Me, myself and I

Прескочи до:

Ей, голяма дискусия сте заформили тука, докато някои хора съвестно работим! :D
MartiG, ако знаеш фитнес, който отваря в 6, а още по-добре в 5 сутринта - там съм! :D Че в интервала от 6:15 до 8 вече съм наритала двете хлапета да стават, сложила съм им да закусват, оправили сме пари, телефони, сандвичи, торби за физическо и всякакви други простотийки, изпратила съм ги на даскало, наредила съм моята манджа по кутийките + тая за бездомните палета (blush), сака за фитнеса + книгата, дето я чета в автобуса и съм заела нисък старт в посока към работа! :D :D :D
Иначе - на мене надъхвация си ми трЕбЕ. Ама по-особена надъхвация. Т.е. - трябва ми някой ТИХ :D познат, заради когото да се напъна, `щото ме е срам да не се изложа. Непознатите не ми помагат! Обаче, много се червя и хиля като ряпа, като ме похвалят. Ейййй, направо ми иде вдън земя да потъна. В тоя ред на мисли - нямате си и идея, колко неудобно се чувствам заради лайковете на постовете ми напоследък. Хем се кефя (няма да си кривя душата), хем непрекъснато се питам - “Е, защо, аджаба?!?”, след като според мен не е нищо, ама нищо особено! :D Същото е с виковете и скандиращото надъхване! :D Още  и още не мога да свикна с възгласите по време и поздравите след комплексите, които правим в неделя. Сори Vic! (blush) :D
На кратко - хубаво ми е да знам, че някой ми стиска палци, ама да ги стиска тихичко, че иначе се разсейвам, става ми смешно и ойде коня у ряката! :D
А тия ми ти странности и притеснения, явно се породиха напоследък, заради констатацията ми, че поне в часовия пояс, в който аз посещавам фитнеса, съм най-мускулестата жена! (grin) Само не ме разбирайте погрешно! Мнооооооого си се кефя! И с такова удоволствие си наблюдавам и ръцете, и раменете, и кълките, и дупето в огледалата, чак ми иде да си посегна, дет се вика! :D :D :D
Знам ли, може да ме зяпат, `щото и те ми се кефят! (blush) :D Пф, преди не ми пукаше особено, к`во си мислят хората, сега `що така изтрещях - идея си нямам! Преди дни дори се бях замислила, какво аджаба ще правя след 5, след 10 години, когато ще съм на 45, на 50! Защото не искам и не смятам да спра да тренирам! Ама как ли ще изглеждам?!? Баба Злата и тийновете в залата се изчакват на стойката за клек! Култово! :D :D :D Мммм, да... Като ви казвам, че съм изпращяла - да ми вярвате! :D
Айде, стига толкова разискване на екзистенциални въпроси, да си минем на тривиалното списване на ежедневието!
26.11.2014/сряда
Храната:
- 50гр овесени ядки с вода, стевия и канела, 4 белтъка
- 150гр скумрия на скара, 50гр кафяв ориз, 1 червена пиперка
- 150гр скумрия на скара, 5 червени пиперки
тренировката
- 1 малък морков
- 200гр скумрия на скара, голяма салата от китайско зеле с хим.сол и балсамов оцет, доста парчета купешка създърма
- 30гр сурови лешници
Тренировката:
(пълна импровизация у дома)
- сутринта на гладно - 20 минути на велоергометъра на най-ниската степен, бързо въртене(не можах да ги направя 30, щото ме заболя кръстът)
- вечерта след работа:
1. 3 рунда от 3 мин. АMRAP от 6 руски суинга с пудовка 16кг + 6 чисти лицеви опори + 9 клека СТ, с по 1 мин. почивка между рундовете.
Първо мислех рундовете да са 5, но нямах сили, а и краката ме боляха, не знам защо.
Събраха ми се 81 суинга, 76 лицеви опори ( уау, изненадах се :D ) и 108 клека
2. После малко суингове с пудовката - 3 кръга от 10 до вертикала + 10 до хоризонтала с дясна ръка + 10 до хоризонтала с лява ръка
3. Интервален преден планк от лакти - 8 интервала, 20 сек. работа / 10 сек. почивка
4. Наклони в страни с пудовката - 3х15 на всяка страна

Това е за днес мили ми читатели!
Хубава вечер ви желая! :)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 27.11.14 05:49.

27.11.14
08:04

Злати, за съжаление не знам :(  И аз от много време издирвам такъв ....

ДД

27.11.14
08:38

Злати, хич не се учудвай, защо постовете са ти харесвани. Защото въпреки тежкото ежедневие , ти идваш дори и когато не си в добра кондиция, пишеш супер разтоварващо и забавно за всички ни. Лично на мен ми доставя удоволствие да те чета. Когато един човек е позитивен, това лъха и зад редовете във форума :)

27.11.14
08:52

казано от Даниела Динева на 27.11.14, 08:38:

Злати, хич не се учудвай, защо постовете са ти харесвани. Защото въпреки тежкото ежедневие , ти идваш дори и когато не си в добра кондиция, пишеш супер разтоварващо и забавно за всички ни. Лично на мен ми доставя удоволствие да те чета. Когато един човек е позитивен, това лъха и зад редовете във форума :)

Колко добре си го казала! Така е!
(muscle) (giggle) 8-)

27.11.14
09:30

казано от Златина Цонева на 26.11.14, 21:20:

...Още  и още не мога да свикна с възгласите по време и поздравите след комплексите, които правим в неделя. Сори Vic! (blush) :D

Мислиш, че те поздравявам по задължение ли?!? (tmi)

казано от Златина Цонева на 26.11.14, 21:20:

На кратко - хубаво ми е да знам, че някой ми стиска палци, ама да ги стиска тихичко, че иначе се разсейвам, става ми смешно и ойде коня у ряката! :D
...

Мнооо мЪ затрудняваш шЪ знайш...
Ще опитам да не ти говоря и да не те надъхвам, но не обещавам.

27.11.14
09:31

По-скоро й шибни един зад врата -  ше изкърти цимента с пудовката после :)

Кобре, то ако трябва да съм честна, точно шибването зад врата може по-скоро да ми даде нужния тласък! :D
Нъл, трябва да стана по-яка, че да отвърна на удара! :D :D :D
Vic, а ти си ме надъхвай! Знам, че не е по задължение! :)
Просто явно съм такъв типаж.... Странен! :D… Всеки физически контакт от сорта на потупване, здрависване, прегръщане... буквално ме сащисва! (blush) Примерно кръстницата ни, когато дойде на гости прегръща и целува наред! (tmi) Едно на ръка, че аз се дърпам като магаре на мост :D, а аз да направя такова нещо - пълен абсурд! То аз дори моите хлапета не обичам много да целувам!... Малиииии, ква ужасна майка съм! :D :D :D Трябва да съм много, ама наистина много развълнувана, за да налетя на прегръдки! (wasntme)
Освен асоциална, явно съм и антиконтактна! :D :D :D
Ама пък съм позитивна! ( Дани (F) )
Колкото и налудничаво да им изглежда на околните понякога! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 27.11.14 13:27.

27.11.2014/четвъртък
Тренировката:
Рамене, ръце (в залата)
- раменни преси с лост - 1х5х15кг/1х5х25кг/1х4х35кг - тия последните малко пуш си падаха
- раменни преси с дъмбели от седеж - 1х12 с 2х10кг/1х10 с 2х10кг/1х9 с 2х10кг- аха да станат 10, ама лявата ръка се предаде и дори сочната псувня не помогна! :D /1х8 с 2х10кг
- разтваряне с дъмбели за задно рамо - 3х12 с 2х7,5кг
- високо разтваряне на рамене - 3х12 с 2х5кг
- повдигане на диск напред до нивото на очите - 3х15 с 10кг
- бицепсово сгъване с малкия прав лост + 2х2,5кг + 2х1,25кг дискове - 1х15/2х12
- бицепсово сгъване с дъмбели - 1х12 на ръка с 2х7,5кг/2х12 на ръка с 2х5кг -тука първата серия със 7,5кг щото някакъв младеж също сгъваше за бицепс, ама с опора на крака с 5-тичките. И за да не чакам се напънах, ама последните повторения много на зор ми бяха.
- кофички на пейка - 15/15/10
- трицепсово разгъване на скрипец с въженце - 1х15х17кг/2х12х17кг
- 15мин пътека под наклон 12% със скорост 6,0

Храната:
- 2 варени яйца + 2 белтъка, 20гр сурови бадеми, 1/2 грейпфрут, 1 малка мандаринка
- 150гр пушено пуешко филе, 50гр кафяв ориз, 2 моркова
- 150гр пушено пуешко филе, суров карфиол
- 200гр свински кебап, доста салата от китайско зеле със зехтин и балсамов оцет, мариновани лукчета и камби с моркови - имах завиден апетит на вечеря и всичко ми беше безкрайно вкусно! (blush) :D
- 30гр сурови лешници, 2-3 глътки червено вино

Не харесвам тая тренировка. (dull) Рамената ми са слаби и мразя да тренирам ръце. (dull) Ама се постарах да вдигна килограмите на дъмбелчетата тук-там. Даже псувах на глас на раменната преса, ама не помага! :D :D :D Емо вика, че съм се скатавала с детските тежести! Бла, бла, бла! (devil) С толкова мога, с толкова правя, пък!
После пък мъжО ми изкара акъла! (dull) Обикновено ми звъни поне по 3 пъти докато съм в залата, а тоя път - не и не! Крача на пътеката и си викам “К`во направи тоя човек?”. Влизам в съблекалнята - няма обаждане. Почвам аз да го набирам - свободно. На единия, на другия, на служебния телефон! Все свободно! Пф, и като се шашнах, че с тия негови сърдечни аритмии и шаване на кръвното, к`во да си мисли човек! (dull) Е, намерихме се - закъснял на работа, бързал после да мине през магазина и да стигне на време пред залата, за да ме вземе, едната батерия паднала, другия телефон е без обхват в Кауфланд... Ега си и струпването на събития! :D Добре, че съм доверчива, добра и широко скроена душа, че иначе можеше и да яхна метлата! :D :D :D
Малки, малки дъмбели, ама се уморих да му се не види! Очичките ми клепат! :D
Позяпвам малко кой какви ги е издялкал днес и отивам да спя!

28.11.14
10:01

казано от Златина Цонева на 27.11.14, 21:49:

...Даже псувах на глас на раменната преса, ама не помага! ...

А, помага, помага! Ако не на мускулите, поне на главата. Като ми тежи, псувам като каруцар, особено след като оставя щангата. :)

Ахахаххахах Боби, явно не съм псувала достатъчно всеотдайно! :D

Днеска - “черен” петък от всякъде! (blush) :D… То като погледнах назад - и предният ми е бил “черен”! :D :D :D
Станах в 5, заради тъпите намаления, ма поне успях с каквото бях планирала. В резултат обаче целия ден клепам и мигам като мишка в брашнян чувал. Май се опитвам и да се разболявам. Излезе ми стресница и ме боли лигавицата на цялата уста. Без тренировка и пълна омазвация с храната. Не наринах само каквото не видях! (blush)
- 1/2 грейпфрут, 20гр сурови бадеми, 2 варени яйца + 2 белтъка
- 1 банан
- някакви изостанали 50гр (в готово състояние) от свинския кебап, мариновани камби
- доста чаени лъжички фъстъчено масло
- половин морков, 2 ябълки
- не знам колко пържолки от пилешки бутчета, задушено червено цвекло с чесън, зехтин и балсамов оцет
- суров слънчоглед с 1с.л. мед, сурово кашу
Много започнах да се дъня напоследък с храната. (dull) Ще си затрия постигнатото, ако продължавам така... Пффф...
Повече няма да си купувам нито тахан, нито фъстъчено масло, че нещо ми е слаб ангела... А са прекалено калорични, за да си позволявам такива количества... Както не съм се теглила скоро, направо ме е страх да се кача на кантара... Скатавам се и от кардиото в сряда и в петък, и скоро ще почна пак да се търкалям! (dull)...
Ма к`во съм седнала да се оплаквам всъщност?!? Или ще се стегна, или ще си троша главата после! Тъй де! Никой не ми е виновен!
То и вие не сте ми виновни, за да четете мрънкосванията ми :D, ама реших, че няма смисъл да крия к`ви съм ги сътворила, `щото и тайно да ям, то пак ми се лепи! :D :D :D По дяволите! (devil) А сега поне мога да кажа - деца не правете така! ;)
Vic, за неделя си поръчвам най-калорио-горящия комплекс, който можеш да измислиш! :D
... Мммм, да... мъжО сега е на фаза, че не може да си измисли хоби! (tmi) Вчера вечерта му викам - “Аз ти измислих, бе! Кулинария!”  Ама сега като се замисля - Пази Боже! :D Че с тоя моя апетит... Аз няма да мога да се спра, той няма да може да ми насмогне! По-добре аз да готвя както си знам! (grin)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 02.12.14 21:04.

29.11.14
09:08

Мисля, че намаленията почват още след 12.00 нощта-пазаруваш и лягаш :)
Иначе - права си, само твой проблем си е - решавай го! Знам, че можеш да влезеш в ритъм!

29.11.14
11:25

казано от Златина Цонева на 28.11.14, 21:45:

А
Vic, за неделя си поръчвам най-калорио-горящия комплекс, който можеш да измислиш! :D

Както казва Цецо Василев: “Никой не може да те изтренира толкова, колкото можеш да изядеш”. ;)
Твоя комплекс в случая се казва контрол и баланс. :)

Кобре, сайтът който дебнах почна работа чак в 7:30, ако знаех, нямаше да вампирясам толкова рано! (devil)
Марги, както винаги точна и пряма! Истината боли, ама си е истина! (dull) Благодаря, имаше нужда! (F) :)

29.11.2014/събота
Тренировката:
Долна част (в залата)
- едностранно сгъване за задно бедро - 2х15х17кг на крак
- клек - 1х5х15кг/1х5х35кг/1х5х55кг/3х3х75кг/3х15х35кг
- мъртва тяга - 1х5х40кг/1х5х60кг/1х5х80кг/1х1х90кг/3х1х100кг/1х1х90кг/1х1х80кг/1х5х60кг
- ходещи напади - 3х15 на крак
- екстензии за глутеус - 1х20/2х15
- абдуктор - 3х30х35кг
- аддуктор - 3х25х35кг
- повдигане на пръсти на един крак - 3х15 на крак, с редуване на краката

Храната:
тренировка
- 150гр пържоли от пил.бутчета на скара, суров карфиол
трамбоване по Центъра и в МОЛа (dull)
- 150гр пържоли от пил.бутчета на скара, 4-5 печени червени пиперки с 1 с.л. зехтин и 1 с.л. балсамов оцет
сънче
- 1 морков
...................

Посъкрахит тренировката днес, че имах излизане, което нямаше как да отлагам, че времето си напредва.
На клека не смея сама да слагам големи тежести. Не, че тия тройки на 75 кг не ги кляках вътре в стойката, ама все се шашкам, че ще ме затисне лоста. Иначе по-лекото го клякам отвън, че като клекна по-дълбоко и лоста се блъска в ограничителите на стойката. А и си ми тежеше. (dull)
Маааалко по-сериозно на тягата. Понапънах се повечко. 90-те и 100-те кг с кръстосан хват. Другите с надхват.
Другите неща по-набързо, в по-малко серии. И без кардиото накрая.
После хукнахме с щерката да уреждаме пицария с караоке за ЧРД-то и. Тююю, как можах да я “снеса” аха, аха на празниците. (dull) Голям зор, всичко заето. Ама успяхме да се вместим, алелуя! :D После ме замъкна в МОЛ-а да си избира рокля. (yawn) Че и ме пита за мнение! (tmi) :D Кога съм носила аз рокли, та да съм капацитет по темата?!? :D :D :D За щастие и това отметнахме що-годе лесно и без ексцесии. Алелуя - втори път! :D Накрая трамбоване пеша до нас. 6 и кусур километра общо. Кх... И дълбок сън, къмто час и половина-два! Оооо, как обичам! (inlove)
Центърът на града е потресаващ! (dull) Все едно война се е водила. Не бях стъпвала там от сума ти време, ама хич не виждам как ще се оправи това нещо до Нова Година...
Тъй, един ангажимент от декемврийския списък - отметнат! Ама колко има още! (dull) А искам ей така - да си лежа под елхата и да чакам Дедо ви Коледа с големия чувал! :D Все пак тая година съм била мноооооооооого послушна! ;)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 02.12.14 21:03.

29.11.14
20:18

Много си готина, Злати :)

29.11.14
21:23

казано от Златина Цонева на 29.11.14, 17:42:

Посъкрахит ......

А искам ей така - да си лежа под елхата и да чакам Дедо ви Коледа с големия чувал! :D

Тва първото ще е нещо тежко и неизлечимо сигурно......:D

А иначе така както си се опнала под елхата по скоро некой ще те отнесе тебе като подарък ......:P :D

29.11.14
21:38

Бау :D

казано от Златина Цонева на 29.11.14, 17:42:

Посъкрахит ......
А искам ей така - да си лежа под елхата и да чакам Дедо ви Коледа с големия чувал! :D

казано от overkill на 29.11.14, 21:23:

Тва първото ще е нещо тежко и неизлечимо сигурно......:D
А иначе така както си се опнала под елхата по скоро некой ще те отнесе тебе като подарък ......:P :D

Ахахаххахахаххаахахах, не е истина колко съм изтрещяла! :D :D :D
Така се смях, че чак децата дойдоха от другата стая да видят к`во става! :D

И забравих да напиша, че се теглих сутринта. 70 килца съм си. (whew) Оф, не съм мръднала ( освен психически :D ), та ми поолекна! Тоя, дето ще се пробва да ме отнася, трЕбе да е ячък! :D

Да си допиша и манджорето за днес:
- 200гр свински черен дроб на тиган с лук, червено вино и подправки, сурови червени пиперки, няколко резена суров лук
- печена тиква натюр, ма много безвкусна ми се падна (dull), 30 гр сурови бадеми

И как го режете вие тоя лук когато готвите, не знам направо. То са 100 реда сълзи и сополи. Режа под ширма, режа с парче хляб между зъбите, уж, за да не дишам през носа, даже с плувните очила на малкия съм рязала (blush) :D, е... нищо не помага! Рева, че пушек се вдига!... Сигурно ми е тъжно, че го убивам, както бяха казали в един ТВ-сериал! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 29.11.14 21:44.

29.11.14
21:46

Режи го под струя вода Злати ,под чешмата.После си дребни колко искаш  ;)

29.11.14
21:58

С две клечки кибрит в устата, барутчето да сочи напред.
Наистина не люти толкова. Аз наскоро го научих и бях много впечатлена :)

29.11.14
22:08

казано от Светлето на 29.11.14, 21:58:

С две клечки кибрит в устата, барутчето да сочи напред. )

Може ли твое клипче ,с клечиците естествено и нарязване на 2-3 едри глави силно “пръдлив” лук? :D :D :D

29.11.14
22:22

Срам не срам и тук ще кажа един път как го рязах и НЕ ревах...с очила за плуване :D Не искам да си мисля някой, който е минал покрай кухнята ми тогава, какво си е помислил :D

Бау и на тебе Митак! ;) :D
Май само под вода не съм опитвала да го режа лука. Ама как точно става това - на големи парчета? А ситненето после не разплаква ли отново? Иначе това с клечките, дето го предложи Светлето, май е точно като моя номер с хляба. Идеята е да държиш нещо захапано между предните зъби, за да може устата ти да остава отворена. Така, щеш не щеш, дишаш през нея, а не през носа и люти по-малко (ама на мен не винаги ми помага). Пуме, лятото като бяхме на Шкорпиловци на море, и аз го рязах с очилата на малкия. Голяма атракция бях, чак снимки ми правиха! :D Ама остава проблема с вдишването през носа. (dull)
Абе, с тоя лук е като с портфейла ми - като го “разтворя” и плача ли плача! :D :D :D

казано от sapuna на 29.11.14, 22:08:

силно “пръдлив” лук

Туй ще да е някакъв специален Горнооряховски сорт! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 29.11.14 22:52.

29.11.14
23:41

Хм ... значи ,бабите едно време така викали : “Ниско клякай булка ,ниско.То кат го бодеш тоз арпаджик ,все едно си му пръднала.Тъй де ... да му люти на твоя ,та да се сеща!!!”

И тъй!ATG и в лукосаденето да има пледирам аз!После в копането ,в търгането ...  /ако може всички процедури да са придружени и с .img / ;)

30.11.2014/неделя
Тренировка:
с Vic и компания в “Богоров”
- 2 обиколки (около 400м) самоинициатива, докато чакам да се събере агитката, че голям студ!
- после комплексът:
  # нарастваща стълбица от 1 до 9 от суинг до вертикала (аз с пудовка 24кг) + бърпи със скок на стена (може би около 60см)
  # 4 обиколки (800м)
  # обратна стълбица от 9 до 1 от същите две упражнения
Моето време: 26,19 мин. Бива, особено след като Vic
разпореди да се вместим в 30! :D И особено, след като пак ме надъхваше и разсмиваше! :D Опити за саботаж надушвам!!! :D :D :D
- и накрая още 1 обиколка, последните 50 метра от която си ги изспринтирах
Храната:
- 1/2 грейпфрут, 20гр сурови лешници, 2 варени яйца + 2 белтъка
тренировката
- около 150гр свински черен дроб на тиган с лук, червено вино и подправки, суров карфиол
моткане
- около 150гр свински черен дроб на тиган с лук, червено вино и подправки, суров карфиол, няколко парчета камби от туршия
- ..................................

Тренировката беше супер! Бая хладничко и доста мокро, ама готино! Подгизнаха ми и ръкавиците, и дрехите. Комплексът бил в моя чест! :D За да не смея да мрънкам повече! :D :D :D Сиуинговете и бърпитата със скока - пушка! Междинното бягане обаче - бавно! Ама поне равномерно и без да вървя. По едно време тъй се бях унесла, че без малко да направя една обиколка в повече! :D А Vic точно до мен на суинговете и бърпитата. И де ли нарежда и ми говори, а аз пръхтя, пуфтя и се хиля! :D

Следобед пък водих хлапетата в “Джъбмо”. Безумие някакво! (dull) Хвана ме клаустрофобията! Народ, шум, гъчканица... Пф... Все се заричам да не си го причинявам, ама на... От нерви ме изби на канибализъм! :D :D :D

А специално за Митака ;) - 2 снимчици на агитката! Липсваме ти, а?!? :P Ми, добре си ни дошъл отново! :)
Ясно се вижда кой се е тръшкал най-всеотдайно и се е омазал като прасе до ушите с кал и вода! :D Vic разпореди бедрата и гърдите да опират земята и аз съвестно и отговорно попивах ли попивах! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 02.12.14 20:23.

... и да си допиша манджорето:
- 4 с.л. варени стари царевични зърна (майка ги донесе, че било Андреевден). Нещо като компот от царевица, щото и се подслаждат с малко захар. Едно време баба (лека и пръст) много ни правеше такива, когато бяхме на село.
- около 200гр печена на скарата наденица (телешко+свинско), 5 маслини, 1/2 авокадо, салата от домати, краставици, червени пиперки и лук с 2 с.л. зехтин
- 30гр сурови бадеми
- още 4-5 лъжици от царевицата. Никой от домашните не я хареса. Не им билa сладкa. (tmi) Луди хора!

Е, царевиата не ми влизаше в “разписанието”, ама е за предпочитане пред 1/2 буркан течен шоколад, който Vic ми разреши да изям след комплекса! ;) :D Добре, че понякога съм инат и не изпълнявам! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 30.11.14 21:12.

01.12.2014/понеделник
Тренировката:
почивен ден
Храната:
- 150гр задушен свински дроб с лук, червено вино и подправки, 2 доматчета
- 150гр пилешко филе на скара, 2 доматчета
- вечерта - голяма пица с черен блат и кво ли не отгоре, 1 банан, 1 портокал и няколко ч.л. течен шоколад

Няма да мрънкам и да се червя за храната!  Ядеше ми се, ядох! Така реших!
И без това усещането ми беше за един хубав ден! :D Като гледах какви готини парцали сняг валяха на фона на борчетата, засадени в парка до работа... дори кряскането на шефчето не можа да ми повлияе! :D Е, не се задържа снега, че не беше достатъчно студено, ама пък си беше красиво и успокояващо! :)
Цикълът ми дойде по-рано от предвиденото и дори се притесних, че нещо не е както трябва. Ама се оказа, че не е подранил чак толкова фрапиращо. (сори за инфото, ама ми е по-лесно за справка, когато си го отметна и тук)
После пък шефчето реши, че има ангажименти и ни пусна по-рано от работа, та се озовах в нас още в 17 без нещо. Хубаво продължение на хубавия ден! :)
Защо по-дяволите не можа и да завърши така?!? :D
Вероятно заради повечето количество храна на вечеря, и най-вече заради вида и и странното съчетаване на нещата, като ме сви един корем преди лягане. Мани, мани, голям кошмар! Изкарах едно дежурство с легена и в кенефа :( Не случайно хората са казала - “Гъз, глава затрива!”. :D

И сега съм в дилема кви да ги издялкам днес с храната! Нямам никакъв апетит тази сутрин и като цяло мисля да се наливам с ментов чай, че нали успокоява корема. Обаче довечера съм на тренировка и се чудя, дали ще имам сили, ако изкарам едно неядене чак до след нея. Или пък да си взема нещо дребно за хапване? Ама със сигурност не ща яйца и месо. Просто не ми се ядат. Може би ще си взема малко ядки и някой и друг плод... Пък колкото мога в залата, толкоз...

Това е! Не мрънкам. Просто споделям кви ги натворих вчера. :)

02.12.14
08:47

казано от Златина Цонева на 02.12.14, 06:51:

...
И сега съм в дилема кви да ги издялкам днес с храната! Нямам никакъв апетит тази сутрин и като цяло мисля да се наливам с ментов чай, че нали успокоява корема. Обаче довечера съм на тренировка и се чудя, дали ще имам сили, ако изкарам едно неядене чак до след нея. Или пък да си взема нещо дребно за хапване? Ама със сигурност не ща яйца и месо. Просто не ми се ядат. Може би ще си взема малко ядки и някой и друг плод... Пък колкото мога в залата, толкоз...
...

Нищо няма да ти стане от един ден фаст. Напротив!
Малко по-внимателно с вработването и ще си ОК на тренировката :)

Фааааст, к`во беше това фаст!?! :P Сякаш не ме познавате! :D Мен и моя апетит! :D :D :D

02.12.2014/вторник
Тренировката: Гърди, гръб (в залата)
- лицеви опори чисти - 10/10/10/8
- хоризонтална лежанка с лост - с 35кг - 15/12/10/10
- наклонена лежанка с дъмбели - с 2х12.5кг - 12/10/8/8
- пек-дек - 1х12 с 41кг/ 2х12 с 35кг
- вертикален скрипец - 2х12 с 47кг/2х10 с 41кг
- пулоувър на скрипец - 3х20 с 23кг
- гребане с дъмбели - 1х15 с 12,5кг/1х15 с  15кг/1х12 с 20кг/1х10 с 20кг за всяка ръка
- хоризонтален скрипец - 4х12 с 29кг
- хиперекстензии - 20/15/15
+ 20мин кростренажор

Храната:
- през деня - 3 ментови чая, 1 инка, 3 малки банана, 2 големи ябълки, 4-5 печени червени пиперки, 50гр сурови бадеми, 1 инка
тренировка
- голяма салата от китайско зеле с 2 с.л. зехтин и балсамов оцет,  голям свински котлет на скара (около 180гр в готово състояние)
- планирам още 1-2 ментови чая преди да си легна

Успях да си направя всичките серии на лежанкта с 35кг. Хип-хип-ура! След първата серия тръгнах да свалям дисковете, за да върна на 32,5. Свалих единия, постоях, постоях с него в ръце, па си го върнах на лоста. Викам си - колкото бройки направя, толкова. То пък успях всичките! Доволна съм! За наклонената лежанка - сила не остана. :D Ама се мъчих с 12-те килца. Скромно, ма от сърце! Другото, що-годе добре... като за мен! :D

03.12.14
08:47

Злате,
вчера случайно рейс 13 да си ползвала вечерта .. че една дама много ми заприлича на тебе ... ма викам ако не си да не изплашим някого ...

Ъъъъ... Не! :D :D :D
Тая 13-ка дори не я знам от къде минава! :D
Аз се возя от Центъра до Аспарухово и обратно и по бул. Владислав Варненчик. Там, ако ме видиш - свиркай! :)

И много шА замоля, извратеняците да не ме дебнат по маршрута ми, `щото лесно се паля и още по-лесно налитам на бой!!! :D :D :D

03.12.14
10:01

Пфф ... добре че не искарах акъла на дамата ... :)

казано от MartiG на 03.12.14, 10:01:

Ахахахаххахах, смятай! Захождаш странично и забиваш реплика от сорта - “Е как е? Вдигаш ли?” :D :D :D
Не знам за госпожата, ама ти ще удариш рекорд в спринтирането! :D :D :D

03.12.14
11:50

казано от Златина Цонева на 03.12.14, 09:46:

И много шА замоля, извратеняците да не ме дебнат по маршрута ми, `щото лесно се паля и още по-лесно налитам на бой!!! :D :D :D

Уби ме !!! :)

03.12.14
12:23

казано от Златина Цонева на 03.12.14, 11:45:

казано от MartiG на 03.12.14, 10:01:

Ахахахаххахах, смятай! Захождаш странично и забиваш реплика от сорта - “Е как е? Вдигаш ли?” :D :D :D
Не знам за госпожата, ама ти ще удариш рекорд в спринтирането! :D :D :D

То нямаше къде ... бяхме в рейса :)
Па и аз за ко да бегам ... ся като съм си го изпрсил ще си го изям шамара :)

Кобре!;) :D
03.12.2014/сряда
Тренировката:
Кардио, корем, глутеус (вечерта след работа, у дома)
- 10 минути на велоергометъра на най-ниската степен, бързо въртене
- 3 вида крънчове, по 20 бр от вид в серия - 3х60
- коремни преси лакет-коляно - 3х20
- повдигане на краката от лег - 3х20
- кикове - 5х30 на крак
- махове - 5х20 на крак
- 20 минути на велоергометъра на най-ниската степен, бързо въртене

Храната:
- 50гр овесени ядки с вода, стевия и канела, 4 белтъка
- 150гр свински котлет на скара, 50гр кафяв ориз
- 150гр свински котлет на скара, 5-6 печени червени пиперки
- 200гр свински котлет на скара, камби от туршия
- 30гр сурови лешници, 5 белтъка
Тъй... Реших, че е безумие да ставам в 5 сутринта, за да връткам някакви си педали. :D Половин час сън отгоре, си е половин час сън!!! Не си доспивам напоследък. Ама никак не си доспивам. :( И въпреки, че може би е добре да се прави кардио сутрин, на гладно, в конкретната за мен ситуация и цели... просто не мога да си го причинявам... поне за момента. Когато се запролети и се постопли, а и сутрин не е тъмно като в рог, пак ще започна да търча в училищния двор. А дотогава, ще си правя тренировките в сряда и в петък, вечер.
Явно аз хич, ама хич не следвам “бб-тийм модата”, която се дискутира напоследък! :D Мотам се като крив рак напред-назад из разни видове тренировки и хал-хабер си нямам какво правя! “Шапка на тояга!” - мойта работа! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 03.12.14 21:09.

03.12.14
22:08

И добре правиш:)
Шапка на тояга е най-готината мода:) Ти си първообраза:)

04.12.2014/четвъртък
Тренировката:
Рамене, ръце (в залата)
- раменни преси с лост - 1х5х15кг/1х5х35кг/1х5х30кг/1х5х25кг/1х5х15кг - на 35-те килограма последните 3 повторения, с много леко, ама наистина много леко “пуш”
- раменни преси с дъмбели от седеж - 2х15 с 2х10кг/1х12 с 2х10кг - при това без въобще да псувам! :D
- разтваряне с дъмбели за задно рамо - 3х12 с 2х7,5кг
- високо разтваряне на рамене - 3х12 с 2х5кг
- повдигане на диск напред до нивото на очите - 3х15 с 10кг
- бицепсово сгъване - с малкия прав лост + дискове 2х2,5кг и 2х1,25кг - 3х12
- бицепсово сгъване с дъмбели - 2х12 на ръка с 2х7,5кг/1х12 на ръка с 2х5кг - реших да напъвам със 7,5кг-овите дъмбели, ама не можах и трите серии
- кофички на пейка -20/15/25
- трицепсово разгъване на скрипец с въженце - 3х12х17кг/2х12х20кг
- 30мин пътека под наклон 12% със скорост 6,0

Храната:
- 2 варени яйца + 2 белтъка, 20гр сурови лешници, 1 портокал
- луканка (сигур къмто 100гр), 50гр кафяв ориз, салата от китайско зеле с 1 с.л. зехтин и балсамов оцет
- около 120гр паниран хек, салата от китайско зеле с 1 с.л. зехтин и балсамов оцет
- 200гр телешко на скара, салата от домати, краставица, червена пиперка и лук с 1 с.л. зехтин, чаша червено вино - омагьосах се!!! :D :D :D
- 30гр сурови лешници

Днеска - пълен шем! :D Влюбена ли съм, загубена ли съм, и аз не знам! :D :D :D Ама много бях разсеяна.
Във фитнеса - прилично. При това без псувни! :D Ама много се разсейвах и зазяпвах тук и там, и току си просрочвах планираните почивки между сериите. `Щото по принцип си броя секундите, та някой, ако ме гледа отстрани, ще реши че все нещо нареждам под носа си! Като пълен шизофреник! :D После пък видях братовчедка си в залата... и съвсем “изтървахме коня”! :D
Храната и тя... Ама така е, като забравих да си я предвидя и дояждах някакви остатъци от хладилника...
Не мога да тичам на пътечката! Факт! :D Опитах, ама така залитам и тегля в страни, че има риск да се претрепя! Така, че ще си крача под наклон и толкоз!
И съм в дилема! :D :D :D Решила съм, че искам втора татуировка. Дори съм решила каква ще е, обаче... Първо си мислех, че искам да е на рамото, но... Днес докато си правех упражненията за рамената, нали се зяпам в огледалото ( щото съм нарцис :D ) и така си харесвам... ъъъъъ, май сепариране му се викаше... на онова, дето ти се появяват едни бразди между мускулите, та... Реших, че ако си плесна нещо точно върху рамото, тая по-горе спомената “прелест” няма да се вижда. Сега се чудя по-надолу отстрани на ръката ли да я направя или отвътре на предмишницата... Ще го измисля аз, няма да се сдържа. :D Ама тъй и тъй си споделям простотийките, та... викам да си изтипосам и “тревогите”!
И май-исках още нещо да напиша, ама го забравих! Пълно кукуриго съм напоследък! :D

P.S.: Сетих се! :D Щях да се кефя как никак, ама никак не нося на пиене! :D :D :D Една чаша вино така ми замотва главата, че... дори не помня какво съм искала да напиша! :D :D :D Смятай, ако цапна някой концентрат! Направо ще се гипсирам на секундата! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 04.12.14 21:47.

04.12.14
22:14

А някакви леки наркотици...хммм...:)))

казано от slavko на 04.12.14, 22:14:

А някакви леки наркотици...хммм...:)))

Ахаххахаххахахахах!!!! :D :D :D Тц! Даже не съм пушила!... Обикновени цигари, де!
Ама то... сигур` верно звуча като надрусана през повечето време!
Щом и мъжО взе да ми показва някакви публикации, че прекаленият оптимизъм и приповдигнато настроение били болестно състояние! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 04.12.14 22:18.

04.12.14
23:25

Давай смело ! Ако съдя по татуираните хора из нашата зала , сепарацията даже повече си личи :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1