Леки тренировки за малко по-добра кондиция

Темата е заключена.
Прескочи до:
ИМ

17.06.14
12:10

Тъкмо взех да влизам в ритъм и да си връщам мотивацията и изпрасках остър бронхит. Вече четвърти ден съм с висока температура и силна кашлица. Още 2-3 дни и ще се оправавя/надявам се/ Въпросът е веднага ли да почна да напъвам, щото в момента не си усещам имунитета в разцвета на силите си или да изчакам още 2-3 дни след като се оправя и тогава да почна да тренирам.
Храната е аптекарска и дори дъхът ми лъха на фармацевтичната индустрия.  Лежа си вкъщи, а изобщо не съм свикнал да лежа и ще се побъркам от правене на нищо. Общо взето това е.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 17.06.14 12:23.

17.06.14
12:26

Може да почнеш веднага да се раздвижваш, но не и да напъваш.

ИМ

26.06.14
19:27

Не мога се оправя от този бронхит две седмици вече, ама днес не издържах и отскочих за едно радвижване до фитнеса.

3 кръга без почивка от:
1. Лег с краката във въздуха -8,8,8 х60кг.
2. Набирания с раменен подхват - 5,5,5
Натоварване на тежестите за мечка и три кръга без почивка от :

1. Полулег с дъмбели - 8,8,8 х 26/ на ръка/
2. Мечка -6,6,6 х60кг.

Тежестите изобщо не ми тежаха, обаче се разкашлях и гърлото ме стегна. Смятам да раздвижвам още някои ден и след това да натисна малко по-сериозно

Храната вчера:
20-22ч. - чаша сок от моркови, две сръбски плескавици, салата от задушени броколи, свинска наденица на скара, салата от домати и сирене, домашен ръжен хляб, диня.

Храната днес:
19:30ч. - скумрия на скара, чаша сок от моркови, домашен ръжен хляб, салата от домати и сирене, диня.

На работа много натоварено и непрегнато. Имам много задачи, които трябва да свърша за ограничено време. На всичкото отгоре половината Пловдив е разкопан и е пълно със задръствания, та ми отнема по-много време да стигна  от офиса до центъра и обратно. Общо взето това е.

26.06.14
19:40

Пази се Ванка!Има време за тренировки!Дробовете са много по-важни!Не знам дали е противопоказно или желателно в случая ,но внимавай!Има време за всичко!

ИМ

26.06.14
20:09

казано от sapuna на 26.06.14, 19:40:

Пази се Ванка!Има време за тренировки!Дробовете са много по-важни!Не знам дали е противопоказно или желателно в случая ,но внимавай!Има време за всичко!

Мерси! Дробовете ми са вече чисти. Все още имам много неприятна хрема и леко зачервено гърло. Иска ми се да натисна тежестите още от сега, ама знам какъв ще е резултата. Затова няколко дни раздвижване с леки тежести, като днес, че се побърках десет дни да не правя нещо. Другия зор е, че пия много студена вода, но и това се стремя да го избягвам в момента.

ИМ

27.06.14
20:57

Тренировка:
Три кръга от:
1. Обръщане от стоеж - 6,6,6 х 40кг.
2. Военна преса - 6,6,6 х40кг.
Малко почивка и 3 кръга от;
1. Високо изтегляне от земя - 6,6,6 х 40 кг.
2. Странично разтваряне с дъмбели - 8,7,6 х 8 кг./ на ръка/

Това страничното разтваряне с дъмбели ми е най-слабото упражнение. Дори с 8 килограмови дъмбели го права криво и със зор. Иначе от вчера имам силна мускулна треска, която ми харесва.

Храната:
20:00ч. - банан, чаша сок от моркови, пилешки бут на фурна, филийка ръжен хляб, свинска пържола на скара, салата от домати краставици и сирене. Диня.

Днес ходих до София, но денят ми мина що годе добре. Това е.

ИМ

28.06.14
14:58

Тренировка:
1. Клек - 5,5,5,5,5 х60кг., през 15 сек.
2. Няколко супер серии за бицепс и трицепс.

Храната :
14:15 - чаша сок от моркови, маринована свинска пържола на скара, домати, две филии бял хляб.

Днес сутринта обикаляне и кафета  с приятелки, след това тренировка. Сега ще ходя да пазаруваме, че утре ще направим едно барбекю на балкана, та приятна събота засега. Дано да няма изненади

28.06.14
19:58

Доживях и в твоя дневник да видя клек!И Ванка ... дупиш ли се като клякаш?Защото ,ако не го правиш директно с мен при Ронката на уроци! :D

ИМ

28.06.14
20:31

казано от sapuna на 28.06.14, 19:58:

Доживях и в твоя дневник да видя клек!И Ванка ... дупиш ли се като клякаш?Защото ,ако не го правиш директно с мен при Ронката на уроци! :D

E, че аз си клякам от време на време, напоследък около един път седмично се пада. Даже един път си дадох малко повече зор и докарах до 1 х 160 кг. И представа си нямам как клякам. Щангата ми е високо на врата и разкрача ми е по-широк. При по -големи тежести се накланям някой път към добро утро. Не ми е любимо упражнение като лега и тягата, но и клекът си има своя “чар”

ИМ

29.06.14
19:08

Тренировка:
Три кръга от:
1. Набирания с широк надхват - 6,6,6
2. Лег от обратен наклон - 6,6,6 х 100кг.
2 минути почивка и 3 кръга от:
1. Полулег с щанга - 6,6,6 х 80кг.
2. Мечка - 6,6,6 х 60 кг.

Малко по малко взех да увеличавам тежестите. Задъхах се леко и малко се разкашлях, иначе нямах проблеми.

Храната е хаотична  - скара кюфтета , кебабчета, пържоли, яйца, диня, кола, халва и т.н. Готина неделя изкарахме - на сянка до река, с весела компания и много храна. Иначе от доста дни ми се яде ф. масло, ама където да отида все само на балчо има и бурканите им са пълни с по пръст вода и не си взимах. Днес се спрях в големия триумф в тракия да си взема фурми и видях, че предлагат фъстъчено масло. Мелят фъстъците пред теб на масло и  е с цена от 99 ст. за 100 грама, което за мен си е оферта.
Сутринта си направих 2-3 снимки на гладно след бронхита и лентяйстванео преди него. Нещата не са толкова зле, като се има предвид, че и не мога грам да позира,. Ех... свърши си неделята.

ИМ

30.06.14
19:01

Днес по план трябваше да тренирам, но се отказах. Спря ме мускулната треска, която силно усещам в краката и реших да си дам ден почивка преди да почна да напъвам по-сериозно, а и трябваше да правя обръщане от земя и раменна преса, което с мускулна треска на краката не е много опционално.

Храната:
18:20 - няколко чаени лъжици ф. масло/ вече е друго нещо/ и 5-6 фурми, чаша сок от моркови.
20:00ч. - татарско кюфте, домашна лютеница, две филии бял хляб.

В момента съм по-скоро в режим на поддържане на килограми, отколкото в процес на  сваляне на такива.
Денят ми беше много анемичен и заспал  и часовете се низаха с много бавна скорост. Това е.

01.07.14
10:01

Колко кила си сега?

ИМ

01.07.14
20:53

казано от Debel Lebed на 01.07.14, 10:01:

Колко кила си сега?

И представа си нямам. Кантара му умря батерията и не съм минавал през часовникар да взема друга, а и забравям. Предполагам около 95-96 кила. Би трябвало да съм под 100 кг.

Тренировка:
Три кръга от:
1. Военна преса -4,4,3 х 60 кг.
2. Обръщане от стоеж - 6,6,6 х60кг.
Малко почивка и три кръга от.
1. Задно рамо с дъмбели от седеж -6,6,6 х 8 кг.
2. Високо изтегляне от земя -6,6,6 х 60кг.

Удивен съм колко ми е паднала силата на военната преса. Зимата правих петици на 80 кг. Днес не можах да докарам една петица на 60, нищо че бяха в кръгове.

Храната ;

20:00ч. - кашкавал на фурна със сметана, салата домати, краставици и сирене, чаша пепси и филия бял хляб.

Напрегнат ден. Опитвам се да спра да се виждам с един определен човек, но не се получава. Като цяло съм в много кофти настроение. Поне ми се тренира...

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 01.07.14 21:40.

ИМ

02.07.14
19:11

Тренировка:
3 кръга от :
1. Лег от обратен наклон - 5,5,5 х 110кг.
2. Набирания с раменен подхват - 5,5,5
Натоварване на тежестите и 3 кръга от;
1. Полулег с дъмбели - 7,7,7 х 30кг.
2 Мечка  - 6,6,6 х 80кг.

Горе долу бива днес тренировката.

Храната:
18:50 -  три яйца със сирене, салата от домати и сирене, филия домашен ръжен хляб.
21:00ч. -  100 грама фъстъчено масло объркано с 20 грама мед.

Положението - драматично. Това е.

ИМ

03.07.14
20:45

Тренировка:
1. Клек - 6 х60кг.,3 х90кг.,3х100кг.,2х110кг.,3х90кг.,3х90кг.,3х90кг., 3х90кг.
2. Супер серии бицепс/трицепс.

Не знам какво точно да кажа за тренировката- 90 килграма на клека си ме сгънаха прилично. Някои движения силата ми не е мръднала, някои паднаха драстично.

Храната:
Много малко пилешко. Нямам апетит даже това ядох на сила. От вчерашното меню отпадна късното ядене и си останах само на 3-те яйца. Това.

ИМ

06.07.14
13:12

Тренировка:
3 кръга от:
1. Лег от обратен наклон - 5,5,5 х 120кг.
2. Набирания с широк надхват - 5,5,5
Почивка и 3 кръга от:
1. Кофички - 5,5,5 х 30кг.
2. Мечка - 6,6,6 х 80 кг.

Доволен съм днес от тренировката. Мисля, че добре ми се получи. На вторите кръгове, бях вече целия в пот и си свалих тениската. Момичето, което проверява картите и събира парите ми каза да се облека, че имало забрана да се събличат хората в фитнеса. WTF. Колкото и странно да ми беше си сложих тениската.

Храната е предимно от месо, диня и сирене.

Денят ми започна със сутрешна тренировка. След това се прибрах, хвърлих си един душ, взех малката и отскочих до Бачково за една разходка. Качих се до еленина чешма, поплацикахме се малко на водопада и обратно. И в разходката хвърлих бая пот, защото бях постоянно с малката на ръце, а тя си тежи и постоянно шава. Сега смятам да ударя една обедна дрямка, вечерта филмче, със задължителен прием на пуканки :) Това е!

06.07.14
13:27

аз без фанелка правя локви по земята, представям си облечен какво ще е. топлинен удар сигурно

ИМ

07.07.14
19:22

Тренировка:
1. Военна преса - 5,5,5 х 50 кг.
2. Обръщане от земя - 6,6,6 х 50 кг.
Малко почивка и:
1. Раменни преси с дъмбели -6,6,6 х 18кг./ на ръка/
2. Високо изтегляне от земя - 6,6,6 х 50 кг.

Лявото рамо просто ми “изпуска” нямам болка, по-скоро е умора. Интересно, е че с дясното бутам без проблем. Може би е от лега. Вчера, все пак направих 15 серии на 120 кг. за около 7-8 мин., а след това и 15 серии кофички с 30 кила за същото време. Незнам, но определно не се чувствам “комфортно” на последните тренировки за рамената.

Храната:
На обяд така се отпуснах, че опуках няколко бутерки с шоколад и ябълков пълнеж, наденица и питки с лютеница.
За вечеря свинска пържола на скара, бял хляб, диня и сирене.

Като цяло деняt ми не беше лош, но напоследък ме съпътства една изнервеност и раздразнителност, която се отразява изцяло на настроението ми. Това е !

ИМ

08.07.14
19:24

Тренировка:
1. Клек -5х3 х 100кг., 3х3х90 кг.
2. Супер серии бицепс/трицепс.

Храната - много и вредна, ама наслада за рецепторите.

Денят - не лош, но много бавно ми мина времето.

Песента:

Половината истории съм ги изживявал ;)

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 08.07.14 19:24.

ИМ

09.07.14
19:07

Днес уж трябваше да почивам, ама скочих до фитнеса и направих една бърза тяга. Тренировка;

1. Тясна тяга - 10 х80кг., 5х1х130кг./ през 10 сек. всички серии/
2. Широка тяга - 3х3х110кг./ през 15 секунди/

Не бях правил тяга от може би 2-3 месеца и бях забравил какъв кеф е.

Храната:
20:00ч. - свинска пържола на фурна с малко див ориз и задушени броколи.

За деня няма какво толкова различно от обичайното да се отбележи. Май е това.

ИМ

12.07.14
11:09

Тренировка:
1. Набирания с раменен подхват -8,7,6
2. Лег -8,8,8 х 100кг.
Малко почивка и:
1. Флайс с задържане в долно положение -8,8,8 х 14кг./на ръка/
2. Мечка -8,8,8 х 60кг.

Малко по - лежарна тренировка. Не знам защо но когато загрявах с лоста на лега, ми се стори, че има голям дисбаланс и от лявата страна е по - тежък.

Храната -  месо, плодове, шоколади.

Така правя си някои наблюдения от собствен опит и въз основа на тях ще дам едно мнение за протеиновата пудра. Пил съм пудри на Оптимум, Мех, Пюра, Синтракса/ от всичките марки в не малки количества/ и още една от по известните марки, която не помня в момента как се казва.Така откакто съм спрял да пия протеинови пудри наблюденията ми са, че свалям килограми и чистя много по -бързо от преди. Когато приемах пудра, диетата ми беше много по-стрикна от сега, тренировките ми бяха по енергопоглъщащи от сега. Сега диетата ми не е диета, тренировките ми са по скоро за тонус  и въпреки това чистя по - качествено и по -бързо от преди. Всичко това ме навежда на мисълта, че голяма част от съставките са захари, нишесте и т.н. Не казва,,че действително е така, може и да греша, но  лично за мен си смятам, че в период за чистене ми пречат и нямам намерение да ползвам пудри.
Деня смятам до следобед да изкарам в дрямки вкъщи в приятно хладна атмосфера. Следообед ще запаля колата и ще драсна на някъде, но не съм решил още къде.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 12.07.14 11:10.

ИМ

13.07.14
16:42

Днес не тренирах, вместо това направих една по - динамична разходка в балкана  около  нас. Вечерта ще ходим в една бирария да гледаме мача, аз мачове не гледам, ама ще си хапна като хората :) Храната - бутерки, палачинки със шоколад и банан, диня и кило пилешки крилца със сладко кисел сос. Вечерта ако не опукам 2-3 ябълкови пая и порция-две патешко с кнедли та на.

Иначе гледката си си струваше потенето по храсталаците нагоре

ИМ

14.07.14
20:16

Тренировка:
1. Военна преса - 5,5,5 х 60кг.
2. Обръщане от земя -6,6,8 х 60 кг.
Втората двойка кръгове:
1. Раменни преси с дъмбели прав -8,8,8 х 18кг./на ръка/
2. Високо изтегляне от земя - 8,8,8 х 60 кг.

Днес се случи, че и малко мухабет направих в залата, та почивката беше малко по дълга от плануваното, Военната ореса слабо, но малко по-добре от миналите пъти

Храната:
20;00ч. - 5 средно големи домашни кюфтета, салата от домати и краставици, сладолед с домашно сладко от боровинки и малини.

Денят и хубав и лош и динамичен и скучно бавен, наподобява времето. Това е!

ИМ

15.07.14
20:18

Трениворка:

1.Клек - 3,3,3,3,3,3,3 х 100 кг.
2. Супер серии - бицепс/трицепс

Храната:
12:30 -  свинска кавърма, малко пъпеш с орехи и мед.
19:50 - свински гювечч, таратор, доста ягоди и малко диня със сирене.

Не ми се спеше и станах около 4:40, та направих малка  40-сет минутна разходка при приятна денивилация преди да тръгна за работа. Друго, друго, май няма.
Бийта на супер марио и препратката с гъбите кърти.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 15.07.14 20:20.

ИМ

19.07.14
14:23

Тренировка:
1. Лег - 20х20кг.+10х60кг.+5х100кг., 3х 140 кг., 3 х 130 кг., 3 х120 кг., 6 х 110 кг., 8 х 100 кг., 10 х 90 кг.
2. Полулег с дъмбели -  3х7х30 кг.
3. 3 супер серии кросоувър през горни макари и машина за натоварване на долната част на гърдите.

Ми днес реших малко по-обемен лег да направя, че скоро не бях правил. Добре се получи и усетих хубаво натоварване.

Храната тези дни е предимно от банички и шоколад, много шоколад -по 3-4 на ден.

Щях да излизам по балкана, но като гледам времето вероятността да ме хване дъжд е голяма и се отказах. Сега смятам да прочета набързо 2-3 от мангите, които следя, да дремна час-два и после да паля колата към някоя пицария, че много ми се яде пица на пещ. Това е!

ИМ

20.07.14
13:02

Тренировка:
1. 8 набирания тесен подхват + 6х1х150кг. тяга/през 15 сек./ + 10х60кг. обръщания от земя+ 10 екстензии+ 8 набирания тесен подхват.

Позипотих се набързо и се прибрах. Не знам защо, но едно 80% от дневниците не ми ги отваря. Изписва ми бад рекуест, може нещо и операта да ми се е бъгнала. Сега лягам за следобесна дрямка и вечерта обичайното -филмчета + пуканки.

ИМ

02.08.14
16:00

Тренировка:
1. Лег - 20х20кг.+10 х 60кг., 6х120 кг.+ 8х30.кг./на ръка/ полулег с дъмбели + 8 кофички+ 12х30 кг. кросоувър през г.м.+ 8 х в.п. -машина за долна част на гърди.
2. Набирания раменен подхват - 8+ 10 х60кг. мечка + 12 х не знам - латс машина

Слаба тренировка. Много ми се маеше главата и приключих по-бързо. Като се прибрах си мерих кръвното и беше високо, което ми даде обяснение за замаяността де. Иначе в фитнеса звучи най-страната музикалната  компилация, която съм чувал. Пускат поп истории тип 50 цент и подобни и изведнъж бам, Nas -ilmatic, Method Man - All i need, Mos Def и след това пак мейнстриим. Чак питах момичето това радио ли е и тя вика не е радио, а подбрано. WTF.

Значи последните седмици не съм тренирал. Хранене то ми се състои в около 10 банички/пирошки/пици парче и разните му вариации на ден.
Кой каквото ще да ми казва, че нямал пари за месо, ама аз като ям така, както масово се храни българина, горе долу давам по 12 лева на ден, за който приципно купувам около 2 кила хубаво свинско.
Иначе това е един от рядките пъти, през които си отварям профила, все още почти всеки път като искам да влезна в форума ми изписва бад рекуест. Като отварям форума без да съм си влезнал в профила, нямам проблем, ама така не мога да пиша и коментирам.  Иначе този дъжд ни отрепа. Миналия ден  не мога се прибера един час, бяха се блъснали три рейса и пътя беше затворен. Вчера отново едни задръствания, не мога да разбера как може да има толкова инвалиди на пътя и имам чувството, че всичките са се събрали в пловдивска област. Това е!

ИМ

03.08.14
09:24

Тренировка:
1. Клек с лоста над глава -3х8 + обикновен клек - 6х90кг. + лег преса -12х не знам + бедрено разгъване -10 х не знам, напади -8 на крак с 18кг. дъмбели + 15 х не знам повдигане на пръсти.
2. Военна преса  -4х60 кг. + раменна преса с дъмбели от седеж - 8х22/на ръка/ + задно рамо на машина -12х не знам+ 8х60 кг.обръщане от земя + 10 х30 кг. повдигане на рамененте с дъмбели.

Храната:
10:00ч. - 300 грама телешки шол  с 100 грама бял ориз, филия домашен пълнозърнест хляб.
15:00ч. - свинска пържола на скра, задушени броколи, две филийки домашен хляб.

Днес след тренировката обичайните мъжки неделни процедури -душ, бръснене. Смятам да  направя една разходка из балкана и вечерта филмчета. Това е!

ИМ

03.08.14
17:49

Върнах се от следнобедната разходка, бая жега си беше, ама пък нагоре е хладно с ветрец.
Мисля си, че няма смисъл вече да спазвам някакъв стриктен режим на хранене и трениране. Дали ям по 10 банички на ден и се лигавя във фитнеса и дали спазвам по 22-24 часа фаст с по една пържола и салата в комбинация с тежки тренировки, съществена разлика няма  - все си стоя същия тюлен. Поне като си похапвам ми е гот :)

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 03.08.14 17:52.

ИМ

04.08.14
19:11

Да взема да впиша и храната за малко разнообразие:
13:30ч. - свински бут на скара, краставици с оцет, домашен хляб.
18:10ч. - свински котлет на фурна, запекан с топено сирене, два средно големи варени картофа, две филийки домашен хляб, краствици с оцет и сирене, един пакет бисквити петит с 50 грама краве масло и домашно сладко от вишни.

ИМ

06.08.14
20:54

Тренировка:
1. Лег от обратен наклон - 20х20кг.+10х60кг., 7х120кг.+10х30кг./на ръка/полулег с дъмбели +8 кофички+ 6хв.п.  машина д.ч. на гърдите + 10 х с.п. -машина г.ч. на гърдите.
2. 6 набирания широк надхват + 8х80кг. мечка + 8 х30кг./на ръка/ гребане с дъмбели от полулег + 12 екстензии

Добре беше тренировка. Бърза и стегната. Има няма двадесет минути с разгрявката.

Храната:
12:00ч. - една малка пица с шунка,крем карамел.
20:00ч. - свинска пържола на фурна, кафяв ориз, домашен хляб, литър пепси,един шоколад.

Днес малко по-късно отидох да тренирам, та ме хвана дъжда. От фитнеса до паркинга бая се понамокрих, ама то топъл дъжд летен дъжд. Един приятел идваше да вземе размери да ми направи едни врати. Почвам едни ремонти баня, тоалетна коридор. Ваната вчера я гледоха фаянсаджийте и викат това с бая зор ще се кърти. Тези дни ходя да гледам все такива истории - плочки, джакузита, хидромасажни душове и т.н. Чак ми се реве каква мръсотия и кочина ще стане у нас докато се оправим. Не ми се ще ама май ще се изнесем да живеем долу в къщата докато се оправим. Иначе, трябваше от тази седмица да съм в отпуска, ама се отложи за другата, а другата се отложи за по другата и .... та така.

07.08.14
08:48

казано от Иван Марков на 06.08.14, 20:54:

...Почвам едни ремонти баня, тоалетна коридор...

Моите съболезнования! Общо взето банята е най-гадното и скъпо помещение за ремонт в един апартамент или къща. Но пък после като стане добре, ще ти е кеф! ;)

ИМ

08.08.14
22:24

казано от Boby_ на 07.08.14, 08:48:

казано от Иван Марков на 06.08.14, 20:54:

...Почвам едни ремонти баня, тоалетна коридор...

Моите съболезнования! Общо взето банята е най-гадното и скъпо помещение за ремонт в един апартамент или къща. Но пък после като стане добре, ще ти е кеф! ;)

Боби то си е  за съболезнование :) Аз понеже всяко лято правя ремонт на някоя стая, че нямам финансовата възможност да правя всичко наведнъж, а не искам да се обременявам с някакви тежки кредити. Та банята засега поне по сметки ми излиза по-евтино от ремонтите, които съм правил  на спалните. Ама аз под ремонт визирам изриването на цялата стая и подмяна на мебелировка и техника/тв, климатик и т.н./. Та банята все е отлагах, ама доиде и неиния ред и верно ми се реве.
Та по дневника, вчера и днес се прибрах късно и не можах да тренира и утре ако не мине котка път ще се тренира. Иначе днеят ми беше добре, ама в краина сметка успяха да ми го развалят.  Интересното е, че вчера отидох да играя карти, ядосаха ме и в крайна сметка вечерта завърши с четити големи свински на фурна с кило розови домати и един селски хляб с чубрица :) Това е.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 08.08.14 22:25.

ИМ

09.08.14
18:46

Тренировка:
1. Лег - 20х20кг.,+10х60кг., 3 х120кг.,+12х28кг./на ръка/ полулег с дъмбели+8 кофички+10х20кг. кросоувър през г.м.+ 8х края на плочките машина д.ч. гърди + 7 набирания раменен подхват.

На 120-то стана малък фал със захвата и принудително спрях на 3, иначе бива като цяло.

Днес първата част от деня по балканите, втората по магазините, третата - да кажем че след малко си лягам ;) това е.

ИМ

12.08.14
20:05

тренировката вчера:
1. Тяга -1х150кг.+6 набрания широк подхват+1х150 тяга+4 набирания широк подхват +1х150 тяга+5 набирания широк подхват.
2. Мечка - 8х90кг. + 6х60кг. обръщане от земя.

Храната вчера:
13:20ч. - 500 грама пилешко филе на фурна.
21:00ч. - кашаквал със сметана на фурна, салата от домати и краставици, една филия домашен хляб, 3-4 килограма диня.

Храната днес:
12:30ч. - кашкавал на фурна със сметана, филия домашем хляб.
19:30ч. - около 400 грама пилешки гърди на скара, пържени гъби с масло, салата домати краставици, таратор, филия домашен хляб, пъпеш.

Днес като ден имах доста работа, но не беше зле. Уж ще излизам в отпуска от другата седмица, ама ударихме на камък с избора на хотелче. Излезна, че всички по - сносни хотели/под сносни имам предвид качество на поносими цени/ с алл инклузив пакети са пълни, харесах си няколко хотела в созопол, несебър, градина и синеморец, ама уви всички са пълни или свободни за уикенда само. Та ще търсим компромисен вариант.  Пред отпуска винаги ми излизат някви страшни проблеми на работа, така че очаквам тези дни просто нещо да се “скапа”. Това е!

ИМ

14.08.14
19:55

Тренировка:
1. Лег от обратен наклон - 5х5х120кг.
2. Полулег с дъмбели - 3х8х30кг.
3. Машина за долната част на гърдите 3х8 по всички плочки + 6 кофички

Такава жега беше и такъв мързел ме гонеше, че направих няколко серии с големи почивки.

Храната:
12:30ч. - около 250 грама пълнозърнести макарони заляти с 500г грама кайма разбита с доматен сос, една свинска вратна пържола.
19:20ч. - 400 грама пилешки гърди на скара, краставици с оцет, филия бял хляб, литър сладолед, кутия бонбони анфора,пакет солети от големите.

Ако преживея утрешния ден, излизам в отпуска и отивам на море. Това е!

ИМ

21.08.14
10:44

Тренировка:
един вработващ кръг, последващ от 3 кръга без почивка от:
1. Лег с краката във въздуха - 8,8,8 х 80кг.
2. Клек - 8,8,8 х 60 кг.
3. Мечка - 8,8,8 х60кг.
4. Преси с дъмбели от стоеж -8,8,8 х 12 кг.
5. Разгърване с въже - 8,8,8 х 50кг.
6. Сгъване с лз лост -8,8,8 х 30кг.

Храната:
10:00ч. - тас кебаб с телешки шол и една супена лъжица ориз
14:00ч. - свинска вратна, краставица и сирене.
18:00ч. - свинска наденица и кебабчета, домати и сирене.

Прибрах се от морето. 105 кг. съм. Срам ме беше да се съблека на плажа. Толкова пухкав не съм бил от  зимата на 2012г. Амбицирах се да сваля едно 10-15 килограма за 50-60 дни. При мен суетата бие мързела. Връщам се на кръгове без никакви почивки. От края на другата седмица почвам и интервалното хранене отново.
Срам, ама ...

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 21.08.14 11:07.

ИМ

21.08.14
10:53

забравих как се смаляваха снимките, та да ги хвана всички на един пост.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 21.08.14 10:53.

21.08.14
12:47

Не виждам от какво толкова те е било срам на плажа. :) Коремче има, но при такива ръце и гръб не бие на очи.

ИМ

22.08.14
20:21

казано от Boby_ на 21.08.14, 12:47:

Не виждам от какво толкова те е било срам на плажа. :) Коремче има, но при такива ръце и гръб не бие на очи.

Всъщност, коремчето не ме притеснява. Висналите гърди, висналата кожа на гърба и абсолютната липса на форма при ръцете ме притеснява и ми докарва срам. Както и да е, скоро ще влезна в форма, надявам се не толкова кръгла ;)

Тренировка:
Един вработващ кръг, последван от 3 кръга без почивка:
1. Обръщане от стоеж + преден клек+ раменна преса - 8,8,6 х 40 кг.
2. Набиране с широк подхват - 8,6,5
3. Бутане за трицепс с тясна ръкохватка -8,8,8 х 50кг.
4. Чуково сгъване с дъмбели - 8,8,8 х 14кг./на ръка/
5. Полулег с дъмбели - 8,8,8 х 26кг.
Първото упражнение изпълнявах като обръщах от стоеж, след това кляках, изправях се и бутах за военна и после пусках щангата за обръщане и това е една единичка. Бая зор ми дадоха кръговете. На третия кръг паднаха повтовенията и много ми се стегнаха и измориха предмишниците, може би точния термин е вдървиха.

Храната:
10:00ч. - свинска вратна, краставица
17:00ч. - луканка на скара, домати
21:00ч. - свинска вратна в барбекю сос на скара, айрян, краставица със сирене, 500 мл сладолед с ядки и плодове./ някъв италиански е, супер вкусен и трудно се сдържам да не опукам литър -два/

Днес сутринта ми се обади моя приятел, че ще дойде да ми монтира вратите/д!@ба тоя триплекс много скъп/ та цял ден се занимавахме, първо къртене, после чистене и за утре остана едната врата. В неделя ще идват да къртят тоалетната и там ще отиде цял ден и ще падне сваляне на чували пълни с боклуци. Да бях станал един фаянсаджия, луди пари правят. Та докато чаках, сега всичко се изсипа наведнъж и остатъкът от отпуската, няма да е баш почивка, ама да мине един пъ и да се изчистим от всичката тази мръсотия, че сега всичко е разхвърлено по апартамента и днес мих и чистих, а утре пак ще се кърти. На един друг приятел, който се занимава с внос на обзавеждане за баня му виках има време недей се притеснявай ще ми поръчаш шкафовете септември, а сега днес му се обаждах да го питам за колко време ще дойдат от Турция . Та лудницата се почна, ще се опитам да вмъквам тренировките де. Това е

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 22.08.14 20:22.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1