forever hungry

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.06.14
23:14

Защо робуваш на сантиметри? Нямаш моделски амбиции. Няма никаква отрицателна разлика според мен спрямо началото. И ако има проблем с качване и сваляне, то е от храненето ти. Вчерашното например според мен е далеч не оптимално, а май такъв тип са характерни за теб. И на мен кремчетата са ми по-вкусни от яйцата и пилешкото, но...

26.06.14
23:15

сън - 6 часа с Мелатонин
вода - никаква, беше лудница

7.30 - 2 яйца*, банан, с.протеин, 200гр к.мляко, 2 лъжици бананов крем
12.00 - 300гр б.крем, 9 череши
- среден банан
16.30 - супа от чушки, супа от тиквички, салата, 2л.к.мляко
- 130гр котидж, 1 хапка лимецка* от Слънце и Луна, дъвки |-)
22.00 - супа от тиквички, 200гр котидж с малко кок.захар, протеин и какао, 1 хапка бисквита* от СЛ, 4 череши
~1500ккал

Днес е ужасен, ужасен ден откъм здравословност. В ранните часове на деня не ми е присъщо да съществувам съзнателно, но ако се случи, то няма такъв глад ! Мога да погълна повече от храната в един мъжки дневник, сигурна съм !
Та започнах деня с 600ккал и след час бях отново гладна, ама зверски. Бях на изпит по анимация почти цял ден, прибрах се само да се натъпча със зеленчуци. После на изложбата на една приятелка и на разходка, където всички ядяха... А Маги дъвка аспартамови дъвки, обмисляйки как да оползотвори най-мъдро оставащите 250ккал за вечеря. И отнесох всички шегички на калорийна тема |-) Щом стигнах дотам да си купя обезмаслени продукти, значи е много на зле. Ама иначе си стоплих супата на котлона, защото микровълновата е вредна нали :Д

Утре пак съм на изпит от 9 до към 6 - фън фън фън! Мен ми е интересно де, изпитът е по рисуване. Но само да не мислех за храна постоянно.

Бе да ви се оплача като съм подкарала, напоследък само за храна мисля :/ Постоянно съм гладна и постоянно ми се яде и се чудя какво да ям после и като го мисля толкова много, то ми се яде хиляда пъти повече. Преди като ги нямах тези драми бях една истинска госпожица и на всяко ядене си слагах от всичко по мъничко и си въобразявах, че ме засища и животът беше приказка.

26.06.14
23:25

казано от cantimagineit на 26.06.14, 23:14:

Защо робуваш на сантиметри? Нямаш моделски амбиции. Няма никаква отрицателна разлика според мен спрямо началото. И ако има проблем с качване и сваляне, то е от храненето ти. Вчерашното например според мен е далеч не оптимално, а май такъв тип са характерни за теб. И на мен кремчетата са ми по-вкусни от яйцата и пилешкото, но...

Не робувам на нищо, просто се гледам и не ми харесва накъде вървят нещата.
Не отричам, че проблемът може да е в храната, затова съм си намалила калориите от няколко дни. Относно кремчетата - според мен е все тая дали ще изям 100гр извара с малко кисело мляко и после 1 банан, или ще ги пасирам 3-те неща и ще ги ям така. Поправи ме, ако греша. :) Всичките палачинки и щуротии, дето си правя, може да звучат много сбъркано и захарно, но изобщо не е така, просто ме мързи да описвам във всяко какво има.

26.06.14
23:36

казано от magi shagi на 26.06.14, 23:25:

казано от cantimagineit на 26.06.14, 23:14:

Не робувам на нищо, просто се гледам и не ми харесва накъде вървят нещата.
Не отричам, че проблемът може да е в храната, затова съм си намалила калориите от няколко дни. Относно кремчетата - според мен е все тая дали ще изям 100гр извара с малко кисело мляко и после 1 банан, или ще ги пасирам 3-те неща и ще ги ям така. Поправи ме, ако греша. :) Всичките палачинки и щуротии, дето си правя, може да звучат много сбъркано и захарно, но изобщо не е така, просто ме мързи да описвам във всяко какво има.

Липсва протеин. Изобилие от мазнини, фруктоза и единственият ти протеин за деня идва от малкото казеин в купешките млечни изделия. Само с намаляване на калории и да мислиш колко ти остават и как да ги “инвестираш” трудно.. Има значение какви са източниците на калории в менюто и тяхното съотношение, комбиниране и приемане. Тялото ти не е кофа, която намя как да бъде напълнена по повече от един начин.

Теди Илиева

26.06.14
23:42

Дневникът ти отново стана пъстър и весел като заряза НВД-то :) 
Успех на изпита (F) Наистина си много талантлива! Казвам ти го като фен на японската анимация от години.

А за глада.... в редките случаи, когато се появят приливи на глад при мен ги боря с десетина сурови бадема, обикновено следобед. Вършат идеална работа.

Еdit: Сега виждам и отговора на Cantimagineit. Да, протеина от животински произход засища доста. Може би точно от това имаш нужда - една пържолка утре. Ти си знаеш най-добре ;)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 26.06.14 23:47.

26.06.14
23:57

Прав си, да, за всичките неща. Откакто спрях НВД-то съм в някакъв преходен объркан период и не знам много как да се храня, а не искам отново да се впускам в изчисления на протеин и мазнини и тъй нататък. До 1-2 дни мисля да съм го решила този проблем, нямам за къде да бързам.

Мазнини избягвам, защото са калорични, а не ме засищат изоообщо. Мога да изям 100гр тахан примерно и нищо. Все едно съм изяла краставица. Затова предпочитам да изям един банан, който хем има по-малко ккал, хем е по-обемен и ще ме засити. Едва ли съм права, но защо да ям нещо, което не ме наяжда...
А протеините си набавям пак от млечни, защото ми се вгажда от месо последните пъти и не виждам смисъл да се насилвам. Все пак предполагам е по-добре извара, отколкото да слагам на всичко протеин на прах?

Не целя да се оправдавам, ако така звучи, по-скоро споделям причините за тези неща и се радвам на критики/насоки.

@Теди, мерси много (sun)
Пробвала съм и с бадеми иначе, и с какаови зърна... работи за около 10-тина минути и после пак :)

Мнението беше редактирано от maggie на 26.06.14 23:58.

27.06.14
01:14

27.06.14
09:05

Нати, мерси за включването. Тези неща са ми ясни. На теория всичко знам - как трябва да ми протече деня откъм храна и тренировки, и течности, и тн. Но на практика не е същото изобщо :)

Знам колко са засищащи протеините и мазнините и колко са безсмислени и почти излишни въглехидратите. Но лично аз каквото и да изям (=колкото и калории от протеин/мазнини) след 2 часа стомахът ми е Празен. Не си спомням досега случай да съм изяла нещо и да са минали повече от 2 часа без да огладнея отново. И не е лакомия, глад си е.
А мазнините не съм ги отхвърлила, просто несъзнаетлно понякога избирам нещо друго вместо тях. Запозната съм колко са важни и ако в някои дни усетя, че ги избягвам, то по-нататък гледам да компенсирам или поне да си ги ям пак. Но пак казвам - не ме засищат, а с тях калориите за деня ми заминават скорострелно и в това е проблемът.

Общо взето да - супер лесно мога да се насиля да ям овес, пиле и ядки по цял ден. Но това ме натоварва психически много и ми пречи да се концентрирам върху важните неща. Не гоня някакви страшни спортни цели, че да си го причинявам. Да, храня се тъпо последните дни и съм напълно наясно с това, но освен всичко останало искам и някакво спокойствие, а не постоянно напрежение задето съм отказала на приятеля си да хапна ягоди с него или ако го направя, да съм гузна после.

Сигурно звучи като голямо оправдание това цялото, пък може и така да е, но просто знам, че няма какво толкова да ми кажете, което вече не го знам. Мисля си, че знам къде греша и какво да променя, просто го отлагам на моменти.

27.06.14
09:38

казано от Nickie на 27.06.14, 01:14:

Мазнините са калорични, ок, но и страшно важни за жените, ако не спреш да ги избягваш ще ти се появят хормонални проблеми, възможен сценарии е да ти спре цикъла, да те сложат на хапчета и познай дали няма да качиш от тях.

Ако всичко беше толкова просто, нямаше да има толкова момичета без цикъл. ;) Не всичко опира до това да тъпчем мазнини.

Не си гори мускулите тогава.

За н-ти път: мускули не се горят толкова лесно, колкото си мислите.

27.06.14
13:14

Разбира се, че всичко не опира до мазнини и не казвам да се тъпче с такива, а просто да не ги ограничава и избягва максимално - по-добре е да предотвратяваме всеки фактор, който влияе на хормоналния баланс по отрицателен начин, не е ли? В никакьв случай не твърдя и, че мускули са горят лесно, но Маги казва, че иска да ги изгори, други са въпросите “как” и “дали”... Но, за мен, е тъпо да опитва да прави такова нещо и това точно имах предвид с думите си.

27.06.14
13:19

казано от Маргарита Манева на 27.06.14, 09:38:

Мазнините са калорични, ок, но и страшно важни за жените, ако не спреш да ги избягваш ще ти се появят хормонални проблеми, възможен сценарии е да ти спре цикъла, да те сложат на хапчета и познай дали няма да качиш от тях.

Ако всичко беше толкова просто, нямаше да има толкова момичета без цикъл. ;) Не всичко опира до това да тъпчем мазнини.

Това как точно е аргумент, че не разбрах? Тия всичките момичета без цикъл дали не са така именно поради лошото си хранене и оттам объркани хормони

Мнението беше редактирано от Желязото на 27.06.14 13:19.

27.06.14
13:39

казано от Желязото на 27.06.14, 13:19:

Тия всичките момичета без цикъл дали не са така именно поради лошото си хранене и оттам объркани хормони

Не само.

27.06.14
13:40

Вмъквам се в подкрепа на Nickie, ами всъщност мазнините са наистина есенциални. Аз като момиче, минало по тоя път и през 1000000 доктори, гинеколози и накрая се оправи само, го знам. Липсата на мазнини в женския хранителен прием докарва проблеми и на най-здравите. Изпитано, не на мой гръб. Храната е от изключително значение и за здравите без хормонални проблеми. Лично аз само като съм на НВД-ВМ имам редовен, сменя ли режима с нещо с не толкова мазнини, и край, пак старото дередже. Наистина е мноооооооого важно да има мазнини в хранителния прием. Разбира се, ако имаш много сериозни проблеми със здравето, няма как само това да ги реши, но все пак няма да навреди изобщо. А не трябва и да се предоверяваме на лекарите, убеждаващи ни, че при леки изменения на хормоните, само лекарствата помагат. :)

Мнението беше редактирано от Desislava A. на 27.06.14 13:40.

27.06.14
13:59

Тия всичките момичета без цикъл дали не са така именно поради лошото си хранене и оттам объркани хормони

Според мен огромен процент са така именно заради храненето .....само като разгледаш няколко дневника и се хващаш за главата ...при това тея тука уж четат и се стремят към здравословен живот ,не ми се мисли другите кви ли ги вършат ....

Повечето карат само на плодчета (фруктоза ),разни тестени и захарни изделия и тук таме по едно яйце или малко сиренце или кисело млекце.....и само пъшкат ...офф немога да ям месо ,не мога да ям риба ,млякото било вредно и още щуротии от подобен род...:D

Истината е че жените са sugar addicts на 99,9 %.....подсъзнателния им стремеж да са постоянно щастливи (да има винаги отделяне на серотонин) ги кара постоянно да посягат към сладкото !!!!

Това в никакъв случай не ги оправдава да изключват другите микро и макро нутриенти от храната си !!!

Аз лично обожавам всякакви плодове ,но не ми е проблем да се контролирам и да консумирам по един два плода максимум на ден !!!!

Абе с две думи неспасяеми са ....пък и всеки сам си отговаря за това как ще се отнася с тялото си ....
Аз съм на принципа че нищо не вредно когато се  консумира с мярка :)

27.06.14
14:02

казано от overkill на 27.06.14, 13:59:

Според мен огромен процент са така именно заради храненето .....само като разгледаш няколко дневника и се хващаш за главата ...при това тея тука уж четат и се стремят към здравословен живот ,не ми се мисли другите кви ли ги вършат ....

Повечето карат само на плодчета (фруктоза ),разни тестени и захарни изделия и тук таме по едно яйце или малко сиренце или кисело млекце.....и само пъшкат ...офф немога да ям месо ,не мога да ям риба ,млякото било вредно и още щуротии от подобен род...:D

Истината е че жените са sugar addicts на 99,9 %.....подсъзнателния им стремеж да са постоянно щастливи (да има винаги отделяне на серотонин) ги кара постоянно да посягат към сладкото !!!!

Това в никакъв случай не ги оправдава да изключват другите микро и макро нутриенти от храната си !!!

Аз лично обожавам всякакви плодове ,но не ми е проблем да се контролирам и да консумирам по един два плода максимум на ден !!!!

Абе с две думи неспасяеми са ....пък и всеки сам си отговаря за това как ще се отнася с тялото си ....
Аз съм на принципа че нищо не вредно когато се  консумира с мярка :)

Както казах, женския хормонален баланс съвсем не е толкова прост като мъжкия. Влияят му много повече фактори, има много повече уязвими места.

27.06.14
14:21

казано от Маргарита Манева на 27.06.14, 14:02:

Както казах, женския хормонален баланс съвсем не е толкова прост като мъжкия. Влияят му много повече фактори, има много повече уязвими места.

Добре де като изключим промените при определена възраст ,контрацептивите които са си осъзнат избор ,някои заболявания на някои жлези ......то какво остана ......:D

Само папкането и поркането .....щото некои имат прблеми и с алкохолеца ....:D

27.06.14
14:24

казано от overkill на 27.06.14, 14:21:

казано от Маргарита Манева на 27.06.14, 14:02:

Добре де като изключим промените при определена възраст ,контрацептивите които са си осъзнат избор ,някои заболявания на някои жлези ......то какво остана ......:D

Само папкането и поркането .....щото некои имат прблеми и с алкохолеца ....:D

Мисля че момента да спреш да говориш неща, които не са ти ясни, за да не се излагаш, отдавна мина.

27.06.14
14:37

В спора се ражда истината ....

Аз и не твърдя че съм наясно с всичко .....така да се каже просто разсъждавам на глас ...

Но ти явно си на Ти с материята ,затова няма да е лошо да се обосновиш ....иначе твоите мнения са също толкова безполезни колкото и моите  ....

Ако материята е твърде обширна за тука ,напиши една статия подкрепена с доказателства която с радост бих прочел!!!

Поздрави и без лошо чувства ....;)

П.С  Извинявам се на Маги че доста и омазахме темата !!!

Мнението беше редактирано от overkill на 27.06.14 14:41.

27.06.14
14:45

Не се чувствам длъжна да се обосновавам пред теб, само за да оборя твоите разсъждения, които, извини ме, но съответстват на нивото на ученик 8 клас (преди да започне да се изучава човешката биохимия). Така че, смятам да приключа разговора тук.

27.06.14
15:00

казано от Маргарита Манева на 27.06.14, 14:45:

Не се чувствам длъжна да се обосновавам пред теб.....

Ами недей......направи го за момичетата които повечето (явно като мен) не са наясно с биохимията на човешкия организъм в частност на женският такъв....за да спестиш поне на малка част от тях сблъсъка с хормоналните проблеми или поне как да реагират на такива !!!

27.06.14
15:17

overkill
Далеч не всички жени имат проблеми с контролирането на апетита за фруктоза .Поне според мен това си е въпрос на воля и нагласа много повече .

Извинявам се на Маги за спама:)

27.06.14
17:01

Няма да е зле като си толкова в час Маги наистина да обясниш как стоят нещата - ще помогне много на всички момичета, както каза overkill. Тук те побутваме с някое въпросче или разсъждение, но ти не искаш да се обосноваваш за никого...ами защо тогава изобщо пишеш тука, само за да оборваш тоя и оня с “аз съм права, а и не” ли?

Дано и това не се приеме дефанзивно и с гледане отвисоко

27.06.14
21:09

Абе, я да се изцепя...
Какви са тия хормонални проблеми - момичето тренира, ако претренира може да има проблеми с цикъла, ако не се храни като хората също, ако не почива също, ако си прави стрес също, тук и колегата е забелязал, че момичетата са много “здравословни” и ядат само рожков и сурови глупости, кокосово мляко, простотии.
Когато искаш да живееш здравословно отиваш в био магазина и пазаруваш, това търсене на здравословности отнема доста време и води до мания, която не е здравословна.!

27.06.14
21:32

казано от EcreasAuthor на 27.06.14, 21:09:

Абе, я да се изцепя...
това търсене на здравословности отнема доста време и води до мания, която не е здравословна.!

Е, изцепи се... :x

27.06.14
21:44

течности - йоги чай и малко вода - пак бях навън

- йога - СН А - 5 пъти и СН Б - 3 пъти
7.00 - 2 яйца*, извара, тахан с мед
11.30 - овес, 100г извара, 1/2 лимецка*
- 200г котидж
- йога - 20 мин Виняса флоу
17.00 - 100г извара, 50г банан
21.30 - пъстърва, лешников тахан* и може би малко череши

тренировка в 10.30:
5мин бързо на пътека, ставни ротации
20 минути (12кръга):
5 набирания**
5 лицеви от колене
5 коремни
5 клека
...
4 дължини ходещи напади (4.24мин)
висях после няколко пъти за кратко

**Набиранията ми бяха със скок до най-горната точка и след това бавно спускане надолу. Ама тая тръба(лост?) беше супер широка и не можех хубаво да се хвана, та само се пързалях. Другия път ще потърся нещо по-тънко. После буквално нямах сили да си вържа обувките, ама беше приятно едно :)

Днес имах много, много стресиращ ден. Някакви контрольори ме заклещиха (буквално) в автобуса и не ми даваха да сляза, докато не платя глоба. А шофьорът нямаше билет и нямаше откъде да си взема, а закъснявах за изпит. По правилник е длъжен да има билети винаги. Накрая решиха да ме свалят и да викат полицаи, които да ме сплашат или не знам и аз какво. А двамата бяха пълното олицетворение на тъп човек, дето му говориш най-човешки и искаш да обясниш нещо, а той те гледа и ти повтаря монотонно “ти си длъъжна да имаш билееет” и не млък-ва!
Беше много гадно, напрягащо и след 30тина минути викане не издържах и се разревах |-) Накрая се появи от нищото един млад мъж с бебе, хвана ме за ръката и вика хайде с мен и супер много ги нареди. Все пак я снимах тая лелка, защото ме заплашваше и още малко щеше да ми посегне, и ще подам жалба, на която никой няма да обърне внимание естествено (dull)

За да не си завършвам поста толкова негативно, ще ви се похваля с покупки от Слънце и Луна (sun) приятелят ми донесе сума ти неща с уговорката да му наготвя още здравословни сладкиши и манджи :Д и ми купил млад кокос ! (h) за първи път се докосвам и нямам търпение утре да го отворим! Та ето и снимки. Уф, много дълго стана :Д ама нали е дневник де (F) пък и вие що спам сте изляли отгоре :Д

Мнението беше редактирано от maggie на 27.06.14 22:11.

Теди Илиева

28.06.14
02:00

Маги, мислех си за визията, към която се стремиш - снимките на онова момиче с пресата.
Някак си ми се струва, че повече ти отива на характера ето тази визия
Кажи ми дали греша :)

Теди Илиева

28.06.14
02:02

дублиран пост... моля да се изтрие, ако го види модератор

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 28.06.14 02:07.

28.06.14
20:56

казано от Теди Илиева на 28.06.14, 02:00:

Маги, мислех си за визията, към която се стремиш - снимките на онова момиче с пресата.
Някак си ми се струва, че повече ти отива на характера ето тази визия
Кажи ми дали греша :)

Ами има нещо такова може би, да :) моето тяло май е по-вероятно да заприлича на това, което си пуснала (а не на онова момиче горе). И на двете ще съм доволна общо взето.

28.06.14
21:19

вода - 1.2л, ще пия още

7.30 - 4-5 хапки сурово брауни* и лимецка* (Слънце и Луна)
- бягане 5.17 км - 34мин (по-бърза съм с 2 мин)
11.00 - овес, извара, 4 череши, чушка
- хапки сурово брауни*, извара
17.00 - кашу, бадеми, няколко вилички зеленчуци с киноа* и извара
19.00 - супа от тиквички с извара, 3-4 от всяко: кашута, ягоди, стафиди и отгоре конопени семена*
21.30 - пилешко, песто*, салата (маруля, домати, черен боб, сирене), няколко лъжици к.мляко, протеин, ягоди

Намерих си киноа за 20лв/кг и си купих 7 връзки босилек, много приятен ден :Д (F)
От вчера имам МТ по ръцете и гърба, а изобщо не предполагах, че след такава тренировка би се случило. Въпреки че се уморих доста, бях решила, че е лека някак си и даже ми беше гузно, че нямам време за нещо повече.
Хубава вечер (sun)

Мнението беше редактирано от maggie на 28.06.14 23:14.

29.06.14
00:29

Хубаво, месо не обичаш, ами риба? 20лв кг киноа... wtf. Тези 20 лева за кг храна ми крещят: сьомгаа, т-боне телешки стек, лаврак, ципура... :D

Мнението беше редактирано от cantimagineit на 29.06.14 11:36.

29.06.14
13:07

Киноа ям адски рядко всъщност. И то приятелят ми я взима, защото обича много. Преди беше доста по-евтина, ама сега нали стана модерна и я увеличават всяка седмица имам чувството.
Иначе и риба не мога да ям много поредни пъти, освен сьомга, която пък е много скъпа. Заредила съм се с пиле сега пак, ще видим докога ще издържа. :)

29.06.14
22:32

09.00 - овес с извара; к.мляко, протеин, ягоди
13.00 - домат, песто*, червен боб
- малко крем от: кокосово месо, кашу, банан, какао*, мед
17.00 - пиле; к.мляко, протеин, ягоди, стафиди
- морковена торта* от Слънце и луна, 2 п.брускети
ккал ~1500

Без тренировка, но с доста ходене. Приятелят ми имаше имен ден и ме води в Слънце и луна. Поради което си орязвам вечерята, но честно казано супер много ме засити тази торта, а беше много лека и немазна (и без животинкси продукти). Напоследък (последните 2 месеца) доста рядко нещо ме засища за повече от час-два.

Мнението беше редактирано от maggie на 29.06.14 22:45.

NS

30.06.14
01:14

казано от Маргарита Манева на 27.06.14, 21:32:

казано от EcreasAuthor на 27.06.14, 21:09:

Абе, я да се изцепя...
това търсене на здравословности отнема доста време и води до мания, която не е здравословна.!

Е, изцепи се... :x

Всъщност си е много прав(а) ;)

30.06.14
22:53

7.00 - 30г овес, к.мляко, протеин, ягоди; 1л. лешников тахан с разни неща*
- йога - слънчеви поздрави А и Б
9.00 - супа, сирене, 10 ядки и стафиди
10.30 - 30г сусамов бял тахан с мед, какао и стафиди; кокосова вода
13.00 - (домашен) сандвич с хляб* от лимец + песто* и риба тон, 50гр печени бадеми с м.сол
18.00 - 100гр пиле, салата, гауда
21-22.30 - салата от домат, цвекло, гауда и сос с балсамико; крем от авокадо, протеин и банан; малко к.мляко; 1л. лешников тахан с мед и кашу; пъпеш; малко пиле; хляб* от лимец с песто*
...ПМС много зле (dull)

Последните дни ми се яде много сурова храна и много тахан и полезни мазни неща! Мисля от утре да хапвам повече зеленчуци, тахан, ядки и пилето нали. Начешах си крастата с плодовете и въглехидратите, сега като не са ми забранени не ми се и ядат толкова.
Още 2 дни от сесията остават, последвани от МЦ и след това ще си възобновя нормалните тренировки във фитнеса. Всъщност, ето я и причината за постоянното ми огладняване... Сутринта след тия тахани все едно нищо не бях яла след 1 час... да не си жена просто.
Хубава вечер (F)

01.07.14
22:21

станах в 6.30 пак, много ми е хубаво, ама имам повече време, през което съм гладна
вода - 4.2л... от глад (dull)

8.00 - 2л таханова бърканица; 20г хляб* от лимец с гауда
- Ащанга йога - слънчевите поздрави + позите от стоеж
12.00 - домат, краставица, 100г пиле, черен боб, копър, зехтин
- ягоди, праскова, 3 кайсии, 10 ядки
15.00 - 2л таханова бърканица, крем от авокадо; 10 бадема
21.00 - 1 яйце, 2б, таратор; домат, краставица, цвекло, чушка, копър с малко зехтин; пъпеш
ккал - около 1500

Много съм гладна постоянно... и като чета другите дневници, ми се струва, че ям супер много. Супер съм сбъркана нещо. (rain)
Иначе днес много малко протеини... а много ми се ядяха мазнини пак. Тия дни се прибирам и ще си пооправя храненето.

Мнението беше редактирано от maggie на 01.07.14 22:22.

казано от magi shagi на 24.06.14, 19:15:

Сутринта четох за кросфит комплекси и много се надъхах да пробвам, но повечето имаха набирания/спринтове и не си харесах.

Идеята не е да правиш само неща, които ти харесат:) Често точно тези, които не ти харесват, са едни от най-ефективните упражнения. Излез от зоната на комфорта и се напъни да правиш и други неща:) Няма да сгрешиш

02.07.14
07:38

Всъщност аз пробвах малко след онзи пост и дори нарочно си избрах комплес с набирания :) Естествено, правих доста алтернативен и момичешки вариант, но пък много ми допаднаха точно защото са трудни, а и после имах страшна мускулна треска. Та мисля да повторя :)
Надявам се съм разбрала какво си имала предвид хаха (F)

Да :) Браво! И.. отнякъде се почва :) сега по-лесния вариант - след месец-2 ще правиш 2-3 чисти, хубави и ще ти е много гот :П

П.С изглеждаш чудесно, не се вманиачавай с този кантар..

02.07.14
10:14

Мерси, Ади:) (F)

02.07.14
21:48

вода - 0.5л (rain)
станах към 7 пак

8.30 - 20г хляб* от лимец, 1яйце 1ж, риба тон
10.30 - 50г черен боб, протеин
12.30 - 2л тахан с годжи бери
14.30 - банан, шепа бадеми
18.30 - някакъв кейк* с извара и 1/2 хлебче* със семена (Слънце и луна)
22.00 - пюре от броколи и грах, 100гр извара, по малко пъпеш и праскова

Много, много, много ме боли корема заради МЦ, едва се прибрах. Бях на изпит 7 часа - последният ! Писах сценарий по “Вино от глухарчета” и много ми го харесаха (sun)
Нечовешки глад ме гони, ама то и храната ми е зле подбрана. Бях предвидила да се прибера съм 3 и всичко се обърка.
Иначе за първи път при МЦ не съм подута изобщо. И последната седмица краката ми пак са изтъняли, а и см са по-малко. Сигурно е от намалените ккал или вода, или нямам представа, просто ми харесва. За съжаление чак пон. ще се върна във фитнеса.

Хубава ви вечер (F)

Мнението беше редактирано от maggie на 02.07.14 23:39.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1