06.11.05
19:32
значи в ТАЗИпрограма изкам да вкарам пулоувър защото според мен е много добре развиващо упражнение ... но въпроса ми е ... дали да махна някое друго упражнение или да я прибавя само :oops:
няма да махаш нищо, правиш пуловера 2 пъти в месеца и няма да имаш проблеми :wink:
06.11.05
19:38
искаш да кажеш редом с другите упражнения ама през седмица ли????
06.11.05
20:22
[quote author=“DjoNi”]Сложи пуловъра при гърдите или гърба, където ти работи по-силно..
по-здрави
е аз го слагам при гърдите де .... въпроса ми е трябва ли да махна друго упражнение за да няма претоварване :wink:
[quote author=“B_Ball_P”][quote author=“DjoNi”]Сложи пуловъра при гърдите или гърба, където ти работи по-силно..
по-здрави
е аз го слагам при гърдите де .... въпроса ми е трябва ли да махна друго упражнение за да няма претоварване :wink:
така е добре , прибави пуловъра като последно упражнение 3по10-12 и гледай да си с максимално изпънати ръце при изпълнението , не давай ръцете прекалено надолу , раменете на лежанката
успех и по-здрави
Абе хора да ви питам,значи пуловета как го правите вие?изцяло легнали или само до кръста,а другата част във въздуха?
кръста е във въздуха , рамената и горната част на гърба са перпендикулярно разположени на лежанката
27.11.05
15:35
Пулоувърът наи добре работи вав супер серия с клека,защото една от индиректните функции на клека е разширяване на гръдния кош,а пулоувъра е упражнение за разширяване на гръдния кош.Доста е изморително и доста пот хвърляш в началото на тренировката за крака,но ефекта го има говоря от собствен опит :]
A и да отбележа че за максимален ефект от пулоувъра трябва при спускане да даваш гъза си максимално на долу,по този начин ръцете се разтягат по-добре.Също доста важно е през цялото време докато изпълняваш упражнението ръцете ти да са изправени.
Моля не пускайте две мнения едно след друго. Ползвайте бутона “Промени”.
27.11.05
18:30
Br1ng3r .... мерси ама аз не правя клек .... проблеми с колената :wink: :cry: :cry: :cry:
28.11.05
12:39
B_Ball_P наистина много скофтария щом не правиш клек човече.Тва упражнение за мен е наи базовото от целия бодибилдинг :(.Лекуваи коленете и го почваи,ако е възможно да ги излекуваш,разбирасе.
Не е нужно да правиш тежки клекове... аз примерно съм вкарал пул-оувъра при гърдите и трицепса - накрая на гърдите - правя клекове с много малка тежест(да не ги претренирам защото си правя и отделна тренировка за крака) и веднага след това оувъра... примерно 20-30 кила го прави клека... важното е да се кляка :wink:
28.11.05
22:42
не ...... аз ти казвам че е толкова сериозна работата с колената че не клекам даже с лоста само :wink: :cry: :evil: