04.12.05
10:35
упражнения за:
издържливост на гърба
бицепси
отслабване на горната част от крака
ръце.
плочки
гърди
в домашни условия
и не ми казвайте да гледам сайта,щот нищо няма да разбера
Моля старайте се заглавието на темата ви да отговаря на въпроса ви.
Mr_Muskul
за отслабване на краката, няма как да стане, но ако си в блок, за продпочитане девететажен++, пробвай да тичаш по стълбите само нагоре, смисъл слизаш до долу и тичаш нагоре колкото можеш по-бързо и всеки път си засичаш и така се опитваш до подобриш рекорда си, много помага за стягане и орелефяване на краката, а и си е кардио :wink:
и между другото закво ти е да сваляш краката, смисъл и аз преди много се дразнех че са ми едри краката, но сега като направих прилична горна част, изглеждам доста по-добре, отколкото с едни мършави крака, помисли и върху това :wink:
аре по-здрави
—————————————————
glj
Бицепс- Ръце :lol:
За плочки е ясно диета за другите неща тренировка с основни упражнения с изключение на гърба с повече повторния щом търсиш издържливост
06.12.05
20:50
Има си цяла страница в сайта с упражнения > http://www.bb-team.org/exercise/ :wink:
Кажи с какво разполагаш у вас, щом толкова искаш да ти помогнат
Хола и компютъра ще ти помогнат колкото и дъмбелите при теб варианта е зала братле
добре аз пуснах питане за един фитнес,до румънското посолство,където го бяха застреляли некъв,с а започваше и с а завършваше атама или нещо такова,ама един п*****с ми заключи темата.
Просиш си Бан-а момче внимавай какво пишеш да не изхвърчиш !!!! Всъщност що се церемоня
и преди имаше тема за фитнес(некой беше пуснал) и вие не я заклчихте,а аз като пуснах такава тема я заклучихте,е как да не се ядосвам?