19.9.2014
Почти 17 часа фаст
Храната общо : 2 яйца, 3 белтъка, 80гр. сушено филе, 2 бутчета (без кожата) и една пържола от бут (без кожа) - общо 650 гр. в суров вид, 2 краставици, 100гр. ябълка, 1 ч.л. тахан от кайсиеви ядки... това е. Умирам от глад. Ще се наливам с вода до утре.
Привет (wave)
Неделя и понеделник имаше сериозен чийт и съм задържала вода - доста съм подута. Направих си тест за хранителна нетолерантност. Резултатите са: По-силно изразена непоносимост към яйца и пшеница, лека към ръж и ориз. С всичко друго съм ок! Аз очаквах да се наложи да огранича повечко храни, а то какво излезе (nod) (sun) Въпреки това не мисля да включвам отново редовна консумация на млечни. Поне не на този етап.
И не ме викна за торти със стевия? Край, късаме! :D
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 23.09.14 18:47.
Да бяха торти със стевия, нямаше да ми е толкова тежко. Радвай се, че не съм ти се обадила, че щеше да е страшна мъка... :D
Хелоууууу! От доста време не съм писала, но не съм спирала да тренирам. Отказах цигарите и започнах да правя повече кардио. Тренирам 3 пъти седмично във фитнеса. Тренировката ми е горе-долу следната: 5 мин. пътека за загрявка, клекове, тяга, напади, бедрено сгъване, разгъване... = 3 серии по средно 12-15 повторения. Гръб, ръце (доста по-малко), суперсерии за корем, кардио. От 2 седмици тренирам често и по 2 пъти на ден, като 1вата ми тренировка е във фитнеса на гладно, втората е зумба, тае бо или нещо подобно и високо интензивно. И като цяло гледам 5 пъти седмично да съм истинска спортистка :Д Храната е зле според мен. Откакто не пуша въобще не ми се ядът боклуци, което е ок. НО нещо не мога да си я оправя и т`ва е положението (dull) Месото доста го намалих, ям осовно белтъци (3-4), 1 жълтък , моцарела (стотина грама) и чери домати. ВХ са ми мед (около 1 с.л. на ден) и понякога плодове. Ям някакви зеленчукови супи, които по мои изчисления съдържат 100 калории на тенджера :D Просто в нас вече се ядът основно зеленчуци и аз следвам примера. Гледам и да ям поне 20-30 гр. ядки. Страхът да не прекаля ме побърква. Пия и протеини от време на време. Почти привърших и 1 опаковка Black fire. Поизчистих малко, но резултата не е зашеметяващ и съм сигурна, че в храненето ми е проблема. Така се храня от месец и нещо. Целта е плосък корем и изпъкнало, кръгло, бразилско дупе (каквото си имам по рождение , но искам още малко да го напомпам и поддържам и може малко бедрата да понамаля...) иии да разкарам бричовете. :)
Мнението беше редактирано от Fighter на 15.02.15 14:26.
16.02. 2015
Без трен.
Сън: Около 8-9 часа.
10:30 - няколко фъстъка
15:00 - печено бутче, салата зеле и домати
19:30 - 300 гр. задушени зеленчуци, 40гр. кашкавал, купа салата (бяло и лилаво зеле, моркови, малко зехтин, лимон и хим. сол); няколко фъстъка
В момента пия чай от мащерка с 1 ч..л. мед