PowerBodybuilding - Mike O'Hearn

17.08.14
01:46

Здравейте! Имам 1 въпрос свързан с програмата в заглавието. Намерих му клиповете на този в youtube и тренировките като цяло много ми допаднаха. Само, че разбрах, че тези тренировки са за 12 седмици като първите 4 трябва да ядеш еди как си, вторите 4 еди как си и последните 4 еди как си, като ставаше на въпрос за 3000-4000 калории.... Мисълта ми е не може ли да тренирам по тази негова програма примерно цяла една година, а не само 12 седмици, а колкото до храната - ще се стремя да съм в калориен баланс докато съм на тази програма.

puzimir

17.08.14
16:05

Може.

Ползвал съм я програмката, интересна е.
За 12 седмици са защото обема си е доста и ако кг са адекватни има и резултати. Моя съвет е изкарай я за 12 седмици, направи делоуд 2 седмици с кръгови и поднови програмата.

17.08.14
20:18

Мерси за съвета :) ! Ще я започна за 12 седмици, ще направя след това 2 седмици кръгови и пак ще я почна и така ще въртя тренировките :).

17.08.14
20:36

Този защо цял ден за ръце е сложил, че и преди гръб?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1