Игличе, кога се очаква момента? Не наближава ли вече? (sun)
Рони... Да хахах, като цяло натам е тръгнало, просто не очаквах, че трябва да порастна толкова, за да ми се разщири гърба и раменете. Но е логично.. ако искам да кача мускулна маса на тея места да пораствам като цяло *
Мнението беше редактирано от Блажка на 22.10.14 10:17.
22.10.14
10:12
Колко си висока? И какви килограми гониш?
казано от Тедо Димитров на 22.10.14, 10:12:
Колко си висока? И какви килограми гониш?
1,55 съм, сметнала съм, че за да бъда максимално добре ( на тоя етап) за април, трябва да съм обезводнена, сценично тегло - 58/60.
Сега се въртя към 68-69.
Предния път от 75 излязоха на сцена 63, така че мисля, че е възможно, имам и повече време :)
Освен това имам прекалено много маса, най-много от всички състезателки в България на тоя етап и не мисля да я губя, а да я разкия.
казано от Наталья Заболотная на 22.10.14, 10:07:
Игличе, кога се очаква момента? Не наближава ли вече? (sun)
Живот и здрраве, моментът е....всеки момент :D Но терминът ми е на 30.10, абееее в следващите две седмици се очакваа да сме приключили с етап 1, даайй, Боже, успешно за всички :D
22.10.14
10:53
Много моля!
Блага няма само снимки в огледалото с телефон.
И аз, като женската половина на нейния треньор, и в качеството си на нейна приятелка, ще ви го докажа!
Пресни, пресни от днес.
22.10.14
10:56
Леле! Как стана този номер да излизат големи снимки? Уааау:)
Ще бъде епичен основен период!:)
Блажка Хепито хахаха :D Не мога да разбра, когато хич не ми е смешно, как успявам винаги да се хиля като зелка :D
казано от maria на 22.10.14, 12:52:
Блажке, наистина ли си 155см или си искала да напишеш 165см?
Мислех, че съм 1,58, но на състезанието си ме измери Дани Бахчеванова точно 1,55. :)
22.10.14
13:55
казано от Наталья Заболотная на 22.10.14, 13:00:
[
Мислех, че съм 1,58, но на състезанието си ме измери Дани Бахчеванова точно 1,55. :)
Мии, ти се смалила от глад :)
22.10.14
13:56
Двете с теб ще сме голяма гледка една до друга :D Крачун и малчо.
22.10.14
13:57
казано от Аничка Баничка на 22.10.14, 13:02:
Яя, била си и ти тапичка като мене :D
Тапичка не е, ами е цяла тапа за трилитров буркан :D
казано от Queen Cobra на 22.10.14, 13:55:
казано от Наталья Заболотная на 22.10.14, 13:00:
[
Мислех, че съм 1,58, но на състезанието си ме измери Дани Бахчеванова точно 1,55. :)Мии, ти се смалила от глад :)
Хаха, добър опит, ама надали от глад. Попринцип съм лилипут.
Но от друга страна Малката жена е малко бижу. - Само за ценители :P
Дани, когато излизам, винаги съм на минимум 14 санта ток, така че ще компенсирам :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 22.10.14 14:00.
22.10.14
14:08
Стана ми интересно-спомена, че на сцената си била 63кг. Колко килограма свали с предсъстезателния режими колко килограма свали от обезводняването? Предполагам водата са едни 10% от теглото ти. Как се отразява дехидратацията, предполагам има някакви неприятни симптоми.
По мои сметки около 5кг вода. Даже 62 бях...
Да кажем ,че почнах да се обезводнявам на 67,200/300, затова и сега съм 68/69, върнах си водата + 1кг отгоре, което е напълно в реда на нещата.
А, да, забравих втората част от въпроса, не съм се обезводняала с химични дуиретици, затова и не изпитвах никакъв дискомфорт, нито жажда. Просто не пиех толкова вода, което си беше ок, и без това 4 дни по 9-10/12 литра ми идваха до гуша вече :D
казано от Наталья Заболотная на 22.10.14, 14:26:
А, да, забравих втората част от въпроса, не съм се обезводняала с химични дуиретици, затова и не изпитвах никакъв дискомфорт, нито жажда. Просто не пиех толкова вода, което си беше ок, и без това 4 дни по 9-10/12 литра ми идваха до гуша вече :D
Обезводняването си е обезводняване и носи със себе си всичките си негативи, независимо с какви средства е предизвикано. ;)
Не казвам обратното, казвам, че не съм имала проблемите на другите състезатели със сухота в устата, крампиране, болки в органи от изпомпването на водта, главоболие и т.н.
Нищо от горепосоченото. Пиех си Water Out-a, спрях солта и си свирках. :)
Все пак жени в този форум пият Water Out и без да ходят на състезание по каквото и да било ;)
Мнението беше редактирано от Блажка на 22.10.14 14:43.
22.10.14
14:50
Суха уста, не можеш да спиш, тегаво ти е.
Аз не мисля, че Блага е излязла на сцената изключително обезводнена, затова и не се е стигнала до този ефект. Например, ако излезеш суха като Дейна Лин Бейли, ще е друго.
казано от Наталья Заболотная на 22.10.14, 14:39:
Не казвам обратното, казвам, че не съм имала проблемите на другите състезатели със сухота в устата, крампиране, болки в органи от изпомпването на водта, главоболие и т.н.
Нищо от горепосоченото. Пиех си Water Out-a, спрях солта и си свирках. :)Все пак жени в този форум пият Water Out и без да ходят на състезание по каквото и да било ;)
Мисълта ми беше, че при теб липсата на повечето странични ефекти не е заради начина, по който си се обезводнила, а защото не си се обезводнила достатъчно. Това важи с дори по-голяма сила за жените, които пият въпросния Water Out в още по-малки дози.
А разликата при химическите диуретици идва от това, че са по-силни, не от друго. :)
казано от Тедо Димитров на 22.10.14, 14:50:
Суха уста, не можеш да спиш, тегаво ти е.
Аз не мисля, че Блага е излязла на сцената изключително обезводнена, затова и не се е стигнала до този ефект. Например, ако излезеш суха като Дейна Лин Бейли, ще е друго.
На тоя етап щеше да е абсолютна грешка да се обезводня като Дана, първо ,защото имах подкожни мазнини в определни депа, второ може би нямаше да мога да го понеса, тъй като се готвих натурално.
Но и да бях взимала медикаменти, нямаше смисъл от химическо обезводняване, треньорът така прецени, нямаше да изляза стегната, а щях да остана както се казва “по мазнина”, тоест водата ми щеше да се изсмуче докрай, но мазнинката щеше да остане там и било грозно. Видях между другото няколко бикини състезатели и от боди фитнеса, които бяха излезли ‘по мазнина’, еми никакъв тонус на мускула, виснало.. не беше хубава картинка.
Боби, тя моята доза беше препоръчителната дневна :D :D :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 22.10.14 14:56.
Абе гледам ти дневника и си мисля ... Ако трябва като едно време да си купуваш ленти и да си проявяваш всичките снимки най-вероятно щеше да умреш от глад :D
казано от Kirilov на 22.10.14, 20:47:
Абе гледам ти дневника и си мисля ... Ако трябва като едно време да си купуваш ленти и да си проявяваш всичките снимки най-вероятно щеше да умреш от глад :D
Вкъщи има два кашона пълни с ленти, всичките проявени... КАШОНА ;) И цял шкаф с албуми, това ни е семейна черта :D
Тренировка вчера
Квадрицепс, прасец, кардио
Клек (билдърски) 50кг - 20,20, 18,16
Преден клек смит машина - 15,15,14
Лег преса един крак - 3х15 на крак, с два крака и много тесен разкрач - 30
Бедрено разгъване - 23,20,21,25
( накрая малко на дроп серии изкарах)
Прасец - 3,4 серии до отказ
30 мин степер
Храна - 500гр тиква, 150гр нахут, домати, краставици, зелена салата, 450гр месо, доза протеин Амикс, 40гр лешников тахан/фъстъчени масло, 30гр тиквени семки
Мнението беше редактирано от Блажка на 23.10.14 08:29.
Ахахаха, това по повод оня клин, нали... :DDDD
За твоя радост се разпра и мама го хвърли ( да правилно прочете, МАМА, видя го и го хвърли, аз нямаше хаха )
Тренировка вчера
Супер серии
Наклонен лег с щанга 40кг - горен скрипец - 3х12,11,11
Лег с дъмбели - гребане(70кг) - 10, 10,10 ( последната десятка на 50)
Обратен лег с дъмбели - долен скрипец - 10,11,12
Едностранно гребане с дъмбел - 3х8
Набиране успореден хват към гърди - 2х4 (muscle)
Машина кофички - чукчета за плътност в гърба - 3х12, 11,11щ
15 мин тичане умерено темпо
Храна - 400гр тиква, 120гр нахут, 400гр месо, карфиол, 20гр ядки, 20гр лешников тахан
Вечера малко трашец в Блек Лодж на ниво :D
25.10.14
23:01
Ама много ме кефи тази поза, като фигурка си (sun)
Също масата наистина е впечатляваща! Страхотен ще е крайният резултат! (rock)
Аз се чудя как си намираш панталони, като знам аз каква трудност срещам. Или са ми дълги, или широки, като за жирафи с клечки за зъби, вместо крака, ги правят, баси...
26.10.14
10:31
Мила, потресена съм. :D
Ан, ходя основно с клинове, дънките са ластични, откогато ми поизчезнаха и паласките седят перфектно, панталон - рядко, предпочитам бизнес стил с пола висока талия.
Арлин, благодаря, и на мен ми е чудно какво ще се получи накрая, нямам търпение да ми орежат храната и да започне същинската подготовка (devil)
Тренировка петък
Рамо, кардио
Раменни преси с дъмбели седеж - 3х12,12,12
Едностранно раменно разтваряне встрани на наконена пейка в супер серия с едностранно рам. разтваряне с обратен наклон - 3х12,12,12
Задно рамо с два диска, наклон напред - 4х12,12, 12
30 мин пътека наклон
Храна - 2 желтъка, 5 белтъка, 400гр месо, 1/2 протеинов бар, 120гр нахут, 240гр царевица, 40гр ядки, айсберг, домати, краставици, 20гр лешников тахан
Събота - при Росен
Упражнения за гръб, оправяне на техника
Глутеус, задно бедор, кардио
Клек широк разкрач смит - 50кг - 20, 19,21,20
Хип тръстър - 3х15
Тяга прави крака - 3х12х40кг
Глутеус екстензии диск 15кг в СС с абдуктор полуклек - 3х15-20
Ритници на машина - 3х8 на крак
20 мин стълби, 15 мин пътека наклон
Храна - 300гр тиква, 50гр царевица, 450гр месо, броколи, спанак, доза протеин Амикс, 1 протеинов бар, 50гр лешников тахан, 30гр ядки, айсберг, домати, краставици, 1 с.л зехтин
Тренировка днес
45 мин пътека - 25 мин тичане умерено темпо, 20 мин наклон, пулс 135-7
Корем вис - 4х10-9
Къси коремни машина - 4х20
Странични - 2 по 15 на страна
Молитва усуквания - 2до отказ
Усуквания с лост - 4 мин
Хубаво разтягане
Храна - 300гр тиква, 200гр кестени, 450гр месо и риба , доза протеин Амикс, броколи, спанак, карфиол... 30гр ядки, 50гр тахан/фъстъчено масло
Мнението беше редактирано от Блажка на 26.10.14 15:04.
Тренировка вчера
Раменна преса зад врат седеж - 35кг- 10,10,9,9
Супер серия смит машина
Раменна преса - вертолет зад гърба - 4х12,10,9,10
Раменно разтваряне - задно рамо наклонена пейка (дъмбели) - 4х12,10,10,8
Бицепсово сгъване с лост - кофички на две пейки - 3х15,12
Концентрично сгъване за бицепс - френско с лост - 3х12,10
20 мин тичане умерено темпо, 10 мин ходене на након
Разтягане, скоро шпагат (devil)
Храна - 300гр царевичен кекс, 15 оризовки, 5 кестена, 300гр пилешко, 150гр херинга, 2 дози протеин Амикс, броколи, аспержи
Трябваше да чакам около 20 мин едно момче да кляка 10 серии с 30кг по 10 повторения на смит машината и после друг да прави цели 2 серии лежанка на нея, затова най-отговорно вдигах раменна преса зад врат с щангата на един 90кг младеж, който гребеше с нея.. (muscle)
След това изведнъж започнаха да ми се освобождават всички пейки и тежести, от които имах нужда :D
Трябва да си поддържам славата, макар и вече не нагледно да показвам силовите си способности :)
Църкайте мишки, АВЕ :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 28.10.14 08:26.
казано от Блажка на 28.10.14, 08:18:
Църкайте мишки, АВЕ :D
Църкаме.
казано от Блажка на 28.10.14, 08:18:
Трябваше да чакам около 20 мин едно момче да кляка 10 серии с 30кг по 10 повторения на смит машината и после друг да прави цели 2 серии лежанка на нея, затова най-отговорно вдигах раменна преса зад врат с щангата на един 90кг младеж, който гребеше с нея.. (muscle)
След това изведнъж започнаха да ми се освобождават всички пейки и тежести, от които имах нужда :D
Трябва да си поддържам славата, макар и вече не нагледно да показвам силовите си способности :)
Що така плашиш децата, Блажке? Ще откажеш някого от фитнеса и после ще ти тежи на съвестта цял живот, че е форевър алоун, без гадже за петък вечер и дори без бицепс да покаже в чалгатеката...
Майтапът настрана, но винаги може да се измисли нещо за комбинация на една машина - обикновено директно се намествам между сериите на трениращия в момента, като гледам да му преча минимално и да товаря и разтоварвам щангата до неговите килограми, ако и когато се налага. Понякога след една-две серии сами ми отстъпват уреда, но не защото съм ги изгонил, а защото им става неудобно. :) Или поне аз така си мисля.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 28.10.14 08:45.
казано от Boby_ на 28.10.14, 08:44:
Понякога след една-две серии сами ми отстъпват уреда, но не защото съм ги изгонил, а защото им става неудобно. :) Или поне аз така си мисля.
:D :D :D И аз така си мисля, ама вчера един, който ми е симпатичен го чух да казва на приятелчето си, че го е страх да не го ударя с нещо.
Наистина имаше уплашен поглед...
О, Съдба,
защо обричаш ме на самота жестока,
в залата ме ти затваряш и тонове желязо предоставяш
да вдигам, да увеличавам свойта мощ
и всеки дръзнал лоста ми да дръпне
да бъде пратен с помислите зли
в някой ъгъл сълзи да реди.. :D
блага, я спретни за феновете си едно есе в максимум 400 думи, което описва промяната настъпила в теб покрай преминаване от слушане на метъл към чалга.
Моля засегни следните теми:
Чалгата и силата, ниския процент мазнини и гаджетата.
Противопоставяне на танците - едноставания прост метъл танц и многоставния базов гьобек.
Гьобека като помощник за kipping и олимпийски движения.
Вместване на любимият на всеки металист сат-анален секс в ежедневието на чалга кифлата.
Всичко това се прави с цел скорошна забрава на гнусната метросексуална мода и връщане на борческия барок от късните 90.
Лепа Брена пак ще кацне с хеликоптер на националния стадион!
Ебасии трудните теми за есе, човек! Добре, че не си просветен министър, иначе никой нямаше да мине матурите :D