябва. Мачкаш ли се с нещо? Помага адски много!
Не се мачкам. Дай няква идея.
Иначе възстановяването си е ок, мускулни трески нямам, не се чувствам изморен...
Мнението беше редактирано от Ронката на 31.01.14 11:31.
Аз се мачкам с топче. Сега съм с едно гумено от тея дето подскачат към 3 см му е диаметъра. Не е твърдо като билярдна топка, но е доста твърдо и направо ми бърка в сърцето :Д След това съм като нов. Разбира се има и фоумролери, ама хубавите са скъпи и не съм стигнал до там.
П.С Може примерно тенис топка да вземеш, пробвай. Първо се мачкам набързо на стената, където мога да контролирам по-хубаво натиска и след тва го налягам на пода и умирам :Д
Мнението беше редактирано от ddd на 31.01.14 11:40.
Дай си малко жега, Рони, ако искаш резултат. Нещо много лежерно го даваш :)
казано от ddd на 31.01.14, 11:37:
Аз се мачкам с топче. Сега съм с едно гумено от тея дето подскачат към 3 см му е диаметъра. Не е твърдо като билярдна топка, но е доста твърдо и направо ми бърка в сърцето :Д След това съм като нов. Разбира се има и фоумролери, ама хубавите са скъпи и не съм стигнал до там.
П.С Може примерно тенис топка да вземеш, пробвай. Първо се мачкам набързо на стената, където мога да контролирам по-хубаво натиска и след тва го налягам на пода и умирам :Д
Ама къде да се мачкам с тая топка (може би ще си купя)? Не знам нищо за това мачкане, само съм го чувал, но нямам представа как става...
казано от Storm на 31.01.14, 11:46:
Ще си дам! Мисля да се върна на любимите ми бутащи-дърпащи.
Може и горна-долна да направя, но така имам един супер тежък и мощен ден (клек+тяга), а пък другия е пълен с някви тъпи упр. за горна част.
Мнението беше редактирано от Ронката на 31.01.14 11:53.
казано от `~1! на 31.01.14, 11:52:
Не знам на какво мислиш да се връщаш, но аз имах предвид темпото на изпълнение и почивките между сериите :)
казано от Storm на 31.01.14, 11:54:
казано от `~1! на 31.01.14, 11:52:
Не знам на какво мислиш да се връщаш, но аз имах предвид темпото на изпълнение и почивките между сериите :)
Ааааа. Ами не мога да започна следващата серия без да съм готов за нея, трябва да си почина и тогава, иначе ще настъпи отказ, което означава, че няма да направя 5х5.
31.01.14
12:00
Малей... не бил готов... :D Ми подготвяй се по-бързичко, де... :D
А какво ще се случи, ако започнеш да работиш по фиксирана интензивност и темпо на изпълнение? ;)
казано от `~1! на 31.01.14, 11:51:
Ама къде да се мачкам с тая топка (може би ще си купя)? Не знам нищо за това мачкане, само съм го чувал, но нямам представа как става...
Еми аз с топчето навсякъде успявам(гръб,гърди,рамо,бедра и т.н.). На стената успявам да намачкам всичко без задните бедра, тях ги мачкам на един стол.
казано от Кольо Пияндето на 31.01.14, 12:00:
Малей... не бил готов... :D Ми подготвяй се по-бързичко, де... :D
А какво ще се случи, ако започнеш да работиш по фиксирана интензивност и темпо на изпълнение? ;)
Е, как да се подготвя бързо като съм уморен?
казано от ddd на 31.01.14, 12:01:
казано от `~1! на 31.01.14, 11:51:
Еми аз с топчето навсякъде успявам(гръб,гърди,рамо,бедра и т.н.). На стената успявам да намачкам всичко без задните бедра, тях ги мачкам на един стол.
Ясно, ще потърся някъде дали има няква топка, ако не намеря - може да си купя.
Мнението беше редактирано от Ронката на 31.01.14 12:03.
31.01.14
12:07
казано от `~1! на 31.01.14, 12:02:
Като тръгваш към залата за фитнес - оставяш си егото в къщи.
Това ще ти позволи да работиш при нормална интензивност...
...защото ще можеш да го направиш с подходящи тежести. ;)
31.01.14
12:15
казано от `~1! на 31.01.14, 11:22:
Чудя се дали от другата седмица да не почна някоя друга програма или да довърша тази още една седмица и тогава. Просто тая програма е безсмислена - ето днес например кляках, да си призная като пуснах 1вата загряваща серия с лоста се гърбих като камила, 8-9 дена не бях правил заден клек, така е и с всяко друго упражнение. И така никва сила не качвам, само давам излишни пари на залата.
Те хората те питаха к’во е тва къстом 5х5 дето ги майсториш... Не слушаш какво ти казват хората с повече опит ами ходиш и ти не знаеш какво правиш.
казано от Кольо Пияндето на 31.01.14, 12:07:
...защото ще можеш да го направиш с подходящи тежести. ;)
Ми то с леко и баба може. Целта е максимално тежко да има яко сила после.
31.01.14
12:19
казано от `~1! на 31.01.14, 12:17:
казано от Кольо Пияндето на 31.01.14, 12:07:
...защото ще можеш да го направиш с подходящи тежести. ;)Ми то с леко и баба може. Целта е максимално тежко да има яко сила после.
Ронка ще ме извиняваш... обаче това е едно от най-тъпите ти изказвания до момента...
31.01.14
12:31
Ронка,още си малък,а освен това си и ЗВЕРСКИ,ЗВЕРСКИ тъп.Изобщо не знам защо се опитвате да му помагате,очевидно е че абсолютно нищо не попива,въпреки че хора с много повече знания неколкократно му показваха грешките.
Искам само да попитам дали има някаква възможност тоя дневник да стане като темите в най-долните раздели - тоест при писане в него да не изскача най-вдясно на “Какво става във форума” ,защото мен лично(и съм сигурен не само мен) ме дразни постоянно да го гледам там и малоумния му автор с все по-безумните си мнения.
31.01.14
13:05
казано от `~1! на 31.01.14, 12:17:
Ми то с леко и баба може. Целта е максимално тежко да има яко сила после.
Ахам... ясно.
Сашо вдигна ръце от теб, в този момент вече разбирам и защо го е направил.
Млад си, тепърва започваш. Мотивиран си, постоянен си. Все хубави неща - категоричен съм.
Имаш много да учиш - добрите резултати не са следствие само на допълнителен диск върху щангата...
казано от Intolerante на 31.01.14, 12:31:
Искам само да попитам дали има някаква възможност тоя дневник да стане като темите в най-долните раздели - тоест при писане в него да не изскача най-вдясно на “Какво става във форума” ,защото мен лично(и съм сигурен не само мен) ме дразни постоянно да го гледам там и малоумния му автор с все по-безумните си мнения.
Марти, може би Димитър Михайлов има техническата възможност да го направи.
31.01.14
13:05
Марто му казва, че е зверски тъп - Ронката дава глас на мнението :D :D :D :D :D :D
казано от Херцог Трън на 31.01.14, 13:05:
Марто му казва, че е зверски тъп - Ронката дава глас на мнението :D :D :D :D :D :D
Очевидно нямат разминаване в мненията :D
Бил изморен не знам си какво, ти за какво ходиш на зала да си чешиш мадурите (с извинение...) Стягай се и започвай да тренираш тежко ,че чак да ти се доповръща !. Ако ли не направо спри да даваш излишни пари за зала, стой във вас и дебелей !
Ронка, по мое скромно мнение, трябва да оправиш:
1. Храненето
2. Да си намалиш почивките, че нещо лежерно го раздаваш
3. Да идеш до най- близката пожарна да ти изпръскат ушаците,
та да почнеш да слушаш какво ти пеят старите и по- опитни Вефове. ;)
31.01.14
14:42
Според мен трябва малко шамари зад врата :D
Абе я го оставете да си пасе! :) Толкова ли пък се дразните, че не ви отразява изобщо? :D
Ронката е форумното куче на Павлов. Вижда мнение и получава сигнал да цъкане плюс.
При него май ще трябват специални методи на обучение, че да оправи тренировките.
Или просто да си намери господар и да изпълнява команди -”клякай”, “дърпай” и т.н.
Оф, добре. Кажете как да тренирам и почвам. Знам, че звучи малко нахално, но пък ако си съставя сам програмата, все на някой не му харесва.
31.01.14
19:41
казано от CarnalK на 31.01.14, 14:50:
Ронката е форумното куче на Павлов. Вижда мнение и получава сигнал да цъкане плюс.
При него май ще трябват специални методи на обучение, че да оправи тренировките.
Или просто да си намери господар и да изпълнява команди -”клякай”, “дърпай” и т.н.
Мда, с електрошоци, ярки мигащи лампи както и ‘пищялки” на 35Кхц ;Д:Д:Д
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 31.01.14 20:06.
верно кажете му вашето мнение как да тренка ронката и т’ва е, да се приключва :Д
Понеделник
1) Клек - 5 серии - Тежко
2) Лежанка - 5 серии - Средно
3) Мъртва тяга - 5 серии - Леко
Сряда
1) Лежанка - 5 серии - Тежко
2) Мъртва тяга - 5 серии - Средно
3) Клек - 5 серии - Леко
Петък
1) Мъртва тяга - 5 серии - Тежко
2) Клек - 5 серии - Средно
3) Лежанка - 5 серии - Леко
*Тежко - 1-5 повторения
*Средно - 6-10 повторения
*Леко - 11-15 повторения
Одобрявате ли тази програма?
31.01.14
21:32
Ронка, моля те спри да пишеш във форума, отвори си един уърд файл, тъпотата ти идва в повече.....
казано от Херцог Трън на 31.01.14, 21:32:
Ронка, моля те спри да пишеш във форума, отвори си един уърд файл, тъпотата ти идва в повече.....
Еми, затова питам. В уърда няма кой да каже дали е ок.
Мнението беше редактирано от Ронката на 31.01.14 21:35.
31.01.14
21:35
Клек лек тяга и ядеш простотии и си се написал бодибилдър? Ирония ли е това ?
казано от lordinov на 31.01.14, 21:35:
Клек лек тяга и ядеш простотии и си се написал бодибилдър? Ирония ли е това ?
Това съм го писал преди. Скоро не съм тренирал бодибилдинг, само силово, ‘щото няма време за обем. Иначе храната още ли е зле?
Мнението беше редактирано от Ронката на 31.01.14 21:39.
31.01.14
21:41
Добре е храната,вкарвай обаче повечко протеинови барове.
казано от lordinov на 31.01.14, 21:41:
Добре е храната,вкарвай обаче повечко протеинови барове.
:D Корни ли? :D
31.01.14
21:44
Але стига си ме питал въпроси да ти отговарям,мразя да спамя аз.
31.01.14
21:46
казано от lordinov на 31.01.14, 21:44:
Але стига си ме питал въпроси да ти отговарям,мразя да спамя аз.
Шегата на вечерта !