For_the_greater_good_of_sport

Прескочи до:

13.04.14
01:11

аз съм в дефицит, защото качих едни 4 кг дето ми направиха коремче.. и сега ще ги връщам в нормалните (?? нз колко калории), че като почнах да си смятам един ден калориите от угоителния период,в който мислих, че не ям толкова много (сега 100-150 г мед с ядки или парче торта за десерт...тооо за между другото :D надминавах 1700 кал, че сигурно и 2000 съм стигала... както и да е да не ти спамя дневника,
но си мисля, че за нашия ръст 1400, че и 1500 някои дни не биха били много за задържане на теглото... а и ти гледам тренираш бая повече от мен.
Не че разбирам- аз се чувствам тук като абсолютен новак, но на 20 години метаболизмът ни би трябвало да е трепач, и ако сега свикнем на по 100-1200 кал след 10-20 години и нататък ,когато метаболизмът ни се забави трябва да сме на фотосинтеза... страх ме е от тази мисъл.
а за мц май половината момичета имаме някакви аномалии с него... дано това не ни попречи,когато му дойде времето.....

13.04.14
14:26

казано от N! A на 13.04.14, 01:11:

аз съм в дефицит, защото качих едни 4 кг дето ми направиха коремче.. и сега ще ги връщам в нормалните (?? нз колко калории), че като почнах да си смятам един ден калориите от угоителния период,в който мислих, че не ям толкова много (сега 100-150 г мед с ядки или парче торта за десерт...тооо за между другото :D надминавах 1700 кал, че сигурно и 2000 съм стигала... както и да е да не ти спамя дневника,
но си мисля, че за нашия ръст 1400, че и 1500 някои дни не биха били много за задържане на теглото... а и ти гледам тренираш бая повече от мен.
Не че разбирам- аз се чувствам тук като абсолютен новак, но на 20 години метаболизмът ни би трябвало да е трепач, и ако сега свикнем на по 100-1200 кал след 10-20 години и нататък ,когато метаболизмът ни се забави трябва да сме на фотосинтеза... страх ме е от тази мисъл.
а за мц май половината момичета имаме някакви аномалии с него... дано това не ни попречи,когато му дойде времето.....

Дам, 1500 и на мен ми се виждат добре. И май в САЩ и аз ще гледам да са толкова ::) Но си мисля че едно хубаво кардио ще ни държи метаболизма на ниво, дори и да сме на възраст ;) Пък и, сладичко може да си позволяваме /или поне така вече правя аз/, стига да сме в калориите ::)

13.04.14
14:39

Сладкото, с мярка и от време на време, няма да ни убие. То е като да ядеш джънкове целогодишно, да си на диета 1 ден и да отслабнеш, само че обратното - просто няма как да се случи :)
Пп: казах аз, където с ужас чакам Великден, че не се знам що козунак ще иде :д

Ако постоянно седите на 1000-1200 калории, нормално да качвате, а не да сваляте :) Така си прецаквате зверски метаболизма. Неслучайно си има периоди за качване и чистене - не можеш постоянно да си в дефицит.

13.04.14
17:40

Анн, така е. Видях че като изключвам съзнателно дадени храни, после злоупотребявам жестоко с тях и положението става още по-зле. Сега просто си слушам организма, но когато прекали вече слагам някаква граница, в рамките на нормалното :)

Ади, със сигурно си права.. защото като съм била на >1000кал няколко дни и после организма си иска своето.. Но така, на 1000-1200 се чувствам добре. По принцип нямам апетит и желание за храна, моето ядене е от лакомия, емоционално или просто защото ми е вкусно като хапвам с даден човек :D

13.04.14
17:45

13.04

Тренировката:

4 кръга от:
- 12 лег с 20кг
- 8 флайс с х5кг дъмбели

4 кръга от:
- 6 тяга с 30кг
- 8 кофички на пейка

4 кръга от:
- 8 клек с 40кг
- 10 суинг с 10кг

вчера нещо ме заболя леко кръста, но мислех че е минал. След тренировка вече усещам по-силна болка, но утре нетренировъчен ще  е и мисля да се оправя, за да ходим във вторник да тичаме с баща ми  :)

Движението: 30 мин ходене аеробно темпо; няколко пъти обикаляне етажите на Сердика. По-късно може да има още едни 40мин ходене аеробно пак :)

`довечера съм на РД..
`а утре се прибирам в родното местенце за 1 седмица..
не коментирам и не искам да го мисля откъм храна :D

Мнението беше редактирано от By the way на 13.04.14 17:46.

Не го мисли ! Прибираш се при семейството, идват празници.. не се затормозявай психически. Просто гледай да имаш някаква физическа активност и да хапваш каквото ти се яде без да се тъпчеш :) Весело изкарване!

13.04.14
18:52

казано от Adriana Dacheva на 13.04.14, 18:25:

Не го мисли ! Прибираш се при семейството, идват празници.. не се затормозявай психически. Просто гледай да имаш някаква физическа активност и да хапваш каквото ти се яде без да се тъпчеш :) Весело изкарване!

Така е, Ади, и аз смятам да направя същото :) С нетърпение очаквам утре да се прибера ::) Най-после, че станаха повече от 2 месеца..
Семейство, празници.. любими хора и истински моменти, няма какво повече да искаме :)

Весели празници и на теб! :*

15.04.14
21:15

14.04 нетренировъчен
Движение: 90мин + ходене аеробно темпо
`загубих се вчера.. ходих до една банка /последните 2 месеца няколко пъти съм ходила, но това не попречи да се изгубя по път../, намерих я и после паднах по стълбите, върху телефона си... и счупих нокат. :) после тихо и кротко си пътувах към родното кътче ::)

15.04
на гладно: опити за каране на колело+
5 кръга от:
- 400м бягане
- 100м спринт
- 10 лицеви от колене

вечерта пак опити за колело.,

`днес една съседка ми каза че съм напълняла.. стана ми доста кофти. И сега се чудя дали изобщо да вечерям някаква салата..

15.04.14
21:54

Т’ва пък да ти кажат, че си напълняла, е най-тъпото нещо. За к’во ти го казва? Игнорирай такива коментари и си яж, и да не ти пука, изглеждаш чудесно. :)

15.04.14
22:39

оооо съседката... я не се впрягай :D не те е мерила и шерила, просто да се намери на приказка.. следвай си храненето и не го мисли.. то треньорът ти да ти го каже иди дойди, ама това ...

16.04.14
00:13

завижда за готиния бедър и нищо не разбира ;)

16.04.14
08:32

А съседката ‘що не си... та-ра-та-там? Отговаряш й в стил ББ - Ти па си много ‘убава!
Хапвай си, тренирай си и без излишни нерви. Разбирам ти да попиташ дали си напълняла, и тя да ти отговори честно, АКО си, ама такава липса на възпитание винаги ме е хвърляла в див потрес.

16.04.14
19:33

ооо, благодаря ви, мили! :* Просто ми стана кофти, защото като се прибера винаги го чувам ::) Вечерята я хапнах, както и днес закуската, защото баща ми ме държи под надзор..
вчера храната беше добре, не ми се описва точно - 1 пил бутче, 100гр картофи, салата, 1 яйце, 50гр пилешко, 100гр извара

16.04

3х4 мин табата, без почивки.
- 40 сек упр
- 20 сек почивка

4 мин от: 40/20
2 х:
- 100 високи колене / х50 на крак
- 50 jumping jacks - това не го знам на бг как се казва

- 9 лицеви от колене - 20сек
- 15 V преса - 20 сек
- 26 клек СТ

- 14 лицеви от колене - 20сек
- 18 V преса - 20 сек
-29 клек СТ

- 10 бърпи
- 11 лицеви - 20сек
- 14 V преса - 20сек
- 83 високо коляно
- 26 клек СТ

16.04.14
20:05

май е подскок звезда-jumping jacks :D

17.04.14
20:00

Ясно, мерси, Раде ::)

17.04

след ставане: 4 кръга от:
- 8 кофички от легло :D
- 15 повдигане на краката от лег

вечерната:

табата: 40/20, 2х:
- 100 високо коляно
- 63/50 подскок звезда

табата: 40/20
- 40 сек - бърпи с лицева - 7,6,6,6
- 15 сек планк, 5 сек почивка

4 кръга от:
- лицеви цели - 4,3и1/2,4,4 - последните 2 кръга бяха не много цели лицеви
- бг клек СТ - х10 на крак
- 20 планински катерач

разтягане - гръб: от упражненията на Маргарита
- поза Кобра
- поза Камила
- усукване от седеж
- обратна странична ъглова поза

! промяна от днес ! - спирам тренировките с тежести.
Тъй като /ако взема виза/  ми остава още месец тук, смятам да променя тренировките си, за да се адаптира тялото.. и самата аз на новия тип. Да си изградя навици, също :) 
- сутрин след ставане ще правя 4-5 кръгчета от х 2 упр /лицеви, клек, кофички, планк, коремни../ или табата
- ако имам време през деня или вечерта ще е нещо като вечерните ми тренировки сега
- докато съм тук ще тичам, като ида там ще го мисля.
- ще разтягам => освен гъвкавост, каква друга полза има от разтягането? Ускорява ли се метаболизма?
това е, май, за сега. Ако някой има съвети, корекции и критики - приемам с най-голямо удоволствие!

Мнението беше редактирано от By the way на 17.04.14 20:01.

20.04.14
22:49

Христос Воскресе!
Светъл, уютен, семеен и истински празник пожелавам на всички!

Отчета за тези дни:
Активност: сутрин стречинг от на Маргаритка статиите.
Храна: добра, с мярка. Дори вчера фастнах.
Днес: няма трен, има доста храна. Снощи прекалих с (d) и (beer) и днес ме боли глава и нямам сила за тренировка. Откъм храна го пиша чийт - не беше омазване, но в сравнение с предишните дни попрекалих.

`утре се връщам към Сф. И от вторник си започвам тичането и по-стабилна кардио дейност + упр СТ.

Мнението беше редактирано от By the way на 20.04.14 22:50.

22.04.14
19:47

22.04

Раздвижване:
24 мин пътека - 4км изминати
5 мин ходене по наклон 10-15, скорост - 6км/ч

За днес това. Явно тези дни доста вода съм задържала, че цялата бях мокра само от пътеката.. и ме хвана срам да ходя с мокър панталон по етажите, за да правя други упражнения .. затова тях утре.

И-и-и днес взех виза. ^^ Сега часовника започва да отброява 29-30 дни, в които трябва да оправя всичко в уни. :)

23.04.14
22:22

23.04

Сутрешно:
4 кръга от:
- 8 кофички на легло..
- 20 V преса

2х20мин ходене аеробно темпо
Тренировка:

2км интервали

4 кръга от:
- 4 лицеви цели;
- 4 лицеви от колене
- 20 клек СТ
- 10 повдигане на краката от лег

1 км тичане

4 кръга от:
- 6 кофички на пейка
- 10 клек СТ

`кръговете ги правя без почивка
`между тичането и кръговете също няма

`пф.. като не тренирам с тежести нямам желание да ида и на фит.. обезсмисля ми се цялата картинка. А днес дори и си чувствах много слаби краката и нямах много енергия. :(

ПП: гледам Бойко платил 20 лв ток, аз днес платих 176лв общежитие .. :D чувството е незаменимо.. :X

Мнението беше редактирано от By the way на 23.04.14 22:22.

23.04.14
23:42

Здравейте, прекрасни! Идвам с няколко запитвания. Е.. да започвам ::)

1. Сега като спра тренировките с кг ще се отпусна ли.. за тези 4-5 месеца? - може и глупав да ви се струва въпроса, но все пак..
2. Ако някой може да ми препоръча упражнения със СТ.. освен лицеви, клек, напади, бг клек, кофички.. :D
3. Какви са ползите от разтягане? Освен гъвкавост и предпазване от травми, и растеж на мускула? Оказват ли влияние върху външния вид на тялото?

^^ Благодаря ви много предварително ::)

24.04.14
09:45

Поздравления за визата!

По точка 2. Разните вариации на бърпи и планкове :)

24.04.14
13:12

Тренировките със собствена тежест не са за подценяване, не ги смятай за по-леки и по-лесни. Това как ще изглеждаш зависи само от теб, и без тежести можеш да се натовариш достатъчно.

Ето ти една идея , това е първа част, лесно се намират другите. На места ми се струва, че техниката е зле, но пък идеи могат да се вземат доста.

Иначе този клип ми е един от любимите :

24.04.14
13:20

Ауууу това от втория клип бърпитата на един крак ги правих неделята на Велик ден - убийствени са :) препоръчвам :)

24.04.14
13:37

Бърпиииии :) Сетих се за моите опити да ги правя на един крак и с другия в TRX . Не знам дали някога съм се чувствала по-безпомощна.
Съжалявам за спама !

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 24.04.14 13:38.

25.04.14
18:17

Благодаря ви, прекрасни! (nlove5)

За планковете и аз мисля да правя по-често, защото съм чувала че са едни от най-ефективните за корем. По колко време е добре да задържам? 4х1мин достатъчно ли е?

Леле..Rapuncelina, къде ги намери тези клипчета ?! Страхотни са и много ми харесват! Това със задържането май май си е доста трудно и натоварващо :D което ми харесва ^^ Страхотно, благодаря много, ще ги изпробвам най-късно в неделя :)

25.04.14
18:20

24.04 нетренировъчен
2х20 мин ходене аеробно темпо

25.04

Тичане: 54мин - 8км
2х20 мин от:
- 15 мин тичане с 1мин почивка
- 5 мин ходене по наклон

2х? мин - останалите
- тичане предимно
- ходене по наклон

25.04.14
18:23

За планка най-добре дръж колкото можеш, аз в началото едва издържах 30 сек. Като започне да ти става лесно да задържаш по 1мин. започни различните му вариации- на един крак, на една ръка, с добавена тежест , на топка е гадничко.После можеш да пробваш планк със завъртане на тялото. Хубавото е, че е добро упражнение не само за корем, натоварва цялото тяло.
Упражненията със собствена тежест са ми ...как да кажа...мечти . Много красиви ми се струват и искам да съм толкова силна, че да ги мога всичките ! По тази причина съм гледала и точила лиги на доста подобни клипчета (wasntme)

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 25.04.14 18:24.

27.04.14
16:26

Rapuncelina, благодаря ти много! Днес пробвах някои упражнения от клипчетата и да... определено не са за подценяване, като се има в предвид че на лицевите много издъхвам ::)

26.04 нетренировъчен.
Спретнах си едно кардио от чистене и пране.. :D

27.04

Домашно:
4 кръга от:
- 8 лицеви от колене
- 10 клек СТ

4 кръга от:
- 4 T-лицеви
- 10 клек СТ

4 кръга от:
- 3 индийски лицеви
- 10 клек СТ

пистолет - 6 кръга, х 5 повторения на крак
4 кръга от:
- 10 V преса
- 10 изтласквания на крака нагоре от поза свещ

разтягане на гръбчето

02.05.14
00:14

00:01 трябва да съм в леглото, защото в 7:30 https://www.youtube.com/watch?v=KrVC5dm5fFc ще сигнализира началото на поредния учебен маратон.. а не ми се спи, че мислите се сипят в главата ми подобно на капките дъжд, които цял ден тропат по прозореца ми. Е сега дъжд няма, мислите са, препускат си като волни коне в прерия.. и не искат да заспивам.. та вместо да отида до магазина за цигара/защото съм си у дома/, реших да се разпиша тук, макар че беше планирано за утре, след тренировка..

Последните дни нетренировъчни. Ходене и обикаляне имаше доста.Заверки, отработване, гонене на приемни часове, курсови, проекти, протоколи.. пътуване до родното местенце и гости вечерите в Сф. Един ден фастнах. Но страшно много ми се ядяха въглехидрати. Дори вчера си поръчах домашни кифлички, като се прибрах.. изядох непозволено много количество, щото домашните взеха да ми казват да се спра.. а аз дори не преядох :D е. МЦ е тук. Утре вече се захващам и с тренировка:)

Мнението беше редактирано от By the way на 02.05.14 00:29.

02.05.14
19:28

02.05

`е най-после.. и на 22 не е късно тате да те научи да караш колело.. срам ме беше от минаващите хора, че в този малък град всички се познаваме. Ама безпричинно се срамувах.. то хора не минаха, само котка някаква. :D =>
колело - час и половина /и не мога да си събера краката ... / първите 20-30 мин учебни. От едната страна участъка беше доста стръмен, та гледах до край да го изкачвам, тъкмо и краката да натоваря.
+ 4 скромни кръга от:
- 5 лицеви - краката ми бяха вдигнати на леглото
- 6-7 кофички на леглото /краката вдигнати на стол/
- V преса, след това с кънчове до отказ

`от МЦ съм раздразнителна и адски подута.. и видимо и се усещам така. Нищо, поне го има ::) :) :) :) Усещам се и тежка и ми е гузно да ям, пак. НО си хапвам, в дома се яде, нищо че родителите ми са слаби. Утре отиваме на село, при баба, та хапването сигурно няма да е малко. И чичо ще ми оправя зъбите.. идилия:X

`малко снимки от днес: с х2 чаши кафе, чай, вода и заровена в листове по цял ден :D И изглед към най-високата точка на града :)

Мнението беше редактирано от By the way на 02.05.14 20:07.

04.05.14
18:37

03.05 нетренировъчен
`при баба и дядо. Храната - г-д става. Можеше и доста по-зле да е ::)
`мога да го пиша ден за коремни, защото голям зор с тея зъби видях. 6 кариеса и 1 пулпит + вадене на нерви вчера.. от 13:00 до 17:30 на зъболекарския стол, след това от 21:00 до 21:30+ пак.. то от страх корема и глутеусите ги стягах непрестанно..

ПП1: претеглих се: 60кг.. след това ядене което беше миналите дни, и ученето по цял ден, съм доволна.
ПП2: стринка ми направи комплимент, че съм имала хубави гърди.. почувствах се благодарна на лежанката и лицевите ^^ и се радвам, че не само аз виждам визуалния ефект.

04.05

10 кръга от:
- 5 лицеви цели
- 10 клек СТ

30 мин колело /20 мин в дъжда.. и успешно нацелвах всички големи локви по 2-3 пъти../

5 кръга от:
- 5 лицеви цели
- 10 клек СТ

5 кръга от:
- 5 лицеви цели
- 5 клек СТ с вдигнати ръце

общо за деня:
- 100 лицеви цели - мисия изпълнена ::)
- 175 клек СТ

06.05.14
00:09

05.05

30 мин колело
разходки

Днес фастнах, тъй като снощи се почерпих с доволно количество домашно руло в 23ч.. Та днес през деня чай и кафе, вечерта - таратор, салата домати и краставици, 4 сухара намазани със смес от/сирене, кашкавал и пилешко/, вино; 1бр белвита/100кал/

`не виждам смисъл да описвам всеки ден вече. Ако има трен ще е в домашни условия. И ще се старая да тичам. Храната ще я огранича.. надявам се. Ще драскам от време на време и преди да замина също. На вас, прекрасни, пожелавам усмивки и много тренировки, а на мен - взети изпити ^^

По-здрави!

Мнението беше редактирано от By the way на 06.05.14 00:24.

15.05.14
18:52

Свърши се.., най-после.

Ето отчета ми и за миналите дни:

Активност:
1. Тичане - през ден, най-много два.
- вчера: 6км тичане с 9-10км/ч и 1км ходене по наклон 10+
2. Ходене пеша - всеки ден, с изключение на 1-2 дни, когато времето беше ужасно.
3. Сутрин - клекове СТ
* всеки ден обикаляне по кабинети, изпити, заверки, проекти, и още куп щуротии..

Храна: - прилична. Два разтоварващи дни направих дори.
- днес - до сега съм на плодове. Смятам да хапна нещо читаво, защото не искам да се напия довечера.

Изпити - минаха; Проекти и курсови - предадени.
Изтощена до край.. смятам тези дни да почина от уни и да си оправям нещата за потегляне. ::) Следващите дни ме очакват срещи с приятели, оправяне на багажи, пътуване до родното градче и още `

Мнението беше редактирано от By the way на 15.05.14 18:52.

25.05.14
05:27

здравейте, прекрасни !

отчитам сее за миналите дни: вече съм в САЩ и започнах работа и съм на крак от 9:30 до 16:00 най-малко. Така че кардио си имам доволно ^^ :D

За храната е още рано да говоря, нека мине още малко време.
Хубавата новина за мен е, че в къщата в която сме имат лостове, дискове, лег, и дъмбели... направо не мога да повярвам ^^ и ще си тренирам лятото ^^

10.09.14
04:00

Здравейте прекрасни! Лятото е към своя край и ми остават броени седмици, докато се завърна.::)  Всички, всички вие ми липсвате, форума, мненията, съветите, тренировките и потните тела във фитнеса хаха..
Та да обобщя до тук положението:
- първия месец се опитвах да правя тренировки след работа, тичане, кросфит. Положението беше под контрол. Ноо започна и голямото ядене на сладки.. уж САМО да опитам.. започнахме и да вечеряме в 12.. 12+ и ето резултата:
- качих 3-4-5 кг за първите 2 месеца. След това започна големия маратон с работата и недоспиването и за кросче дори не ми минаваше през ум.
- претърпяхме и катастрофа и си ударих коляното, което по принцип си ме наболява. И тук от тази влага често се обажда.
- последния месец просто ограничих драстично храната, и гледам да ходя повече пеша, да тичам след работа когато имам възможност - и качените кг за сега ги махнах.
Но имам още 2-3 седмици, една от които ще пътуваме и едва ли ще имам възможност за спорт. Просто се надявам да успея да държа положението под контрол, да хапвам по-малко и да се движа повече, за да изглеждам прилично поне.
И това е за сега. Щеее се видим скоро с някои от вас.
Липсвате! :)

ПП: забравих да спомена, че една от мениджърките ми е кулуристка. И дори след няколко седмици ще има състезание. За пореден път се убеждавам, че спортните натури сме 2 идеи по- по- ^^

Мнението беше редактирано от By the way на 10.09.14 04:18.

10.10.14
17:57

Здравейте, прекрасни!

Накратко относно тренировките:
- започнах салса - 2 пъти седмично.
- и продължавам във фитнеса също.

`явно отсъствието на тренировки миналите 3-4 месеца, както и пълния хаос около мен се отразяват на тренировките ми. Не мога да реша  кое е най-добре за момента според целите ми. Правя хаотични и не до там задоволителни за мен тренировки. Успокоявах се така: нека си вляза във форма, но две седмици е напълно достатъчно време да го направя. Тъй като бъркотията в тренировките ми продължава, ще съм щастлива на корекции от ваша страна.

До момента:
- 166 висока
- 62кг ето ги на снимката долу - според кантара на личната днес, на гладно.
- официален пушач..

Цел:
- 55кг
- хубаво оформено тяло /според мен ще стане като изчистя мазнините/
- повече гъвкавост и еластичност на мускулите - това как ?!

Тренировки:
- вторник и четвъртък - х 60+ мин салса
- в залата - 3 или 4 пъти - смятам да заложа на повечко кардио и 2 силови тренировки.

Тренировката от днес:
4км тичане -25мин
4 кръга от х6 повт:
- клек с 40кг
- раменна преса с х6кг гири

лег - 4х6кг гири

Мнението беше редактирано от By the way на 10.10.14 17:59.

14.10.14
17:50

13.10.

3км интервални

4х40 клек

3 кръга от:
- 30 крънча
- 20 коремни преси с акцент горна част
- 10 повдигане на крака от лег
- 8 раменна преса с х5кг гири

разтягане.

14.10.

5.5км за 40мин. 
- 5км тичане - 34мин
- 500м ходене по наклон

30мин разтягане на цялото тяло

4х12 за всяка страна - наклон в страни с 6кг дъмбел от уред
4х20 коремни преси на уред с 25-30кг

вечерта - 1ч салса

14.10.14
18:25

`ще съм щастлива на корекции, мнения и съвети от вас, прекрасни!

За момента плана смятам да е така:

Ден 1:
- 15-20мин интервално калдио
- 1упр за крака - 4х6-8 клек с 40-50кг или напади с 20-25
- корем - леки упражнения
- 1упр за рамо с малко кг - 12повт
- лицеви
разтягане

Ден 2:
- кардио - 5-8км. За момента тичам по 4-5км, защото не съм издръжлива както преди. Но смятам, че постепенно ще увелича разстоянието.
- хубаво и продължително разтягане
- корем с кг
Ден 3 почивен.

17.10.14
00:02

хаха тези американски сладкиши.... и аз от тях налях- чийзкейкове, мъфини с бонбонки мм,браунита... да не говорим че след кат станах заклет фен на чийзкейка в нашия ресторант създадоха пържен чийзкейк- е по-вкусно и по-нездравословно от това здраве му кажи :D
а за тренировки не съм се замисляла и една коремна преса да направя-то няма време.. така че  евала за дето поне в началото си успявала

19.10.14
19:11

N! A, то е имало тренировки 2седм после последните 2 седм тичах и това е. През останалия период обилното количество от двойно по-калорични сладкиши и салати с дресинги компенсират... поне към края успях да спра да ям почти тотално.. и за седмица изхвърлих 3-4кг вода :D

Та, отчета тези дни е:

18.10

40 мин кардио
- 10 мин интервали 1мин с 10км/ч, 1мин с 12км/ч, 30 сек ходене; 5 мин ходене по наклон;
- 10мин същите, 5мин ходене същото
- 10мин интервали като горните

4кръга от
- 20 Vups
- 15 коремни акцент горна част

разтягане

19.10

10 мин ходене по наклон, с 6км/ч, от 5-15 с постепенно увеличаване

4х8 клек с 40кг

10мин ходене по наклон като горните скорост и наклон

4 кръга от:
- 20 коремни на уред с 25кг
- 12 раменна преса с х5кг гири

10 мин ходене/тичане с 6км/ч по наклон 15-13

Мнението беше редактирано от By the way на 19.10.14 19:12.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1