Тренировка днес
8:00
40 мин тичане умерено темпо
19:00
Супер серии 15/20
4 кръга
Горен скрипец - пулдайн - гребане с щанга
Раменни преси (тежки) - 3х5/6х24кг дъмбели (devil)
Супер серии 4 кръга
Раменни преси-разтваряне - предно рамо-задно - бицепс
Вертолет-бицепсово с дъмбели
Кофички на пейка - разгъване на скрипец
45 мин тичане умерено темпо
Шутове
Разтваряне на краката
Коремни всякакв
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.06.14 23:22.
Тренировката днес започна с кардио 40 мин и 3 серии по 15 снимки :D :D :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 01.07.14 10:32.
Втора тренировка днес, непланирана, изнасилена, накараха ме да вдигам тежко без да ми се вдига... баси тъпия ден ми беше, ама викам - кво, малко разнообразие.. (dull)
Клек - 1х130, 1х140
Лег - 1х60, 1х70
Тяга - 1х120, 1х140, 1х155
Състезавах се с Момчи от залата, той е известен с това, че прави лег всеки ден и е като син на Ивайло Христов :P, неговия ментор и духовен баща, което ми даде 100 кила аванс, мен пък не ми беше до състезание и не се напъвах особено, всички опити легитимни и по правилата ииии той ме би с 2,5кг над аванса който ми даде
Няма да коментирам, че съм психично болна да минавам през 20 кила на тягата хахаха, но как да е, важното е, че въпреки, че не съм тренирала тея движения силово ( освен лега), всичко си ми беше леко, няма да натискам още за Купата, кефи ме да си тичам и най-вече да бягам от всички и всичко..
Мнението беше редактирано от Блажка на 01.07.14 22:39.
01.07.14
22:43
Не,не ,не е той известен с лежанката всеки ден :D Тия схеми друг му ги е казал :D Я се стягай д’ге ,знаеш колко съм ти казал ,че искам септември :*
колкото и да искаш септември пак ще я бия с 2,5 :D
и стига сте се ебавали дге
Мнението беше редактирано от Мечо Пух на 01.07.14 22:53.
Момчи, ама тоя път без аванса от 100 кила (devil)
Днес нестандартно се събудих много рано, нещо не ми е спокоен съня напоследък, не сънувам гадни неща, по-скоро не искам да спя дълго, събуждам се бодра, та антицелулитен масаж с вендузи около 40 мин вече нищо не усещам, което означава, че съм си изчистила много голям процент от целулита, бразилски задник - има нужда от голяма поддръжа, няма как.
Макар че изчистването го отдавам най-вече на безобразните количества вода, режим и кардиото :D
Промених някой основни положения в храненето, играя си с въглехидратите и имам дни само на риба и тахан.
След това 45 мин тичане умерено темпо, шутове и супер серия - раменно разтваряне - бицепс.
Изпаднала съм в някакво странно безвремие и се чувствам на моменти като Салвадор Дали...
Мнението беше редактирано от Блажка на 02.07.14 10:00.
Тренировка 2
Супер серии по 3 кръга 15/20
1. Смит машина изнесена задница - предно бедро
2. Тяга с прави крака на смит машина - тяга с дъмбел - задно бедро
3. Напади с щанга зад врат - пистолети
Накрая няколко тигела ходещи напади с дъмбели + подскачащи напади
Пулдаун - гребане с щанга
Бицеп -трицепс
40 мин колело
Шутове, разтвараня на краката, стискане на топка, някви шаноизмислени упражнения женски такива, на постелка демек :D
Корем
Пффф на Марина ще и направя торта след състезанието и, че ми помага въпреки многото кардио да си запазя гъза, защото е факт, че мазнината ми е била наистина и яко в повече, което буквално води след цялата промяна дотам да ми омеква задника, като топи мазнини и сега се налага да го скъсвам от натоварване, ако искам да си запазя формата, която попринцип харесвам.
И като гледам колко работа има, мисля, че ще съм на диета до края на живота си :D
02.07.14
23:05
Малееее (blush)
02.07.14
23:51
Определено имаш голяма разлика от преди :)
казано от Ivaylo Stefanov на 02.07.14, 23:51:
Определено имаш голяма разлика от преди :)
Благодаря, Ивчо, но аз имам надежди да стане далеч по-добре, стига да не объркам схемата с храната, другото вече откъм тренировки е повече от ясно. Процесът при мен може би ще се удължи главно от това, че ще пускам по 1-2 тежки тренировки вече и за накрая ако имам сили, каквото направя.
Днес 8:00ч - 40 мин тичане преди това вендузи, много съм доволна от професионалната масажна козметика на Христина, просто няма втора такава, уникални масла и мехлеми!
Зареждащ ден, дано не се успя от завишените въглехидрати :D
От тея женски упражнения на килимчета съм започнал да приличам на момиче, дейба (makeup)
Щом и Тодорка го каза хахаха
Специален поздрав за Тедо и Момчил.
03.07.14
12:37
казано от Наталья Заболотная на 02.07.14, 23:01:
1. Смит машина изнесена задница
2. Тяга с прави крака на смит машина
Анатема !
Да ти пресъхне кладенчето заради греха да правиш клек и тяга на смитмашина...
Временно бе Сашо :D
Упражненията тип “клек’ нямат нищо общо с тези с щанга, със свити крака съм и съм изнесла тежестта напред, ако го правя с щанга ще падна по гъз.
А за тягата с прави крака е за да има форсиране на повторенията, козметично тренирам в момента :* освен това съм си сложила лежнака под краката за този тип тяга.
Ето това правя:
Много добре обяснява :D
03.07.14
12:46
Анатема !
Докато не клекнеш 200 кила с щанга да не си говорим :)
казано от James Hinks на 03.07.14, 12:46:
Анатема !
Докато не клекнеш 200 кила с щанга да не си говорим :)
Да бе, всичко е планирано, до края на юли ще си хвана гадже, и после почвам пак да ставам бизон, че идва Купата :D
И за там ще ми трявба повече тестостерон, най-вече от извора, а и за бъдещите ми щангистки амбиции, няма как, трябва да вържа и аз нещо :P
Тренировка 2
Тяга - 2х120, 2х140, 2х155кг - някви рекорди, ама аз не съм дърпала тяга от септември не знам колкоо ми е макса :D
Супер серии за гръб 3 кръга
Скрипец - пулдаун - гребане
още малко пуллдаун с въже - 3 серии
Рамо + бицеп общо 7 упраженния с въртене
30 мин степер+ 15 мин пътека наклон
Леки бая, никакви болки... май на трапец дърпам :D Ще се готвя и аз за купата, ама почвам август сериозно... сега съм боди билдер и ще правя само лег :D Всъщност не знам, квото дойде, не мисля да се вглъбявам особено. Като ми тежи не мога да вдигам, по-добре лекичко. ;)
Тренировка
8:00ч - 40 мин тичане умерено темпо
Шутове
Коремни преси всякакви
Ходи ми се на басеееейн, май утре ще е този ден (inlove)
Тренировка вчера вечерта - ЛЕЕЕШ :D
Клек - 2х120, 2х130
Супер серии за задни бедра
30 мин пътека наклон
Много изморена се чувствах, щях да пукна
Днес 10:00 6 обиколки на малката писта на НСА
4х100м с около 40 секунди почивка между спринтовете, доста дорби спринтове доволна съм
и една обиколко за разпускане накрая
После плажче леко така с приятели (inlove) (sun) 8-)
8 часа в залата
Лег - 2х3х65кг
Изхвърляне подклек - 3х3х50кг
Пуш преса - 3х3х60кг
Супер серии за рамо и бицепс
бицепс - трицепс
30 мин колело
Тренировка
Клек - 1х135, 1х140, 1х145
45 мин пътека умерено темпо, повече бие към свински тръст днес, че ме болят задните бедра от спринтовете вчера
Шутове
Коремни
Плаж с Тоци :D
Тренировка 2
Супер серии 4 кръга
Горен скрипец - пулдаун
Долен скрипец - гребане
Лицеви опори - 15, +10кг - 10, 10, 10
Бицепс-трицепс
35 мин колело
Поря ги кат риби, пълни ги кат агнета, валям ги кат сърмииииииии :D
Тоди ми вкара интересна идея и тъй като все още нямам гадже, като гледам и така не става :D май ще се почна да вдигам по-рано от планираното (devil)
Днес стандарт 40 мин тичане умерено темпо
Болна съм. Who gives a shit.. :D
След вчерашния зареждащо-мръсен ден, така де имах едно мръсно хранене и зареждах с плодове, направо откачих психически, че не бива да го правя :D
НООООО днес съм много доволна, паднала ми е доста от водата и странното, е че съм 600гр по-лека от петък.
Някой ден сигурно ще разбера цялата схема и КОГА може и КОГА не може да се прави мръсно хранене.
Тенът многоо дава :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 07.07.14 10:14.
казано от Наталья Заболотная на 07.07.14, 10:13:
След вчерашния зареждащо-мръсен ден, така де имах едно мръсно хранене и зареждах с плодове, направо откачих психически, че не бива да го правя :D
НООООО днес съм много доволна, паднала ми е доста от водата и странното, е че съм 600гр по-лека от петък.
Някой ден сигурно ще разбера цялата схема и КОГА може и КОГА не може да се прави мръсно хранене.
Как зареждаш с плодове, бе Блаже? :D Хората на това детокс му викат, а ти зареждаш. Много ясно че ще си по-лека, като си яла само вода.
казано от Маргарита Манева на 07.07.14, 15:10:
Някой ден сигурно ще разбера цялата схема и КОГА може и КОГА не може да се прави мръсно хранене.Как зареждаш с плодове, бе Блаже? :D Хората на това детокс му викат, а ти зареждаш. Много ясно че ще си по-лека, като си яла само вода.
Не бе, Марги, яла съм и месо, яйца, салата, оризовки, оризови мъфини, НО и цял пъпеш, четери праскови, бях си решила, че ще ям плодове, колкото ми се ядат, само точа лиги по дините от 2 седмици насам :D
Просто количеството на месото беше занижено, както и на мазнините.
Мнението беше редактирано от Блажка на 07.07.14 15:15.
Тенът многоо дава :D
По-скоро много сваля - поне 2% :D
Тренировка 2
Лег - 2х2х70кг ( всичките ми лежанки са с паузи на повторенията, няма смисъл от обикновени на тоя етап)
Едно упражнение, дето го видях от Ивайло Христов в НСА, не знам как се казва - 3х3х60кг
Наклонен лег с дъмбели - 3х8х20кг ( 2 дъмбела от 20кг)
Супер серия за рамо - 4 кръга, 5 упражнения с 30 сек почива между кръговете
45 мин колело
Шутове
#dasimnogoqk (muscle)
Продължавам да съм болна, но мисля, че кардиото ми помага доста да ми мине поне запушения нос...
Припадаааааааааааааааааааааааааааааам :D :D :D
Яяяяяяяко луд .......relefat rulzzzzz…....:D:D :D
Мнението беше редактирано от overkill на 07.07.14 23:34.
Тренировка 1
40 мин тичане умерено темпо
Тоди ми подари половин опаковка бърнър Хидроксикът на Muscle Tech :D и някоко пакетчета animal pak хахахах
Специално за бърнъра я подозирам, че се опитва да използва времето, което имаме да ме свали най-накрая в 63 да не съм при Милка :D
Така ясно е вече, ще подписвам договор с Тодорка, и пак ще ме тренира (inlove)
Договорът е потресаващ, ама кво да правиш, шанс...
Тренировка вчера в НСА
Тяга - 1х135, 1х145, 1х160, 1х165 (devil)
Разтягане
45мин колело
Днес стандарт - 40 мин кардио
с фетбърнъра от Тоди щях да пукна, още ми е лошо, кой идиот пише на кутията да се пият по 3 хапчета, аз от едно сгъвам капаците... (dull)
Оправили са ми се малко ръцете и раменете, ама ще трябва да ги спуквам от супер серии - ужас...
Иначе тягата - нормално
Технически съм толкова добре на всичко, че не знам и аз защо ме е страх да слагам повече кила, хората са криви и слагат, мен все ме е шубе, както и да е, може би в това е разковничето ЗАЩО досега не съм се контузила :D
Няма да се напъвам излишно до август месец, когато ще почна да тренирам в НСА за Купата. Вчера подхвърлих на Ивайло Христов да ми помогне в подготовката и мисля, че получих положителен отговор.
Винаги съм била на мнение, че във всеки спорт, трявба да се допитваш и съветваш с всепризнати. А какво по-добро от един световен шампион (sun) Най-малкото психически смятам, че ще ми повлияе добре.
Само да вмъкна, че си много хубава! (F)
А тази песен на Мейси Грей е страхотна! (sun)
Хубав и слънчев ден.
Хах, благодаря, тъкмо вчера ми обясняваха как не ме приемат като момиче... :D
Което всъщност е добре, защото очаквам да ми помагат да вдигам,... пък е достатъчно, че в НСА атмосферата и присъстващите ме кара да качвам яко тестостерона, стига ми тая утеха (inlove)
А песента на Мейси Грей изразява цялостното ми настроение към предстоящите състезания.
Аз нещо се зарибих да те следя напоследък. Не така.. нали плашещо хахах :) Много надъхващо ми действаш.
А покрай тези младежи от снимката май няма как да не качиш тестостерон. (giggle)
Попринцип да, аз много мога да надъхвам хората :D Чак почвам да се дразня на себе си, от моята жлъч излязоха всякакви състезатели по всякакви спортове, както казва една приятелка ( то аз много женски приятелки нямам, че повечето са змии и подляги :D ): “Ти рядко се ядосваш, ама като се ядосаш.. си способна са сринеш човек само с думи, но и да го мотивираш.”
казано от Момчил Момчилов на 09.07.14, 13:23:
от къде изкопа тая сникма бе мотиватор
От на Гальо профила, беше най-цялостна, ама и други ми харесват, като тази например (devil)
Искам да сме всички together, forever, very happy (sun)
Мнението беше редактирано от Блажка на 09.07.14 13:59.
09.07.14
15:26
+1 , върху мен действието е същото и първата ми работа като влезна и тук е да ти проследя дневника :D (muscle)