Свинска история на дърти години

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.04.14
10:38

33 седмица

Начало на 33 седмица - тегло - 83.2 кг. ( 83.4 преди седмица), корем -  99 см. (99 преди седмица), талия 90 см.
Окзаза се, че талията не минавала през пъпа, където е най-широката част на корема, a по-нагоре - супер. 90 см. талия звучи доста по-изтънчено от 99. :D
понеделник-неделя:
Двигателна активност :
понеделник:
клякания, повдигане на крака от вис, повдигане на пръсти
вторник:
лицеви опори - 38-17-12-11-12-11-11-10-10-9-10-11-10 (1 мин. почивка между сериите)
лицеви опори - 35,37,36
сряда:
набирания на халки
четвъртък:
клякания, повдигане на крака от вис, повдигане на пръсти
петък:
мислих да пропусна, че ме мързеше и главата се опитваше да ме цепи, но желанието да не прекъсвам статистиката при лицевите надделя
лицеви опори - 40-16-11-12-12-11-11-10-11-12-10-10-12 (1 мин. почивка между сериите)
до края на деня още - 37
събота:
набирания на халки
неделя:
почивка, но без глад по вина на Великдена
Ядене:

Подобно на другите седмици, но с повече празничен джънк. В един дамски дневник се радваха на извара “Олимпус”, взех една кофа да видя за какво става въпрос - нищо особено. Обезмаслена (минус), вкус (минус) по кофти от една друга по-евтина извара, а пък от домашната е още по-далеч - пари на вятъра.
ккал.,  белт.,  мазн.,  въгл.

И такааа... както е станало традиция при нас по-мързеливките да се задействаме в последния момент, дойде време и аз да се позадействам малко повече. Остават 2 седмици, в които трябва максимално да смаля мазното на корема. Знаете, че не приемам съвети от никой и ще си правя каквото аз си реша, но това не пречи на който има смелост да сподели своето виждане по въпроса за бързо чистене за две седмици, нали? (grin)

20.04.14
11:27

http://www.plastichnahirurgia.com/protzeduri-i-tzeni   Ето за бързо чистене в твоя случай :) Даже можеш да сложиш и мъжки гърди като Азис, за да не се мъчиш да правиш лицеви :))

Мнението беше редактирано от Ivan Dimitrov на 20.04.14 11:27.

20.04.14
12:03

казано от Ivan Dimitrov на 20.04.14, 11:27:

http://www.plastichnahirurgia.com/protzeduri-i-tzeni   Ето за бързо чистене в твоя случай :) Даже можеш да сложиш и мъжки гърди като Азис, за да не се мъчиш да правиш лицеви :))

Наистина бързо и лесно решение, но 500 + евро за две кила сланина нaдхвърля фантазиите и мечтите ми. :D

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 20.04.14 12:04.

20.04.14
13:02

С джакузи и сауна се чисти екстра. Само пий повече витамини и минерали че сауната ги изсмуква.
И ся ако ми кажеш че и за сауна и джакузи те мързи..бая ще ме учудиш.
:)
Глей поне 30 минути сауна да праиш с почивки през 5-10 минути на 100 градуса.

Мнението беше редактирано от Тео на 20.04.14 13:02.

Сауната не топи мазнини.

ТА

20.04.14
13:20

Абе тия могат ли да ми преместят ареолите на челото? Гледам, че предлагат тази услуга..

20.04.14
13:26

Вие видяхте ли бе - 250 евро да те обрежат (tmi) Че аз ще дам още толкова да ми го удължат (без кожичката) и с един куршум два заека - хем все едно ще е клъцнат, хем ще го връзвам на фльонга! :D

ТА

20.04.14
13:34

казано от Петър на 20.04.14, 13:26:

Вие видяхте ли бе - 250 евро да те обрежат (tmi) Че аз ще дам още толкова да ми го удължат (без кожичката) и с един куршум два заека - хем все едно ще е клъцнат, хем ще го връзвам на фльонга! :D

Хем и момите ще скачат на въже :D

20.04.14
18:03

казано от Тео на 20.04.14, 13:02:

С джакузи и сауна се чисти екстра. Само пий повече витамини и минерали че сауната ги изсмуква.
И ся ако ми кажеш че и за сауна и джакузи те мързи..бая ще ме учудиш.
Глей поне 30 минути сауна да праиш с почивки през 5-10 минути на 100 градуса.

Митьо Пищова се по джакузита-макузита е стоял, а не го гледам да е заслабял :Д

20.04.14
21:45

Абе стига сте го разкандардисвали Лебеда, бе.
Зора е да излезе от тях и да се разходи до сауната, пък все нещо ще свали.
А така като го демотивирате ще си лежи и гледа телевизия и по-добре ли е?
При лебеда трябва натоварването да идва бавно и неусетно иначе не се възприема..

20.04.14
23:36

казано от Тео на 20.04.14, 21:45:

При лебеда трябва натоварването да идва бавно и неусетно иначе не се възприема..

Той да не е жаба бе :D

21.04.14
13:10

Днес направих традиционното , контролно измерване и резултатите породиха в мен желание за референдум, с който да се гласува забрана на празниците, като вредни за телесното състояние на електората. Кантарът показа 86 кг., при 83.2 миналия понеделник. Вчера покрай другото омахах половин кило солени маслини и 100 гр. сирене., вместо да гладувам, както всяка неделя. Близко е до акъла, че мускул и сланина не се качват толкова бързо и тия 3 кила не може да са друго освен задържана вода и храна. Но Лебедът обича да не приказва много, а да действа (или бездейства), затова реших да приложа двуседмична лебедова диета, която ще представлява следното:
сутрин - (само, ако ми се яде или обядът е далеч) малко (до 200 гр.) прясно мляко с половин лъжица мед или един плод или друго дребно и малко, но вкусно, нещо.
обяд - 350-500 гр. месо, карантия или риба с пресен или задушен зарзават
вечеря - 5 варени яйца, или 250 гр. извара, или кисело мляко, може би и с някаква нискокалорична салата към предните, с почти николко зехтин, че млечните ги ям необезмаслени.
Какво ще кажете за специалната ми диета? :)
А докато се чудите какво да кажете, Лебедът отива да си вдига карата от вис на халки и да прави пълен клек със собствено тегло.

21.04.14
19:52

Ми к’во да кажа? Кефиш ме!

KA

21.04.14
20:37

Аз съм привърженик на добрата закуска сутрин и според мен е важно. Денят ти предполагам не започва от обяд.

21.04.14
20:55

Лебеде, тез 5 варени яйца вечер за теб дет немаш грам физическа активност ми се виждат множко.
За вечеря една зелена салата ти е ок, без нищо друго.

21.04.14
20:56

казано от Debel Lebed на 21.04.14, 13:10:

сутрин - (само, ако ми се яде или обядът е далеч) малко (до 200 гр.) прясно мляко с половин лъжица мед или един плод или друго дребно и малко, но вкусно, нещо.

аз бях на тоя принцип като имах много за сваляне. най-вече защото сутрин по принцип нямам апетит и беше най-удобно за ограничаване на калориите. кафета, чайове (без захар), вода няколко литра (когато имах възможност) и идваше време за обяд. а лекарите са със противоречиви мнения - според някои пропускането на закуската е много вредно, според други нямало проблеми. аз лично нямах никакви

Мнението беше редактирано от Pavel D на 21.04.14 20:58.

казано от Тео на 21.04.14, 20:55:

Лебеде, тез 5 варени яйца вечер за теб дет немаш грам физическа активност ми се виждат множко.
За вечеря една зелена салата ти е ок, без нищо друго.

Абе, ма’а му стара, защо продължаваш да ръсиш тъпизми??? Пет варени яйца са някакви 400, макс 500 калории(ако яйцата са огромни), ти въобще мислиш ли преди да напишеш глупост??????? Вчера ти го казах - спри да раздаваш акъл, защото говориш глупост след глупост, мит след мит!

21.04.14
21:40

Ако 5 варени яйца са  500 калории, колко калории е зелената салата?
Повече от 500 ли е или по малко?
И ако човек няма грам физическа активност  кое е по-добре: -да яде леко вечер или да яде нормално?

Вземи ти помисли малко преди да правиш категорични изказвания. Не си прав.

21.04.14
21:57

Не той прави категорични изказвания, а ти. И то хем не разбираш от материала, хем и съвети даваш, че и спориш за неща, които не са ти ясни.
Я като толкова знаеш ми кажи, ако си на 2000 ккал. дневно, за да сваляш, а до вечерта си изял само 1500, какво ти пречи да изядеш още 500?

Мнението беше редактирано от Петко К на 21.04.14 21:59.

21.04.14
22:07

Петко, за пречене нищо не пречи ако иска може даже и 6 яйца да изяде.
Но за вечерята винаги е добре да е лека или да няма такава.
Все едно аз да те питам: - Абе на теб пречи ли ти нещо да направиш още една серия? Ми не ти пречи, ама не ти е по програма.

А, в конкретния случай на лебеда, където няма грам активност е по добре да яде по-леко и предимно до обед.
Иначе нищо не пречи и няма да се случи кой  знае какво, просто се коментира кое е по-добре и по ефективно .

21.04.14
22:31

А аз да ви питам всичките... Какво си губите времето да наливате в тази каца без дъно? :D Lebed-а или е трол и ни пуска по пързалката всичките, или е просто прекалено твърдоглав безволен мързеливец наистина - и в двата случая не заслужава ничие време и съвети.

21.04.14
22:35

Аве май Ники се оказа най права от всички нас...
Айде лека на сички и утре пак на железата.

21.04.14
22:37

казано от Тео на 21.04.14, 22:07:

Петко, за пречене нищо не пречи ако иска може даже и 6 яйца да изяде.
Все едно аз да те питам: - Абе на теб пречи ли ти нещо да направиш още една серия? Ми не ти пречи, ама не ти е по програма.

А, в конкретния случай на лебеда, където няма грам активност е по добре да яде по-леко и предимно до обед.
Иначе нищо не пречи и няма да се случи кой  знае какво, просто се коментира кое е по-добре и по ефективно .

ОК, значи по програма (или режим) има да яде 2000 ккал (примерно) на ден, от които 500 вечер. Пак питам - какъв е проблема?
На какво основание съветваш вечерята да е лека или да я няма изобщо? Също така, какво разбираш под лека? Колко калории са лека вечеря и кога става тежка?
Ако трябва да сме конкретни за случая, в горното меню, което е дал, има не повече от 1500 ккал. Значи ти го съветваш от и без това орязаното от към калории меню да махне още ккал от вечерята и да яде не повече от 1000 ккал дневно, до обяд? Всъщност, 350 гр. месо (пилешко) са 500 ккал., т.е., ако не закусва винаги и махне и вечерята, както го съветваш, ще кара само на 500 ккал дневно.

казано от Тео на 21.04.14, 21:40:

Ако 5 варени яйца са  500 калории, колко калории е зелената салата?
Повече от 500 ли е или по малко?
И ако човек няма грам физическа активност  кое е по-добре: -да яде леко вечер или да яде нормално?

Вземи ти помисли малко преди да правиш категорични изказвания. Не си прав.

Петко ти го е написал, ама аз да те питам - защо трябва да яде леко вечер, ако няма физическа активност?

Значи ли, че като няма физическа активност може да се натъпче с 5000 калории през деня, ама ако изяде една зелена салатка вечерта, всичко е ок? Аз съм помислил, а ти направи ли го?

22.04.14
09:34

@Jingi Bi
И ти ме кефиш - първият ти коментар, след три месеца във форума, е точно в моя дневник. Трогнат съм! :)
@kaloyan
Не на обяд, но между сутринта и обяд, и ако ям тогава не съм гладен на обяд го измествам към 14.00-16.00 часа. Затова гледам да е нещо дребно и леко, което да се усвои бързо, за да не ми прецака основното хранене.
@Pavel D
Ами да, смятам го за нормално - живеем по различен начин, различни тела, различен разход и нужди от енергия, различна храна и т.н.
@Тео
@Херцог Трън
@Петко К
И тримата сте прави. Тео взима под внимание, че питам за максимално изчистване за ограничения срок от две седмици, но пренебрегва напълно физическата ми активност и нуждата от възстановяване и поддържане на мускулите ми. Съгласен съм, че едно хубаво гладуване ще е максимално ефективно и ако ми се наложи пак да отслабвам (дано не се), то бих избрал точно този начин - първо отслабване, след това трениране. И двете са мъчение, а комбинирането им е двойно мъчение. :D Но вече съм се хванал на хорото и ще го довърша по този двойно-мазохистичен начин.
@Nickie
И ти си права. :) Не заслужавам ничие внимание, но хората са отегчени от еднообразието и затова го получавам понякога. Но аз не съм трол, аз съм зевзек.

казано от Тео на 21.04.14, 22:07:

.

Това в “Наръчник на младата анорексичка” ли го прочете?Би ли обяснил защо ни съветваш да пропуснем вечерята.За да не напълнеем,за да ни е “леко” през нощта или...

P.S.Лебеде “диетата” ти никак не е лоша в интерес на истината.И си дръж 5-те яйца за вечеря и не слушай глупости.А ако си решил да гладуваш то поне да е  http://www.bb-team.org/articles/3597_voinska-dieta.Върши работа,не е чак толкова сложно,бързо се свиква.

Мнението беше редактирано от Светослав Тодоров на 22.04.14 13:41.

23.04.14
09:46

казано от Светослав Тодоров на 22.04.14, 13:20:

Няма да ги махна, естествено. Ако насила ме принудят да избирам само 10 храни, които да ям цял живот, първата от от тях ще е яйцата.  Пет бройки не са кой знае колко, а най-важното е, че заедно с тях няма да ям нищо калорично, за да се получи вреденият ефект на тежката вечеря, която да прецака сън и отслабване. Тео неглижира женските ми упражнения, но все пак ги правя до вечерта и мускулчетата ми имат нужда от някакви белтъчини на края на деня. :) С други думи - и Тео е прав за леката вечеря, и тя наистина е лека, но не бих я премахнал нацяло - дори при драстични мерки бих оставил едно яйце.

23.04.14
16:22

Човече, за 33 седмици нищо не си направил, само си губиш времето, да беше си ял както ти сака душата, все същия щеше да си си.
Kак съм се смял, докато те чета, че не е истина.

Нямаш никакво оправдание с годините си, които не са много, аз съм човек с много бавен метаболизъм, но с упорито с правилно хранене, не непременно лишено от удоволствия и задължителна двигателна активност, могат да се отключат такива метаболитни процеси в тялото ти, че няма да ти се налага нито да гладуваш като някоя заблудена бг мама и да слабееш и да поддържаш тегло по инерция.
Висок съм 175см, тежа 68кг, на 25 години. Бил съм 83кг на 20 години, сега съм структура тип атлет. Тичам по час на ден!
Как се храня ли?
Сутрин преди джогинг 2 лъжици чия с малко вода за сила и лъжица мед, след тичане към 10:00 половин кофичка кисело мляко с мюсли, орехи, канела, ленено семе. Фреш от един лимон. Зелен чай. Кафе
На обед наблягам на някаква малка салатка, не броя грамажи и постно ядене боб, леща, грах, картофи, ориз(може във вид на някаква манджичка, но без мазнина или минимално. Редувам ги. В седмицата веднъж, 2 пъти ям риба на тефлонов тиган с малко соев сосо без мазнина, чат пат си правя някое кюфте пак без мазнина. Никакви пържени неща, само варено, печено, под пара!
Вечеря пак същото, понякога яйца със салата.
За глезотия изяждам и половин шоколад понякога на ден или някоя друга вафла. Пия много вода!!! Плодовете между храненията не ги броя!

Преди не ядях повече, а бях с 15 кила повече, просто щото качеството на храната и начина на разпределение и самата им комбинация беше неправилно структутирана.
Това е здраволосвно хранене, компактно, в кеото има всичко! С нея да живееш 100 години! И ти е по джоба освен това!
Така се слабее качествено и се оформя тяло. Държа да подчертая, че преди да почна да тичам ядах малко и правех съшите подобни глупости с диети и нямах никакъв резултат. Това  е най-грешния подход, клетките трябва да се хранят, иначе загниват. Млади момичета с тези диети на 30 години заприличват на баби, хем слаби, хем отпуснати.
Сега ям комплексно, тренирам и изглеждам и се чувствам прекрасно.За година и нещо станах друг човек.
В тия програми твоите има толкова излишни и напълно ненужни продукти, а това почасово разпределение на храните е просто ужасно. След 19:00 е хубаво да не се яде нищо, защото метаболизма е най-бавен вечер и всичко се лепи. Неизчерпаема тема.

Аз писах от ролята на човек, който е с лош ген уж по отношение на трупане на мазнини и е постигнал невероятни резултати. Така че, никой няма оправдание за немърливостта към тялото си и некомпетентността, за да си направи програма.

Мнението беше редактирано от alonso88 на 23.04.14 16:28.

23.04.14
16:28

казано от Светослав Асенов на 23.04.14, 16:22:

Тичам по час на ден!
Как се храня ли?
Сутрин преди джогинг 2 лъжици чия с малко вода за сила и лъжица мед, след тичане към 10:00 половин кофичка кисело мляко с мюсли, орехи, канела, ленено семе. Фреш от един лимон. Зелен чай. Кафе
На обед наблягам на някаква малка салатка, не броя грамажи и постно ядене боб, леща, грах, картофи, ориз(може във вид на някаква манджичка, но без мазнина или минимално. Редувам ги. В седмицата веднъж, 2 пъти ям риба на тефлонов тиган с малко соев сосо без мазнина, чат пат си правя някое кюфте пак без мазнина. Никакви пържени неща, само варено, печено, под пара!
Вечеря пак същото, понякога яйца със салата.
За глезотия изяждам и половин шоколад понякога на ден или някоя друга вафла. Пия много вода!!! Плодовете между храненията не ги броя!

А как си с тестостерона и кортизола ? ;)

След 19:00 е хубаво да не се яде нищо, защото метаболизма е най-бавен вечер и всичко се липи. Неизчерпаема тема.

Това са неизчерпаеми глупости :)

23.04.14
16:33

Не знам какво имаш предвид с въпроса си? Нещо нередно с храненето ли намираш....

23.04.14
16:35

Питам как си с нивата на тези хормони заради храненето и активността ти :)

23.04.14
16:40

Със сигурност тестотестерона ми е нисък, за кортизола не знам .  Ако не тичам 2,3 дена съм получавал аритмии и съм вдигал кръвно. Голям допинг ми действа и се чувствам пристрастен вече. Това май има връзка с кортизола и нивата му! Я Не съм толкова навътре, не съм мерил подобни неща.

казано от Светослав Асенов на 23.04.14, 16:40:

Със сигурност тестотестерона ми е нисък, за кортизола не знам .  Ако не тичам 2,3 дена съм получавал аритмии и съм вдигал кръвно. Голям допинг ми действа и се чувствам пристрастен вече. Това май има връзка с кортизола и нивата му! Я Не съм толкова навътре, не съм мерил подобни неща.

И въпреки това твърдиш, че нещата, които правиш са здравословни? :D

Carbohydrate

23.04.14
16:42

Висок съм 175см, тежа 68кг, на 25 години. Бил съм 83кг на 20 години, сега съм структура тип атлет. .

по скоро хърба))))

23.04.14
16:44

Сега според теб кое от двете ти твърдения носи полезна информация, която да се последва практически - че си на перфектния режим или, че нещо си си прецакал хормоналния баланс с този режим :)

23.04.14
16:47

Може би цялостно! Аз промяна в хормоналния си баланс не съм видял, нито съмс елдил подобни стойности нито нищо. Ти ме питаш, аз ти казвам какво мисля, без да съм компетентен и наясно за какво става въпрос. И какво толкова нетипично виждаш в актинвостта ми, че ме питаш за стойности на хормони?? Явно те затруднявам с въпроса си. Недей  да се милиш за много умен!

Мнението беше редактирано от alonso88 на 23.04.14 17:07.

23.04.14
16:51

казано от Херцог Трън на 23.04.14, 16:42:

казано от Светослав Асенов на 23.04.14, 16:40:

И въпреки това твърдиш, че нещата, които правиш са здравословни? :D

Ми явно застоялия начин на живот не е за мен.

казано от Светослав Асенов на 23.04.14, 16:51:

Ми явно застоялия начин на живот не е за мен.

Не е застоялият начин на живот. Почивката не води до аритмия и високо кръвно. Те са следствия от великия ти здравословен режим ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.04.14 17:01.

23.04.14
16:56

казано от Carbohydrate на 23.04.14, 16:42:

Висок съм 175см, тежа 68кг, на 25 години. Бил съм 83кг на 20 години, сега съм структура тип атлет. .

по скоро хърба))))

И аз вдигам щанги, правя лицеви и кофички през ден. Но не акцентирам на тях като цяло.

23.04.14
17:00

казано от Херцог Трън на 23.04.14, 16:53:

Не е застоялият начин на живот. Почивката не води до аритмия и високо кръвно. Те са следствия от великия ти здравословен режим ;)

Добре. Ти отсей положителното от опита ми, а недей се вкопча в детайлите, които дори не съм мерил с апарат. Просто имах предвид, че не ме свърта на едно място. Правя си кардиограми, имам пулс в спокойно състояние 50 рано сутрин. По времена джогинг скача до 140, след което за час пада до нива 70-80. Почивката ми при мен трае, докато спа нощем. Останалото време е за спорт и работа.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.04.14 17:02.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1