30.01.14
15:43
казано от Boby_ на 30.01.14, 15:33:
Днес даже намазах безплатен обяд - сервитьорът разля мазен сос якето ми, много се притесни и после отказа да ми донесе сметката. :)
Предполагам, си останал cool като Киану. 8-)
Вчера облякох тениска, която лятото ми стоеше екстра. Сега паласките явно я повдигат на стратегически места. Освинил съм се пак, без да съм качил много килограми (не повече от 3-4). Май пак ще минавам на ежедневен 20-часов фастинг с НВД и тренировки на гладно. Дали ще е всеки ден или през ден, но при всички случаи ще трябва да гоня ОКБ и орязани въглехидрати.
Същата работа и при мен :D Реално съм 3-4 кг повече от нормалното ми преди тегло, не мисля че съм изгубил и мускулна маса... но ми се струва че бая съм трупнал в областта на паласките и долната част на корема и малко в краката.. усеща се и по дрехите. Но така е от мизерно трениране и повечко хапване...
30.01.14
18:14
казано от charlie brown на 30.01.14, 15:43:
Днес даже намазах безплатен обяд - сервитьорът разля мазен сос якето ми, много се притесни и после отказа да ми донесе сметката. :)
Предполагам, си останал cool като Киану. 8-)
Тъкмо си търсех филм за гледане :D
П.П. Боби, кое е заведението?
казано от Херцог Трън на 30.01.14, 18:14:
П.П. Боби, кое е заведението?
Едно малко до офиса - “Карбон” се казва.
А ето ви малко рибешки въргал от тази вечер:
Хванах ги в крачка днес. Започват да си показват рогата.
30.01.14
20:20
Боби, как го чистиш това чудо. В ученическите си години имах аквариум, не много голям - 100 литра мисля, че беше. Уж имаше причиствателни филтри и другите му там приспособления, ама минеше не минеше месец и трябваше да се чисти. То беше едно източване с едни маркучи, а след всяко почистване си заминаваше и по някоя рибка. Накрая ми писна и го манах. Иначе е много красиво и доста интересни риби имаш.
казано от Иван Марков на 30.01.14, 20:20:
Боби, как го чистиш това чудо. В ученическите си години имах аквариум, не много голям - 100 литра мисля, че беше. Уж имаше причиствателни филтри и другите му там приспособления, ама минеше не минеше месец и трябваше да се чисти. То беше едно източване с едни маркучи, а след всяко почистване си заминаваше и по някоя рибка. Накрая ми писна и го манах. Иначе е много красиво и доста интересни риби имаш.
Всяка седмица сменям към 80% от водата, почиствам вътрешните филтри и сифонирам грунда. Външните ги чистя веднъж на три месеца (общо са три, което прави по един на месец). Голяма хамалогия си е, но ми доставя удоволствие. :) Но всеки уикенд си заминават 2,5 часа задължително. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.01.14 20:34.
31.01.2014 г.
Тренировка 64 - Дърпащи (обемна)
Загрявка:
Тясна тяга - 8х20, 8х70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Тясна тяга - 6х120, 3х170 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 4x60 кг.
Работни серии:
1.1. Набирания с раменен надхват - 18, 14 бр.
1.2. Тясна тяга (без фитили, без колан, надхват) - 5х190, 3х195 кг.
2.1. Борчески обръщания с прав лост - 7х85, 6х85 кг.
2.2. Мъртва тяга с широк надхват - 1+2х170 (1 с хват до дисковете, 2 с хват извън последните отбелязки), 2х160, 2x160 кг.
3.1. Високо изтегляне от земя - 6х115, 5х115 кг.
3.2. Набирания с широк надхват - 12, 10 бр.
4.1. Скотово сгъване с дъмбели - 7х26, 6х26 кг.
4.2. “Колелце” от колене - 12, 9
Обобщение за тренировката:
Днес горе-долу добре. На тясната тяга 190 бяха като перце. Можех да направя поне още две, но дисковете се разместиха и се лашна надясно лостът. Затова във втората серия сложих 2,5 килограмови ограничители. С тях пък 195 тежаха като тон. Нямам угодия, ей!
На широката тяга пък реших като ще е гарга, да е рошава и отворих хвата до край. Наложи се да намаля с 10 кила теглото.
Обръщанията бяха добре днес, както и набиранията и изтеглянията.
Добавки:
1. Към 7 - 10 мл FlexCode, 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
2. Преди тренировка - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now.
3. По време на тренировката - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders, 30 гр. пчелен мед.
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Към 18 - 5 грама рибено масло, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
6. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.
Да плюя или да гълтам - това е въпросът...
Реших, че след като в три и половина изядох цял шоколад от 90 грама, ще е леко лицемерно да се откажа от 20-30 грама захар. :) Затова - медец в интратренировъчната напитка.
Трябва обаче да си потърся глюкоза на прах, че и медът, и захарта съдържат твърде много фруктоза за разбиранията ми.
Храна:
1. Към 7 - чаша мляко с нес
2. Към 12:30 - пилешка супа, три зелеви сърми с кълцано свинско и булгур, чаша мляко с нес.
3. Към 15:30 - един шоколад Милка.
4. Към 18 - двойна доза протеин (матрица).
5. Между 19 и 21 (план) - започнах вече с бяла баварска биричка Шоферховер, бабек и кашкавал от овче мляко. По-късно ще хапна супа топчета с конска кайма и пилешко със сметана и чесън.
Днес звездите ми проговориха! Реших, че щом съм правил наБИРАния с тесен хват, наБИРАния с широк хват и тяБИРАга, ако не пия БИРА, ще колаБИРАм. Не мога да направя нищо. Съзвездието БИРОлей е в асцендент (петък е, затова) и съм безсилен!
Обобщение за деня:
Смятам да се заема отново с писане. Този път обаче няма да е художествена литература, а нАучна! Замислил съм серия статии. Първата ще е озаглавена “За вас позинг, за мен тренинг”. Ще последват “Двоен бицепс гони депресията” и “Позирайте за здраве”, а цикълът ще завърши с “Позингът за един мирен свят”.
В тази връзка днес започнах с пробите - една предмишница и половин двоен бицепс. Вижда се някоя веничка на предмишницата, което на 20-тина процента сланини си е добре. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 31.01.14 23:01.
Декстроза на хапчета е удобен и лесно дозируем вариант.
Двойната бицепс поза - символ на мира. Защото в нея няма място за оръжие! ;)
Як, як! (muscle)
казано от Дългия на 31.01.14, 20:08:
Декстроза на хапчета е удобен и лесно дозируем вариант.
Двойната бицепс поза - символ на мира. Защото в нея няма място за оръжие! ;)
Як, як! (muscle)
Як, як, ама паласките пак преливат от вълнения колан. ;) А миналото лято се заканвах, че тая година ще изкарвам втори ред плочки. Хм, ще я видим тая работа!
Абе не знам колко реда ще изкарваш,ама едната ти плочка е колкото калъфа на телефона,при това разтворен (ndolars) (nbeep) (nok)
казано от Juls на 31.01.14, 23:20:
Абе не знам колко реда ще изкарваш,ама едната ти плочка е колкото калъфа на телефона,при това разтворен (ndolars) (nbeep) (nok)
А телефонът не е телефонче, а доста едър таблетфон - Galaxy Note II. :) Голям тумбак, какво да направя? Винаги съм завиждал на момчетата с тънки талийки. :)
казано от Boby_ на 31.01.14, 23:25:
казано от Juls на 31.01.14, 23:20:
А телефонът не е телефонче, а доста едър таблетфон - Galaxy Note II. :) Голям тумбак, какво да направя? Винаги съм завиждал на момчетата с тънки талийки. :)
Таблетфон...ами още по-добре ..масивна работа,Боби :) Дали е от предния клек? : )
Какво им е за завиждане на момчетата с тънки талии? ;) Аз мисля,че ти отива тая масивност.
казано от Juls на 31.01.14, 23:29:
Какво им е за завиждане на момчетата с тънки талии? ;) Аз мисля,че ти отива тая масивност.
Щом руса мацка с 15 и нагоре години по-млада от мен ми го казва това, значи има нещо вярно. :) Хайде отивам да лягам... с жена ми. (headbang)
01.02.14
00:52
Ако те прочете какви ги пишеш... :D :D :D
казано от Херцог Трън на 01.02.14, 00:52:
Тихо,да не чува Дявола :)
Боби, и аз мисля че си екстра :) не знам къде ги виждаш тези паласки, аз такива не виждам :)
Плюс това за какво ти е тънка талия, тънките талии са за жените, аз не мога си представя мъже с по-тънка талия от моята :D
Ако всички мъже са с тънки талии, какво ще правим ние “по-масивните” жени ? М ? (nfun)
Мнението беше редактирано от Vess на 01.02.14 09:07.
казано от Веселина Иванова на 01.02.14, 09:07:
Боби, и аз мисля че си екстра :) не знам къде ги виждаш тези паласки, аз такива не виждам :)
Плюс това за какво ти е тънка талия, тънките талии са за жените, аз не мога си представя мъже с по-тънка талия от моята :D
Ако всички мъже са с тънки талии, какво ще правим ние “по-масивните” жени ? М ? (nfun)
Напълно съм съгласна,Веси :D
Значи..Боби..май трябва да си откриеш фен-клуб :D (wasntme)
казано от Херцог Трън на 01.02.14, 00:52:
Ами тя чете от време на време. :) А и нали половината кеф от това да напишеш нещо такова е да подразниш близък? (devil)
казано от Веселина Иванова на 01.02.14, 09:07:
казано от Juls на 01.02.14, 09:23:
Напълно съм съгласна,Веси :D
Значи..Боби..май трябва да си откриеш фен-клуб :D (wasntme)
Ама как безсрамно си изпросих дамски комплименти. :) Вярно, засега виртуални само, но е добра първа стъпка. :)
01.02.14
10:57
То тия с тестбуустове така става... :D
казано от James Hinks на 01.02.14, 10:57:
То тия с тестбуустове така става... :D
С тия тестбустове така става, да. :) Още един-два комплимента от дамската част и паля колата да проверявам дали са искрени. (devil)
01.02.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 9 - 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 10 мл FlexCode, 1 мг АИ.
2. Към 18 (план) - 5 гр. рибено масло, 10 мл FlexCode.
3. Към 21 (план) - 5 гр. рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
Храна:
Планирам 17-18 часа фастинг. Всъщност ако броя кога свърших с яденето снощи, а не с пиенето, може и повече да е. :)
Сутринта го поразвалих с чаша мляко с нес, но не се сдържах.
Обобщение за деня:
Станах късно, после пазаруване в Карфур. Между другото за който се интересува, пак са пуснали промоция на 10-годишния зелен сингъл малц на Бушмилс - 36 кинта. За тия пари (че даже и с 15-20 лв отгоре) не се сещам за нещо, което да може да му стъпи на малкия пръст като качество. На излизане се натресох право на щанд за бира. Както мислех днес да не пия, така се заредих с жива бира. :) Какво да се прави - някои изкушения са твърде силни, за да ги отхвърли човек с лека ръка.
Затвори се и една страница от живота ми, макар и без мое участие. Скъпите родители ми в крайна сметка продадоха техния дял от къщата на баба ми в Черноморец. Край с летните отпуски там и тренировките в култовата заличка на бай Стоян. По този повод един поздрав:
С парите (и доплащане) купили апартамент в с. Лозенец - на снимки изглежда добре, а по картата съдя, че е на хубаво място. Но не е същото - няма да ги има розовите домати и барбекютата на двора, както и мързеливите следобеди с биричка на сянка под асмата... Кажи-речи там съм израснал - откакто дядо ми (лека му пръст) и баба ми построиха къщата 1985-та, съм там всяко лято. Е, това е животът. Едно си отива, друго идва.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.02.14 15:16.
02.02.2014 г.
Тренировка 65 - Бутащи (силова)
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 20х40, 15х40, 10x70, 8х90 кг.
Преден клек - 15х0, 8x70, 6x90 кг.
Раменна преса с прав лост от стоеж - 10х20, 10х40 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Преден клек - 3х120 кг.
Раменна преса с прав лост от стоеж - 3х70 кг.
Работни серии:
1.1. Повдигане на щанга от лег - 3х165, 2+1х165, 2x165, 2х165 кг.
1.2. Преден клек - 3х145, 3х145, 2х145, 2х145 кг.
1.3. Раменна преса с прав лост от стоеж - 3х85, 3х85, 2х85, 1х85 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.
Обобщение за тренировката:
Днес много добре! За малко две тройки на лежанката.
Клекът като миналия път - две тройки и две двойки.
Раменната преса беше изненадващо силна - две тройки на 85 не бях правил досега. Накрая последната единица трбваше да е двойка, но нещо се излигавих.
Добавки:
1. Към 9 - 10 мл FlexCode, 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
2. Преди тренировка - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now.
3. По време на тренировката - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders. 30 грама манов мед.
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Към 18 (план) - 5 грама рибено масло, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
6. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.
Храна:
1. Към 9 - чаша мляко с нес.
2. Към 12:30 - купичка супа топчета с конска кайма, панирани шницели от свинско контрафиле, домашна лютеница, чаша мляко с нес.
3. Към 16 - две дози протеин.
4. Към 17 - пържени кюфтета от свинска плешка и конско с някава гарнитура.
Днес мисля да прикюча рано с яденето и да изкарам 20-тина часа до утре на обяд. Така или иначе след малко летя за Цюрих (с прекачване) и пристигам доста късно.
Обобщение за деня:
Нищо особено днес. Сутринта мързел у нас, после тренировка, а ей сега отпрашвам към летището. Връщам се във вторник късно вечерта, така че следващта тренировка ще е най-рано в сряда.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.02.14 23:09.
А ето и как ме изпрати днес софийското летище - син екран на обществен монитор, универсалният международен символ на “това не е моя работа”.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.02.14 17:39.
Боби, за една седмица много си се развихрил с жените и бирите, трябва да те преслушам скоро (dull)
03.02.14
09:51
казано от Boby_ на 02.02.14, 20:27:
А ето и как ме изпрати днес софийското летище - син екран на обществен монитор, универсалният междунатоден символ на “това не е моя работа”.
Или “Добре дошли в България, където нещата рядко работят...”.
03.02.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 9 - 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now, 1 мг АИ.
2. Към 18 (план) - 5 гр. рибено масло.
3. Към 21 (план) - 5 гр. рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
Храна:
20 часа фастинг, последвани от :
1. Към 13:30 - блок маса (глиганско със сос, телешко филе, филе от барамунди, скариди, маслини, салата от репички, една ябълка). Изглежда много, но всъщност не е.
2. Към 15 - два сандвича (хапки), парче картофено рьощи със сирене, една ябълка. Не трябваше да ям нищо от това, но здраве да в.
3. Към 20 - някаква белезникава крем-супа в кафена чашка с една (1) скарида отстрани, агнешко с гъби и картофено рьощи (това голямо картофено кюфте от настъргани картофи било рьощи), за десерт чиния, изцапана със сладолед и крем брюле. Всичко това изобилно (за мишка с проблеми с апетита) ядене го полях с още две бири и няколко чаши местно червено вино (кисело и доста прозрачно).
Обобщение за деня:
Снощи вторият ми полет закъсня много и цъфнах в хотела чак в един посред нощ. Съответно днес ми е сънливо и гадно.
Целодневна среща в хотелска зала. Едно от най-досадните неща в работата ми...
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.02.14 08:53.
Бъгнал ти се е темплейта Боби - в частта с ароматазния инхибитор :D. Дублирал си го и тук, и нагоре
казано от Петър на 03.02.14, 14:23:
Бъгнал ти се е темплейта Боби - в частта с ароматазния инхибитор :D. Дублирал си го и тук, и нагоре
Нещо ми се объркаха миналата седмица тренировките. Слагах, махах и накрая съм се престарал. :)
казано от Boby_ на 03.02.14, 14:00:
1. Към 13:30 - блок маса (глиганско със сос, телешко филе, филе от барамунди, скариди, маслини, салата от репички, една ябълка). Изглежда много, но всъщност не е...
Да бе,да :)
Не е много на фитнес тема, но нали си говорим и за хранене, а бирата си е течна баничка, та...
Днес официално платих най-скъпата бира, която съм си поръчвал някога досега - 28 швейцарски франка за две бутилки Schneider Weisse Tap 7 0,5 литра. Почти 23 лв едната. Да ми е сладко! Реших, че си струва да ги увековеча на снимка - две бири колкото бутилка не твърде лошо уиски... То бива, бива швейцарски цени, ама тая биричка ми присяда направо. Не че е лоша, де. :D Само малко са я пресолили.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.02.14 18:13.
03.02.14
18:18
На твое място, при тази цена бих стискал колкото мога, но не бих ги пуснал безвъзвратно по белия улей да си ходят!
03.02.14
19:35
Днеска никой ли не тренира?? Само йединйе и пиини гледам... тцтц
казано от Тала-съм на 03.02.14, 19:35:
Te хората са казали КАТО ТЕ ГОНЯТ БЯГАЙ,КАТО ТИ ДАВАТ ВЗЕМАЙ! Като имаш възможност да си угодиш на душичката,угаждаш и тва е. Един живот.Днес те има,утре те няма :)
03.02.14
19:47
казано от Juls на 03.02.14, 19:42:
казано от Тала-съм на 03.02.14, 19:35:
Te хората са казали КАТО ТЕ ГОНЯТ БЯГАЙ,КАТО ТИ ДАВАТ ВЗЕМАЙ! Като имаш възможност да си угодиш на душичката,угаждаш и тва е. Един живот.Днес те има,утре те няма :)
Значи да си призная, че ядох домашни палачинкии намазани с шоколад и поръсени с луканка и ми беше много добре :) Напълно съм съгласен с теб!
Тя е малка ,а вече знае! :D
Чиър Джулка ,чиърс Боби ,Тала и все другие!
Живота е преход ,ние сме част от прехода ,а какво остава след него и нас ..... Боби ,извинявай че е в дневника ти,но нека е поздрав!
Споделям:
казано от Boby_ на 02.02.14, 16:25:
02.02.2014 г.
Клека като миналия път - две тройки и две двойки. .
КлекЪт е изключително важен и в същото време много труден, особено когато искаш да го направиш правилно.
казано от Pollyanna на 03.02.14, 23:08:
02.02.2014 г.
Клека като миналия път - две тройки и две двойки. .КлекЪт е изключително важен и в същото време много труден, особено когато искаш да го направиш правилно.
Тц, тц, тц, как ме хвана в издънка! :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.02.14 23:10.
казано от Boby_ на 03.02.14, 23:10:
казано от Pollyanna на 03.02.14, 23:08:
02.02.2014 г.
Клека като миналия път - две тройки и две двойки. .КлекЪт е изключително важен и в същото време много труден, особено когато искаш да го направиш правилно.
Тц, тц, тц, как ме хвана в издънка! :)
Мнението беше редактирано от Zozo на 04.02.14 00:16.