казано от gotcha на 27.02.14, 09:32:
казано от Boby_ на 26.02.14, 22:41:
И моцартови топки, и линдт, и фереро роше... Omnia est bodybuilding.
Истина, истина...
Е, сега. Не съм казал коя част от тялото си изграждах вчера. :D
27.02.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 7 - 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now, 10 мл FlexCode, 1 мг АИ.
2. Към 18 (план) - 5 гр. рибено масло, 10 мл FlexCode, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
3. Към 21 (план) - 5 гр. рибено масло, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
Храна:
1. След ставане - чаша мляко с нес.
2. Към 13 - салата “Ница”, пилешки филенца с пармезан, две бири, шоколад.
3. Към 18 (план) - свинско с праз.
Колеги черпиха в Хепи, та нямаше измъкване днес и фастингът замина...
Обобщение за деня:
Ден като ден - доста работа, но без някакви особени емоции.
В събота ще идвам към Пловдив (по-точно Марково) и ще имам свободно време в неделя и понеделник докъм обяд. Ако някой от пловдивската тайфа иска да се видим, ще ми е приятно. Пишете ми на лични и ще го измислим. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.02.14 14:39.
казано от Boby_ на 27.02.14, 14:29:
В събота ще идвам към Пловдив (по-точно Марково) и ще имам свободно време в неделя и понеделник докъм обяд. Ако някой от пловдивската тайфа иска да се видим, ще ми е приятно. :)
Аз се уговарях с Гого да се виждаме тоя уикенд, но след като и ти ще си наоколо, а и Славко май...Не виждам защо да не направим една мини форумна срещичка неделя следобед примерно....
Мнението беше редактирано от Петър на 27.02.14 14:40.
казано от Петър на 27.02.14, 14:39:
В събота ще идвам към Пловдив (по-точно Марково) и ще имам свободно време в неделя и понеделник докъм обяд. Ако някой от пловдивската тайфа иска да се видим, ще ми е приятно. :)
Аз се уговарях с Гого да се виждаме тоя уикенд, но след като и ти ще си наоколо, а и Славко май...Не виждам защо да не направим една мини форумна срещичка неделя следобед примерно....
Ами казвате каква ще е (тренировъчна или бирена), място, удобен час и който може, идва. :)
27.02.14
14:50
и аз съм за само да уредя смените :)
казано от Boby_ на 27.02.14, 14:46:
Ами казвате каква ще е (тренировъчна или бирена), място, удобен час и който може, идва. :)
Аз съм навит и за двете (или и за която и да е от двете :D). Май е удачно да пуснем нова тема, че иначе тук ще стане мармалад.
Мнението беше редактирано от Петър на 27.02.14 14:50.
казано от Петър на 27.02.14, 14:50:
казано от Boby_ на 27.02.14, 14:46:
Аз съм навит и за двете (или и за която и да е от двете :D). Май е удачно да пуснем нова тема, че иначе тук ще стане мармалад.
Ами във вашето поле е топката. :) Завися от пловдивчани като място за събиране и в двата случая. :) Някой трябва да поеме инициативата и да предложи вариант/и.
Аз в неделя имам по план-програма тренировка “дърпащи” - трябва ми лост с към 200 кила тежести, тежък дъмбел за гребане, пудовка за окачане на колана и лост за набирания. :) Другото е място с хубава бира и прилична кухня (може и прилична бира и хубава кухня :D).
Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.02.14 14:58.
казано от Петър на 27.02.14, 14:39:
Знаех си,че Пловдив е моя град,защо ли се подведох и прибрах :(
Сори за спама,но наистина ви завиждам за форумните срещи (wasntme)
28.02.2014 г.
Тренировка 77 - Бутащи (силова)
Загрявка:
Загрявка на лакти и китки а ла Вик.
Повдигане на щанга от лег - 20х20, 12x60, 8х90 кг.
Преден клек - 15х0, 8х20, 7x70, 4x90 кг.
Пуш преса с прав лост - 10х20 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Преден клек - 3х120 кг.
Пуш преса с прав лост - 3х70 кг.
Работни серии:
1.1. Повдигане на щанга от лег - 2+1х170, 2х170, 2x170, 1+1х165 кг.
1.2. Преден клек - 3х145, 2х145, 2х145, 2х145 кг.
1.3. Пуш преса с прав лост - 3х90, 3х90, 3х90, 2х90 кг.
2. Суингове - 30х32 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.
Обобщение за тренировката:
Страхотна тренировка стана! :) Ако днешната беше в залата на Сашо с пловдивската гравитация, а не дърпащите, 2-ка на 180 не ми мърдаше на лега! :D
На първата серия на лежанката тройката си беше моя, но момчето, което ме пазеше (не мога да се изкривя да го наричам спотър), се престара - бутна ми само отдясно. Изревах му “АЗ” и той пусна рязко. После вече нямаше как да довърша повторението сам, но съм 100% уверен, че щях да го направя, ако не беше пипнал. За всеки случай си записвам 2+1, но пак ми е личен рекорд.
На клека също по-прилично днес. До 90 кг - без фитили. Боли, опъва, но ще стане. Лошото е, че засега мисля само за ръцете и на пределна тежест ще е проблем това, но малко по малко с разтягане и упорство ще го изчистя.
На пуш пресата сякаш започвам да й хващам цаката как изобщо да бутам с крака. Несериозно е да е колкото военната ми преса, де. :) Това значи, че правя две отделни движения и не използвам инерцията от краката. Но днес беше по-добре - и тя ще стане.
Суинговете и те с 5 отгоре. Можеше и още, но реших да не прекалявам. :)
Добавки:
1. Към 7 - 10 мл FlexCode, 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
2. Преди тренировка - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now.
3. По време на тренировката - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Към 18 - 5 грама рибено масло, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
6. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.
Храна:
1. Към 7 - чаша мляко с нес.
2. Към 12:30 - две купички свинска супа, омлет асорти, 2-3 шоколадови бонбона.
3. Към 19 - две дози протеин.
4. Към 20 (план) - телешко варено, свинско с праз, няколко бири.
Обобщение за деня:
Доста работа и една-две срещи плюс доста време, прекарано на телефона, но пък денят завършва със страхотна тренировка.
Днес официално се отказах от третата дупка на колана и връщам на втората. (devil) Това е единствената обиколка, която е пораснала заедно с теглото, а не това е целта. Като се върна от Пловдив, започвам НВД с ОКБ и фастинг през ден-два. Силата е хубаво нещо, лежанката лети, обаче не е оферта да съм свиня. Been there, seen that…
Утре ще се наспим, оправям аквариуми, мятаме багажа на колата и следобед - басейн и мързел. :) В неделя - тренировка при Сашо, ако се получат плановете.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 28.02.14 19:51.
28.02.14
23:28
казано от Boby_ на 28.02.14, 19:36:
В неделя - тренировка при Сашо, ако се получат плановете.
Боби, в Рим ходил ли си ?
28.02.14
23:32
Усещам, че ще е сблъсъка на титаните.
28.02.14
23:35
Няма как да стане, Боби е титан на перото, аз не съм... :(
Титан съм само на маса, а даже и там се намира кой да ме засенчи. :) (beer)
казано от Boby_ на 01.03.14, 15:31:
Титан съм само на маса, а даже и там се намира кой да ме засенчи. :) (beer)
Вие направете софрата, пък нека по-добрият победи :)
01.03.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 9 - 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now, 10 мл FlexCode, 1 мг АИ.
2. Към 18 (план) - 5 гр. рибено масло, 10 мл FlexCode, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
3. Към 21 (план) - 5 гр. рибено масло, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
Храна:
2. Към 12 - телешко варено, свинско с праз.
3. Към 19 (план) - ще хапваме в ресторанта на хотела.
Обобщение за деня:
Сутринта почистих аквариума, оправихме багаж и към Пловдив. Следобед -басейн, парна баня, сауна, джакузи, докато ни писна от всичко такова, а сега отиваме да пием по някоя бира и да хапнем.
02.03.2014 г.
Тренировка 78 - Дърпащи (силова)
Загрявка:
Мъртва тяга - 8x70 кг.
Набирания с раменен надхват- 4, 4.
Адаптация:
Мъртва тяга - 6х120, 4х170 кг.
Набирания с раменен надхват - 4.
Работни серии:
1. Мъртва тяга - 8x205, 4х220, 2х230, 1х240, 1х250 кг.
2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 3х39, 3х39, 4х39 кг.
3. Гребане с дъмбел - 10х60, 10х60, 8х70, 8х70 кг.
4. Суингове - 25х32 кг.
Тренировка в трисети.
Тренирова в Пловдив при Сашо.
Страхотна атмосфера, страхотни хора, голям кеф! :)
Макс на тягата и то в надхват без фитили. :) Има клипче на опита на 240. Петър ще пусне, когато успее. Този на 250 не беше заснет по технически причини, но доста хора гледаха и все някой ще потвърди. :D (beer)
Благодаря на готините хора и на Сашо в частност за гостоприемството и подкрепата! :)
Сашо даже ме подпита дали не искам 260 да пробвам, ама реших, че не е моментът в края на тренировката и уморен да правя такива изпълнения. :)
Добавки:
1. Към 9 - 10 мл FlexCode, 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
2. Преди тренировка - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now.
3. По време на тренировката - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 2 таблетки Magnesium Citrate на Now (400 мг магнезий), 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Към 18 - 5 грама рибено масло, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
6. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло.
Храна:
1. Към 8 - чаша кафе с мляко , три варени яйца, шунка, сирене, кашкавал, домати.
2. Към 13 - две дози протеин.
3. Между 13:30 и 17 - доста бири, пилешка супа, свински ребра на скара.
4. Между 19 и 21 - вечеря в хотела.
Обобщение за деня:
Пловдив е хубав град с хубави хора! :)
Много приятна ми беше тренировката в залата на Сашо, а биричката в квартално бирхале след това също не беше за изпускане.
Изобщо днес беше един страхотно уплътнен ден. Жалко само, че Сашо не можа да дойде на бира след тренировката заради родителски ангажименти, но и това ще попълним по-натам, било тук, било в София. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.03.14 14:17.
02.03.14
18:38
казано от Boby_ на 02.03.14, 18:20:
доста хора гледаха и все някой ще потвърди. :D
Сашо даже ме подпита дали не искам 260 да пробвам
Вероятно щеше да ги дръпнеш! И за 250 потвърждавам :)
Боби, тоя клип го гледам вече 5-6 пъти, ами че ти направо си се скатаваш на тренировките :D Тия ги отнесе! Браво!
02.03.14
20:16
Боби, що ми загряваш с макса бе :D :D :D :@ Браво!
02.03.14
21:42
Аз пък що останах с впечатление, че и 250 е сниман...
казано от James Hinks на 02.03.14, 21:42:
Аз пък що останах с впечатление, че и 250 е сниман...
Оказа се, че не било натиснато подходящото копче на апарата. :)
Нищо фатално. Важното е, че аз си знам.
казано от Boby_ на 02.03.14, 22:11:
Оказа се, че не било натиснато подходящото копче на апарата. :)
Нищо фатално. Важното е, че аз си знам.
Ми трябваше да повториш, ти сега за едно копче ли си :D
02.03.14
22:22
Да, това е знак, че 250 не са ти макса...на 260 щеше всичко да е точно :)
Наистина много леко ги вдигаш, Боби :)
То няма как да е иначе. . .Сашето отзад, дава стимул :P
п.с. Срещата се е получила типично по ББ-тиймски ! Готини хора, атмосфера. . . жалко, че тези дни съм много зает и се наложи да пропусна :/
02.03.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 9 - 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now, 10 мл FlexCode, 1 мг АИ.
Храна:
2. Към 14 - малко салам Чоризо, няколко бири.
3. Към 19 (план) - рано е още, ще го мисля в движение.
Обобщение за деня:
Прибрахме се по живо, по здраво и сега трябва да седна да поработя, но реших първо да погледна какво става във форума.
Мислих си на какво се дължат максовете и усещането, че може още в залата на Сашо. Мисля, че основен принос има грифа на лоста - много грапав, страхотно сцепление, надхватът държи като залепен. На излъсканите руски лостове в Лъкито още на 205 пръстите ми се отварят на 2-3 повторения и изпускам, а в Пловдив хватът дори не мръдна чак до 250. Даже е под въпрос дали осмицата на 205 не е по-сериозно постижение от единицата на 250, а дори можех и за още 1-2 повторения да се напъна. Страшно удобен лост! Доказателство за това е фактът, че днес имам сериозна мускулна треска на еректорите. Това ще рече, че просто не съм ги натоварвал като хората, защото “гърлото на бутилката” е бил хватът, а не възможностите на останалата част от тялото.
Започвам да се замислям за едно Елейко на старо (като това на Сашо) специално за тяга с него. :) Ама нещо не съм склонен все още да дам такива пари само за това.
Прегледах снимките от апарата на Пешо. От опита на 250 имам около 1 секунда клипче как оставям щангата и се обръщам. :)
Ето и още няколко снимки от тренировката. :) Надявам се, че показаните на тях лица няма да имат нищо против, че ги изтипосвам така във форума.
казано от Boby_ на 03.03.14, 14:53:
Доказателство за това е фактът, че днес имам сериозна мускулна треска на еректорите. Това ще рече, че просто не съм ги натоварвал като хората, защото “гърлото на бутилката” е бил хватът, а не възможностите на останалата част от тялото.
И аз, но не само на еректорите, ми направо от врата та чак до коленете :D. В скоро време просто сменям залата :D.
А на теб, Боби, мисля, по-евтино от едно Елейко, ще ти излезе периодично да прескачаш до Пловдив :).
03.03.14
16:06
02.03.2014 г. (без силова тренировка)
Мислих си на какво се дължат максовете и усещането, че може още в залата на Сашо. Мисля, че основен принос има грифа на лоста - много грапав, страхотно сцепление, надхватът държи като залепен.
.
Боби, определено има голямо значение лоста. В залата,в която тренирам има три лоста и на трито хватът ми изпуска при различни тежести. Иначе според мен от голямо значение е и атмосферата, която сте си създали. Мотивацията и стимулът, които дава една такава готина атмосфера са от голямо значение при опити с максимални тежести. Като ти гледах клипа на 240кг. очаквах по-голяма продължителност, все пак си е много сериозна тежест, а ти ги отнесе като куцо пиле домат/както казваха хамалите/. Докато се усетя ти ги дръпна и клипът свърши. Поздравления за рекорда!
казано от Херцог Трън на 02.03.14, 20:16:
Боби, що ми загряваш с макса бе :D :D :D :@ Браво!
макса от джонито ли бе , Тръне ??
Боби , сори за спама :)
04.03.14
16:40
Започвам да се замислям за едно Елейко на старо (като това на Сашо) специално за тяга с него. :) Ама нещо не съм склонен все още да дам такива пари само за това.
Такива лостове изскачат за по 100-ина лева, проблема не е в цената, а в наличието им.
04.03.2014 г.
Тренировка 79 - Бутащи (обемна)
Загрявка:
Клек - 10х20, 8х70 кг.
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 10х10 кг.
Адаптация:
Клек - 7х120 кг.
Лег преса - 8х125, 6х225 кг.
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 6x20 кг.
Работни серии:
1.1. Раменни преси с двупудовки от стоеж - 10х64, 8х64 кг. (тежестта е за двете)
1.2. Лег преса - 7х300, 7х300, 7х300, 7х300 кг.
2.1. Повдигане на прав лост от лег с много тесен хват - 8х115, 7х120 кг.
2.2. Бедрени екстензии с дъмбел - 8х60, 8х60, 7x60 кг.
3.1. Повдигане на дъмбели от лег - 9х104, 8х104 кг. (тежестта е за двата дъмбела)
3.2. Бедрени сгъвания на машина (с всички плочки) - 12, 10.
4.1. Кофички с доп. тежест (на широка успоредка) - 7х40, 8х40 кг.
4.2. Раменни преси с дъмбели от седеж - 7х40, 4х40 кг.
5. Трицепсово разгъване на портален скрипец с въженце - 6 повторения с целия магазин.
Упражненията с еднаква първа цифра - в двусети.
Онзи ден като гледах момчетата в Пловдив как клякат, ми се докляка. Речено-сторено. До 70 загрявчица - голям кеф! На 120 също. Ама в средата на серията изведнъж си припомних защо го спрях задния клек. Минах на лег-преса веднага, но явно съм притиснал лошо нерва, защото в момента не мога да си въртя главата, а се обръщам с цялото тяло като Робокоп. После и кръстът ме заболя, но хайде ще мина само с едно мрънкане за един ден.
Иначе тренировката здрава като цяло. Вдигнах тежестта на “тясната” лежанка и кофичките, на раменните преси (и двата модела) пък увеличих повторенията. Накрая не бях в състояние да правя суингове, а и имаше вече толкова много хора в залата, че само гледах да се разкарам по-бързо.
Добавки:
1. Към 7 - 10 мл FlexCode, 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now.
6. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло.
Храна:
1. Към 7 - чаша мляко с нес.
2. Към 10 - два шоколадови бонбона.
3. Към 13 - салата Цезар с пилешко, свински каренца с манатарки и картофено пюре, две малки бири, чаша мляко.
4. Към 19 - две дози протеин.
5. Към 20 - червено винце, малко шпеков салам, зелеви сърмички със свинско, конско и кафяв ориз.
Обобщение за деня:
Доста работа днес, както и една изненада.
Определено намирам сходство с моята тренировка ... по точно сходството е в менюто!Саламец ,каренца и конско са и пред мен в момента!Разликата е в питието!
Наздраве Боби и лекувай нерва! ;)
казано от sapuna на 04.03.14, 20:42:
Определено намирам сходство с моята тренировка ... по точно сходството е в менюто!Саламец ,каренца и конско са и пред мен в момента!Разликата е в питието!
Наздраве Боби и лекувай нерва! ;)
Наздраве! :)
А нерва ще го оправим. Аз си го знам - 2-3 дни ще боли и ще се въртя от кръста, като ме викне някой, после ще мине.
05.03.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 7 - 5 гр DAA на Bulk Powders, 1 гр Tribulus на Now, 1 капсула (30 мг) Opti L-Zinc на Now, 10 мл FlexCode, 1 мг АИ.
Храна:
Засега са ясни към 20 часа фастинг. Яденето ще го мисля после.
Обобщение за деня:
Днес вратът ми е тотално обездвижен. Завъртането на главата в коя да е посока ми причинява силна болка. Шофирането сутринта беше истинско изпитание - само на огледала, а паркирането назад “по слух”. Общо взето камикадзе, но имах едно обучение сутринта и срещи следобед, така че просто трябваше да стигна до офиса. Ако и утре съм така, направо не знам как ще тренирам. Вероятно никак.
Иначе денят си върви нормално, въпреки че ме гонят няколко срока, които съм на път да изпусна.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 05.03.14 13:32.
06.03.2014 г.
Тренировка 80 - Дърпащи (обемна)
Загрявка:
Тясна тяга - 8х20, 8х70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х40, 8х70 кг.
Адаптация:
Тясна тяга - 6х120, 4х170 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 4x70 кг.
Работни серии:
1.1. Набирания с раменен надхват - 17, 14 бр.
1.2. Тясна тяга (без фитили, без колан, надхват) - 3х195, 2х195 кг.
2.1. Борчески обръщания с прав лост - 6х85, 5х85 кг.
2.2. Мъртва тяга с широк надхват - 4х150, 5х150 кг.
3.1. Високо изтегляне от земя - 5х115, 4х115 кг.
3.2. Набирания с широк надхват - 11, 10 бр.
4.1. Скотово сгъване с дъмбели - 7х26, 7х26 кг.
4.2. “Колелце” от колене - 12, 10.
5. Суингове с пудовка - 31х32 кг.
Вратът и гърбът бяха добре днес, но кръстът и хватът издишаха. Отделно от това имах съвсем друго нещо в главата и не можах да се концентрирам по време на цялата тренировка. Няма какво да коментирам повече - в неделя 8х205 кг на тягата, днес едва тройка на 195.
Добавки:
6. Преди лягане (план) - 5 грама рибено масло, 100 мг 5-htp на Doctors best.
Храна:
1. Към 7 - чаша мляко с нес
2. Към 12:30 - купичка пилешка супа, свинско шпековано, салата домати, парче пица.
3. Към 18 - двойна доза протеин (матрица).
4. Към 20 (план) - сърми с кафяв ориз, свинска и конска кайма, супа топчета, червено вино.
Днес мислех НВД-то да е стабилно, но се подведох с едно парче пица покрай колежките на обяд.
Обобщение за деня:
Днес доста стрес - уреждам си една спешна командировка другата седмица, а след това пак пътувам по-другата до същата дестинация. За съжаление обаче не успях да ги съчетая двете пътувания и ще си похвърча напред-назад из Европа в следващите десетина дни.
Хайде нещо за релакс и сваляне на стреса...
07.03.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
Храна:
Планирам 20-21 часа фастинг. Храната след това още не е ясна.
Обобщение за деня:
Хубавото е, че е петък. Другото не е важно в момента. :)
казано от Boby_ на 07.03.14, 13:18:
Хубавото е, че е петък. Другото не е важно в момента. :)
Това беше добрата новина. Лошата е, че за някои е работен :) Както и така наречения уикенд :)