12.04.14
21:59
Тука в Пловдив поздрави не ядем и не пием!
П.С. еййййй... глей как кораво ти започва новата страница! :D
Мнението беше редактирано от Тала-съм на 12.04.14 21:59.
Неделя- ден без тренировка.
Равносметката от снощи:
Уж беше само за едно питие..как ме излъгаха пак (wasntme) . От клуба - луп в чалгатеката... няколко малки, 2 води, студен чай, една бонбона Рафаело, 1 шот, 100гр. сурово кашу..цигари.. (tmi)
Прибрах се към 3.30ч. ( ама можех и още) прясна росна..тихичко отключвам..на пръсти влизам - моя буден - гледа филм. Баси ..само дето се старах (dull)
Спах по-малко от 4 часа. Едва издържах на работа. Сърчицето ми спеше..и душичката ми спеше..
..само да се бях родила спяща красавица..
13.04. Храна:
9.00ч. 1 банан, кафе с мляко
12.30ч. 1 краставица, малка консерва риба тон филе в собствен сос
14.30ч. 300гр. ягоди, 1 киви
19.00ч. амарант със сирене и маслини
Ще дописвам..
21.00ч. 1 банан
Супер сили от супер храни : чиа, чага, мака, рейши, какаови зърна, пчелен прашец, мед, пробиотик с коластра, спирулина, хлорела
П.С. Злати, ще намина аз някой ден през Пловдив..да ме изведете да видя как ядете и пиете там :P
Мнението беше редактирано от Stela на 14.04.14 23:31.
15.04.
Ставане: 9.00ч.
Тренировка 10.00ч. Бицепс и трицепс
Разгряване: кростренажор, стави мави
В супер серии; 3x12
1. Трицепсово разгъване на скрипец с къс лост
2. Бицепсово сгъване с крив лост
В супер серии 4x12:
3. Трицепс на машина
4. Бицепсово сгъване с дъмбели ( 5кг,5кг,6кг,6кг)
В супер серии 5x10:
5. Трицепсово разгъване с една ръка в подхват
6. Бицепсово сгъване с една ръка зад врат
Кардио: пътека 21 мин.( бягане:вървене)
Корем: повдигане на швейцарска топка с крака от постелка 5x20
Храна:
12.00ч. омлет от 4 щастливи яйца, плочка сирене, 10 маслини, 1/2 краставица
13.00ч. кафе с мляко
16.00ч. 1 банан
17.00ч. рибена чорба, 6 бр. суши; мляко с нес
20.00ч. 150гр. ягоди
22.30ч. 1 скумрия на скара; 1/2 краставица
23.30ч. 3 ябълки
Супер сили от супер храни: чиа, чага, мака, рейши, спирулина, хлорела, пробиотик с коластра, пчелен прашец, мед
Бая поспах днес и цял ден ходя подпухнала като мекица.
Иначе хубава и стегната тренировка се получи. Обичам суперсериите, защото няма време за приказки и риск от разводняване. Тренирах на гладно ( не нарочно, просто си забравих банана (dull) ). Всъщност сутрин си пия част от супер храните, но не знам дали се брои (wasntme)
Ставане: 8.00ч.
Тренировка 11.30ч : Крака
Разгряване: пътека, стави
1. Пълен клек с щанга 1x15@20kg 1x15@30kg 1x15@40kg
2. Лег преса
* пръсти в страни 4x12@40kg + килата на пресата ( не знам колко тежи)
* събрани стъпала 4x12@40kg + килата на пресата
3. Смит машина
* 4x15 клек до земя
* 4x15 широк разкрач, стъпала встрани
4. Наклон напред с щанга, тесен хват 4x12
5. С щанга широк хват
6. Полуклек с щанга 1x12@70kg 1x3@100kg
Кардио: пътека 20мин. (бягане, вървене)
Корем:
1. Повдигане на крака от стенд 3x15
2. Преси от обратна лежанка 3x20
Малко разпокъсах клякането с щанга, почнах го в началото и после завърших и края с него, но нямаше как. Тренерът често е зает с момичетата, които готви за съзтезанието в Пловдив, и нямаше кой да ме пази, ако бях продължила.
Естествено, накрая нямах никаква сила за 100-те кила и направих една срамна 3-ка (dull)..
Храна:
8.30ч. 1 бонбона Моцарт;
10.30ч. 1 банан; 2 лъжици тахан с 1 лъжица мед; мляко с нес
11.30ч. Тренировка
14.00ч. суроват. протеин с вода
15.00ч. 1 кисело мляко с овесени ядки, мед и канела
17.00ч. 1 банан
20.00ч. 2 св.котлета на тиган без мазнина, хрупкава пиперка, 1 краставица, десетина маслини; бяло вино;
По-късно ягоди..
Супер сили от супер храни: чиа, чага, мака, рейши, спирулина, хлорела, пробиотик с коластра, пчелен прашец;
Успях да отметна няколко досадни задачки. Сутринта посетих най - накрая личния лекар. Взех си направление за гастрото и вече няма мърдане от противното изследване. Остава само да координирам нещата с него. Иначе кръвното ми е ниско, а урината ми е концентрирана - явно течностите са ми малко.
От 17.00ч. съм на козметична процедура и така..почивният ден се изтърколил..
П.С. Открих, че вчера съм си изгубила сл.очила ;(. Робувам на вещите и всичко мое, ми е безкрайно скъпо. Знам че е меркантилно и повърхностно, но това е положението. Сега не мога да си намеря място от яд. Подлудявам! Нещо такова може да ме събори за няколко дни.. баси..
Мнението беше редактирано от Stela на 15.04.14 20:05.
15.04.14
15:36
Купи си нови :)
казано от charlie brown на 15.04.14, 15:36:
Купи си нови :)
Чакай, първо ще ги жаля седмица (wait)
15.04.14
16:12
Моите така си ги жалих от август до февруари. И после ги намерих в колата.
Само в колата не съм търсила още, но щом се върне моя, ще го направя. Иначе прерових всички дамски чанти, сака за фитнеса, дори в ботушите си погледнах..странното е, че калъфът им, е тук, а тях ги няма..
Баси. Два пъти баси.
Намериха се - на работа съм ги била забравила (whew).
Знаех си, че съм добро момиче, и няма как да ги загубя. А и откакто ме разболя, оня горе, ми е длъжник :D
казано от sapuna на 15.04.14, 18:00:
На главата си провери ли? :D
Ииии Сапунче, ако беше видял сълзичката в оЧото ми, нямаше да се подиграваш така..
16.04
Ставане: 8.45ч.
Тренировка 10.00ч: Рамо
Разгряване: кростренажор, стави
1. Раменни преси с дъмбели 4x10@7,5kg
2. Арнолд преси с дъмбели 4x10@7,5kg
3. Разтваряне в страни с гири;пирамидално 3x7@ 3kg 4kg 5kg
4. Повдигане напред с гири; пирамидално 3x7@ 3kg 4kg 5kg
5. Разтваряне на ръце ( малка амплитуда) с дъмбели , със задържане 3x10
6. Повдигане на крив лост напред 3x10
7. Задно рамо с дъмбел; с една ръка, от лежанка; 3x12@3kg
8. Повдигане на дъмбели, които държа зад тялото, назад и нагоре 3x12
Кардио: 10мин. пътека(бягане,вървене) + 10мин. степер
Не съм много сигурна в последователността на упражненията и броя на сериите...нали помня само до три неща :D
Иначе нормална тренировка. Усетих напрежение в лявото рамо, навярно не съм загряла качествено (dull)
Ааа, имам и мускулна треска на дупето и бедрата.
Храна:
9.30ч. 1 банан, кафе с мляко
12.00ч. суроват.протеин с вода (след трен)
13.00ч. 1 кисело мляко с овесени ядки
16.00ч. 1 банан
17.00ч. 1 хрупкава пиперка с плочка сирене, 10 маслини; 300гр. ягоди ( трябваше да има и едно авокадо, но то нещо даде фира :D )
22.30ч. пил.дробчета на тиган, варен ориз, бяло вино;
23.30ч. лъжица тахан; ягоди
Супер сили от супер храни: чиа, спирулина, хлорела, пробиотик с коластра ( свърши ми медът и не мога да си пия шейкът от гъби и корени, докато не ми донесат нов )
Мнението беше редактирано от Stela на 17.04.14 00:38.
Стеленце ,дай жокер за номер 8 плс!Хакен или нещо ново /за мен ново искам да кажа /визираш?
По тренировката - горките ти раменца!
Браво! ;)
казано от sapuna на 17.04.14, 00:16:
Стеленце ,дай жокер за номер 8 плс!Хакен или нещо ново /за мен ново искам да кажа /визираш?
По тренировката - горките ти раменца!
Браво! ;)
Ох, добре че попита Сапунче, че гледам съм писала щанга, а то е дъмбели :D Сега сигурно ще се сетиш де..
Не знам как се казва, но с две думи държа дъмбели зад тялото и повдигам назад и нагоре, без да мърдам раменете..движението става от лактите сякаш..
Ако не се сетиш, утре съм в залата и ще снимам, че както обяснявам.. :D
Мнението беше редактирано от Stela на 17.04.14 00:45.
Работиш по трапеца значи ,ах тиииииии ...... давай нов аватар! ;)
Мнението беше редактирано от sapuna на 17.04.14 00:49.
Гледам да не го закачаме често, че малко му трябва..а не искаме да загубим женствеността :P
Скоро ще щракна някоя друга снимка, да видим как вървят нещата..вървят ли въобще.. :D
17.04.14
01:00
И да има хванато под кръста, моля... :)
казано от Херцог Трън на 17.04.14, 01:00:
Не очаквай кой знае какво под кръста Херцогче :D
Краката особено - болна тема. Все още имаме различни виждания с тренера- аз искам още малко да отслабнат бедрата, харесвам луфт, той иска да качвам..(dull) Искам дупето да е малко и стегнато, но да не е качено на кръста :D Абе луда работа..
казано от Stela на 17.04.14, 12:25:
казано от Херцог Трън на 17.04.14, 01:00:
Не очаквай кой знае какво под кръста Херцогче :D
Краката особено - болна тема. Все още имаме различни виждания с тренера- аз искам още малко да отслабнат бедрата, харесвам луфт, той иска да качвам..(dull) Искам дупето да е малко и стегнато, но да не е качено на кръста :D Абе луда работа..
Ех крака, бедра... - трудно е, мамка му... (headbang)
17.04.
Ставане 9.00ч.
Тренировка: Гръб и гърди
В последователни серии:
1. Придърпване на вертикален скрипец пред гърди; супиниран хват
2. Флайс от хоризонтална лежанка с дъмбели 7,5
В последователни серии:
3. Придърпване на хоризонтален скрипец
4. Гърди на машина
В последователни серии:
5. Флайс от наклонена лежанка с дъмбели 10кг
* Останалите 2 упражнения и въобще бройките и сериите, не се сещам (wasntme)
Кардио: 20мин. пътека (ходене, вървене)
Корем:
4x20 преси на постелка
4x20 корем на машина
Храна:
9.30ч. 1 банан, кафе с мляко
12.00ч. омлет от 4 щастливи яйца, плочка сирене, 1/2 краставица
15.30ч. 1 кисело мляко с овесени ядки
17.30ч. 1 козунак 400гр. ( да се чете цял козунак (tmi)) ; кафе с мляко
22.30ч. 250гр. ягоди с рожков; 2 лъжици тахан с малко мед ( друго не заслужавам)
Супер сили от супер храни: чиа, спирулина, хлорела, пробиотик с коластра
Нещо се чувствах отпаднала. Болки в мускулите, ставите, главоболие, гърло, нос..пълна програма. Явно ме атакува вирус :(
Мисля да не се давам..или поне не без битка. Изпих няколко нурофена колд молд нещо си..
Ден без тренировка
Ставане: 7.45ч.
Храна:
8.00ч. 1 бонбон Моцарт
10.30ч. 1 банан
12.00ч. 1 кисело мляко с овесени ядки; кафе с мляко
15.00ч. 1 билков чай, протеиново десертче
18.30ч. парче кашкавал, 7 маслини
20.30ч. ( сега ще готвя) пресни картофки с копър на фурна; печени тиквички; може би плочка сирене;
по-късно ягоди..
Супер сили от супер храни: чиа, чага, мака, рейши спирулина, хлорела, пчелен прашец, пробиотик с коластра
Цяла нощ не съм мигнала. Явно имунната ми система се бори.. Едва се движа - тялото ме боли още повече. Не съм сигурна дали е мускулна треска или от грипа (wasntme). Симптомите от вчера се засилиха, аз пък засилих нурофена. Заради празниците няма как да отсъствам от работа, и втори ден агонизирам. Постоянното спрейване на парфюми започна да дразни ноздрите ми и кихам като луда.
Мразя да съм болна.
Що за супер храни са, щом позволиха да се разболея ?! (envy)
Мнението беше редактирано от Stela на 24.04.14 20:27.
казано от Stela на 18.04.14, 19:25:
Що за супер храни са, щом позволиха да се разболея ?! (envy)
Докато ти четях последните два поста си мислих точно това - каква файда да се дават една торба пари за някакви прехвалени “суперхрани”, след като една настинка не могат да ти спестят дори...
Бързо оздравяване!
Мнението беше редактирано от Енев на 18.04.14 20:24.
Не знам как точно си представяте ефекта на суперхраните, но не се получава от днес за утре, а неща като имунитет се градят с години. ;)
Цените им си имат много логично обяснение и ако някой от вас е запознат с това как се добиват и обработват, ще му се сторят ниски дори.
казано от Маргарита Манева на 18.04.14, 23:27:
Цените им си имат много логично обяснение и ако някой от вас е запознат с това как се добиват и обработват, ще му се сторят ниски дори.
Като спомена начинът на обработка и крайната цена, се сетих как се произвежда пармезанът - от около 1 т мляко се получава 62 кг сирене, което зрее в продължение на 2 години (wasntme). Докато зреят, питите се обръщат всяка седмица, за да не се развалят. Добре, че вече има роботи, които да вършат тази работа... Направо не си представям как някой човек обръща пити от по 62 кг всяка седмица...:D и колко пити ще обърне (giggle)
казано от Zozo на 19.04.14, 17:53:
Като спомена начинът на обработка и крайната цена, се сетих как се произвежда пармезанът - от около 1 т мляко се получава 62 кг сирене, което зрее в продължение на 2 години (wasntme). Докато зреят, питите се обръщат всяка седмица, за да не се развалят. Добре, че вече има роботи, които да вършат тази работа... Направо не си представям как някой човек обръща пити от по 62 кг всяка седмица...:D и колко пити ще обърне (giggle)
Ставаше въпрос за суперхрани, а не за кашкавал.
Роботите са полезно нещо, но там, където се отглеждат суперхраните, те са неизползваеми и всичко се върши на ръка. Виждала съм го неведнъж, а последният ми спомен е изключително пресен. ;)
казано от Маргарита Манева на 19.04.14, 18:27:
Ставаше въпрос за суперхрани, а не за кашкавал.
Роботите са полезно нещо, но там, където се отглеждат суперхраните, те са неизползваеми и всичко се върши на ръка. Виждала съм го неведнъж, а последният ми спомен е изключително пресен. ;)
Имах предвид начинът на производство и крайната цена, независимо от това, което се произвежда. А на суперхраните им е страшно преувеличено влиянието.
За суперхрани признавам чесън, люти чушки и черен пипер. :D, забравих бирата (giggle)
Мнението беше редактирано от Zozo на 19.04.14 18:55.
Това сигурно му се вика мандраджийски кросфит :D
казано от Zozo на 19.04.14, 18:46:
А на суперхраните им е страшно преувеличено влиянието.
За суперхрани признавам чесън, люти чушки и черен пипер. :D, забравих бирата (giggle)
Това само показва колко малко си запознат с темата.
Аз не бих си позволила да коментирам, ако нямах личния опит и лични наблюдения както върху свойствата, така и върху производствения процес. ;)
Такааа.
Разбира се, коментарът ми за супер храните беше по-скоро в кръга на шегата, не очаквах че ще подбуди размирици :). Като изключим чиата, повечето такива храни приемам едва от близо месец и съм далеч от мисълта, че за толкова кратко време, ще повлияят на имунната ми система. А предвид и моето автоимунно заболяване, самата ми имунна система си е слаба..
Иначе това чудо, което се опита да ме убие, почти успя. С хапчетата, с които се блъсках, за да сваля температурата и премахна главоболието, явно подразних стомаха (аз така си го обяснявам) и съответно получих силни болки в корема и често ходене до тоалетната. Накрая вече толкова се ядосах, че спрях всичко - храна, хапчета, пиех само вода и спях. Направих фаст от 37 часа. Изгладувах си болестта. Днес ми просветна. Нямам температура. Хапнах малко супа. Ще живея.
Уви, не успях да боядисам яйца, нито да се натъпча с козунаци, както планирах, но това е положението. Въобще не се съмнявам в себе си, че ще наваксам :D
Светли Великденски празници на всички! Да сте здрави и добри :)
19.04. Ден без тренировка
Статус: болна
Храна: без
Течности: вода
20.04. Ден без тренировка
Фаст: 37 часа
Храна:
10.00ч. купичка пилешка супа
14.00ч. 1/2 купичка супа
17.30ч. парче домашен кекс
21.00ч. 2 препечени филийки с парченца сирене кашкавал, 1 сварено яйце
01.30ч. парче козунак
Течности: вода, чай с мед
21.04.Равносметка:
Днес се чувствам здрава и ще се появя на работа. Все още ми се вие малко свят и ми липсва силата, но предвид малкото храна и лежането, е нормално.
Свалила съм 2 кг. Вчера пропуснах семейният Великденски обяд, но моя ми донесе кутии, пълни с храна, та не съм пренебрегната :D Въобще не се справих правилно със захранването, при наличието на кекс и козунак, да не говорим , че ме чака ягодов сладкиш и агнешко.. Нямам търпение да отида на заличка, но ще го оставя за утре или вдругиден. Ще дописвам храната ..
ЕДИТ: Храна:
11.00ч. 1 банан, 1 сварено яйце; чай
13.00ч. малко агнешко със зеленини
16.30ч. парче кекс, парче козунак, 1 сладка
22.30ч. малко агнешко със зеленини
23.30ч. голямо парче сладкиш
Мнението беше редактирано от Stela на 22.04.14 00:06.
казано от Stela на 21.04.14, 11:19:
19.04. Ден без тренировка
Храна: без
Течности: вода20.04. Ден без тренировка
Фаст: 37 часа
Храна:
10.00ч. купичка пилешка супа
14.00ч. 1/2 купичка супа
17.30ч. парче домашен кекс
21.00ч. 2 препечени филийки с парченца сирене кашкавал, 1 сварено яйце
01.30ч. парче козунак
Течности: вода, чай с мед21.04.Равносметка:
Днес се чувствам здрава и ще се появя на работа. Все още ми се вие малко свят и ми липсва силата, но предвид малкото храна и лежането, е нормално.
Радвам се, че имаш дух, независимо какво ти се случва (y)
казано от Zozo на 22.04.14, 00:20:
Радвам се, че имаш дух, независимо какво ти се случва (y)
Ооо, много мило, Zozo :) , ама питай духът ми къде беше, докато агонизирах :D
Страхотна си. Отдавна те следя (нямах профил все още) и някак си ме мотивираше, дори без да знаеш .. продължавай да правиш това, което правиш, защото безумно добре ти се получава.:)
Ден без тренировка ( вече ме е срам, но от утре пак съм на линия )
Ставане: 8.00ч.
Храна:
10.30ч. 1 кисело мляко с овесени ядки и канела;
12.00ч. мляко с нес
14.30ч. 5 щастливи варени яйца, десетина маслини;
19.30ч. амарант със сирене
00.00ч. ябълки
Супер сили от супер храни: чиа, чага, мака,рейши, спирулина, хлорела, пчелен прашец, мед;
Дълъг работен ден.Планирах тренировка след работа, но попаднах в задръстване( ама разбира се - първи работен ден и целия град вече парализиран като след цунами (dull) ).
Затова реших да сложа в ред домчето, че можех да си рисувам сърчица с пръст по мебелите (tmi) .
П.С. Не помня точно в кой от мъжките дневници коментирахме за стъклени кутии за храна. Е, намерих в Пикадили - стъклени, с пластмасов капак, 14.99лв.
Мнението беше редактирано от Stela на 24.04.14 20:27.
казано от Monicca на 22.04.14, 22:55:
Страхотна си. Отдавна те следя (нямах профил все още) и някак си ме мотивираше, дори без да знаеш .. продължавай да правиш това, което правиш, защото безумно добре ти се получава.:)
А аз безумно ти благодаря, защото такива коментари, като твоят, са причината да не се отказвам :) (F)
казано от Stela на 22.04.14, 23:24:
А аз безумно ти благодаря, защото такива коментари, като твоят, са причината да не се отказвам :) (F)
Затова е време да спреш да се срамуваш толкова и да се обърнеш с лице. Крайно невъзпитано е да седиш с гръб към последователките си :D (мен не ме гледай как съм, аз съм невъзпитан по природа :D)
Мнението беше редактирано от Петър на 22.04.14 23:29.
казано от Петър на 22.04.14, 23:28:
Затова е време да спреш да се срамуваш толкова и да се обърнеш с лице. Крайно невъзпитано е да седиш с гръб към последователките си :D (мен не ме гледай как съм, аз съм невъзпитан по природа :D)
Аааа Пешак, не се крий зад полите на последователките!
Признай, че искаш да видиш тез красиви...ОЧИ..и шЪ си помисля (wasntme)
(шегувам се, няма :D)
Ставане:10.00ч.
Тренировка:11.30ч. Гръб
1. Придърпване на вертикален скрипец:
*зад врат, широк хват 4x12
*с големи лопатки пред гърди 4x12
*с триъгълна ръкохватка 4x12
2. Гребане с щанга:
* широк хват 3x12
* подхват 3x12
3. Портален скрипец, разтваряне на двойна ръкохватка:
* от високо към корем 3x12
* от ниво корем 3x12
* от долу към корем 3x12
Кардио: 20мин пътека (бягане:вървене)
Корем:
*повдигане на крака от стенд 3x20
*преси от обратна лежанка 4x20
Лека тренировка, като за след олежаване. Силата със сигурност ми е паднала, защото верт.скрипец обикновено си го правя с 30-ка, понякога 35, а днес - срамните 25 кила (tmi). Иначе залата беше празна, и тренирахме само аз, тренера и още един младеж. Чак не вярвах на очите си! Може би затова лафчето вървеше повече от тренировката :D
От 16.00 съм на масаж, та поне мине сковаността ми..
Храна:
11.00ч. 1 банан, кафе с мляко
14.00ч. суроват.протеин с вода (след трен.)
14.30ч. малко амарант със сирене
15.30ч. 8 сушени фурми
18.00ч. лате
20.30ч. ягоди; 5 кюфтака
Супер сили от супер храни: чиа, чага, мака,рейши, пчелен прашец, мед, спирулина, хлорела ( свърши ми пробиотика и спешно трябва да си купя)
Снощи бяхме поканени на вечеря у брат’чеда на моя, но аз предвидливо отказах, под претекст, че съм още болна, и отиде само моя. Към 6 и нещо сутринта, ми се прибира половинката - весел като дете на панаир, хилоти се и дърдори (dull).
Друго си е и той като е осъмнал веднъж, не само аз.. (wasntme)
Мнението беше редактирано от Stela на 24.04.14 20:29.
Ставане:10.30ч.
Тренировка: 12.00ч. Гърди и рамо
Разгряване: кростренажор, стави мави
1. Гърди на машина 4x10 с редуване широк-тесен хват
2. Пек дек 4x10
3. Раменна преса с дъмбели 4x10@7,5 плюс след всяка серия по още 5бр. къси напомпващи
4. Арнолд преса с дъмбели 4x10@7,5 плюс след всяка серия 5 бр. къси
5. Разтваряне напред и в страни с гири 3x10
6. Разтваряне встрани и напред с гири 3x10
7. Разтваряне с гири от наклонена лежанка за задно рамо 4x10
Кардио: 20мин.(вървене, бягане)
Корем: преси от наклонена лежанка с тежест 3x20
Хммм.. Не съм доволна нещо, още я няма силата..10кг дъмбели беше затвърдено, сега 7,5 ?! :@
Коремът го претупах, но от 1ви ще го мятам сериозно, че ми щукна нова идея за визията му :D
Храна:
11.30ч. 1 банан, кафе с мляко
14.00ч. суроват.протеин с вода
15.00ч. 1 авокадо; 0,500кг. ягоди
17.00ч. парченце суров десерт от БИО-то; лате
19.30ч. парче кашкавал, 6 маслини
20.30ч. киноа с куркума и сирене; 1/2 краставица, две хапки св.печено;
По-късно ябълки; лъжица тахан с мед и рожков;
Супер сили от супер храни: чиа, чага, мака, рейши, спирулина, хлорела, пчелен прашец, пробиотик с коластра, мед, какаови зърна
Иначе прекрасен ден. Хубаво време, макар че слънцето по-често беше зад облаците. Разходих се , напазарувах някои неща от БИО-то. Купих си нова книжка (sun). Доволно :)
Мнението беше редактирано от Stela на 25.04.14 01:54.