Гимнастика + вакуумки
Топла вода с мед
Закуска: 1 яйце + 40 мл прясно мляко + 150 гр. овче сирене + 30 гр. кашкавал + малко червен пипер = запечено в партигрила :P
Втора закуска: 30 гр. орехи
Обяд: 125 гр. пилешки пържоли с марината с балсамов оцет и зехтин + 100 гр. зеленчуци на уок
Вечеря: като обяда
Тренировка: 25 мин кардио(крос) - трудно се бяга на 10% въглени
Вода: бая за мен - повече от 1 л
Калориен дефицит...но утре ще наваксам с ВВД протока и силовата тренировка
Мнението беше редактирано от TheVikk на 13.03.14 22:35.
За 14.03:
Храна: мързелива баница(бая), мед, малко прясно мляко, малко кис.мляко, ябълки, чушки(чорбаджийки), боб, малко бял хляб, хляб от лимец, гъбена супа
Тренировка: обичайната загрявка + силова + кардио що-годе(колело)...щях да правя хийт, ама пуста лакомия да въртя педалите(отдавна не бях) :D
Калориен излишък
За 15.03:
Храна: главно протеини и мазнини(омлет със зеленчуци, сирене и кашкавал; свински пържоли и много зеленийки, дето ги няма по това време - броколи, айсберг, пресен чесън, пресен лук)
Нетренировъчен ден, но бъхтих баири с колелото, за да отида от точка А до точка В
Вода: доста
Кал. дефицит
За днес:
Храна: спаначена супа на 2 пъти, сирене, варени яйца, хляб от лимец, кафяв ориз, свински пържоли, броколи, банани(2), боб, наденица, чорбаджийки
Тренировка: карах за малко колело преди тренировката, но пак си загрявах с Jumping Jacks, силова и малко кардио(8 спринта вместо 10 и само 1 км крос), защото на отиване към стадиона, видях, че на лостовете в училището няма никого и по време на кардиото ме човъркаше да се пробвам.... пуста му лакомия и си зарязах кроса :D и нищо не направих на лостовете, само висях(рано е още за такива сериозни схеми, силичка нямам в ръцете)
Вода: около литър
Калориен баланс или лек излишък
Мнението беше редактирано от TheVikk на 16.03.14 22:36.
Храна: малко гъбена супа, кафяв ориз, зеленчуци на уок, пиле, банан, ръжени ядки в плодово мляко(печена тиква + кис. мляко = джур-джур в робота), малко боб, малко препечен многозърнест хляб, дом. суджук, чорбаджийки
Тренировка(в необичайно време, но днес няма как) - пълна излагация: не си направих кофичките от последния кръг на силовата, а кардиото си беше жив майтап, направо ме е срам |-) ... въпреки че бях заредила с един голям банан и малко парченце печена тиква с мед направих едни нищожни 4 спринта вместо да си излея енергията в 10, но поне си избягах кросовите км...такава слабост в краката...явно не успявам да си почина за 1 ден от предходната
Вода: литър
Храна(ужас): тъй като започнах въглехидратна ротация преди 1 седмица, установих, че ми влияе добре, но реших да сменя типа въртене...и тъкмо днес ми беше НВД-денят, с който щях да завърша предишното въртене, а взех, че се оплесках с медец и други бързи въглени и стана РБД-ден, а според новите схеми утре ми е ВВД и става едно гоене, но нищо... поне открих, че режимът е добре замислен и енергията - добре разпределена
Тренировка: 1 час с колелото + abs workout
Лек кал. излишък предполагам
Мнението беше редактирано от TheVikk на 18.03.14 19:51.
За 19.03:
Храна: 250 гр пълнени чушки с кайма и ориз(любимото ми (inlove) ), 180 гр. бял хляб, 30 гр. масло, 60 гр. мед, 2 чорбаджийки, 25 гр. суджук, 150 гр. боб, домашно китайско(60 гр. пилешко + 125 гр. яйчни нудели със зеленчуци)
В:М:П = 60:20:20
Тренировка: обичайната физзарядка, силова, хийт...и карах малко колело, но не го броя
За 20.03:
Храна: 200 гр гъбена супа, 740 гр пълнени чушки с кайма и ориз, тиквено пюре(200 гр печена тиква + 200 гр прясно мляко с повече каймак), 170 гр зелена салата с яйца
В:М:П=38:32:32
Вода: 1/2 литър
Тренировка: 25-30 мин крос + корем
Обичайното сутрин
Храната биваше до едно време:
Закуска: 200 гр кисело мляко + 35 гр. орехи + 80 гр овче сирене
Междинно: 50 гр. сурови бадеми
Обяд: 130 гр печено пиле + зеленчуци на уок
Половин час след обяда: доооста обикновени бисквити с оризово брашно + малко масло + 200 гр. кисело мляко с мед = калорийна бомба
И общо взето това ще ми е храната за днес, без вечеря...поради непредвидените обстоятелства
В:М:П=45:33:21
Имах лека тренировка: само силовата(3 кръга)
От утре започвам новата ротация, въпреки че предвиждах да е от днес. Това, което разбрах поне е, че след прием на доста бързи въглехидрати, макар и в комбинация с мазнини и протеини, не ми прави тренировките по-поносими, а напротив - енергия, но заспала. В сряда, когато консумирах за закуска комбинация от бързи въглени, протеини и мазнини, а за обяд бавни въглехидрати и протеини + малко мазнини, силовата тренировка и спринтовете бяха изключително задоволяващи, сякаш зареждах чрез тях, а и не бяха единственото ми движение през деня
Водата днес: отива към литър, може и повече да стане
ПП: Забелязвам, че дясната ми ръка се натоварва повече и изгляжда по-оформена...лявата изостава
Лицевите ми опори не се получават добре, тъй като ги правя на стена(гардероба в случая) и ръцете ми се потят и хлъзгат, което е повече от достатъчно, за да ги направя некачествено. При клековете, нападите и вдигането на крака от лег не усещам напрежение, явно съм привикнала към тях. Вероятно ще правя повече повторения.
За 22.03:
Сутрешно разтягане + вакуумки
Топла вода с мед
8-) Закуска: тиквена палачинка(яйце + печена тиква + прясно мляко + малко канела и джинджифил + малко овесено брашно и фини овесени ядки, но следващия път с повече + тефлона = изгоряла палачинка от едната страна), гарнирана с малко масло и мед, орехи и прясно мляко...много е вкусно ;)
Обяд: пълнени чушки с кайма и ориз, 1 филийка ръжено-пшеничен хляб, 1 пържена ръжена филийка, краве сирене
Вечеря: 2 пържени яйца, краве сирене, зелена салата с репички и дресинг(балсамов оцет и зехтин), 1 филия ръжено-пшеничен хляб и 1 пържена ръжена филийка
Вода: литър и 1/4
В:М:П=41:37:22
Тренировка: 25-30 мин крос + колело
Мнението беше редактирано от TheVikk на 23.03.14 09:11.
Разтягане + вакуумки
Топла вода с мед и канела
Храна(ВВД):
Закуска - плодово мляко(около 120 гр. манго + 300 гр. кисело мляко) с 35 гр ръжени ядки + 120 гр. печена тиква
Обяд: около 400 гр(може би по-малко) спаначена супа с малко фиде + 30 гр овче сирене + 2 варени яйца + 2 филии ръжено-пшеничен хляб(около 100 гр)
Малко след обяда: 2 купички мляко с ориз и канела + 1 ч.л мед
Вечеря: 150 гр пилешки пържоли с марината на мама + около 80 гр картофено пюре + около 130 гр зелена салата с яйца и репички + дресинг от балсамов оцет и зехтин
В:М:П=54:20:26
Тренировка: разтягане, физзарядка на стълбите, силова(промяна: по 15 клека и 15 напада), хийт на стадиона + малко крос
Мнението беше редактирано от TheVikk на 23.03.14 19:58.
Обичайното сутрин
Топла вода(без мед или друго този път)
Храна(НВ-ВМД опити):
Закуска - 330 гр спаначена супа с малко фиде + 85 гр. Овче сирене + 10 гр сурови бадеми
Междинно: 40 гр бадеми
Обяд: 125 гр от пил. Пържоли + 100 гр задушени броколи
Вечеря: 75 гр св. Пържоли + 65 гр броколи
В:М:П=16:42:42
Вода: 750 мл
Тренировка: разтягане, jumping jacks, направих си 3 -те кръга без кофичките, заради болка в едното рамо(явно не съм си починала от вчера)
Мнението беше редактирано от TheVikk на 24.03.14 22:42.
Разтягане + вакуумки
Топла вода с лимон
Храна(РБД):
Закуска: двоен сандвич(75 гр. ръжено-пшеничен хляб + масло + 40 гр. краве сирене + 25 гр. кашкавал) и айран(120 гр. кисело мляко)
Междинно: 2 големи мандарини
Обяд: 130 гр. свински пържоли с около 10 гр. мазнина + 80 гр. картофено пюре + 40 гр. задушени броколи с масло
Непредвидена следобедна закуска: чувствах се отпаднала и въпреки, че не ми се ядеше заредих мозъка с филийка с бая масло и малко мед...мислех да пия кафе, но вкъщи няма свястно, а не съм си купувала скоро черен чай(от 2 месеца не съм пила чайове, а това е доста необичайно за мен, винаги пия по чаша следобед дори през летния сезон)...но пък тренировката(крос + хийт + коремни преси) ме ободри, мина перфектно !!!
Вечеря: 230 гр. спаначена супа с малко фиде + 50гр. ръжен хляб + 100 гр. овче сирене + 35 гр. кашкавал
В:М:П=44:34:22
Вода: към 750 мл
Разтягане, вакуумки
Топла вода с лимон
Храна(ВВД): комбинации под всякаква критика, трябва да се свестя малко, дори по празници не правя така...това е по-зле и от старите ми хранителни навици, но няма да вечерям след това(едва ли ще мога), дори и след тренировката...като “гладувах”, не изпадах в такива абсурдни ситуации, не ми беше трудно да се въздържам, а сега, като започнах да хапвам повече, направо не спирам |-)
Тренировка: ще има физзарядка на стълбите, силова и хийт на стадиона
В:М:П=62:17:21
Вода: ще отиде към 750 мл
ПП: закуската ми беше много вкусна...запекох си макарони с тиква, яйце, канела, джинджифил, мед, мляко и малко сирене
Мнението беше редактирано от TheVikk на 26.03.14 16:17.
За 27.03:
Разтяане, вакуумки
Топла вода с лимон
Храна(РБД схеми): общо - 125 гр. ръжен хляб, 40 гр. бял, 10 гр. масло, 70гр. овче сирене, 85 гр. апетитка, 75 гр. кашкавал, 25 гр. орехи, 65 гр. наденица, 125 гр. пил. пържоли, 140 гр. картофено пюре
В:М:П=36:34:30
Тренировка: хийт на стадиона(9 спринта х около 80 м.) + малко крос + коремни преси
ПП: нещо Кросфит ми се върти в главата (wasntme)
Разтягане, вакуумки
Топла вода с лимон
Храна(НВ-ВМД):
Закуска - 2 бъркани яйца със 100 гр. овче сирене, 20 гр. масло и червен пипер
Междинно: 30 гр. орехи
Обяд: 270 гр. спаначена супа(имаше малко фиде) + още бъркани яйца(1) + 55 гр. сирене
Междинно: 35 гр. орехи
Вечеря: ще бъде НВД-ВМ гювечета
Блансът без вечерята: В:М:П=10:60:30
Вода: отива към 750 мл
Тренировка: разтягане, 5 мин Jumping jacks, силова(послеедната от този тип, сменям схемите)
Мнението беше редактирано от TheVikk на 29.03.14 20:57.
Разгрявка, вакуумки
Топла вода с лимон
Храна(РБД уж):
Закуска - 2 питки от лимец със сирене и кашкавал + 2 с бяло брашно + айран(110 гр кисело мляко)
Обяд - още едно Нвд-вм гювече, но днес + 2 филии бял хляб
Вечеря: 1/2 краставица + 40 гр прясно козе сирене + 20 гр кашкавал
В:М:П=44:34:22
Тренировка: нямаше, иначе се разхождах, готвих и чистих
Мнението беше редактирано от TheVikk на 31.03.14 08:41.
Разтягане и вакуумки
Топла вода с лимон
Храна(ВВД подобна):
Закуска - плодово мляко(85 гр банан, 65 гр киви, 150 гр кисело мляко) с 30 гр ръжени ядки + още 3 такива банана и 1 ч.л мед(по-скоро дъвчех восъка)
Обяд - около 130 гр печено пиле с мед и бира + 120 гр печени картофи(червени) + 80 гр. Краставица
Вечеря - супа от коприва + 2 варени яйца + 1 с.л. Кисело мляко + 2 филии ръжен и 1 бял хляб, масло, апетитка
В:М:П=67:12:21
Тренировка: след 2 месеца кръгови тренировки реших да премина към кросфита, като се спрях на тази програма с частични изменения(например ще вкарам кофички, бицепсово сгъване, повече интервално кардио и др.)...иначе много харесах и тази, може да заема нещо от нея
ДЕН 1
разтягане + 5 мин Jumping Jacks
5 rounds(за 9 мин с по 30 сек. почивка м/у всеки рунд макар и ненужнс):
10 push-ups(от стена както си ги правя, защото все още са ми много трудни)
10 sit-ups(с тежест на гърдите - 7-литрова бутилка с вода, иначе изобщо няма да разбера, че съм и правила :D)
10 air squats(следващия път с тежест)
колело - около 45-50 мин
Мнението беше редактирано от TheVikk на 31.03.14 09:14.
Разтягане
Топла вода с мед
Храна(ВМ-НВД стремеж):
Закуска - около 2/3 от НВД гювече
Междинно: 20 гр. орехи
Обяд: около 130-150 гр. печено пиле с мед и бира + 1/2 краставица + 20 гр. сирене + 20 гр. кашкавал
Междинно: 20 гр. орехи
Вечеря: останалата част от гювечето
В:М:П=8:62:30
Тренировка: ДЕН 2
разтягане
3 rounds(без почивка):
1600 м крос
30 air squats
лека мускулна треска
Мнението беше редактирано от TheVikk на 01.04.14 08:55.
Сутрешно разтягане + вакуумки
Топла вода с лимон
Храна(РБД):
Закуска: 320 гр. супа от коприва + 50 гр. кашкавал + 60 гр. краве сирене + 25 гр. свинско + 70 гр. печени картофи
Междинно: 1 портокал(130 гр) и 1 банан(90 гр)
Обяд: 55 гр. пълнозърнести макарони + 10 гр. масло + 130 гр. кайма + 35 гр. кашкавал = запечени в партигрила
Вечеря: една пълна чиния от печени кюфтета с патладжан и картофи
В:М:П=41:34:26
Тренировка: ДЕН 3
разтягане, физзарядка с Jumping Jacks
5 рунда(с почивка колкото да си издухам носа :D)
20 напада
10 лицеви опори от стена
5 кофички на стол
по 5 пъти бицепсово сгъване от седеж с всяка ръка с 7-литрова бутилка(ей тука вече чийтнах на последните 2 рунда, като си помогнах за някои повторения...определено ми идва тежка тази бутилка)
Мнението беше редактирано от TheVikk на 02.04.14 08:57.
Разтягане, вакуумки
Топла вода с лимон
Храна(ВВД):
Закуска(майко!!!): 50 гр. пълнозърнести макарони с 7 гр. масло + заливка от 2 банана(200 гр), 2 яйца и малко канела = запечено в партигрила и намазано с малко мед БОМБА!
добавям към закуската и около 180 гр. кекс с малко кисело мляко(пак се олях)
Обяд: SUSHI FIESTA!!! не помня колко изядох, но не беше чак толкова много...лошото е, че минава време докато ти предложат още и става един накъсан обяд, а това психически[/u] не ми действа добре, защото имам чувството, че съм все гладна след това и айде...5 бисквити с дом. сладко, но от сушито съм предоволна въпреки че е главно ориз...мисля да си направя още такива “фиести”, но с home made sushi :D
Вечеря: 250 гр. супа от коприва + 40 гр. овче сирене + 30 гр. прошуто + 100 гр. ръжено-пшеничен хляб + 30 гр. козе сирене + малко лютеница
В:М:П=66:11:23(2752Kcal - такава цифра не съм виждала досега в графата)
Вода: 750 ml
Тренировка: слаба
ДЕН 4 - по принцип: Longer run (or whatever it is that you like to do–biking, swimming, etc), *Add-on: 1 minute front plank, and 1 minute plank on each side, но аз направих:
5 мин кросово бягане
7 спринта(не много качествени за жалост, щях да повърна докато направя 10)
2 х 1 мин front plank
10 сек plank on each side(не можах да задържа много от тези)
+ разходка от сутринта до обяд
ПП: сладко преди кардио, дори и да е хийт - НЕ
Мнението беше редактирано от TheVikk на 03.04.14 21:42.
Разтягане
Топла вода с лимон
Храна(РБД):
Закуска: печени кюфтета с патладжан и картофи
Междинно: каймака на свареното мляко + 3 ореха
Обяд: свинска пържола с броколи
Междинно: сок от ябълки, джинджифил и магданоз(божествен)
Вечеря: зелена салата с краставички, репички, варени яйца и маслини + малка филийка ръжено-пшеничен хляб, запечена с кашкавал
В:М:П=39:32:29
Вода: около 500 мл +
Rest day! Въпреки това бъхтих с колелото по едни баири и се разходих доста.
Разтягане, вакуумки
Топла вода с лимон
Храна(ВМ-НВД):
Закуска: 300 гр. супа от коприва + 15 гр. орехи + 75 гр. овче сирене + 1 варено яйце(50 гр)
плочка прясно козе сирене(70 гр), намазана с малко масло и поръсена с червен пипер
Междинно: 100 гр. прясно мляко + около 50 гр. каймак + 25 гр. орехи = много добра комбинация
Обяд: около 105 -110 гр. свинско, готвено с 45 гр. кисело зеле + 2 скилидки чесън
Вечеря: същата като обяда само че по-малко кол-во
В:М:П=16:43:41
Вода: 750 мл, а може и повече да стане докато легна
Тренировка: ДЕН 6
3 рунда(без почивка):
100 Jumping Jacks
25 air squats
20 push-ups
Мнението беше редактирано от TheVikk на 04.04.14 21:42.
Гимнастика, вакуумки
Топла вода с лимон
Храна(РБД):
Закуска: 420 гр. супа от коприва + 55 гр. овче сирене + 1 забулено яйце
Междинно: около 25 гр. орехи
Обяд: 50 гр. печени кюфтета + 30 гр. печен патладжан + 30 гр. печени картофи + 15 гр. кашкавал + около 35 гр. лютеница + 80 гр. ръжено-пшеничен хляб
Междинно(час и половина след тренировката): малко сурови фъстъци(около 15 гр), че щях да преритам докато стане лазанята
Вечеря: 2 парчета лазаня(мисля, че това е приблизително 600 гр., утре ще проверя) 8-)
В:М:П=38:32:30
Вода: не знам
Тренировка: ДЕН 7
2 км крос + 2 км хийт(10 спринта по 80 м и 120 м потичване)
Мнението беше редактирано от TheVikk на 05.04.14 21:13.
Разтягане, вакуумки
Топла вода с лимон
Храна(ВВД уж):
Закуска: плодово мляко(28 гр. киви + 125 гр. банан + 80 гр. кисело мляко) с 25 гр. ръжени ядки + за десерт дъвчих пчелен восък
Междинно: 40 гр. киви
Обяд: 2 парчета лазаня(оказват се около 410 гр общо, а не 600 както си мислех)
Междинно(20 мин след тренировка): дъвчих пчелен восък
Вечеря: 100 гр свински пържоли с мед и бира + 130 гр картофена салата с пресен лук + 30 гр патладжани с чесън и копър от консерва(не знам какво друго е слагала баба ми)
В:М:П=50:23:27
Тренировка: ДЕН 8
Модифицирах плана и правих Табата...много ми хареса
8 rounds(20 secs work/10 secs rest) of Jumping jacks(общо по 25 повторения), air squats(по 15), lunges(12), sit-ups с 7- литрова бутилка(10)
Общо по 8 серии от всяко упражнение=16 мин интензивна тренировка... така се запених както когато правя кардио
Мнението беше редактирано от TheVikk на 06.04.14 19:19.
За 7.04
Разтягане
Топла вода с лимон
Храна(ВМ-НВД):
Закуска: 2 бъркани яйца + 45 гр. прясно козе сирене + 10 гр. масло с червен пипер + айран(100 гр. кисело мляко)
Междинно: 60 гр. орехи
Обяд: 150 гр. свинкса пържола в мед и бира + около 50-60 гр. от патладжанената консерва
Вечеря: 90 гр. пържола + 54 гр. боб + 80 гр. кисело зеле + 2 скилидки чесън
В:М:П=16:44:40
Вода: 500 мл +
Тренировка(отчайваща): ДЕН 9
4 rounds:
50 jumping jacks
10 push-ups(едвам от колене с половин амплитуда...много са ми трудни, въпреки че имам напредък в ръцете)
Спринтове по 80 м(общо 4, но можех и още)
Разтягане, вакуумки
Топла вода с лимон
Храна(РБД):
Закуска: 345 гр. лазаня
Междинно: 190 гр. грейпфрут, а по-късно 10 гр. орехи
Обяд: 400 гр. лазаня + 100 гр. баница(ей тука вече чийтнах :D)
Вечеря: 85 гр. свински пържоли + 50 гр. кисело зеле + 50 гр. боб + 2 скилидки чесън
В:М:П=40:29:31
Вода: 1 л
Тренировка: ДЕН 10
5 rounds
20 jumping jacks
10 sit-ups(с 7-литровата бутилка)
5 dips
5 бицепсово сгъване с бутилката(по-скоро импровизация, не се получава много добре с нея, защото е малко неудобна за целта и ми идва тежка)
7 спринта
Мнението беше редактирано от TheVikk на 09.04.14 17:30.
Разтягане + вакуумки
Топла вода с лимон
Храна(ВВД):
Предзакусвално: 300 гр. грейпфрут
Същинска закуска: 200 гр. кисело мляко + 30 гр. ръжени ядки + 8 гр. мед и малко канела
Междинно: 65 гр. банан + 166 гр. ябълка
Обяд: 35 гр. херинга + 35 гр. червен лук + 150 гр. картофена салата
Междинно: 235 гр. банани
Вечеря: 250 гр. боб + 100 гр. бял хляб + около 100 гр. зелена салата
В:М:П=78:10:12
Вода: 500 мл
Тренировка: ДЕН 11
колело около час и половина + 1 front plank
Мнението беше редактирано от TheVikk на 10.04.14 15:07.
За 10.04:
Храна(РБД): боб, патладжани, чесън, свински пържоли, картофена салата, зелена салата, баница, лазаня, орехи, бял хляб
В:М:П=46:32:22
Тренировка: Трябваше да е rest day, но правих табата, а почивката ще я оставя за събота.
8 rounds(20 secs work/10 secs rest) of Jumping Jacks(25), Air squats(15), Push-ups(11,10, после по 9 едвам), sit-ups с бутилката(10)
Разтягане, вакуумки
Топла вода
Храна(ВМ-НВД):
Закуска: 85 гр. свинска пържола в мед и бира + 60 гр. боб + 50 гр. зелена салата с доста зехтин
Междинно: 65 гр. орехи
Обяд: яйца на парцали(нещо като разновидност на бърканите, но много по-добри) с 2 белтъка и 3 жълтъка + 30 гр. овче сирене + 30 гр. синьо сирене(страхотен избор) + таратор(100 гр. кисело мляко + 40 гр. краставица + чесън + 7 гр. зехтин)
Вечеря: около 120 гр. свински пържоли на скара + 80 гр. зелена салата с яйца
Тренировка:
3 rounds:
50 Jumping Jacks
25 air squats
15 push-ups
+ 2-3 обиколки на стадиона за загрявка и 10 спринта
Мнението беше редактирано от TheVikk на 12.04.14 08:31.
Правиш си смес като за бъркани яйца. Намазваш тигана с мазнина, изсипваш сместа, изчакваш 30 сек.-1мин и след това с дървената шпатула правиш пътеки напред и назад, не бъркаш в кръг. И така правиш пътека, изчакваш малко, после още пътеки, и така се получават на места рохки, а на други по-препечени. ;)
Разтягане + вакуумки
Топла вода с мед
Храна(РБД):
Закуска: 33 гр. ръжени + 16 гр. овесени ядки + 10 гр. зехтин + 30 гр. синьо сирене + 40 гр. овче сирене + чубрица и червен пипер
Обяд: около 350 гр. яхния от телешко, домати, бамя, тиквички, зелен боб + 50 гр. ръжено-пшеничен хляб(с малко повече бяло брашно)
Междинно: 2 ябълки(да са около 500 гр. и двете)
Вечеря: ще бъде лазаня
В:М:П= равномерно щеше да е, ако не бях изяла 2 ябълки
Rest day!
Колело за предвижване от точка А до точка Б.
Мнението беше редактирано от TheVikk на 12.04.14 16:02.
Разтягане + вакуумки
Топла вода с мед
Храна(ВВД):
Закуска: Baked banana oatmeal + 1 чаша прясно мляко
Обяд: от яхнията с телешко, домати, бамя, тиквички и боб + филийка ръжено-пшеничен хляб + 3-4 вилици зелена салата
Междинно: 2 ябълки
Вечеря: боб + препечена филийка ръжено-пш. хляб + 3 малки чорбаджийки
Тренировка: ДЕН 15
Карах за кратко колело за предвижване преди тренировката, но въпреки това загрях с 50 Jumping jacks
5 rounds:
20 lunges
10 push-ups
10 dips
5 бицепс сгъв. с 7-литровата бутилка(ама то едно сгъване беше, аматьоркса работа)
Мнението беше редактирано от TheVikk на 14.04.14 15:28.
Разтягане
Топла вода
Храна(ВМ-НВД уж):
Закуска: 200 гр. кисело мляко + 55 гр. орехи + има-няма 5 гр. мед + 2/3 ч.л неподсладено какао на прах
Междинно: още 55 гр. орехи
Обяд: около 75 гр. свинска пържола в мед и бира + около 30-40 гр. от патладжанената консерва
Вечеря: 290 гр. пилешка супа + 2 яйца на парцали с 70 гр. кашкавал и 30 гр. овче сирене и червен пипер
В:М:П=20:53:27
Вода: почти литър
Тренировка: ДЕН 16
Разтягане
7 rounds:
спринтове по 80-90 м
30 Jumping Jacks
Мнението беше редактирано от TheVikk на 15.04.14 18:44.
Разтягане, вакуумки
Топла вода с мед
Храна(РБД):
Закуска: 40 гр. овесени ядки + 20 гр. орехи + 35 гр. овче сирене + 55 гр. прясно козе сирене + 17 гр. зехтин + червен пипер и чубрица
Междинно: около 200 гр. грейпфрут
Обяд: 260 гр. пилешка супа + 160 гр. пиле фрикасе + 20 гр. кашкавал + 15 гр. ръжено-пшеничен хляб
Вечеря: 260 гр пиле фрикасе + 30 гр кашкавал + 30 гр чорбаджиили + 30 гр печен пипер + 40 гр лютеница
В:М:П=36:35:29
Тренировка: ДЕН 17
Зaпочнах с tabata, но на 5-та серия Jumping jacks се отказах. Бях изморена не знам от какво...но няма значение, защото съм предоволна - яздих кон за пръв път за около 5-10 мин. и ми се язди пак (nlove10)
Иначе изпълних:
5 rounds: 10 push-ups, 10 sit-ups(с тежест), 10 air squats
Мнението беше редактирано от TheVikk на 15.04.14 19:44.
За 16.04:
Храна(ВВД): Baked banana oatmeal, прясно мляко, грейпфрут, пиле с доста ориз(бял), патладжан, пилешка супа
Тренировка: ДЕН 18
5 обиколки крос + 10 спринта + 1 мин front plank + 15 сек plank on each side
За 17.04:
Храна(РБД): пълнозърнести макарони, зехтин, овче сирене, чубрица, червен пипер; ябълка; свински пържоли, лютеница, патладжан, чесън, печен пипер; орехи, пчелен восък; пиле фрикасе, краставица, зехтин, маслини, лютеница, хляб грахам, масло
Тренировка: ДЕН 19
1 км физзарядка
3 rounds:
sprint 80 m
30 sit-ups
sprint 80 m
20 air squats
sprint 80 m
10 push-ups(много зле)
Последният спринт беше 60 м.
Мнението беше редактирано от TheVikk на 18.04.14 09:41.
Разтягане и вакуумки
Топла вода
Храна(ВМ-НВД):
Закуска: яйца на парцали в масло и червен пипер + 40 гр прясно козе сирене + айран(140 гр кисело мляко)
Обяд: доста зелена салата с 1 сварено яйце + доста агнешко
Междинно: около 40 гр кашкавал
Вечеря: 1 сварено яйце, поръсена с шарена сол + малко краве сирене
В:М:П=6:47:47
Rest day!
Мнението беше редактирано от TheVikk на 18.04.14 22:16.
За 19.04:
Храна(РБД): импровизиран шоколад(авокадо + какао + мед=вкусотия) върху филийка и половина хляб грахам(беше убийствена закуска); супа от лапад, овче сирене, варено яйце, хляб, масло; 150 гр. козунак, орехи, кисело мляко; около 15 гр. макарони с доста кайма=запечени
Тренировка: ДЕН 21
Не беше много добра, заради козунака следобед.
3 rounds:
60 Jumping Jacks
25 air squats
20 push-ups
6 x sprint 80 m
Христос Воскресе!
Храна(ВВД): грейпфрут; 150 гр. козунак, кисело мляко; зелена салата(с яйца), кафяв ориз със зеленчуци на уок(по китайски, има и яйца), агнешки бут,(общо около 2-3 яйца за деня); свинска пържола + китайската гарнитура
Тренировка: ДЕН 22
Tabata intervals
8 rounds: Jumping jacks(23)
push-ups(9,9,8,8,8,8,7,7)
sit-ups с тежест (9)
plank on each side - да, ама нямаше да мога да издържа цели 8 рунда от всяка страна и направих по 4 за всяка=обшо 8(трябваше да се захвана с front plank - с него и 1 мин мога)
+ каране на колело за предвижване
Разтягане
Топла вода с лимон
Храна(ВМ-НВД):
Закуска: 1 варено яйце, биволско сирене с червен пипер и олио, кашкавал, четвърт краставица
Обяд: супа от коприва с малко фиде, много овче сирене и 2 яйца
Междинно: 5 ореха
Вечеря: като обяда, но само с 1 варено яйце
В:М:П=15:60:25
Тренировка: ДЕН 23
Физзарядка с 100 jumping jacks
5 rounds:
20 lunges
15 push-ups
10 chair dips
5 x бицепсово сгъване(някакво подобие) с 7-литровата бутилка(понеже е неудобна за тази цел и ми е малко тежка, като че ли не се получава добре това упражнение)
+ 8 спринта по 60 м този път, тъй като бягах на друго място, а не на стадион
Мнението беше редактирано от TheVikk на 22.04.14 17:11.