It was about time

Темата е заключена.
Прескочи до:

Има голяма разлика между ВМ-НВД и НВД. При ВМ-НВД 60% от общите калории ти идват от мазнини (айде - да речем 50%), 25%-30 % протеин и останалото - въглехидрат - не повече от 15% като според Милко даже 15% са много и не влизаш в кетоза - целта на тази диета. НВД-то е с ниски въглехидрати, ниски мазнини и по-висок процент протеин.

казано от S. P. на 27.08.14, 16:42:

Извинявай,но с тази снимка с “тлъстинките” направо е уби.Не се обиждай,но имаш тлъстинки на комар.Да не се показвам аз,че да видиш какво е наистина тлъстинки.....

Тя снимката показва по-приличните части, другите са под прикритие :D (giggle)

казано от Графиня фон Дачева на 27.08.14, 17:47:

Има голяма разлика между ВМ-НВД и НВД. При ВМ-НВД 60% от общите калории ти идват от мазнини (айде - да речем 50%), 25%-30 % протеин и останалото - въглехидрат - не повече от 15% като според Милко даже 15% са много и не влизаш в кетоза - целта на тази диета. НВД-то е с ниски въглехидрати, ниски мазнини и по-висок процент протеин.

Мерси за инфото Ади, просто навсякъде пише различни неща :) Аз май си спазвам някакво мое измислено НВД-ВМ с други пропорции и ще гледам да си проследя няколко дни, ако може да подобря нещата.

Отчета днес :

Тренировка няма - почивен

Яденето от сутринта тръгна наопаки - не ми остана време за закуска
После имаше 80гр. фъстъци
Обяд - свински каренца със салата печени чушки с малко домат и сирене
Към 5 - бяло фрапе, няколко солени бисквити
вечеря - 1 наденица, сирене, грозде
може да има и още нещо после... 

По между другото - снощи пригладнях към 2-3 и реших най-накрая да пробвам да сложа мед в тахана и то вярно се оказа хубаво. Имаше 2-3 с.л. с тахан с 2ч.л мед хапнах половината, останало довърших днес.

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 27.08.14 21:20.

Днес - 28.08

Тренировка:

Няколко обиколки тичане

Ситно бягане,високи колене, спринт - от всяко x 4 пъти

Лицеви опори W5

Няколко кръга
- коремни преси
- планк подскок
- скачане въже
- коремни с лакти към коленете

Няколко кръга
-бърпи
-набиране
-подскоци ляво-дясно
-лицева планк
-подскоци напред-назад

Накрая скачане на въже

Днес тренировката беше много готина, но не дадох всичко от себе си. Нали сутринта валя и до едно време беше ок, но в последствие като засили леко се поскрих от дъжда и имаше пропуски :( По едно време реших да слагам един дъждобран, ама не е удобно :D Иначе другите машинки си направиха тренировката без проблем.

Храна:

закуска - 2 яйца с малко масло и 50гр. сирене /домашни/,1 оризовка с ким и сол
обяд - свински каренца (~130гр.), сирене 20-30гр., 3 печени чушки и малко домат

до момента по мои скромни изчисления - кал. 980 м.-72гр. б.-59,5гр. в.- 18гр. /ако си ги смятах на око като вчера по скоро щях да ги сложа ~700кал /

edit:
3 оризовки, 100гр, извара, 1 тиквичка (250гр.) запечена на тиган с масло, 3 големи зелени маслини

и така ~~ 1400кал., м. 94г. б. 78 в. 45

по-късно може би слънчоглед

вода - 2+ л.

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 28.08.14 20:21.

Днес - тренировка в къщи - fitnessblender
5 мин разгряване
10 мин. HIIT
20мин. кардио + корем
5 мин. разтягане

Храна:
закуска: 2 яйца с малко масло и 50гр. сирене, 1 оризовка
обяд: пилешка пържола ~150гр. с тиквички на скара ~150гр. /малко мазничко беше/

остатъка- един куп неща: фъстъци, семки, пил. шишче, кебапче, 2 бонбона пияна вишна ( (inlove) ), мед и две оризовки

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 29.08.14 21:55.

30.08

Днешната тренировка /Школата/

Тичане - 4 обиколки
Ситно бягане, високи колене, подскоци

4 серии:
- бърпи /по възможност с лицева/
- корем
- ластик за трицепс и рамене
- набиране на халки
- корем на успоредка
- подскоци с клякане
- ластик за бицепс
- ластик за гръб
- подскоци с кръстосване на краката
- екстензии

3 обиколки тичане

упражнение за кръста
разтягане

Много готина тренировка и се събрахме доста хора, кефеха ни се като минат и ни виждат :)

Храната:

кафе
след тренировката - 5 фурми
обяд - 2 яйца с малко масло, 100гр. розов домат, 50гр. сирене, 2 маслини
още две фурми
вечеря - 120гр. свинско филе,250гр. домат и 20гр. сирене
междинно - 2 бонбона
по-късно - вино

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 30.08.14 19:55.

Къде тренираш?

казано от Графиня фон Дачева на 30.08.14, 14:37:

Къде тренираш?

Днес бяхме в Младост :)

http://shkolazaharakteri.com/

Привет! (F)

31.08

Нещо ме примързя да пиша (blush)
Резултата след съботното излизане - малко повече вино /и бира/, фъстъци и семки по нощите. Храната беше горе-долу прилична/свинско филе, скара, доматки, фъстъци, слънчоглед/, като изключим, че имаше малко повече фурми и един ред черен шоколад. След съботната тренировка положението е тежко, едвам вървя :D Движа се като роботче, МТ имам на крака и корем, странно на ръцете нищо - тренировка нямаше

01.09.

тренировка - слабо, пуснах си тае-бо, но не ми хареса много , ако довечера има сили може още малко кардио да се направи :)

2 яйца, 100гр. извара - на омлет с малко масло, 3 маслини
1,5л. вода
крем супа броколи с кашкавал и сирене и малко кротони
пил.шишче
3 оризовки
5 фурми
по-късно може салата
1л.вода още

П.С. кифли :D

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 01.09.14 20:01.

02.09.14
04:55

Много си красива :)

казано от Desislava A. на 02.09.14, 04:55:

Много си красива :)

Благодаря ти (F)

Отчета за днес :

Ставане 5:20, кафе
Тренировка от 7,събудих се чак към 8 :D после на работа

Тренировката /Школата/

Разгряване - няколко обиколки тичане, ситно бягане, високи колене, butt kickers

Лицеви - работихме за техника

Висене от лост

-клек с подскок и задържане
-ластик за бицепс
-високи колене
-ластик за гръб
-напади с подскок
-ластик за трицепс

3 серии
-скачане на въже
-различни клекове

3 серии
-планк-лицева
-бърпи
-планк подскок

Тичане и разтягане

Храната:
Снощи хапнах повече фъстъци, както и днес сутринта.
Гони си ме глад напоследък :) Почнах хормонална терапия преди 10тина дена, което предполагам може да отрази някакви странични ефекти, не съм много запозната.

-3 оризовки
-50.гр фъстъци
-св. каренца с шопска салата
-2 оризовки, 2 шок. бонбона
вода 2л.
едит:
-крем супа нахут с малко сирене
-цедено кисело мляко с ленено семе
0,5л. вода

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 02.09.14 21:44.

Ставане 5.30
Тренировка в къщи към 6
-кардио кик-бокс

Храна / средно прилична/

закуска: 2 яйца + 100 гр. извара + малко масло, 1 оризовка
към 10: 25гр. фъстъци, 2 бонбона мерси
обяд:пилешко филе със сметана и лимон + салата зеле и моркови
следобедно: 100гр. извара + 100гр. цедено кис. мляко
от 5 до към сега - 2 оризовки, кашкавал и сирене 30-40гр., още цедено кис. мляко, слънчоглед

Въпросче - каква марка пълнозърнести макарони си взимате, и как ги приготвяте... :)

03.09.14
22:37

Относно приготвянето рецепти има много. Тия дни мисля да спретна едни, че ми се хапват и ще споделя рецептата - има няколко грамотни варианта някъде из дневника ми, ако ти се чете.
Относно марките аз си взимам “Мелиса Примо Густо” или “Дивела”. Не са много скъпи, но пък са много вкусни. Естествено, освен чувствителността на небцето си, не мога да дам друга гаранция за качество ;)

Ако може и аз да се изкажа за “разликата” между ВМ-НВД и само НВД.
Така и не разбрах какъв е смисълът да се смятат проценти на хранителните вещества, като основата за изчисляване на дневния прием се базира на грамове върху килограм активно тегло, но това е тема на друг разговор.
И при двата режима за базов показател се смята приемът на белтъчини (протеини). Според целите, стойностите варират между 2,3 грама на килограм тегло и 2,7 грама на килограм тегло. При активно тегло от 50 кг това прави от 115 грама (приблизително 460 ккалории) до 135 (приблизително 540 ккалории)  грама белтъчини на ден. И при двата режима въглехидратите не трябва да надвишават 1,1 грама и не трябва да са по-малко от 0,8 грама на килограм тегло, за да се поддържат нормални функции на организма. В случай че храним 50 кг, то това прави от 40 грама (приблизително 160 калории) до 55 грама (приблизително 220 калории) въглехидрати на ден.
И в двата случая остатъкът от необходимите за деня калории трябва да бъде набавен от мазнини. Ако условно приемем, че 1500 калории са търсения калориен баланс, то схемата (във високите си стойности) би изглеждала така:
540 калории от белтъчини, 220 калории от въглехидрати и 740 калории от мазнини. Какво е процентното съотношение не знам и не искам да смятам, но мисля, че няма значение. Ако се придържаме към ниските стойности на протеините и въглехидратите ще компенсираме с мазнини и всичко се получава много лесно и просто.
В заключение мога да кажа, че между двата режима няма съществена разлика, защото по своята същност представляват едно и също. Всеки един НВ режим трябва да е и високомазнинен, за да се набавят необходимите калории за здравословния дневен прием, тъй като, ако вземем горния пример, е очевидно, че 760 калории (белтъчини + въглени) са крайно недостатъчни за здравословен дневен прием. Процентното съотношение на мазнините ще зависи от целения калориен баланс, т.е. колкото по-висок е целеният баланс, толкова по-висок ще е приемът на мазнини и обратното.
Използването на НВД без висок прием на мазнини предполага поглъщането на над 4 грама протеин на килограм тегло за постигане на грамотен калориен баланс, тъй като идеята е да са ограничени въглехидратите, което отива далеч над препоръчителните стойности дори и за високобелтъчна диета.
Малко се отплеснах, но дано да съм ти полезен.

Мнението беше редактирано от Маданеца на 03.09.14 23:24.

04.09.14
13:21

казано от Милена Маринова на 03.09.14, 21:18:

Въпросче - каква марка пълнозърнести макарони си взимате, и как ги приготвяте... :)

Най-често са на Buitoni - Penne Rigate, а по-рядко взимаме Fusilli на Divella или Barilla.
Варя ги маааалко повече от указаното на опаковката време в много вода, само със сол и ги отцеждам веднага, без да ги изплаквам със студена вода - никога не ми се слепват.
После различно - обикновено ги ям просто така (на мъжа ми му добавям зехтин и според него е много вкусно) с месо и зеленчуци или ги слагам в салата (айсберг, рукола, риба тон, лимон).
Много вкусно става да ги обрнеш в тигана с пилешко / телешка кайма, пасирани домати, чесън, гъби, подправки... Според диетата с или без мазина.
Fusilli-те ми харесват и разбъркани със стевия и извара.

Мнението беше редактирано от Светлето на 04.09.14 14:08.

Зачудих се, защото тези които си взех вчера /като марка не се сещам в момента май, че бг/ бяха доста тъмни преди да ги сваря и това ме наведе на мисълта, че имат оцветители, такива иначе на опаковката не са вписани.
Вярно има доста варианти, на моменти не се усещам колко разнообразно може да се готви. Вчера ги приготвих като ги сварих с малко сол и после добавих извара и малко дом. лютеница и стана вкусничко.

Светле благодаря за идеите, задължително ще пробвам :)

Маданец знам аз, че в твоя дневник има едни такива много хубави рецепти, не само за макарони :D
Иначе за ВМ-НВД твоите сметки са много близки до моите, така че съм в правилна посока. Остава само и да се спазва :)

Днес 04.09

Ставане към 5
Тренировка от 7
-тичане, ситно бягане, високи колене и други такива

-висене на лост

-лицеви опори W4

4 кръга
-набиране на халки
-бърпи
-V преса / mountain climbers
-подскоци напред назад в клек

-скачане на въже; тичане

Храна:
-60гр. макарони /несварени/, 100гр. извара, 2л. домашна лютеница
-2 чушки с яйце и сирене /по скоро беше извара/ и кисело мляко
-малко уиски,няколко бирени фъстъка, бонбон
-чаша вино,фъстъци
Уж трябваше нещо да вечерям, ама май не ми се яде...

вода - 1,75л.

Имаше поне малко ходене наляво надясно и подадени документи за магистратура. Сега остава и да ме приемат, нищо че не знам дали ми се учи още математика или друго ще да е :D

Привет :)

Тренировка -50мин. тае-бо

Храна:
закуска: 1 домат (300 гр.), 50гр. сирене - домашни, 1 оризовка
закуска 2: шепа фъстъци
обяд: 2 яйца с малко масло и 100гр. извара
следобедно: кюфте с малко готвено - чушки с доматен сос

едит:
вечеря: манджата от чушки и домати + извара
малко грозде и семки

вода 1,5л , чай

Хубав уикенд ви пожелавам!  (sun)

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 05.09.14 22:17.

Събота и неделя бях при бабката и дядо да ги видя и имаше доста хапване/поне повечето беше дом. производство/ :)
Тренировки нямаше, събота реших да се пораздвижа леко - загрях и после направих един кръг, заваля и дотам беше.

Събота:

-3 яйца, домат, сирене
-домат, сирене
-пил. пържола, наденица, салата дом. и краставица
-семки, фъстъци, 2 бонбона черноморец

вода:1,5л., чай, 2 кафета, винце с лимонада

Неделя:

-1 голям розов домат и сирене
-2 сладки с чай, фъстъци
-дробчета по селски + салта дом. и краставици
-грозде, смокиня, 5 фурми, 2л.мед
edit : после кебапче + готвено чушки с доматен сос
      малко по-късно имаше дом. кисело мляко с мед ямии... (giggle)

вода: 2л. , чай, кафе

Наскоро минах през кантара и яко ме дразни, показа + 1 кило/т.е. 55/.... та повече няма да се меря!!! Иначе си има неща за сваляне, но като цяло се усещам по-стегната. Все си мисля, че и видимо има разлика ама като се гледам всеки ден не мога да кажа много. Последните два+ месеца ми е леко тегаво, още не мога да насмогна със ставането в 5,30, за да тренирам сутрин, после работа и вечерите съм ги оставила за домашни задължения + някое и друго развлечение :) Уж гледам и раничко да лягам, ама не ми стига. И така през цялото време се чувствам доста изтощена, особено събота и неделя, но дано с времето да се нагодя....Не съм единствената с такова ежедневие.
И цикъл накрая се появи, след два месеца липса може и повече, явно тялото си ми е в стрес и не може да навакса...
Айде стига толкова размисли ... (F) Лека вечер пред понеделнишки :)

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 08.09.14 16:25.

Ая Палачинкова

07.09.14
18:24

Изглеждаш добре,не мисля,че имаш да сваляш :) Тренирай и прави мускули ;д :))

казано от Ая Палачинкова на 07.09.14, 18:24:

Изглеждаш добре,не мисля,че имаш да сваляш :) Тренирай и прави мускули ;д :))

`

Това за съжаление е цел, която за момента остава малко по-назад. Определено имам желание и за фитнес и по-силови тренировки, но за сега мога да отделям време за тренировките които правя със СТ /резултата от тях също мисля, че не е лош :D/. По-натам, надявам се като си пооправя малко нещата и се организирам и за това ще дойде времето :)

07.09.14
22:12

Кантарът е лош съветник - не му обръщай внимание.
Довери се на метърчето и се осланяй само на неговите съвети, а от време на време, от суета, може и на огледалото :)
А най-добре ще е да пускаш снимчици всяка седмица, че да те следим от близо и да си даваме мнението ;)

Колкото до изграждането на мускулите, става и със СТ (с малко модификации), но с малко по-различен подход. Важното е това, което правиш да то доставя удоволствие.

Мнението беше редактирано от Маданеца на 07.09.14 22:14.

Съгласна - най-важното е да се чувстваш добре от това което правиш :)

Днес 08.09:

Тренировка - 40 мин. тае-бо + 8 мин. quick sweat cardio на fitnessblender

Храна
- 2 яйца с малко масло, 50гр. домашно сирене
- 2 телешки кюфтета на скара + шопска салата

edit:
- 8 фурми
- 5-6 ч.л тахан
-пилешка пържола с 2л. лютеница и салата зеле с моркови

Май през нощта ставах за още таханче (giggle)

вода: 2,75л.

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 09.09.14 09:42.

А добър ден! :)

Ставане в 5,15 и кафе, 2-3 ч.л тахан
Тренировка в 7 /Школата/

3-4 обиколки тичане
Ситно бягане, високи колене

8 кръгчета табата(май толкова бяха)
- бърпи с лицева ( с разл. мод.)
- високи колене(високи поскоци)
- планк лицева
- корем разл. упражнения

накрая малко висене и остатъка от упражненията пропуснах, че трябваше да бягам за събеседване

Храна:
- пилешка пържола, 2л. лютеница, салата зеле + морков
- 4 оризовки

edit:
-2 яйца с малко масло и 50гр. сирене
-половин тиквичка на фурна пълнена с яйца, извара, сирене, кашкавал и парче турски хляб пиде
- 2 блокчета шоколад

вода - 2,1л.

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 09.09.14 20:01.

Днес бях замислила да почивам, но все пак реших сутринта да потренирам малко :)
Ставане към 5,20
Тренировка 6-6.50

Уморих си се от тренировката. После реших днес да отида пеша до работа. Естествено се замотах и излезнах 5мин. по-рано от колкото по принцип, когато пътувам с трамвай и на работа стигнах 5мин. по-късно.

Общо стана 50мин. ходене, 3,09км., средна скорост 3,7, кал. 98 /ако мога да се доверя на приложението/

Храна:

Сутринта след ставане 5л. тахан
към 10 - 6 бисквити Мюсли с фибри
вода - 1,25л

edit:
- 2 пилешки шишчета със салата зеле и моркови и 2л. лютеница
- 2 яйца с малко масло + 5 маслини
- 3 кебапчета
- парче грис-халва /половинката искаше от много време да му направя, пък нали и аз си я обичам и да не остана по-назад (blush)/
- 1л.вода

Гледам аз, смятам напоследък - един ден няма въглехидратите да са в нормата, винаги са в +. Ама не съм се отказала още де, ще го мъча. Ако се стегна най-накрая да си отидат заветните 2-3 кила, голямата мъка не на една жена :D пък после да си ям кротко и спокойно да си ги задържа .... 8-)

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 10.09.14 20:49.

Отчета за днес:

Тренировка:

Тичане 4-5 обиколки

Ситно бягане, високи колене

8 кръгчета табата:
- лицеви опори
- клекове с подскоче
- планк-лицева
- някво трудно упражнение за корем :D

Упражнения за баланс

Скачане на въже и разтягане

Храна:
-3ч.л. тахан
-2 яйца и малко масло, 250гр. гъби
-пилешка пържола + салата зеле и моркови
-вода 1,5л.

edit:
-пилешка пържола + салата зеле
-3-4ч.л. тахан
-170гр. извара с какао, канела и подсладител
-краставица

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 11.09.14 19:43.

Днес 12.09

Тренировка нямаше - не успях да отлепя сутринта... (yawn)

Храната:
06:30 -2-3л. тахан
11:30 - крем супа тиквички с топено сирене и 1л. бяло сирене
13:00 - 2 яйца с малко масло, като палачинка + 25гр. сиренце, половин краставица
16:00 - пържола пилешка + салата зеле и малко морков
19:00 - чаша вино и малко цаца
20:30 - пилешко бутче + салата зеле и малко морков

И викам да се спирам с яденето доста си стана май... (wasntme) Мързи ме и калории да смятам....

Много тежко днес...и вчера...натоварено на работа, почнах да се занимавам изведнъж с доста неща и като са нови ми идва в повече ..... Ама ще видят те, ще им разкажа играта :D

П.С. :D

Ставане в 6,30
7,00 - Тренировка:
-разгряване
-32мин. HIIT кардио
-25мин. упражнения с гирички
-10мин. корем
-разтягане
Тренировката е на fitness blender - 1000 calorie workout - 84 Min HIIT Cardio, Total Body Strength Training + Abs

Храна:
- няколко резенчета кашкавал, шунка, 4 маслини
- 2 печени чушки пълнени с извара, сирене и яйца
вода - 1,33л.
-2 печени чушки с извара, сирене и яйца
-ядки- тиквени семки, пекан, фъстък, бирен фъстък
-чаша вино,2 наденички и салата айсберг
+ още две чаши вино и шоколадче (blush)

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 13.09.14 22:20.

Днес без тенировка :) Имам яката МТ на Д-то от вчера :D

Храна:
-2 кафета 2в1
-фъстъци
-дробчета + айсберг
-грис-халва
-парче солен лимецов кекс/хляб и 1 свинско филенце на грил тиган
+ круша, фурми

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 14.09.14 22:05.

Привет (sun)

Тренировка:
в домашни условия от fitness blender

10мин. разгряване
3 кръга:
- кик-бокс  упражнение
- кардио упражнение

10кръга:
x20 тичане на място
x10 високи колене
x10 редуване на : лицеви опори, jump lounges, страничен планк, бърпи, mountain climbers

10 упражнения за корем за 10 мин.
разтягане

Храна:

закуска - мини свинска пържолка(50гр.) + 100гр. краставица
обяд - 2 пилешки шишчета + салата зеле и моркови
следобяд - 2 пилешки шишчета + салата зеле и моркови
вечеря - 2 яйца с малко масло и сирене + 5 маслини + редче шоколад със стевия

После може още нещичко (wasntme)

вода - 2л., чай

Днес на работа нямаше асансьор - искам, не искам 6 пъти се качвах до шестия етаж. Ами поне тренирам дупето .... :D Надявам се утре сутринта да не вали, че ми се ходи да тренирам навън :)

Тренировка:

Доволна съм добре беше тренировката, за първи път попадам точно на тази и ми хареса, а и както си обичам тае-бо :)
От вчера имам МТ на ръцете, малко гърба, което все пак ме навежда на мисълта, че не е като да не правя нищо в домашни условия и пак ще има резултати :D
Днес все още няма асансьор на работа и май ще си има катерене до края на седмицата.

Снощи май ми беше нервно. Спах много неспокойно, будих се постоянно,абе не се чувствах добре. Да си призная по едно време ставах да ям (blush) Не от глад, а нерви.. изядох едно парче от лимчения хляб и половин св. мини пържолка...

Храната днес:
-половин краставица, парче ементал, 3-4 ч.л. тахан
-пил. пържола + зеле с моркови
-пил. пържола + зеле с моркови
-2 яйца + 100гр. извара
-2 редчета шоколад със стевия /подозрително малко въгл. има в този шоколадец /

вода  - 2+л.

Тренировка:

Храна:

-4 ч.л.тахан
-пил. пържола + салата зеле и моркови
-2 яйца с малко масло и 50гр. извара
-шоколад със стевия
-чаша вино, 2 бонбона, няколко солети, ядки....колежка черпеше на работа

Днес без тренировка.

Храна:

-тахан
-пил. пържолка + салата зеле и моркови
-фъстъци 70-80гр.
-пил. пържола
-малко орехи
-2 яйца с масло + салата зеле и моркови

вода - 1,5л. , чай зелен и черен, 3-4 кафета с по една течна сметанка

Днес едвам станах към 5,30 да тренирам. В крайна сметка изкарах 20 мин. кардио едвам едвам.....и толкова. Нищо не ми се прави, криво ми е последните дни и нямам желание и стимул за каквото и да било ....
Иначе през деня имаше движение + стълби на работа :D
Надявам се утре да е по-добър ден :)

Храна:
към вчера вечерта -> пакетче ядки микс (50гр.)- слънчоглед, тикв. семки, соя

-орехи
-тахан
-пил. пържола, крем супа броколи с кашкавал и кротони
-6 фурми, сладолед
-по между другото - парче кашкавал и 3 малки немски наденички

2+ л. вода, чай зелен, черен

Хубава вечер и пожелания за приятна почивка следващите дни :)

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 19.09.14 20:25.

19.09.14
21:11

казано от Милена Маринова на 19.09.14, 20:24:

Днес едвам станах към 5,30 да тренирам. В крайна сметка изкарах 20 мин. кардио едвам едвам.....и толкова. Нищо не ми се прави, криво ми е последните дни и нямам желание и стимул за каквото и да било )

Ставането в такива часове винаги води до гореописаните ефекти без пропуск......:D

Мнението беше редактирано от overkill на 19.09.14 21:12.

19.09.14
21:24

Зависи колко часа сън имаш. Сега лятото в един период за някаква практика се бях научил да си лягам в 21:30-22ч и ставах на сутринта в 5ч от само себе си. След това тренировка + студен душ и съм супер свеж, а останалите хора се влачат като зомбита с кафета :D

хахха зависи :D Като цяло, когато имам тренировка гледам до към 10,30 да лягам, за да не ми станат малко часове сън :) И го има ефекта да съм супер свежа и заредена след това..... Ама понякога като се посъбере умора и няма как :D (когато пробвам да тренирам след работа има дни в които ме боли корема например, или пък точно съм хапнала и не ми се получава)

Зачудих се, когато почна фитнес май ще трябва да си намеря такъв, който отваря към 6,30-7 :D

Отчета за днес:

Тренировка в парка: /Школа за характери/

Ситно бягане, високи колене, тичане

2 кръга x 10 мин.
- бърпи с лицева
- спринт
- лицеви опори
- жабешки подскоци
- V sit
- спринт
- напади с подскок
- екстензии

Упражнения за разтягане, малко баланс, планк...
Накрая 20 мин. тичане /без 3-4 мин. по едно време почивка/

Даже и пеша се прибрах :D
Момчетата са се заканили за другата седмица да ни съсипят от лицеви и набирания. Тъкмо да се науча да ги правя по-добре (clap)

Решила съм да ги използвам тези три почивни дни малко да си поизчистя къщата - основно есенно почистване. След тренировката веднага се хванах и до сега, доста неща отметнах,но като гледам и за утре си има. Така като се захванеш все ти изниква и още нещо, което да направиш :)

Освен това реших и малко пречистване на организма и зареждане с витамини, така че съм на сокчета събота и неделя - правя ги по тези рецепти за ден 1 и ден 2

Днес пих 4 сока, 1л вода/нещо я забравих покрай оправянето/, чай зелен и черен

Рецептите на Бени :) Няма да сгрешиш с тях !

Тренировка :

След нея щеше да има и малко hiit, но ме озори леко и се отказах :D

Ядене:

3 сока до сега, после още 1. Позволявам си и мед и фурми. Днес хапнах и 1 яб. по между другото и 3 обикн. бисвити,2 чая, 2л. вода. Чудех се дали и утре да не продължа още един ден, ама май не издържам на глада /уж сокове, хранителни у а - абе баш глад си е/. Ако не друго, поне заредих стабилно въглехидратите.

Тренировка:

Храна:

-пълн. макарони с филе от скумрия в дом. сос и извара
-дробчета, краставица и няколко маслини
-малко дробчета с кисело мляко
-междинно- 2 ябълки, кюфте, кашкавал
edit: няколко лъжици шпецле със сос болонезе, салата дом., краставици, сирене и маслини, 3 овесени бисквити
2л. вода, чай

Тежка ми дойде тренировката днес, не очаквах да е такава, всичко ме боли :D Утре по-леко, може би тае-бо

пс: снимка от днес, особена разлика с преди май няма :)

Мнението беше редактирано от Милена Генова на 22.09.14 22:06.

Тренировка - тае-бо

Храна:
-2 яйца, краставица, маслини
-пил. пържола и салата зеле с моркови
-пил. пържола и салата зеле с моркови
-лате
-6 блокчета шоколад, фъстъци

вода мн. малко - около 1,2л

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1