TonsOfDamage - подготовка за силов трибой и стронгмен(в бъдеще)

Прескочи до:

17.04.14
23:19

Водата не ми е проблем, жуля по 2-4 литра на ден, но чесън никакъв шанс да ям.. За което много ме е яд, но просто го мразя, само да помириша чесън и полудявам :D Чушки също не обичам, но понякога ако има в салатата ям. То сега излезна, че нищо не обичам, ама не - просто лук, праз, чесън, чушки - не обичам :D

18.04.14
00:05

казано от TonsOfDamage на 17.04.14, 23:19:

Водата не ми е проблем, жуля по 2-4 литра на ден, но чесън никакъв шанс да ям.. За което много ме е яд, но просто го мразя, само да помириша чесън и полудявам :D Чушки също не обичам, но понякога ако има в салатата ям. То сега излезна, че нищо не обичам, ама не - просто лук, праз, чесън, чушки - не обичам :D

:D
То по принцип е така, че полезните храни не са вкусни за наша жалост - чесън,лук,извара,овес и още други, но си заслужават по ред причини.Аз от изброените само изварата не я ям, другите редовно (чесъна почнах да го ям преди 1 година някъде така по-често) и като се замисля, последната 1 година не ме е хващало и грип даже (да чукнем на дърво :D ).

18.04.14
12:56

Аз пък проядох извара - слагаш я в някаква купа, слагаш 1-2 банана и я пасираш с блендер или пасатор. Само опитай и съм сигурен, че ще проядеш и ти. :D Все едно е някакъв бананов крем, уникално е! :D

казано от TonsOfDamage на 18.04.14, 12:56:

Аз пък проядох извара - слагаш я в някаква купа, слагаш 1-2 банана и я пасираш с блендер или пасатор. Само опитай и съм сигурен, че ще проядеш и ти. :D Все едно е някакъв бананов крем, уникално е! :D

Аз слагам и по малко канела и става страхотна следобедна закуска ;) А другия вариант е извара + авокадо + къри + мъъъничко сиренце, за предпочитащите соленото пред сладкото.

18.04.14
22:49

Храната днес:
3 принцеси с филе и кашкавал+ 2 яйца+ 300мг.вит.Ц
250-300гр. пил.бутче, 1 кюфте и 1ф.б.х.+ 200мг.вит.ц
1 чиния макарони със мляко, сирене и захар+ 200мг.вит.Ц
1/2 кофичка кисело мляко
Днес абсолютно никакъв вкус не усещах, дори на горчивото, чисто кафе - абсолютно нищо, все едно че пия вода, а то даже и тя има по-усетлив вкус..

20.04.14
12:58

Честито Възкресение Христово!

21.04.14
14:15

Week 6 Day 1
Мъртва тяга(повторения): 10х50; 8х70; 6х90 ; 9х110 ; 4х120; 4х120
Набирания: 4+20кг ; 5/6+15кг; 15СТ
Гребане с щанга: 3х8 с 70кг
Сгъване за бицепс 3х10 с 30кг
Днес добра тренировка се получи. На 110-те кг ме провали хвата, иначе поне 12 щях да си взема. на 120- първата серия не бях отпочинал много и направих 4, а втората бях, но отново хвата ме провали. :D Набиранията днес бяха много чисти, освен СТ, защото тях ги правя експлозивни и за да не се клатя не ги правя 100%чисти. Иначе много по-добре от миналия понеделник, друго е да си спокоен, да не бързаш, да можеш да отделиш 40 мин за тягата само(2ма човека правихме де :D)

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 22.04.14 16:02.

21.04.14
20:51

Храната днес:
1 ф.б.х.+ 3 яйца, 300мг.вит.Ц+ прахче магнезий
доза протеин
пиле с картофи и дробсърма (голяма порция)
4 малки парчета козунак, 3 белтъка, 1 и 1/3 кофички кисело мляко и 1 банан

22.04.14
16:02

Week 6 Day 2
Лежанка: 10х40; 10х50; 6х60; 2х80; 1х90; 1х100 ; 1х102,5 (трудно и с помощ)
Кофички: 4+20кг; 6+15кг ; 14СТ
Френско разгъване 3х8 с 30кг
Хубава и кратка тренировка днес.  На лежанката за 102,5 не бях много надъхан, а и не си вдигам кръста, смисъл гледам винаги таза да ми е залепен за лежанката. А ако си направя както трябва моста, с отлепен таз, мисля че ще ми е по - лесно, ама не искам толкова да се пъча и да ме гледат странно във фитнеса. :D На кофичките се помъчих за 15то ама се отказах. :D

22.04.14
21:35

Храната:
чаша овес, 2 яйца, 300мг.вит.Ц
300гр. пилешко, голяма порция дробсърма с картофи и 3 белтъка
200-250гр. пил.бутче+ 2ф.б.х.+ 2 малки парчета козунак
1 банан + 1 кисело мляко

23.04.14
21:08

Храна:
чаша овес, 2 яйца, 300мг.вит.Ц
360гр. свински бут, 3 белтъка и 2 парчета козунак
3 пилешки крилца+ 200-250гр. пилешко месо + 1 голяма чиния зелена салата и 2ф.б.х.
1/2 кофичка мляко и 1 банан

25.04.14
16:22

Week 6 Day 3
Клек(low bar): 10х40, 10х50, 6х70, 6х90 ; 3х100; 5х95
Лег преса: 3х8 с 210 (лег пресата тежала 40кг, така че 250 общо)
Раменна преса: 10х40, 5х50, 5х45
Радвам се, че днес успях да си направя тренировката, защото иначе щяха да бъдат най-малко 3 седмици без клек... Та бях позагубил форма, но се справих много доволно, нищо не ми тежеше. Наложи се например при 100-те килограма да спра на 3 повторения, заради китките на лоу бара. Много ме болят, а нямам пари да си купя едни накитници. От сега нататък започвам само лоу бар, да го мислят китките и раменете ми... Иначе много хубава тренировка. И от клека, и от раменната преса съм доволен. От лег пресата много не съм, защото доста изморени ми бяха краката, но така аз успявам на изтощя краката на макс с 2 упражнения, не като ония бодибилдърски олигофрени да правят по 10 упражнения и то нещо като  клек 12 повторения с 40кг... да не забравяме и колана...
Между другото днес в час по физическо, понеже бяхме в долната зала и там има ръждясали щанги и счупени лежанки и аз реших да пробвам да обърна най-тежката щанга(65кг) понеже дисковете и са заключени и трудно се махат предпазителите. Та малко загрях ставите, пробвах да обърна 45кг ей така за загрявка(не от земя) и после се помъчих от земя 65-то кг. Първия път не бях експлозивен и не успях, ама втория беше успешен. :D А никога не съм тренирал нито обръщане, нито нищо, а взе да ме кефи това обръщане на последък. :D

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 25.04.14 16:33.

25.04.14
22:03

Храната вчера:
чаша овес, 2 яйца, А-Я
390гр. свински бут, 3 яйца, 2ф.б.х., 1 прахче магнезий
2 кюфтета, 6 мини вафли фемили, малко кола
250-300гр. свинско, салата
1/3 купа печени фъстъци , 1 банан

Днес:
чаша овес, 2 яйца, А-Я
около 150-200гр. свинско, 1ф.б.х. 2 кюфтета, 100гр кашкавал и 2 големи парчета пушено филе
4 наденички, салата, малко кола, 3 бисквити, мезета
1 банан голям+ 1 кофичка кисело мляко

Готин дневник , прегледах го набързо имаш голям прогрес :) само кажи на момчето ,което те пази да няма контакт с щангата/тялото освен ако нямаш нужда.. :) ще следя дневника ти с интерес :)

27.04.14
16:47

казано от Влади Антонов на 27.04.14, 12:23:

Готин дневник , прегледах го набързо имаш голям прогрес :) само кажи на момчето ,което те пази да няма контакт с щангата/тялото освен ако нямаш нужда.. :) ще следя дневника ти с интерес :)

Благодаря ти ! А за това с контакта с щангата, старая се да го сведа до минимум, но момчето го е страх да не се затисна, защото хем ще пострадам, хем вината ще падне върху него, ако не успее да ми помогне както трябва разбира се, не винаги могат да се предвидят нещата. :)

казано от TonsOfDamage на 27.04.14, 16:47:

казано от Влади Антонов на 27.04.14, 12:23:

Благодаря ти ! А за това с контакта с щангата, старая се да го сведа до минимум, но момчето го е страх да не се затисна, защото хем ще пострадам, хем вината ще падне върху него, ако не успее да ми помогне както трябва разбира се, не винаги могат да се предвидят нещата. :)

Ясно.. просто давам съвет ,защото дори леко докосване оказва влияние върху тежестта говоря за лег-а по-точно ,защото и моите работни килограми са същите и знам каква е разликата, аз лично много се дразня ,когато правя макс и усетя ,че ще ги бутна и някой ми докосне щангата.. :)

27.04.14
20:46

Храната вчера:
3 принцеси с шунка и кашкавал, 1 малка чаша грис крем
пиле с картофи(средно-голяма порция :D ) + около 200гр. свинско
около 300гр. пилешко+ 1ф.б.х.
после ходих на “копон(djordjano baby)” и изпих 3 шота текила и 5 шота уиски чисти и съм ял някви ядки, снаксове абе подобни глупости

Днес:
3 яйца, 200-250гр. сирене+ 1ф.б.х. и А-Я
200гр месо(100 свинско 100 пилешко), 1ф.б.х. и малко кашкавал
400мл прясно мляко
5 наденички, 2ф.б.х.
1 банан голям и 1 кисело мляко

28.04.14
16:17

Week 7 Day 1
Мъртва тяга(тежко) : 10х60; 5х80; 3х100 ; 1х145; 2х130 ; 3х125
Набирания: 4+20кг ; 5+15кг; 12СТ
Гребане 3х8 с 70кг в супер серия със сгъване за бицепс 35кг 3х8
ОО йесс, нов макс на тягата! Знаех си, че като не дърпам първо 140 или 130 ще имам повече сила, но се притеснявах за адаптацията. Между другото на загрявката се чувствах слаб, не знам защо... Та отново ги дърпам от високо, просто максовете не мога от ниско да ги започна, защото ми се губи експлозива и съответно опита е неуспешен, миналия път така стана.. Та криво е, обаче аз се гордея че скоро ще взема и 150кг. :D За 130-те кг също се кефя, макар че от макса ми се измори супер много кръста, сигурен съм че поне 3-4 повторения ще взема на 130 ако преди това не съм дърпал тежко, но просто исках да пробвам. Доволен съм много днес. :)

28.04.14
22:42

Храна:
чаша овес, 2 яйца, А-Я
270гр. пилешко+ 2ф.б.х.
250гр. свински врат, 1 бира, 1 кола, шопска салата, крем маскарпоне 150гр., 1/2 парче торта,3 бонбона, много малко пица и хапки(колкото да опитам) понеже бях на ресторант по случай първия рожден ден на племенницата :) и от толкова много захар направо кипя от енергия и се потя като луд :D но поне е в тренировъчен ден, а днес имах и над 1 час ходене и то супер бързо, така че дано да не се лепне много... :D

AS

29.04.14
15:37

Много крива тяга.

29.04.14
15:42

Week 7 Day 2
Лежанка(експлозив): 10х20 ; 10х40 ; 10х50 ; 8х70 ; 2х85 ; 3х80 *днес накарах приятеля ми да не докосва щангата изобщо(само ми я вдигаше)
Кофички: 7+20кг ; 7+15кг 15СТ
Френско разгъване 3х8 с 30кг
3 упр. за корем от земя х30 повт всяко в супер серия, после още едно от тях х15 повторения и 20 коремни преси с 20кг диск
Днес вкарах в употреба моста. Добре ми влияе. На кофите съм адски доволен, не знам как ги бутнах 20-те кг 7 пъти. А на СТ-то също много се изкефих, понеже на първите 10 нито един път не се заклатих и ги направих перфектно, по перфектно не съм ги правил. :D След тренировка се показаха 8-те плочки, понеже рядко тренирам корем вече, защото нямам време. Иначе това, че 20% от храната ти може да е чийт, но само 20%. От известно време се храня така и се оказа, че е вярно. Е, аз си имам мазно по корема, но пресата ми е здрава, тренирам я от малък а и участва в почти всички упражнения, които правя. :)

29.04.14
15:47

казано от ARM STRONG на 29.04.14, 15:37:

Много крива тяга.

Опасно крива, особено на тези години...

казано от TonsOfDamage на 29.04.14, 15:42:

След тренировка се показаха 8-те плочки

Хаххаха, елементарни познания по анатомия се искат за да знаеш, че 8 плочки няма как да имаш :) Е, аз и за 10 съм чувал де...  :D

29.04.14
16:00

казано от James Hinks на 29.04.14, 15:47:

Хаххаха, елементарни познания по анатомия се искат за да знаеш, че 8 плочки няма как да имаш :) Е, аз и за 10 съм чувал де...  :D

Подценяваш последиците от Чернобил. :D

29.04.14
16:00

ARMSTRONG - знам, но както споменах по-горе, самото движение за създаване на експлозив причинява такъв висок старт, а от там нататък тежестта я понася кръста и той се изкривява... Между другото рядко правя такъв експлозив, но просто този път много исках да взема 145кг :D

James - няма как да не кажа че си прав, особено защото първите 2 “плочки” са точно под гърдата и то даже не са и плочки, ами някакви малки мускулчета. които леко наподобяват истинските плочки.

29.04.14
16:11

казано от TonsOfDamage на 29.04.14, 16:00:

ARMSTRONG - знам, но както споменах по-горе, самото движение за създаване на експлозив причинява такъв висок старт, а от там нататък тежестта я понася кръста и той се изкривява... Между другото рядко правя такъв експлозив, но просто този път много исках да взема 145кг :D

Просто ти липсва каквато и да било координация в изпълението, техника ако щеш го наречи. Не е от “експлозива”, не се бъркай. Смао като видя как заставаш и се нагласяш и е ясно, че опита ще е трагичен. Работи хубаво върху корема, краката и пояса и нещата ще станат. Не си за тези тежести в момента.

казано от TonsOfDamage на 29.04.14, 16:00:

James - няма как да не кажа че си прав, особено защото първите 2 “плочки” са точно под гърдата и то даже не са и плочки, ами някакви малки мускулчета. които леко наподобяват истинските плочки.

Ребра, това са ребра :) И мускулите върху тях.

29.04.14
16:32

Toва не е тяга, най-малкото ще си преебеш кръста при това подобие на тяга. Пък и не знам кой те е излъгал, че трябва да дърпаш толкова назад. Вземи някой опитен в залата да ти покаже.
http://www.youtube.com/watch?v=iQ5rY_beDLY

29.04.14
16:37

В залата тяга никой не прави, а ако прави ще е по - зле и от мен. Между другото някой път ще ви снимам на по-леките килограми, да видите, че ми е правилна техниката, но просто като сложа много килограми и си кривя кръста много :@
П.С. Гледал съм на доста видеота да обясняват че тягата се дърпа назад и то трябва толкова назад да си, че ако го няма лоста с тежестите да те задържи клекнал, то трябва да паднеш назад. Не знам дали е правилно, аз просто се старая таза да не е високо и да използвам максимално краката, не знам защо на този макс така се изложих

29.04.14
16:46

казано от TonsOfDamage на 29.04.14, 16:37:

В залата тяга никой не прави, а ако прави ще е по - зле и от мен. Между другото някой път ще ви снимам на по-леките килограми, да видите, че ми е правилна техниката, но просто като сложа много килограми и си кривя кръста много :@
П.С. Гледал съм на доста видеота да обясняват че тягата се дърпа назад и то трябва толкова назад да си, че ако го няма лоста с тежестите да те задържи клекнал, то трябва да паднеш назад. Не знам дали е правилно, аз просто се старая таза да не е високо и да използвам максимално краката, не знам защо на този макс така се изложих

Дърпаш толкова назаде , колкото да изправиш максимално рамената. Просто си погледни снимката на профила

29.04.14
17:13

казано от TonsOfDamage на 29.04.14, 16:37:

Защото при големите килограми тялото почва да ти показва коя част ти е слаба, “техниката” ти почва да издиша  и така ^^  тоест да речем  при слабо ядро в съчетание с липса на техника почваш да се гърбиш.
Константин от аватара ти прави изгърбено дърпане, но пак няма нищо общо с това, което ти правиш, а и не е добра идея да се копира про като него.
Във финалната  фаза  позицията  е това

Мнението беше редактирано от WhiteWalker на 29.04.14 17:15.

Подценяваш последиците от Чернобил.

Тва беше много долно :D

TonsOfDamage, надали точно сега аз мога да се обаждам, особено с моето положение на тягата в момента, ама почнеш ли да се кривиш и се усетиш спирай. Кръста ти не е от днес за утре. Казвам ти го чисто приятелски. И аз искам да бутам големи килограми на тягата ама на моменти самосъхранението надделява над желанието :) Желанието понякога е много изкушаващо.

Мнението беше редактирано от Dimitar Stoyanov на 29.04.14 18:48.

29.04.14
21:03

Храната:
чаша овес, 2 яйца, А-Я
270гр.пилешко, 60-100гр. кашкавал, 1фб.х., малко парче торта
5 наденици. 2ф.б.х. , 1 салата от домати, краставици и сирене
1 банан голям+ 1 кофичка кис.мляко
Обичам руските филми! Спецназ, бригада, брат, бумер и сега гледах тихая застава. Някой друг път ще гледам и 9 рота. Просто са уникални, не като американските гейски бози, изпълнени само с ефекти...

Ако има как да го гледаш, си дръпни Сталинград 3Д. Като адекватност спрямо историята не е особено добър(участници в събитиятa го потвърждават, има интервюта), но това ще е най-ефектното 3Д ,което си гледал. :)

30.04.14
21:55

Храната:
чаша овес, 2 яйца, А-Я
омлет 4 яйца, 200гр. сирене, 100гр. кашкавал, 3 парчета(големи) пушено филе, 25гр. шоколад
1 шок.бонбон, 5 ягоди (много ми се ядяха преди няколко дена и видях че в градината има горе-долу озрели  ;D )
3 наденици, 1 гювече, 1 и 1/2ф.б.х.
салата, 1 кисело мляко, банан голям

01.05.14
21:50

Храната:
3 принцеси с шунка и кашкавал, 1 яйце
1 сладолед сникърс, голяма порция мусака, 1 пържена филийка с 2 малки лъжици шоколад
1 гювече, 1ф.б.х., 1 и 1/2 наденици, 1 чиния салата
1 кисело мляко+ 1 банан
Малко протеин днес... утре се надявам да наваксам

01.05.14
23:53

От къде си теглил спецназ, че го търся от доста време, но не намирам читави торенти ? :)

02.05.14
11:18

казано от magadisho на 01.05.14, 23:53:

От къде си теглил спецназ, че го търся от доста време, но не намирам читави торенти ? :)

http://zamunda.net/details.php?id=14693&hit=1 и http://zamunda.net/details.php?id=29114&hit=1
Има ги и в ютуб, но са без субтитри. :)

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 02.05.14 11:18.

02.05.14
14:57

Week 7 Day 3
Клек(повторения): 10х40, 10х60, 4х70, 5х100 , 8х90, 8х85
Раменна преса: 5х50, 6х45, 6х40 (много изтощени китки и рамене от лоу бар клека)
Лег преса 3х6 с 200кг (нямаше 10-ка)
Супер серии калф рейзис седнал с 40кг с 2х20 коремни преси с 20кг и 2 упражнения на земя за корем
Супер днес. Бях се надъхал да правя много повторения и ето че успях. Естествено спирах заради болящите китки, иначе за пръв път на 90-те кг усещам напомпани отказващи крака по време на упражнението. След 6-тото повторение яко ми се замайва главата... А на 85-те не се помъчих да се раздам, защото бях изтощен. Иначе много добра тренировка! :)
На клипа нищо не се вижда разбира се, но поне се вижда, че са 8. :D И всичките бяха много дълбоки.
https://www.youtube.com/watch?v=Uok62uGl7ic&feature=youtu.be

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 02.05.14 14:57.

02.05.14
15:15

казано от TonsOfDamage на 02.05.14, 14:57:

На клипа нищо не се вижда разбира се

То и клипа не се вижда, разбира се. :D
Махни забраната нелогнати да не го виждат, че ме мързи да се регистрирам там.

02.05.14
15:29

Явно ще трябва един път да пребориш мързела си! ;) Или викай неволята, пък може и да те чуе..

ТонсОфДамаге - клипът ти е частен, само хора, които си оторизирал изрично могат да го гледат. Ако не искаш да излиза в списъка на канала ти в Ютуб - скрит. Смени го, за да може да се вижда.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1