Дневникът на Стела

Темата е заключена.
Прескочи до:
ТА

25.06.14
06:55

Може ли да сте моряци и да не знаете кое е гларус  кое чайка??! Тва на снимката е чайка. Гларусите са кафеникави.

25.06.14
08:26

казано от Тала-съм на 25.06.14, 06:55:

Може ли да сте моряци и да не знаете кое е гларус  кое чайка??! Тва на снимката е чайка. Гларусите са кафеникави.

Аз пък знам, че във Варна има само гларуси, чайките са същите като гларусите, но са по-малки.
Не претендирам, че е на 100 % вярно, но така съм чувала :)

25.06.14
08:32

Това на снимката е гларус. Чайките са малки и бели, и ловят риба, а не се хранят със боклуци. ;) Кафеникавите гларуси са просто по-млади гларуси, които не са си сменили оперението. ;)

Gogo

25.06.14
08:54

Нещата с чайките и гларусите май нещо куцат. :)

Разбира се, за да го проверя, имах някакво подозрение.

Та, в България имало 16 вида чайки. Гларусът бил най-голямата чайка. А точното наименование на популярния гларус у нас, било средиземноморска белоглава чайка. Та и чайки и майки са си всеядни. Риби, бири - наред. :д

25.06.14
09:01

И са кво излезе...?! Никой от морските юзъри не знае кви са им пилците.

25.06.14
09:20

Ако трябва да сме съвсем точни - такова наименование като “гларус”, няма. Технически гларусите са си вид чайки. През последните години обаче гларусите се заформят като абсолютни мутанти, които влизат в люти битки с циганите по контейнерите с боклук и могат да се срещнат в доста отдалечени от морето места на страната (разбирай провинцията ;) ), докато малките бели чайки се придържат към риболова по крайбрежните райони и се срещат значително по-рядко, поне в населените места.

Мнението беше редактирано от Margi на 25.06.14 09:22.

25.06.14
09:25

В България се срещат над 10 вида чайки. От тях средиземноморската жълтокрака чайка или гларусът, както е популярното и название, е най-широко разпространена.

http://www.burgasmuseums.bg/index.php?tab=home&page=home&lang=bg&topic=208

Оакахме и тоя дневник :)

ТА

25.06.14
09:33

казано от Маргарита Манева на 25.06.14, 08:32:

Това на снимката е гларус. Чайките са малки и бели, и ловят риба, а не се хранят със боклуци. ;) Кафеникавите гларуси са просто по-млади гларуси, които не са си сменили оперението. ;)

Гугъл сабахлен ми показа, че това на снимките било сребриста чайка. Абе лешояди майка...

@Гого ти като забиваш англичанки и шведки по морето на орнитолог ли се правиш? Бухаха

Мнението беше редактирано от Тала-съм на 25.06.14 09:49.

25.06.14
09:55

Само да наспамя и аз, и изчезвам с извинение.
Стоя си аз на терасата във Варна, пия си кафето, наслаждавам се на огромната си отпуска като държавен служител, чакам да стане време за тренировка...абе кеф!!!
В този момент забелязвам две гълъбчета си летят кротко...и изведнъж един орел-гларус нападна, клъвна едното във въздуха, то падна на един по-нисък покрив пред нас и го изяде още жив:))) Яка работа.
Втория случай - не знам как пикира шибания изрод-гларус, но захапа гълъба още в полет!!! Само му скърши врата на земята, и го глътна пак почти целия с перушината.

А за боя с циганите на контейнерите в Левски съм бил ПРЯК свидетел. Кучетата бягаха от гларуси бе, какво става с тия така красиви птиченца:))))

Gogo

25.06.14
09:56

казано от Тала-съм на 25.06.14, 09:33:

@Гого ти като забиваш англичанки и шведки по морето на орнитолог ли се правиш? Бухаха

Спам подстрекатор! :д

Общо взето, и на морето мога да се правя на орнитолог, щом имам гугъл под ръка, но пък не им знам скайповете на келтките..

ТА

25.06.14
10:36

казано от slavko на 25.06.14, 09:55:

Само да наспамя и аз, и изчезвам с извинение.
Стоя си аз на терасата във Варна, пия си кафето, наслаждавам се на огромната си отпуска като държавен служител, чакам да стане време за тренировка...абе кеф!!!
В този момент забелязвам две гълъбчета си летят кротко...и изведнъж един орел-гларус нападна, клъвна едното във въздуха, то падна на един по-нисък покрив пред нас и го изяде още жив:))) Яка работа.
Втория случай - не знам как пикира шибания изрод-гларус, но захапа гълъба още в полет!!! Само му скърши врата на земята, и го глътна пак почти целия с перушината

Последно и спирам... :D красотата на майката природа!!

25.06.14
21:12

:D   Спамете и пишете колкото ви сърце иска. Тук може всичко :P

25.06.14
21:20

Ставане:7.30ч.
Тренировка 10.30ч. Задна част( гръб, трицепс, задно рамо,задно бедро)
Разгряване: кростренажор, стави, скрипец 20бр.
1. Скрипец (статичен, вертикален) 4x12
2. Хоризонтален скрипец с /\  ръкохватка 4x12
3. Трицепсово разгъване на скрипец 3x12
4. Обратен флайс с дъмбели от наклонена лежанка 4x12
5. Задно бедро на машина от седеж 3x15
6. Задно бедро на машина 3x15
7. Гръбни екстензии 4x15

Първа тренировка след седмица лежане. Сравнително леки кила с повечко повторения. Чувствах се схваната и вдървена в началото, но пък усещах, че след активната почивка,мога да вдигна и кон.

Храна:
  9.00ч. 1 банан, ментов чай с мед
12.00ч. св.котлет с краставица и 6 маслини
14.00ч. 10 фурми
15.00ч.-17.00ч два банана
18.30ч. парченце бри с парченце шунка
20.00ч. св.вратна пържола с моркови и тиквички на тиган
21.00ч. 10 фурми
по-късно ябълки

След доста четене и лутане, реших да пробвам хранителния режим на една американка, благодарение на който, успяла да постигне ремисия за дълги години. Диетата включвала месо, риба, яйца, варени зеленчуци и някои плодове. Накратко - разкарала всичко останало, вкл.и ориза и картофите. Ще пробвам, макар че е доста относително..
Иначе прекрасен ден. След като си обърнах режима в клиниката, днес отлепих рано (още малко и ще мина в отбора на ранобудковците Веси и Злати :D ). Взех да шавам из апартамента и да шумулкам с това онова, и мъжУ ме изгони (dull).
Пих си чая навън и се любувах на времето. После тренировка и плаж.
Засега се чувствам добре, спя непробудно и съм свежа. Направо като здрава :D

26.06.14
15:52

Ставане:09.00ч.
Тренировка:11.00ч. Предна част ( гърди, предно рамо, бицепс)
Разгряване: кростренажор, стави; лежанка само с лоста(20кг.) 20бр.
1. Повдигане на щанга от лег 10@30кг 10@40кг 8@50кг (на петдесетте ми помогнаха повече от нужното (dull) )
2. Флайс с дъмбели от наклонена лежанка 2x10@10kg 2x10@7,5 kg
3. Повдигане на щанга от обратна лежанка 1x15@20kg 1x12@30kg 2x10@45kg

4. Повдигане на диск напред (с прави ръце, с опора стена) 4x10
5. Вертолет 4x10

6. Бицепсово сгъване с крив лост 4x10
7. Бицепсово сгъване широк хват на долен скрипец 4x10

Добра и сравнително лека тренировка. Все още ме е страх да се раздам, да не стане някой сакатлък :D

Храна:
09.30ч. бананови палачинки ( 2 щастливи яйца, 2 банана, щипка рожков); билков чай с мед, 3 фурми
13.00ч. ментов чай с мед
14.00ч. св.вратна пържола с тиквички и моркови на грил тиган
15.00ч. 15 фурми
ще дописвам..
ЕДИТ:
19.00ч. парченце бри с парченце шунка
20.30ч. “запеканка а ла Стела” ( ред телешка кайма, ред моркови, и луп във фурната; сега се пече, не знам какво ще е на вкус, но това е положението - за мъжУ мусака, а за мен импровизации :D )
по-късно ябълки..

Не знам колко ще издържа с този режим, тъй като в момента съм на вълна месо, и ми е лесно. Скоро обаче ще ми втръсне, и ще се чудя как ще я карам. Нападам яко фурмите последните дни, и вече взех да се притеснявам. Хубавото е, че засега не ми влияят зле на корема, понасям ги, нямам метеоризъм..Освен това засищат нуждата ми за сладко и са богати на желязо (не само), а то в момента ми е критично. Лошото е, че са бая калорични (tmi)..
Иначе прекрасен ден с много слънце. Съжалявам, че не успях да отида на плаж, но имам час за козметична процедура, после чистене, готвене и други отегчаващи дейности. Общо взето нищо впечатляващо :)

Мнението беше редактирано от Stela на 26.06.14 19:51.

27.06.14
16:18

Ставане: 07:00
Тренировка 10:30 Долна част
Разгряване: пътека, стави, клек само с лоста(20кг) -20бр.
1. Клек с щанга 1x20@30kg 1x15@40kg 1x12@60kg
2. Нещо като тяга, с акцент задно бедро и дупе 4x15@30kg
3. Наклони напред с щанга ( тесен хват, много широк разкрач) 3x12@30kg
4. Глутеус ритник на машина 3x12 ( не помня тежестта)
5. Къси гръбни екстензии с акцент дупе 4x10 ( с 20секундна пауза)
6. Пълна гръбна екстензия 2x15 със задържане в горна позиция

Лека и свежа тренировка, нищо впечатляващо.

Храна ( ден 4 от новия хр.режим)
08:00 бананови палачинки ( 2 щастливи яйца, 1 банан, щипка рожков), билков чай с мед
12:30 1 банан, 2 щастливи варени яйца
15:00 св.вратна пържола с моркови на грил тиган; 15 фурми
ще дописвам..
ЕДИТ:
19:00 билков чай с мед
21:00 4 печени пилешки бутчета с тиквички и моркови на грил тиган
по-късно ябълки

Пак отлепих рано. Тоя път, бях тиха като мишка и мъжу доволен. Обадиха ми се от клиниката. Докторката ми вика: ” Пристигна ти биопсията. Резултатите са много много ( и тук сърцето ми спира, викам си - ще се мре ) и тя изръсва “добри” (whew)
Олекна ми. Според епикризата съм почти в ремисия, а колитът ми е в лекостепенна ендоскопска и клинична активност. Сега остава да оправим хемоглобина и желязото и съм пушка (rock) . Разбира се продължавам лекарствата, диетата и мрънкането :D
Иначе спокоен ден, мрачно време и без плаж..Имах оферта за басейн, но ме е страх и отказах. Кусур ми е и гъбички да лекувам (dull). Така като се замисля..една следобедна дрямка и чаша чай ще ми влязат ама перфектно (wasntme)

Мнението беше редактирано от Stela на 27.06.14 21:40.

28.06.14
19:53

Ден без тренировка
Ставане: 7:45
Храна (5)
08:30 бананови палачинки ( 2 нещастни яйца, 2 банана); билков чай с мед
10:00 15 фурми
12:00-17:00 2 банана, 15 фурми
18:00 2 печени пилешки бутчета
19:00 билков чай с мед
20:30 св.език с масло, тиквички и моркови на грил тигана; 15 фурми (dull)
по-късно ябълки

Тотален релакс днес. От 11.30 като се опънах на плажа, та чак до 17.00 (sun). Сладки приказки, плицукане, дрямка..Само храната кофти - не знам как да я измисля..поне ядки да можех да ям..замислям се за хладилна чанта..не мога да я карам все на банани и фурми на плажа..
Мислех кардио и корем след това, но не е лесно да лежиш само - пак се умaряш (wasntme), та отпадна.
Имам и снимка (най-накрая) на дупарата..ма май много разголено става и ще се въздържа..

Мнението беше редактирано от Stela на 29.06.14 09:01.

28.06.14
20:02

казано от Stela на 28.06.14, 19:53:

Имам и снимка (най-накрая) на дупарата..ма май много разголено става и ще се въздържа..

Аз не бих възразил срещу такава снимка. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 28.06.14 20:03.

28.06.14
20:22

Подкрепям Боби!А ,ако не стане ... Стелко ,в понеделник акостирам на лодкостоянката под Аспаруховия!До сряда съм там ,та все ще намеря време за по едно кафе и да я мярна /снимката де/! ;) :D

Мнението беше редактирано от sapuna на 28.06.14 20:23.

28.06.14
21:12

казано от Stela на 28.06.14, 19:53:

Аааа, без такива, пусна мухата и сега ... :Д

28.06.14
22:02

казано от Boby_ на 28.06.14, 20:02:

Не съм сигурна, че и мъжу не би :D
Абе откакто Колето ми каза, че всеки свободно може да чете, без да има профил, съм много обрана :P

казано от sapuna на 28.06.14, 20:22:

Подкрепям Боби!А ,ако не стане ... Стелко ,в понеделник акостирам на лодкостоянката под Аспаруховия!До сряда съм там ,та все ще намеря време за по едно кафе и да я мярна /снимката де/! ;) :D

Ооо,ако слизаш на суша Сапунче, винаги съм насреща за по едно чайче :)

казано от ddd на 28.06.14, 21:12:

Аааа, без такива, пусна мухата и сега ... :Д

(wasntme)

29.06.14
21:19

Ден без тренировка
Ставане:08:00
Храна(6):
09:00 бананови палачинки ( 2 нещастни яйца, 1 банан); зелен чай с мед
12:00 15 фурми
13:00 две печени пилешки бутчета с малко тиквички на грил тиган
14:30 1 банан
16:30 1 банан
17:30 таратор ( домашно подквасено кисело мляко, 1 краставица)
20:00 пилешка пържола и половина на грил тиган, 1/2 краставица; 15 фурми
по-късно ябълки

Прекрасен ден (sun) ! Отново пълен релакс на плажа. Този път бях самичка ( половинката се включи едва накрая) и цял ден дремуцах, четох книжка и плувах (силно казано). Успях да прочета книгата за заболяването ми (която ми връчиха в клиниката) и доста неща ми се изясниха ( и доста останаха неизяснени (dull) ).
Днес включих в менюто си кисело мляко. Не ми дразни, чувствам се ок, коремът е спокоен. Планирам след няколко дни да добавя  пак нова храна..може би накиснато сурово кашу, че много ми липсва..
Свърши ми болничният и от утре съм на работа (dull). А така ми хареса да бездействам и мързелувам (wasntme)
Ооо, забравих - тотална мускулна треска на бедрата и дупето.

30.06.14
22:55

Ден без тренировка
Ставане:08:30
Храна(7):
09:00 бананови палачинки ( 2 нещастни яйца, 1 1/2 банан); зелен чай
10:30 три фурми
15:00 пилешка пържола с 1 краставица
16:00 1 банан, билков чай
22:00 2 пилешки пържоли с моркови и тиквички на грил тиган
22:30 15 фурми

Изтеглих си приложение на телефона, специално разработено за хора с УК (моята болест), което позволява, да се отбелязват лесно настроение, коремни болки, храна, лекарствата и най-якото - посещенията в тоалетната и тяхната..форма :D (tmi) :D
Веднага се сетих за мъжката половина, които с такъв интерес надничат там :D

30.06.14
23:03

казано от Stela на 28.06.14, 22:02:

казано от Boby_ на 28.06.14, 20:02:

Не съм сигурна, че и мъжу не би :D
Абе откакто Колето ми каза, че всеки свободно може да чете, без да има профил, съм много обрана :P

Тури си у личната галерия, сложи рестрикция само приятели да могат да ти гледат снимките и готово :D. Не само нерегистрирани потребители няма да могат да ти гледат снимките, ми и такива дето не са ти прият(ели)ни. :D За всяко нещо си има чалъм :D (grin).

Мнението беше редактирано от Петър на 30.06.14 23:06.

30.06.14
23:19

казано от Петър на 30.06.14, 23:03:

Тури си у личната галерия, сложи рестрикция само приятели да могат да ти гледат снимките и готово :D. Не само нерегистрирани потребители няма да могат да ти гледат снимките, ми и такива дето не са ти прият(ели)ни. :D За всяко нещо си има чалъм :D (grin).

Че някой въобще разглежда ли тия галерии ?! Аз не съм надничала там, откакто се регистрирах тук :D
Ей кви тънкости знаеш Пешак..мерсииии..ама заради задника ми го казваш, нали ? :D :D

30.06.14
23:25

казано от Stela на 30.06.14, 23:19:

Ей кви тънкости знаеш Пешак..мерсииии..ама заради задника ми го казваш, нали ? :D :D

Задника ти няма ниииищо общо - честна пионерска :D. Важно е потребителите на сайта да са наясно с всичките му функционалности! (wait)

Мнението беше редактирано от Петър на 30.06.14 23:26.

30.06.14
23:29

казано от Петър на 30.06.14, 23:25:

казано от Stela на 30.06.14, 23:19:

Задника ти няма ниииищо общо - честна пионерска :D. Важно е потребителите на сайта да са наясно с всичките му функционалности! (wait)

Е зарад’ туй те уважавам! :D

01.07.14
23:42

Ставане:08:30
Тренировка 10:30 Гръб
Разгряване: кростренажор, стави
1. Гръбни екстензии с тежест 4x15
2. Мъртва тяга 4x12
3. Гребане с щанга 4x12
4. Гребане с дъмбели от лицев лег 3x12
5. Вертикален скрипец, широк хват, зад врат 3x12
Корем:
* Коремни преси от обратна лежанка с тежест 4x20
* Повдигане на крака от стенд 3x20

Тренирах сама и не съм сигурна дали тренировката ми е построена правилно, но по-добре лоша, отколкото никаква (wait) .
Килата не помня, бях заета да бърборя с една моя :D

Храна(8):
09:00 банан, 3 фурми, зелен чай с мед
12:00 омлет от 4 нещастни яйца, парче кашкавал, 5 маслини; 5 фурми
17:00 св.котлет с моркови и тиквички на грил тиган
20:00 0,250 домашно подквасено кисело мляко
21:00 1 банан
23:00 таратор (0,500 домашно подквасено кисело мляко, 1 краставица)
23:30 2 големи ябълки

Амиии..някой да ми разкаже приказка за лека нощ и да лягам, че съм уморено (wasntme)

Мнението беше редактирано от Stela на 02.07.14 21:42.

02.07.14
22:09

Ден без тренировка
Ставане: 08:00
Храна(9)
08:30 омлет от 4 щастливи яйца, плочка сирене; зелен чай с мед, 3 фурми
13:30 св.котлет на грил тиган с 1 краставица
16:00 1 банан
19:30 парченце кашкавал; 3 лъжички сусамов тахан с мед
21:00 вратна пържола с тиквички и моркови на грил тиган, 5 фурми
по-късно ябълки

Вече близо десет дни се тъпча с месо най-малко веднъж на ден (dull) ..взе да ми втръсва..Освен риба и яйца, не знам какво друго да ям баси..Трудно сдържам и апетита си за сладко, а с фурмите си вкарах голям автогол - близо 800 калории отгоре, ей тъй без да ги усетя (fubar). Кантарът показва 49 ! Местих го насам натам из стаята, викам да не се е объркал..ма тц! (wasntme) . Мисля да си купя кухненска везна. Без да се вманиачавам..просто да видя ориентировъчно колко поглъщам. Днес, например, ми направи впечатление, че вратните ми пържоли, са половин кило! Затова и изядох само едната..
Иначе скучен работен ден, после на обучение на нова марка. Интересен тренинг, много различен от останалите марки. И подаръкът хубав - доволно :)
Сега филмче и утре с нови сили :)

02.07.14
22:42

Добре де, това месо освен на тиган или на скара има още десетки варианти на различни манджи и яхнии да се готви, така че да не ти омръзва. Нормално по два пъти всеки ден ако ядеш пържоли и да ти втръсне.

03.07.14
08:03

казано от Енев на 02.07.14, 22:42:

Добре де, това месо освен на тиган или на скара има още десетки варианти на различни манджи и яхнии да се готви, така че да не ти омръзва. Нормално по два пъти всеки ден ако ядеш пържоли и да ти втръсне.

Кажи ми поне една, при следните условия:
Забранени: запържванки, домат, пипер, ориз, картофи, подправки, лук, чесън, бобови, листни, зелеви, цвекло и подобни
Разрешени : варене, печене, на пара; месо, тиквички, моркови, маслини, кашкавал

В задачата се търси манджа за Стела! :D

03.07.14
09:12

хахахаха предавам се! :D

03.07.14
09:59

Кайма, настъргани и изцедени тиквички/моркови, настърган кашкавал, магданоз. Омесваш хубаво и печеш. Звучи гадно, ама не ти пречи да опиташ... :D

03.07.14
10:19

Може да разбиеш няколко яйца и да смесиш с настъргана тиквичка и морков, слагаш в тава, настъргваш кашкавал отгоре и печеш. Понякога си правя и поне на мен ми харесва.
Понякога същото го правя на кюфтенца и ги пека в тиган. А и им правя сос от тахан, сок от лимон (хранителна мая и горчица ако можеш да ядеш).

..изчерпах се :Д

03.07.14
11:24

Аз често правя тиквички с извара/сирене  и яйца в разни вариации- като на Маги на кюфтенца, просто нарязани и другото като заливка или настъргани и печени с яйце и сирене като едно цяло (отдолу слагам една кора за баница, просто за да държи) . Иначе рибата редовно я правя с “канапе” от моркови , нарязани на големи шайби. Пилешко добре ми се получава на тънки пържоли  , мариновани с малко зехтин, лимон и подправки, после го навивам на руло и слагам в средата кисела краставичка ( в твоя случай става и морков/тиквичка/маслини), по една клечка за зъби да държи и пека.С кайма може доста да се експериментира на тема “руло Стефани ” и подобни.
А как стои въпроса с коноп, елда, соя, ядки ? Понасят ли ти ?

Мнението беше редактирано от Rapuncelina на 03.07.14 11:40.

03.07.14
11:42

Тея фурми са много пристрастяващи - мога да изям много и да не усетя засищане, затова предпочитам да ги няма около мен, щото заминават.
Относно месото - аз бих си запичала гъби (незнам дали можеш да ги ядеш, не си споменала), кашкавал и месо. Друг вариант е шишчета - тиквички, месо, чушка (със сьомга ми е най-вкусно) - на оребрен тиган, също става и е различно някак си.

03.07.14
18:25

Колко креативни хора имало тук :)
С кайма наистина правя разни модифицирани запеканки а ла Стела. Иначе яйцата си ги пазя за закуска, защото ако ги намеся в другите хранения, закуската пък ще увисне :D . Елдата и ядките ги ядях докато бях в ремисия, но засега се пазя и от тях.Надявам се скоро да вкарам и дрги храни и да си мина на пълноценен режим ( без разбира се доказано дразнещите храни).

Благодаря на всички за идеите, ще взаимствам по нещо със сигурност!  :*

03.07.14
21:52

Ставане 07:00
Тренировка:19:00 Рамо
Разгряване: кростренажор, стави
1. Раменни преси 4x10
2. Арнолд преси 4x10
3. Разтваряне с дъмбели встрани (прави ръце, късички) 3x10@12,5kg
4. Повдигане на дъмбел напред 4x10@12,5kg
5. Избутване на дъмбел за задно рамо от лежанка 3x12
Корем: Преси от обратна лежанка с тежест 4x20@10kg

Храна(10)
07:30 омлет от 4 щастливи яйца, парче кашкавал, 6 маслини; 5 фурми
10:00 1 банан
14:00 вратна пържола с тиквички и моркови на грил тиган (dull)
14:30 билков чай с мед
17:00 1 банан
18:00 парченце кашкавал, 12 фурми
20:30 5 печени кюфтака ( телешка кайма с малко свинска); 1 краставица
по-късно ябълки

Днес не ми е ден и ореолът определено ми тежи. На работа пълен ужас - ако си чуя името още веднъж и ще се закопая в земята собственоръчно. Стели, това, Стели онова (headbang). Бях психически и физически изцедена, и едва се завлякох в залата. Едно бързо рамо и дамой. Нещо съм и крива. Минаха 10 дни и мозъкът ми трескаво мисли за шоколад. Утре се чудя, дали да не пробвам (wasntme). Иначе, подозирам, ще стана още по-крива. Милото ще го отнесе

04.07.14
15:02

Ставане: 09:00
Тренировка 11:00: Гърди и долна част
Разгряване: пътека, стави
1. Разтваряне с дъмбели от лег 1x10@7,5 kg   3x10@10kg
2. Флайс със завъртане от наклонена лежанка 4x10@7,5kg
3. Гърди на машина 2x20

4. Тяга с прави крака 3x15
5. Някаква вариация на тяга с акцент задни бедра и дупе 3x12
6. Сумо клек с щанга 3x12
7. Клек с щанга ( само с лоста 20кг, дупе до земя) 4x15
8. Задно бедро на машина 3x12
9. Машина за задно бедро от седеж 3x12
10. Разтваряне на крака от лицев полулег за дупе 5x12
Кардио: 20мин. пътека ( последните 10 с наклон )
Корем:
* Повдигане на швейцарска топка с крака от постелка 3x20
* Преси (късички) на постелка 3x20

Хубава тренировка. На път за вкъщи вече вкарах оная бавна тягостна походка, на човек с разглобени крака и дупе.

Храна (11)
09:30 бананови палачинки ( 2 щастливи яйца, 2 банана); зелен чай с мед
14:00 голяма пилешка пържола на грил тиган, 10 маслини, 1 краставица
ЕДИТ:
16:30 2 парчета (да се чете половината тавичка) от сладкиша а ла Стела: кафе с мляко
20:30 пилешка пържола на грил тиган, 1 краставица
по-късно ябълки

Почивам едно денче и естествено, времето не става за плаж. Ама разбира се! ;(
Нещо ми е мързеливо и май ще подремна. Чудя се, дали да не пробвам да направя някакъв домашен, възможно най - модифициран “а ла Стела” сладкиш.. нещо с ябълки може би..

Мнението беше редактирано от Stela на 04.07.14 20:03.

04.07.14
17:15

казано от Stela на 04.07.14, 15:02:

Чудя се, дали да не пробвам да направя някакъв домашен, възможно най - модифициран “а ла Стела” сладкиш.. нещо с ябълки може би..

Спретнах ето това от снимката (inlove)
Модифицирах го до колкото е възможно, но има и доста неща, които сложих, а трябва да избягвам.
В крайна сметка е по-добре от шоколад от супермаркета :D
Сложих по малко от всичко: овесени фини ядки, ленено брашно, канела, рожков, няколко фурми, настъргана ябълка, малко домашно кис.мляко, смлени орехи (и 3 бразилски ореха между тях), кокосово масло и лъжичка чиа. После в тавичка, покрих с филийки ябълка и поръсих с канела. Изпекох, и полях с лъжичка мед, че иначе не е сладък. Върви прекрасно с кафето с мляко, което си приготвих..  (wasntme)
Такаааа...и нека експериментът започне сега ! Ако не се затрия, ще значи, че съм много по-добре :P

04.07.14
21:54

И?
Лайк гледам има в моя дневник ,или някой друг ползва регистрацията?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1