Дали отново съм се провалил...!?

11.12.05
19:38

Тренирам за релеф като съм дал приоритет на гърдите,защот смятам че ми изостават...Въпроса ми е дали сплита е добър като упражнения,серии и брой повторения за релеф.От време на време някое упражнение го заменям с др,но ще дам основните...
1ден-гърди,бицепс,предм и корем
1.флайс от лег-3x12-20
2.дъмбели от полулег-3x12-20
3.щанга от лег-3x12
4.концентр.сгъване с дъмбел-3x12
5.скотово с EZ щанга-3x12
6.сгъване на скрипец-3x20
7.сгъване за предмишница-3x20
8.повдигане на крака от вис-3x20
9.преси на римско столче-3x20

3ден-гръб,трапец,трицепс
1.набирания-3x колкот мога
2.гребане с щанга-3x12
3.пулдаун пред гърди-3x12
4.придърпване на долен скрипец-3x12
5.повдигане на щанга за трапец-3x20
6.изталскване на щанга,тесен хват-3x12
7.разгъване на дъмбел зад глава-3x12
8.кикбек с дъмбел-3x12

5ден-гърди,рамо,крака,корем(предмишница)
1.дъмбели от лег-3x12-20
2.пулоувър-3x12
3.пек-дек-3x12
4.раменни преси-3x12
5.разтваряне встрани-3x12
6.вертолет-3x12
7.повдигане на пръси,калф машина-3x20
8.бедрено сгъване -3x20
9.повдигане на крака от лег-3x20
10.коремни преси с тежест-3x20

Стажа ми е близо 7-8месеца без прекъсване,земам L-carnitin i млечно-яйчен протеин преди сън...174см,78кг,16години

11.12.05
20:33

Аз не можах да разбера,как така гърдите ти изостават,ти им даваш преоритет пък правиш релеф ?????? Егати обърканата работа  :P Да не говорим,че програмата ти е много лоша.Ти сигурно не излизаш от залата поне 1.30ч. Според мен трябва да промениш доста неща а и да решиш дали да правиш релеф или маса.

11.12.05
20:53

Да наистина-изразил съм се неправилно,имам предвид че гърдите ми са некфи как да кажа-неоформени,докато останалата част от тялото дава вид на трениращ...Правя релеф и ако програмата е наистина толкова лоша,дай някакъв съвет в ква насока да я променя и по скоро кое да променя...

TG

11.12.05
20:55

[quote author=“kaliksto”]Да наистина-изразил съм се неправилно,имам предвид че гърдите ми са некфи как да кажа-неоформени,докато останалата част от тялото дава вид на трениращ...Правя релеф и ако програмата е наистина толкова лоша,дай някакъв съвет в ква насока да я променя и по скоро кое да променя...

от колко време тренираш гърди?

11.12.05
21:01

ако наистина искаш релеф увеличи тренировките.тренирай поне 4 дни,прави аеробика.иначе това което го правиш е доста за един ден.ако увеличиш дните ще можеш да намалиш времетренето.но най-важно е храната

11.12.05
21:09

Гърди тренирам от как съм почнал да тренирам но по този начин от 1-2месеца...По принцип тичам 2-3пъти седмично,а когато няма време да излизам,скачам на въже у нас...Относно храната-смятам че се храня според изискванията на НВД или поне се опитвам колкот мога да ги спазвам...Тренирам 3пъти седмично щот съм сертификатно ниво на англ и съм и зает...

11.12.05
21:19

ясно  :wink:  щом си зает почтни нямаш голям избор.ако си сигурен,че си направил достатъчно маса продължавай и няма начин да не успееш

11.12.05
21:25

Добре де,каза че програмата е мн лоша,като времетраене ли си имал предвид или като упражнения...Ако имаш някакъв по добър вариант,защо не споделиш...

TG

11.12.05
21:31

ами щом тренираш от 2месеца,неочаквай толкова бързо кой знае кво.иска се време,усилия,търпение

11.12.05
22:12

Голям брой повторения правиш за основните упражнения което е ГОЛЯМА ГРЕШКА , може да правиш 12 ама за изолираните упражнения така ще скапеш

11.12.05
22:27

Според мен няма смисъл да  правиш повече от 10-12 повторения.Дори и да продължиш да правиш по 8 пов. не е грешно.Само намали почивките между сериите.Много са обемни тренировките ти,може да се преумориш и така ще изгубиш много мускули.И ако все пак успееш да намериш време за поне още един ден да тренираш, няма да е лошо.Три дни са малко,да беше за маса,да,но така ......
Упражненията не са лоши,но защо така наблягаш на гърдите.При положения,че ще хапваш по-малко ,може съвсем да ги “развалиш”.Все пак правиш релеф.Ако имаш достатъчно мускули то няма да имаш много килограми за сваляне.Щом си 174см 78 кг

11.12.05
22:27

Добре значи се пак големия проблем не е толкова в програмата,ами в повторенията...Добре мерси за съвета djgorgio-ASTOR

11.12.05
22:30

Няма как да стимулираш организма да пази масата с тези високи повторения затова ти изглеждат така гърдите изтощени са

12.12.05
16:02

Нещо си в неправилна посока.Хем искаш релеф да правиш,хем и преоритет на гърдите даваш,а започваш с чисто оформящо упр.,като флайса,а и на всичкото отгоре и с толкова много повторения.Вече не ми се повтаря,но в период на релеф тренировката си е същата.Тук вече играе диетата ,кардиото и почивките м/у повторенията.Ако даваш преоритет на дадена група се тренира с базови упражнения и повторенията не надвишават 10.Всичко над това задейства други мускулни влакна и тренировката се превръща за издръжливост

12.12.05
16:24

Ами релеф не значи ли да оформиш тялото си,какфо му е на флайса в началото...??То ясно-повторенията ще ги намаля...

12.12.05
20:53

[quote author=“kaliksto”]Ами релеф не значи ли да оформиш тялото си,какфо му е на флайса в началото...??То ясно-повторенията ще ги намаля...

аз знам че по принцип флайса се слага към края на тренировката и се почва с базово упражнение

12.12.05
22:11

Добре,ако почна да тренирам гърдите 1път седмично така дали ще е по удачно:
1.щанга от лег-3x10-12
2.щанга от полуолег-3x10
3.Пулоувър-3x10
4.Флайс-3x8

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1