казано от Маргарита Манева на 07.07.14, 11:39:
казано от Sunny S. на 07.07.14, 10:59:
казано от Маргарита Манева на 07.07.14, 10:26:
казано от Sunny S. на 07.07.14, 10:17:
ॐ - Може и да си въобразявам след всичко изчетено, но като че ли изневиделица ми се появиха разни неприятни спомени от събития, които са ме травмирали в миналото…
И аз имам подобни моменти по време на практика, които не са ми особено приятни. Разконцентрират ме, пораждат нежелани емоции. :(
Но, ако всичко върви така, както е написано в книгите, можем да се радваме, че сме на правилния път за освобождаване от тези неприятни емоции, вместо да си ги държим складирани някъде там... ;)
А дано...тогава може и да се сбъднат постоянно повтарящите ми се сънища, че гръбнака ми е започнал да се гъне и назад. ;)
Доколкото може да мисли замръзналия ми от гадния климатик мозък, бих разтълкувала тези сънища като ясен знак, че ще е съвсем скоро. Щом сънят е повтарящ се, значи нещо упорито напира да се случи. А щом е свързано с наклоните назад, значи това нещо е “отварянето на сърцето”. А щом се “отвори сърцето” ще се случи и огъването :)
А дотогава: “Practice, practice, practice…”
Подпис:
Замръзналият оракул Sunny (dull)
07.07.2014
Йога:
- Без! (dull) Както писах в горния отчет, спеше ми се и ми беше тежко от вечерта...
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
❀ чай ❀ кафе (wasntme)
⌚ към 11:30 - малини**
⌚ към 15:30 - ягоди**
✽ добавки ✽ МСМ* с кокосова вода* (nlove9)
✽ добавки ✽ 1000 мг. крилово масло
⌚ от към 19:30 - зеле*, краставица*, копър*, чесън, кокосово масло*, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- млад кокосов орех* (nlove9)
- слънчогледови семки (малко)
до към 22:30 - крем от: кокосов крем*, какаови зърна*, рейши, чага, мака*, ванилия (шушулка) и агар
малко бяло вино*
Мисли разни разнообразни:
✍ Бях тотално неефективна на работа! Тоя климатик ми продуха мозъка и се изнервях и не можех да мисля за нищо друго… Най-неприятното е, че аз трябва да се приспособя към ситуацията, защото това не само, че няма да спре, а и ще става все по-неприятно с напредването на лятото... Направо ми се плаче! ;(
✍ Всичко, което ядох през деня, го ядох бавно и се наслаждавах на вкуса на храната. Обожавам това! (inlove) И си дадох сметка защо наблягам на семките в последно време… Не заради апетит, а за запълване на времето… Тъжно! :( Вярвам, че този период ще свърши скоро...
Просто... както в рекламата на онези бисквити, явно още не съм готова ;)
08.07.2014
05:25 Йога:
ॐ - Ащанга 1 ॐ
ॐ - 1 час и 45 мин.
ॐ - Беше малко хладничко. Бях забравила отворен прозореца на стаята за йога през нощта… Но пък успях да загрея :)
ॐ - Понякога ми трябва скрита камера да си се забавлявам на глупостите, които сътворявам! (giggle) Както си бях застанала добре в Parsvottanasana и си се бях концентрирала в дишането, изведнъж умът ми се изстреля да мисли как да си сготвя рибата… :D и в същия този миг направих паметно залитане, което едва ли ще мога да пресъздам някога отново (за щастие :D )
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
ॐ 05:25 - Йога
❀ чай ❀ зелен*
⌚ към 12:00 - малини**
⌚ към 15:00 - сусамов тахан със сурови какаови зърна* и мака*
✽ добавки ✽ МСМ*
⌚ от към 19:30 - зеле*, краставица*, домат*, копър*, чесън, кокосово масло*, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- малко извара Хармоника*
- малко слънчогледови семки
до към 22:00 - крем от: кокосов крем*, рейши, чага, ванилия (шушулка) и агар; И млад кокосов орех*
малко бяло вино*
✍ 33-ти ден МЦ е мираж! :( Предните 2 пъти “пробиваше” и през хапчетата на 20-тия ден…
✍ Имах много ползотворен ден! (sun) Свърших работа, която обикновено ми отнема поне 2-3 дни! Това е защото не пускаха климатика вчера, знам си аз ;)
09.07.2014
05:20 Йога:
ॐ - Ащанга 1 ॐ
ॐ - 1 час и 45 мин.
ॐ - Събуждането ми беше доста трудно! Напоследък преди йогата си правя контрастен душ да ми поотпусне задните бедра, но тази сутрин нямаше вода… (dull)
ॐ - Като цяло беше тромава практика! Дори бих я нарекла “гимнастика”, тъй като се разсейвах ужасно много!
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
ॐ 05:20 - Йога
❀ към 8:30 - 9:00 - кафе* (арабика с аромат на ванилия)
⌚ към 11:00 - нещо като желе от малини** и агар
⌚ към 13:00 - 14:00 - сусамов тахан (повечко ;) ) със сурови какаови зърна* и мака*
✽ добавки ✽ МСМ*
⌚ от към 19:30 - зеле*, краставица*, домат*, чесън, кокосово масло*, босилек, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
до към 00:00 (wait) - крем от: кокосов крем*, рейши, чага, ванилия (шушулка) и агар; МНОГО слънчогледови семки, МНОГО извара*, МНОГО кашу*
малко бяло вино*
✍ Налегнала ме е отвратителна депресия! Уморих се да съм търпелива, уморих се да търся положителното, уморих се да разчитам разни знаци, които най-вероятно нищо не значат… Може просто някой да се шегува с мен! Вижда, че се връзвам на тая работа със знаците и ми изпраща разни такива, и ми се смее отстрани... Нямам желание за нищо! А снощи цялото това състояние се изрази в ужасно преяждане! Такова скоро не съм имала. Съвсем съзнателно ядох дотогава докато не се убедя на 100%, че съм преяла стабилно. Направих го най-умишлено! :(
10.07.2014
ॐ - Ащанга 1 ॐ
ॐ - 1 час и 45 мин.
ॐ - След злоупотребата с храна само 5 часа по-рано мислех, че няма да мога да помръдна и просто започнах с идеята щом усетя, че не мога, просто да спра… Но си направих цялата практика… Не беше идеална, но не беше и такава катастрофа, каквато очаквах... Ех, пак тези очаквания... Като се замисля те ми играят много гаден номер... Като ям като нормален човек вечер и сутрин съм с някакви свръхочаквания, тъй като смятам, че трябва да се чувствам много добре... Правя го несъзнателно и знам, че трябва да спра, защото ме натоварва страшно... А и се насилвам излишно...
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
❀ чай ❀ зелен*
⌚ към 14:30 - нещо като желе от малини**, пчелен прашец и агар
⌚ към 16:00 - сусамов тахан със сурови какаови зърна* и мака*
✽ добавки ✽ МСМ*
⌚ от към 19:30 - зеле*, краставица*, тиквичка**, чесън, кокосово масло*, копър**, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- пъстърва на пара
- слънчогледови семки
- крем от: кокосов крем*, рейши, чага, ванилия (шушулка) и агар;
до към 00:30 (tmi) - още доста семки и кашу*
малко бяло вино*
✍ Втора вечер преяждане! ;( Нещо се случва с мен… И нямам представа какво да правя…
✍ Пътува ми се! Искам да видя нови, красиви места и да си почина истински! Толкова ми харесва Санторини като гледам снимки разни... А всъщност ето това ще ми се отрази доста добре на лечението на депресията! ;)
✍ Пак ме осениха някои прозрения за начина ми на живот! Освен, че не съм се отървала от вредния навик да си следя часовника кога да ям, прекалено много мисля кое с кое не е хубаво да се яде и вместо да ям, каквото ми идва отвътре, се съобразявам с разни правила... Станах на 30 години, а все още не съм се научила как да се храня!!! ;( Кога ще разбера, че тялото ми не е математика?! Когато го осъзная, тогава сигурно ще успея и да приема и практикувам йога истински, а не гимнастически...
казано от Sunny S. на 11.07.14, 09:09:
✍ Пак ме осениха някои прозрения за начина ми на живот! Освен, че не съм се отървала от вредния навик да си следя часовника кога да ям, прекалено много мисля кое с кое не е хубаво да се яде и вместо да ям, каквото ми идва отвътре, се съобразявам с разни правила... Станах на 30 години, а все още не съм се научила как да се храня!!! ;( Кога ще разбера, че тялото ми не е математика?! Когато го осъзная, тогава сигурно ще успея и да приема и практикувам йога истински, а не гимнастически...
Някои хора не на 30, а цял живот не се научават да хранят тялото си, и дори нямат представа какво си причиняват с “храната”, която ядат. Не се притеснявай и за “гимнастическата” йога - ако всички можехме да я практикуваме състредотчено, щяхме толкова бързо да напредваме, че сериите в Ащанга щяха да се над 10.
Ащанга е преди всичко физическа практика, хората имаме толкова “замърсени” и тяло и съзнание, че за “духовни” практики и дума не може да става в днешно време. Не знам защо всички търсят духовното в една физическа практика. Когато стигнеш до Четвърта серия, може да се замислиш вече. ;)
казано от Маргарита Манева на 11.07.14, 09:40:
казано от Sunny S. на 11.07.14, 09:09:
Някои хора не на 30, а цял живот не се научават да хранят тялото си, и дори нямат представа какво си причиняват с “храната”, която ядат.
Знам, че е така, но не ми дава мира това, че най-близкото ми нещо (моето си собствено тяло) е всъщност най-непознатото ми (dull)
Не се притеснявай и за “гимнастическата” йога - ако всички можехме да я практикуваме състредотчено, щяхме толкова бързо да напредваме, че сериите в Ащанга щяха да се над 10.
Ащанга е преди всичко физическа практика, хората имаме толкова “замърсени” и тяло и съзнание, че за “духовни” практики и дума не може да става в днешно време. Не знам защо всички търсят духовното в една физическа практика. Когато стигнеш до Четвърта серия, може да се замислиш вече. ;)
Всъщност по-скоро като гимнастически определям безкрайно разконцентрираните си практики... Което е много неточно определение и обижда гимнастиката (wasntme) Трябва да си измисля ново! ;)
... Когато стигнеш до Четвърта серия...
Тази дума много ми харесва в изречението ;) Годините са пред мен...
Мнението беше редактирано от Sunny S. на 11.07.14 10:14.
казано от Sunny S. на 11.07.14, 10:09:
Всъщност по-скоро като гимнастически определям безкрайно разконцентрираните си практики... Което е много неточно определение и обижда гимнастиката (wasntme) Трябва да си измисля ново! ;)
Гимнастиката и акробатиката са спортове, които изискват изключителна концентрация. ;) ...такава, каквато малко от хората, практикуващи йога (които познавам) могат да постигнат.
Докато другите атлети вземат неща, които да им стимулират нервната система, акробатчетата, при които тренирах зимата пиха тинктура от мента, глог, валериан, за да им притъпи вълнението и да могат да си изпълнят съчетанието съсредоточено. :)
11.07.2014 - петък
06:30 Движение:
- 30 мин. (6 км) свръх леко кардио на кростренажора! Просто имах нужда да се размърдам и тонизирам за събуждане, но за йога ми беше прекалено тежко на стомаха от предната вечер!
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
ॐ 06:30 - Движението
❀ чай ❀ зелен*
⌚ към 10:30 - малини**
⌚ 13:30 - 14:00 - сусамов тахан със сурови какаови зърна* и мака* (добре, че си нося ограничено количество! Иначе щеше да стане голямо омазване още от обед…)
✽ добавки ✽ МСМ*
⌚ от към 19:30 - зеле*, краставица*, тиквичка**, домат*, чесън, кокосово масло*, магданоз**, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- пъстърва на пара
до късно: - слънчогледови семки и кашу*
- крем от: кокосов крем*, рейши, чага, ванилия (шушулка) и агар;
малко бяло вино*
✍ Най-странното е, че си огладнях сутринта! И през целия ден си усещах глад… При такова ядене предната вечер…
✍ Много ми се иска да спазвам този съвет да харесвам себе си… Но как да харесам човек, притежаващ качества като ревност и завист? ...
Събота и неделя
Отдадох се отново на опити да се слушам и гледах да добавя повече храна към дневните хранения.
Храна СЪБОТА :
⌚ - малини**
⌚ - водата на 1 млад кокосов орех* + рейши, чага, мака* и какаови зърна*
⌚ - месцето на младия кокосов орех*
⌚ - кашу*
⌚ - слънчогледови семки
⌚ - зеле*, краставица*, тиквичка**, домат*, чесън, кокосово масло*, босилек, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
и още семки и кашу*
Храна НЕДЕЛЯ :
⌚ - ягоди** и малини**
⌚ - зеле*, моркови**, домат*, извара*, сусамово олио*, яб. оцет* и босилек
⌚ - зеле*, краставица*, тиквичка**, чесън, кокосово масло*, копър**, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- котлет от сьомга на пара
слънчогледови семки
Движение СЪБОТА:
Без!
Освен, че нямах желание да помръдна, беше и пълнолуние.
Движение НЕДЕЛЯ:
ॐ - Ащанга 1 ॐ
ॐ - 1 час и 45 мин.
ॐ - След двата дни почивка, злоупотребата с храна няколко поредни дни и депрсията ми, тази практика беше много скована. Все едно се върнах в началото… Но не се отчаях, а просто си дадох сметка колко е важна за мен и, че трябва да се преборя с пречките...
Следобед:
Разни разтягания на слънчице на терасата (sun)
✍ Тялото ми обича да се движи и ще се постарая да не му секвам страстите повече по този начин! ;) В този ред на мисли обмислям дали да не започна да ходя и на танци след работа, но нова група ще има чак септември. Така че имам време :)
14.07.2014
ॐ - Ащанга 1 ॐ
ॐ - 1 час и 40 мин.
ॐ - С елементи на концентрация ;)
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
⌚ към 09:30 - малини**
⌚ към 10:00 - кашу*
❀ чай ❀ зелен*
⌚ 14:30 - зеле*, моркови**, домат*, извара*, сусамово олио*, яб.оцет*, хим.роз.сол*
ॐ 18:00 - 18:30 - Раздвижване на терасата
✽ добавки ✽ МСМ*
⌚ от към 19:30 - зеле*, краставица*, тиквичка**, чесън, кокосово масло*, копър**, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- пъстърва на пара (Уникално вкусна! Друго си е да е прясно уловена :) )
до към 21:30 - слънчогледови семки
малко бяло вино*
✍ Аз срещу депресията! ;)
15.07.2014
ॐ - Ащанга 1 ॐ
ॐ - малко повече от 1 час и 45 мин.
ॐ - Страшно скована практика! И баланса ми бягаше… И мислите ми бягаха… (dull)
18:15 Следработно раздвижване:
ॐ - 5 поздрава А, тазоотварящи, разтягания на задните бедра, леки мостове и лека релаксация накрая.
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
⌚ 08:45 - ябълка*
⌚ 10:45 - крем от: кокосов крем*, какови зърна*, мака*, рейши, чага, ванилия (шушулка) и агар
❀ чай ❀ йоги чай* (джинджифил, лимон и мента)
⌚ 14:45 - моркови**, домат*, извара*, магданоз**, сусамово олио*, яб.оцет*, хим.роз.сол*
ॐ 18:15 - 18:40 - Раздвижване
✽ добавки ✽ МСМ*
⌚ от към 19:40 - зеле*, краставица*, тиквичка**, чесън, кокосово масло*, магданоз**, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- лешници**
до към 21:40 - слънчогледови семки
малко бяло вино*
✍ Яденето на лешници беше много забавно. (giggle) Бях се въоръжила с чук и ентусиазъм и падна голямо млатене… По едно време баща ми звъни от долния етаж: “Ако искаш да слезнеш долу може да пробваш през вратите, не е нужно да разбиваш плочата!” :D
✍ Аз си оставам мечтателник :)
16.07.2014
ॐ - Ащанга 1 ॐ
ॐ - 1 час и 45 мин.
ॐ - Липсата на МЦ ме побърква и не мога да се съсредоточа в практиката... ;(
18:15 Следработно раздвижване:
ॐ - 5 поздрава А, тазоотварящи, разтягания на задните бедра, стойки на ръце (с помощта на стената) и опит за лека релаксация накрая, която не се получи особено защото бързах… За къде? И аз не знам… Сама си създавам напрежение… (wait)
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
⌚ 09:30 - желе от малини**, пчелен прашец и агар
⌚ към 11:15 - сусамов тахан с какаови зърна*, мака*, рейши, чага
⌚ 14:30 - зеле*, домат*, извара*, магданоз**, сусамово олио*, яб.оцет*, хим.роз.сол*
ॐ 18:15 - 18:45 - Раздвижване
✽ добавки ✽ МСМ*
⌚ от към 19:45 - зеле*, краставица*, тиквичка**, чесън, кокосово масло*, магданоз**, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- кашкавал*
до към 21:45 - слънчогледови семки
малко бяло вино*
✍ В моментите, в които успявам да се поуспокоя малко, да не бързам за никъде и за нищо, осъзнавам някои много важни неща… (wait)
Трябва да спра да прекарвам 99 % от времето си в тревоги за следващия момент! Все съм там, все съм в следващия момент и пропускам всички сегашни моменти, и постоянно бързам...
✍ Мисля си да си взема декоративно зайче, ако намеря, каквото съм си намислила от години… Въпреки че още се чудя… Имам нужда да имам домашен любимец, за да го обичам :) А с куче на този етап мисля, че няма да мога да се справя… Приемам домашните любимци като деца едва ли не и затова толкова го мисля... Знам, че трябва да съм напълно сигурна, че ще полагам всички необходими грижи за този нов член на семейството :)
Мнението беше редактирано от Sunny S. на 17.07.14 10:24.
казано от Sunny S. на 17.07.14, 10:23:
Трябва да спра да прекарвам 99 % от времето си в тревоги за следващия момент! Все съм там, все съм в следващия момент и пропускам всички сегашни моменти, и постоянно бързам...
Това все едно аз съм го писала за себе си (dull) и не знам как да се преборя с този проблем....
Мнението беше редактирано от Vess на 17.07.14 10:48.
казано от Веселина Иванова на 17.07.14, 10:46:
Това все едно аз съм го писала за себе си (dull) и не знам как да се преборя с този проблем....
КАТО намеря решението ще споделя ;)
Наистина е страшно натоварващо и изнервящо... Дори и в моментите, когато успявам да го подтисна, се чувствам все едно нещо нередно се случва и започвам трескаво пак да мисля и планирам... (whew)
17.07.14
11:40
Решението е просто да го направите....по малко, постепенно ще стане :) Хакуна Матата 8-)
Ох много е неприятно, и аз съм същата... и толкова неща изпускам да изживея заради тази си глупост.
Иначе, Съни, със зайче е много забавно и мило! Както и с куче, а и с всяко друго животинче де. Ние допреди година имахме двете заедно :)
Ако приемаш съвет - каквото и да избереш, не го взимай от зоомагазин. (F)
17.07.14
11:52
Мисля си да си взема декоративно зайче, ако намеря, каквото съм си намислила от години… Въпреки че още се чудя… Имам нужда да имам домашен любимец, за да го обичам :) А с куче на този етап мисля, че няма да мога да се справя…
А котката вариант ли е?
Съвсем “друга бира” е спрямо куче и заек - както като ангажимент, така и като темперамент.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.07.14 11:55.
казано от Херцог Трън на 17.07.14, 11:40:
Решението е просто да го направите....по малко, постепенно ще стане :) Хакуна Матата 8-)
Ммммда това ще да е решението ;) Нека Хакуна Матата започне.... СЕГА :)
казано от magi shagi на 17.07.14, 11:40:
Ако приемаш съвет - каквото и да избереш, не го взимай от зоомагазин. (F)
За кучето със сигурност няма да е от зоомагазин. Влюбена съм в самоедите и ще разпитам познати, които гледат :) Но за зайчето засега съм се ориентирала към един зоомагазин. На теб какви са ти съображенията да не е от зоомагазин? :)
казано от Кольо Пияндето на 17.07.14, 11:52:
А котката вариант ли е?
Съвсем “друга бира” е спрямо куче и заек - както като ангажимент, така и като темперамент.
За мое голямо съжаление не е вариант! :( Имам алергия :(
17.07.14
12:18
казано от Sunny S. на 17.07.14, 11:57:
казано от Херцог Трън на 17.07.14, 11:40:
Ммммда това ще да е решението ;) Нека Хакуна Матата започне.... СЕГА :)
Я, гледай ти ;) Наистина става лесно :) Ако нещо реши да те ядосва, картинката дава насоки :)
17.07.14
12:37
В моментите, в които успявам да се поуспокоя малко, да не бързам за никъде и за нищо, осъзнавам някои много важни неща…
Бог изпраща на всеки проблеми с които може да се справи.
Така че:или се справяш с проблемите или това не са твои проблеми.
казано от Емил Рангелов на 17.07.14, 12:37:
...
Бог изпраща на всеки проблеми с които може да се справи.
Така че:или се справяш с проблемите или това не са твои проблеми.
Напълно съм съгласна! :) Това доста се припокрива с моите разбирания и разсъждения за света... На теория нещата ги разбирам, проблемът е в приложението... Но щом съм го осъзнала като проблем, ще се справя с него (wait)
17.07.2014
ॐ - Ащанга 1 ॐ
ॐ - 1 час и 45 мин.
ॐ - Понякога съм много отнесена… Застанах си в лотос за Гарба Пиндасана УЖ и толкова уверено си наместих ръцете за Йога Мудра… (wasntme) Ама се усетих бързо, де … И си продължих. :)
ॐ - Наблюдавам, че някъде след Гарба Пиндасана някак си доста забавям темпото...
18:00 Следработно раздвижване:
ॐ - 5 поздрава А, някои пози от стоеж, тазоотварящи, разтягания на задните бедра, стойки на ръце (с помощта на стената)
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
⌚ 09:30 - малини**
⌚ 11:30 - крем от: кокосов крем*, какови зърна*, мака*, рейши, чага, ванилия (шушулка) и агар
⌚ към 15:00 - тиквички** със сос от конопено семе*, куркума*, копър** и хим.роз.сол*
ॐ 18:00 - 18:40 - Раздвижване
✽ добавки ✽ МСМ*
⌚ от към 19:40 - зеле*, краставица*, домат*, чесън, кокосово масло*, магданоз**, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- кашу*
до към 21:45 - слънчогледови семки
малко бяло вино*
✍ Докато си се чудя аз за домашен любимец, се оказа, че си имам такъв без да знам… (wasntme) Понеже живея на тавански етаж, точно над моята тераса под стряхата живее прилеп… Ама съвсем сериозно си живее там и се е заселил преди доста време според леля ми, която явно го познава, но досега не ми е споделяла тази важна информация... Проблемът ми е само, че е доста плашещ на външен вид, а и ми ака на прозореца... (dull) Ако беше сладък като този на картинката, бих могла да завържа приятелство, да го опозная, ама явно съм ужасен, повърхностен човек и съдя по външния му вид... Може пък душевно да е красив прелеп ;) Спирам да се лигавя! (wasntme)
Петък - 18.07.2014
ॐ - Ащанга 1 ॐ
ॐ - 1 час и 40 мин.
ॐ - Много приятна практика! Трудно се събудих сутринта, но въпреки че ми се спеше някак си усещах голямо желание за йога...
ॐ - Задните ми бедра бяха особено отзивчиви днес! ;) Е, не се отпуснаха бързо… Но пък беше навреме, за да имам приятни движения :)
Следработно раздвижване:
ॐ - 5 поздрава А, някои пози от стоеж, тазоотварящи, разтягания на задните бедра
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
⌚ 10:00 - малини**
⌚ 11:30 - сусамов тахан, какови зърна*, мака*, рейши, чага
⌚ 15:15 - тиквички** със сос от конопено семе*, куркума*, копър** и хим.роз.сол*
ॐ - Раздвижването
✽ добавки ✽ МСМ*
⌚ от към 19:40 - зеле*, краставица*, домат*, чесън, кокосово масло*, магданоз**, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- кашу*
- слънчогледови семки
малко бяло вино*
Събота - 19.07.2014
ॐ - Ащанга 1 ॐ
ॐ - 1 час и 40 мин.
ॐ - Много приятно. Само поздравите нещо са ми тегави...
Следобедно раздвижване:
ॐ - 5 поздрава А и разни разнообразни разтягания
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
ॐ - Йога
⌚ - фреш от малини** с пчелен прашец
⌚ - сусамов тахан, какови зърна*, мака*, рейши, чага
⌚ - тиквички** и 2 бъркани яйца*
ॐ - Раздвижване
✽ добавки ✽ МСМ*
⌚ - зеле*, краставица*, домат*, чесън, кокосово масло*, копър**, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- слънчогледови семки
малко бяло вино*
Неделя - 20.07.2014
Йога:
ॐ - Ащанга 1 ॐ
ॐ - 1 час и 40 мин.
ॐ - Отново много приятно :)
Следобедно раздвижване:
ॐ - 5 поздрава А и пак волна програма разтягания
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
ॐ - Йога
⌚ - малини** и къпини**
⌚ - сусамов тахан, какови зърна*, мака*, рейши, чага
⌚ - тиквички**, моркови** и кози кашкавал
⌚ - кашу*
ॐ - Раздвижване
✽ добавки ✽ МСМ*
⌚ - зеле*, краставица*, домат*, чесън, кокосово масло*, магданоз**, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- кашу*, много кашу*
- слънчогледови семки, много слънчогледови семки*
малко бяло вино*
✍ Упавища Конасана, а? ;)
21.07.14
09:40
По-скоро Хакуна Матата ;)
Честит Рожден Ден (F) Пожелавам ти много усмивки и положителни емоции :) Весел празник (party)
22.07.14
10:21
Честит рожден ден ! (F) (party)
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 22.07.14 10:22.
22.07.14
10:49
Честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие, късмет и любов! Много радостни моменти, които да ти носят усмивки :) Успех в постигането на целите :) (F)
22.07.14
11:24
Честит рожден ден, Съни! Бъди много здрава и борбена, в постигането на мечтите си! (F)(sun)(cake)
22.07.14
11:31
Съниииииии, честит рожден ден!! :) Желая ти много здраве, усмивки, щастие и любов! :) И много по-малко да мислиш за глупости! Иначе казано - една истинска Хакуна Матата! :)
Много ви благодаря за прекрасните пожелания! (nlove9) Желая всичко най-прекрасно на всички вас :) Бъдете здрави, щастливи, обичани и обичащи :)
21.07.2014
ॐ - Ащанга 1 ॐ
ॐ - 1 час и 35 мин.
ॐ - Добре се получи! Опитвам да дишам малко “по-живичко” (така да се каже). По принцип дишането ми е много удължено и бавно и смятам, че това доста ме бави и затруднява… Но при по-бързото дишане се страхувам да не стане прекалено плитко и да избягам от Уджаи... Но това ще установя само и единствено с практика, а не със свободни разсъждения ;)
18:00 Следобедно раздвижване:
ॐ - 5 поздрава А, пози от стоеж, тазоотварящи, разтягане на задни бедра и малко предни, опити за шпагати.
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
⌚ 09:30 - малини** и къпини**
⌚ 11:30 - сусамов тахан, какови зърна*, мака*, рейши, чага
⌚ към 15:00 - тиквички**, моркови**, кокосово масло* и 2 бъркани яйца* с куркума* и хим.роз.сол*
ॐ 18:00 - 18:30 - Раздвижване
✽ добавки ✽ МСМ*
⌚ от към 19:30 - зеле*, краставица*, домат*, чесън, кокосово масло*, магданоз**, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- кашу*
до към 22:00 - слънчогледови семки
малко бяло вино*
✍ Не мога да си обясня нещо! Когато съм на работа, т.е. съм в седнало положение понякога целия ден, имам много неприятна болка като от преразтягане на седалищните мускули и леко към задните бедра… Ама е безкрайно гадна! И все си мислех, че е точно преразтягане, но след вчерашната приятна практика определено не бих казала, че съм натиснала повече... Като се изправя и походя 2-3 крачки всичко се оправя, но някак не ми се вижда редно изобщо да я има... (wait)
✍ Е, честит ден ден на мен! Надявам се в това ново десетилетие да успея да постигна поне част от мечтите си и да постигна щастието, което мечтая… А именно да бъда щастлива и едновременно с това полезна на хората и да мога да давам и на тях истинско щастие :) Мечтая да се преборя със страховете си, защото това ще ми помогне да се преборя и с негативните си страни, които ме мъчат - ревност и завист... Всъщност си давам сметка, че и в момента съм много щастлив човек! (sun) Обичам толкова много хора, и се отърсих от силни негативни задушаващи чувства, които ме бяха обзели в един дълъг период от живота ми!
Пожелавам си и да успявам да се радвам на всичко, появяващо се в живота ми без излишно мислене и планиране... Както съм се убедила не веднъж, най-безсмисленото нещо на света е да се тормозя за бъдещи събития...
Съни, честит твой ден (F)
Пожелавам ти цялото щастие, което съществува и цялата обич също! Пожелавам ти по-малко тревоги, повече пътешествия, природа и много вдъхновение. И също ти желая често да те придружава онова усещане, когато си доволна от себе си и от нещата, които правиш. А, и да си все така слънчева и усмихваща (sun)
22.07.2014 (nlove9)
05:25 Рожденденна Йога:
ॐ - Ащанга 1 ॐ
ॐ - 1 час и 30 мин.
ॐ - Не знам дали заради положителната емоция, че имах рожден ден, но практиката беше много хубава и не мога да повярвам - изпотяваща! (sun) Вече си мислех, че няма да го доживея скоро ;) .
Следобедно раздвижване:
ॐ - Посрещане на гости ;)
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
⌚ 09:30 - фреш от малини** и пчелен прашец
⌚ към 11:30 - крем от: кокосов крем*, какови зърна*, мака*, рейши, чага, ванилия (шушулка) и агар
⌚ към 15:00 - тиквички** в сос от конопено семе*, куркума*, хим.роз.сол* и копър**
✽ добавки ✽ МСМ*
⌚ от към 19:00 - зеле*, краставица*, домат*, чесън, кокосово масло*, босилек, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- слънчогледови семки
до към 23 и нещо - кашу* (1 пакетче 200 гр. (blush) )
1-2 чаши бяло вино*
;)
23.07.2014
ॐ - Ащанга 1 ॐ
ॐ - 1 час и 35 мин.
ॐ - В главата ми “Me, myself and I” имаха оперативка и правиха разбор на емоциите от рождения ми ден… Ама падна голямо мислене...
ॐ - Практиката стана приятна доста неочаквано… Мислех, че пакета кашу от предната вечер ще се отрази, но единствено при усукванията имах дискомфорти...
ॐ - И всъщност баланса ми беше много зле…
18:20 Следобедно раздвижване:
ॐ - 5 поздрава А, пози от стоеж, тазоотварящи, стойки на ръце на стената.
Храна и други:
✽ добавки ✽ вода с МСМ
⌚ към 10:00 - фреш от малини** с пчелен прашец
⌚ към 12:30 - крем от: кокосов крем*, какови зърна*, мака*, рейши, чага, ванилия (шушулка) и агар
⌚ към 15:00 - тиквички**на пара с 2 бъркани яйца* с куркума*, чубрица и хим.роз.сол*
ॐ 18:20 - 18:45 - Раздвижване
✽ добавки ✽ МСМ*
⌚ от към 19:30 - зеле*, краставици**, домат, чесън, кокосово масло*, босилек, ябълков оцет*, хим.роз.сол*
- слънчогледови семки
до към 22:00 - кози кашкавал
24.07.14
11:32
Харесва ми насоката на мисленето ти и картинките в последно време :P
казано от Херцог Трън на 24.07.14, 11:32:
Харесва ми насоката на мисленето ти и картинките в последно време :P
Старая се! (sun) 8-)