22.04.14
23:11
казано от Boby_ на 22.04.14, 10:37:
казано от kaloyan на 21.04.14, 23:27:
Той човека си знае от какво е ..
Определено си знам от какво е. Мисля, че най-учтиво те бях помолил да не се обаждаш в дневника ми. Както виждаш, отвръщам ти със същото.
Това не го бях видял, вече се разбрахме.
Боби, иди в Правителствена болница.
В София вече са малко читавите доктори и там са свестни. Имат свободен прием и не струва много. За общ преглед ми се върти нещо около 20 лева. Айде 50 да е, ама поне ще имаш достоверност от 2 източника.
казано от Тео на 22.04.14, 23:31:
Боби, иди в Правителствена болница.
В София вече са малко читавите доктори и там са свестни. Имат свободен прием и не струва много. За общ преглед ми се върти нещо около 20 лева. Айде 50 да е, ама поне ще имаш достоверност от 2 източника.
Тео, никой лекар не може да ме спре да правя глупости като тази в неделя. :) Днес нещата са една идея по-добре от вчера и вече в кухата ми кратуна започнаха да се промъкват разни ере(о)тични мисли дали да не дръпна малко тяга довечера... Трябва да се удържа и да дам на коленете поне две-три седмици пълна почивка, иначе ще си пея старата песен на нов глас отново и отново.
казано от Boby_ на 23.04.14, 11:09:
Днес нещата са една идея по-добре от вчера и вече в кухата ми кратуна започнаха да се промъкват разни ере(о)тични мисли дали да не дръпна малко тяга довечера...
Абе Боби, уж голям и разумен човек си, кви са тия глупости? (fubar) (dull)
Мнението беше редактирано от Петър на 23.04.14 11:18.
казано от Петър на 23.04.14, 11:18:
казано от Boby_ на 23.04.14, 11:09:
Днес нещата са една идея по-добре от вчера и вече в кухата ми кратуна започнаха да се промъкват разни ере(о)тични мисли дали да не дръпна малко тяга довечера...
Абе Боби, уж голям и разумен човек си, кви са тия глупости? (fubar) (dull)
(sun)
Спазвай дисциплината, човече!!!
Ето ти един стимул - не натоварваш коленете докато Ливърпул не стане шампион и веднага след шампионския кръг нападаш шампионски щангите. Най-късно ще е на 11.05, но може и да е по-рано - дерзай :)
23.04.2014 г.
Тренировка 8 - Дърпащи (обемна)
Загрявка:
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х50, 8х50 кг.
Борчески обръщания с прав лост - 8х20 кг.
Адаптация:
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 4x60 кг.
Борчески обръщания с прав лост - 8х50 кг.
Работни серии:
1.1. Набирания с раменен надхват - 14, 12, 11 бр.
1.2. Борчески обръщания с прав лост - 7х70, 7х70, 5х70 кг.
1.3. Хиперекстензии с тежест - 10х20 10х20, 10х20 кг.
2.2. Набирания с раменен подхват - 11, 10.
2.2. Планк с тежест - 50 сек. х 25 кг, 50 сек. х 25 кг.
2.3. Придърпване на долен скрипец - 8х100, 5х115 кг.
3.1. Набирания с широк надхват - 7, 6 бр.
3.2. “Колелце” от колене - 10, 8.
3.3. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 5х60, 4х60 кг.
4. Суингове до вертикала с пудовка - 10х50 кг.
Обобщение за тренировката:
Днес без всякакво напрежение за коленцата. За сметка на това обемът стана доста “дебел”, поне за моментните ми възможности.
Добавки:
1. Към 7 - 2 капсули Herbal Burn на Pure.
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulkpowders, 2 грама L-arginine на Now.
3. По време на тренировката - 2 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 10 мл FlexCode, 4 капсули ZMA на ON, 2 капсули Herbal Burn на Pure.
Храна:
1. Към 7 - чаша мляко с нес
2. Към 12:30 - супа топчета, патладжани с кайма и ориз, малко торта.
3. Към 18:30 - двойна доза протеин (матрица).4
4. Между 19 и 20 - салата домати със сирене, пастърма и зрял боб, мръвки на скара (свински карета, пилешко филе, свински черен дроб), тиквички бюрек с домат и шунка, бутилка и нещо бяло вино.
Обобщение за деня:
Много работа и нерви със сбъркани продажби в SAP, а на всичко отгоре днес шефката ме изненада със смяна на кабинета. Назначават нов колега на мениджърска позиция и се наложи да се преместя в по-тесен кабинет, за да го наместят с една колежка, на която също й се полага да не е в “опън спейс” частта от офиса. Разликата в площта не е съществена и не ме притеснява. Тъпото е, че сега нямам отварящ се прозорец и ще съм по цял ден на климатик.
казано от sapuna на 23.04.14, 20:58:
Набиранията ти ме мотивират! ;)
Ами като не мога да правя друго, вися по лоста - това ми остава. :D
23.04.14
21:12
казано от Маданеца на 23.04.14, 11:36:
Ето ти един стимул - не натоварваш коленете докато Ливърпул не стане шампион и веднага след шампионския кръг нападаш шампионски щангите. Най-късно ще е на 11.05, но може и да е по-рано - дерзай :)
представи си да отърват титлата... Боби още 20години няма да прави тяга :D :D
казано от Кристиянчо на 23.04.14, 21:12:
казано от Маданеца на 23.04.14, 11:36:
Ето ти един стимул - не натоварваш коленете докато Ливърпул не стане шампион и веднага след шампионския кръг нападаш шампионски щангите. Най-късно ще е на 11.05, но може и да е по-рано - дерзай :)представи си да отърват титлата... Боби още 20години няма да прави тяга :D :D
Е, хайде сега. Такива ужасни приказки от иначе хубав човек...
24.04.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 7 - 2 капсули Herbal Burn на Now.
2. Към 18 (план) - 2 капсули Herbal Burn на Pure, 10 грама рибено масло, 10 мл Flexcode, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
3. Преди лягане (план) - 4 капсули ZMA на ON.
Храна:
Фастингът ще е 20-21 часа. За довечера планирам да метна едни котлети във фурната, че не ми се занимава с друго.
Обобщение за деня:
Нищо за отбелязване днес - доста работа, а се налага да изчаквам един човек. Времето напредва, срокът тече и накрая пак ще се събере всичко за почивните дни след 1-ви май...
Физическата активност за деня ще се състои от пазарувне и готвене след работа. :)
24.04.14
14:39
Herbal Burn - не мога да се ориентирам на какъв принцип го приемаш... имаш ли вече впечатления? :)
казано от Кольо Пияндето на 24.04.14, 14:39:
Herbal Burn - не мога да се ориентирам на какъв принцип го приемаш... имаш ли вече впечатления? :)
Две капсули сутрин и две вечер - както е по инструкции на производителя.
Имам впечатления - освен лютене по хранопровода заради лютия пипер, когато го пия на гладно, не съм усетил друг ефект засега. :) Но аз и не му давам голям шанс да подейства - то не бяха празници, бири и т. н.
24.04.14
14:45
Винаги съм се надявал, че ще се намери липотропен продукт, който да работи читаво... Непрекъснато и все по-старателно се заливаме със стимуланти на нервната система, което хич не е добре, та този клас фет-бърнъри винаги ми е бил любопитен. Не са ми попадали надеждни мнения за работещ подобен продукт - затова питам. :)
казано от Кольо Пияндето на 24.04.14, 14:45:
Винаги съм се надявал, че ще се намери липотропен продукт, който да работи читаво... Непрекъснато и все по-старателно се заливаме със стимуланти на нервната система, което хич не е добре, та този клас фет-бърнъри винаги ми е бил любопитен. Не са ми попадали надеждни мнения за работещ подобен продукт - затова питам. :)
Точно затова го взех, въпреки че ми беше пределно ясно, че едва ли мога да очаквам нещо.
Термогенните обаче не са вариант за мен. Кофеинът от кафетата ми е предостатъчен - не искам да товаря с нищо повече нервната си система и да изсипвам ненужни количества стресови хормони заради някое кило отслабване или малко повече издържливост в тренировката.
Но от време на време като излезе някой нов липотропен на прилична цена, нищо не перчи да пробвам ей така, от любопитство, а и да подкрепя индустрията за хранителни добавки - хората имат деца да хранят и всеки милиард е ценен. :)
24.04.14
15:07
Просто стимулантите леко и незабележимо стават ежедневие - кафенца, фрапенца, кока-колички, енергийни напитки (от Shark и RedBull до разни евтинджоси по левче), лесно достъпни азотни бустерчета (във всеки фитнес има) и всички подобни. Принципна ми е позицията, наблюдавам не само себе си, а и хората около мен... не се замисляме достатъчно когато посягаме към следващата доза кофеин. Затова търся варианти да щадя нервната система. Липотропните продукти са сравнително евтинки, това поне е хубаво...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.04.14 15:09.
казано от Кольо Пияндето на 24.04.14, 15:07:
Просто стимулантите леко и незабележимо стават ежедневие - кафенца, фрапенца, кока-колички, енергийни напитки (от Shark и RedBull до разни евтинджоси по левче), азотни бустерчета и всички подобни. Принципна ми е позицията, наблюдавам не само себе си, а и хората около мен... не се замисляме достатъчно когато посягаме към следващата доза кофеин. Затова търся варианти да щадя нервната система. Липотропните продукти са сравнително евтинки, това поне е хубаво...
Аз наблягам на невро-депресантите, а не на стимулантите. :D
Силно се ограничавам откъм кофеин и сродните му алкалоиди. Пия кафе само сутрин докъм 11 (макар че като количество има още какво да се иска - дозата ми е три двойни), никакви коли и коло-подобни напитки, нито пък енергийни. Т. нар. азотни бустъри съм пробвал, но от много време не докосвам и тях.
Иначе си прав за широката маса. Кофеинът стана като захарта и глюкозо-фруктозния сироп - започна да се появява навсякъде, а последствията от това няма да са много по-добри.
И аз съм ги ограничил и да ви кажа честно - никаква разлика. От 6-7-8-9 кафета дневно преди Нова година, до 2 в работен ден (сутрин и следобяд) и по едно в почивен. И дори мога да заявя, че така кафето ми доставя по-голям кеф - като всяко отложено удоволствие - наслаждаваш му се пълноценно :)
24.04.14
20:25
Аз не пия кафе и сутринта съм пушка. Жената пие по една голяма кана на ден, от това инстантното нес кафе без нищо дето много горчи и все и се спи. Предполагам, че в един момент тялото привиква към кофеина и ефекта вече не е същия.
3-4 дена без кофеин и рецепторите пак се очувствяват, доста е трудно да предозираш с кофеин. Лично съм пил 4 двойни/тройни кафета (не знам 1 кафеварка за колко кафета се води) и 6 ампули по 200мг кофеин и 3 солпадеина (3х 30мг кофеин) без абсолютно никакъв ефект, даже чаках да се случи нещо, ама си останах с чакането. Откакто е забранен ефедрина да се продава свободно, работещ фетбърнър няма на пазара. За работещ фетбърнър - някой лекар приятел удря печат за нитропрусид и ефедрин и/или етилефринови капки и никой cheat meal не може да възпре похода към мечтаното атлетично тяло. Аз лично повече бих се притеснил за ГФС и захарта, тези смъртни врагове на ВМ-НВД. Онзи ден се натъкнах на нов приом (или поне досега не бях чувал/виждал) - хляб с добавен ГФС, но без глутен!
24.04.14
22:41
Моята нервна система е доста чувствителна и над 300мг кофеин на ден получавам направо паник атаки.
казано от aleks на 24.04.14, 21:23:
За работещ фетбърнър - някой лекар приятел удря печат за нитропрусид и ефедрин и/или етилефринови капки и никой cheat meal не може да възпре похода към мечтаното атлетично тяло.
На този етап съм далеч от идеята да си правя експерименти с лекарства. Здравето ми е по-ценно от някое и друго кило надолу. :) Иначе там варианти има колкото щеш - добрият стар кленбутерол, метформин, а защо не и глибенкламид. Говоря с генерични имена, за да не каже някой, че рекламирам определена компания. :)
казано от aleks на 24.04.14, 21:23:
Аз лично повече бих се притеснил за ГФС и захарта, тези смъртни врагове на ВМ-НВД. Онзи ден се натъкнах на нов приом (или поне досега не бях чувал/виждал) - хляб с добавен ГФС, но без глутен!
Хляб и питки за хамбургери с добавена захар и/или ГФС има отдавна. Хлябът в Щатите за европейците си е направо сладък, толкова много му слагат. Досега тук не бяха много разпространени, но никой подобен “гениален” трик за увеличаване на продажбите не може да остане неизползван, така че е ясно, че идват. Човек трябва да чете внимателно етикетите и да не се доверява на производителите.
25.04.2014 г.
Тренировка 9 - Бутащи (силова)
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 20х20, 10x70, 8х90 кг.
Раменна преса от стоеж с прав лост - 10х20, 8x40 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.
Раменна преса от стоеж с прав лост - 3х70 кг.
Работни серии:
1.1. Повдигане на щанга от лег - 2+1х165, 2х165, 1x165, 1+1х165, 1x165 кг.
1.2. Раменна преса от стоеж с прав лост - 1х85, 3х80, 2х80, 2х80, 2x80 кг.
Упражненията с еднаква първа цифра - в суперсерии.
Слабичко днес. На лежанката все пак една идея по-добре от миналия път - тройката в първата серия си беше моя, но пазачът ми я взе.
Раменната преса зле - краката са като патерици и дори не мога да балансирам с тях. Наруша ли дори само за миг баланса, трябва да връщам щангата на гърди.
Заради малкия брой повторения и липсата на клек направих и пети кръг.
Добавки:
1. Към 7 - 2 капсули Herbal Burn на Pure.
2. Преди тренировка - 4 грама бета аланин на Bulkpowders, 2 грама L-arginine на Now, 2 капсули Herbal Burn на Pure.
3. По време на тренировката - 2 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
4. След тренировка - ~80 грама Complete Protein Blend на Bulkpowders, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
5. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 10 мл FlexCode, 4 капсули ZMA на ON.
Храна:
1. Към 7 - чаша мляко с нес.
2. Към 12 - купичка пилешка супа, салата домати, панирани пилешки филенца.
3. Към 18 - две дози протеин.
4. Между 19 и 21 (план) - свински котлети на фурна, някаква салата, бира.
Взех си Столично Вайс. Не е съвсем вайс, а по-скоро нещо средно между Heffesweiss и Weissenboch, но бива.
Обобщение за деня:
Цял ден не съм вдигал глава от работа, а ме чака същото и утре. Надявам се, че поне в неделя ще мога да си позволя да почина.
25.04.14
22:04
Здрасти, Боби:)
Може ли един въпрос?:) Защо първо правиш лега, а не раменната? Пробвал ли си първо раменната преса после лега?
казано от Георги Милев на 25.04.14, 22:04:
Здрасти, Боби:)
Може ли един въпрос?:) Защо първо правиш лега, а не раменната? Пробвал ли си първо раменната преса после лега?
Всъщност не правя първо лега, а само започвам с него. Силовите ми тренировки от около година насам са в кръгов протокол.
Дали ще започна с лега или с рамото в този случай все още има някакво значение, но е малко. Освен това легът ми е приоритетен пред раменната преса, затова и не бих сложил рамото първо.
И накрая принципно съображение - мога да бутам раменна преса с уморени гърди, но тежък лег с уморено рамо си е рецепта за проблеми според мен.
26.04.14
11:55
Джеймс Хинкс казва обратното - след раменна преса може лежанка, след лежанка не може раменна преса.
казано от Lachezar Tomov на 26.04.14, 11:55:
Джеймс Хинкс казва обратното - след раменна преса може лежанка, след лежанка не може раменна преса.
казано от Boby_ на 26.04.14, 11:33:
И накрая принципно съображение - мога да бутам раменна преса с уморени гърди, но тежък лег с уморено рамо си е рецепта за проблеми според мен.
;)
26.04.2014 г. (без силова тренировка)
Добавки:
1. Към 9 - 2 капсули Herbal Burn на Now.
2. Към 18 (план) - 2 капсули Herbal Burn на Pure, 10 грама рибено масло, 10 мл Flexcode, 5 гр микронизиран креатин монохидрат на Now.
3. Преди лягане (план) - 4 капсули ZMA на ON.
Храна:
1. Към 9 - две чаши мляко с нес.
2. Към 13 - малко варено яйце, две бири.
3. Между 17 и 21 (план) - супа топчета, руло Стефани, някаква салата.
Обобщение за деня:
Днес работа, готвене, след малко се захващам и с аквариума, макар че вече ми се почива...
27.04.2014 г.
Тренировка 10 - Дърпащи (силова)
Загрявка:
Мъртва тяга - 8х20, 8x70 кг.
Придърпване на горен скрипец с раменен надхват - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Мъртва тяга - 5х120 кг.
Набирания с раменен надхват - 4.
Работни серии:
1.1. Мъртва тяга с прави крака - 5x140, 5х140, 5x140 кг.
1.2. Набирания с раменен надхват (с доп. тежест) - 4х32, 3х32, 3х32, 3х32 кг.
1.3. Гребане с дъмбел - 8х72, 7х72, 6х72, 5х72 кг.
Тренировка в трисети.
Днес реших да направя компромис - позагрях с нормална тяга докъм 120 и после минах на тяга с прави крака. Другата седмциа пак с прави крака, но ще сложа 150. Краката са си все така като патерици, но май има известно подобрение все пак.
Добавки:
1. Към 9 - 2 капсули Herbal Burn на Pure.
2. Преди тренировка - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 грам L-arginine на Now, 2 капсули Herbal Burn на Pure.
3. По време на тренировката - 3 грама бета аланин на Bulkpowders, 1 доза Complete Intraworkout на Bulkpowders.
5. Преди лягане (план) - 10 грама рибено масло, 10 мл FlexCode, 4 капсули ZMA на ON.
Храна:
1. Към 9 - две чаши мляко с нес.
2. Към 11 - две дози протеин.
3. Към 12:30 - зелена салата с пилешко филе, хапки от свинско филе, увити в бекон на скара, печени моркови, две чаши червено вино.
4. Между 17 и 20 (план) - супа топчета, руло Стефани, бяло вино.
Обобщение за деня:
Сутринта тренировка, после на обяд на рожден ден на майка ми, а сега сядам да гледам Ливърпул-Челси. You’ll never walk alone!
Жалко, но не мога да се сърдя на Стивън Джерард. Това, което е направил за Ливърпул, няма да се ликвидира и от още три изпуснати титли. You’ll never walk alone!
П. П. А Ливърпул е това, което е, заради играчи като Джерард. Точно те правят разликата с Челски, Ман Сити и другите пътуващи циркове.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.04.14 18:30.
27.04.14
19:02
да не забравяме стадиона,атмосферата и най важният играч-публиката която имат....за мен Жозе е голям,кой каквото и да говори,псувах за страхливата тактика,бавенето,но си взе своето... пуул имат шанс още....
казано от Васил a.k.a Тайсън на 27.04.14, 19:37:
не искам да дразня,но ви казах,че тоя пич може да ви скрие топката.
И как точно ни скри топката? С десет в защита накара Стиви Джи да се подхлъзне?
казано от Boby_ на 27.04.14, 19:44:
Е Боби факт е!Мен също много много ме е яд, все се надявах до края да вкараме поне един гол, а то какво стана ... това е, че тактически и психологически Челси и Моу ни надиграха ... да им го на**я
казано от Boby_ на 27.04.14, 19:44:
Аз съм си фен на Юве и ме боли х.. за мача като цяло.Ако искаш мога да ти направя анализ на мача,но няма смисъл да спамим само.Не е за подминаване и факта,че бяха с резерви и наказани за ШЛ обаче.
п.п.Боби не се заяждам,пак го казвам.Стискам палци за вас,още сте в играта :).
27.04.14
21:47
Сега Пул се надяват Евертън да им дадът титлата... какво нещо е живота.. днеска се мразим утре се обичаме :D Иначе отностно футбола аз предпочитам печелившия пред красивия... да не говорим, че Челси са едни от най-добрите отбори на контраатака пък за мен няма нещо по-красиво от това да стигнеш до другата врата с 3докосвания ;)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 27.04.14 21:48.
Ами съжалявам, но не мога да се съглася.Челси ако другият отбор не сбърка (както стана и днес) си стоят в тяхната половина и едвам стигат до вратата на противника.(Става въпрос, когато играят срещу силен съперник)
27.04.14
23:57
Втори път ви казвам - дайте нещо и за чалга :D