Yennefer's Diary

Прескочи до:

15.10.14
05:55

Само да не залитнеш в някоя крайност...

http://spotmebro.com/denise-rutkowski-bodybuilder-before-and-after/

Леле! Тя ли е наистина на последните снимки?
Ох :)

Блага НЯМА да залита в такива крайности, защото ще я чака як пердах :)

15.10.14
08:51

Тези снимки.... ;) Поне лицевата кост, която се е разширила от хормона ще се запази със сигурност, а на последната снимка виждаме не е така, така че не вярвай на всичко, което ти се предлага в нето, за сравнение ще ти сложа една кака, която е била мис Олимпия и повярвай ми ( то си и личи, де) е взимала HUGE DOSE of STEROIDS, в момента е свалила маса и се пуска на фигура.

Става въпрос за Ким Чизевкски, в момента и майка а две деца да и са живи и здрави :)

http://www.peoples.ru/sport/bodybilding/kim_chizevsky/chizevsky_1.shtml

Можеш да я гугълнеш като Бодидилдър и като Фигура състезател да видиш разликата, че нямам достъп до нищо :)

15.10.14
09:00

Тренировка вчера

Дълъг гръбен, задно бедро, корем

Тяга - 80кг - 15,13,15
Екстензии +20кг - 10,8,8,6
Едностранно сгъване задно бедро - 3х15 отказ с намаляне на тежестта
Тяга прави крака - 10х50кг, 15,15,14х40кг
Коремни вис (Росен стайл) - 10,9,7,7
Къси коремни машина - 20,18,18,18
Странични - 2х16
Молитва извивки до отказ - 30
25мин степер

Скатах 5 мин кардио, че трябваше да хвана касата да си платя сметките, при всички упржнения съм си до отказ, ужас :D

Храна - оризова палачинка (3 белтъка, 1 желтък), 500гр царевица, 4 оризовки, 500гр месо, 1 с.л. шарлан, 30гр тиквено семе, айсберг, домат.. легнах си рано, събудих се по едно време към 1 и изядох 2 лъжици фъстъчено масло (чаени!) :D
Сигурно, защото забравих да си пия протеина и нещо ми закуца схемата.

Малко ретро ♥ Баси, искам да съм влюбена :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 15.10.14 09:30.

16.10.14
09:51

Тренировка вчера

Квадрицепс, прасец, кардио

Клек (билдърски, но до долу :D) 50кг - 17,17,18,19,18 (имам една разгряваща серия с лост не я пиша 25)
Преден клек на смит - 40кг - 15,15, без тежест - 21
Лег преса с един крак 3х15 на крак
Бедрено разгъване - 20, 19, 21
Прасци - 3 серии до отказ собствено тегло
30 мин пътека наклон пулс 135/138

Храна - оризова палачинка ( 1 желтък, 3 белтъка), 500гр месо, доза протеин Амикс, 1/2 протеинов бар, 3 оризовки, айсберг, домати, краставици, 20гр тиквено семе, 20гр фъстъчено масло и лешников тахан

Все още не мога да определя коя от всички тренировки ми е най-гадна. Мислех си, че е за дълъг гръбен, обаче тоя преден клек на смит машина и като цяло всичко на смит машината е ужасно :(... не мога да повярвам при положение, че имам 140 клек на гърди и 10х100кг пак на гърди да се мъча толкова много изолирано като го правя.
Не се оплаквам, ама са ми големи мъки тренировките, не знам как ги нацели така, че да се скапвам, ама честно....

Мнението беше редактирано от Блажка на 16.10.14 10:13.

16.10.14
10:17

хмм :)

не мога да повярвам при положение, че имам 140 клек на гърди и 10х100кг пак на гърди да се мъча толкова много изолирано като го правя.

Може, може :D :D Не ме питай мен преди 2дни като имах крака и правих заден клек 4 Х 20 на 50кг какво мъчение беше (tmi). А миналата седмица при преден клек 75-80кг преди... едвам направих 15-20 на 40кг (wasntme) (giggle)

16.10.14
10:52

казано от Наталия Николова на 16.10.14, 10:45:

не мога да повярвам при положение, че имам 140 клек на гърди и 10х100кг пак на гърди да се мъча толкова много изолирано като го правя.

Може, може :D :D Не ме питай мен преди 2дни като имах крака и правих заден клек 4 Х 20 на 50кг какво мъчение беше (tmi). А миналата седмица при преден клек 75-80кг преди... едвам направих 15-20 на 40кг (wasntme) (giggle)

И все пак аз имам 140, не 80 :D Между другото съм сигурна, че в момента мога да направ 3-ка на поне 115/120, просто тея машини са ужасни :D

16.10.14
10:53

казано от Queen Cobra на 16.10.14, 10:17:

хмм :)

16.10.14
11:02

казано от Наталья Заболотная на 16.10.14, 10:53:

;)

16.10.14
11:12

:D :D :D

Вкарай още нещо за прасец бре :))))))
И аз не слагам големи тежести вече, само гледам натоварването :D
И след подобна тренировка, се чудя къде да легна..

16.10.14
11:28

казано от veronique на 16.10.14, 11:24:

Вкарай още нещо за прасец бре :))))))
И аз не слагам големи тежести вече, само гледам натоварването :D
И след подобна тренировка, се чудя къде да легна..

Ама аз имам много як прасец бе 40 санта ми е, обезводнена ми е 38 хахаха, има три яки неща - прасец, трапец и гъз, разбира се, но винаги като го пиша се сещам за един лаф на Тодорка:
- Мдааааа, Метъла е яка.., ама най-вече в гъза! :D

Да се разбира точно както се разбира със задните мисли хаха

Мнението беше редактирано от Блажка на 16.10.14 11:28.

16.10.14
11:39

казано от Наталья Заболотная на 15.10.14, 08:51:

Тези снимки.... ;) Поне лицевата кост, която се е разширила от хормона ще се запази със сигурност, а на последната снимка виждаме не е така, така че не вярвай на всичко, което ти се предлага в нето, за сравнение ще ти сложа една кака, която е била мис Олимпия и повярвай ми ( то си и личи, де) е взимала HUGE DOSE of STEROIDS, в момента е свалила маса и се пуска на фигура.

Става въпрос за Ким Чизевкски, в момента и майка а две деца да и са живи и здрави :)

Можеш да я гугълнеш като Бодидилдър и като Фигура състезател да видиш разликата, че нямам достъп до нищо :)

Не е точно така.
И тоя растежен хормон(ако въобще е взимала) като не знаеш как точно действа и защо действа точно така - не го коментирай :)
А Ким Чизевски и сега е изрод и изгледжа като мъжествен гей.

16.10.14
17:40

казано от Наталья Заболотная на 15.10.14, 08:51:

Е на тази семейната снимка може да се ползва за довод да се разреши осиновяването на деца от еднополови двойки.

17.10.14
07:58

Тренировка вчера

Супер серии
Наклонен лег(30-35кг) - горен скрипец ш.хв - 12,11,10
Лег с дъмбели - гребане (60кг) - 11,10,9
Обратен лег с дъмбели - долен скрипец - 12,11,10 ( тука на долния като ми дойде силата...страшно стана, явно ми се е дърпало много :D)
Едностранно гребане с дъмбел - 25кг -10,8
Набиране с успореден хват и изнасяне на гърба назад с помпане - 4х3 (Happy Blajka)

И още една супер серия
Машина за кофички - чукчета за плътност - 13,10,10

20 мин пътека наклон

Храна: 2 желтъка, 5 белтъка, 100гр царевица,100гр зелен боб, броколи, карфиол, 500гр месо, доза протеин Амикс, 1/2 протеино бар, 150гр тиква, 20гр тиквени семки, 40гр лешников тахан/фъстъчено масло

Вчера тиквата я ядох отделно от тахана, днес обачееее ще си го намажа за закуска на нея (devil)
Повече няма да мрънкам на Рони и Росен по нoщите, че съм дебела :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 17.10.14 09:15.

Ти не си дебела. Луда си :D

Между другото, не е лоша идея да се снимаш в идентични пози, на едно и също място и светлина, и при едни и същи условия. Да речем на всеки 3-4 седмици :)
И така до състезанието. Ще е много интересно, смятам.
Но наистина да са идентични условията (време в денонощието, естествено и/или изкуствено осветление, дрехи, храна (примерно снимките да са винаги във високо-,средно- или ниско-въглехидратен ден и т.н.) :)

17.10.14
09:17

:D На две -три седмици как ще издържа ахаха, на една седмица сигурно, както преди, аз си се снимам у нас в събота :)
Ако не забравя почвам от утре.

Ей задника ми е много як, човеееееееек, имам страшен задник, станал е като камък и се отделя от задното бедро, или по-скоро обратното :D

Ти ако искаш и всеки ден се снимай, по 3 пъти на ден, избери си 2-3 пози:) Просто в отделна папка слагай тези, които са през 4 седмици и давай точни имена на файловете, например:  “141018 1” “141018 2” “141018 3”, “141118 1” “141118 2” “141118 3” .... Така ще е по-видим резултатът :)

Много се радвам за твоя задник :)

17.10.14
09:28

Точно това правя да :)

Мнението беше редактирано от Блажка на 17.10.14 09:57.

17.10.14
12:45

Петъчно.. Old but Gold! ♥
Оффф на някой не му ли се ходи към Блек Лодж :(

19.10.14
18:54

Тренировка вчера

Раменни преси с дъмбели седеж - 3х12,12,12
Едностранно раменно разтваряне встрани на наконена пейка в супер серия с едностранно рам. разтваряне с обратен наклон - 3х12,12,12
Задно рамо с два диска, наклон напред - 3х12,12, 12

Корем вис - 10, 8,10,9
Къси коремни - 25,20,20
Усуквания с лост - 2х2 мин
Молитва странична - 2 серии до отказ

30 мин пътека

Храна - 500гр тиква, 100гр царевица, 1/2 протеинов бар, броколи, карфиол, 500гр месо, доза протеин Амикс, 50гр тиквени семки, 40гр лешников тахан

Събота - при Росен
Няколко упражнения за гръб, най-вече едностранн гребане до побъркване :D

Глутеус, кардио
Клек смит машина широк разкрач, изнесени напред крака - 18,20,19,21
Хип тръстър - 10,13,12 ( аз без тежест не мога да си вдигна гъза...)
Ритници на машина - 3х15
Шутове, лакътна опора до отказ
Глутеус екстензии в СС с абдуктор машина акцент дупе - 3х15

35 мин кардио - 15 мин стълби, 20 мин гребане и водно колело
( толкова ме болеше задника, че се чудех къде да се дяна :D)

Храна - 500гр тиква, 100гр царевица, 120гр нахут, 1/2 протеинов бар, айсберг, домати, краставици, доза протеи Амикс, домашна протеинова бърканица със сусам и лешников тахан ( 15гр протеин), 30гр тиквени семки, 1 с.л. шарлан, 40гр лешников тахан/фъстъчено масло ( тук се изтървах с мазниите, призавам си, забравих, че не слагам шарлан на салатата, за да ям повече тахан :D, освен всичко останало не успях да спя и така мазничко го давах... докъм 2 часа)

Днес тренировка

40 мин тичане умерено темпо\ходене на пътека под наклон

3 по 2 мин усуквания с лоста

Храна - 300гр тиква, 80гр царевица, 120гр нахут, 500гр месо, доза протеин Амикс, от протеиновия бъркоч (15гр протеин), 10гр лешников тахан, 30гр тиквени семки, 20гр фъстъчено масло, домати, краставици, айсберг, 1с.л. шарлан.

Равносметката е, че един буркан тахан 700мл го изяждам за 15 дни, което по моите бегли сметки, означава, че не прекалявам, като се има предвид, че съм на режим и това ми е една от малките радости.
Добре си, Блажке, дръж се!

В събота се видяхме с Марина да се разберем, че не сме дебели :D

Набирам се бе :D

Трябва да почна да ги правя по 8 в серия ПОНЕ :D

Малко снимки от фитнесите, по-късно ще постан и позьорските снимки, за които говорихме с Рони по-горе.

19.10.14
19:28

Моето обобщение е, е  че съм много доволна, не съм гладна, имам прогрес особено в задното бедро и задника, явно затова не спират да ме болят от две седмици. Също така в гърба и ръцете имам някакви сепарации, които ги имах вече, когато бях започнала да се обезводнявам предния път, а сега дори съм си хапнала доста солидно, разбира се само позволените неща.
Тоест да се разбира, че сега не съм обезводнена, аз изглеждам като 4 седмици, даже 3 преди да излизам в Бургас, което е повече от добре.
Като цяло в долна част вървя доста по-бързо, горната ми е ясна, тя не е виждала нищо друго, освен експлозивни движения, които в крайна сметка се стабилизираха главно от долната част, така че смятам нормално да се движа по-бавно.

Най-много се кефя как видимо ми се разцепва бедрото отпред, адската мания :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.10.14 19:34.

Наталия

19.10.14
19:33

Блаже и прасеца ти е на 2 като гледам :) Браво машина :)

19.10.14
19:39

казано от Наталия на 19.10.14, 19:33:

Блаже и прасеца ти е на 2 като гледам :) Браво машина :)

Оффф, човек  хаха, ако не ми беше казала, нямаше да обърна внимание, изобщо не си гледам прасеца :D
Ще взема да не си гледам талията, дано да се свие :D

Ами да, хвани малко погледни цялостната картина, а не отделни фрагменти от нея.
Хубаво ще е наистина, ако се постараеш да не се фокусираш върху това, колко зле е според теб талията ти, а върху това да оформиш всичко, както ти се иска :)
Две седмици минаха от официалния ти основен период, а предстоят още много месеци. Представяш ли си как ще се променяш те първа?

Аз се радвам, че не си гладна и ти е вкусно. Това е основното. Също така одобрявам старанието ти храната да е разнообразна, за да не ти писне бързо.
Има време до голямата калорийна рестрикция и по-строгите схеми.
Сега си екстра - чиста храна и яки тренировки :)
Също забелязвам напредък в задното бедро, особено на снимка 4.

20.10.14
10:27

Вчера си направих половин доза от царевичния кекс с кокосово мляко на Рони, но без стевия и закуската ми беше уникална днес (in love).
Не сложих стевия, защото нещо не мога да я уцеля, освен това не ми се яде сладко, изгубила съм си апетита към сладко изцяло.
Вероятно и добавките ми влияят, но печената тиква дори ми се струва натъртващо сладка, дадох на един приятел да я опит и каза, че съм откачена и не е сладка :D
Между другото същото е и със солта, соля насила, само с едно не правя компромис - на ориз не си слагам сол, ужасно ми е!

20.10.14
10:35

Задника е супер !!! :) И на ръце си наляла.
Кога е състезанието, за което се готвиш?

20.10.14
10:38

казано от Queen Cobra на 20.10.14, 10:35:

Задника е супер !!! :) И на ръце си наляла.
Кога е състезанието, за което се готвиш?

Към края на април.
Ама докато дойде време за рязането на калориите, трябва да си оправя дисбалансите :)

И да, задникът ми стана нещо страшно... не знам на кое се дължи главно, но седи твърд, изобщо не може да се щипе, така де, това ми е метода да разбера колко съм мазна :D не мога да си защипя задника с пръсти изобщо.

Мнението беше редактирано от Блажка на 20.10.14 10:41.

21.10.14
09:16

Тренировка вчера

Рамо,ръце, кардио

Смит машина

Раменна преса зад врат - 12,8,8,8,8
Супер серия
Раменна преса - вертолет зад гърба - 4х8/10

Дъмбели супер серия
Раменно разтваряне - задно рамо наклонена лежанка - 4х12
Бицепсово сгъване лост - кофички на пейка
Концентрично сгъване - френско с лост

30 мин пътека наклон

Храна - 150гр царевичен кекс, круша, 200гр кафяв ориз, 400гр месо, доза протеин Амикс, айсберг, домати, 30гр тиквени семки, 200гр тиква, 7-8 кестена

Ден без тахан, the most lonliest day :(

Вчера се видях с един приятел, културист, краен радикал :D Беше бая учуден, че съм си запазила формата след състезанието и изглеждам добре, той си ме знае от има няма 2-3 години. И другото е, че според него имам голям шанс за април, тъй като съм имала най-доброто сценично поведение, убила съм ги, публиката била моя. Хаха, супер, сега остават вените по задника и всички са мои :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 21.10.14 10:10.

21.10.14
10:19

Дааа... добре.. (dull)

21.10.14
10:34

ужас

21.10.14
11:03

Говори ми.... чувствам се като татко Барба като я гледам :D

Защо да е странно, че си запазила формата си?
Хич не ми е чудно:
1. Не си била на синтетични диуретици
2. Непосредствено след състезанието, ти започна стриктен хранителен режим и тренировки.
При много хора, според мен, формата след състезанието се разваля или заради обезводняване с медикаменти (огромна водна задръжка после), и/или нахвърляне върху какви ли не боклучави храни.

Ако си представим, че предсъстезателният режим е един вид ‘гладуване’, а периодът след състезание - ‘захранване’, то трябва захранването да е адекватно. Не може с месеци да не си ял захар и хляб, а в рамките на два дни след състезанието да си като невиждала хала... Не става така. Има много по-разумни начини за зареждане. Аз съм против това, след сцената да се ходи на пицария и сладоледаджийница.
Разбира се, има и други фактори, но според мен тези са основните неща, които пречат.

А ти - мина състезанието и си почна режим с да, повече храна, но качествена :))
Не се пусна по пързалката на захарта. Някои състезатели си казват “айде ден-два-седмица и спирам с омазването”, ама минава месец, че и отгоре :D

21.10.14
21:22

Да, права си, а си качвам, обаче тъкмо това писах днес на Росен, стегната се чувствам като струна съм опъната, много странно усещане, никога не съм поемала толкова храна и да се чувства по тоя начин, няма паласки, няма подувания, просто твърда като камък, иначе при мен първия индикатор е, че почват да ми излизат паласките над клина....

Тренировка днес

Дълъг гръбен, задно бедро, корем, кардио

Тяга - 4х13х80кг ( малко промяна в техниката, седя на дефицит)
Екстензии 20кг - 10,9,9,10
Задно бедро едностранно сгъване - 3х15 на крак
Тяга прави крака - 4х15, тяга с пудовка по-тесен разкрач 24кг - 22
Глутеус екстензии - 3х20
Корем вис - 10,9,8,8
Коремни машина - 25,20,20,18
Молитва извивки - 2 до отказ
Усуквания с лост - 3-4мин

30 мин ходене на пътека/наклон

Храна - 150гр царевичен кекс, 12 оризовки, 500гр месо, доза протеин Амикс, 5 кестен, зелена салата, краставици, 50гр ядки

Еми аз съм почти като Шанън ве хахахахахаха, никога повече няма да си мисля, че са ми големи краката, МАЛКИ СА! :D

22.10.14
09:36

Добро Утро, Блажке (inlove)

Мнението беше редактирано от Блажка на 22.10.14 09:45.

22.10.14
09:50

Абееее, престани да се снимаш с тоя телефон, нищо не се вижда! С телефон мога да си правя снимки аз, която следя размера на шкембето си и колкото по-лошо качеството, толкова по-малко се отличава и натрупаната сланина. Ама тиииии не следиш товааа! :D

22.10.14
09:52

ДА бе, чакам колежката ми да се освободи да ме снима на любимото ми място - до шкафчетата :D, а и горе имам всеки-седмичен отчет, трябва и малко селфита да има :P

Сланина нямам, слава Богу, ама се уголемявам на размери яко :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 22.10.14 09:53.

22.10.14
09:57

Аз визирах моята сланина, бре :D Айде на корема не, той е изопнат до краен предел, ще се спраска вече, ама баджачкитеееее. Та затова на мен ми ее удобен телефонът, хем си снимам, хем това  не се вижда (sun)

Растете, мускули, растете,
и кака Блажка вий ощастливете.
Да е изпилена и с обеми,
да е мощна и с ръце големи.

Растете, мускули, растете,
и фибрите си не пестете.
Нацепвайте се смело,
тялото
  към хипертрофия
    е поело!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1