For_the_greater_good_of_sport

Прескочи до:
ТА

25.02.14
22:05

замисляла ли си се за ПВЦ оборудване :P

26.02.14
12:48

Хаха, Таласъмче, страхотна идея! Виж, за PVC огледало не се бях замисляла само :D

Равносметката за февруари.. сесия. Целия месец пълен с емоции - и положителни и отрицателни, на които се поддадох.. Грешка 1. Извънредно много се притеснявах за изпитите, страшно много, необяснимо защо, при положение че не ми е първата сесия - Грешка 2. И какво си докарах с всичко това:

1. Успешно си раздразних стомаха, и се наложи да пия хапчета.
2. МЦ го няма.
3. Безсъние.
4. Няколко ненужни преяждания и не само.
5. Не си взех изпитите.
6. Целия режим си прецаках.
enjoy..

Както и да е. Утре се свършва. И се надявам всичко да си дойде по мястото. :) Стомаха се пооправи г-д сега, но внимавам още.. подправки и оцет не съм се престрашила да започна да си слагам. МЦ ще го чакаме следващия месец. Режима взе да се напасва. Изпитите - наесен. От сега ще взема да мисля за сегашните и за изтеглянето им, отработване на упр, взимане на заверки - но, това след месец и повече - два. :) До тогава - recovery

26.02.14
23:04

26.02

2х20 мин ходене аеробно темпо - от нас до ТУ и обратно
Тренировката:

скрипец тх: 2х6, 40кг, 2х3 с 45кг
30мин пътека:
- 19мин тичане - 3км
- 11мин ходене по наклон

4 кръгчета от:
- х8 флайс, с5кг
- х6 повдигане на ръцете нагоре, с х5кг дъмбели
- х15 клек СТ

скрипец тх: 2х3 с 45кг

4 кръга от:
- х8 раменна преса, с х5кг дъмбели
- х8 лицеви от колене
- х15 клек СТ

разтягане

скрипец тх: 2х3 с 45кг

7мин пътека ходене по наклон

`беше ми яко че не дърпах с много зор тея 45 и реших да се изкефя 3 пъти на скрипеца :D

Храничката:
1. 1 портокал
2. 4сл о ядки, 5-6 ореха, 1сл мед, к мляко, канела
- чай коктейл: няколко вида чай, вино, и сироп който остана на дъното :D
- 60гр солети.. и ме заболя стомаха след това, а бях прегладняла в уни.
3. след трен: пилешко, 3-4 сухара, зеле на салата със сос от: горчица, к мляко и черен пипер. И още съм гладна :(
- тук 100калориики, там 100калориики и Вики си стои на 60кг :X ::(

`ако започна да си разказвам абсурдите, които ми се случват.. всекидневно, май дневника ми ще е по-интересен отколкото тренировките.. днес едно доста голямо парче от 3 плочки с мазилка падна на см от крака ми.. в банята, когато тъкмо влизах да се къпя :X Бедствие съм аз..

eй такава вечеря трябваше да си взема.. че да не остана гладна :D

26.02.14
23:41

за вечерта добавям още: мляко с нес, тъкмо си направих, +болки в стомаха и следния абсурд:

СМС от един колега:
Той: кога ни е изпита?
Аз: 15:30, зала-12422
Той/супер възмутения/: дата ?????
.... хаха :D

и едно поздравче от мен, и хубава вечер, хамстерчета ::)
https://www.youtube.com/watch?v=fx-TVu2KqAk

26.02.14
23:46

Не я мисли толкова сесията- не печелиш от това ;) Ще ги оправиш нещата : )

27.02.14
07:32

И аз имах такъв абсурден период, в който само се чудех какво и как още би могло да се обърка, за да съм подготвена някак. :D Просто бъди готова за всичко и се опитай да не го приемаш много сериозно, а с усмивка. Ще видиш после какво ще стане... :) Желая ти късмет!

27.02.14
11:33

Благодаря ви, хамстерчета ^^ Ще се нареди, то започна де :D След като мине днес :D

Добре,че не се поддавам на емоциите си в хранането, че както ми започват стажовете в училище и трябва да преподавам в 7 клас и съм подложена на адски стрес, не знам какво щеше да се случи с мен, четейки дневниците ви, мацки :Д

27.02.14
18:30

Различни хора сме, Ади, то си е до човек. Аз преди ги нямах, ама ТУ ме довършва, хаха :D

27.02

30 мин ходене аеробно темпо
Раздвижване във фитнеса: слабо, слабо..
40 мин пътека. от които, общо:
- 25 тичане
- 10 ходене по наклон
- 5 ходене с 6км/ч - това ми бяха почивките
Общо: 5.5км изминати

`днеска слабо. Нямах енергия нещо. Но все пак реших да се раздвижа. Правеше ми се тяга, ама нямах сила и затова реших просто пътечката да е повече.

Храната: /до сега/:
1. 1 портокал
2. 4сл о ядки, 1 и 1/2сл мед, 1 портокал, мляко, канела, кокосови стърготини
3. 1 сухар с пилешко върху него - преди трен
- 1 мляко с кафе, 2 чая с мляко
Предстои: вино, сиг 50гр някакъв ром или нещо такова; и каквото напазарят момичетата за вечерта ::) ще опиша утре.

01.03.14
22:10

28.02
нетренировъчен.
получи се фаст.
сутринта - мляко с кафе
В прозореца - 4ч някъде беше: 2 бисквити, по-малко от 100гр макарони, с топено сирене, заквасена сметана, 150гр пилешко; салата от зеле и 2сл сладка царевица; 200гр салата снежанка; 2-3 соленки от магазина. - на 3 пъти го ядох това :D Снимка на макароните има долу :)

01.03
Тренировка:
11 мин пътека - 1.8км

5 кръга от:
- х6 тяга с 30кг
- х8 раменна преса с х5кг дъмбели

6 мин пътека - 1км
4 кръга от:
- х3 скрипец тх, с 45кг
- х10 лицеви от колене

7 мин пътека - 1.2км

* отбелязвам, че първата минута от пътеката ми е ходене. Винаги.

Храната:
1. мляко с 1/2 портокал, ябълка, о ядки, банан, 1сл дом сладко от ягоди, канела, ванилия
2. пилешко, 1 яйце, 2 сухара, зеле, сос от горчица и к мляко

`и нещо първомартенско от мен:

Мнението беше редактирано от By the way на 01.03.14 22:15.

01.03.14
22:42

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички съфорумници!

Пожелавам ви да сте живи и здрави!
Нека всички се грижим по възможно най-добрия начин за здравето и щастието си!
Нека сме усмихнати и позитивни!

*пускам отделен пост, защото дори и кратко, пожеланието е наистина от сърце, за всички вас. Защото тук открих наистина прекрасни хора! ^^

Мнението беше редактирано от By the way на 01.03.14 23:54.

02.03.14
03:39

Нормално е да си гладна - ТИ НЕ ЯДЕШ! Моля те, яж момиче...

02.03.14
16:41

ям си бе хора, не знам защо изглежда да не ям. Хапвам колкото ми се яде. И друг път съм го казвала, че по принцип нямам апетит и нужда от много храна :)

02.03.14
19:39

02.03
нетренировъчен. Откакто тренирам сама не правя упражнения за корем .. грешка !
Храна:
1. 1/2сл мед с 3 ореха; кафе с мляко
2. 17:00ч - от снимката: 2ф Вита, 2 яйца, с пилешко, кашкавал, лютеница
- 3в1
3. мляко с о ядки, 1сл дом сладко от ягоди, 1мини ябълка

`вчера и днес със съквартирантката чистим основно. Утре остана още малко и сме реди ^^ Пръскахме за хлебарки и аз си напръсках окото.. :D Не може да мине без да направя някаква пакост просто :X
`имаме си традиция да се храним на земята :D хаха.. като сме заедно и си направим нещо.. опъваме покривката долу и там. Любимо ни е ::)

`и едни сладури, с лек привкус на любов ^^ /нещо безпричинно много романтична съм станала/
Хубава вечер, прекрасни ^^

Мнението беше редактирано от By the way на 02.03.14 19:40.

03.03.14
19:21

днес храната:
1. 14:00 - 2 вита, 2 яйца, 20гр кашкавал, зеле
2.
- 1 десертче на престиж 132..калории
- 1кофичка к мляко, с 3сл мед, 1сл о ядки, 3 ореха;
тука преритах за сладко, щях да убия човек. Добре че до тук се спрях. За сега. Тези дни много въглехидратки ми се ядат..

* смятам да не описвам храната известно време. Но да видим, навик ми е просто :) Мислех си само да споменавам, добре ли е/зле ли е, и ако има някакви глупости в нея.. или да описвам омазващите дни /които се надявам да няма./

`чистенето приключи! Всичко светна ^^ Доволни сме ::) Сега се надъхвам за фитнесче, облякох се., хах, макар че нещо ме мързи и не ми се подскача.. смятам да изляза със съквартирантката в 21ч, когато отива на салса.. да отида да поклякам малко, но да видим :)

`и ето това е днешното образование.. снимано от учебника ми :X пълни глупости просто :X безкрайно възмутена, при положение че това е основен учебник за моята специалност. Прекрасно просто, идилия..

04.03.14
20:21

04.03

Тренировка:
4 кръга от:
- х10 клек с 40кг
- х8 раменна преса с х5кг дъмбели
- х10 лицеви от колене

скрипец тх:
- 2х6 с 45кг
-2х 1 и 1/2 с 50кг ^^

18мин пътека HIIT - 3км изминати

и това бе от мен. Залата - претъпкана.. чудо че се добрах до стойката за клек и до свободна пътека :) трябваше да отида в14ч, но чаках една колежка.., която после се отказа. nice

`и всеки път след подобна случка си го казвам: с момиче* на фитнес не се ходи! Случки и примери - много. Тц!
*Зоринка, Нати.. няма нужда да споменавам че вие сте изключение /както и предполагам останалите момичета от форума/, `щото сме мъжки момичета
:D

`и една снимка на мен и Каспър, хаха train together stay together :D
Хубава вечер от мен, хамстерчета ^^

04.03.14
20:38

Хахха,Вики, подкрепям твърдението, че с момиче на фитнес не се ходи. Разбира се, има и изключения. Трябва да спретнем някоя тренировка най-сетне ...

04.03.14
21:07

Xаха, тоя маняк мишоки мнооого як  :D
Дръпнах си го, много ме изкефи. Готски ушаЦЦии има  8-)

П.С: Понякога  да тренираш сама е и добре и не чак толкова, но напоследък при мен е така.

Мнението беше редактирано от ZshA на 04.03.14 21:08.

04.03.14
22:11

Момичетаа, Вили, моята сесия приключи, и предлагам да измислим нещо за неделя ^^

Да, понякога и сама е добре, Зоринка, но от време на време може и разнообразие да има. :D

Мнението беше редактирано от By the way на 04.03.14 22:13.

05.03.14
12:18

Снимах се малко аз.
Ръчичката си харесвам. Коремчето без да правя упр за него.. можеше и по-зле да е. Само това мазничко отдолу да се махне искам :)

Наталия

05.03.14
13:31

казано от By the way на 05.03.14, 12:18:

Снимах се малко аз.
Ръчичката си харесвам. Коремчето без да правя упр за него.. можеше и по-зле да е. Само това мазничко отдолу да се махне искам :)

Вики и аз се чудя за това мазничкото отдолу как се чисти......? То май най-трудно се маха, поне аз съм останала с такова впечатление :) Може просто да е по-упорито :D

Мнението беше редактирано от Наталия на 05.03.14 13:31.

05.03.14
13:33

казано от Наталия на 05.03.14, 13:31:

Снимах се малко аз.

Вики и аз се чудя за това мазничкото отдолу как се чисти......?

С търпение. :)

Наталия

05.03.14
13:34

казано от Juls на 05.03.14, 13:33:

казано от Наталия на 05.03.14, 13:31:

Снимах се малко аз.

Вики и аз се чудя за това мазничкото отдолу как се чисти......?

С търпение. :)

Подозирах го :D

Това най-трудно се чисти. Просто има и много подкожни мазнини, които ние не виждаме:) Дори да си мислите,че външно не се случва нищо,ако сте постоянни и правите всичко,както си му е редът, те намаляват, но просто става бавно и ефектът не е видим веднага.. и аз се  боря още, борбата продължава вече година, но стават нещата, просто бавно:)

05.03.14
13:43

Това нещо там,включае любовните дръжки, държат на бебето топло,когато има бебе в корема на мамата :) Пък да не споменаваме естроген,бета-рецептори и гени ..
MOTHER NATURE е против нас :D

Мнението беше редактирано от Juls на 05.03.14 13:46.

05.03.14
13:48

казано от Juls на 05.03.14, 13:43:

Това нещо там,включае любовните дръжки, държат на бебето топло,когато има бебе в корема на мамата :) Пък да не споменаваме естроген,бета-рецептори и гени ..

Точно пък високият естроген НЕ води до омазняване в тази област, а доста по-долу. Това по корема си е мъжки тип омазняване и много от жените го изчистват доста по-лесно, отколкото мазнините по краката и дупето.

05.03.14
13:53

казано от Boby_ на 05.03.14, 13:48:

казано от Juls на 05.03.14, 13:43:

Точно пък високият естроген НЕ води до омазняване в тази област, а доста по-долу. Това по корема си е мъжки тип омазняване и много от жените го изчистват доста по-лесно, отколкото мазнините по краката и дупето.

Естрогенът няма връзка конкретно с мазнините в тази област,но пък допринася за по-голяма водна задръжка,а тя пък контрира изгарянето на мазнините.

05.03.14
13:58

Снимах се малко аз.

Храната ти е изключително малко и кофти. Няма как да чистиш мазнина с десертчета и мед. Яж хубава храна по МНОГО. Белтъчини не виждам никакви: месо всякакво, много риба+зеленчуци+яки тренировки са ти нужни. Започни да си водиш сметки с нутриентите и ако нямаш над 100 гр белтъчини, зануляваш деня, т.е. считай че този ден нищо не правиш за фигурата си. Имаш нужда от повече мускули. Омазняването както каза Боби, е мъжки тип: по корема и паласките и с оскъдно хранене няма как да го промениш.

05.03.14
14:18

Юле, има си признаци за висок естроген и те са свързани със съвсем друга структура на тялото и съотношение талия/ханш.
Не виждам защо авторката на дневника трябва да се притеснява от това - не естрогенът е причината за омазняването в нейния случай.
Другото Анелия вече го каза.

05.03.14
15:41

За мъжката структура сигурно изглежда така заради 3тата снимка, но ето една когато съм има-няма 50кг, си личи че не е мъжка. Аз съм първото момиче. :) Според мен от тренировките с тежести ми се развиха мускулчета тук-там, които създават такова впечатление. Защото според мен съм податлива.
За естрогена скоро не съм се изследвала, но преди 1 година гинеколожката каза че за момента ми бил малко и заради това нямах цикъл, но според мен причините тогава бяха други и естрогена си ми е нормален.. не знам
За храната, Ани, съм напълно съгласна с тебе. Онзи ден прекалих и оправдания нямам /освен че ми се ядеше това../ Сега внимавам. Малко ми е храната, ама аз и малко и много да хапвам, не свалям, защото не съм постоянна.. и тука ми е грешката. Един ден ми се яде, друг ден не.. рядко имам апетит. Но сега се старая да има повече белтъци :)
Благодаря ви много за мненията и съветите :) Сега ще го карам така, пък се надявам да не се върна +10 и нагоре кг от САЩ.., че определено няма да ми е приятно :(

Мнението беше редактирано от By the way на 05.03.14 15:42.

05.03.14
17:11

хоп, Боби, забравих да спомена, че съм съгласна и с теб, че омазняването не е от естроген и тн, ами от храната ;)

05.03.14
17:36

05.03

доста ходене сутринта, в дъжда на поне 10см токчета - чисто кардио си беше това.
Тренировката-кардио
35 мин пътека - 5км
- 25 мин интервали: 3х 1мин - 6км, 2мин - 12км/ч - изминати 4км
- 10 мин ходене по наклон с постепенно увеличаване на наклона - изминати - 1км

4х15 повдигане на краката от пейка

Храната тези дни е ориз, х1сл мед, 1 плод, извара, яйце, зеле.

И вече получихме подписани от САЩ работните договори. Сега чакаме да ни насрочат дата за визовото интервю :)

Мнението беше редактирано от By the way на 05.03.14 17:37.

06.03.14
09:00

Така, снощи легнах, не ми се спеше, мислих, и си зададох някои въпроси..
1. Кое е по-важно за мен?
1.1 цигарата след натоварения ден или да тичам поне 20 мин без да ми свърши въздуха
1.2 цигара с кафе сутрин или чувството за чист организъм
1.3 цигарата след натоварения ден или същите пари но за бърнер
отговорите - ясни.
А и твърде много ненужни неща са част от ежедневието ми - хора, цигарите, излишни притеснения и нерви. Едно по едно трябва да ги разчистя. С хората започнах, ред е на никотина.
Затова след датата, ще записвам дните от които не съм си взимала.. От днеска се започвам :)

http://www.obekti.bg/chovek/12113-Най-сигурният-начин-да-станеш-по-умен-и-по-щастлив 
По-здрави, прекрасни! Хубав ден от мен ^^

Мнението беше редактирано от By the way на 06.03.14 09:02.

ТА

06.03.14
09:14

Около 930 дни чистота. ((: Всичко е в главата ти! Само да не стане като повечето които ги отказват! Отказват да си купуват и пушат от на другите. :D

JNL

06.03.14
09:17

Не е толкова трудно да откажеш цигарите, колкото си мислиш :).  Аз не пуша малко над година и половина, дори не помня кога ги спрях и СЛАВА БОГУ, че се отказах от тях. Преди като се сетя не можех да си кача стълбите до 8-я етаж без да се задъхам, а сега рядко се сещам да използвам асансьор. Първия месец може би ще ти е тегаво и апетита ти малко ще се повиви ( защото ще усетиш колко е вкусна храната ), но е само временно и не трябва да се отказваш (F)

06.03.14
09:32

казано от Тала-съм на 06.03.14, 09:14:

Около 930 дни чистота. ((: Всичко е в главата ти! Само да не стане като повечето които ги отказват! Отказват да си купуват и пушат от на другите. :D

eee, не съм такъв муфтаджия :D хаха, винаги съм мразила да взимат от мен, затова не мисля да го причинявам на хората ;)

06.03.14
09:34

Благодаря ти, Силве ::) Права си.. това за задъхването е главната причина.. 2 дни без цигари и на пътеката съм +10 мин без задъхване.. ядосвам се, защото издръжливостта от физическа гледна точка я имам, но като не стига въздуха е гадно..
Браво на теб ::) Дано повече хора осъзнават ;)

06.03.14
12:00

Колко си висока?
Тези интервали от 6 - 12 km/h как ги усещаш - успяваш ли да се умориш доста след да кажем 8 - 10 кръга?

06.03.14
18:51

ами последния път направих 20мин от тях. Монотонното бягане повече ми се опъва от интервалното. 166 съм, защо?

06.03.14
22:04

Ръста ми е интересен, че от него зависи крачката, която отваряш и има значение.
А бавното кросово бягане може да ти писне, не знам защо не ти е комфортно...за интервалите, за мен 6 km/h ми се струва много голяма почивка, не знам дали 12 km/h ти е тежичко, но 4-5km/h разлика при такава скорост не е лошо като идея за смяна на темпото, ако искаш опитай с 8 на 12, а кросчетата са блага работа, те не трябва да са проблем, а да ти помагат да разпуснеш между интервалите. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1