17.10.14
15:45
Тренировка:
Разгряване - на пътечката - 1мин. бързо ходене, 5мин. тичане на скорост 10 и други упражнения с гирички 1 кг.
Гърди и гръб
1. Дърпане на скрипец зад врат 4x15@15
2. Едностранно гребане с дъмбел 4x14@6,4,3,3
3. Хиперекстензии 4x15
4. Лег с дъмбел под наклон 4x15@3
5. Затваряне на пек-дек машина 4x15@10
6. Пуловър с диск 5кг - 4x15
Малко клекове СТ и не се сдържах да пробвам плие с дъмбел 12кг - 4x15
На пътечката 30мин : 1 мин. бързо ходене
2мин. тичане скорост 8,5/ 2мин. скорост 10,5 - общо 26мин.
3 мин. ходене
Сауна - към 20мин. , малко почивка, после влезнах за още толкова ама ги докарах 5 :D
Храна:
-1 бонбон
тренировка
-доза тел. протеин
-2 яйца с масло, 1/2 краставица,1 оризовка, шепа орехи, 4ч.л. сметана /преди да я сложа в крема за торта/
-тахан, 1/2 круша
-чушка с яйце и извара + ~100гр. кисело мляко, чаша дом. червено винце
вода - 1,7л. , голям черен чай
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 17.10.14 21:34.
18.10.14
10:34
Тренировка в къщи от fitnessblender:
Табата 20 on, 10 off X 8
- широко бърпи с три подкока в полуклек
- лицеви опори от коляно /широки и тесни/
- суинг с 2 гирички x 2кг
- коремни преси /с прави крака и тип колело/
- jumping jacks
- редуващи широки напади с гирите 2кг
- планк /последните 2 от коляно/
- полуклек с пулс
Табата 20 on, 10 off X 2
- бърпи
- подскок ляв - десен крак с повдигане
- екстензии
- подскачане на един крак
- диагонално повдигане на гирички
- бисепсово сгъване с притискане на гиричката
Храна:
- червена дом. ябълка
- оризовка, 2 яйца
- чушка с извара и яйце + 2л. кисело мляко, пилешко роле, половин краставица
междинно малко мюсли
- чаша вино, салата капрезе, 1/2 котлет сьомга, няколко хапки паниран карфиол, ядки
1,7л. вода, 2 чай
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 18.10.14 22:38.
19.10.14
20:02
Тренировка:
в началото и края по 5 мин. бързо ходене, други упражнения за разгряване, малко клекове СТ, 10кг и 12кг
1. Преси с гири за рамо от седеж 4x15@3,3,2,2
2. Разтваряне на гири в страни 4x15@3,2,2,1
3. Разгъване за трицепс на скрипец 4x15@15,10,5,5
4. Чуково бицепсово сгъване 4x15@3,3,2,2
5. Коремни преси на наклонена лежанка 4x15
6. Повдигане на крака от стенд 2x10
7. Отваряне на крака за абдуктори 4x30@15
8. Затваряне на крака за аддуктори 4x30@15
Сауна към 25мин.
Храна:
- ядки
- сьомга и няколко карфиолчета, парче дом. питка /нямаше как да не си я пробвам/
- торта/нея също/
- ябълка
- може би пилешко роле и чушка, краставица
вода - 1,6л., 2 чая
Днес сутринта нямах особено желание за тренировка, а и нещо ме примързяваше. В последствие се усетих, че тази седмица не тренирах само в понеделник и толкова дни подред явно си казва думата. Все пак бях станала и отидох до фитнеса с нагласата за лека тренировка и без да давам много зор :)
п.с. искааам (inlove)
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 19.10.14 20:02.
20.10.14
19:31
Храна:
- 2 яйца, 1/2 пилешко роле, краставица
- 2 чушки с яйце и извара
- капучино
- пилешка пържола и салата зеле с моркови, тахан
- чаша вино
вода 2,3л.
Тренировка в къщи - подскачах малко
https://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s
и после малко https://www.youtube.com/watch?v=X1TuhAn6C-g
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 21.10.14 21:50.
21.10.14
21:55
Тренировка:
Храна:
- 2 яйца, краставица
- пил. шишче и шопска салата
- фъстъци
- пил. пържола с зеле и чаша вино
по между другото като прегладнях - малко мюсли и няколко лъжици сладолед (blush)
вода - 2,5л., чай
22.10.14
22:28
Тренировка:
Загряване- пътечка 3-4мин. тичане и другите си там упражнения. Направо си изкарах акъла докато тичах на пътечката. Както съм се загледала и си тичам без да слушам нищо осъзнах, че инструкторката ме вика, защото момчето с което тренира беше получило гърч. Помогнаха му и си се оправи, всичко наред, ама все пак си беше стряскащо.
После 4 кръга:
Плие с дъмбел 12@12кг
Чуково бицепсово сгъване - 12@3кг
Придърпване на вертикален скрипец 12@20,20,15,15кг
Повдигане на гири напред 2@3,3,2,2кг
Затваряне на пек дек машина 12@20,20,20,15
Бек екстензии 12
Напади 12@10,8,5,5
Придърпване на хоризонтален скрипец 12@23кг
Повдигане на крака от стенд 12
Отваряне на краката за абдуктор 30@15кг
Затваряне на краката за аддуктори 30@ 15кг
На пътечката - 12мин. интервално тичане, 2-3 мин. ходене
сауна - 15-20 мин.
Храна:
-3ч.л. тахан
-пил. пържола със зеле и 1/2 крем супа зеленчуци
-2 бонбона рафаело
-фъстъци, пилешко бутче и салата зеле, чаша вино
вода - към 3л.
Днес като цяло си беше странен ден. Въпреки, че търся да сменям работа не очаквах може би да стане бързо. Та харесаха ме на друго място и си пуснах молбата за напускане без да му мисля много, дано е за добро :) Това ми е първото напускане и като дойде момента да говоря с шефа и други колеги ми се обръщаше корема от притеснение :D
Отделно се преместих временно при половинката, докато си търсим нещо ново за двамата и това също е нещо ново /и хубаво/
Не знам дали се оплаквах /нали съм се си мрънкало/- от последните три седмици/без дните, които бях болна/ вече съм си на новия график и след работа всеки ден лекции без сряда и неделя, което ми идва малко в повече. Даже честно казано ми се стъжнява като си помисля, че ще е така още два месеца ама трябва да се изкара...
23.10.14
22:19
Тренировка:
Храна:
-3 яйца и 1/2 краставица
-тахан
-пил. пържола, салата зеле и 1/2 яхния грах
-2 бонбона
-карначе 1 и 1/2, 1/2 чушка с кайма и ориз, чаша червно дом. вино, 1 с.л. шоколад
вода - 2,3л., 2 чая
26.10.14
18:33
Добър вечер! :)
Напоследък нямам никакво време да влизам във форума :(
До колкото помня:
Петък:
- 50мин. тае-бо в къщи
- тахан, пил. бутче с грах, 2 яйца с краставица, зеленчукова супа, 2 чаши вино, кълцана наденица и 1/2 карначе,2 с.л. течен шоколад вода 2л.
Събота:
- тренировка във фитнеса, същата като миналите
- тахан, 3 яйца с краставица, сладка, течен шоколад 2с.л., 4 оризовки, ябълка, филия хляб вита иии май имаше още нещо вечерта, вода - малко над 1л.
Неделя:
- без тренировка
- 2яйца с 100-200гр. извара /все още недоядени/, тахан, 1 ф.х. вита, 2 чушки с извара и яице полети с 2- 3с.л. кисело мляко, кафе
за вечеря има дробчета с краставица и ще правя салата с патладжан, винце, вода - към 1,5л.
Напоследък ми е пълна лудница много неща се насъбраха, нямам търпение да минат следващите седмици и да стане по-спокойно, може би ...
02.11.14
08:12
Здравейте :)
Последната седмица нямаше как да пиша. Имаше тренировки, старах се и за храненето. До един момент си записвах храната, за да впиша накрая и тук, но се отказах в последствие. Новата работа е ок, но района там нещо не ми харесва много. От към възможност за хранене има 4 места, на които готвят- едното предлагат само пържени неща и отпада, в Дон Домат не съм ходила още да видя как е, най вероятно има хубави неща, но като цени не знам дали е ок. На другтие две места си правят хубави готвени неща, но обикновенно съдържат нещо, което не е много режимно, а и не са ми много по вкуса. Може би ще трябва да почна да си нося нещо от вкъщи, но сега като за първи дни не ми беше удобно. Та през седмицата някво средно положение с храната докарвах го горе долу, вчера обаче беше много джънк ден. В петък излизахме и имаше и малко пииване ...още празни калории.... :D
Другото което е, почнах да пия повече кафенца /3-4/, сутрин не ми остава време да закусвам, защото вече излизам почти час по рано от преди и си е разлика. Целта за следващата седмица -> да се храня с по-качествена храна и да имам поне 4 хранения/или 5/, поне 2л. вода на ден.
Като цяло може би не очаквах да сменя толкова бързо работата, въпреки че си знаех от 1-2 месеца, че отиват натам нещата. Сега се опитвам да си продължа нещата събсем естесвено, все едно нищо не е станало, а пак малко или много и това си е стрес /което на мен веднага ми се отразява на храната (dull)/
Тренировките от миналта седмица:
Понеделник - боб харпър, rev cardio conditioning
Вторник - Боб Харпър, totally ripped core
Сряда - фитнес, гърди и гръб
Четвъртък- почивка
Петък - тук станах и пуснах тренировката, но нямах сила и желание и каквото и да е
Събота - почивка
Неделя - предстои фитнес, обичайната тренировка за цяло тяло
п.с. - от петък
02.11.14
12:14
Здрасти :)
Изглеждаш супер , поздравление за което ! :)
И аз съм на ВМ НВХ от известно време , както и тренирам по Fitnessblender . Сега от теб се зарибих и по Bob Harper,ще се пробва задължително :P
Обичам динамични тренировки .. :)
Относно храната и на мен ми куца,обожавам сладко!От известно време уж съм го намалила :) Наблягай на мазнининките . Поздрави . ще те следя (F)
03.11.14
20:19
Тренировка:
Храна:
-2 яйца и краставица, 1 с.л. тахан
-шопска салата и свинско шишче
-ядки сурови, печени и малко уиски, 2 бонбона тофифи - имаше/и още има/ и рафаело и с бренди, но се въздържах поне до толкова
- домашни кюфтенца запечени на сух тиган и краставичка,1/2 чаша вино
Вода - 1,5л. , 3 кафета
Тренировката от вчера не се състоя, понеже не остана време...но пък имаше разнасяне на мебели, което пак си е някви тежести :D
04.11.14
17:22
Храна:
-2 яйца,1 от кюфтенцата* , краставица
-пилeшка супа и зелена салата
-ядки, няколко солети
-
вода-1,5л. , 4 кафета с малко мляко
Тренировка:
05.11.14
22:08
Тренировката днес/същата/:
Разгряване
4 кръга:
Плие с дъмбел 15@12кг
Чуково бицепсово сгъване - 15@3,3,3,2кг
Придърпване на вертикален скрипец 15@20,15,15,15кг
Повдигане на гири напред 15@3,2,2,2кг
Затваряне на пек дек машина 15@20,15,15,15
Бек екстензии 15
Напади 15@5,СТ..
Придърпване на хоризонтален скрипец 15@23кг
Повдигане на крака от стенд 15,12,10,10
Отваряне на краката за абдуктор 30@15кг
Затваряне на краката за аддуктори 30@ 15кг
10мин. кростренажор
15-20мин. сауна
Храна:
-пакет пълнозърнести бисквити с лимец и боровинки
-пиле с грах
-свинско с карфиол
3-4 кафета с мляко, към 2л. вода
Сутринта се успах и ми тръгна криво целия ден...
Пак не ядох междинно, съответно вечерта прегладнях и докато готвех яденете хапвах каквото видя /2л. теч. шоколад, 1 суха паста и няколко кръгчета бейк ролс/
07.11.14
08:37
06.10.
Станах рано за тренировка, но така и не почнах... Всичко ми тежи, нямам желание и мотивация ИСКАМ СИ ГИ ОБРАТНО! :D С храната - същата работа.
-3 яйца с краставица
-св. пържола с задушени броколи, грах, царевица, бейби моркови
-фъстъци, 3 шок. бонбона
-св. месо с карфиол
2-3 кафета с мляко, 1 2в1, 1.5-2л. вода
07.10.
Днес вече си бях решила, че ще тренирам, не ме интересува колко нямам сила/ме мързи/ми се спи....И телефона ми не звънна (dull) ...за втори път тази седмица се успивам, вече няма да разчитам на него :D
Сега съм умряла от глад, защото нямах време за закуска и подхванах едно кисело млекце /много вкусно манастирско/, ама се съмнявам, че ще ме наяде.
Храна:
-киселото мляко
-4 бискв. пълнозърнести, без захар и там други работи
-гръцка салата
-100гр. кашу
-червено вино, домат пълнен с сирене,чесън, нещо пикантно и други там работи, крайче пареща току що изпечена франзелка и 1/2 ролована вешалица с кашкавал, кисела краставичка и още нещо... искам пак там, готино заведение....
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 07.11.14 23:57.
09.11.14
01:09
Тренировката днес:
Разгряване 5 мин тичане скорост 10км, ходене, някви там врътки
4 кръга:
Клек 10@10кг
Чуково бицепсово сгъване - 20@3,3,2,2кг
Придърпване на вертикален скрипец 20@15,15,15,15кг
Повдигане на гири напред 20@3,2,2,2кг
Затваряне на пек дек машина 20@20,15,15,15
Бек екстензии 20 - пробвах с 5кг. диск, трудна работа
Напади 20@СТ - по едно време ги спрях, не ги обичам
Придърпване на хоризонтален скрипец 20@23,23,16,16кг
Повдигане на крака от стенд 15,15,10,10
Отваряне на краката за абдуктор 30@20кг
Затваряне на краката за аддуктори 30@20,20,15,15кг
Днес всичко ми тежеше...
5мин. степер
към 20мин. сауна
Храна:
-тахан
-доза телешки протеин
-огретен с броколи 250гр.
-пилешка кавърма 250гр.
-и тука вече стана страшно- вино, фъстъци и сурови ядки, малко кашкавалчета, луканки, 4 бонбона, снежанка, руска...ми сигурно и още има, тежко ми е
Събрахме се с момичетата да си пийнем винце и да обсъдим нещата от живота/и да хапнем/. Имам си подаръче - много яки гОлеми чаши за винце (inlove) и цвеке (F)
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 24.11.14 15:46.
09.11.14
09:26
Тренировка:
Храна:
- 2в1, шепа ядки
-салата капрезе /2 малки доматчета и 1/2 топче моцарела/
-морковена крем супа с лъжица сирене, пилешко бутче
-ядки суров микс и стафиди, малко домашно сиренце
-чаша вино, свинска пържола може би с краставичка
вода: 1,7л.
Готина тренировка, днес я правих за първи път и ми хареса :)
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 09.11.14 17:51.
10.11.14
20:39
Тренировка:
Храна:
-2 яйца, маслини, парче сирене и няколко кашкавал, краставица, шепа фъстъци
-4 пълн. канелени бисквити
-гръцка салата
-свинска пържола с краставица, малко кисело мляко, чаша червено виною
Може и още нещо после (wasntme)
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 10.11.14 20:41.
11.11.14
12:59
Днес мъка голяма :D станах към 5 и нещо, пийнах едно кафенце, опитах се да направя няколко движения - и обратно в леглото за още 1 час сън...може да опитам довечера да направя тренировката, ако има останали сили...
Нещо не мога да разбера защо напоследък се чувствам постоянно уморена и ме боли главата. Лягам си супер рано /10-10,30/, когато трябва да ставам рано, така че часовете сън винаги отиват към 6,30-7. Имам някакви спомени, че по едно време пиех едни ампули предписани от личния лекар за тонус. Мисля да си потърся нещо такова/по-възможност на билкова основа/ в някоя аптека, че вече не се издържа така.
Храната днес:
-тахан, 2 яйца, парче сирене, няколко маслини, краставица
-5 пълнозърнести бисквити с канела и стафиди без захар
-св. шишче, шопска салата
-следобедно френска салта/домати, краставици, кашкавал, шунка, сирене/
-2 оризовки намазани с дебел слой извара, маслини, 2 резенчета салам, 3 парчета шоколад
- още една оризовка, грейпфрут
вода -1,5л., 2 чая, 2в1, мляко с нес,2 кафета с малко мляко,
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 12.11.14 08:47.
11.11.14
19:33
:)
12.11.14
15:01
Храна:
-2 оризово-пшенични блокчета, извара, 10-тина маслини, краставица, тахан
-свинска пържола с краставица и зеле
-кофичка пълномаслено манастирско кисело мляко
-3 оризово-пшен. блокчета, 3 яйца, маслини, парче домашно сирене, малко масло, няколко парчета луканка
и още нещо ще има май :)
2 2в1,почти 3 кафета с мляко /едното леко разлято/, към 2л.вода
Тренировка: - почти обичайната
Разгряване - обичайното
4 серии:
1.Клек 10@10кг - вместо последната правих едно упражнение за дупе на машина и ми хареса, искма да си го включа в тренировката /искам голямо стегнато дупе/
2.Чуково бицепсово сгъване - 20@3,2,2,2кг
3.Придърпване на вертикален скрипец 20@20,15,15,15кг
4.Арнолд преса 20@2кг
5.Вместо затваряне на пек дек машина/беше няква по-различна и доста неудобна/ правих нещо бутащо за гърдите, нямам идея как се казва :) x2 серии с два различни захвата
6.Бек екстензии 20
7. Плие с диск 20@10кг.
8.Придърпване на хоризонтален скрипец 20@20,15,15,15кг
9.Повдигане на крака от стенд 15,15,15, 20
10.Отваряне на краката за абдуктор 30@20кг
Затваряне на краката за аддуктори 30@20,20,15,15кг - такава машина нямаше, трябва да си измисля друго упражнение за тази зона :)
Важно да се отбележи - днес бях в нов фитнес/веднъж съм го посещавала преди доста време/, който ми е по-близо до новото ми временно жилище. Беше малко лутане и стана бавна тренировка /не че и иначе са ми супер бързи/ :D Пича във фитнеса беше много услужлив и обясни каквото питах, каза че може и програма да ми изготви :)
Иначе последните два дни вечер ми идваше малко пауър и си правих 4-5 x 10 лицеви, та сега имам малко мт... чудя се дали да не направя още няколко..
Също така не бях отбелязала, че от около 2 седмици пия л-карнитин + ала, но е в някви малки дози май, не забелязвам много да ми се отразява :)
Имам план да си взема малко протеин, хром и ацетил л-карнитин, тъкмо ако почна и нова програмка...много се радвам (sun)
За умората си харесах Билкова кръв...Остава само да си набавя всичко :D
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 12.11.14 21:08.
казано от Милена Маринова на 12.11.14, 15:01:
Храна:
...
/искам голямо стегнато дупе/
...
[/color]
Значи в никакъв случай не заменяй клека с каквото и да е упражнение за дупе на каквато и да е машина.
13.11.14
13:29
Тренировката днес:
https://www.youtube.com/watch?v=pNZe01hqMW8
разгряване
8 пъти редуване:
- упражнение табата 20 on 10 off X 4
- клек с подскок
- странични подскачащи напади
- хук + ъперкът и подскок
- високи колене
- други клекове с подскок
...
- упражнение за корем 50сек.
- крънчове
- тип колело
- руско извиване
- поддигане на таза
...
Толкова си спомням, спеше ми се :D
Храна:
-тахан, 2 ориз.-пшен, блокчета с извара, маслини, луканка
-пакетче фъстъци
-гръцка салата /нямаше как да отскоча за нещо готвено, а това е най-доброто което предлагат в кафенето :) другото са доста голям избор от сандвичи, кифли, банички и т.н, от които все още не съм се изкушила/
-вечерята се очертава да е стабилна, понеже сме на гости :D надявам се поне да е режимна
Изкуших се обаче с два бонбона с някакъв ликьор и уиски (blush)
вода - 2л., 2в1, 2 кафета с малко мляко, мляко с нес, плодов и черен чай
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 13.11.14 16:16.
14.11.14
09:10
Снощи вечерята беше сравнително прилична - зелена салата с яйце, зеленчуци на пара и печени картофки, свинско, карначе,вино.... към 12 пак огладнях и имаше и още.
За десерта обаче ме е срам да си призная колко беше и какво беше .... вкусно и много сладко :D
Вчера се метнах и на кантара по между другото - показва още нагоре (blush) 57-8 .... толкова по някакъв спомен бях в най-дебелия ми период. Иначе като се гледам - вярно че си личат леекинко, ама съм си добре. Взех си кантара с мен да се тероризирам (devil)
Силно се надявам да задържам 1-2кг. преди мц, преди поне бях така. Но от както ми се обърка часовника не мога да преценя, и с тия хормони дето пия вече ми писва (dull) скоро почвам и други...
Имах план да правя днес от суровите бонбони за половинката, че има РД /или някоя такава тортичка/, но след снощните десерти се поотказах :D
Сън - към 4,5 ч. (coffee)
Тренировка:
Използвах си гиричките по 2кг., където мога и 1 гира към 10кг.
Имам МТ от фитнеса онзи ден и тренировката вчера. С днешната край, а плана е утре пак да посетя залата :D По този случай пийнах и половин доза BCAA.
Храна:
- 2 оризово-пшенични блокчета с извара - много са ми вкусни, този път изварата беше някаква не толкова суха, напомня ми на крема сиренце :) няколко парчета луканка /свърши!/ и маслинки
-
2 2в1, кафенце с малко мляко, вода - 1,2л.
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 14.11.14 09:11.
15.11.14
19:01
Храна:
-шепа фъстъци
-доза протеин
-зелена салата, малко краставичка, 1 мини дом. яйчице, пил. месо, кюфте
-оризовка с извара
-после: оризовка, карфиол с масло /може би полят с малко кисело мляко+чесън/, пил. месо, кюфте, винце и други чудесии :)
2в1 , чай, 1,7л.вода
Тренировка:
В началото и края - по 5мин. пътечка тичане
4 серии:
1.Клек 15 СТ, 10@10кг
2.Чуково бицепсово сгъване - 20@3,2,2,2кг
3.Придърпване на вертикален скрипец 20@20,15,15,15кг
4.Арнолд преса 20@2кг
5.На бутащата машина за гърди 20@нямам идея колко кг, не слагам тежести ми е тежко :D Последната серия бяха натоварили и си правих флайс с гиричките 2кг.
6.Бек екстензии 20
7. Плие с диск 20@10кг.
8.Придърпване на хоризонтален скрипец 20@20,15,15,15кг
9.Повдигане на крака от стенд 15,10,12, 10
10.Отваряне на краката за абдуктор 30@20кг
11.За външната част на кракта - на машината за дупе разтварям настрани - на крак 15-20 повторения@20,15,15,15кг.
Нещо тежка тренировка ми беше и явно се понатоварих доста...след това ми трепереха сякви мускулчета :)
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 15.11.14 19:39.
16.11.14
15:38
Днес без тренировка :)
Храна:
закуска: 2 палачинки от яйца, вътре с малки сиренце, извара, салам
обяд: кюфте, малко кашкавал /гауда май беше/, карфиол, краставица, 1/2 ч. бяло вино
вечеря: 2 оризовки с извара, краставица, 1/2 ч. червено вино
междинно: 2-3л. мед, орехи ~25гр.
вода - надявам се да докарам 1,7л.(ако може и повече), 2в1, кафе с 1 сметанка, чай
~~ кал: 1400 м.75 б.73,5 в.49,5
Сега се сещам, че има и синьо сирене за винцето (inlove)
Изварата, която си взимам е кашкавалена, но май трябва да попитам в млекарницата за съдържание. Ще се пробвам да си смятам пак калории /миналия път нямаше голям успех/. Малко ще е на око, заради обядите през седмицата, освен ако не си взема нещо от вкъщи.
Ще гледам другата седмица да намаля кафетата с мляко и да ги направя чисти /въпреки, че слагат по малко и да се събира 100-150мл. на ден/. И ако мога да пробвам с по-малко кашкавали и сирена имам склонност да прекалявам. Също и с киселото мляко...ама много ги обичам :D
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 16.11.14 18:03.
16.11.14
16:02
Изварата, която си взимам е кашкавалена, но май трябва да попитам в млекарницата за съдържание. Ще се пробвам да си смятам пак калории /миналия път нямаше голям успех/.
Аз също, понякога, си вземам от една млекарница много хубава кашкавалена извара и си я смятам 140ккл на 100гр на база на разглеждане на стойностите в бб тийм и лична преценка :)Надявам се да съм ти в полза ;)
17.11.14
16:49
Ставане - 5,30 /към 6-7 часа сън/
Храна:
-2 оризовки с извара и маслини, малко опитване на разкошна дом. баница
-голяма пил. пържола /150-200гр/,малко гъбен сос, салата зеле и морков
-фъстъци
до тук ~~ кал.990 м.50 б.89,5 в. 46,5
-за вечеря съм на гости - ще видим как ще бъде
edit:после имаше - малко мезета, пилешко, туршия, 1/2 чаша вино, печени орехи
не мога да преценя всичко като количества, за да ги смятам :)
вода - към 2,7л., 3 кафета, едното от които със сметанка, чай
Тренировка:
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 17.11.14 22:53.
18.11.14
13:58
Тренировка:
Разгряване
HIIT - 36 мин.
Табата 20 on 10 off x 2 АA BВ format
А: switchfoot kicks
Б: клек с подскок
А: lateral hop jumps
Б: бърпи със задържане в клек
А: Подскок на един крак с навеждане
Б: 4 високи колене + 2 jack steps
А: от планк - 2 подскока + свиване на коляното към корем
Б: jack knife get ups
почивка - 2мин.
А: широки подскоци ляв-десен крак
Б: 3 squat jacks + подскок
А: подскачане на пръсти
Б: static runner
А: лицеви опори от коляно
Б: от планк - 3 heel taps + повдигане на крак
А: fly jacks
Б: бърпи
Накрая корем - 50 on 10 off
-повдигане на краката
-лакти към колене
-противоположни ръка към крак
-крънч
Храна:
- 2 оризовки с извара
- 30гр. орехи
- свинска пържола със салата зеле и малко морков
- 2 пълн. бисвити с лимец Доби ммм
- дробчета с малко масло, зелена салата с краставица, чаша вино
~~ 1525 /може би повече/ м. 85 б. 87 в. 62
вода - 2,5л., черен чай, 4 кафета, едното със сметанка
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 18.11.14 21:36.
19.11.14
15:40
Храната днес:
закуска: оризовка, 2 яйца, краставица, шепа орехи
обяд: пил. пържола/бут/ + домати и краставици + 2 бисквити /не че бях гладна - лакомия/
към 17: кофичка манастирско кисело мляко
тренировка
протеин
вечеря: малко пилешко месо, краставица, 2 парченца синьо сирене, 1/2 чаша вино
~~ калории: 1515 м. 79.5 б. 115 в. 69
вода - 2л. , 4 кафета /1 със сметанка/, 2в1 (tmi)
Т.к. вече със сигурност съм поне 55, ако не и 56кг. /може би трябва да се измеря пак, последния път беше 57 преди мц/ предполагам трябва да си увелича и калориите малко. Понеже още съм си със старата нагласа първоначално ми стана лошо като видях кантара :D Обаче като се замисля даже трябва да се радвам, че съм повече. Реално не изглеждам по-зле от преди /да не кажа, че е по-добре даже/следователно за месеците които тренирам редовно /почти 10/ ми се е променило поне малко съотношението мазнини - мускули.
Според това BMRто ми е 1358 x 1.55 = 2100 (party)
Значи спокойно мога да хапвам 1700-800 калории. Като ги смятам иначе излизат към 1500, но винаги пропускам по нещо малко, тъкмо да си влизам в сметките :)
Май забравих да кажа - тази седмица не си взех тахан! За може би месец или малко повече - 1 бурканче 700гр. и 2 X 300гр., та.....после защо качвам.... Всеки път се взима с идеята, че ще ям по 2ч.л. на ден и разбирате ли МОГА да се контролирам. Хвана ли лъжицата обаче край.
Тренировка:
Разгряване - пътечка ходене, тичане на скорост 10
Другите ги забравих (blush)
3 кръга:
1.Клекове с лост 20,15,15@12кг. - първо уж да пробвам и те станаха доста повторения и после ми бяха тегави краката :D
2.Бедрено сгъване 30@20кг.
3.Напади 20,15,15@8кг, 6кг.
4. Избутване на лост за глутеуси 20@12кг.
5. Прасеец 20@СТ
3 кръга:
6.Машина за гърди 20@no idea
7.Пек дек 16,15,15@15кг.
8.Горен скрипец 20@15кг.
9. Раменно разгъване в страни в сс напред - 20,15,15@3кг
10.Бицепсово сгъване в сс с кикбек - 20@3кг.
11.Екстензии - 18,16,17
3 кръга:
12.Крънч /май/ 15
13.Преси настрани
14. Повдигане на крака от стенд - 5,10,9
На пътечката малко ходене, 14мин. интервално тичане, накрая малко спринт.
Тежка ми дойде тренировката, но предполагам ще свикна :D Малко се забавих, хаотично ми беше, не знаех някои от упражненията, после ми ги обясниха. И усещам, че утре ще боли...
Кантара във фитнеса каза 57,5.
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 24.11.14 15:45.
20.11.14
21:24
Без тренировка.
Храна:
- орехи, 2 оризовки, извара, краставица
- пил. пържола /бут/, салата зеле
- фъстъци
- пилешко месо /това на снимката + още толкова после/, краставица, чаша вино, още орехи
може би ще има още
Вода: 1,7л., 4 кафета /едно със сметанка, едно с мляко/
приблизително ~~ кал.1400 м.70 б.110 в. 50
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 20.11.14 21:32.
21.11.14
21:12
Тренировка: днес по-лека, доста МТ на долната част
Разгряване
В група по 2 упражнения : АБАБ 40 on, 15 off
А: бавно бърпи
Б: jumping jack
А: странични стъпки с докосване на пръстите
Б: ventral jack
А: високи колене със задържане
Б: fly jack
А: коремни тип колело
Б: напади
А: от планк - редуване на докосване противоположни ръка-рамо
Б: stutter jacks
А: странични подскоци редуване на крак
Б: high knee jack
А: странично навеждане с повдигане на крак
Б: планк + редуване повдигане на крак
А: повдигане на крак напред с док. на пръсти
Б: jumping jack
Храната:
- орехи, 2 оризовки с извара, няколко маслини, краставица
- 50тина гр. фъстъци
- 2 пил. шишчета + салата зеле
- 2 бонбона линд
- 2 пил. шишчета + салата зеле, 1/2 чаша вино
1,7л. вода, чай, 3 кафета /1 с мляко, 4 със сметанка/
Кал. 1560 м.77 б.115 в.72
Ох тия бонбони линд /и още други/ ми стояха пред очите сума ти време и не си взех, предлагаха ми - пак не си взех, накрая ми ги набутаха чак :D И аз естествено си ги изядох...
22.11.14
19:12
Тренировка:
Разгряване: пътечка 7-8мин. ходене и тичане скорост 10.5 и другите упражнения с леките гирички
4кръга:
1. Лег преса 20@10кг.
2. Бедрено разтваряне за аддуктор на ритащата машина 15@15кг. на крак
3. Ритане на машина 15@15кг. на крак
4. Румънска тяга 15-20@14кг.
5. Прасец
4 кръга:
1. Лицеви подпряна на по-високо - 17,15,15,10
2. Хамър машина 15@5кг.
3. Гребане с дъмбел 15@4кг.
5. Раменни преси на машина - без да слагам доп. тежест 20,15,15,15
6 Бицепсово сгъване на долен скрипец в сс с трицепс на въже 15@10кг.
3 кръга:
1. Крънч 15
2. Странични преси 15
3. Повдигане на крака то стенд 10,6,6
На пътечката - ходене, 14 мин. интервално, малко спринт
Днес краката по-леко, че имам още мт, за сметка на това ръцете си ги потренирах, доволна съм:)
Храна:
Посред нощите имаше похапване - 1/2 кофичка кисело мляко, оризовка, пълн. бисквита - няма да ги смятам
от днес:
- 3 оризовки с 150гр. извара
- доза протеин
- 4 телешки кюфтенца, краставица
- пилешко месо/бут/ с малко кожа, краставица, орехи,може би чаша червено вино вино
после може още нещо/извара, яйца/ :)
Вода: 2,3л., чай, 2 кафета със сметанки
Общо: 1680кал. м.100 б.125 в.33,5 , но май са по-малко
Струва ми се, че кюфтенцата излезнаха повече. Смятала съм каймата - кал. 332 м.30 б.14 в.0 , но на друго място намерих 144 19 7 0…
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 22.11.14 19:14.
23.11.14
20:13
Без тренировка днес.
Храната:
- 3 оризовки, извара, орехи
- 3 кюфтака, краставица
- пилешко/бут/ без кожа, краставица, оризовка, малко бобена салата, вино
Накрая нещо се полакомих и хапнах и от един микс ядки (wasntme)
Калории: 1660 м. 96 б. 92 в. 42 + 20 примерно /от ядките и салатата не мога да ги сметна точно/ = 62
Вода - 2л. , 3 кафета с две сметанки
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 23.11.14 21:19.
24.11.14
09:18
Ставане в 5 - към 6,30ч. сън
Тренировка:
Разгряване x 30сек. - подскачане, странични подскоци, butt kickers, високи колене със задържане, клекове, ритници, jumping jacks, walk down , напади, fly jack
HIIT: 20on 10off - ААBB X 2 + 60on C
A: широк клек с докосване на земята + подскок
B: подскок + 1 jumping jack
C: суингове с гиричка около 10кг.
A: планински катерач с изправяне и повдигане на крака
B: бърпи
2xC: с гира 2кг. Clean and press
A: от планк – свиване на колете и завъртане с редуващи се ръце
B: подскоци със смяна на краката
C: завъртане на гирата /първо с тежката, после с леката/
A: странични подскоци + повдигане на коляно
B: двойно бърпи
Cx2: напади ляв крак – дясна ръка горе и обратното – с 4кг.
Накрая по 20сек. – високи колене, jumping jack, butt kickers, fly jack и разтягане
общо около 40мин.
Храна:
- 3 оризовки, 150гр. извара
- пил. пържола /бут/ без повечето кожа, гъбен сос, салата зеле
- 30гр. фъстъци
- св. контра филе, броколи с малко масло, 100гр. кисело мляко и малко банан
вода - 2,2л., 5 кафета/1 със сметанка, 2 с мялко/, чаша бяло вино
Калории - 1500, м. 56 б. 112 в. 55
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 24.11.14 21:51.
25.11.14
16:15
Тренировка /от fitnessblender/
2 кръга кикбоксинг, 1 кръг корем
Всяко упражнение по два пъти /смяна на ръцете/ - 2 бавни повторения, 10 бързи
Корем – по 14 повторения
Разгряване
1 кръг:
2 jabs + cross
2 hooks + 2 upper cuts
2 crosses + jab + upper cut
2 jabs + 2 elbows
3 hooks + 2 upper cuts
Jab + cross + 2 upper cuts + jab + hook
Корем:
От планк – сгъване на коляно настрани
Руско извиване
Страничен планк с повдигане
Лакти към колене
Странични крънчове
Крънч док. на пръстите
2 кръг:
Jab + cross + 2 knees
Front kick + knee x2
2 jabs + 2 upper cuts + 2 knees
2 kicks + 4 body punches + 2 jab crosses
Разтягане
Може и нещо да съм изпуснала. Общо 37мин.
Храна:
- 3 оризовки с извара, шепа орехи
- св. пържола, зеле+морков, печена чушка
- шепа фъстъци
- 1/2 чаша вино, дробчета, крставица, броколи, орехи, масло
Кал. 1550 м.91 б.96 в. 55
Сутрин вече свикнах и продължавам да си пия след ставане, на гладно - чаша топла вода + 15-20 капки прополис
Вода - 2л., 4 кафета /1 сметанка, 2в1/
Нещо от вчера ми е много скапано и мнооого ми се спи. Това не е нормално да спя по около 7 часа и да се чувствам така |-) А вчера бях доста гладна, но като си помисля за храна и направо ми се гади...и днес сутринта така - изядох си закуската насила.
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 26.11.14 16:30.
И аз спя около 7 часа и се чуствам супер изморен,но е май защото вечер се будя по 2-3 пъти за малко,но си е прекъсване на съня.Затова пия мелатонин и се чуствам бая по-добре на същите часове сън :)
25.11.14
16:29
казано от BuFu на 25.11.14, 16:21:
И аз спя около 7 часа и се чуствам супер изморен,но е май защото вечер се будя по 2-3 пъти за малко,но си е прекъсване на съня.Затова пия мелатонин и се чуствам бая по-добре на същите часове сън :)
Ще го погледна сега. И при мен е така с буденето /даже и лампата ми е светната често понеже в момента леглото ни е в хола/. Поддържа ме мисълта, че след 1-2 месеца ще има промяна/, но до тогава |-) Тялото е будно, но душата спи :D
26.11.14
22:49
Тренировка:
Рзгряване,ходене, тичане 10,5 скорост
4 кръга:
1.Клекове с лост 15@18,18,12,12кг.
2.Бедрено сгъване 30@20кг.
3.Напади 30@6кг.
4. Избутване на лост за глутеуси 15@18,18,12,12кг.
5. Прасец 20
4 кръга:
6.Машина за гърди 15@
7.Пек дек 15@10кг.
8.Горен скрипец 15@20,15кг. и долен скрипец 15@20,15кг.
9. Раменно разгъване в страни 15@2x3кг в сс напред 10@2x3кг
10.Бицепсово сгъване 15@2x3кг. в сс с кикбек - 15@2x3кг.
11.Екстензии - 15
3 кръга:
12.Крънч 15
13.Преси настрани - по 15 на страна
14. Повдигане на крака от стенд - 10,10,8
Накрая пътечка голяма мъка беше...2км. за 13мин. интервално до 11, разходки, нещо не дишах като хората и почна да ме боли.
Храна:
- орехи, извара, оризовки
- пилешко със сос и малко царевица/морков/грах, салата зеле
- 2 яйца, извара, малко масло - на омлет
- протеин
- 2 яйца, малко масло, краставица, лютеница, ред шоколад със стевия
вода - към 2л, 4 кафета /1 със смтанка, 1 с мляко/, черен чай
кал. 1550 м.80 б. 149 в. 55
27.11.14
20:24
Днес без тренировка.
Храна:
- 2 оризовки с извара, пълнозърнести макарони с извара и колбас
- шепа фъстъци
- св. каренца /смятам ги към 150гр. и по-малко може да са/ с мед, зелена салата + 200гр. миш-маш понеже реших, че другото ми е малко
- 2 реда шоколад със стевия, халва, още макарони докато си направя: 2 яйца с масло, 50гр. моцарела, краставица
Ми малко прекалих накрая, като се оставя да прегладнея и после няма спиране...Мислех събота да ми е зареждащ, ама може и днес да го пиша :D
кал - 2000и (blush) м.125 б.110 в.81
- после - още поне 2 реда от шоколада, оризовка с извара и масло
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 28.11.14 05:41.
28.11.14
09:02
Тренировка:
HIIT 20on 10off x 4
- клек с подскок и завъртане
- бърпи със задържане в полуклек
- странични подскоци + 1 посредата
- от планк : 4 докосване на рамо + 2 подскока
- клек с подскок + 3 подскока с докосване на краката
- fly jacks
- клек + повдигане на крак при изправяне
- странични широки подскоци
- бърпи /като в долно положение се отпуска цялото тяло/ + подскок на 180 градуса
- 2 hooks 2 upper cuts + 2 jumping jacks
- клек с тежест и повдигане на ръцете
- лицеви опори /от коляно/ от център редуване в ляво и в дясно
- 4 butt kickers + 2 напада
- коляно към лакти бързо темпо
- jumping jack
Май имаше и още нещо...за корем не остана време.
Храна:
- 2 оризовки с извара, шейк
- протеин
- св. пържола и зеле салата
- фъстъци
- пилешко, краставица, 3 обикновени бисквити + малко жито /докато го правя/, орехи, чаша вино
Пак стана късно до вечерята и хапнах доста....
вода: 2л., чай, 4 кафета /1 с мляко и 1 сметанка/
кал. 1700 м.82 б.128 в.75
Сега обмислям една оризовка с извара или още пиле
Мнението беше редактирано от Милена Генова на 28.11.14 22:48.