Има Боби ,дефицита е с 2-3см по малък ,ама то в моя случай е “Свиско с ЛУК или ЧЕСЪН”
По важното е да докарам “Рибена чорба задължително С мащерка”!
Тенкс на всички! ;)
12.07.14
22:46
Според мен трябва още малко да изправиш гърба и да изпъчиш гърдите на тягата,също така ако можеш по едновременно да изправяш краката и кръста.
Това е мое мнение може и да не съм прав нека и другите да кажат.
Успех!
Някакви преки впечатления от долния комплекс на Клоков?Изглежда ми доста смислен!
Мнението беше редактирано от sapuna на 13.07.14 19:13.
- Тяга - 10х80 ; единици на 100 , 110 , 130 , 140 , 160 , 145
- Широка тяга - единици на 110 , 110 , 100 , 100
- Кофи - +30х10 ; +20х10 ; +10х10 ; СТх10
Три двусета:
- Изтегляне от вис - 70кг х 10,10,10
- Набиране ш.н. - 5,3,2
.... край на мача!
Резюме:
Доста тежка ,за моите възможности тренировка!Час след края и ми се гадеше и повръщаше ,но пък съм доволен ,че полека лека прескачам женските тежести!Едно е ясно - ще се купуват дискове!Всички опити с леко задържане за обучение на хвата!Широката я пробвах с ръце до дисковете ,но епикондилита не е съгласен и посвих малко!
Кофите завидно леки ми се сториха!Със собствено тегло и +10 никакви проблеми за 20-ки.Не посмях обаче да сложа 40кг ,защото едва ли тънката верига и карабини ще ги издържат!Дори и с 30 ме беше страх да не се изсипят на краката ми.Към дисковете ,добавям и нова верига!
Двусетите тръгнаха добре.Трябваше да са четири по предварителен план ,но в третия дясната предмишница сериозно се обади и батериите свършиха!
Утре лег ,раменна и ако кръста не сдаде багажа малко клекове!
Мнението беше редактирано от sapuna на 14.07.14 19:47.
Клек - 5х90 ; 5х100 ; 3х110 ; 3х130
Лег - 5х90 ; 5х100 ; 1х110 ... и отново ...
казано от sapuna на 13.05.14, 09:44:
... получавам сигнал за обесен мъж с молба за алпийско съдействие
Изтрещя този народ ей!
То от сутринта ми е тръгнало на дървета - рано рано пък топола рязах!
Прибрах се преди малко ,но не ми се правят отново експерименти.Да си сдам дежурството сутринта и тогава ще довършвам!
16.07.14
00:01
Като видях как тръгна на широката тега и си викам “е, ся ги изхвърли!!” :) Чесно!
С моята техника ,сила и мобилност ,па и ако сглобя 2-3 отделни клипчета може и да ги изхвърля! :D
Развесели ме истински Злате! /отделно къде ме мотивира следобед пак глупости да пробвам/ ;)
16.07.14
12:56
Само гледай да са премерени че да не се чувствам гузно за това, че съм те тласнал в бездната на контузиите.
Тоя комплекс на Клоков ми изглежда яко контузаджийски (ако не си легендарен руски олимпийски щангист) в случай, че за това си се замислил. :)
А, и да ти имам професията човек! Аз щях да съм приключил отдавна у некой тих санаториум по пижама и с плюшено мече в ръцете. ;)
Дълъг ,свиква се брат! /а ми е време за пенсия вече ,та няма да се давам/
Златце ,кръстих едно от упражненията си на теб!
Поразкършване:
- Dips - 20 ; 20
- BenchPress - 10х70 ; 10х90 ; 3х110 ; 2,1х120 ; 2х115 ; 3х110
- Military Press - 3х75 ; 3х70 ; 6х60 ; 10х50
- Golden idea - пет пъти снач с повдигане напред
Резюме:
Смазах си рамената днес!
Поясът и кръста ми са изморени!Усетих го на лежанката.Двойката на 120 трудна ,но съм сигурен че мога тройка!
Пресата отначало ми натежа /пак в кръста я усетих/.
“Идеята на Златан” няма да я коментирам ,а и се надявам че няма да се смеете много!Първи “уж-снач” ми е!
17.07.14
07:50
Трогнат съм бат Митко! Ако движиш щангата близо до раменете всичко ще е чук за пауър снач. (: Иначе си изглежда мор за раменете. Някоя мома сега ако кръсти някое упр. за глутеуси на мен иии се истрелвам в космоса. Хххгхгххгхгхх
Поздравявам те!
Магарешки упорито напредваш, стъпка по стъпка. Това е комплимент, да не си помислиш друго :). В началото криво, но след всеки опит все по-добре и по-добре.
Не спирай! (y)
Тенкс Вик!
Магаре съм си наистина и цял живот аз определям посоката ,сега обаче ви слушам!Мотивираш ме! ;)
Преди малко се прибрах от Румъния /писна ми това пътуване/ гладен като динозавър!За пръв път пиша за храна ,но ... изядох 8 бъркани със сирене и свински бут яйца!Сега смилам два шницела и един суджук с бутилка Болярка /2л/ и мисля да лягам вече ,че за последните две денонощия имам общо 6 часа сън!
Утре ,само да съмне и ще я мисля!Скапан съм ,но ще се прави нещо!Редом с вас ми влезе “това желязо” в главата и няма спасение!А и не търся лек ,просто не ми е нужен!
Хубава вечер на всички!
Благодаря братле!
Много малко хора са чували за Цар Борис и Наредбата за въздушна и химическа защита!Много малко хора знаят за тази дата!Много малко хора се сещат за бившата вече Гражданска защита!
Впечатлен съм! (y)
- Ролер ,разтягане ,подскоци ,кофички на пейка - около 10мин.
- Клек - 5х70 ; 5х90
- Добро утро - 5,5х70
- Обръщане прав - 3,3х70
Три трисета от:
- Клек - 100х3,3,3
- Набиране - 6,6,6
- Пулоувър с дъмбел - 12,500 х 10,10,10 на ръка
Три трисета от:
- Тесен лег - 80х10,8,5
- Кофи - 5,6,5
- Разгъване горен скрипец - 50х10,10,10 ...
... без почивка след последния кръг:
- Лег - 80х3,4,5
Три трисета от:
- Golden idea - три пъти 1+5х50
- Флайс - дъмбели 2бр. х12,500кг - 15,15,15
- Набиране - 5,5,4
Резюме:
Тотална щета на гърди и трицепс!
Клек - 3х3х100 ; 3х2х110 ; 2х1х120 ; 1х130
Тяга - 3х5х120 ; 3х3х140 ; 1х148,5 ; 1х155
Резюме:
Толкова много работа ,проблеми и нерви последните дни ,че не ми остана време и за бира!
Днес само за горните успях да отделя няколко минути!
Утре лег ,раменна и изтегляне!
Вдругиден газирам за Цигов чарк! /предполагаеми две тренировки в Пещера за идните 7 дни/
В Пещера най-добрата зала е Ивадор, която се намира на центъра, близо до големият магазин за месо
Мнението беше редактирано от Нежния на 23.07.14 01:03.
23.07.14
06:44
казано от Дългия на 22.07.14, 22:09:
:) Тренировки в Пещера а? Мека топлина... ;)
Мек спирт от извора...
За залите не се притеснявам.Имам аверче ,което обеща да ме заведе в такава ,каквато ми е нужна!И все пак благодаря за насоката!
Относно топлината - ще си нося!Аз спирт ,който не е от костилка не слагам в устата си! ;)
23.07.14
09:49
казано от sapuna на 23.07.14, 09:38:
Аз спирт ,който не е от костилка не слагам в устата си! ;)
Бирата не е от костилка, уискито също, та не бързай с такива изказвания ;)
В смисъл ракия!Останалото е ясно!
Селото ми се казва не случайно Сливовица ,имам 4дка градина ,а и най-интересното е ,че не мога да пия гроздова!Много хора се мъчат да ме убедят ,че няма нищо по-хубаво от домашната грозданка ,но аз съм на друго мнение!За мен отлежалата “бяла слива” е еликсир!Не знам на какво се дължи ,но и от 50мл гроздова и ме боли глава!
И още едно пояснение - сливова ,не джанкова!Разликата е от Земята до Луната!Едната е за мен ,а другата за гости! :D
Качествената гроздова си е хубаво нещо, но наистина има един аромат в отлежалата домашна сливова, който липсва на гроздовата. :)
Хайде бягай към Цигов Чарк и да не се връщаш, без да си изловил всичката риба в яз. Батак! :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.07.14 15:00.
Утре вечер Боби!На Батак го няма моя риболов ,отивам просто да си почина малко!Е ... естествено ,че ще се хвърлят и въдици ,но приоритетите са съвсем други!Живот и здраве ще рапортувам след 10-тина дни!Днес рапорта е следния:
Пет кръга от /с 1мин. почивка между всеки от тях и без такава между упражненията/:
- Кофи - 10,10,10,10,10
- Набиране ш.н. - 6,6,6,5,5
- Лег - 70х8,8,8,8,8
Следват:
- Раменна преса - 60х5,5,5,5,5
- Изтегляне от вис - 60х8,8,8,8,8
- Сгъване прав - Z лост - 40х6,6,6,
Резюме:
Стегната и много изморителна тренировка!Първоначално бях предвидил 70кг и за пресата и изтеглянето ,но след последния кръг ми беше ясно ,че няма да се справя!Предпочетох да смъкна с една десятка и запазя броя серии!Всички упражнения стриктно изпълнявани и с бявни повторения!
Сгъването само защото ръцете бяха сериозно напомпани ,а и трицепса започна сериозно да изпреварва бицепса!Обаче не се получи.Още на първата серия усетих натрупаната млечна киселина и ограничих повторенията до минимум!
Това е!Утре имам прекалено много задачи и едва ли ще остане време за тренировка!В петък съм на път ,събота и неделя изцяло релакс ,така че следващо раздвижване най-рано в понеделник!Да се надявам ,че Родопският въздух ще ми се отрази зареждащо и мотивиращо!
Мнението беше редактирано от sapuna на 23.07.14 19:45.
Привет банда!
Жив съм ,помпя все още кофи ,ама в повече ми дойдоха пържоли ,питиета ,спане ,релакс ... а бе уникално е на Батак!Утре вече е ред на Пещерска тренировка!
Бъдете здрави!
Подгряване със скоростно изкачване на еко-пътека Снежанка!Маршрута е обявен с продължителност 25мин. ,аз се справих за 17!
После по програма зала - Паур Джим Пещера!Точно това ,което ми е нужно.Горещо я препоръчвам!За 1,50лв/тренировка няма какво да коментирам!
Вработване на лега - 10х80 ; 5х100 ; 3х110
Работни - 3х120 ; 3х130/с малко помощ на двете/ ; 1х140
; дроп серия 1х140+1х130+1х120 ... +3х110+5х100+10х80 /всички серии с много сериозен и надъхващ спотър.Без него никакъв шанс!/Благодаря ти Ице!
Раменна преса - 5х60 /много тясна стойката и се отказах/
Високо изтегляне /над гърди от вис/ - 2х10х60
Резюме:
1. Родопите дават сила ,не е от “Меката им топлина”!
2. Тренировка със съмишленик е нещо уникално!
3. Доволен съм ,чак до щастлив!
Тежестите са някакси нереални за мен и ще ги призная ,когато си ги бутна сам самичък в мазето!Тук все са ми в главата ръцете на Ицо под лоста ,но ... нека си ги болдна!
Мнението беше редактирано от sapuna на 29.07.14 20:03.
Браво за тежестите! Другия път без блъскане в гърдите и без докосване от спотъра и си чук! Айде прибирай се да почваш 5/3/1, че те водя с една седмица :)
Благодаря ви!
5-3-1 започвам от понеделник!Графика и таблицата са изготвени и чакат!
Относно лега - за пръв път лягам на ниска лежанка и хващам олимпийски лост!За пръв път има и човек с мен на тренировка.Ако не беше той ,щях да си цикля пак до 120 и няма как да рискувам да стигна 2-3 пъти до отказ при опити за макс!В интерес на истината моите 30-ки ми се струват по-тежки!От различните лост и пейка ли ,от обстановката в залата ли ,от мотивацията “да не се изложа” ли ,не знам ,но е факт!В мазето скоро не бих се решил да натисна 3-ка на и над 120 ,а да не говорим за 135/140!Определено сигурността от наличието на партньор дава много!
Слизам да се попека и намокря червея в язовира ,че след вчерашните пещери и цяла сутрин днес на беседката доста студ понабрах! ;)
30.07.14
15:29
От много време ти се разправя, че твоята лежанка е опасна за здравето ;)
30.07.14
16:16
Боли ме гръдният кош след това видео... :)
Не знаех ,че и от видео боли!Извинявай за причиняването!Вече ще слагам 18+ ;)
30.07.14
17:17
Много докачлив си... :) То си е за теб, аз не го казвам с лошо :)
Не съм,просто обичам “играта на думи”.
Мнението беше редактирано от sapuna на 30.07.14 21:42.
Едно последно Наздраве от Цигов чарк и утре сутрин ... броени дни ,бързо минават!Идното лято отново!
Мисля по път да клекна малко в Нова Загора и тогава да хващам Боаза!Дано нещо не се обърка само!