02.12.05
18:23
та в момента се опитвам да трупам маса , но гледам да не се омазнявам много много и поради тази причина съм решил да бягам , но незнам как да постъпя , дали да е на гладно или не , ако бягам на гладно сутрин много катабоно ще стане , а ако се наям ( закуската ми е доста обилна ) ще мога да бягам чак към 10 и ефект няма да има почти никакъв , мислил съм си и за варианта вело в тренировъчните дни , ама пак катоболизма ме притеснява
Трупай сега към март месец ще чистиш яко.Гледам не ти е проблем , имаш и воля и желание...
Не може без омазняване разберете го това направи цикъл за маса след това изчисти и в следващия период за маса се стреми да се храниш по чисто за да не омазняваш бързо
03.12.05
10:14
разбирам че не може без омазняване , но ако трупам достатъчно чист мускул и малко мазнини като си вдигна кг с 5 да речем и по малко от 1 е мазнини , % съдържание на мазнините като цяло ще падне , а ще изглеждам и по голям това е идеята и за сега я постигам в момента съм 78 и изглеждам по чист от преди два месеца когато бях 76 , лошото е че мазнините които качвам и ги качвам предимно на корема :) както при всички .
Това е целта Живко процетното съдържание да е повече ММ а не сланина
П.С. Всеки трупа на корема първо а и да ти кажа че и там последни се махат мазнините :cry:
Много е важно кога тренираш,така ще ти отговоря на изуст.Ако ти кажа сутрин а ти тренираш сутрин,ще си малко изморен за тежестите .По-удачно е да покараш малко колело веднага след тренировката.Или няколко часа след нея,но не се натоварвай много.Важното е да изгориш малко калории,но не прави аеробика повече от 2-3 пъти в седмицата.Освен ако не искаш да чистиш.Всичко е в количеството калории,които приемаш.Там е истината :!:
05.12.05
18:33
[quote author=“swets”]Много е важно кога тренираш,така ще ти отговоря на изуст.Ако ти кажа сутрин а ти тренираш сутрин,ще си малко изморен за тежестите .По-удачно е да покараш малко колело веднага след тренировката.Или няколко часа след нея,но не се натоварвай много.Важното е да изгориш малко калории,но не прави аеробика повече от 2-3 пъти в седмицата.Освен ако не искаш да чистиш.Всичко е в количеството калории,които приемаш.Там е истината :!:
абсолютно съм съгласен и го знам това , но ако приема 3500 калрии от белтъчкни и 3500 от въглехидрати от кое според теб ще се омазня повече ? 8) естествено от въглехидратите :) ( просто пример давам)
затова мисля да овелича количеството на белтъка за сметка на въглехидрата сега приемам 160-70 грама белтък на 78 кила , смятам да го кача на 200- 220 , ако имам средства разбира се а въглихидратите от 300-400 да ги смъкна на 250-300 грама на ден :) мазнините ги ограничавам също колкото мога , но по малко от 50 -80 грама не се получава да поема ... всичко на всичко към 2800 кк трябва дами се сабират щото нагоре вече почва много голямо омазняване , защото освен във фитнеса другате нямам физическо натоварване .
абсолютно съм съгласен и го знам това , но ако приема 3500 калрии от белтъчкни и 3500 от въглехидрати от кое според теб ще се омазня повече ? 8) естествено от въглехидратите :)
Определено е по-добре да ядеш повече белтък.Той може да се използва и за енергия,но също така не е и много хубаво,че натоварва много бъбреците.