I workout because I love my body- NOT because I hate it

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.03.14
17:46

08.03 събота  Честит празник на всички дами и най-вече на всички майки! (F)
кардио тренировка днес, към 14:30-15:00 :
25 мин пътека = 2.4км /3мин бягане + 20мин под различен наклон с различна скорост + 2мин бързо ходене/
15мин кростренажор /бедърцата ми се сковаха ужасно/
разпуснах малко и след това направих -
5 кръгчета :
- клек х15@30кг
- плие с 10кг диск х10
5 кръгчета :
- повдигане на краката от лег х15,15,15,10,15
- молитва от колене х15,15,15,15,15@25кг
висене на лост + разтягане
После ще едитна предизвикателството с лицевите опори, когато го направя.

Храната:
08:30 - две препечени фил.пълн.хл със сирене, 5 маслини, краставица; кафе
16:30 - леща, две краставици, 10 маслини, сирене
.. и тук ще едитна сигурно още нещо
Хубава вечер! (sun)

09.03.14
18:42

09.03 неделя
тренировка към 16:00 :
раздвижване;
тяга 15@20кг 10@40кг 5@50кг 4,5*,5*,6,3,6*,6*,6@60кг
хиперекстензии 5х15
3 кръгчета :
- тяга х8,8*,8*@50кг
- хиперекстензии х12,12,12@10кг
3 кръгчета :
- гребане с лост с раменен подхват х12@25кг
- ренегатско гребане с 2х5кг гири х12 /х6 на ръка
4 СС х :
- придърпване на вертикален скрипец с шнх х12,10,10,10@30кг
- гребане с 10кг дъмбел х10,8,10,10 на ръка
4 СС х :
- придърпване на хоризонтален скрипец с V-ръкохватка х15,12,12,12@20кг
- пулдаун на скрипец с прави ръце с раменен хват х10,10,10,10@10кг
3 СС х :
- избутване на уред за гърди х15@15кг
- пулдаун на скрипец с прави ръце с въже х8@10кг
трисет:
- раменна преса х8,6,8@10кг
- повдигане на ръцете встрани с 2х2кг гирички х16
- повдигане на ръцете напред с 2х2кг гирички х16
4 СС х :
- сгъване за бицепс с 2х5кг гири х20
- разгъване за трицепс на скрипец с прав надхват х12@10кг
Лежерна тренировка се получи, но нямах сили и желание за повече. На тягата пробвах смесения хват и ми е малко некомфортен. Сериите със звездичка са със смесен хват, като редувах коя ръка да е отдолу и отгоре. Друго интересно няма. Пробвах и ключов, но палеца ми бяга веднага.

Храната:
сутринта две кафета
18:00 - 512гр извара с дом.доматен док, репички и 10 маслини

Това е. Не съм едитвала за вчера, но бая си хапнах /шоколад, препечени филии с масло и мед, домашни фъстъци../ и аз спаднах към групата на “грешниците”. Предизвикателството от тази седмица го почвам наново, не ми се струва добра идея да продължа към втора седмица, като максовете за никой от дните не успях да ги направя. Иначе съм изморена, снощи до късно четох, рано ставах иии така. Мислех да пропусна даже тренировката, но определено се радвам, че отидох, сега се чувствам по-добре :)
Хубава вечер!

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 09.03.14 18:45.

10.03.14
21:22

10.03 понеделник
Тази вечер така хубаво се наспах, събра ми се общо 11 часа и половина сънн (wasntme) . Смятах да ставам рано за тренировка, но 6:30 просто изключих алармата и си доспах до 9. От 11 бях на козметик и фризьор и затова нямаше време за тренировка, след това на у-ще и след у-ще тренирах. Абе, хубав понеделник беше. И за мое учудване навалицата в залата не беше толкова голяма, което ме зарадва.

Тренировка в 19:00 :
раздвижване;
клек 10@20кг 10@30кг 5@40кг 5@50кг 5@60кг 2,2*,1@70кг 2х5@60кг 3х8@50кг 25@40кг
хиперекстензии измежду сериите клек 1х10 + 4х15
4 кръгчета:
- напади с 10кг диск пред гърди с редуване на краката х20
- pop squats х10
4 кръгчета:
- бедрено разгъване х15,15,15,15@15кг
- бедрено сгъване х15,15,12,12@25кг
лег-преса с един крак 4х12@40кг за всеки крак
прасец на лег-пресата 5х30@70кг
Второто повторение на двойката на 70кг клек беше с помощ. Добре че склоних на едно момче да ме пази, че не знам как щях да ги стана :D . Зарадваха ме 25 повт. на 40кг, като мисля, че можех и повече. Там ще гоня повторения, а преди да скачам на 70кг май ще е добре да завърта 2-3 пъти 5х5 на 65кг.

след тренировката, вкъщи:
лицеви опори от колене през 60сек - 2, 3, 2, 2, 5

Храната:
09:30 - кафе + 1 зелена ябълка
12:30 - кафе + 1 зелена ябълка
16:15 - 400гр кисело мляко 2.9%
21:00 - 400гр извара с дом.доматен сок и 10 маслини
по-късно - зелен чай
Хубава вечер!

11.03.14
12:11

11.03 вторник 62.6кг
тренировка 1 в 10:30 на стадиона:
3200м бягане = 20:44мин /слабичко, но не съм очаквала и повече за момента/
400м ходене за разпускане
10х изкачване и слизане по стълби

Храната:
08:00 - кафе + една ябълка
08:30 - 400гр кисело мляко 2 или 3% е
12:00 - 200гр извара с дом.доматен сок, 10 маслини
към 14:00 ще пия едно кафе
16:00 - кафе + 50гр сурови бадеми
след втората тренировка, която ще е довечера - три варени яйца, две краставици
След училище ще тренирам и довечера ще си впиша отделно тренировката.
Хубав ден! (sun)

11.03.14
13:00

Рядко обръщам внимание на храната по дневниците, но твоята доста бие на очи. В не особено добър смисъл, поне според мен. Мисля, че излишно се пънеш с това неядене.

11.03.14
20:44

казано от cocobutt на 11.03.14, 13:00:

Рядко обръщам внимание на храната по дневниците, но твоята доста бие на очи. В не особено добър смисъл, поне според мен. Мисля, че излишно се пънеш с това неядене.

Според мен не си обърнала достатъчно внимание на храната ми като цяло. Това неядене не е от край време, а последните три дни и не мисля, че представлява някакъв проблем, след като се чувствам добре. Не се чувствам нито гладна, нито жадна, така че не се пъна. Когато ми се яде, си ям и това си личи по дневника ми. Когато нямам апетит единствено мога да се възползвам, тъй като е рядкост, според моите виждания, разбира се.

11.03.14
20:54

тренировка 2 в 18:15:
раздвижване;
тяга 15@20кг 10@40кг 8@50кг 5@60кг 3,4,4,2,5*,4*,1@65кг 5,3@60кг
4 кръгчета:
- гребане с лост с раменен подхват х12,10,10,12@30кг
- хиперекстензии х12,10,10,12@10кг
3 СС х:
- придърпване на верт.скрипец с широк надхват х12,10,10@30кг
- гребане с 10кг дъмбел х10,8,8 на ръка
3 СС х:
- придърпване на верт.скрипец с тесен подхват х10,8,8@30кг
- пулдаун на скрипец с прави ръце с раменен надхват х10,10,10@10кг
4 СС бицепс + трицепс
3 СС повдигане на ръцете напред с 2х2кг гирички + встрани с 2х2кг гирички

На тягата със звездичките сериите са със смесен, като 5-цата е с лявата отдолу, а 4-ката с дясната отдолу. Последната серия на 65кг с надвхат ми беше непосилно да направя повече от едно. Ужасно ме боляха мазолите. Но е по-добре от предния път, де :)
Храната си остана, както беше планувана + още едно кафе следобед. После ще пия зелен чай.
Хубава вечер!

12.03.14
20:40

12.03 сряда
Без тренировка. Само предизвикателството вкъщи
лицеви опори от колене през 90сек - 3, 4, 2, 3, 4

Храната:
- кафе + ябълка; две варени яйца
- кафе; ябълка
- сурови ядки със сушени плодове; кафе
- един айран и едно корни с черен шоколад
- черен шоколад + кафе
- плодово мляко с пълнозърнести бисквити
- макарони с масло, сирене, малко кисело мляко и домашно сладко от ягоди, домашни фъстъци печени, три-четири мънички шоколадови великденски яйца и няколко бисквити “Траяна” с ябълка и канела
Еми, типичен нетренировъчен ден с много храна. На училище тотално изтъпяване. Ако нямах прекалено много отсъствия, просто щях да си тръгна. На всичкото отгоре тази вечер спах малко, ставах рано да чета, то пък едно четене... сега ще се помотам и смятам да седна да почета още, дано да се получи нещо.
Хубава вечер!

18.03.14
19:56

Здравейте. Не съм се отчитала в дневника си точно от една седмица, толкова дни и не съм тренирала. Причините са най-вече здравословни. Миналата сряда ми се падаше почивна, четвъртък не отидох да тренирам, защото се чувствах отпаднало и явно е имало защо. От петък срещу събота започнах пак да вдигам температура /ниска обаче, не е била повече от 37.6/, но най-вероятно през нощта вдигам доста по-висока, тъй като към 2-3ч се събуждам цялата мокра, включително и чаршафите и матрака, сменям пижами, легла.. абе, който ми е чел редовно дневника, историята от ноември месец, когато накрая се наложи да влезна и в болница. Тогава на епикризата ми изписаха условна диагноза - Остър и обострен хроничен пиелонефрит. Да, ама всички изследвания както тогава, така и сега не показват бъбреците да са причина. Вчера си пуснах нови изследвания за кръв и урина, днес дадох пак за стерилна урина, които ще излязат в петък. Тъй като смених личната лекарка, а още в началото и обясних за тези си мои “преживявания” три поредни години с неизяснени причини, тя не ми изписа нищо, но ми даде направление за хематолог. Така решихме и след консултация със сестра ми, която учи медицина, с майка да искаме направление за хематолог. От изследванията всъщност само хемоглобина ми е 106, а червените кръвни телца са на долна граница. Та, утре съм на хематолог. За мен /и не само за мен явно/ е адски необяснимо всичко това, което ми се случва и вече не знам и на какво да се надявам и какво ми става и какво правя. Иначе ми е адски отпаднало и цял ден ходя като призрак и така. Предната седмица хапвах доста стабилно /за справка храненето от вторник, не същото де, но искам да кажа, че не е било малко/ с цел да ме вдигне уж, обаче се чувствах още по-лениво. Вчера и днес хапвам нормално, като за мен.
Хубава вечер!

Бързо да се оправяш, Дани! :) (hug)

18.03.14
20:03

Дани, извинявай че така се намесвам , но ми стана интересно .. приятелката на брат ми също беше така и и казаха да яде повече храни богати на желязо. Едва ли съм помогнала кой знае колко ,но да споделя :) Бързо възтановяване

18.03.14
21:10

Дани,първо да ти пожелая скорошно оздравяване!Понеже сега се сблъсках с подобен проблем ще ти кажа аз какво мисля.Ниския хемоглобин може да се дължи на много неща,като почнем най-вече от ниско желязо,каквото е при мен.Но може причината да е съвсем различна,затова побъразй с изследванията!Това с отпадналостта е именно поради това и е нещо ужасно като цяло.Мисля,че в храненето имаш пропуски,но не искам да те критикувам,всеки знае какво и защо.Аз си понесох последствията,но не твърдя,че е точно заради това.Хемоглобина ти наистина е доста нисък и е добре бързо да разберете причината,лошото е,че наистина може да са най-разнообразни.Като цяло стрес,недоспиване,прекалена активност,не добро възстановяване,не разнообразна храна,не богато на минерали хранене може да подейства лошо.Надявам се да е нещо леко и бързо да се вдигнеш на крака!

23.03.14
09:13

Храната, Дани! Когато ядеш малко, старай се да е богата на нутриенти, киселото мляко нищо не ти дава. Това имах предвид, като ти писах за нея. Да пази Господ аз да съм еталон за хранене, обаче когато усетиш, че имаш проблем, нужно е да се постараеш всичко да е на ниво. Имам опит с излизане от кофти здравословни ситуации, макар и не като твоята, но преди близо 3 години, когато започнах да си обръщам внимание на начина на живот като цяло, имах проблеми с кръвното и съня - разбирай, че под 11 часа сън не ме устройваха, което, както и да го погледнеш, не е нормално. Моят съвет, като за начало, е много листни зеленчуци, които сега са в изобилие, и при възможност - водорасли. Добавки като спирулина и особено хлорела ще са ти в плюс. За известно време е редно и кафетата да намалиш.

23.03.14
10:01

Благодаря много за съветите. За качеството съм съгласна, има какво да се желае, определено. Иначе бях на преглед при хематолог в четвъртък, приеха ме в болницата, за да ми се направят необходимите изследвания и за мое щастие ми позволиха да си спя вкъщи и да ходя само, когато е необходимо, за разлика от лекарите в Асеновград. Още в четвъртък ми взеха 10 инжекции кръв :Д , в петък някои от изследванията бяха готови, правиха ми пак коремна ехография и снимка на белите дробове. На ехографията всичко е наред, както и на снимката. От готовите изследвания резултатите са добри, хемоглобина тук ми е 115, но желязото ми е трагично ниско и лекаря каза, че ще ми изпише за него разни неща, но не сега, докато не се разбере причината и не излязат другите изследвания. Вчера и днес съм по-добре, не съм вдигала температура и тази вечер сефте не се изпотих, което значи че и през нощта не съм вдигнала температура, което е много добре. Във вторник съм на преглед пак и когато се разбере причината и излязат всички резултати, ще пиша.
Не съм тренирала, само вчера бях на разходка до Асенова крепост. Със сладкото покрай останалата храна малко се олях тези дни, обаче сестра ми имаше РД и с торта в хладилника.. трудно се живее.
Хубав ден!

23.03.14
11:48

А ти що не вземеш да си спретнеш някоя плодова торта или пък кремче, нещо такова... Хем творчество ще проявиш, хем ще се освежиш - сезонът на плодовете наближава!

17.04.14
21:34

Здравейте! От доста време не съм писала. Щях да си споделям тук резултатите от изследванията и развитието на състоянието ми, но не ми оставаше време и всичко беше много объркано. Сега ще се опитам да обобщя и да бъда кратка. В крайна сметка от многото изследвания, които ми правиха, всичко ми е добре, както каза лекаря са ми перфектни. Единствено желязото ми беше плашещо ниско, но това най-вероятно е било заради температурата и към края на май пак ще ходя до болницата, за да ми се направи профилактична пълна кръвна картина и тогава, ако е отново толкова ниско, докторът ще ми изпише нещо за него. За сега каза, че не е необходимо. Изключително доволна съм от лекуващия си лекар, обърна ми огромно внимание, бях приета в хематологията и след като всичките изследвания ми бяха добри, човека се разтърси и ме насочи къде да си направя изследвания за Марсилската треска, която съм карала. Направих ги, едното излезе положително, другото - отрицателно. И следващия път, когато /и ако/ вдигна и започна да поддържам температура, трябва да ги направя наново и да отида до него и според зависи от резултата, може и да стане ясно от къде идва цялата тази дъндания с температурите ии така...    За мое щастие, този път се разминах само с един антибиотик (whew)
От към тренировки и хранене - не съм ходила на зала, защото нямах възможност. Когато имах свободно време през този период, ходих или на Асеновата, или на стадиона да тичам, но определено не съм се скъсала от посещения на стадиона, хаха.. Храната, каквато си е била винаги. Тази седмица до неделя единствено, карам строг пост - плодове, зеленчуци, сурови ядки със сушени плодове в солидни количества, днес ядох и хляб, и маслини. Иначе промяна в теглото нямам /тази сутрин 61.7кг/, но се чувствам отпусната и разплута..
И в този ред на мисли обмислям от утре да си възстановя тренировките в залата, но ще започна да си вписвам в дневника вероятно по-нататък, тъй като времето ми е силно ограничено, а последните дни прекалено много си го губя иии не трябва да е така. Иначе форума ми липсва, тук-там хвърлям по око.
Пожелавам на всички весели празници и да наблегнете на яйцата, не на козунаците! /и за себе си ще се постарая да е така :Д / (sun)
И малко снимки на великденския ми заек :Д и моя милост /задника ми не е толкова стегнат, колкото изглежда/:

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 17.04.14 21:38.

17.04.14
22:24

Бахти бедрото :Д КОлко ти е обиколката? :)

17.04.14
22:37

казано от Juls на 17.04.14, 22:24:

57 (blush)

17.04.14
22:41

казано от Danniii :) на 17.04.14, 22:37:

57 (blush)

И мойто (blush)

17.04.14
22:46

казано от Juls на 17.04.14, 22:41:

57 (blush)

И мойто (blush)

И кво толкова се срамуваш ве? (dull)

Мнението беше редактирано от Блажка на 17.04.14 23:22.

17.04.14
22:57

“И кво толкова?”
- Еми супер изглежда, толкова :)

17.04.14
23:21

казано от Борето на 17.04.14, 22:57:

“И кво толкова?”

Оф ти пък откъде се появи, поне да беше влязъл в смисъла... (headbang)

18.04.14
00:04

казано от Наталья Заболотная на 17.04.14, 22:46:

казано от Juls на 17.04.14, 22:41:

57 (blush)

И мойто (blush)

И кво толкова се срамуваш ве? (dull)

Не се срамувам,нито трябва да го прави.Написах емотикона в нейн стил,аз съм сигурна, че е разбрала какво имах предвид. :)

18.04.14
01:03

казано от Наталья Заболотная на 17.04.14, 23:21:

казано от Борето на 17.04.14, 22:57:

“И кво толкова?”

Оф ти пък откъде се появи, поне да беше влязъл в смисъла... (headbang)

оф ти пък поне да го беше разбрала ... и няма нужда да влизам в смисъла, а по-скоро да разбера смисъла, който и го разбрах, а това беше просто комплимент към Дани , ама да го беше разбрала.

П.С. Дани отново много хубава фигура и добри резултати браво :)

18.04.14
05:12

Ебати тялото..евала, красавице!

19.04.14
13:53

Дани, радвам се, че нещата със здравето ти са наред. Изглеждаш супер! Ще е хубаво да подновиш дневника. Ти си много позитивно и симпатично хлапе и доста по-възрастни от теб жени могат само да взимат пример. :)

19.04.14
18:24

казано от Boby_ на 19.04.14, 13:53:

Дани, радвам се, че нещата със здравето ти са наред. Изглеждаш супер! Ще е хубаво да подновиш дневника. Ти си много позитивно и симпатично хлапе и доста по-възрастни от теб жени могат само да взимат пример. :)

Боби, благодаря много за милите думи! Дневника ще го подновя, но може би ще изчакам седмица-две, за да влезна в ритъм. Вчера и днес тренирах и краката ми са мармалад, еректорите също. Общо взето вчера кляках, напади и румънска тяга правих, хиперекстензии, лег-преса и прасец, днес пак кляках, абдуктор + бедрено сгъване, прасец и гръб на вертикалния скрипец с широк надхват + тесен подхват. Днес по време на тренировката много жестоко ми се схванаха краката, докато правих абдуктор + бедрено сгъване. Трябва да започна да обръщам повече внимание и да отделям време за хубав стречинг.
Възможно е и от утре да започна да вписвам, тъй като съм решила /както не за първи път, така че разбирам, ако не се взима на сериозно/, че тази година по Великден, а и след това, ще съм много стриктна с храната и ще се възползвам от изобилието на яйца, а не на козунаци и курабии :Д . Дано до утре не си променя мнението.
Хубава вечер! (sun)

19.04.14
18:39

fuck
много добре

20.04.14
20:25

20.04 неделя /1/ Честито Възкресение Христово!
нетренировъчен

12:00 - кафе + 15бр сурови бадеми
12:30 - салата (домат, краставица, пр.лук с оцет), пилешко на фурна с масло, две варени яйца
- едно кафе
19:30 - салата (домат, краставица), три варени яйца, две шепи сурови орехи
Краката ме болят ужасно, дано по-скоро ми мине МТ (tmi)
Хубава вечер!

21.04.14
22:39

21.04 понеделник /2/
тренировка 15:40
20 мин кростренажор
10 мин пътека

придърпване на вертикален скрипец с широк надхват 5х12@25кг
придърпване на хоризонтален скрипец с V-ръкохватка 3х15@15кг
4 СС х:
- придърпване на вертикален скрипец с тесен подхват 1х15@20кг 2х10@25кг 1х15@20кг
- чуково дърпане 4х15@10кг
гребане с дъмбел 2х10@12.5кг 1х10@10кг /на ръка

абдуктор 2х50@20кг 2х100@15кг
20мин велоергометър
румънска тяга 15@20кг 8,6,6@40кг
повдигане на краката от лег 20,20,20

08:30 - кафе, едно варено яйце, шепа сурови орехи, 10 сурови бадема
- едно кафе
12:00 - домат, краставица, три варени яйца, 10 сурови бадема
- едно кафе
18:30 - фреш от един грейпфрут
20:00 - пекани зеленчуци на плоча, пиле “Жулиен” /това беше на ресторант ии зеленчуците бяха адски мазни или поне на мен така ми се сториха...

22.04.14
23:39

22.04 вторник /3/
16:30 - разходка до Асенова крепост ~8км, т.е един час и петнадесет минути бързо ходене

Храната няма да си е описвам, че беше много иии едва ли ще успея да впиша всичко. Закуската като вчера, после докато учих вкъщи ядох млечен шоколад с бадеми, бонбони Suchard (любими са ми иии бяха доста), мъничко козунак и малко домашни бисквити с чаша прясно мляко. Вечерта се събрахме у приятелка и бая си хапнах. Абе, беше ми много вкусно :Д
Хайде, лека вечер (sun)

п.с Ето за тази топка косми ще се грижа 14 дни, хихи

23.04.14
15:15

23.04 сряда /1/
тренировка на гладно
20 мин кростренажор
клек 12@20кг 2х10@30кг 2х8@35кг 5х6@40кг 10@30кг
широк клек 4х10@10кг диск
напади с 10кг диск пред гърди 5х20 /х10 на крак/
хиперекстензии 3х15
3 СС х:
- абдуктор х100@15кг
- бедрено сгъване х30@15кг
аддуктор 1х50@15кг
3 СС х:
- аддуктор х15@20кг
- бедрено разгъване х15@15кг
повдигане на пръсти за прасец с 10кг диск /не броях сериите и повторенията/
20 мин велоергометър на интервали

15:00 - фреш от два грейпфрута, едно варено яйце + три белтъка
19:00 - едно варено яйце + два белтъка, краствица + 15 бадема
22:00 - едно варено яйце + два белтъка, краствица + 10 бадема
Хапвамм и ще сядам да чета. Днес сутринта кантара ме шокира, така че следващите две седмици смятам доста да резна калориите и така. Не съм намислила нещо конкретно, ще видим. При възможност ще тренирам винаги на гладно, определено ми е по-хубаво.
Хубав ден! (sun)

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 23.04.14 23:00.

23.04.14
19:08

Персийка ли е? Мъжка или женска?

23.04.14
20:35

казано от Ilstrong на 23.04.14, 19:08:

Персийка е, да. Женска, Киви се казва и е много луда. Когато уча по принцип си затварям вратата на стаята и тя идва и драска на вратата, ставам, отварям и тя започва да бяга из целия апартамент. Така е и през нощта :D

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 23.04.14 20:35.

24.04.14
00:54

казано от Danniii :) на 23.04.14, 20:35:

казано от Ilstrong на 23.04.14, 19:08:

Персийка е, да. Женска, Киви се казва и е много луда. Когато уча по принцип си затварям вратата на стаята и тя идва и драска на вратата, ставам, отварям и тя започва да бяга из целия апартамент. Така е и през нощта :D

Киви се казва нашият хамелеон (party)

24.04.14
17:48

24.04 четвъртък /2/
тренировка към 14:30
20 мин кростренажор
клек 12@20кг 10@30кг 10@35кг 10@40кг 2х5@45кг 10@40кг 10@35кг 10@30кг
румънска тяга 2х15-20@15кг
абдуктор 100@15кг 2х50@20кг
избутване на уред за гърди, широк хват 4х10@15кг
избутване на уред за гърди, тесен хват 2х10@15кг
пек-дек 3х12@10кг
повдигане напред и встрани за рамо с 2х2кг гирички - 3СС
пек-бек 3х12@5кг
сгъване за бицепс с 2х4кг гирички + разгъване за трицепс на скрипец - 3СС
20 мин велоергометър

08:30 - кафе, фреш от два грейпфрута, 16 сурови бадема
11:15 - три яйца, сирене и масло на тиган, домат, 2 сурови ореха; кафе
след тренировката - доза протеин с вода
по-късно - три яйца, сирене и масло на тиган, домат едит: + една ябълка
още едно кафе + малка шепа сурови орехи
Хубава вечер! (sun)

п.с Има ли съфорумници, които ще ходят сега в събота (26.04) на турнира в Пловдив?

Мнението беше редактирано от Danniii :) на 24.04.14 21:33.

п.с Има ли съфорумници, които ще ходят сега в събота (26.04) на турнира в Пловдив?

За какво става дума, Дани ? :)

24.04.14
17:54

казано от Наталия Николова на 24.04.14, 17:50:

За какво става дума, Дани ? :)

https://www.facebook.com/events/1494130254139968/1504451506441176/?notif_t=plan_mall_activity
иии ето това е програмата:
http://turnirplovdiv.com/index.php?option=com_content&view=article&id=92

Едно момче от залата, в която тренирам ще се състезава и ми е мерак да отида. И не само затова,де. Ще е интересно.

Аз съм “за” само ако и някой познат идва, иначе не :) И да има някой от Пловдив да ни заведе, защото не го знам къде е това :D

24.04.14
18:06

казано от Наталия Николова на 24.04.14, 17:57:

Аз съм “за” само ако и някой познат идва, иначе не :) И да има някой от Пловдив да ни заведе, защото не го знам къде е това :D

Жанета от форума видях във ФБ, че се е присъединила към събитието, ако чете и смята да ходи, да се включи :Д . Аз не знам точно къде е, но мога да се ориентирам. Ще е хубаво и пловдивчанин да има, де :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1