15.04.14
16:06
не, че съра беше много културен спрямо когото и да е.. аз не чух да каже ‘’Ние паднахме, защото не играхме добре’’ винаги беше ‘’Съдията това, дузпа, тъч, пясъчна буря в Судан’’ ;)
щото 100млн са нещо в днешно време...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 15.04.14 16:13.
САФ създаден мулти-милиардна индустрия от футболен отбор!!!
От средняци (през 80те години) ги направи машина за победи, титли, купи и пари...за период от 30 години!!! Имаш ли идея колко усилия, постоянство и класа трябват за това?
Под негово ръководство излязоха играчи от световна величина.
Да не говорим за лоялността му към отбора, играчите и феновете!
За това винаги ще го уважавам!
А това какво е говорил за пред масите - това са глупости.
15.04.14
16:27
Черно Море Варна ще ги пръсне!
15.04.14
16:30
казано от Kenny на 15.04.14, 15:17:
казано от James Hinks на 15.04.14, 15:01:
Хубаво си поговорихте за футбол, сега давайте за чалга :D
Като чуя за футбол и винаги се сещам за парите, които се въртят там, и риторично се питам що за спекула.
Според мен футбола на нивата на ШЛ е стабилно залагания, реклами, пране и медикаменти:)
Иначе като игра, сам по себе си, е хубаво нещо.
Мда, само в бетфеър залозите за осминафинал стигат 15-20 млн. евро...кой знае по азиатските борси и на черно...може всеки да си направи изводи :)))
15.04.14
16:31
казано от Joe Musashi на 15.04.14, 16:30:
Баш в азиатските май се въртят големашките игри ... спомням си дето промениха часовете за барса и реал преди няколко години, за да съвпада праймтайма в Азия.
Мнението беше редактирано от Kenny на 15.04.14 16:32.
16.04.2014 г.
Тренировка 5 - Бутащи (силова)
Загрявка:
Загрявка на лакти и китки а ла Вик.
Повдигане на щанга от лег - 20х20, 10x70, 10х70 кг.
Преден клек - 10х0, 10х40 кг.
Раменна преса от стоеж с прав лост - 10х20 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Преден клек - 3х100 кг.
Раменна преса от стоеж с прав лост - 3х70 кг.
Работни серии:
1.1. Повдигане на щанга от лег - 2+1х165, 3х160, 2+1x160, 2х160 кг.
1.2. Преден клек - 3х120, 3х120, 3х120, 3х120 кг.
1.3. Раменна преса от стоеж с прав лост - 3х85, 3х85, 2х85, 2х85 кг.
2. Суингове до вертикала - 19х50 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.
Обобщение за тренировката:
Днес доста слабо, особено лежанката. Оказа се, че като стигнах до работните серии, в залата освен мен имаше само жени, затова помолих жена ми да ме пази. На първата серия щеше да ме пребие, но после се подобриха нещата. :)
Раменната преса прилично. На клека 120 вече ги усещам, пък макар и плитко. За отбелязване е, че за втори път не слагам фитили. Левият лакет започва да се обажда вече, но засега не толкова, че да прибегна пак до тях.
Добавки:
1. Към 9 - 8 капсули Herbal Burn на Pure.
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulkpowders, 2 грама L-arginine на Now, 2 капсули Herbal Burn на Pure.
3. По време на тренировката - 2 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 10 мл FlexCode, 4 капсули ZMA на ON.
Храна:
1. Към 8 - две чаши мляко с нес.
2. Към 12 - купичка супа топчета, салата домати и краставици, пилешка каша, чаша мляко с нес.
3. Към 18 - две дози протеин.
4. Между 19 и 21 (план) - ще дояждам разни работи, за да поосвободя място в хладилника. :) Отворих си и червено винце.
Обобщение за деня:
Днес работих от нас. Доста неща изникнаха, но нищо, с което да не съм се справял безчет пъти. :)
казано от Boby_ на 16.04.14, 19:02:
...Левият лакет започва да се обажда вече, ...
Изтърпи още известно време, ще се подобри положението, ще видиш.
17.04.14
10:36
Или ще се влоши...
казано от Vic на 17.04.14, 10:34:
казано от Boby_ на 16.04.14, 19:02:
...Левият лакет започва да се обажда вече, ...
Изтърпи още известно време, ще се подобри положението, ще видиш.
казано от James Hinks на 17.04.14, 10:36:
Или ще се влоши...
Или пък няма да се промени. :)
Шегата настрана. В момента клякам плитко и с леко и поради тези две причини тежестта не ме навежда много, съответно натоварването върху ръцете не е голямо. Засега ще продължавам така, пък ще видим дали възпалението или адаптацията ще надделеят. Ще си проличи. :)
17.04.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 7 - 2 капсули Herbal Burn на Now.
2. Към 18 (план) - 2 капсули Herbal Burn на Pure, 10 грама рибено масло, 10 мл Flexcode, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
3. Преди лягане (план) - 4 капсули ZMA на ON.
Тоя Herbal Burn не прави абсолютно нищо засега - първите два дни имах усещането, че влияе на апетита, но след около седмица вече е очевидно, че няма подобно нещо. А понеже е и евтин, дисциплиниращата му роля също не се проявява. :) Нещо май и тая година нещата вървят към още един тюлен на плажа. А казват, че дивият живот в Черно море бил на изчезване...
Храна:
Планирам около 20 часа фастинг (прекъснат от чаша мляко с нес сутринта). Храната ще я мисля довечера - имам парче размразено конско, та се чудя какво да го правя.
Обобщение за деня:
Гадно време, но пък настроението бива. Не ще да е заради почивните дни, защото вероятно ще се наложи да поработя поне един от тях. Но все пак друго си е да поспиш до късно и да не се налага да ходиш до офиса. :)
18.04.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 9 - 2 капсули Herbal Burn на Now.
2. Към 18 (план) - 2 капсули Herbal Burn на Pure, 10 грама рибено масло, 10 мл Flexcode, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
Храна:
1. Към 9 - две чаши мляко с нес.
2. Към 11 - кюфтенца, домати, пилешко шишче, рулце с шунка, палачинка с пълнеж от сирене, малко еклерова торта.
3. Към 17 - печен свински бут, една бира.
4. Между 19 и 21 (план) - пиле със зеле.
Обобщение за деня:
Преди обед ходихме на детски рожден ден на племенницата. После пазаруване, а следобед опразних и почистих бидона с киселото зеле. Сега ме чака в коридора заедно с шейната на детето да ги сваля към мазето. :) Срам и резил - кисело зеле по Великден, ама тоя калиев сорбат прави чудеса (т. е. убива всичко живо) - каквото беше останало, си беше стегнато и напълно годно за консумация.
Покрай всичко това отложих тренировката за утре. Взе да ми се случва доста често. Ще трябва да се постегна след празниците.
казано от Boby_ на 18.04.14, 17:37:
Срам и резил - кисело зеле по Великден
Аз още имам едно шише сок в хладилника...страх ме е да го отворя :D
Мнението беше редактирано от Петър на 18.04.14 17:46.
казано от Boby_ на 18.04.14, 17:37:
Срам и резил - кисело зеле по Великден, ама тоя калиев сорбат прави чудеса (т. е. убива всичко живо) - каквото беше останало, си беше стегнато и напълно годно за консумация.
Ние тази година за сефте пробвахме по мое настояване с калиев сорбат, уж като по-безвреден, но нещо зелето много бързо омекна, та го набухахме пак с натриев бензоат, както правим всяка година. Уж вярно сметнах дозата, но знам ли, може нещо да съм объркал или пък самият консервант да не е бил качествен...
Натриевият бензоат променя вкуса на зелето и го усещам доста силно дори в малка доза. При калиевия сорбат това го няма и затова се примирявам с поомекнали зелки. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 18.04.14 23:44.
19.04.2014 г.
Тренировка 6 - Дърпащи (силова)
Загрявка:
Мъртва тяга - 8х20, 8x70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Мъртва тяга - 6х120, 3х170 кг.
Набирания с раменен надхват - 4.
Работни серии:
1.1. Мъртва тяга (без фитили, без колан) - 3x205, 3х205 (надхват), 3x220 (кръстосан хват с дясна ръка отгоре), 3х220 (кръстосан хват с лява ръка отгоре) кг.
1.2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 3х32, 3х32, 3х32, 3х32 кг.
1.3. Гребане с дъмбел - 7х72, 6х72, 6х72, 6х72 кг.
2. Суингове до вертикала - 13х50 кг.
Тренировка в трисети.
Днес лек напредък в сравнение с предната седмица - на 220 двете тройки сравнително леко станаха. Другата седмица - 225.
За пръв път дърпах с лост Елейко, което Тони докара отнякъде. Доста по-здраво държи хватът с него, но пак на 205 се опитва да ми отваря пръстите, затова на 220 беше с кръсосан с размяна на ръцете.
Тъкмо се позарадвах на тягата и Сашо Александров ме върна обратно на мястото ми - двойка на 265 от човек с контузен кръст, 8 години по-стар от мен и на всичко отгоре с 20 кг по-лек. :) Вярно, в прав текст си казва, че взима нещо повече от добавки, но това не омаловажава резултатите му. Както вече съм казвал, винаги ще има някой по-як. Затова се зареждам положително от такива неща, вместо да завиждам - далеч по-продуктивно и приятно е.
Добавки:
1. Към 9 - 2 капсули Herbal Burn на Pure.
2. Преди тренировка - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now, 2 капсули Herbal Burn на Pure.
3. По време на тренировката - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 10 мл FlexCode, 4 капсули ZMA на ON.
Храна:
1. Към 9 - чаша мляко с нес, две филийки пълнозърнест хляб, шунка, кашкавал от овче мляко, домати.
2. Към 12:30 - парче козунак, две дози протеин.
3. Между 15 и 20 (план) - днес и утре няма да се ограничавам - ще се яде и ще се пие.
Блага беше донесла в залата козунак нейно производство и опитах едно парче след тренировката. Няма да кажа, че беше хубав като за първи опит, защото така ще омаловажа резултата - беше си хубав като за който и да било опит. :)
Днес пък жена ми меси козунаци цял ден, макар че нейните са малко по-сложни - плетени, с плънка от какао, орехи, захар и коняк и изобщо стават много хубави - ароматни, на конци (а не на трохи, както когато не са месени достатъчни), с хрупкава коричка и мека вътрешност. Абе страхотия. Прекият път към диабета... Добре, че са много трудоемки и ги прави само веднъж в годината.
Чакай, че ги похвалих много, а още не са готови. Май за последните 20 години само веднъж не са се получавали, но кой знае... :)
Обобщение за деня:
Аз май всичко вече разказах. :) Козунаци, тренировка, почивка... Чудя се дали следобед да се захващам с аквриума или да оставя за понеделник, ама май ме мързи прекалено.:)
19.04.14
13:48
казано от Boby_ на 19.04.14, 13:39:
19.04.2014 г.
Храна:
1. Към 9 - чаша мляко с нес, две филийки пълнозърнест хляб, шунка, кашкавал от овче мляко, домати.
2. Към 12:30 - парче козунак, две дози протеин.
3. Между 15 и 20 (план) - днес и утре няма да се ограничавам - ще се яде и ще се пие.Днес пък жена ми меси козунаци цял ден, макар че нейните са малко по-сложни - плетени, с плънка от какао, орехи, захар и коняк и изобщо стават много хубави - ароматни, на конци (а не на трохи, както когато не са месени достатъчни), с хрупкава коричка и мека вътрешност. Абе страхотия. Прекият път към диабета... Добре, че са много трудоемки и ги прави само веднъж в годината.
Чакай, че ги похвалих много, а още не са готови. Май за последните 20 години само веднъж не са се получавали, но кой знае... :)
Боби вкъщи е същата история. Понеже винаги за Великден са се правили домашни козунаци, купени не ям. Не знам защо, но козунаците от магазина, ми имат вкус на сапун/не че съм ял сапун и имам представа какъв е точно вкусът му, но така го определям/
Тоест не съм ял козунаци от миналия Великден и сега така се готвя, че нищо чудно да свърша в спешното от проблеми с панкреаса :)
19.04.14
18:42
Ех, а аз домашни козунаци не съм ял от дете...има няма 30 години... :(
19.04.14
18:53
казано от James Hinks на 19.04.14, 18:42:
Ех, а аз домашни козунаци не съм ял от дете...има няма 30 години... :(
Бих ти пратил, ама докато стигне до тебе няма да мяса на нищо. Това им е лошото на домашните истории, че са от истински продукти и бързо се развялт/съхнат.
19.04.14
18:56
Аз да ти кажа, че и сух мога да го ям - кисна в прясно мляко и ям. Вчера и днес два гадни магазински съм изял така, с 1,5 литра мляко :D
Мнението беше редактирано от James Hinks на 19.04.14 18:56.
19.04.14
19:00
Тогава нямаш проблеми! Пиши ми едно съобщение къде да ти го пратя :)
19.04.14
19:06
Зависи с какво ще го пращаш :)
19.04.14
19:09
С боядисани яйца и спийди :)
П.П. Сории на Боби за спама
20.04.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 9 - 2 капсули Herbal Burn на Now.
2. Към 18 - 2 капсули Herbal Burn на Pure, 10 грама рибено масло, 10 мл Flexcode, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
3. Преди лягане - 4 капсули ZMA на ON.
Храна:
Днес направо е срамота да описвам храна, а и част от нещата определено не ги помня. :)
Обобщение за деня:
Сутринта ходене при една баба, после оправяне на аквариум, след това - още едно гости с плюскане...
После пък решихме на бутилка вино и малко уиски да играем баскетбол с голямата щерка и гаджето й. Голяма грешка! 2-ма на 2-ма ги бихме с много, после играхме аз и едно от по-малките деца срещу три 16-годишни хлапета. Пак ги бихме и то уж без много зор - без да скачам за чадър и без да стрелям от трапеца, че не беше много честно иначе. Обаче като изстинах, направо стана страшно - и двете колене са леш, особено лявото (болното). В момента едва ставам от канапето. Ще видим утре какво ще е положението, но определено се надцених и направих глупост и то не заради пришките - те ще минат за два-три дни. При всички случаи ако ще играя баскетбол с децата, ще трябва да сваля десетина кила и коляното да се възстанови напълно (ако изобщо това е възможно вече).
П. П. Челси, Кристъл Палас, Нюкасъл... Само това остана. Днес Пуул доста ми опънаха нервите и сами си направиха мача труден, но все пак трите точки са най-важни в момента.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.04.14 22:39.
казано от James Hinks на 19.04.14, 18:56:
кисна в прясно мляко и ям.
Любимо. Мислих да не барам мляко, ама покрай козунака нема как, оно си сака млеко :D
21.04.2014 г.
Тренировка 7 - Бутащи (обемна)
Загрявка:
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 10х10, 10х12 кг.
Повдигане на прав лост от лег с тесен хват - 8х20, 8х60 кг.
Адаптация:
Раменни преси от стоеж с дъмбели - 6x20 кг.
Повдигане на прав лост от лег с тесен хват - 6х90 кг.
Работни серии:
1.1. Раменни преси с двупудовки от стоеж - 7х64, 6х64 кг. (тежестта е за двете)
1.2. Повдигане на прав лост от лег с тесен хват - 10х110, 6х120 кг.
2.1. Повдигане на дъмбели от лег - 6х104, 8х104 кг. (тежестта е за двата дъмбела)
3.1. Кофички с доп. тежест (на широка успоредка) - 8х32, 8х32 кг.
3.2. Раменни преси с дъмбели от седеж (с хват, перпендикулярен на тялото) - 8х30, 8х30 кг.
3.3. Разгъване с дъмбели от седеж с гърди, опрени в коленете - 8х30, 8х30 кг.
5. Суингове до вертикала - 15х50 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в двусети.
Мислех лекичко да раздвижа и краката, но като легнах на легпресата, дори не можах да си сгъна краката, за да бутам. Иначе горната част днес като часовник - не ме боля нито дясното рамо, което понякога се обажда, нито пък нещо друго.
Добавки:
1. Към 9 - 2 капсули Herbal Burn на Pure.
2. Преди тренировка - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now.
3. По време на тренировката - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
5. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 10 мл FlexCode, 4 капсули ZMA на ON, 2 капсули Herbal Burn на Pure.
Храна:
1. Към 9 - две чаши мляко с нес, козунак.
2. Към 13- две дози протеин, козунак.
3. Между 14 и 17 - бири, пица, плескавици, свински шишчета, зелева салата, боб с лютеница...
4. Между 19 и 21 (план) - въпреки цялото плюскане по-рано, денят още не е свършил...
След тренировката с жена ми и Блага на биричка и скара в НСА.
Обобщение за деня:
Днес нямам какво друго да споделя, освен трагичното състояние и на двете колене - дясното е подуто като топка за боулинг, а лявото - съвсем малко по-малко. Едва ходя и краката ми буквално се подгъват под мен. Днес имах желание да раздвижа и краката,но се отказах още преди сериозно да се опитам. Май се приближавам с едри крачки към локалните инжекции кортикостероиди... :(
Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.04.14 17:21.
21.04.14
22:33
Дай им поне две седмици пълна почивка. Това надуване може и да е от т. нар. “претоварване”, както се получава и при глезените.
21.04.14
23:27
Той човека си знае от какво е ..
казано от kaloyan на 21.04.14, 23:27:
Той човека си знае от какво е ..
Определено си знам от какво е. Мисля, че най-учтиво те бях помолил да не се обаждаш в дневника ми. Както виждаш, отвръщам ти със същото.
казано от Von Suthaus на 21.04.14, 22:33:
Дай им поне две седмици пълна почивка. Това надуване може и да е от т. нар. “претоварване”, както се получава и при глезените.
Определено добре ги “намачках” онзи ден с баскетбола - час и половина скачане за пръв път от 10 години на човек 110 кг май не е шега работа. :) Точно така и ще постъпя - в залата ще наблегна на гърди, гръб и раменен пояс, ще изключа за известно време (две седмици, а ако успея да се удържа, може и малко повече) всякакви упражнения, включващи краката (клек, тяга, високи изтегляния, бедрени екстензии и т. н.), като ще гледам да запълня празнините в тренировките с работа за пояс и корем (планкове, колелце, хиперекстензии и др.).
Цялата тази простотия се появи за пръв път миналата есен при едно тичане за самолет между два терминала на голямо летище. Сега пак от подобен тип динамично натоварване се обостря. Както каза д-р Лозанов, хрущялът е леко поизносен и подобни претоварвания вече се “наказват” с излив на течност. Въпросът е, че това обикновено е придружено и с леко възпаление, а аз не му давам да мине добре и съответно течността не само да се резорбира, а и да спре да се отделя. Много ми се ще да играя баскетбол уикендите, но трудно мога да си представя нещо по-травмиращо за коляното в това му състояние в момента. :)
22.04.14
10:47
Принципно екстензиите и сгъването може да имат и благотворен ефект - много леко, бавно, със задържане горе, 4-5 десетки на крак, колкото да раздвижваш ставата, не за спортни цели.
казано от Von Suthaus на 22.04.14, 10:47:
Принципно екстензиите и сгъването може да имат и благотворен ефект - много леко, бавно, със задържане горе, 4-5 десетки на крак, колкото да раздвижваш ставата, не за спортни цели.
Точно бедрените екстензии са едно от упражненията, върху които ми пада основното подозрение за предишното обостряне на проблема. Прояви се най-силно, откакто започнах да ги правя със свободна тежест и да напъвам на тях. Но за раздвижване наистина може да правя с лекичко - в Лъкито тъкмо има нова машина, която е доста по-удобна от предишната.
22.04.14
11:12
И аз залагам на свободната тежест. Едно е да виси на крака и да разтяга и да иска стабилизиране от пасивните структури, друго е само да разгъваш бутайки.
Боби, пробвай 2 месеца с по 1200 мг на ден S-аденозилметионин. Скъпичък е, но пък май е най-мощното средство за ставни проблеми.
казано от James Hinks на 22.04.14, 11:12:
Боби, пробвай 2 месеца с по 1200 мг на ден S-аденозилметионин. Скъпичък е, но пък май е най-мощното средство за ставни проблеми.
Благодаря, Сашо! Ще пробвам непременно.
Поръчах вече от САЩ на приемлива цена (над четири пъти по-ниска от тази тук) - 30х400 мг (което ще стигне за десет дни при 1200 мг на ден) излизат 22 долара и нещо с доставката. 70 долара за месец не е малко, но ако има ефект, ги давам, без да се замисля дори.
Лошото е, че сега трябва да чакам 2-3 седмици да дойдат, а тук няма дори и от скъпия 30х100 мг, за да започна междувременно.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.04.14 11:41.
22.04.14
12:50
Прочети изследванията и мисля, че няма да се чудиш колко още да си поръчаш...
Мнението беше редактирано от James Hinks на 22.04.14 12:50.
казано от James Hinks на 22.04.14, 12:50:
Прочети изследванията и мисля, че няма да се чудиш колко още да си поръчаш...
:) Това беше първото, което направих. Има няколко, в които се сравнява SAMe с различни НСПВС при пациенти с осеоартрит и други възпалителни заболявания на ставите. При повечето след натрупване (след 4-тата седмица) SAMe показва намаляване на болката и другите симптоми, сравнимо с това от нестероидните противовъзпалителни, но без страничмите им ефекти. Но има и едно-две проучвания, в които го сравняват с плацебо и там не показва значими разлики.
Общо взето изглежда доста обещаващо. Поръчал съм едномесечна доза, ще поръчам и за още месец, като го започна, ама все пак да не се събира всичко на една заплата. :) Мисля да вземам поне 2 месеца 1200 мг на ден, а после да намаля за още известно време на 400, но нека първо пристигне.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.04.14 13:44.
22.04.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 7 - 2 капсули Herbal Burn на Now.
Храна:
Планирам 21 часа фастинг, като след това ще хапвам агнешко със спанак. Ще ми се и НВД-то да постегна, но няма как да стане това с още останал домашен козунак...
Обобщение за деня:
Сутринта минах на контролни прегледи при офталмолог, невролог и вътрешни болести. Има някои неща, които изискват внимание, но не е тук мястото да навлизам в подробности. Утре ще видим какви ще са и лабораторните резултати, но там не очаквам изненади - скоро си пусках най-важните неща и бяха в норма.
Като казах на невролога, че имам остеохондроза на L5-S1, се разговорихме за фитнеса. Почти се скарах с него. Аз му обяснявам как укрепването на еректорите и като цяло на ядрото отнема от напрежението върху гръбнака и намалява компресията и че ако се подходи разумно, тренировките с тежести могат много да облекчат подобни проблеми, той ми повтаря като папагал, че не трябвало да се напрягам. Тази реплика я повтори сигурно десет пъти. Накрая викам “дай да минаваме през пипането на носа с пръст и да приключваме” и така набързо завърши прегледът.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.04.14 15:10.
казано от Boby_ на 22.04.14, 15:10:
... Накрая викам “дай да минаваме през пипането на носа с пръст и да приключваме” и така набързо завърши прегледът.
Култово! :D (rock)
Ти па си намерил с невролог да спориш за тренировки... “няма да дигате повече от 5кг... до края на живота си” (dull)
22.04.14
19:43
То и аз като имах болки в шийната област ходих на невролог и от вратата ми каза ‘‘6месеца без тренировки’‘
казано от gotcha на 22.04.14, 19:35:
Ти па си намерил с невролог да спориш за тренировки... “няма да дигате повече от 5кг... до края на живота си” (dull)
3,три!На мен ми казаха 3 кг :D
казано от Vic на 22.04.14, 15:53:
казано от Boby_ на 22.04.14, 15:10:
... Накрая викам “дай да минаваме през пипането на носа с пръст и да приключваме” и така набързо завърши прегледът.
Култово! :D (rock)
Носопоказалечна проба! Хубаво, че не си му казал S4 да провери :D Скорошно заздравяване!