казано от Маргарита Манева на 09.03.14, 14:28:
без стената
Викайте ми “Стената”...Славко Стената!
Баси якото:)
Може и да е разгрявка за децата в 5-ти клас, но за мен си е супер впечатляващо това да се види наживо!
Почвам и аз скоро:)
Мнението беше редактирано от slavko на 10.03.14 13:46.
Понеделник, 10.03
Движение:
доста сълго мачкане и загрявка
Ащанга 1 - 75 мин
апликатор - гръб, 17-18 мин
...и след всичко това, кръста пак ме боли...поне веше идентифицирах източника на болката - средния седалищен муслул и QL, остана да се адаптират към натоварването и да спрат да правят проблеми и да ме инвалидизират след всяко натоварване...
Добавки:
метилирана фолиева киселина х 2
комлекс витамини, минерали и АК
изопринозин
метфогамма 2 х 1/2
крилово масло, ензими
магнезий, Б6, МСМ
Храна:
08.30 - таханово бъркало* с лен*
14.30 - фреш* от ябълка, лимон и джинджифил
16.00 - фреш* от червен портокал и грейпфрут
18.30 - половин чаша вино; зелена салата с репички, сл.кълнове*, дом.я.оцет*, зехтин*; пълнозърнести макарони* със сос от домати и лимонова трева; малко от тротата; шепа печени бадеми
Мнението беше редактирано от Margi на 10.03.14 20:12.
Вторник, 11.03
Движение:
в залата по акробатика:
дълга загрявка - напади, шпагати, мостове, обръщане на раменете
Продължавам с мъките по силовото изправяне - след като загрях с няколко опита на стената се преместих в квадратчето и се получаваше, доакто не се изморих и започнах да падам. Записвам и първата ми стойка на ръце, задържана за 10 дихателни цикъла...не знам колко е като време, но гледах да дишам бавно.
после във фитнеса (използвах докато все още бях загряла и не ме мързеше)
поздрави А х 5
поздрави Б х 3
пози от стоеж
позите от Ащанга 2 до Капотасана, включително - Пашасана се получи учудващо добре, заключих и на двете страни с много тънка подложка под петите - гърбът най-после започва да реагира на тренировките, но ниско долу все още имам ужасяващи мускулни трески. Лагу Ваджрасана също се получи забележително добре, особено частта с изправянето. Ако нямах мускулна треска, можеше и Капотасана да се получи по-дълбоко.
малко обърнати
Добавки:
метилирана фолиева кислеина х 2
комплекс витамини, минерали и АК
Д3, А, Е
метфогамма 2 х 1/2
аспирин
крилово масло, ензими
магнезий, Б6, МСМ
Храна:
08.00 - овесени ядки* с чиа*, маково семе*, морски зърнастец*, годжи бери*, какаови зърна*, лен*, мед*
14.30 - топло какао с мака*, рейши*, коосова захар*, кокосово масло* и вода от зелен кокос*
16.45 - половин чаша вино; репички; половин връзка магданоз; картофи* на пара с копър и зехтин*; халва Катеричка (половин (blush) ), шепа печени бадеми*
19.45 - няколко листа зелена салата, половин шепа сурови бадеми
Мнението беше редактирано от Margi на 11.03.14 19:49.
Сряда, 12.03
Движение:
мачкане и загрявка
Ащанга 2 - 75 минути, каквото мога от серията, с всички виняси. не съм правила Втора серия от около 2-3 седмици и се оказва, че има подобрение откъм сила, а предполагам и откъм гъвкавост, щом се мина без драми, въпреки мускулните трески.
Добавки:
мет. фолиева киселина х 2
комплекс витемини, минерали и АК
крилово масло, ензими
метфогамма х 2
магнезий, Б6, МСМ
Храната днес:
08.00 - топъл шейк от чага*, рейши*, мака*, мед*, кокосово масло*, вода от зелен кокос*, какао
11.30 - крем от 1 авокадо, какаови зърна*, лен*, кокосова захар*, годжи бери*
14.00 - 50-тина гр орехи* с малко годжи бери* и мед*
19.00 - вечеря в Хумус хаус*: топла салата от моркови, джинджифил, малко булгур; 2 чапатита с хумус; 1-2 хпки от пиперките на Слави; ужасно вкусни десерти: половин бадемово блокче и половин веган lion
Мнението беше редактирано от Margi на 13.03.14 22:41.
Така сме в северозапада...:)
Да направим мръсно и да се кефим:)))
Ще свикнеш цвете. И ще подминаваш с насмешка:)))
И както казва стария Павлов “който мисли стотинки, има стотинки”...
Мнението беше редактирано от slavko на 12.03.14 21:08.
Абе, странно ми е - разбирам да правиш мръсно и да имаш някаква полза от това, но да правиш мръсно на човек от когото изкарваш пари...не го разбирам. Това е някакъв съвсем нов вид хора за мен...кЪто и да е...лошото е че ми става все по-трудно да остана позитивно настроена, след като около мен съскат толкова змии и жужат толкова оси...
Мнението беше редактирано от Margi на 12.03.14 21:18.
казано от Маргарита Манева на 12.03.14, 21:14:
Абе, странно ми е - разбирам да правиш мръсно и да имаш някаква полза от това, но да правиш мръсно на човек от когото изкарваш пари...не го разбирам. Това е някакъв съвсем нов вид хора за мен...кЪто и да е...
Ти сама си го казала по-горе :
за спорта!
(dull) Притеснителното е, че е масово явление. И аз понякога се чувствам като в някой филм, в които се телепортират във времето… Не се чувствам на мястото си сред тази нова порода човеци! Или може би не е нова, просто разрастването й прави впечатление.
казано от slavko на 12.03.14, 21:01:
Така сме в северозапада...:)
За най-голямо съжаление не са позиционирани на едно място… Ако беше локализиран проблема, може би щеше да е по-лесно да се премахне ;)
казано от Маргарита Манева на 12.03.14, 21:14:
...лошото е че ми става все по-трудно да остана позитивно настроена, след като около мен съскат толкова змии и жужат толкова оси...
Струва си усилията да запазиш позитивния си поглед в терариума! Някак предизвикателно е ;)
13.03.14
10:06
Има хора, които се чувстват страхотно вътрешно, когато успеят да вгорчат нечий живот. Дори на пръв поглед да нямат полза, то вътрешно те се пръскат от кеф, че са успели да подхлъзнат или съборят някого дори. Точно това си говорихме онзи ден с моят приятел и колкото и да сме потресени от съществуването на подобни хора, наистина трябва да си дадем сметка, че има много такива и са около нас и ДА могат да ни навредят абсолютно безпричинно, само за техният си вътрешен кеф.
И двете сте прави, много!
Аз съм печелил и губил битки. Някои сме водили супер долно и подмолно...естествено, имало е залог...накрая, колкото и мръснишки да са ме победили, просто съм стискал ръка и съм казвал “Ок, по-тарикат си от мен”. Други съм им чупил зъбите, същото и на мен ми се е случвало. Това малко или много те учи на нещата от живота, а те никак не са розови, ама никак. Но е имало някакъв залог, цел...
Тук става на въпрос за завист и алчност за жълти стотинки да попречиш на един човек, който почва явно да се развива, колкото и малки да са мащабите.
Ама не...е така, ще се хиля и да ти е гадно, ама няма да е твоето:))))
То позитивно, позитивно...ама не се издържа бе:) Все с помияри, завистници и лицемери ли трябва всеки ден да се борим? То омръзва, писва...
Мнението беше редактирано от slavko на 13.03.14 10:37.
За съжаление всички сте прави. Принципно не ми пука за тези хора, те някои ден ще си получат точно това, което им се полага, лошото е, че малко по малко започва да ми гасне пламъчето и да гледам всеки подозрително и лошо. :(
Ами недей. Аз започнах да не го правя точно защото осъзнах, че тази подозрителност и негативна нагласа по дефолт ме мачкат и ми избутват добрите качества някъде в периферията. И в един момент защитният режим започва да доминира и тогава лека-полека човек се променя. Което никога не е на добре, особено спрямо близките ни хора. Който иска да ми се подиграва на доброто, да ме нарича будала и т.н. Аз си оставам с чистата съвест, че съм постъпила според принципа си. Ако някой не го уважава, чупката и тва е.
Четвъртък, 13.03
Движение:
в залата по акробатика:
загрявка на китки, напади, шпагати, мостове, обръщане на рамене, и...си продължавам мъките по силовото изправяне на ръце, днес обаче с мускулна треска на раменете и изморен кръст, съответно след първите десетина започнах на всеки опит да падам, без да успея да задържа, и реших че няма смисъл да натискам, като не съм свежа.
вкъщи:
Ащанга 2 - до Пинча Маюрасана + финалните пози, около час. Не можах да пусна до Капотасана, но така или иначе сутринта вече я правих в залата още, между стойките на ръце. Дви Пада Ширшасана я припускам всеки път, затова пък Йога Нидрасана се получи добре. Всичко останало беше ок.
Добавки:
метилирана фолиева киселина х 2
метгогамма 2 х 1/2 (последната)
таурин
Д3, Е, А
крилово масло, ензими
магнезий, Б6, МСМ
Мнението беше редактирано от Margi на 13.03.14 15:24.
13.03.14
17:30
казано от Маргарита Манева на 13.03.14, 12:14:
лошото е, че малко по малко започва да ми гасне пламъчето и да гледам всеки подозрително и лошо. :(
Абсолютно си права , и тъпото е , че хора които не заслужават този лош поглед го отнасят (колкото и да са малко те но ги има !)
На пук на всичко пък на мен такива хора ми действат нахъсващо и стимулиращо просто се мобилизирам още повече. Това те държи да си на ниво, няма спор , че писва но тренира издръжливост до някъде....
Напоследък усещам , че игнорирането играе добра роля... Само напред (sun)
Мнението беше редактирано от Кейти на 13.03.14 17:32.
Храна:
08.30 - топл шейк от чага*, рейши*, мака*, какао, вода от зелен кокос*, кокосово масло*, мед*
12.00 - крем от орехи*, мед* и годжи бери*
15.30 - конопен протеин с какаови зърна*, мед*, лен*, ленено масло*
19.30 - салата от тиквичка, сл.кълнове*, репични, магданоз, зехтин*, дом.я.оцет*; 3 варени яйца* с лимонова трева и малко червено къри; 4 бисквити РК с дом.сладко от вишни*; халва Катеричка; половин чаша вино
22.00 - шепа печени фъстъци
Имах половин свободен час във фитнеса и се пораздвижих малко:
в по три серии
придърпване на вертик. скрипец с прави ръце и Л-сит от вис
повдигане на прави крака от шведска стена и шпагати
КБ армбар и баланси на ръце
Мнението беше редактирано от Margi на 13.03.14 22:00.
Понеже при писмената форма на изразяване стават недоразумения, уточнявам че написаното по-горе се отнася до неизяснени лични отношения и няма нищо общо с хората, с които съм в работни отношения. Извинявам се ако съм засегнала някого несправедливо.
Петък, 14.03
Движение:
кратка загрявка
Ащанга 1 до третата седяща поза, след това - Втора серия, каквото мога - към час и половина се получи
Добавки:
метил Б9 и Б12
крилово масло, ензими
магнезий, Б6, МСМ
Храна:
08.30 - турско кафе* с кокосова вода, кокосово масло*, кокосова захар*, мака* и гуарана*
12.00 - конопен протеин с какаови зърна*, лен*, мед*, ленено олио*
14.30 - таханово бъркало* с лен*
19.30 - салата от сл.кълнове*, репички, тиквичка, копър, авокадо, дом.я.оцет*, зехтин*; червена леща* с подправки и лимонова трева; половин чаша вино; 5 бисквити РК с дом. сладко от вишни*; шепа печени фъстъци
Пропуснах да впиша, че на стойката на глава днес си тествах максимума, който мога да държа и пуснах таймера на три минути. Ако не бях си поставила за цел да стоя толкова, щях да се откажа някъде на втората минута, но когато времето свърши, мисля че можех още малко да задържа, само че излязох от позата, защото звука от таймера е ужасващ... :D
Направих го, защото вчера си говорихме с треньорката за това колко мога да издържа с главата надолу, преди да започне да се появява напрежение в следствие на повишеното налягане в главата. Със сигурност мога да издържа доста повече от три минути, но гърбът ми сдава багажа. ;) Което за сега не е проблем, защото в баланс на стойка на ръце личният ми рекорд е 18 секунди...от днес... :D
казано от Маргарита Манева на 14.03.14, 19:56:
08.30 - турско кафе* с кокосова вода, кокосово масло*, кокосова захар*, мака* и гуарана*
(nlove2)
Марги, големи адмирации за силовите стойки.
За да не сгъваш лактите може да почваш стойката от по-високо, краката да са примерно на стол или легло и постепенно със заякването да сваляш височината. Целта е да се научиш да вдигаш първо таза в една равнина с главата и след това вече да изтегляш с долната част на гърбът краката.Ако избързаш да вдигнеш краката преди таза се получава изкривяване на гърба и вероятно залитане.
казано от Mihail на 15.03.14, 17:26:
Марги, големи адмирации за силовите стойки.
За да не сгъваш лактите може да почваш стойката от по-високо, краката да са примерно на стол или легло и постепенно със заякването да сваляш височината. Целта е да се научиш да вдигаш първо таза в една равнина с главата и след това вече да изтегляш с долната част на гърбът краката.Ако избързаш да вдигнеш краката преди таза се получава изкривяване на гърба и вероятно залитане.
Благодаря и добре дошъл. ;)
Тепърва ги уча и още всичко ми е ново. Ще изпробвам с по-високата опора.
Това за лактите също ми го казаха в залата по акробатика, но там ги правя от земя и ми е трудно да изправям с прави лакти, тъй като бутам прекалено много напред с раменете. Не съм сигурна още дали трябва да си огъвкавя раменете или ми трябва повече сила - може би и двете ще са ми от полза. Говорихме с тренерката и за кривината в гърба, разбрах как трябва да я изправя, но за сега ми е малко трудно приложимо. Лошото е че силовото изправяне ангажира такива мускули, които досега не са ми били от най-активните и често кръста ми е изморен или с мускулна треска и това прави баланса още по-труден. като се поадаптирам ще е по-лесно, предполагам.
Благодаря за включването. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 15.03.14 21:44.
Събота, 15.03
Движение:
навън:
поздрави А х 5
поздрави Б х 3
стойки на ръце, силово изправяне два-три пъти
после опити за акро-йога (на снимките)
докато чаках после Слави в залата да си направи тренировката разтягах рамене, висях и накрая направих няколко обръщания с преси с 32 кг, оказа се че след много месеци без тежести, все още са ми леки... ;)
опит за ХСПУ на една ръка (с другата повдигната на около 35-40 см)...получи се по половин и на двете ръце...:D
следобед:
Най-после отидох на Винясата, за която ме примързя миналата седмица - около час и 45 минути, имаше малко Капалабати в началото и малко релаксация накрая, помежду имаше отново скорпиони и стойки на ръце. Приятна практика, която след това се премести в Хумус хаус. :)
Добавки:
метил Б9 х 2
крилово масло
магнезий, Б6, МСМ
Храна:
08.30 - таханово бъркало* с пчелен прашец*
12.30 - фреш* от мандарини и червени портокали
15.00 - топъл шейк от чага*, рейши*, мака*, какао, мед*, кокосово масло*, вода от зелен кокос*
18.30 - в Хумус хаус*: салата от тиква, цвекло, ябълка и морков; шишчета от сейтан с доматено чатни; бадемово блокче, орехова бисквитка и чаша вино
21.30 - шепа печени фъстъци
Мнението беше редактирано от Margi на 15.03.14 22:06.
Прибрах се аз и мога да кажа добре заварили :)
За раменете се изисква сила да държат тялото в неизгодна позиция. За да се спуснат достатъчно напред раменете китките трябва да са много гъвкави. Ако едно от двете неща сила в раменете или мобилност на китките липсва се получават и свитите лакти. Другото необходимо условие е специфична сила на гърбът да държи тялото право и да изтегля плавно краката на горе. Всичките тези неща се развиват с прогресиите, за които ти писах. Друг вариант също са негативните спускания с опора стена или партньор който те придържа през таза. Много хубаво помощно упражнение за заякване на мускулите в долната част на гърба отговорни за изтеглянето на крата е следното. Заставаш на челна стойка събираш краката прави в коленете и започваш да се сгъваш в таза докато пръститне докоснат земята после изправяш пак догоре краката и така продължаваш. Няколко такива серии са способни да ти докарат мускулни трески на неочаквани места и имат добър пренос при силовите стойки.
Очаквайте скоро включване от нас из вашия регион :)
Ооооо...добре сте ни дошли на гости по всяко време. :)
Мисля че точно тази сила в гърба ми липсва, ако съдя по мускулните трески, които ме мъчат откакто започнах със силовите изправяния. Местата им наистина са неочаквани - по усещане бих ги локализирала в средния седалищен мускул и QL - усещането е все едно ме режат на две... :D ;(
Това с негативните спускания от челната стойка е добра идея - еднократно не ми представлява никакъв проблем, но не съм го пробвала в серии - още понеделник ще го опитам в залата.
Неделя, 16.03
Движение:
поздрави А х 5
поздрави Б х 3
пози от стоеж
финални пози
около 30 минути...пиша деня почивен по пълнолуние ;)
Добавки:
метил Б9 х 2
комплекс витамини, минерали и АК, магнезий
ензими, крилово масло
магнезий, Б6, МСМ
Храна:
09.00 - таханово бъркало* с лен*
13.00 - шейк* от авокадо, вода от зелен кокос*, кокосова захар*, какаови зърна*, лен*; няколко хапки кокосов орех
17.00 - чаша вино; зелена салата с рукола, сл. кълнове*, зехтин*, оцет (свърши домашния ;( ); пълнозърнести макарони* с копър, лимонова трева, зехтин*; ладу*; 2 редчета шоколад...след половин час - няколко хапки многозърнест хляб
Мнението беше редактирано от Margi на 16.03.14 22:01.
Марги, магнезия как е препоръчително да се пие: преди или след хранене? И ако е след има ли значение каква е храната? Напоследък имам мускулни крампи и си купих, прочетох му листовката, но не пише нищо препоръчително, та реших да питам и теб като достоверен извор.
Понеделник, 17.03
Движение:
мачкане на ролера и топчето
в залата по акробатика: половинчасова загрявка със стандартите неща; силово изправяне на ръце - опитах се да се изправям с прави лакти и да не си кривя кръста, но не знам дали се получаваше, защото ги нямаше хората, които обикновено ме наблюдават. Нпаравих и това, което ме посъветва Мишо - от стойка на глава, оказа се не толкова трудно...направих 7-8 повторения, само една серия защото кръста ми беше не ръба да откаже (мускулите, де, не гръбнака) и се върнах към стойките на ръце. Въпреки че вчера беше (почти) почивен ден, гърбът ми беше изморен.
Ащанга 2 - каквото мога - около 70 минути
Добавки:
метил Б9 и Б12
таурин
крилово масло, ензими
магнезий, Б6, ГАБА
Храна:
08.30 - таханово бъркало* с лен* и пчелен прашец*
13.30 - конопен протеин с вода от зелен кокос*, какао, чага*, кокосова захар*
15.30 - фреш* от ябълка, лимон и джинджифил с мед
18.30 - салатата на Попай 8-) от спанак, рукола, сл. кълнове*, репички, з.лук, зехтин*, оцет; 2 фпх с хумус*; доста ладу (към 180-190 гр сигурно); редче шоколад
19.30 - шепа печени фъстъци
Мнението беше редактирано от Margi на 18.03.14 08:10.
Вторник, 18.03
Движение:
Ащанга 2 - до Бакасана (вкл.). След това - десетина силови изправяния на ръце - къде прави, къде криви + финалните пози накрая, 2 минути в стойката на глава - около час се получи.
Добавки:
метил Б9
крилово масло
МСМ, ГАБА
Храна:
08.00 - таханово бъркало* с лен* и пчелен прашец*
14.00 - фреш* от червени портокали, грейпфрут и джинджифил
15.00 - същия фреш*
16.00 - топло какао с рейши*, кокосова захар*, кокосово масло*
19.30 - връзка магданоз, няколко репички, 3 фпх* с хумус*, чаша вино, ладу, половин шоколад
20.30 - шепа печени фъстъци
Мнението беше редактирано от Margi на 18.03.14 22:10.
Сряда, 19.03
Движение:
2 минути планк след ставане ;)
мачкане на ролера и топчето
малко загрявка на китки, таз и задни бедра
Ащанга 2 - 70 мин, каквото мога от серията. Накрая се оказа че гърбът ми е доста добре загрял и направих няколко тик-токс, с помощта на дивана обаче. Не мога да се изправя от мост на ръце и това е! (dull) Мисля че ме е страх да не ме среже кръста, иначе ако натисна, вероятно имам сила, но за сега няма да си давам зор. Направих и 2-3 силови изправяния в различно време на практиката.
Добавки:
метил Б9
вит. А, Е
крилово масло, ензими
МСМ, ГАБА
Мнението беше редактирано от Margi на 19.03.14 14:42.
Уффф...пак се престарах. Ходих да се пека на стадиона, и там още силови изправяния. После нещо се усетих доста загряла и правих докрай доста от нещата, докато водих йогата. Голям кеф е като има хора в часовете, които могат да правят много от трудните неща и имам кого да повдигам в Супта Курмасана и да изправям от мост...примерно. (sun) Отделно от това имаше доста бързане през деня. Ще пия един-два аспирина за всеки случай, че мей ще има мускулни трески утре.
Храна:
08.30 - кокосово лате*
11.30 - таханово бъркало* с пчелен прашец*
15.00 - топло какао с кокосова захар*, кокосово масло*, кокосово мляко и рейши*
18.30 - салата от тиквичка, репички, з.лук, кокосов сос*; половин връзка магданоз; 2 препечени фпх* с авокадо; ладу*, половин бял шоколад, чаша вино
Четвъртък, 20.03
Най-после свърши зимата. (sun) (F)
Движение:
в залата по акробатика: половинчасова захрявка и стандартното. Повечето време прекарах не в самото изправяне, а в коригиране на позицията на таза и главата, когато вече съм горе. Точно реша че съм задобряла, и тренерката ми нанесе поредните корекции и забележки... (dull) :D ...и се почва отначало...
следобед: Ащанга 2 - до Пинча Маюрасана (вкл.) + финалните пози - около 50 минути
Добавки:
метил Б9
крилово масло
магнезий, МСМ, ГАБА
Мнението беше редактирано от Margi на 20.03.14 17:04.
Храна:
07.00 - таханово бъркало* с пчелен прашец*
13.45 - конопен протеин с кокосово мляко, мака*, какаови зърна*, мед*
16.00 - шепа годжи бери*
19.30 - 2 връзки репички; връзка магданоз; омлет от 4 яйца* с масло*, куркума и къри; малко ладу*, повече Катеричка; чаша вино
Следобеда тотално ми привършиха батериите и голям глад ме подгони...не лакомия а истински глад, съответно яйцата почти не ги усетих, с Катеричката си вървеше много стабилно, добре че се усетих по някое време да спра, преди да я преполовя. ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 21.03.14 11:29.
Петък, 21.03
Движение:
мачкане на ходилата на топчето
Ащанга 2 - 75 мминути, малко тегаво мина, като за пети ден практика. За последния ден планирам “водена” Първа серия...като за последен ден пректика. Иначе днес имах нужда да почивам от време на време и темпото като цяло беше малко вяло. Откакто стана топло и смених “йога екипа” и преминах на къси панталонки, се усетих че зимата съм си развалила изпълнението на Бакасана - прекалено много тежест “изсипвам” от коленете върху ръцете, в следствие на което се плъзгам надолу, понеже до тази част на практиката съм вече мокра. В Бакасана Б ми трябват около три опита, за да “приземя” плавно. ;)
вечерта след работа - масажжжжжж (inlove) - малко деблокажи имаше в началото, после - гръб
Добавки:
метил Б9 и Б12 (най-после си спомних да го взема)
крилово масло
магнезий, МСМ, ГАБА
Храна:
07.30 - таханово бъркало* с маково семе*
12.00 - фреш* от червени портокали, грейпфрут, джинджифил
17.00 - овесени ядки* с годжи бери*, какаови зърна*, кокосов крем*, кокосово масло*, мед*, чиа*; 2-3 резенчета Катеричка
21.15 - шепа накиснати бадеми; 2 резенчета Катеричка
Събота, 22.03
Движение:
Ащанга 1 - 70 минути
Скоро не бях правила Първата серия и всичко мина учудващо леко - и позите и винясите бяха на 100%, дори и трите спускания в мост и изправянията от там...въпреки че има още доста работа по тахниката там, получи се безболезнено. Добра концентрация, удобно се усещах навсякъде.
Добавки:
метил Б9; комплекс витамини, минерали и АК
крилово масло, ензими
магнезий, МСМ, ГАБА
От тази ГАБА, в комбинация с останалите вечерни добавки спя като заклана и се събуждам преди будилника. :)
Още за днес:
плаж (sun)
малко дихателни упражнения в една борова гора :)
Храна:
08.00 - шейк от бадемово мляко* с чага*, какаови зърна*, мака*, кокосова захар*
12.00 - таханово бъркало* с пчелен прашец*
16.30 - чаша сок от ябълки* със сок от бъз*
18.00 - чаша вино + част от нещата от снимките :)
Мнението беше редактирано от Margi на 22.03.14 20:53.
Това на втората снимка червейчета ли са? :D
Мнението беше редактирано от Juls на 23.03.14 09:23.