26.02.2014
13:00 - ябълка
15:30 - ябълка
16:30 - 3 бонбона; корни
20:00 - пиле с броколи и сметана; 100гр. картофено пюре
22:30 - някакъв студен чай
01:30 - 2 малки ябълки
Без тренировка, с много разходки
Опссс,,, към 2 добавям 80гр. бяла шок. кувертюра за сладкиши, че само това имаше, а на мен ми се папкаше шоколадчее (wasntme). Дали пък не злоупотребявам най-нагло с това, че не ми се лепи и трябва да качвам :D
27.02.2014
Общо храната: половин портокал; малка ябълка; 3 белтъка; 20гр. сирене;3 фпх; 100гр. шоколад; 200гр. лефер; 2-3 лъжички мед и зеленчуци разни разнообрани
Течности: вода, 2 кафета с мляко, чаша фанта, фреш от 1 грейпфут и половин портокал
Доволна съм от храната и тренировката си я биваше :)
28.02.2014
Чудя се къде я побирам всичката тая храна ... ;х
08:00 - кафе с мляко; няколко хапки помело; четвърт протеинов бар
13:00 - 1/2 порция спагети с пиле и сметана; 250мл. гъбена крем супа
19:00 - пил. супа; 1 и 1/2 фпх, 20-30гр. сирене (полумаслено на маджаров)
22:00 - малко шоколад
00:30 - още шоколад (да отбележа, че не ми се ядеше шоколад,но бях ужасно гладна, а нямаше друго за ядене) - общо към 90гр. за деня
Към 2 - пълнозърнеста питка (около 100гр.); сирене и малко салата
Аз си мисля, че много ям, майка ми се шашка, че още съм отслабнала, а кантара не мърда.. хмм 8-)
Мнението беше редактирано от Fighter на 01.03.14 02:18.
Искам и да отбележа, че 53-55 кг. си ги поддържах с нещо като НВД. Не толкова стриктно, особенно откъм плодове, но доста бях отрязала въглехидратите и карах на месо, яйца и зеленчуци и в момента, в който казах край на всякакви режими и т.н. и почнах да набивам яко въглен, било то тестено, сладко или картофи, за 0 време без да съм искала свалих тия 10кг.... когато започнах началото на януари отново да тренирам и увеличих доста протеина, а и ми се ядяха основно яйца,меса и много зеленчуци и плодове, пак качих 2 кг. И в момента в който посегнах към въглехидрата, като основна храна -отслабнах отново ?! Явно при мен е абсолютно невалидно правилото за въглехидратите и прочие.. А и като се има напредвид, че аз ям най-много вечер и то многооооо късно вечер. Често към 1-2 и след това лягам... интересно.
01.03.2014
Честита Баба Марта! (sun)
Отчета:
11:30 - 2 кафета с мляко; 2 ябълки; резанчета круша
14:00 - 15:30 - много доволна тренировка - цяло тяло + интервално кардио
16:30 - протеинов бар FitSport от OMW
18:00 - бяло фрапе
23:00 - 150-160гр. пил. бонфиле на скара; задушени зеленчуци и малко по-късно крем брюле
И тъкмо реших да съм примерна, нооооо шоко манията се обади иии можех и да пропусна магазина, но защо пък да се лишавам от това удоволствие (inlove) Таа купих си един бял с лешници и нещо друго и един Милка Бъбли. Изядох около 80гр. от първия и половината Милка. Айде да са ми сладки сънищата... 3 часа е все пак. Лека вечерррр :)
Мнението беше редактирано от Fighter на 02.03.14 04:04.
02.03.2014
Храната: 2 ябълки, круша, 60гр. шоколад, 2 фпх, 2 яйца*, 60-70гр. нискомаслено сирене, 2 лъжички мед, 120гр. варено пилешко месо*, горещ шоколад с лъжичка захар
Тренировката си я биваше... не съм сигурна, че утре ще мога да ходя :D
Мнението беше редактирано от Fighter на 03.03.14 00:53.
04-03-2014
10:00 - кафе с т.см
14:00 - спаначена крем супа; препечена филийка пх; 40р. полумаслено сирене
14:30 - малка ябълка
17:00 - кафе с т.см.; парче помело; 30гр. шоколад без захар и понеже кръвното ми беше изключително ниско (попринцип си е ниско, но днес беше прекалено) изядох 5 бонбона от тия с морските форми
18:30-20:30 - 2 тренировки: зумба и тае бо
21:30 - толковаааа бях гладна, че по пътя до нас си купих 1 пил. шишче и го ометох. Малко след това в нас: още 1 шишче; 150гр. зад. зеленчуци; 1 фпх с кетчуп
22:30 - 250гр. пробиотично кис. мляко с 10 малки бисквитки (като малки топчета са, може би се равняват на 3 нормални?!)
Болна съм, но реших, че с повече движение и кардио ще се оправя. Е пия Колдрекс, Неоангин, Стрепсилс... но все пак се старая да съм максимално активна. Дано помогне, въпреки че мен рядко ме хваща сериозна грипа. Добре се понатоварих днес - тренировките бяха добри, отделно цял ден не съм седнала...
Мнението беше редактирано от Fighter на 05.03.14 01:08.
05.03.2014
09:00 - кафе с т.см., ябълка
10:30 - тренировка
12:30 - пил. супа + пил. шишче
15:30 - протеинов бар
18:30 - салата - варен картоф, спанак, копър, магданоз, червен лук, овкусена с олио; 1 яйце; 20гр. сирене; малко парче дом. баница
23:30 - протеинов бар отново; половин Активиа с мюсли
Все още съм гладна и ако успея да заспя ще е добре, иначе ще дописвам... къде я побирам тая хранаааа :х :D
Мнението беше редактирано от Fighter на 06.03.14 00:03.
06.03.2014
Общо: 2 шоколада, горещ шоколад, ябълка, варен картоф, филия хляб, 80гр. полумаслено сирене, 3 белтъка, малко спанак
Без тренировка:)
07.03.2014
08:00 - кафе, мече “Барни”
по-късно още едно кафе с мляко
11:00 - ябълка
12:45 - 1/2 порция ориз с тиквички; 2с.л. кисело мляко; салата зеле и моркови
19:30 - 200гр. ципура на плоча със соев сос; зелена салата; 4 маслини
23:00 - “Своге” ягодкааа (nlove4)
Мнението беше редактирано от Fighter на 08.03.14 10:51.
08.03.2014
10:00 - кафе с мляко; ябълка
12:30-13:30 - тренировка
14:30 - 1 яйце; 2 белтъка + 40гр. сирене на тигана; 1/2 краставица; 3 маслини
18:00 - кафе с т.см.; фреш грейпфрут и киви
23:00 - на гости - 1 чиния манджа :Д (картоф, грах,морков, 50-60гр. макс. месо - варени и след това леко запечени); 1 филия хляб и няколко парченца луканка ии тъй като още бях гладна и нещо ми се дояде сладко, а нямаше шоколад изядох още 1 филия хляб с няколко резанчета кашкавал + 1/2 чаша кола
Нещо много ме болят колената и коста надолу. Направо се опитват да ми провалят тренировката. То от една година имам проблем с тях де. Казаха ми, че може и от прекалено много ходене да е. Да намаля ли малкото тренировките за известно време? Като не тренирах преди по едно време, болките доста намаляха.
Сега като ме подсети за тая шинната кост, и мен много ме болеше като бях студентка и ходех насам-натам и тичах и тренирах, бих казала доста (което сега не го правя (finger) (wasntme)), за щастие сега по-спокойно го раздавам и съм забравила, че ме болеше.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 09.03.14 10:22.
09/03/2014
10:00 - 2 кафета с мляко; ябълка
13:00 - пил.филе на скара; зелена салата; 2 маслини
18:30 - фрапе; в ресторант - нещо тип манджа - пил. бяло месо,бамбук,гъби,чушки,тиквички,соев сос и кетчуп.. не беше зле
23:30 - чак ме е срам, ама айде ще споделя - 1/2 чабата с малко сирене, домат и пуешко; 20гр. шоколад, 30гр. Кит Кат, голямо парче торта (tmi) и мога още :Д има половин торта,, ама айде на нея ще устоя... утре! :D
Защо ям толкова много?! Наистина ходя адски много пеша. Дали наистина тялото ми има нужда от толкова много калории или аз съм ненормална... пробвах всичко вече. И да ям много през деня и НВД, РБД ... е не ставааа не чукна ли едно 2500 калории не мога да заспя. А се чувствам и ми се струва, че съм отслабнала пак. Особенно в лицето и краката. Иначе относно тортата и т.н. от тази вечер ми е простено - неделя е! (wait)
Мнението беше редактирано от Fighter на 10.03.14 00:57.
Calories Burned
Your Calories Burned
Daily Energy Expenditure: 2297 kcal ( 9617 kJ)
Additional Calories from Exercise: + 338.0 kcal ( 1415 kJ)
Estimated Energy Requirement: 2635.0 kcal ( 11032 kJ)
В един сайт се разрових...дали да вярвам? Не съм писала, че тренирам и в зала, а отбелязах само моткането насам-натам
Идентифицирай проблема.
Проблем ли ти е да ядеш “толкова много”, още повече и че не дебелееш?
По принцип, аз имам дни, в които ям повече.
Кое те притеснява и на него обърни внимание.
Ако е проблемът, че няма проблем, то това се дължи на едно от две неща:
—твърде малко бира
—твърде малко секс
10.03.14
12:57
казано от moon light на 10.03.14, 00:56:
Защо ям толкова много?! Наистина ходя адски много пеша. Дали наистина тялото ми има нужда от толкова много калории или аз съм ненормална... пробвах всичко вече. И да ям много през деня и НВД, РБД ... е не ставааа не чукна ли едно 2500 калории не мога да заспя. А се чувствам и ми се струва, че съм отслабнала пак. Особенно в лицето и краката. Иначе относно тортата и т.н. от тази вечер ми е простено - неделя е! (wait)
Това не е много, аз ям много :) Ти просто ядеш по-калорични храни. Отделно е нормално след като си много ПОД нормата, организмът ти постоянно да се стреми да “запълни” и да си “навакса” тези кг, затова и си толкова гладна, отделно, че храната, която предимно ядеш, отключва още повече апетита и тн, и тн.. да не се повтаряме, че тоя въпрос сме го разисквали май вече :Д
Кико, проблема ми е май наистина е, че нямам проблем :D Но все пак ми се струва ненормално. То тоя мой ден, в който много се повтаря всеки ден от 2 месеца насам...
Ади, опитвала съм и с твоя тип храни. Е пак не става... апетита ми винаги си е огромен.
10.03.14
21:25
Нормално да е така :) Просто яж и се наслаждавай, имаш нужда да качиш
Наслаждавам се... определено! Един ден ще си влезна в ритъм, то е ясно :)
Днес 10.03.2014
08:30 - кафе с мляко
13:00 - ябълка
15:00 - ориз с маслини и соев сос (300гр. в сготвен вид)
18:00 - десетина бадема; 2 ябълки
23:00 - 80гр. протеинов хляб; яйце, 100гр. пуешко; 30гр. сирене; краставица; ябълка
Насъбра се към кило+ ябълки днес. Мисля, че и водата си засякох горе-долу - приблизително 13-14л.
Мнението беше редактирано от Fighter на 11.03.14 00:24.
Специален поздрав от мен, за красиви сънища (nlove9)
Мнението беше редактирано от Fighter на 11.03.14 00:44.
11.03.2014
09:30 - кафе; грейпфрут; мини ябълка
10:30 - тренировка
14:30 - половин чабата; 50гр. пуешко; резан кашкавал; малко топено сирене
15:00 - парче торта (в чинийка за кафе..)
22:00 - клуб сандвич (в заведение) с пуешко и кашкавал; краставичка и домат (по няколко парченца)
00:00 - ябълка
от 15:30 до 21:00 - стабилна разходка. Никакво сядане. Броя го като кардио (wait)
12.03.2014
Менюто ми беше.... 09:30 - кафе; 2 банана
към 11:30 - 1-2 хапки дом. солен кекс с 2 л. кисело мляко
12:30 - 2 принцеси със сирене и няколко резанчета домат; малка ябълка
16:00 - бял шоколад; 4 бонбон Рафаело
19:00 - умрялаааа от глад се чудих какво да ям и хапнах няколко хапки манджа с картофи, грах и свинско; дом. баница и лъжица картофено пюре. Накрая реших да си направя яйца. Та си направих 2 бъркани яйца на тефлона, 1 домат; маслина и 50гр. пълнозърнест земел с половин кренвирш и малко лютеница, но не се заситих и намерих половин чабата, та я доядох с другата половина от кренвирша + горчица. След това се сблъсках с едно Киндер Буено на масата изоставено.. та и него хапнах (само едното (wait)). Иначе много ми се ядеше някакво месо, но в магазина опашката беше ненормална и неможах да доачакам, че ми се виеше свят и яко ме болеше главата от глад.
Към 21:30 - в едно кафенце пих мляко с мед и канела иии изпих половината фреш малина на приятелчето...
Но ходих толкова много,че бях мъртва накрая! Спах като къпана. Едно 30 км. си ги навъртях :х изгубих се малко... 3 часа “се намирах” на много бърза скорост. Така че си го броя като кардио! Мисля днес да не тренирам, въпреки че ми се тренира. Като се сетя за болката в коленете и ми става тъпо. Пак ще съсипят тренировката.
Искам да попитам за воинския режим. Кога трябва да е последното хранене? Преди лягане може ли да се яде или трябва например да ям в интервала 19:00-22:00 часа? Четох във форума, но някои неща не ги схванах. Ще се радвам, ако някой ми обясни по-подробно :)
Ето го и моят първи воински ден!
Undereating
-2 кафета с течна сметана
- 2 моркова
- 2 ябълки
Overeating - едно хранене към 23:00, което приключи към 00:30 (ресторантски)
- неовкусена салата - домати,краставици и лук
- 3 пил. шишчета
- 1 арабска питка
- някакъв чеснов сос без майонеза и не беше млечен. Мисля,че само чесън :D
- 50гр. суха баклава
Смятам да прекратя по-сериозните тренировки за около месец, заради ставите. Ще правя упражнения вкъщи. Коремни преси, клекове и т.н.
16.03.2014
Undereating:
- 2 кафета с течна сметана
Overeating:
19:15 - 200гр. пилешко на скара; около 200-250гр. ориз и булгур (сготвено състояние); мъничко хляб с лъжица салата от цед. кис. мляко, патладжани и чушки. А имаше и малко червено зеле и настъргани морковчета
21:30 - 300гр. кисело мляко с 2 лъжички мед и 1 огромна зелена ябълка
казано от moon light на 15.03.14, 13:47:
Искам да попитам за воинския режим. Кога трябва да е последното хранене? Преди лягане може ли да се яде или трябва например да ям в интервала 19:00-22:00 часа? Четох във форума, но някои неща не ги схванах. Ще се радвам, ако някой ми обясни по-подробно :)
Яде се само в интервал от няколко часа. Аз също бях на него известно време.
Как ти се отрази? Какви са ти впечатленията. Иначе разбрах, че интервала е 4 часа.
Добавям още едно хранене в 23:00 - 120гр. филаделфия с шоколад (смятам, че е по-здравословно от течния шоколад. Даже е нискомаслена (wait) (giggle)) с 2 филии хляб
Мнението беше редактирано от Fighter на 17.03.14 01:05.
Ох, моя пример... :D не е много хубав. Има и други дневници с войнски режими (Lucifer).
В началото се чувствах много по-добре от обичайния ми начин на хранене. Бях на войнския 3-4 месеца колкото си спомням. Свалих към 3 кг за един месец, но тук имаше и голяма емоционална “подкрепа” т.е. не се хранех особено, но си спазвах режима. След това всичко си стана нормално, килограмите си се задържаха по-малко, стана лято - горещо и дали от това или друго, не знам, но започна да не ми понаса. Много ми се гадеше през undereating- a, виеше ми се свят и нямах сила. С голям зор почвах да ям и после не спирах 3 часа... Това го издържах малко и прекратих войната. От тогава имам склонности да се тъпча като за overeat- ване :D . Но може в мен да си е грешката! НЕ искам да те отказвам с моя пример, пробвай да видиш как ще се чувстваш :) Аз някой път (въпреки горните неща) пак се замислям да го почвам, но нямам възможност.
Успех :)
17.03.14
11:10
Интервала, в които трябва да ядеш е от 4 до 8 часа. В зависимост от ежедневието ти. Фаст интервала не трябва да е по-малко от 16 часа, а колко повече за всеки е индивидуално. Лично при мен беше около 19-20 до 24 ч съм го правила понякога и 26. Но това си е строго индивидуално как можеш да издържаш. В началото и аз мислях за воинския режим, но след като свикнах да гладувах си преминах на ЦХ, което е почти същото само където нямащ “Undereating”. Това според мен е един неангажиращ хранителен режим. Всичко, което трябва да следиш е само интервала, и вече да си изградиш някаква схема на хранене (протеини, мазнини, въглехидрати). Успех :)
Ще умра от кеф, ядене и въглехидрати (rock) .. ох какъв рай е този режим (inlove)
Undereating:
- 2 кафета
- 250мл. кола зиро - бях на листовки и както всеки следобяд от 2 години насам, усетих сериозна липса на енергия, та реших да се заредя малко
Overeating:
20:30 - салата - спанак, домат, сирене; 300гр. пил. филе на скара и задушен ориз
21:30 - 2 филийки с 1 лъжица снежанка, 1 лъжица лютеница, пилешко филе и дебел резен кашкавал
22:30 - 100гр. шок. чийзкейк; сладолед Мура
Още много, мнооооого храна мога да поема. През деня почти не усетих глад, а имам изумителен прилив на енергия и страхотно желание да тичам (!) Въпреки че харесвам спорта, винаги съм мразела да тичам, но явно нещата се променят .Тази сутрин направих малко кардио, но за съжаление нямах възможност да потичкам, но и утре е ден.
Качвам няколко снимки. Умишлено съм изрязала главата, че съм направила едни физиономии... Въпроса ми е как да коригирам тези кокаляци с тренировки вкъщи със собствена тежест? На снимките ясно се вижда, че имам широк ханш, краката ми са доста по-развити и като цяло съм с по-едра структура. От потника талията ми изглежда доста широка, но всъщност е ясно изразена, което може само да ме радва естествено.
Мнението беше редактирано от Fighter на 18.03.14 00:15.
Без да искам, подкрепих поста със снимките. Мисля, че си много слаба, прекалено слаба. Знаеш ли го това?
Мнението беше редактирано от Силви на 18.03.14 12:24.
18.03.14
00:40
Аз пък го подкрепих,защото се зарадвах че питаш как да ‘’коригираш тези кокаляци’’ :) Наистина си прекалено слаба,но се надявам че го осъзнаваш и сама.
Та исках да те попитам с каква цел мина на войнски режим? Доколкото знам с него се сваля.. или го бъркам с цикличното..не знам. (giggle)
Мнението беше редактирано от Teddy на 18.03.14 00:45.
С воинския режим целя да си осигуря повече душевно и психическо спокойствие (giggle) Вечер обичам да си похапвам повечко, но в повечето случаи после се чувствам супер тъпо и се затормозявам. Знам, че попринцип с него се сваля, но мисля, че ако си набавям нужните калории няма да отслабна или пак нещо не съм разбрала? Както се вижда ям сладко в завидни количества... ще видим как ще ми се отрази.
А защо не си хапваш повечко вечер, сутрин и когато ти се яде?
Винаги ли си била толкова слаба?
18.03.14
19:40
Лелел @Moon Light ти направо ме срази! Силно смятам, че няма да ти помогне войнския режим. При него дори да ядеш ккал, които са ти необходими в периодите на глад, гориш нещо все пак било то мускул или мазнина. Не мисля, че това е твоят режим. Да доста елементарно и си хапваш каквото душа ти иска, но с тази цел да коригираш “кокаляците” няма да ти помогне. Определено трябва да потърсиш някои друг режим или да си съставиш собствен, с които да ти е удобно и да не те натоварва психически :)
Силви, съвсем не съм била винаги толкова слаба... всъщност съм била и с 50кг. повече. Разгледай назад дневника и ще разбереш.. То и за това съм в такова психическо състояние :D
Ивче, аз се успокоявах, че като си се тъпча със сладко съботирам отслабващото действие на режима, то какво било
Иначе днес тренирах сутринта и то стабилно, което беше грешка. Цял ден бях law energy и хапнах 2 ябълки
Undereating:
- кафе
- 2 ябълки
Overeating:
18:45- 300мл. спаначена крем супа; пил. бутче без кожа; мизерно количество задушени зеленчуци
20:00 - завидно к-во зелена салата; 150гр. филе от скумрия на скара
21:30 - малък банан, кроасан покрит с шоколад и малко след това обикновен кроасан с шоколад :) ..
Сигурна бях, че в тая фаза яко ще се освинвам ма що ли си повярвах :@ И не ми стигат тия простотии, ами тия дни пак започнах да се събуждам в 7 най-късно, а не мога да легна рано.Дори не мога да чета нещо или да гледам филм. Нон-стоп обмислям храната. Под каквато и да е форма.Броя си калориите и от дъвките даже, че и се самообвинявам понякога. Постоянно си обещавам, че вечерта ще ям еди какво си в определено количество и накрая кво... пак правя глупости. Просто... оххх спирам с оплакванията. Трябва да се действа! :@
[color=red]
[/color]
Интересно ми е защо докато ям се чувствам, като пияна?! :D Едно замаяно ми става, готино някак си... И не мога да си обясня защо не мога да се наям?! И преди ми се е случвало цял ден да не ям, но въпреки всичко не изяждам чак такива к-ва храна. Усещам, че ще хапна още нещо после. Просто корема ми се понаду, но не се чувствам сита. Нормално ли е?
Мнението беше редактирано от Fighter на 18.03.14 22:37.
Опитах се да прекъсна воинския и резултата е следния:
12:30 - 2 ябълки
16:00 - 2 кроасана х 60гр. с шоколад
18:00 - фъстъци
20:30 - огромна пържола от пил. филе; зелена салата; фреш грейпфут
22:30 - няколко глътки шок. мляко; 1 пакет оризовки с доста сирене
23:00 - близалка за залъгване + някакви бисквити
Надявам се да не намеря повече храна, която да имам желание да погълна
Защо съм толкова гладна и къде намирам място за тая храна?!
Дръпнала съм на височина, а от 16 годишна не бях мръднала.. сега и ако на бюст нещата се развият подобаващооо :D
Ще полудея за сладко... така ми се иска да унищожа един, ама йок... Охх не се спрях отново. Намерих и някакви захаросани желирани бонбони. Знаех си, че трябва да ям пица, а не филе. Така ми се ядеше пицааа или спагети.. умирам за въглехидрати и това е. Говорих и с ендкриноложката за храненето ми. Тя каза, че просто съм въглехидратен тип метаболизъм и реално дори и да искам да отслабвам, пак трябва да ги ям, защото организма ми ги усвоява по-добре и някакви други теории, които много ми допаднаха (giggle)
Мнението беше редактирано от Fighter на 20.03.14 00:06.