До предела и отвъд

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.01.14
18:11

казано от Мариела Димитрова на 02.01.14, 18:06:

...

Още на загрявката левият лакът се обади .... като цяло до края на седмицата, ще го карам по-лежерно и ще възстановявам ставите...
...

Мразя да излизам прав в подобни случаи. (dull)

казано от Vic на 02.01.14, 18:11:

казано от Мариела Димитрова на 02.01.14, 18:06:

...

Още на загрявката левият лакът се обади .... като цяло до края на седмицата, ще го карам по-лежерно и ще възстановявам ставите...
...

Мразя да излизам прав в подобни случаи. (dull)

и аз :( нищо фатално не е станало :)

04.01.2014

Тренировка в двора на ....

Комлкес - 3 кръга:
- 30сек руски суинг /10сек почивка/ 30сек суинг до вертикал
- 30/10/30 - Spider plank
- 30сек бърпи /10 сек почивка/
- 30сек - клек СТ

След това тичане - от пантеона, до входа на аквариума и обратно .... последните 100метра ме предадоха .... но следващия път ще се постарая повече ;)
Счупих си слушалките .... Вик, вече няма да ти преча с тях :D сега търся спонсори за да закупя нови :D

09.03.14
22:54

казано от Мариела Димитрова на 29.09.13, 18:15:

И считай ушите си за скъсани.

Добре, че бягам бързо :D

:D

10.03.2014
В залата:
“разгряващ” комплекс - 2 рунда от:
  - 10 бърпита;
  - 15 лицеви опори;
  - 20 коремни преси;
  - 25 клека;
  - 50 сек. планк
——> клековете много ме мъчат. Последно време наблегнах на напади и доста съм изостанала, но има време да се наваксат нещата :)

Основен комплекс, не знам дали трябва да благодаря за това на Вик :D :D :D - ARAMP 15мин. - направих 6 рунда и спрях, имах още 3 минути, но последно време не спя достатъчно и това доста се отразява.
1. 5 пуш прес (25кг щанга)
2. 25 клека (СТ)
3. 9 суинга до вертикал (16)

1 и 3 си бяха почивка, но тези клекове .....

15.03.2014

Спах 8 часа, не помня последно кога ми се е случвало :D
Сутринта малко тичане с Мони.
6 обиколки на стадиона, като последните две бяха интервални. След това 200м ходещи напади (направих ги за 8 минути, което мн ме съмнява, че са 200м, но “гугъл мап” така ги изчисли).

От обяд ме боли глава и чувствам невероятна умора.
За съжаление не можах да отида на фитнес, но се надявам другата седмица да съм по-добре и да започна пак да тренирам нормално ( ама надали ). Ако аз не се счупя на някоя тренировка, то хроничното ми недоспиване ще направи това вместо мен ... (все пак е последен семестър, още малко остана ... трябва да се оцелее до юни месец)

Мнението беше редактирано от Мариела Димитрова на 15.03.14 19:22.

17.03.14
23:49

май нищо не си правила тия дни...

казано от Симо на 17.03.14, 23:49:

май нищо не си правила тия дни...

Ами ти не ми даваш да взема думата :D Оставям те да правиш каквото искаш :D т.е. ти ще си говорител за “Отбор Шматките” :D

Тренировка със семейството в Богоров.
Вече ми беше омръзнало да тренирам в сняг, студ и дъжд ... днес за малко разнообразие Вик реши да поръча слънце :D :D

Тренировката, за време
от 1 до 10
- набиране
- сумо тяга - хай пул
След това, 200м ходещи напади като на всеки 6 напада се правят 3 лицеви упори.
Моето време беше 12,58мин (+ минута, две.... забравих (facepalm) ). Мислех, че нападите не са ми проблем, но доста зор видях с тях днес ... Мони, ще трябва да наблегнем на тях :D Утре носи торбата :D Днес силно се надявах да мина Капитан Белев, но явно още доста пот трябва да изтече в залата, докато това стане :D

Разгрявка - 1км. бягане и тъкмо се форсирах за още една обиколка и решиха да ме извикат за планк ...
8 рунда:
- 20сек планк
- 10сек почивка

Мони, айде прибирай се по-бързо, че иначе не мога да изляза от нас :D До другата седмица ще имаме програма ;) но трябва да сме мн послушни и изпълнителни!!!!!!!!!!!
Бягам, че трябва да вадя макароните от фурната, да не стане някоя беля ....

Мнението беше редактирано от Мариела Димитрова на 23.03.14 15:22.

25.05.14
18:30

Миме, попълни си днешната тренировка!

14.11.14
11:59

ей таз програма, ама не ми харесаха у-ята...
това трябва да се пробва ;)
ама тази най ми допадна!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1