Виц на деня :)

Прескочи до:

17.03.14
12:01

В час по българси влиза инспектор от министерството.
Даскалицата:
- Деца, днес ще си разказваме гатанки. Кой ще каже някоя интересна?
Децата вдигат ръце, Иванчо вдига и той, ама даскалицата не го вдига, понеже знае че е мръсник.
Инспектора:
– Ама защо не го вдигате това дете?  От кога вдига ръка?
Даскалицата:
-Иванчо, кажи, моето дете.
Иванчо:
Черно, кръгло, по средата с дупка. Що е то?
Даскалицата:
- Деца, излезте всички навън! Хайде, Иванчо, сега кажи какво е.
Иванчо:
Грамофонна плоча, госпожо.
Инспектора отваря врата и казва на децата:
- Деца, спокойно. Влизайте. Не е путка....

Мнението беше редактирано от paci на 17.03.14 12:13.

17.03.14
12:11

Кога Пинокио разбрал, че е дървен?
Отговор:
Когато си направил първата чикия, и се запалил....

17.03.14
12:32

Влиза един дядка при доктора.
Доктора:
-Добър ден, дядо. Какво те води насам?
Дядката:
-Ъъъъъ......кое?
Доктора:
-А бе, дядо, ти май забравяш...
Дядката:
- А ве...аз за тва, бре.....забравям.
Доктора му дава едно огледалце, и го пита:
- Дядо, тоя в огледалото познаваш ли го?
Дядката:
- Виждал съм го на бръснарницата.
Доктора:
- Хайде, като се сетиш кой е, ела да те прегледам.
И дядката цял ден с огледалцето напред-назад....
Бабата:
- Ко гледаш, ва, простак?!
Дядката:
- На виж, ма...
Бабата поглежда огледалцето:
- Лелеее....коя е таз дърта курва, дет я държиш у ръцете си, бе, простак с простак?!

-

Мнението беше редактирано от paci на 18.03.14 19:21.

19.03.14
14:35

Мъж става на сутринта, взема си куфара, целува жена си и хваща такси за летището - ще заминава в командировка.
Жената по най-бързия начин отива до магазина, пазари готови скъпи и тънки мезета от гурме-то, бутилка скъпа ракия и се прибира в къщи да чака любовника.
Идва любовника, прескача софрата и награбва жената!
Аха да я оноди и двамата чуват как в ключалката на входната врата се пъха ключ... Жената:
- Това е мъжът ми! Ще ни изтрепе! Поглежда в ъгъла на хола - върху парче найлон стоят няколко кофи боя (правили ремонт в къщи).. Грабнала бронзовата боя, казала на любовника да замръзне и го заляла с боята. Мъжът и влязъл в хола ядосан, че си изтървал полета и замръзнал:
- Защо си гола, кой е тоя със сребърния кур и каква е тази софра дето не си я слагала и за рождения ми ден? Жената започнала да мънка:
- Ами скъпи, ти постоянно пътуваш, а аз имам своите нужди и си купих този секс робот, за да не ти изневерявам! Мъжа все още наострен попитал:
- А защо мирише на боя? Жената:
- Нов е! Току що му изхвърлих найлоните и кашона... Мъжът малко по-отпуснат:
- А тази софра каква е? Жената:
- За първи път ми е с робот и реших да направя нещо да се поотпусна... Така и така си тук, хайде да го направим още сега върху всичките тези мезета, както едно време, а..?!! Попитала жената с най-перверзния тон на който била способна. Мъжът се позамислил и и отговорил:
- Може, но първо ще пия една ракия и ще хапна - да не става зян хубавото мезе! Жената щастливо изчуруликала:
- Супер скъпи! Докато пийваш и хапваш, аз ще си ударя един душ и ще си сложа секси бельото което ми донесе от Франция! И изприпкала към банята.. Седнал мъжа на масата, сипал си една ракия и я ударил на екс -гледайки стегнатия задник на робота. Боцнал си от мезетата, сипал си още една ракия и нея ударил на екс, продължавайки да гледа задника на робота! Усетил, че му минава яда, сипал си още една ракия, ударил и нея на екс и докато все още гледал задника на робота започнал да си мисли:
- Абе жената е права.. Наистина ме няма доста често, а тя все още е млада и има нужда от внимание.. Ама като се замисля колко пари е дала за това чудо на техниката, някак си не е честно само тя да го ползва..?!! Що не взема да го отпера докато се оправя жената, хем после ще свърша по-бавно и ще зарадвам булката..?!! И докато си довършвал мисълта, станал, събул си панталоните, навел си удобно робота и опитал да му го нацепи! Добре ама робота дошъл да чука, а не да го чукат и стиснал бузите колкото сила има.. Опитал мъжа един, два пъти - не става, робота бил много тесен отзад.. Тогава мъжът се сетил, че жена му казала, че е чисто нов и решил да го поразсшири малко. Отишъл до килера и се върнал с една ударна дрелка с най-дебелото свредло което намерил.. Врътнал един-два пъти с дрелката да се затегне свредлото и тогава робота започнал да ръкомаха механично с ръце и с  равен глас проговорил:
- Опитай пак с кура! Опитай пак с кура! Опитай пак с кура....

19.03.14
14:51

Арабин предлага на украинка:
- Омъжи се за мен, красавице, всичко ще имаш - злато и драгоценности, ще си седмата ми жена.
- А бе я върви на майната си. Досега само на опашка за х*й не съм стояла!!!

19.03.14
18:51

Имало една жена, която била много ненаситна и само секс искала. Веднъж мъжът ѝ отишъл в командировка и тя веднага звъннала на любовника си. Дошъл той, правили секс, но не щеш ли се позвънило на вратата! Какво да прави жената, казала на любовника си:
- Бързо скачай в този чувал и на терасата!
Така и станало. Отворила жената вратата и гледа нейно старо гадже, което разбрало, че мъжът й е в командировка и дошъл да се позабавляват. Тъкмо приключвали, когато се позвънило на вратата отново. Жената пак се казала:
- Скачай в този чувал и на терасата!
Отворила тя вратата, гледа съседа. Поканила го да влезе и не щеш ли се озовали в леглото. Тъкмо обувал панталона си, когато отново се позвънило на вратата. Тя нахлузила чувал на главата на съседа си и го изкарала на терасата. Отворила вратата и гледа мъжът й!
- Защо си гола, жено!? - попитал съпруга.
- Ами бях под душа досега.
- А какви са тези чували на терасата?
- Ами, мама прати малко зимнина.
Отишъл мъжът, подритнал първия чувал и се чуло:
- Кудкудяаак!
- Ооо, маминка пилешко е пратила!
Подритнал втория, чуло се:
- Грух!
- Ооо, маминка и свинско е изпратила!
Подритнал третия, нищо! Учуден мъжът го ритнал отново и пак нищо. Ритнал го трети път а от вътре се чуло:
- Аз съм картофи, бе пе**рас!

19.03.14
21:21

:)

Тя имала 80 пасти, изяла 72. Въпросът е защо за бога носи клин?!

21.03.14
09:34

Баба вика внучката си:
- Ела бабиното, ето ти една шепа лешници, че баба няма зъби да ги яде...
Изяла лешниците внучката и попитала баба си:
- Много са вкусни бабо, откъде ги взе?
- От Тофифи баба, от Тофифи.

Новата мерна единица за маса:
1glb /гълъбин/ = 9кг.

Георги Милев

21.03.14
18:20

Гошо съди голема сладкарска фирма за нанесени телесни повреди, що техен камьон ги блъснал на едно кръстовище. Фирмата се представлява от нахакан адвокат, и он рипа:
- Господине, верно ли а, че сте казале на старшината, дека е дошъл на местопроишествието, че сте добре и нищо Ви нема? Гошо почва.
- Значи тоа фтрорник я качих Цецка да а водим на пръч...
- Ква Цецка бе? - прекъсва го адвоката - Отговарай точно кво питам.
- Така де, значи Цецка ми е най-добрата коза, сеамска, с вити роги. Абе коза един път...
- Стига с таа коза бе! Казал ли си на полицая, че си добре или не?
- Начи товарим аз Цецка...
Адвоката па го прекъсва и се обръща към съдята:
- Господин Съдя, опитвам се да докажа, че на ищецо му не е имало нищо, а сеа съди клиенто ми, че уж имало. Тава е опит за измама.
Съдята зело да му дотега, ма му и станало интересно що оня се Цецка та Цецка. Обрънал се къде Гошо и му рекъл да продължи.
- Та натоварил съм Цецка и леко - полека тръгнааме. Спирам на расклона, гледам налево, гледам надесно....и като ме изющи тоа шашкънин с камьоно - направо ма прекина. Като са освесих манко - я съм у канафката и ме боли сичко, а кво ме не боли изтръпнало и го не усещам - дече ли не е мое. Не моем да мръднем ич. Цецка отфръкнала през улицата у другата канафка. Не моем да а видим, само а чуам къ мъца жално. Да ти скине сръцето. Ич не беше добре. Сигурен бех, че нема да а бъде. У тоа момент, гледам спира полицаю и слаза от колата. Он пръво чу Цецка...отиде, намери я...виде ква а работата...извади пищова и я гръмна да са не мъчи. Рипна после веднъга, иде къде мене, пищова още му дими у ръката и вика: - “А ти кък си? Добре ли си?” - Да му ебем макята гусин Съдя, ти да беше - къ би отговорил на тоа въпрос?

21.03.14
20:53

В.”Правда”: Руският фактор може да спаси България като Крим

:D

http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/03/21/2266140_vpravda_ruskiiat_faktor_moje_da_spasi_bulgariia_kato/

21.03.14
21:42

Лъчезаре, сбъркал си темата.

- Този уикенд свободна ли си ?!
- Да !
- Ами с този мустак и другия ще си свободна...

22.03.14
09:01

Жена звъни на рецепцията:
- Ту ти ту рум ту.
-Парирам пам !- отговорих аз хилейки се и тутакси ме уволниха.
Откъде да знам ,че жената искала 2 чая за 2-ра стая !!

22.03.14
21:37

казано от Икипемико на 21.03.14, 21:42:

Лъчезаре, сбъркал си темата.

Защо, това си е виц :)

Между ‘трябва да ходя да тичам в парка’ и ‘ходя да тичам в парка’ има едно шкембе разлика !

23.03.14
21:17

Колумб е открил Америка, защото е бил ерген. Ако беше женен, нещата щяха да изглеждат така :
- Защо трябва да идеш точно ти ?
- Не могат ли да пратят някой друг ?
- Не мислиш ли, че те използват ?
- Ти луд ли си или си обикновен глупак ?
- Защо да не мога да дойда с тебе ?
- Не можеш да ме убедиш, че тръгвате само мъже !
- Каква кръгла земя бе идиот ? Какво ли не би измислил , само и само да излезеш на някъде !
- Ако тръгнеш , аз се връщам при мама !
- Какво от това, че Земята ще си остане плоска ?
- Значи отдавна си уредил нещата с индианските курви !
- Не те пускам и това е !

Той:
-На снимките изглеждаше някък по-различна ...
Тя:
-По принцип съм слаба и висока, но днес какво ми стана, не знам ..

24.03.14
10:56

Ако жена си пусне чистачките в слънчево време, значи ще завива!

24.03.14
14:29

Въпрос: Червеничко и вредно за зъбите - що е то?

Отговор: Тухла.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 24.03.14 14:42.

24.03.14
18:39

” Обичам да готвя родителите си и домашните си любимци.”
Използвай запетаи – не бъди психопат!

25.03.14
10:01

- Сахалин? Ало?
- Тук, тук.
- Какво решихте?
- Всичко е наред. Гласуваме...
- Какво гласувате?? Какво така изведнъж?!?
- Към Япония преминаваме, да, с всеобщо тайно гласуване.
- И как се разделиха гласовете?
- Никак не се разделиха. Единодушно към Япония!
- Против няма ли?!?
- Има, има. Японците са против, но вече е късно, ние вече се присъединихме...

- Къде се запозна с това момиче?
- Как къде? Под стария фар в Несебър!
- Е тоя фар не работеше ли бе?

Неомъжената 42 - годишна библиотекарка Минка Н. мечтаеше някой читател да я вземе и да я върне след 20 дни скъсана.

27.03.14
16:28

един си върви в Морската и ръси пясък с една кофа и един го спира и го пита:
- Кво прайш е шушляк?
- Ми кво, кво... Ръся пясък против крокодили!
- Кви крокодили ве?! Тука няма крокодили!
- Ами няма! Нали ръся с пясък!

27.03.14
16:35

- Цъф, цъф, цъф, цъф… – чул зад гърба си един човек, който седял на пейка в Морската. След малко пак:
- Цъф, цъф, цъф, цъф… – обръща се и гледа един крокодил му се хили.
- Ако не престанеш веднага, ще те обърна с хастара наопаки – казал човекът.
Крокодилът отговорил:
- Цъф, цъф, цъф, цъф… Човекът се вбесил, бръкнал в устата на крокодила, хванал го за края на опашката и го обърнал с хастара наопаки. Тъкмо въздъхнал облекчено и чул за гърба си:
- Фъц, фъц, фъц, фъц…

Закръглена дама споделя с приятелката си:
- Вярвай ми, докато бях на курорт, загубих десет килограма от теглото си ...
- Имаш късмет, че човекът, който ги е намерил е бил честен и ти ги е върнал веднага ...

Алооо...
- Да!
- Вие ли сте поръчали събуждане по телефона в 08:00 ?
- Да...
- Ми аре ставайте, че минава 11

29.03.14
10:22

Ванчо,в час,изпитват го,както винаги - тъпо парче и получава двойка.А точно господина да му я пише в дневника и Ванчо се обажда:
-Господине,’чайте ви изпея една далавера - ако скоча във въздуха и се превъртя един път и пак се приземя на крака,ще ми пишете ли тройка?
Господина съмнително го гледа...вика си ‘’а той,няма да успее,така или иначе ще му я пиша двойката,аре да видим к’во ще направи’‘
-Ванчо,давай,аре да видим.
Ванчо скача,преобръща се във въздуха и се приземява на два крака.
-Браво е Ванчо ,ще си спазя думата :) - казва очуден господина.
-Не не , чакайте.Ако скоча във въздуха и направя двойно салто и докосна тавана с ръце ще ми пишете ли 4?- рекъл Ванчо.
-Я да видим бе? :О
Ванчо скача,баш като по учебник,преобръща се веднъж във въздуха,докосва тавана с две ръце,надолу се преобръща още веднъж и се приземява на два крака.Господина:
-Брао е дивак :D .Ще ти пиша 4ка.
-Не не,’чеги малко - рекъл Ванчо.Ако скоча,направя тройно салто и се приземя в другия край на стаята ще ми пишете ли петица?
-Ок-рекъл господина.
Ванчо скача,префърля се три пъти и се приземява в другия край на стаята.Господина изумен:
-Еее,браво Ванчо,пиша ти петицата,заслужи си я.
Ванчо обаче не:
-Чакайте,още една далавера.Ако се изпикая в една чаша и се окаже уиски,ще ми пишете ли 6?
Господина вече вярва във въможностите на Ванчо и удобрява идеята му.Дали му чаша,Ванчо се изпикава и господина пийва от ‘’уискито’‘
-Абе Ванчо,не че съм експерт,ама тва е чиста пикня.
-Ем ок,пишете ми петица.
:D :D: D

29.03.14
17:18

на vintage ми напомни на този:)

ЗАДАЧА ПО МАТЕМАТИКА ЗА 5-и КЛАС:
В плувен басейн се вливат 400 литра вода, а изтичат 405 литра...
Пита се:
Как не ги е срам тия плуващите, бе ...?!!!

31.03.14
14:12

оператор: бърза помощ, какъв е проблемът?
- жена ми ражда!
оператор: това първото дете ли й е?
- не, мъжа й.

Жена си прави подарък за рождения ден - фейслифтинг.Останала очарована от резултата. На прибиране към къщи се отбива в бутик. След, като разгледала стоката се обърнала към продавача:
- Знам , че е малко необичайно, но според вас на колко години съм?
Поогледал я продавача и казал:
- На 35 .
- Супер! Истината е , че съм на 45 ! - и доволна излиза.
Отбива се в ” МакДоналдс”. След, като си купила храна пита касиера:
- Извинете за въпроса , но според вас на колко години съм?
Огледал я :
- Мисля, на около 30.
-Чудесно! Как ще реагирате , ако ви кажа , че съм на 45 .... - и доволна си излиза.
Застава на автобусната спирка , а до нея само един дядо. Нашата не издържа:
- Дядо , извини ме за въпроса , но според теб на колко години съм?
- Да ти кажа честно чедо , имам талант да познавам точно, но е малко неудобно - трябва да ти бръкна в гащите ....
Огледала се мадамата - няма никой наоколо . Съгласила се. Бърка дядото в гащите и за около 5 минути , вади си ръката и казва:
- Ти чедо си на 45 години.
-Невъзможно, как позна?!!!
- Бях зад теб в ” МакДоналдс” .............

02.04.14
23:57

Прибира се един пияница у дома - кьоркютук пиян, едвам ходи - обичайната картинка. Жена му още от вратата се втурва да помага, с каквото може - взима му палтото, отваря му вратите, помага му да седне. Накрая обаче почва да се притеснява, защото той нито й благодари, нито я псува, само мълчи и толкова.
- Да ти спретна една салатка? - пита съпругата.
- Гра-а-а.
- Какво каза?
- Гра-а-а.
- Ама какво ти е?
- Гра-а-а.
- Боже, тоз човек, какво му стана, боже... Пържолка да ти опека, телевизора да включа...?
- Гра-а-а.
Съпругата се побърква окончателно и звъни на съседа-доктор.
- Какво има, Иванова?
- Ами, мъж ми току-що се прибра, докторе, и нещо му има, не ще да приказва, само едно “гра” повтаря вече от петнадесет минути.
- На кръчма ли е бил?
- Да.
- Налейте му една ракия и ще се оправи.
- Ама...
- Налейте му една ракия, ви казвам!
Отива си жената вкъщи, налива ракия, дава я на мъжа си и пита:
- Сега по-добре ли си?
- Гра-а-адил Илия килия...

03.04.14
10:29

Ако наоколо хубавите жени са станали необичайно много, то значи утре сутринта ще боли глава.

Мъж се връща от седмична командировка... отваря вградения гардероб, зад пердетата погледнал, претърсил балкона и под леглата погледнал.... Жена му лежи, усмихва се и си говори на ум:
- Търси, търси.....и аз едва днес се прибрах.....

Какво си нарисувал на асфалта? Слънчице, казваш. Красиво! А това какво е? Котенце! Добре-е-е, когато дорисуваш и къщичката, ако обичаш, очертай и трупа с тебешира, старшина...

05.04.14
13:55

Срещат се двама съученици вече студенти. Единият пита другия какво учи и той му отговаря:
- Логика, психология и философия.
- Че то каква е разликата?!
- Ей сега ще ти обясня. Значи срещаш двама човека - един чист и един мръсен. Кой ще се изкъпе?
- Мръсният.
- Не е вярно! Ще се изкъпе чистият, защото така е свикнал! Това е психология. Значи, пак срещаш двама човека - чист и мръсен. Кой ще се изкъпе?
- Чистият!
- Не е вярно! Ще се изкъпе мръсният, защото е мръсен! Това е логика. Значи, пак срещаш двама човека - чист и мръсен. Кой ще се изкъпе?
- Че е** ли му майката!!!
- А! Ето това е вече философия!

05.04.14
19:53

Три двойки - женени от 30 години, женени от 5 години, и младоженци - искат да станат членове на църква. Пасторът им казва:
- За да станете членове на църквата, трябва да издържите 2 седмици без да правите секс. Така ще знаем, че вашата вяра е по - силна от животинските ви инстинкти.
След 2 седмици идват трите двойки и пасторът ги разпитва. Старата двойка:
- Не беше никакъв проблем.
Пита женените от 5 години:
- Ами, първата седмица беше добре, но на втората с жена ми спахме отделно, за да не се изкушаваме.
Пита и младоженците, мъжът отговаря:
- Ами, не можахме да издържим 2 седмици?
- Поддадохте ли се на изкушението?
- Да, преди няколко дена, жена ми се опитваше да стигне една консерва с царевица на най-горния рафт, изтърва я, и се наведе да я вземе. Като я видях и ... не се сдържах.
- Съжалявам да го чуя синко. За съжаление, вече не сте добре дошли в църквата.
- А, няма ядове, то ние вече и в Билла не сме добре дошли.

В руският “Стани богат”, жокер на втори въпрос ” Обади се на приятел”:
- Серьожа, 100рубли стигат ли да се напием?
- Да!
- Отказвам се!

06.04.14
13:23

Детенцето влита в къщата при майка си.

- Мамо, мамо, бикът опъна кравата!
- Ама не се говори така, мойто момченце!Ще кажеш “бикът изненада кравата”.

След малко детето пак влита с вик:

- Мамо, мамо, бикът изненада всички крави!
- Ама как така е изненадал всички крави???
- Ами опъна коня.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1