Let the day begin

Прескочи до:

04.07.14
20:37

Днес ден без тренировка. Лежерно беше и откъм работа.
С децата следобяд се разходихме до пазара, та купих месце от теле-сукалче :) За първи път виждам да се продава такова месо в магазина. Направих го с ориз, че днес реших да заредя с малко повечко калории, и стана супер вкусно - добре че всичко меря, иначе можеше и 1/2 тава да омета 8-)
За утре се замисляме да ходим на Витоша малко на разходка, само не сме се уточнили в коя посока.
Боби мрънка за барбекю.. хич не обича да се опне и да ходи, а на мен ми се движи на въздух, да се измори човек и после да хапне една боб чорбичка :P
Ще го доизмислим :)

Тези дни не съм качвала храната, та ето за днес:

06.07.14
00:34

След чуденки къде да ходим днес, решихме лесно проблемът :) Станах към 8 часа и направих бухти за децата и така или иначе бях в кухнята, та се разчистих и докато се обърна - 11 часа... планината отпадна, та отидохме на Коколандия в Борисовата градина  - малката щерка мина 5-ти кръг (sun) със зор и доооста помощ, но успя, хапнахме в близкото заведение, изпих една бира и бях на кантар да се откажа от тренировката, ама нали си имам “съветник”, та стигнах до залата (muscle)

Горна част Б:
Основна част:

Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20 кг; 3х35 кг (адаптация); 4х45 кг; 4х45 кг
+ придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии) - 10х25 кг; 3х35 кг (адаптация); 5х45 кг; 5х45 кг
Избутване на дъмбели от полулег - 1х4х15 кг; Наклонена лежанка - 1х5х30 кг
+ гребане с дъмбел (суперсерии) - 8х22кг; 8х22 кг
Раменни преси с дъмбели - 2х7х9 кг
+повдигане на ръцете напред - 2х7х5 кг

Коремни преси на шведска стена - 2х15
Къси коремни преси на швейцарска топка - 2х30
Хиперкестензии - 2х12х10 кг
10 минути степер

Ха! Успях да си върна килата на лежанката - много съм щастлива (party) Остава си проблемът с рамото при определени движения и едното от тях е избутването с дъмбели, затова смених с наклонена лежанка - беше малко криво и нескопосано движението, но се получи добре.
Вечерта бяхме на парти на AmCham и си изкарахме чудесно :) Имаше мноооого джънк (Макдоналдси, бургери с 90% питка хляб и телешко кюфте и т.н.) и бираааа (beer)
Колко хляб изхвърлихме (не беше истина), ама всичко е сладкооо, мамка му.. , захар да искаш (puke)

Това е за днес. Утре май ще сме на пикник...

07.07.14
22:38

Супер понеделник :D
Вчера се заредих с много енергия - бяхме на пикник с едни приятели и цял ден се размазах 8-) Два домата, ако съм нарязала (giggle) Кумецът се опече на барбекюто с Боби, а кумицата наряза салатата и аз цял ден - мързеллллл (не че вечерта не бях мариновала месцата - мразя готовите маринати и всякакви полуфабрикати).
Тренировката:
Долна част А:
Основна част:
Клек с прав лост - 12х20; 3х35 кг(адаптация); 2х3х50кг; 1х3х50 кг с помощ
Мъртва тяга с прави крака - 3х7х50кг
Плие с дъмбел - 3х7х30 кг

Преси от вис - 2х25
Хип тръст - 2х15х20 кг (само с лоста)

Чудна тренировка се получи, доволна съм. Най-накрая тия крака да изпреварят лега (party) Утре сигурно няма да мога да стана, ако седна, но пък си струваше да опитам. Изгърбвам се и това не е добре, като че ли не ми тежи на краката, а на пояса, но все пак си е постижение.

Малката щерка я закарах вчера на вилата с баба си и дядо си и днес ми беше спокойно, ама утре пак ще тичам водене и прибиране от занималня, а мъж ми е командировка... Падна и една пломба, та и на зъбар ще трябва да се ходи... Уговарям сега голямата да дойде за няколко дена с нас на морето, ама да видим дали ще пуснат гаджето с нас....
Направих грешка като си пуснах скайп на тел-а и вчера шефа ме докопа следобяд с поредния проект, който отстрелях за днес и нещата минаха гладко - всичко си свърших навреме, щом и до залата стигнах 8-)

Храната е малко днес - предимно зеленчуци, но пих и протеин, и (beer) - няма спасение
Хубава вечер и спорна седмица (sun)

09.07.14
23:14

Чуден  ден днес 8-)
Втори ден без тренировка, биричка, приятелки, направо съм супер ... записвам се да уча психология.. (inlove) всички ми плачат на рамото, а мен няма кой да ме чуе, не им и трябва (devil), поне пари да изкарвам, ама - не.. , докато не запиша психология (wasntme)
Поздрав:

13.07.14
08:26

Привет в този слънчев ден (sun)
Няколко дни не ми се поглеждаше комп, че ме бяха затрупали с работа и само се чудех как да го хлопна и да не го отворя повече...
10.07.
Тренировка:
Горна част А
Основна част:

Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20;3х35(адаптация); 5х40кг; 5х40 кг; 4х40 кг
Придърпване на горен скрипец в широк надхват - 10х30; 3х5х45кг
Избутване на лост от полулег - 1х6х30 кг
Раменни преси с прав лост от стоеж - 7х20;7х20кг

Колелце от колене - 20; 17
Коремни преси от вис (шведска стена) - 2х15
Хиперкстензии - 2х15х10кг

Отново зле на лежанката. Тръгнах с 45 кила и само, където не ме затиснаха (envy), та свалих на 40… Дясното рамо пак ме боли, та не знам вече какво да го правя. Смених упражнението с дъмбели с наклонена лежанка, то и това не е добре за рамото ми.
Вчера трябваше да тренирам долна част, но нещо не се организирах, та остана за днес.

Още само 3 дена и пътуваме за моренцето (sun) Чакам с огромно нетърпение и дано ме оставят малко на мира да съм без работа (devil)
Последно пътуваме всички маймуни - с двете деца и гаджето на голямата. Ама като ни е малка колата - щерката с гаджето - с влака :D За тях ще е интересно преживяване, защото никога не са пътували с влак... Сега, обаче, гледам за дерайлиралия пътнически влак край Калояново и направо изтръпвам. В крайна сметка, с каквото и да се пътува, не си застрахован от злополуки...
Остана ни като проблем какво да правим с кучето, че не ми се води с нас. Ако някой има познати или знае за кучешки хотел с по-прилични цени (Син кръст взимат по 18 лв. на ден), нека сподели на лични.
Хубав и слънчев ден на всички (sun)

16.07.14
14:27

В тази чудесна сряда решихме да тръгнем към моренцето и по-конкретно - Лозенец. В 8 сутринта вече стъпили на магистралата, въпреки дъжда, въобще не подозирахме как ще завърши пътуването.
Изпратихме снощи щерката с гаджето на влака и в 8:30 детето ми звъни, че повече от 1/2 час чакат, а няма автобус за Лозенец... В 9:00 се обажда баба от Черноморец и ни съобщава, че Ропотамо преляло и Приморско е отцепено.
Веднага организирахме децата да взимат първия автобус за Черноморец и добре че го направихме...
Към 11 часа вече подминали Бургас и наближаващи Черноморец, спряхме, а пред нас една дълга колона коли. 500 метра сме ги пълзяли 30 минути - луд късмет, че отцепването на пътя на разклона на Черноморец за Созопол беше станало не отдавна, защото сега колоната сигурно започва от Меден рудник (devil)

Големите деца спят, с малката хапнахме в едно заведение до плажа - ужасна рибена чорба ядох :( беше 90% картоф, но цената на супата беше двойна на пилешката.
Друго си обаче човек да има 3G флашка на Виваком 8-) Сега и двамата с Боби сме с интернет, който си е с много прилична скорост.
Следобяд планираме да посетим бай Стоян - до миналата година отваряше фитнеса след 5 часа, да видим как стои въпроса тази година.

Надяваме се до 1-2 дена да успеем да стигнем до лозенец, че и до плажа (sun)

17.07.14
08:38

14.07.
Тренировка:
Долна част Б:

Основна част:
Преден клек - 10х20; 2х30 кг (адаптация); 3х5х40 кг
Мъртва тяга (класическа) - 8х40 (адаптация);4х70кг;4х70 кг;3х70 кг
Бедрени екстензии на машина + бедрени сгъвания (на машина) - суперсерии -2х (8х30 + 8х30 кг)

Колелце от стоеж - 1 :D - много трудно е да се изправиш на пустото колелце, имам още работа по заякване, ама ще се мъча.
“Колелце” от колене със задържане - 2х20
Хип тръст - 2х30 кг

16.07.
Горна част Б:
Основна част:

Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20 кг; 3х35 кг (адаптация); 5х40 кг; 5х40 кг
+ придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии) - 10х25 кг; 3х35 кг (адаптация); 6х45 кг; 6х45 кг
Избутване на дъмбели от полулег - 2х6х13 кг
+ гребане с дъмбел (суперсерии) - 7х24кг; 7х24 кг
+повдигане на ръцете напред - 2х7х6 кг

Коремни преси на шведска стена - 2х15
Къси коремни преси - 2х30

Не съм много доволна от тренировките, особено от горната част - свалих на 40 кила, пък и с дъмбелите трудно се разбирам напоследък (devil), ама дясното рамо продължава да ми прави номера...
Вчера тренировката беше в залата на бай Стоян в Черноморец. Влиза едно младо момче и пита: “Някой прави ли на лежанката?”, пък аз казвам “Имам само една серия”. Момчето така се опули насреща ми (giggle) - за първи път влизала жена в тази зала..

Сега чакам с нетърпение да се излюпят всички и да тръгваме към Лозенец и на плажжжжжжжж (sun) Хладничко е, но има слънце и нямаааа дъжд.
С половинката пък днес правим 20 години брак и направо се чудя как го търпя още, ама нали си ми е половинка (u)
Голямата щерка пък има имен ден :) Да са живи и здрави, всички, които носят хубавото име МАРИНА! (F)

17.07.14
08:52

Еееее, Честита годишнина (nlove5) пожелавам Ви още 3х20 год. семеен живот, изпълнен с много усмивки, любов и най-вече уважение. Весел празник (F)
Жива и здрава да Ви е голямата госпожица :)

17.07.14
08:59

Честита Годишнина ;)

17.07.14
09:02

Честита годишнина и честит празник на щерката :)

18.07.14
21:50

Мерси много за пожеланията (F)
Да ви се връща на всички само с хубави емоции (inlove)
Днес ходихме да се видим с един бивш съученик, който е със семесйтвото си на Арапя и останахме очаровани от плажа - тясна е плажната ивица и хората са малко “близо” един до друг, но пък водата е разкош - до шамандурата е равно и въобще нямаш притеснение за децата (rock)
Трябваше да тренираме днес, но се заформи ходене до Аквапарка на Приморско и се започна с бирите от обяд 8-) Все пак доста стълби качих, докато се добера до пързалките :)
До обяд бяхме на Арапя, където и обядвахме - имаше разкошно заведение на плажа с много хубава кухня... мммм... рибена чорбица си хапнах и задушени тиквички с гъби. И всичко това на човешки цени, на фона на Лозенец, където кухнята по заведенията не е особено добра, а цените са завишени (devil)
На Аквапарка бяхме всички, и голямата щерка с гаджето дойдоха - направо им светнаха оченцата като чуха, че ще се ходи :) Добре че дойдоха, та се спусках по една стена, на която сама едва ли щях да се престраша, та децата бяха с мен и след първия опит, се спуснах още два пъти (party). Малката едвам я извадихме откъдето и да било - цяла сутрин беше в морето и цял следобяд по атракционите... дано не сме я простудили... В Приморско пак се скупчиха облаци и дори имаше гръмотевици, но се разминахме с 5 капки, пък и вече всички бяхме толкова мокри, че ни беше все тая :D
Нещо напоследък все ядем навън и въобще не знам колко са калориите, та затова не закачам храна, ама след отпуската пак ще се вкарам в релси (headbang)

Сега отиваме до Арапя, че в едно заведение на плажа ще свирят Д2, пък и ще имаме компания.

Хубава вечер на всички и дано утре все пак имаме сили за зала :)

19.07.14
09:43

Добро утро :) Излюпихме се преди малко и още се чудим дали да ходим на плаж, защото навън е облачно и едно тихооо, точно пред буря. Чуден ден за реанимация след снощната вечер :D Не е много зле положението, та следобяд сигурно ще се тренира.
Ето и малко снимки от вчерашните приключения (party)

19.07.14
10:39

Страхотни снимки Зозо, на последната сте много готини :)

Мнението беше редактирано от Vess на 19.07.14 10:39.

20.07.14
09:22

19.07.
Ходихме пак на плаж на Арапя и си изкарахме страхотно. Малката щерка не можем да я изкараме от водата (giggle) и вечерта заспа още в 8 часа. Много беше трудно на обяд да се удържа да не пия, ама пусти инат... стигнахме до залата в Царево :)
Тренировката:
Долна част А:
Основна част:

Клек с прав лост - 10х20; 3х30 кг(адаптация); 3х3х50кг
Мъртва тяга с прави крака - 3х7х50кг
Плие с дъмбел - 3х7х32 кг

Преси с тежест над главата - 3х15х5 кг

Прилично се получи, доволна съм. Малко се бутахме до стойката за клека, че само там и тяга може да се прави, ама отидохме късно - чак в 17:30 и имаше 5 човека освен нас. На клека последната серия беше с помощ, но все още ми тежат пустите 50 кила.
Вечерта уж нямаше да пием, ама седнахме с големите да играем белот и работата отече.. до 1 часа и едвам отлепих сутринта.
Бягам да се обличам, че навън вече припича здраво и моренцето ме зове (sun)

21.07.14
19:49

Днес времето отново е чудесно и бяхме на плаж сутринта, този път на Лозенец. В желанието си да намерим по-плитко местенце, където да играе малката без да ни тормози и ние да сме все във водата, се настанихме в края на плажа до едни скали, а там - на две крачки от нашите хавлии се бяха наместили нудисти :D, ама то поне да имаеш да изплакнеш око, а те бяха на средна възраст 70…. бррр... Надявам се поне ние с тези тренировки да сме с по-добър външен вид, а не само висящи меса (puke)
Тренировка:
Горна част А
Основна част:

Избутване на прав лост от хор. лег - 10х20;3х35(адаптация); 4х45кг; 4х45 кг; 4х45 кг
Избутване на лост от полулег - 2х6х30 кг

Коремни преси от вис - 2х20
Хиперкстензии - 2х12х10кг

Хубава тренировка се получи. Бяхме и само 3 човека в залата, та не се бутахме на никакъв уред. Лежанката пак си ми е на 45 кила съм много щастлива. Не ме болеше рамото и започвам да се замислям, че може би се възпалява от постоянната работа с мишката.
Боби пък днес е рожденик, та голямата щерка се смили и взе малката на разходка из Лозенец - малко да поемем дъх без дете (party) Ама като я знам каква е, няма да се учудя, ако се приберат след 1/2 час (giggle)

Хубава и весела вечер на всички (sun)

21.07.14
20:29

казано от Zozo на 21.07.14, 19:49:

Боби пък днес е рожденик, та голямата щерка се смили и взе малката на разходка из Лозенец - малко да поемем дъх без дете (party) Ама като я знам каква е, няма да се учудя, ако се приберат след 1/2 час (giggle)

Ами бързайте деее :D

Да ти е жив и здрав рожденика! Много здраве и щастие на цялото семейство!

24.07.14
08:50

(sun)23.07.
Сутринта решихме да отидем на “баровския” плаж Оазис. Голяма снобария цари там... Чинно подредени шезлонзи и чадъри на почти целия плаж, като са оставили на предна линия широко пространство, защото по закон трябва да има свободно място. Да, ама не... никой не си слага там чадъра, предполагам, защото по неписани правила, не е разрешено (devil) В края на плажа, до скалите има едни 20 метра с боцната табела “Свободна зона”. Само на тази зона имаше българи. Навсякъде другаде бяха руснаци. Имаш усещането, че не си в България направо - чува се повече руска, отколкото българска реч (puke). Едно кафе пиеш за 3 лв., батут за детето е срещу скромните 6 лв. за 20 минути и други такива “екстри”. Иначе пясъкът е разкошен, водата чиста и плитка, но цялата обстановка наоколо е неприятна. Да не говорим, че дори да си платиш за чадър и шезлонг, те така са разположени, че си по-близо до съседа си, отколкото до семейството....
Следобяд стигнахме до заличката в Царево :)
Тренировка:
Долна част Б:
Основна част:

Преден клек - 10х20; 3х30 кг (адаптация); 7,6,5х40 кг
Мъртва тяга (класическа) - 9х40;4х70кг;4х70 кг;3х70 кг
Бедрени екстензии на машина + бедрени сгъвания (на машина) - суперсерии -2х (8х40 + 8х30 кг)

С лекота успях да направя 7-ца на 40 кг на клека - дали лостовете са по-леки или почивката ми се отразява положително :D Машината за бедрени екстензии е по-различна от тази в Лъки-то и 40 кила ми се сториха леки - едва ли съм заякнала толкова много (giggle)

След тренировката се разходихме из Царево - малката щерка игра на батут (цената беше малко по-скромна - 5 лв. за 1/2 час), влиза в къщата на духовете.
Аз пък стрелях с пушка на стрелбището и резултатът беше 10 от 10 на капачките (muscle) Дори ми подариха хартиено цвете за поощрение :)
Хубав ден си изкарахме  (sun)

Сега запрашваме към Арапя, въпреки че времето е кофти и леко преваля, че сме обещали на малкото да се пробва на УиндСърф.

24.07.14
21:53

Нямаше сърф днес, кофти време. И макар че се оправи следобяд, не се получи. Утре пак ще се пробваме.
Днес бирата е от сутринта, та (beer)
Не смятам калории, че ще са в повече, но  държа килата 8-)

28.07.14
08:17

27.07.
Чудно временце - слънцеее (sun) Колкото и да се опитваме да отидем рано на плажа, все не успяваме да стигнем преди 9:30…. Ама си е почивка :)
Цял ден на плажа, а следобяд трен.
Горна част Б:
Основна част:

Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20 кг; 3х35 кг (адаптация); 4х45 кг; 3х45 кг
+ придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии) - 10х30 кг; 3х40 кг (адаптация); 5х50 кг; 5х50 кг
2 набирания подхват със собствена тежест

Наклонена лежанка - 7х30 кг;8х30 кг

Коремни преси с изтегляне с тежест - 2х15х10 кг
“Молитва” - 2х10х40 кг

Много хубава тренировка се получи. В тази зала уредите са в моя полза :D

Малката щерка вече се задържа доста добре на сърфа, въпреки че често и във водата :D Важното е, че детето не се отказва и се бори да си изправя платното, а хич не и е лесно.
Докато беше на сърфа, двамата с мъжа се качихме на каяк. В началото умрях от шубе (не съм плувец), но след първите 10 минути започна да ми харесва и така около 40 минути гребане ми се събра. Супер яко е когато гребем и двамата, развиваме по-висока скорост и порим вълните 8-)
Днес ни е последен ден... малко носталгично, че утре си заминаваме и свърши отпуската....
Бягам да оправям багажа за плажа, че времето лети (sun)

28.07.14
22:53

Цял ден на Арапя (inlove) Ей, няма такъв плаж и хора, които да почиват на него :) Малката щерка завърши първия си курс по Сърф (party) Измори се много, ама не се дава - днес падна само няколко пъти, иначе си държи платното и не пуска (giggle)
Сутринта плажче, а следобяд малко работа - трябва да влизам в крак.. свършва отпуската...
Обади ми се една приятелка и ми подари билети за Dream Theater, та утре път, не път, вечерта сме на концерт (rock)

31.07.14
00:21

Ей, свърши отпуската, но шефът е... (sun) Имаше малко работа, ама се преживява.
Залата ме зовеше, та
Тренировката:
Долна част А:
Основна част:

Клек с прав лост - 10х20; 3х430 кг(адаптация); 3х4х50кг
Мъртва тяга с прави крака - 3х40; 3х7х50кг

Преси с тежест над главата - 3х15х10 кг

Все по-лесно ми става да клякам с 50 кила, направо да не повярваш, ама нали всичко е от главата...
Видяхме се с приятели, колко е хубаво да се прибереш в къщи.... няколко перални и още толкова чакат... направо не разпознавам голямата.. помага...
Днес трябва да се завлека до офиса... че имам новобранци :D

31.07.14
08:59

Браво за клека (muscle) супер си !
Края на отпуската е кофти....

01.08.14
22:20

Днес, петъчно, нямаше много работа, та се видях с една приятелка (sun) с децата. Следобяд малко стана натоварено и беше на ръба да стигна до залата, но не я пропуснах :)

Тренировка:
Горна част А
Основна част:

Избутване на прав лост от хор. лег - 10х20;3х35(адаптация); 2х45кг; 4х42,5 кг; 3х42,5 кг
Избутване на лост от полулег - 2х6х30 кг

Коремни преси с високо изтегляне - 2х15х10 кг
Хиперкстензии - 2х13х10кг

Ей, ако не е клекът, ще ме мъчи лежанката :D Все нещо трябва да е, иначе няма да съм аз (headbang)

Вечерта бяхме на гости на свекървата, че са в нов апартамент и да го видим - хубаво са го направили, но е малък... едно голямо помещение и една стаичка, отделно баня с тоалетна и малко антре. Лошо е разположението на блока, че е на булевард и въпреки че техният апартамент не гледа натам, пак няма добър изглед - в едно междублоково пространство в близост до трафопост.
За мен винаги разположението на апартамента е било водещо - да имаш въздух, простор, гледка и може би затова не ми допадна много. Иначе като обзавеждане е направен много добре.
Видяхме се и със снаха ми и девер ми - чакат второ детенце съвсем скоро - пак момиченце :-)
Малката щерка я оставихме в едни приятели на гости и сега малко почивка. Пък идва и уикенд и дано наистина се оправи времето, та да излезнем някъде на зелено (sun)

07.08.14
15:36

03.08.

Сутринта на гладно:
20 минути степер интервално
4 опита за “колелце” с прави крака, 3 серии по 15 от колене
коремни сгъвания на машина - 3 серии с различна тежест
преси от вис - 3 х 15

Цял ден след това бяхме на пикник с приятелско семейство и изкарахме страхотно :-)

05.08
Тренировка:
Долна част Б:
Основна част:
Преден клек - 10х20; 2х30 кг (адаптация); 3х5х40 кг
Мъртва тяга (класическа) - 8х40 (адаптация);4х70кг;4х70 кг;3х70 кг
Бедрени екстензии на машина + бедрени сгъвания (на машина) - суперсерии -2х (8х34,5 + 8х30 кг)

Преси с швейцарска топка - 3х15
Преси вис - 3х15

Тази седмица ми е малка лудница в офиса, че съм “почти” сама. Колежката се върна от отпуска, но си е навехнала коляното и не идва до офиса, та освен работа дондуркам и нов колега. Шефът се връща понеделник от отпуска и ще имам малко повече време ;)
Сега бягам на зала, докато не са ме засипали мейли, че не се знае после докога ще работя....

08.08.14
10:53

07.08.
Стигнах до залата :-)
Горна част Б:
Основна част:

Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20 кг; 3х35 кг (адаптация); 4х45 кг; 4х45 кг
+ придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии) - 10х30 кг; 3х40 кг (адаптация); 4х50 кг; 4х50 кг
2 набирания подхват със собствена тежест

Наклонена лежанка - 7х30 кг;8х30 кг

Нищо интересно откъм тренировка - ще си имам дни с 45 кила лежанка и такива, които ще са с по-малко :D Вчера беше от силните дни...
Вечерта си бяхме спокойно в къщи, голямата се изнесе при гаджето, а малката щерка се прибира днес.
Днес засега не се очертават някакви драми в офиса, но знае ли човек, при положение, че не е станало петък 3 часа следобяд :D

Хубав и усмихнат ден на всички и само весело настроение (sun)

12.08.14
15:26

09.08.

Сутринта на гладно:
25 минути степер интервално
3 опита за “колелце” с прави крака, 2 серии по 10 от колене
коремни сгъвания на машина - 3 серии с различна тежест
преси от вис - 3 х 15

Реших един път седмично да е малко по-различна тренировката от стандартния кръг, който си въртя напоследък. Опитите за колелце от стоеж водят до страшна мускулна треска после още няколко дни :D. Дори да не успявам да ги направя изцяло, си оказват ефект върху всички мускулни групи.

11.08.
Вчера трябваше отново да тренирам по график, но имах мнооооого служебна работа и вечерта бях като пребито куче. Само бързах да си легна пред ТВ-то и да не правя нищо.
Днес вече малко по-лежерно откъм работа, но пък сме на детски рожден ден, та отново се разминавам с трена.
Надявам се утре вече да мога да стигна, че форма бавно се прави, а много бързо се губи :)

16.08.14
16:55

15.08.
Супер ден ми беше. Почти нямах служебна работа и се размотавах цял ден (sun)
Тренировка:
Горна част А
Основна част:

Избутване на прав лост от хор. лег - 10х20;3х35(адаптация); 2х45кг; 5х40 кг; 5х40 кг
Придърпване на горен скрипец в широк надхват - 10х30; 3х35 кг; 3х5х45кг
Избутване на лост от полулег - 2х7х30 кг

2х10 суинга с 16 кг пудовка

Отново ми тежеше много на лежанката и трябваше пак да свалям килата... а пък вече няма дискове с 1,25 кг... та се наложи да правя с 40 кг. Здраве да е, другият път ще си вдигна с 45 :D
Вчера сутринта обикалях с малката по доктори, че напоследък доста и тече кръв от носа, като в четвъртък и тече 3 пъти през деня... та УНГ-то каза, че има стафилококова инфекция и сега се мажем с антибиотичен крем. Надявам се до седмица да се оправи, че си е супер стряскащо.

Днес малко пазар, готвене, почивка.

17.08.14
23:47

Тренировката:
Долна част А:
Основна част:

Клек с прав лост - 10х20; 3х30 кг(адаптация); 3х4х50кг
Мъртва тяга с прави крака - 3х40; 3х7х50кг

Преси от вис - 2х25 без тежест
Преси от лег с размяна на дъмбел - 2х20 с 3 кг
Суинг 2х10 с 16 кг

Направих едно ново за мен упражение за корема “Преси от лег с размяна на дъмбел” - не намирам в нета картинка да го покажа, надявам се другият път като го правя да снимам и да го покажа.
Останалата част от тренировката си беше стандартна и ми беше труден клека, та се наложи помощ, но не свалих килата (sun)
Отново за малко да затисна Боби, ама пусто сърце не ми дава (rock)
Суинговете започват да ми харесват (F)

На детенце вече и е по-добре носа и не тече кръв от вчера - изглежда УНГ-то си разбира от работата (whew) Вечерта имахме импровизирано гости с приятели - получи се приятно.

19.08.14
21:59

Днес беше крив ден... Сутринта се изпокарах с половинката, че не ме събуди така, че да стана :D и съответно се успах, а имах ангажимент и закъснях - нещо, което мразя :( Паркирах до офиса на тротоара и на обяд си намерих “честитка” за неправилно паркиране. Вечерта си тръгвам и виждам как ми се е пропукало предното стъкло... Теглих една майна на всичко и се добрах до залата.

Горна част Б:
Основна част:

Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20 кг; 3х30 кг (адаптация); 3х45 кг; 4х45 кг
+ придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии) - 10х30 кг; 3х40 кг (адаптация); 5х45 кг; 5х45 кг

+2 набирания подхват със собствена тежест + 1 с помощ (muscle)

Наклонена лежанка - 4х35 кг;4х35 кг

Коремни преси на машина - 2х15х72 кг
Коремни преси с швейцарска топка - 2х15

Не мога да разбера какво се случва... първата серия за гърди - куца, втората я направих сравнително с лекота. Подхватът на скрипеца беше последно с 50 кила, а сега и 45 ми тежаха :x Вдигнах килата на наклонената лежанка от 30 на 35 и все едно 200 кила бях сложила, та със зор ги направих. Още съм с мускулна треска от клека преди 2 дни...

След тренировка пихме по бира в сервиза на един приятел :) та поне завършекът на деня беше приятен (sun)

19.08.14
23:01

Това е от онези дни, за които казвам, че ми “тежи ореолът”..
Оня ден и аз забравих да събудя милото, а бях обещала.. (wasntme) Та и той се успа за важни дела...
Но всичко е добре, когато свършва добре. Утре ще имаш прекрасен ден, сигурна съм, Зозо (sun)

19.08.14
23:19

казано от Stela на 19.08.14, 23:01:

Това е от онези дни, за които казвам, че ми “тежи ореолът”..
Оня ден и аз забравих да събудя милото, а бях обещала.. (wasntme) Та и той се успа за важни дела...
Но всичко е добре, когато свършва добре. Утре ще имаш прекрасен ден, сигурна съм, Зозо (sun)

Стелка, благодаря ти за подкрепата :)

26.08.14
00:23

22.08
Тренировка:
Долна част Б:
Основна част:

Преден клек - 10х20; 2х30 кг (адаптация); 3х4х45 кг
Мъртва тяга (класическа) - 8х40 (адаптация);4х75кг;4х75 кг;3х75 кг
Бедрени екстензии на машина + бедрени сгъвания (на машина) - суперсерии -2х (8х34,5 + 8х30 кг)

Преси за долна част с швейцарска топка - 3х15
Преси на машина - 3х15х 84 кг

Много добре се получи - и на предния клек, и на тягата вдигнах килата, супер просто (muscle)

25.08.
По план трябваше да се тренира вчера, но бяхме на гости предишния ден и се прибрахме по никое време (giggle), та вчера тренировката беше в легнало положение :)
Тренировка:
Горна част А
Основна част:

Избутване на прав лост от хор. лег - 10х20;3х35(адаптация); 5х40кг; 5х40кг; 5х40 кг
Избутване на лост от полулег - 2х7х30 кг

Колелце от колене - 2х16
Коремни преси на машина - 2х30х84 кг

Доста зле с лежанката отново :( Като капак на всичко пак се наложи да си отворя компа в залата...
Бяхме на рожден ден на девер ми и изкарахме добре, особено децата - нали има детски кът и те все се забавляват (party)
Пукна ми се предното стъкло на колата преди няколко дни и като отидох на майстор, вика - “Ела в 9 сутринта и ако не си 15-та кола, ще го направя” (devil) Отпуска може би трябва да си взема, за да го ремонтирам...

27.08.14
12:10

Ето и клипче на тягата - 75 кила (muscle)

Мнението беше редактирано от Zozo на 27.08.14 12:10.

27.08.14
12:24

Днес няма да има време да ходим довечера на зала, та се замъкнахме сутринта преди работа. Душата ми спеше още и кафето дори  не помогна.
Но все пак тренирах:

Долна част А:
Основна част:

Клек с прав лост - 10х20; 3х30 кг(адаптация); 4х50кг; 3х50; 4х45кг
Мъртва тяга с прави крака - 3х6х50кг

Преси от вис на шведска стена - 2х15 без тежест
Преси от лег с размяна на дъмбел - 2х20 с 3 кг

Този път успях да снимам клипче с пресите от лег. Искаше ми се да е с повече кила да ги правя, но при опънато положение ме боли доста рамото :(
След цялата тренировка разбрах, че сутрин на заспало и неяло не е за мен да тренирам. Всичко беше супер тежко и много тегаво ми вървя. Хубаво е, че все пак не пропуснах деня (sun)

29.08.14
23:39

Днес беше супер ден :)
Сутринта водих малката на доктор отново за нослето и продължаваме мазането с друго лекарство, но вече е по-добре. Имах 2-3 неща, които да свърша и следобяд се отдадох на почивка (sun)
С малката си изкарахме страхотно навън - с деца, с приятелки, малко въздух :) Много добре се почувствах без компютър и работа - трябва по-често да го правя (wave)
Голямата щерка е при гаджето и мина за 5 минути през нас, колкото да се преоблече (giggle)

Вечерта изкарахме с приятна компания в едно заведение до нас :)
Утре ми се иска да отидем до зоопарка, ама да видим...
Трябва и да се тренира, че днес пропуснах...

Хубави емоции на всички и повече весело настроение (rock)

30.08.14
01:40

Направих една малка равносметка на това, което съм постигнала:
27.01.2014
Кг - 62 кг
Мазнини - 25.6
Коремна обиколка - 74 см
Ханш - 102 см
Бедро - 57 см

След 7-месечна тренировка:
Кг - 57.5 кг
Мазнини - 21.6
Коремна обиколка - 74 см
Ханш - 95 см
Бедро - 54 см

01.09.14
12:47

Тренировка вчера:
Горна част Б:
Основна част:

Избутване на прав лост от хор. лег - 12х20 кг; 3х30 кг (адаптация); 4х45 кг; 3+1х45 кг
+ придърпване на горен скрипец в подхват (суперсерии) - 10х30 кг; 3х40 кг (адаптация); 5х50 кг; 5х45 кг

+2 набирания подхват със собствена тежест + 1 с помощ

Наклонена лежанка - 5х35 кг;5х35 кг

Раменни преси с дъмбели - 2х8х9 кг
+повдигане на ръцете напред - 2х8х5 кг

Хиперекстензии - 2х12х10 кг
Коремни преси на машина - 2х30х84 кг
Коремни преси вис - 2х20

Ей, бях се наспала, хапнала на обяд и се получи екстра в залата :-) Определено съм доволна, пък и рамото почти не ме болеше.

Сутринта с детенце бяхме в парка да играе с децата, следобяд тя беше на гости, та ни беше спокойно на фитнеса... готвихме 2-3 неща, спокойна неделя като цяло :-)

03.09.14
20:39

Денят започна чудесно (sun) Заведох малката щерка на доктор и вече е значително по-добре. Много приятно съм изненадана от доктора за УНГ - 4-ти път ходим, следи внимателно развитието на лечението, променя медикаментите адекватно. Още малко ще мажем едно кремче и ще чакаме една седмица да видим резултата и отново ни вика на контролен преглед. Учудващото е, че до момента не е поискал и една стотинка за контролните прегледи - рядкост сред тези среди...
След обяд тренировка:
Долна част Б:
Основна част:

Преден клек - 10х20; 3х35 кг (адаптация); 4х45 кг; 4х45кг; 3х45 кг
Мъртва тяга (класическа) - 4х70кг;3х70 кг;3х70 кг

... но завърши катастрофално денят. Боби се контузи на тягата и едвам се прибра и сега лежи едвам мърда :(, а аз докато се обличах, разбрах, че баба ми е починала ;( Лека и пръст, на 86 години... Бог да я прости (F) Само баща ми остана сред близките роднини...

Мойте съболезнования ! (F)

04.09.14
09:11

Съболезнования Зозо (F)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1