И, всичко отиде по дяволите!! >.<
Мислех че съм се отървала от този проблем... да ама не. Друго си е да се натъпчеш с въглехидрати до пръсване щото се чувстваш зле нали?! ........ Не знам дали съм разочарована от себе си или просто се мразя. Или просто съм един скапан мазохист..................................
Jesus….. :(
едва ли чак толкова си изяла ;)
брой го за зареждащ високовъглехидратен ден и готово
14.09.14
16:25
яяя горе главата :* и аз се ядосвам на себе си когато прекаля с нещо ноо се научих да си казвам,че явно организма ми го е искал ... хапни 2-3 сини сливи действат разхлабващо (giggle)
Ая, говоря ти за емоционално тъпчене... и не, не смятам, че организма ми е имал нужда от чинията с бутерки...
Повърнах го.
Мнението беше редактирано от Love на 14.09.14 17:14.
14.09.14
19:06
казано от Love на 14.09.14, 16:43:
Ая, говоря ти за емоционално тъпчене... и не, не смятам, че организма ми е имал нужда от чинията с бутерки...
Повърнах го.
оххх милата :* Утре е нов ден и съм сигурна,че повече няма да имаш такива пристъпи на лакомия :))
Повърнах го.
Aaa не .....храна не се връща ...била тя каквато и да е(сомалийчетата гинат а ти ..) .....виж алкохол може ......:D
Извън шегата вече ....не прави такива глупости повече,не е станало нищо кой знае какво от няколко бутерки в повече .....и спокойно можеш да си позволяваш разни такива шукарийки....просто гледай да е след яка тренировка .....;) !!!!
14.09.14
22:42
казано от overkill на 14.09.14, 21:10:
Повърнах го.
....виж алкохол може ......:D!!!!
Как така алкохол може бе !!! Веднага си редактирай мнението :ПП
14.09.14
22:52
Иви... съвсем на кратко две нещица:
- не търси в храната решения на проблеми, които не зависят от нея
- не прави голяма глупост с идеята да замажеш малката
Keep walking…
Момчета, прави сте. Беше глупаво и ненужно, дори не знам защо го направих. Това не съм аз... :(
Без повече такива глупости!
Продължавам да вървя! ;)
Продължавам на чисто! : ))))))))))
Мнението беше редактирано от Love на 15.09.14 00:16.
Хей!
Честит 15 септември на всички, които имат братя или сестри, които ходят на училище, както и на тези, които имат дечица. И на първолаците разбира се! :)
Видях си старото училище, видях и някои от учителите си. Естествено не мина и без куриози. Господина по история тотално е изтървал влака милия, говорим си за брат ми, казвам му кой клас ще бъде и той ми казва:
” Ооо, аз ще му преподавам тая година значи!”
При което аз му казвам:
“Господине... ама вие вече му преподавате”
А той:
“А, тей ли?”
:D :D :D
Предишната директорка пък, на която й бях любимката по биология, идва към мен и с една 1000 каратова усмивка ми вика:
“Здравей, Илияна!” (rofl) Абе пълен леш :Д
Мдааа :Д
Шишенцето с водичка е до мен, за днес си давам цел 2 л! ^^
Eдит:
~закуска: вкусна, вкусна овесена палачинка тънко намазана с истински, домашен мед. (sun)
~обяд: печена скумрия, 40гр варени картофи, подправени с магданоз, малко лук, лим. сок и ч.л. олио
~следобяд: кафе без захар, вафла Троя (blush)
~стотина грама свинско
-КАРДИО- (скачане на въже, динамични напади, серии бързи лицеви опори, бързи дълбоки клекове, джъмпинг джакс, jumping jacks + toe touches, ритници, walking down cobra и май това беше. Общо време: малко над 30 минути) (sun)
Мнението беше редактирано от Love на 15.09.14 19:14.
~вечеря: ми... омлет със сирене, парче свинско
Баща ми пак със забележки, че си меря храната с кантар. Щото е големия проблем нали... (dull)
Общо: 1456Kcal
П: 96гр
М: 83гр
В: 77гр
Допивам третия литър вода.
Hola
Снощи към 1 през нощта баба ме събуди притеснена, че на брат ми му течало кръв от носа и не спирало.. Не че аз мога да направя нещо по въпроса -нито съм доктор нито нищо. Но слязох де. Както и да е, всичко е ок сега, оправихме нещата. Явно нещо има слаби капиляри или просто се е разранила лигавицата на нослето, не знам. Сега разбрах какво им е на родителите, когато децата им нещо не са добре...
Сега по същество:
Преди малко си направих кардио тренировката—->
За загрявка това: http://www.youtube.com/watch?v=X1TuhAn6C-g Много готско, 8 минутки, идеално ми дойде.
За основно това: http://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SY Значиии, скъса ми глутеуса и бедрените мускули, честно :ДД На ski squat-a ли кво беше там нещо ми се обади лявата тазобедрена става. То по принцип са ми малко халтавички и затва :Д
И за десерт, малко упражнения за коремец: http://www.youtube.com/watch?v=1919eTCoESo
Доволна съм! (sun)
Храната за днес:
-закуска: елда със сирене
-обяд: печено пилешко с печени картофи
-пилешко месо
-малка круша, средноголяма зелена ябълка
-КАРДИО-
След малко ще ям яйчица :)
Днес съм малко назад с водата, но ще си наваксам. Довечера съм ЗАЛЕПЕНА за телевизора - ще дават мача Ливърпул-Лудогорец иии отсега нямам търпение и откачам! ^^ Няма да викам за никой, и двата отбора ме кефят, просто ще се насладя на играта! :)
Талията ми отново е 71 сантиметра (party) (последните седмици си държеше упорито 73)
Хубав ден на всички!
(F)
Мнението беше редактирано от Love на 16.09.14 17:09.
лудогорец са горе-долу от ранга на вила, значи Х2 се очертава мача (wasntme)
И такам, малко над един час след кардиото:
-омлет от 4 яйца и сирене, бяло пилешко месо, малък домат, 50тина грама печени картофи
Ама си похапнах якичко (sun) :D
Досега калориите ми са 1413, протеина 117гр - алилуя :Д Ще гледам да ги завъртя докъм 1600 поне. После ще дописвам.
Едит:
Едно парче (120гр) от домашния супер вкусен пълнозърнест хляб на бабчето и воала:
Общо: 1677Kcal
протеини: 128гр
мазнини: 72гр
въглехидрати: 142гр
Вода: 3л.
Йес, бейбе! (rock)
Бат Галинчо пак направил дует гледам. И за баницата май е сгъвал обаче :ДД
(wasntme)
Мнението беше редактирано от Love на 16.09.14 22:07.
СЪДИЯТА КОЙТО ОТСЪДИ ИЗМИСЛЕНАТА ДУЗПА ЗА ЛИВЪРПУЛ В ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ Е ПЪЛЕН П*****!!!! БЯСНА СЪМ! (swear)
Иначе, евала на Лудогорец, много добре играха. Вратаря - страхотен! Реванша ще е в София!!!
Мнението беше редактирано от Love на 17.09.14 00:02.
Хей
Днес се излежавах до къъъъсно :Д Станах после, пих едно силно кафе и се метнах да правя КАРДИО 1: http://www.youtube.com/watch?v=ocWjGpBrTjg ама бях много дроб и стигнах само до 200 изгорени калории :Д Трябва да си измисля следобедното кардио какво ще е.
Сега похапвам:
-елда със сирене
-порция бобена яхния, парче домашен пълнозърнест хляб
Ще дописвам.
———-
Интересни работи чувам от брат ми.
Географката упорито го тормози с разни въпроси, за да го изхваща ако не знае, че да го цакне с оценката. Хахахаха, ужас. Да уточня, че същата тази жена, преподаваше и на мен и бях със сигурност най-омразната й ученичка. При нея часовете минаваха по следния начин: километрични планове на урока със абсолютно всички ненужни подробности, а на изпитването трябва да разказваш урока дословно и да пееш всички факти наизуст. А аз тоя тип преподаване го мразя от дън душа щото е глупав и ненужен. Ама нейсе. Както и да е, тя така и не успя да преживее явно откритата ми неприязън по тоя предмет и факта, че стоях на първия чин точно пред катедрата и най-очеизвадно си рисувах или четях нещо друго в нейните часове. :Д Най-готско беше като вече очевидно се изнервяше и решаваше да изпитва и със злокобна усмивчица казваше “Айде номер 12!” очаквайки да прецака мене. Да ама не. Милата така и не запомни, че номер 12 беше другата Ивелина... :D
И сега явно си отмъщава на малкия. Много се дразня на такива хора, наистина.
———
Снощи си намерих една хубава картинка: :)
Мнението беше редактирано от Love на 17.09.14 17:31.
Тъкмо свърших с КАРДИО 2: http://www.youtube.com/watch?v=FzPFbOw4SCM
Сега си пийвам водичка.
-5 варени яйца, миниатюрно парченце сирене
ТРЕНИРОВКА 3: http://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SY
Много гот това клек предизвикателство. (sun) На последното упражнение - jump squats кляках по-дълбоко от нея (atg), направо ми гръмнаха бедрата и задника :Д
Доволно ^^
-вечеря: две малки праскови
Общо: 1395Kcal
П: 71гр
М: 67гр
В: 123гр
Мога да изям още няколко яйца за да си вдигна протеина и калориите до 1600 някъде, но много ще ми се вдигнат мазнините, а въглените днес са ми доста. Затова ще се въздържа. Знам, че мога да ям и само белтъци ама... нещо не ме кефи идеята :Д
———————————
Реших да си снимам краката, да видя как вървят нещата отстрани... Сякаш на добре отиват :) Имам още за чистене естествено, но се заформя нещо, което ми харесва ^^
Мнението беше редактирано от Love на 17.09.14 20:14.
Хей
Днес почивка от кардиото. Бях наляво-надясно по задачки с малкия, после решавах задачи по математика да му помагам (Божеее, хич ме няма там обаче :Д) Следобеда помагах на баща ми - ще излива наново едно стълбище, падна едно къртене и чудесии, а аз - е, аз си правих фермерски разходки на полеви условия с плочките :D
Храната днес я пооплесках, особено следобеда, но здраве да е.
-закуска: овесена палачинка с мед
-обяд: омлет със сирене, два малки домата, половин наденичка
-следобеда, на крак: едно шишенце домашен нектар от праскови, 2 праскови :Д, зелена ябълка, шепа сурови лешници, 2 бисквити “Житен дар”
Общо: 1526Kcal
П: 68гр
М: 82гр
В: 142гр
Едит:
Добавям към дейността за днес:
-пренасяне на торби с цимент (25kg) за които татко не искаше да ми дава да нося, “да не ми било тежко” :D Да, ама на мене ми липсват щангите и с кеф си ги пренесох всичките :Д
-носене на кофи с вода
-помощ в разбъркването на цимента (като това го усетих яко в еректорите :Д)
-пренасяне на кофички с бетон до “обекта” :Д
И те това. Преди малко свършихме, но има още работа и за утре. Към храната добавям домат и 4 кюфтенца на скара.
Водата днес - доста слабо, към 1,5л.
Хубава вечер на всички!
(F)
Мнението беше редактирано от Love на 18.09.14 20:35.
18.09.14
22:23
браво браво ставаш за работник по строежите (giggle) :*
Хехе, Янче, ама ти не знаеш ли, че на мене ми викат Ивка Майсторчето :Д :*
Ставам за работник, да :Д Като цяло дори и да е тежка или типично “мъжка” работата, мен не ме бърка да я върша, стига да мога. А аз мога :)
Пък и баща ми от малка ме е научил - всяко умение, което придобиеш все някога ще ти помогне в бъдеще. А и когато можеш да си свършиш нещо сам, няма нужда да се молиш на хората нали? Така не зависиш и от тях. ;)
=]
Мнението беше редактирано от Love на 18.09.14 22:32.
18.09.14
22:43
Евала,баща ти трябва да се радва с теб и да благодари на Господ,че не си кифла с изкуствени нокти не пипаща нищо по-тежко от несесерчето с гримове :D (F)
Хаха, тва ме изкефи! (beer)
Аз - кифла? NEVER :D Пък и нямам нужда от изкуствени нокти, коса и така нататък (giggle) Моите са си достатъчно хубави. (nangel)
Мнението беше редактирано от Love на 18.09.14 22:58.
Hola, amigos !
Днес натоварен ден. :)
Сутринта ставане в 8:30, набързо се оправих и долу на “обекта” за сериозна работа :Д Дейността - същата като вчера. Правихме квото правихме с бащата до 12:30 и после решихме да се наградим със свински каренца за добре свършената работа. (sun) После имах малко работа по центъра - да оправя едни неща покрай малкия, купих си някоя друга дрешка и обратно към нас. Доизчистих каквото имаше навън, прибирах малко дръвца, поокастрих си розите където трябваше. Реших че не ми стига работата обаче и отидох с колелото до един братовчед на баба ми да набера малко зелени ябълки. После връщане назад с две торби по близо 4 кила всяка, от двете страни на кормилото. Само аз си знам как не се пребих докато карах с тях :ДДД
Обаче и тва не ми стигаше и реших, че трябва да изчистя горния етаж на къщата. А после като приключих и с това просто нямаше как да не ударя и едно кардио за десерт :D (пък и за здрав сън довечера, нали :Д)
Та, врътнах набързо това: http://www.youtube.com/watch?v=X1TuhAn6C-g
и после това с клековете: http://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SY
Естествено където можеше клека беше atg за по-голям ефект.
И сега, да си призная ми е малко уморено вече... :D
Храната я мислех в движение, но като въведох после всичко в калкулатора ми хареса как се е получила. Долу горе съм я нагодила добре без да смятам предварително какво мога и какво не мога да ям.
-закуска: филийка със сирене, малка праскова
-междинно: 6-7 сурови лешника, малка зелена ябълка, едно кюфте на скара
-обяд: 2 свински карета, домат
-следобедно: кафе със мед, 2 круши
-вечеря: свинско каре
Общо 1518Kcal
П: 111гр
М: 82гр
В: 95гр
Водата: отново към 1,5л, но ще пийвам още. А сега е време е за relax.
Нещо съм си претоварила левия лакът - наболява ме. =/
Пак си намерих хубава картинка. Тука все едно мене описали бе :D——>
(wasntme)
Мнението беше редактирано от Love на 19.09.14 19:28.
Много ми пристърга на стомаха и хапнах две ябълки. Надявам се да не ми се лепнат никъде :Д
Мнението беше редактирано от Love на 19.09.14 20:45.
Аххх, хораа......имам една скапана болка в сърцето... :( И преди малко видях нещо, което само бръкна в раната наново.. уф :(
Срина ми се настроението. А мислех, че съм започнала да забравям... да ама не. Тая вечер май пак ще си порева ми се струва. :(
Damn it!
..........................
Мнението беше редактирано от Love на 19.09.14 22:43.
19.09.14
22:46
И си сигурна, че си струва?
И че е непоправимо?
Хайде, де... ;)
Ники, не знам дали си струва, но имах нужда. :(
Мнението беше редактирано от Love на 20.09.14 16:32.
Свършихме всичко. По-късно може да направя някакво кардио, сега съм уморена. Настроението - нулево, работих по инерция. В някаква апатия съм общо взето.
Храната:
-закуска: елда със сирене
-междинно: вафла морени, 4 сурови лешника, зелена ябълка
-обяд: червена ябълка, зелена ябълка, круша
-следобедно: кафе с мед, 2-3 лъжички боб, парченце свинско
-вечеря: още не знам каква ще е и дали изобщо ще я има.
Калории: 1222 предимно от въглехидрати.
Днес пускаха пакетните билети за мачовете на Лудогорец. Искам да пожелая приятно прекарване на всички, които ще ги гледат на живо! Аз няма да имам това щастие. :)
—————————
Искам да благодаря на човека, който ми прати тази картинка (ти си знаеш) и няколко мили думи! И друг път съм го казвала, но: най-трудно е да се пребориш сам със себе си и да си избиеш от главата това, което искаш. :) ...
Exx, друго си е да си отпочине хубаво човек. :)
Поспах стабилно до към 10.
Ще ям малко днес, повече ще пия вода и чайчета. Няма конкретна причина, просто усещам, че имам нужда. :)
Снощи ме удари музата и си “излях” душата на лист хартия.
It’s a new day - let’s try this again. :)
За кардио ще помисля по-късно. Имам много болезнена пришка на средната възглавничка на лявата длан и не мога да разперя пръсти дори, така ми опъва. Така че кардио с участието на бърпита и вариации на планкове отпада изцяло.
Eдит:
Закуско-обядвах една голяма порция лучена яхния с допълнително пилешко и 2 препечени филийки, + чай с мед
Общо: 756Kcal
П: 41гр
М: 34гр
В: 66гр
От тук нататък само водичка и чайове. (без мед)
Eдит2:
Тъй като не мога да мина съвсем без нищо :D—> http://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SY + още клекове, глутеус мостове с краката върху стол, ритници.
Мнението беше редактирано от Love на 21.09.14 20:14.
22.09.14
11:00
казано от Love на 20.09.14, 12:59:
Говоря малко наизуст...
...но ми се струва, че търсиш решения в посока, където няма да намериш нищо повече от прахоляк в очите.
Затова и си позволих да се намеся. :)
казано от Кольо Пияндето на 22.09.14, 11:00:
казано от Love на 20.09.14, 12:59:
Говоря малко наизуст...
...но ми се струва, че търсиш решения в посока, където няма да намериш нищо повече от прахоляк в очите.
Затова и си позволих да се намеся. :)
Разбирам :)
Сигурно си прав. Аз съм си такава, просто много ме събарят такива работи... и трябва да намеря отдушник, иначе само става по-сериозно.
—————-
Първо - Честит празник на всички българи! 106 години независима България.
(за жалост, колко е независима, може да се спори... =/)
Сега по същество.
Днес пак си поспах до късничко. Ръката е по-добре, все още ми опъва, но мога да правя бърпита, йей (sun)
-закуска: овесена палачинка с малко мед, черно кафе
-обяд: омлет със сирене, пилешко бутче, домат
-междинно: 2 малки чепки червено грозде, 10тина сурови ореха
—————————————————————————————————————————————
Тренировката:
Започнах с малка загрявка.
За предястие - една хубава табата :Д Упражненията, които включих в следната последователност:
клек със скок,
бърпита със скок,
планински катерач,
планк,
джъмпинг джакс,
лицеви опори,
клекове,
планински катерач.
За основно: http://www.youtube.com/watch?v=I2PKsIVIsz8 По-изморително e и от бурен секс, гарантирам :D
За десерт: разтягане ^^
—————————————————————————————————————————————-
Мнението беше редактирано от Love на 22.09.14 17:28.
-вечеря: голям омлет със сирене, домат, пилешко бутче (малко)
Общо: 1666 Kcal (devil)
П: 101гр
М: 104гр
В: 81гр
Зареждам сега водичка с лимон. :Д
Дослуша ми се тази песничка:
Мнението беше редактирано от Love на 22.09.14 18:46.
Мрачен, студен ден... уф :(
Днес ще имам работа тук-там така че кардио ако ще правя ще бъде късния следобяд/вечерта.
Искам да споделя, че котарака ми (който си гледаме на двора) е пълен изрод :Д Гледам го ходи един умърлушен такъв, едва мърда, корема му издут - и първо се уплаших да не пак нещо да се е разболял. А то какво се оказа - нашия хубостник натръшкал 16 мишки и си ги наредил прилежно под дървото :D Колко е изял нямам на идея, но ще се пръсне милия.
Храната днес май ще я наредя добре, да не казвам голяма дума де. Ще дописвам ;)
(nlove5)
Мнението беше редактирано от Love на 23.09.14 14:25.
23.09.14
16:23
казано от Love на 23.09.14, 12:37:
Искам да споделя, че котарака ми (който си гледаме на двора) е пълен изрод...
Просто е разкошен! (inlove)
казано от Кольо Пияндето на 23.09.14, 16:23:
Просто е разкошен! (inlove)
Хехе, красавец си е, да. :)
Такам, тъкмо се връщам от родителска среща на брат ми :Д Наваля ме, издуха ме вятъра, замръзнах :Д Тъкмо хапнах една пържолка, а сега ще си направя едно хубаво, горещо чайче :)
Едит: тренировка—->
Кръгова, в домашни условия с гирички (3kg) По 10 повторения на упражнение, 1 мин на планковете. С 30-40 секундни почивки между кръговете. Упражненията както бяха по ред:
тяга с прави крака
дълбоки клекове
лицеви опори
военна преса
кик бек
бицепсово сгъване
коремни преси
планк
Доста ме натовари :Д Чак се изненадах малко. Горната част и особено ръцете ми май са станали по-слаби - лицевите и кик бека ме разсипаха. :D
Да драсна и храната:
-закуска: голям омлет със сирене, домати
-обяд: свинска пържола с елда за гарнитура :Д
-следобяд: свинска пържола с домат
Eдит2: след кръговата ме хвана глад... и преди малко стръвно излапах още половин пържола :Д + 5-6 зрънца бяло грозде за десерт
Общо: 1699Kcal
П: 145гр (party)
М: 100гр
В: 52гр
Мнението беше редактирано от Love на 23.09.14 19:49.
Хаотично доста...
Повече би ми допаднало
Тяга прави крака
Плие
Качване слизане на височина
Ходещи напади
Клекове
;)
23.09.14
21:35
Аз нападите бих ги оставила за накрая :Д
казано от Наталья Заболотная на 23.09.14, 21:29:
Хаотично доста...
Повече би ми допаднало
Тяга прави крака
Плие
Качване слизане на височина
Ходещи напади
Клекове;)
Ще го пробвам утре (muscle) Това качване-слизане, за качване на стол примерно, с редуване на краката ли става въпрос? :Д
Ади, защо за накрая? (макар че май се сещам и сама защо го каза :Д)