Леки тренировки за малко по-добра кондиция

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.04.14
21:16

аз питах евентуално ако има хора със същата контузия от същото упражнение за съвет кво да правя, иначе е ясно че не е сериозно щом гребах след това

ИМ

25.04.14
18:38

Храната:
16:30ч. - 6 варени яйца.
19:30ч. -  1 кг. свинска кайма на фурна с доматен сос, нарязана капия, сирене и кашкавал.

ИМ

26.04.14
12:44

Като не мога да тренирам, поне кардио ще правя от време на време:
Кардио - 25 минути на 4 км., пътека под наклон; Упражнения за коремна мускулатура.

Храната:
16:00ч. - 500 грама свинска кайма/ на фурна/ и 50 грама пълнозърнести макарони/ варени/
19:30ч.  - 500 грама свинска кайма/ на фурна/ и 50 грама пълнозърнести макарони/ варени/

26.04.14
12:52

казано от Иван Марков на 26.04.14, 12:44:

И аз съм на мнението, че трябва да има някакво движение.
Видях ти менюто и ми стана интересно, като нямаш вече тежки тренировки, има ли смисъл от кило месо на ден?

ИМ

26.04.14
13:11

казано от Debel Lebed на 26.04.14, 12:52:

казано от Иван Марков на 26.04.14, 12:44:

И аз съм на мнението, че трябва да има някакво движение.
Видях ти менюто и ми стана интересно, като нямаш вече тежки тренировки, има ли смисъл от кило месо на ден?

За мен да. Защото иначе ще бъде заместено от боклуци и джънк. Поемам повечко количество храна като обем за да съм сит, а в същото време калориите не ми са  токлова много. Не съм ли сит, ще се почне малко шоколад, малко вафла и отиде коня в реката ....

26.04.14
19:34

Доста интересен дневник,браво за постиженията.Има едни рекорди по Великден дето и аз съм правил,но това беше отдавна.Още един път евала ;) за постигнатото :)

ИМ

26.04.14
21:21

Мерси. Ама то май не е много хубаво в форум за здравословен начин на живот да си известен, като човека с козунаците :)

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 26.04.14 21:23.

ИМ

27.04.14
12:30

Днес уж не ме болеше рамото и реших да отида да направя една лека тренировка:

1. Клек - 5,5,5 х100кг.
2. Лег от обратен наклон - 5,5,5 х100кг.
3. Обръщане от земя - 5,5,5 х 50кг.
4. Мечка - 5,5,5 х70кг.
5. Лицеви упори - 10,10,6 х 15кг.
6. Сгъване с дъмбел прав -5,5,5х18 кг.

По минута почивка преди втория и третия кръг. Голяма грешка направих. След като приключи тренировката отново ме стегна рамото плешката и гърдата, а към момента и ръката взе да ми изтръпва. Няма да стане тая работа, явно ще трябва да почивам по-дълго. Проблемът е, че минат ли два-три дни и се побърквам ако не отида до залата. Затова и днес не си дадох много зор само колкото да се раздвижа, ама ефект е същият-появява се болка.

Храната - едно пиле и 150 грама кафяв ориз разпределени в няколко хранения, като първото ще е около 14:00ч.

Изготвих си стратегия за храненето в близките седмици и смятам да я спазвам стриктно , независимо дали ще тренирам с тежести или не.
Първа седмица- 200-300 грама протеин -100-150 грама комплексни въглехидрати. Около 18-20 часа фаст. Един зареждащ ден.
Втора седмица – 200 грама протеин, 100 грама комплексни въглехидрати, 20-21 часа фаст, може и един 36 часов фаст. Според зависи. Един зареждащ ден.
Трета седмица – 150 грама протеин, 60-70 грама комплексни въглехидрати. 20-21 часа фаст.  Един фаст от минимум 30 часа. Един зареждащ ден, който ще съвпада с захранването след 30 часовия фаст.
Четвърта семица – 120 грама протеин, 50 грама комплексни въглехидрати. 20-21 часа фаст.  Един фаст от минимум 30 часа. Един зареждащ ден, който ще съвпада с захранването след 30 часовия фаст.
Пета седмица – 100 грама протеин, 50 грама комплексни въглехидрати. 20-21 часа фаст.  Един фаст от минимум 30 часа. Един зареждащ ден, който ще съвпада с захранването след 30 часовия фаст.
След петата седмица въртене на седмици 2-3. Едит: забравил съм да впиша мазнините. Най-общо те ще идват от източника на протеина/ свинско месо,риба и яйца, а също и от зехтин и масло, с които ще приготвям част от храните/

Сега на някой може да му се стори неефикасна и глупава, ама аз ще си я спазя както съм си я намислил и ще видя как ще ми се отрази. Досега никога не са спазвал фаст с по ниски въглехидрати. Това е.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 27.04.14 13:13.

27.04.14
13:26

казано от Иван Марков на 27.04.14, 12:30:

Ще ме извиняваш, Ванка, ама тоя лег е бил най-тъпото нещо, което би могъл да сътвориш с травмирано рамо, особено пък на тия кила.
Аз на твое място нямаше да преустановявам тренировките, а  щях да ги реорганизирам като махна просто всички бутащи от тях. Клекът и тягата предполагам не биха ти били проблем. Ето ти подходящ момент да натиснеш долната част :)))

ИМ

27.04.14
13:46

казано от Петър на 27.04.14, 13:26:

казано от Иван Марков на 27.04.14, 12:30:

Ще ме извиняваш, Ванка, ама тоя лег е бил най-тъпото нещо, което би могъл да сътвориш с травмирано рамо, особено пък на тия кила.
Аз на твое място нямаше да преустановявам тренировките, а  щях да ги реорганизирам като махна просто всички бутащи от тях. Клекът и тягата предполагам не биха ти били проблем. Ето ти подходящ момент да натиснеш долната част :)))

Аз не споря, че беше тъпа идея. По време на самата тренировка нямах проблеми, ама след нея и сега :(  Иначе имах и по -”гениалната” идея да правя 8 и 10 на лега, ама добре че цифрата пет ми изглеждаше по-логична. Мисля, че и тягата е голям проблем, защото болката е много силна и в плешката и гърдата, което на тягата, особено при заключването ще ми разкаже играта. Проблемът е, че доколкото се познавам, стигна ли до залата няма да се размина само с клек, а ще пробвам и друго. Отделно от това една цялостна почивка за известно време ми се види добра идея към момента. Ще не ща ще трябва да си рискувам здравето и да ходя на лекар.

27.04.14
13:52

Надали е толкова фатално това с рамото, въпроса е да се стигне до точните причини, място и естество на проблема. От там пътища за трениране много.

ИМ

27.04.14
14:00

казано от James Hinks на 27.04.14, 13:52:

Надали е толкова фатално това с рамото, въпроса е да се стигне до точните причини, място и естество на проблема. От там пътища за трениране много.

Ми не знам, все повече се притеснявам, че ме е ударил плекситът. Силната прерязваща болка в рамото, плешката и гърдите, придружена с последващо изтръпване на ръката, ми говори точно за плексит. Под силна имам предвид,че се будя нощем от болка. Въпросът е да се навия да отида на лекар/ имам си достатъчно силни съображения, да оставям посещението при лекар, като най-крайния вариант/ Та почивам известно време и след това подновявам леко и ако няма промяна ще ходя на лекар.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 27.04.14 14:01.

27.04.14
14:07

Ако е наистина плексит - ще мине от самосебеси с малко терапия и почивка.
Гадаенето какво е естеството на травмата никога не е добро решение.

ИМ

27.04.14
14:14

Съгласен. Идеята ми е да отпочина, известно време, с надеждата да отмине. Почивката няма да ми навреди. Ако от почивката няма резултат ще тръгна по лекари. Бих пробвал доста варианти, преди да стигна до лекар. Засега почивка и масажи, придружени евентуално  с кардио тренировки.

ИМ

30.04.14
19:04

Да отчета малко дейност в дневника.

Храната вчера:
19:00ч. - голяма пържола от свински бут на скара, три яйца на очи с масло, домат, краставица и зехтин.

Храната днес:
15:10ч. - свинска вратна на скара.
18:30ч. - малко прясно зеле, около 400 грама свинско месо от буркан.

Утре ще отскоча до фитнеса за да направя една кардио сесийка и така общо взето.

ИМ

01.05.14
12:41

Днес ходих до фитнеса и направих едно леко кардио, та поизгорих някоя и друга калория.

13:30ч.  - свинска вратна на скара, салата от марула, краставици, балсамико и авокадо, 50 грама кафяв ориз на фурна.
16:00ч. - 5 яйца с масло на очи, 50 грама кафяв ориз на фурна.
19:30ч. -  ще съм на кръчма, но ще си спазя режима - най-вероятно свинска вратна и домати с моцарела.

Режима върви добре. Калориите са малко и въглехидратите също. Свалям килограми с хубави темпове вече и почвам да губя мускулна маса лека,полека. Засега съм доволен. Ако волята ми издържи през почивните дни и не се върна назад, ще продължа да свалям по план. Другата седмица трябва да намалям още въглените и протеина, съответно и калориите. Чувствам супер и нямам някакви раздиращи пориви на глад.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 01.05.14 12:42.

01.05.14
23:06

Умно правиш,изчакай да се възстановиш напълно и тогава започни да товариш рамото ;) Ако идеш на доктори,сподели ;)

ИМ

02.05.14
00:30

казано от My LIFE-My Choice на 01.05.14, 23:06:

Умно правиш,изчакай да се възстановиш напълно и тогава започни да товариш рамото ;) Ако идеш на доктори,сподели ;)

Никави доктори засега, само почивка, кардио и диета.

ИМ

03.05.14
18:33

Зареждащ/захранващ ден. Храната след 42 часа фаст:

400гр. кафяв ориз, половин кило банани, 50 грама стафиди, кофичка кисело мляко, 800 грама свински врат на скара, 400 грама пилешки гърди на скара, маслини, български домати и краставци.
Вчера и днес масажи и се чувствам добре. Набараха ми на плешката нерва - надул се е до размера на джаменка. Иначе се чудих дали да не направя 72 часа фаст, но в крайна сметка реших. че засега няма смисъл. Вдругиден правя две седмици диета и ще се тегля и снимам да видя първите резултати какви са.Това е.

03.05.14
20:26

Леле, в какъв прозорец го излапа всичкото това? И 42 часа фаст, еваларка! Аз скоро направих към 30 и си причиних невероятен стрес... Иначе последните дни съм на 20-24 часови фастове и май това е оптималното за мен. :)

казано от charlie brown на 03.05.14, 20:26:

Леле, в какъв прозорец го излапа всичкото това? И 42 часа фаст, еваларка! Аз скоро направих към 30 и си причиних невероятен стрес... Иначе последните дни съм на 20-24 часови фастове и май това е оптималното за мен. :)

Като за след 42 часа фаст даже е малко, особено за човек с тези размери:)

03.05.14
21:41

В случая не говоря за количество и размери, дали е малко или много, а просто в какъв прозорец е изядено питам...

ИМ

03.05.14
23:28

От 15 до 23 часа беше хранителния прозорец, От ориза ми остана около 150 грама, но пък изядох няколко филии многозърнест хляб. Определено ми е тежко обаче. Почнах с мляко и банани и по-късно с по-тежките храни.Иначе най- много огладнявам между 16-20 час фаст , след това по не усещам глад.

ИМ

05.05.14
14:46

Прибрах си се вече вкъщи. Хубаво си починах, а масажите ми се отразиха много добре. Утре ще скоча до фитнеса да се раздвижа малко и да видя как ще ми се отрази. Иначе две седмици на диета - резултат -5 кг. за четиринадесет дни - в момента съм 95 кг. Преди като свалях пак си фаствах, като в момента, но бях с около 400 грама въглехидрати на ден, а сега падам под 100 вече. Доволен съм. Вчера бях цял ден по гости и си хапнах, отново изядах около 1,5 свинско, но ядох и домашни баници, сладкиши и т.н. та реших и днес да врътна един 30-40 часов фаст.
Снимки, не че съм нещо много изчистен или от сорта, просто виждам разлика във формата си, от преди две седмици.

П.П. -така и не се научих да стягам гърба.
Едит- третата снимка е малко по ранна от 1 и 2-та.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 05.05.14 14:49.

05.05.14
20:36

този ремикс слушал ли си го?текста е от фристайла на биг л 98 год,мн добре направено.
И освен това,има една дискография на биг л в thepiratebay която включва абсолютно всичко негово,дори и някви фристайлове които не бях чувал,всички песни с COTC i DITC и песните на приятелчетата му.Вътре има мега антиките,особено tru master ‘98 freestyle-а е the best of the best

ИМ

05.05.14
22:32

казано от Vintage на 05.05.14, 20:36:

този ремикс слушал ли си го?текста е от фристайла на биг л 98 год,мн добре направено.
И освен това,има една дискография на биг л в thepiratebay която включва абсолютно всичко негово,дори и някви фристайлове които не бях чувал,всички песни с COTC i DITC и песните на приятелчетата му.Вътре има мега антиките,особено tru master ‘98 freestyle-а е the best of the best

Ми бийтовете ми са познати, но честно казано нямам спомен дали съм го слушал или не. В повечето случай предпочитам оригиналите обаче. Рядко някой ремикс да ми допадне.

06.05.14
08:30

имало и хора с добър вкус за музика в тоя форум :)

ето два ремикса, които са 10 пъти по добри от оригиналите

^първия път като го чух това ми счупи главата. прибирах се към нас през парка през нощта, спрях и седнах на една пейка да го дослушам на спокойствие :D pete rock е цар

^то това не е ремикс, а брутални скречове от кю. доказателство че диджей-инга е най-якия елемент

ИМ

06.05.14
12:47

Тренировка:
Зягрявка и разтягане.

Кръгове:
1. Лег от обратен наклон -5,5,5 х110кг.
2. Мъртва тяга -3,3,2х150 кг.
3. Полулег с дъмбели - 8,8,7 х 26кг./на ръка/
4. Набирания тесен надхват -5,3,3
5. Обръщане от стоеж -5,5,5 х50кг.
6. Сгъване от стоеж с дъмбели - 6,6,6х14кг./на ръка/

Тренировката бе между 36 и 37 час от фаста. Много слабо днес. Рамото ме позаболя, но се търпи. Мисля да махна тягата от кръговете, след първия кръг вече ми са чисто мокри ръцете и не мога да държа лоста. Първите две серии в надхват, третата смесен, като хвата беше нещо смесено между нормална тяга и широка тяга. Хващах лоста преди външните белязки. На третия кръг дори на лега ми се плъзгаха ръцете по лоста. На набиранията отново много ми изтръпнаха предмишниците и ми изпусна хвата.

Храната след малко над 38 часа фаст:
10:30ч. - 30 грама бцаа, 2 дози суроватка с прясно мляко.
12:30ч. - две големи свински пържоли от бут на фурна с топено сирене и гъби.
До 20 часа ще изям и още 500 грама пилешки гърди на скара и около 600 грама агнешко с 150 грама кафяв ориз. Не описвам в храната напоследък, но приемам и доста домати в комбинация с лук марули и краставици.

Днес един приятел сутринта ми се обади, беше в Истанбул за празниците и ми вика мини да ти дам турски локуми с бадеми и орехи от тея цветните, та сега имам и някоя кутия локум, които е адски вкусен, но няма да го нападам. Това е за днес.

И аз много обичам айс креам, ама откак се ожених жена ми го забрани ;)

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 06.05.14 12:50.

ИМ

07.05.14
20:39

Кардио - 30 мин велоаргометър на средна степен, 10 мин. пътека под наклон-много леко бягане.
Във фитнеса днес беше някаква лудница. Половината дебелаци се сетиха, че е пролет и заляха всички уреди. Надявам се че до седмица-две най-много ще се откажат. На велоаргометъра до мен се плюсна едно дебело хлапе, което ме гледаше супер втренчено, че чак щях да го питам дали има някакви проблеми с ориентацията. Въртя на колелото без ръце и то върти без, подпра се на дръжките и то се подпре. Преместих се на пътеката веднага след като се освободи и то се премести на пътеката до мен. Честно влуди ме. Иначе фитнесът, който посещавам е на втория втаж на един страр хотел. Кардио уредите се намират точно пред едни големи прозорци, от които се вижда всичко отвън и съответно хората отвън виждат трениращите. Под прозореща има бутка за царевица и хората докато чакат хвърлят по един поглед,зад който се обзалагам, че се крие мисълта ” тези идиоти горе каво са се затичали в тая жега”. Както е добре известно, кардио тренировките не са от най-занимателните, та и аз зяпам преминаващите и си мисля колко е затлъстял народа. Отново идваме на въпроса за гледните точки :)

Иначе днес реших отново да не ям и да изкарам едни 35-40 часа фаст. Последните 5-6 дни се получава, че  карам около 40 часа фаст, после ям в 8 часов хранителен прозорец и пак около 40 часа фаст. Та може да продължа така де - ям в 8 часов прозорец и после 40 часа фаст. А днес даже и фаст в пълния смисъл на думата направих, не съм приемал и никакви течности.
На работа нерви  и общо взето друго няма.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 07.05.14 20:40.

08.05.14
10:12

Имаш си фен, защо се дразниш от това? :D

08.05.14
13:04

казано от Иван Марков на 07.05.14, 20:39:

Във фитнеса днес беше някаква лудница. Половината дебелаци се сетиха, че е пролет и заляха всички уреди. Надявам се че до седмица-две най-много ще се откажат.

Имаше една мисъл, “Внимавай какво си пожелаваш”. Доколкото си спомням трениращите се оплахвахте, че имало много дебели и нетрениращи. Ето, че желанията ви за по-красив и спортен свят започват да се сбъдват, но явно и това си има недостатъци.(grin)

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 08.05.14 13:05.

ИМ

08.05.14
20:23

казано от Boby_ на 08.05.14, 10:12:

Имаш си фен, защо се дразниш от това? :D

Мерси съм от такива фенове. Предпочитам фенки от женски пол с форми много далеч от тези на въпросния фен. Откакто се ожених  обаче фен клуба се разпусна/уточнявам -  не по мое желание/ :)

казано от Debel Lebed на 08.05.14, 13:04:

казано от Иван Марков на 07.05.14, 20:39:

Във фитнеса днес беше някаква лудница. Половината дебелаци се сетиха, че е пролет и заляха всички уреди. Надявам се че до седмица-две най-много ще се откажат.

Имаше една мисъл, “Внимавай какво си пожелаваш”. Доколкото си спомням трениращите се оплахвахте, че имало много дебели и нетрениращи. Ето, че желанията ви за по-красив и спортен свят започват да се сбъдват, но явно и това си има недостатъци.(grin)

Принципно да, ама не. Въпросните “пухкаланковци” са във фитнеса само защото идва лято. Ще се повъртят седмица-две, до месец и ще видят “че не могат да направят плочки до бала или до морето” или , че не могат “спешно да свалят 30-40 кг.” и това ще им е. А през това време ще правят суматоха и ще пречат на хората, които се готвят за лятото, но са тренирали и есента и зимата и пролетта.

Така по познатата схема:
Загрявка
Кръгове:
1. Лег с краката във въздуха и повдигане на главата при пускане на лостта - 5,5,5 х100кг.
2. Набирания с много широк подхват - 5,5,5
3. Обръщане от земя + преден клек -5,5,5 х60кг.
4. Мечка - 5,5,5х70кг.
5. Сгъване с дъмбели от полулег - 6,6,6х 14кг./на ръка/
6. Обръщане от земя - 5,5,5 х60кг.

Силата взе да пада вече, нормално. Ръката ми беше изтръпнала през цялото време на тренировката и ме болеше към трицепса, но предполагам е от удара в ръба на вратичката на шкафчето в съблекалнята. Бял клекнал да си оставя в шкафчето любимия суитчър на янкийс и някой не си беше затворил шкафчето над мен и като се изправях се лумнах в ръба на вратичката. Точно в трицепса и до кръв и от там ми изтръпна ръката.

36 часа фаст и:
08:00ч. - доза протеин с прясно мляко.
14:00ч. - гръцка салата.
19:30ч. - две дози протеин с прясно мляко.
21:00ч. - свинска пържола, 300 грама свинска кайма на фурна със зеленчуци и 50 грама кафяв ориз.

Понеделник бях 95кг, днес/ три дни по-късно/ съм 93.5кг. Най-якото е че губя и обем. Засега съм много доволен. Утре отново смятам да не ям и да откарам 35-40 часа фаст. От работен план обаче деня беше много зле и ми предизвика главоболие. Това е.

08.05.14
22:56

казано от Иван Марков на 08.05.14, 20:23:

Бял клекнал да си оставя в шкафчето любимия суитчър на янкийс и някой не си беше затворил шкафчето над мен и като се изправях се лумнах в ръба на вратичката. Точно в трицепса и до кръв и от там ми изтръпна ръката.

Уууу, това носи на много псувни и викане (swear)!

ИМ

09.05.14
19:36

казано от Петър на 08.05.14, 22:56:

Уууу, това носи на много псувни и викане (swear)!

Определено теглих една, за викане нямам спомени обаче :)

Кардио: Пътека под наклон - 30 минути, от които 20 бързо ходене и 10 бягане със средно темпо. Десетте минути бягане не бяха наведнъж, а разпределени на няколко неравни интервала. Иначе съм доволен. Изпотих се неприлично. Наближава празника на града и всеки ден има някакви социални прояви на площада пред фитнеса, та не стига че в фитнеса е гъчкано, а и докато стигна до него е навалица.
24 часа фаст:
21:00ч. - една свинска пържола от бут, 50 грама див ориз. Смятах да не ям. Принципно  ми е супер спокойно и не чувствам почти никакав глад, но бях забравил, че утре ще ходя на работа и ако чак утре ям на работа ще ми се обърка малко програмата, та днес ще приема едно 700-800 кк. Купих си див ориз. Доколкото четох е с по - нисък г. индекс от кафявия ориз. Уй има 150 кк на 50 грама, а на вид е бял и малко “тревист”. Беше в кутия и го видях чак като я отворих вкъщи. Ако не е вкусен, ще си ям кафявия, които на мен и ми е много вкусен, особено направен със свинско, гъби и масло на фурна. Това е утре имам едни лични ангажименти, които трябва да комбинирама някакси с ходенето на работа, но ще ги напасна някакси нещата. Това е!

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 09.05.14 19:38.

ИМ

11.05.14
10:56

Тренировка:
Загрявка и разтягане:
Кръгове:
1. Полулег с щанга - 8,8,8х80кг.
2. Набирания с раменен надхват -5,5,5
3. Мечка - 6,6,6х70кг.
4. Лег от обратне наклон -6,5,4,х100кг.
5. Разгъване с метална ръкохватка на скрипец -6,6,6х80кг.
6. Обръщане от земя+ в. преса+ клек с прави ръце -3,3,3 х30кг.

Тренировката межуд 37-я и 38-я час от фаста. Порцедурата при обършането беше обръщам правя преса и задържам в горно положение, клякам, изправям се пускам бавно лоста до гърдите и след това на земята и отново. Тежеста е изключително малка, но на 2-3 пъти загубих равновесие при клека, а и отделно от клека - не искам да натоварвам рамото все още.

След 38 часа фаст и малко след 10 часа - две дози суроватка с прясно мляко. Смятах горе долу, че за една седмица съм направил около 140 часа фаст, а хранителните ми прозорци са около 28 часа. Чувствам се супер свеж и бодър, Принципно друго бях наумил, но посвикнах с дългите фастове и ще се опитам да ги продължа. Днес обаче ще зареждам яко - един домашен хляб, домашна пица, банани и свинско месо и свинска кайма.

Още малко ми остана. За уменията ми в позирането, мисля че няма смисъл да уточнявам :)

ИМ

12.05.14
20:19

Кардио сесия: 35 мин. пътека под наклон - около 20 минути бягане при 8 и 9 км/час и около 15 минути бързо ходене. Взе да ми идва въздуха лека-полека.
Храна няма. Ще се пробвам да изкарам 48 часа фаст тоя път. Не знам кой е противополижния израз на “раста като гъба”, но май взе да става подходящ за мен. Днес имах много стрес по  един неприятен ангажимент и много се уморих психически. До към обяд бях вече неработоспособен. Отделно правя едни глупости, от които ще си блъскам главата в стената, рано или късно и ще си имам проблеми  в личен план, ама както винаги правя - после ще го мисля. Това е.

ИМ

13.05.14
22:34

Тренировка:
Загрявка.
Кръгове:
1. Лег с малко по-тесен хват от раменния -3,3,3 х 110кг.
2. Клек  с щанга - 3,3,3 х 110кг.
3. Мечка -6,6,6 х 80кг.
4. Машина гърди -10,10,10 х всички плочки.
5. Набирания раменен подхват - 3,3,3
6. Сгъване от стоеж с дъмбели -6,6,6 х 14кг./на ръка/

Много малки почивки между кръговете. Много бързо направих всичко. Нещо в системате взе да се обърква. Жените взеха да тренират по - здраво от мъжете. 100 кила мъже правят 60 кила тяга с колан фитили и пъшкане като за триста, а жени правят със същите килограми по - чисти и приятни за гледане изпълнения.
Иначе аз вече спрях си давам толкова зор. Въртя си кръговете, колкот да го докарам на кардио и не напъвам много тежести. Лекичко, но с по - висок интензитет.

Храната след не знам колко точно фаст, но не е малко:
19:00ч. - две дози суроватка с прясно мляко.
20-22ч. - две пици/без две парчета/, панирани сирена със сладко от боровинки, сладолед.  От хубаво пролетно време ли, от приятното шумолене на Чая ли, ама апетита ми се отвори и си похапнах. На работа от 2-3 месеца напрежението е огромно - нерви, стрес, дано да не развия някакъв диабет. Тези дни обаче са изключително напрегнати и това ми влияе и на физическото състояние. Много уморен се чувствам и направо не вярвам, че съм стриктен в тренировките. Това е.

ИМ

14.05.14
19:38

Храната след около 23 часа фаст:
21:00ч. - Три яйца на очи с масло и сирене, таратор.
22:00ч. - пакет пуканки и един фин млечен шоколад.

Тези дни малко по-празни калории ще приемам, но  мисля, че ще си остана в дефицит. Днес ще пропусна  кардиото и утре ще пропусна и тренировката. Ще ходя да ям утре ориз със свинско, гъби и някакви сирена, който една позната каза, че го готвила страхотно, та ще ходя да проверя дали ме лъжат. Взех да усещам вече сигналите на тялото и преценката ми кога да карам по-дълъг фаст, кога без въглехидрати, кога да си угаждам и кога да почивам повече, става по - адекватна. Това е.

ИМ

18.05.14
11:24

Тренировка”
Два загряващи кръга без почивка между тях.
Кръгове:
1. Набирания раменен надхват - 3,3,3 х15кг.
2. Лег от обратен наклон - 5,5,5 х110кг.
3. Мечка -6х90кг.,6,6х75кг.
4. Обръщане + преден клек - 5,5,5х60кг.
5. Полулег с дъмбели - 6,6,8х28кг.

Много набързо, с много малки почивки. Уж намалих тежстите, но и с такива смешни тежести едвам изкарах кръговете. Може и от храната да е тези дни съм на около 24 часа фаст и около 1500кк, но само от бързи въглехидрати. Протеин на нула. Не съм се теглил тези дни, но сутринта минах да видя баба ми, че не съм я виждал от две седмици и ме пита да не съм болен, че много отслабнал изглеждам.

Храната днес ще е подобна. От утре почвам отново по-сериозен прием на протеин и мазнини с нисък прием на въглехидрати или без. Вчера бях цял ден на работа и днес трябва да пиша доста неща, та няма да е баш уикенд, ама някои път се налага.

Това парче много ми се върти в плейлиста тези дни.

ИМ

19.05.14
19:24

Днес около 23-24 фаст и след това няколко пилешки шишчета и таратор. Днес ми беше един от най-изнервения ден на работа, написах си молбите за напускане, ама не ги пуснах. Тази нощ работих до 3 сутринта за да са готови едни работи за рано сутринта  и тръгнах за работа в 7 сутринта и пак имаше недеоволни. Едвам гледам в момента. Извън работа много приятни емоции и изживявания, в един момент ще ми струват скъпо, но ми са много слаби ангелите. Това е. A да добавя че вече гоня 90 килограма около 10 кила за месец, мисля даже, че ръката ми падна още 1-2 санта :)

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 19.05.14 19:26.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1