Yennefer's Diary

Прескочи до:

21.11.14
16:40

Отивам да тренирам аз, на всички приятна среща и релаксиращ уикенд! Fuck откога го чакам!!!

Росен изпълнява всяко едно движение с невероятна прецизност и отношение към детайлите.
Гордея се с него и се радвам, че успя да научи и мен на тънкостите, и то за отрицателно време :)

Сега се радвам, че и ти имаш добър учител.

Каква среща?
Аз видях в карето с новини, че е коментирана някаква форумна среща, но като цъкнах да видя, ми написа, че нямам право да видя темата. Реших, че не е за простолюдието :D

Приятна тренировка, Блажуна. Тренирай и заради мен!!!!!!!!!!!! ЯКО!

21.11.14
18:19

Това “The Gift” ли е? 1:12 Като е отзад не стои много добре :D

22.11.14
13:45

Много беше приятна тренировката :D Затова мисля да ударя една глава и после да описвам...
Повече никога няма да тренирам рамо и ръце без Росен, не мога да тренирам без треньор, защо съм такова бебе, за Бога :(

24.11.14
08:27

Тренировка петък

Глутеус, кардио

Клек широк разкрач смит машина - 20,20,20,20
Хип тръстър - 3х15
Глутеус екстензии в СС с аддуктор акцент дупе - 3х15/20
Шутове на скрипец - 3х10 на крак
30 мин пътека наклон

Храна - 0 въгл.

Тренировка събота при Росен

Раменна преса зад врат смит - 3х10-11, 1х7,  1х6 ( сложи ми толкова тежест, колкото той да бута, аз само бавно да пускам :D)
Раменна преса смит в СС с изтегляне на два диска назад от седеж - 3 до отказ (8-10)
Раменно разтваряне встрани - задно рамо наклонен лег - 4х10-8 отказ
Бицепсово сгъване с лост ( бавно пускане) - трицепсово разгъване лежанка обратен наклон - 3 до отказ - 8-6, на трицепсовото към 10/11, по едно време ми сложи някакъв диск, каза, че мога още, не се пльоснах само от срам :D
Бицепсово сгъване седеж - трицепсово разгъване на скрипец (бавно изтегляне) - 3 до отказ - 10-11
Машина за бицепсово сгъване - 2х20
Машина за троцепсово разгъване - 2х18-20

30 мин ходене на пътека наклон
Разтягане

Храна - 300гр кафяв ориз, 500гр месо, 1/2 протеинов бар

Тренировка неделя

Набиране широк надхват - 4,5,4,4
Набиране с изтегляне към гърди - 4,3,4,4
Мечка - 3х8
Задно бедро едностранно - 3х10 на крак, 20 с два крака
Тяга прави крака - 4х12х50кг

30 мин ходене на пътека под наклон

Храна - 20 оризовки, 600гр месо, протеин Амикс, 400гр тиква

Пропуснах екстензиите с тежест, че нещо ме наболява връзката между тазобедрената става и кръста. Ходих на сауна при шангистите в Дианабад, видях се с Алан, после цял ден гледах Астерикс и Обеликс и спах.. по-късно и UFC кютекк за лека нощ.
Това е.

Повече никога няма да тренирам рамо и ръце без Росен, след тренировката не можах да си вдигна шейкъра да пия :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 24.11.14 09:04.

24.11.14
10:00

Да кажа и тук, ако някой има познат, приятел, чул е отнякъде си... и т.н., който иска да се пуска април месец на турнир Пловдив и би се пуснал на смесени двойки, но си няма партньорка, да го насочи към мен.
С други думи - търся си юноша/мъж/ветеран от София за свободно съчетание. :)

25.11.14
08:11

Тренировка вчера

Квадрицепс, корем, кардио

Клек билдърски - 20х40кг, 20х50кг, 18х70кг, 20х50кг
Преден клек смит - 3х20-18
Лег пред един крак - 3х15, два крака - 2х25
Бедрено разгъване - 5 серии до отказ, с негативни, 20-25 повторения
Прасец - 3х10 с тежест, 2х15 собствено тегло
Коремни вис до отказ + извивки - 3 серии по 15-20
Коремни машина - 3х20-25
Усуквания с лост - 4 мин

30 мин ходене пътека наклон
Разтягане

Храна - 3 цели яйца, 700гр конско-свинско, доза протеин Амикс, броколи, чушки, 20гр сурови ядки, 1 с.л. шарлан

И вечерта се правих малко на Галин Коларов в нас, доста отвратително, позинга е нещо ужасно!

Лошо ми стана на тренировката, после и на позинга, затова гледам като натровена :D
Ебаси хубавия Галин, честно :D

Извод на вчерашния позинг - На крака ще ги смажа, сега остава и гърбът да ми порастне... (dull), краката ми се чистят и само от диетата и обработването на масата, което е супер, надявам се да нямам разпространения проблем с трудното чистене на долна част.

Мнението беше редактирано от Блажка на 25.11.14 08:14.

26.11.14
08:08

Тренировка

Гръб-гърди, кардио

Супер серии

Наклонен лег с дъмбели 2х18, 22кг (sorry Рони, можела съм и с повече :D) - горен скрипец 55-60кг - 4х10-11
Лег с щанга 55-50кг - гребане 50кг - 10-11
Едностранно гребане с дъмбел 22кг - 3х8-9 на ръка
Обратен наклонен с дъмбели 2х18 - долен скрипец 50кг - 3х10
Машина кофички - чукчета за плътност в горна част 40кг - 3х10
Пулдаун с въже - 3х10/12

30 мин ходене пътека наклон

Вчера се сдобих с новия продукт на SCITEC WOD CHRUSHER - unbroken pak… нищо кой знае какво като съставка, да го изпробвам, да си кажа мнението, вчера хакнах 6-те таблетки ( една доза, в кутия са 15 дози по 6), усеща се напомпане, малко иглички и то само на мега тежест, но не като при White Flood примерно да откачаш и да те сърби цялото лице, ръце и т.н. Днес имам адска мускулна треска, което обикновено означава, че съм се раздала на макс, но не съм усетила претоварване по време на самата тренировка.
Като изпия кутията пак ще пиша.

Поръчах си L-carnitine na Scitec 80 000, получих WOD Chrusher в добавка... :D хубави неща ми се случват напоследък, да видим докога.

Храна - 2 цели яйца, 500гр свинско бон и контра филе, 300гр конско-свинско, броколи, 20гр лешников тахан, 20гр ядки

Old but Gold.. Баси, жалко, че не мога да изляза на Kind Diamond или Mercyful Fate :(((((((( Понеже, както навсякъде си има неписани правила, ще ме порежат за мъжка музика :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 26.11.14 10:20.

27.11.14
11:20

Тренировка вчера

Раменни преси седеж 2х14кг - 10,10,10,9
Супер серия
Едностранно раменно разтваряне встрани - раменно разтваряне обратен наклон - 3х11/12
Раменно разтваряне с два диска 2х10кг - 3х10

30 мин пътека наклон

Храна - оризова палачинка, 500гр тиква, 2 пакета оризовки, 500гр свинско контрафиле, 150гр конско, броколи, 1 домат

Расте... това е добре, не съм чиста и въпреки това има наченки на нещо красиво, което се задава...

Мнението беше редактирано от Блажка на 27.11.14 11:31.

28.11.14
08:42

Вчера нищо кой знае какво, имах кардио по програма, 40 мин пътека правих под наклон.
И добре, че само това имах, че бях като пребито куче.

Мъча се да правя едни неща, които от години трябваше да започна да правя, а.к.а за повече пари става въпрос, естествено, да използвам НЕ-спортните си умения и да започна да се издигам в сферата си.
Засега нещата вървят в моя полза, може да се окаже, че ще изкарам същинската си подготовка за април месец в страната, където аспержите са по 1 евро, не в България, където са цената е 8-9лв.

Every day is a heavy metal day!

Oфф, забрсавих храната: 400гр тиква, 1 пакет оризовки, 1 протеинов бар, 600гр конско-свинско, броколи, шушулки зелен боб, 20гр ядки,  10гр лешников тахан преди лягане ударих, че нещо бях замаляла

Мнението беше редактирано от Блажка на 28.11.14 10:12.

28.11.14
12:48

И аз много се ядосвам за тези аспержи..не стига,че трудно се намират на пазара в БГ,ами и са безбожно скъпи!!!
Твърдят,че наред с другите им качества, са един от най-силните естествени диуретици.
В Испания,пак бяха скъпи,но тук просто няма как човек да си позволи да присъстват ежедневно в менюто му. (dull)

28.11.14
13:03

казано от Juls на 28.11.14, 12:48:

И аз много се ядосвам за тези аспержи..не стига,че трудно се намират на пазара в БГ,ами и са безбожно скъпи!!!
Твърдят,че наред с другите им качества, са един от най-силните естествени диуретици.
В Испания,пак бяха скъпи,но тук просто няма как човек да си позволи да присъстват ежедневно в менюто му. (dull)

Ужасно е! Наистина са много вкусни и полезни, особено ако ги вземеш пресни, аз за съжаление пресни задушени само 2 пъти съм яла и двата пъти в Германия, но тук като видя бруталната цена в Карфур и ми става МЕГА ГИГА ТУРБО ЗЛЕ, за тея пари ще си взема 4кг броколи, тоест гарнитура за 4 дни... и сметката е ясно, че не излиза :(

28.11.14
13:14

Преди време се бях зарибила да си отглеждам,защото и на мама,и на баба къщите са с големи дворове.Оказва се,обаче,че растението има доста сериозно изисквания към почвата,в която се култивира и може би затова в БГ не се произвежда.

28.11.14
13:32

Всъщност, връзката аспержи в Барселона струваше 2.50-3.50 евро. Не са чааак толкова по-евтини, просто са по-свежи. И като цяло, цените на храните са горе долу 1:1 с нашите, къде малко повече, къде малко по-малко, но без разлики, които си струва да се отчитат. :)
Качественото хранене е въпрос на приоритети. Аз лично пестя пари от други неща, за да се храня добре.

28.11.14
13:33

И аз много обичам аспержи :) Джулс е права за почвата. Отделно трябва и много поливане. Тук, където живея, се отглеждат аспержи, но реколтата е за един много кратък период в годината - май и юни и това също ги оскъпява. Тогава пазарите са заляти с аспержи и ягоди, защото сезоните им горе-долу съвпадат и производителите на едното отглеждат и другото :)

28.11.14
13:44

казано от Маргарита Манева на 28.11.14, 13:32:

Всъщност, връзката аспержи в Барселона струваше 2.50-3.50 евро. Не са чааак толкова по-евтини, просто са по-свежи. И като цяло, цените на храните са горе долу 1:1 с нашите, къде малко повече, къде малко по-малко, но без разлики, които си струва да се отчитат. :)
Качественото хранене е въпрос на приоритети. Аз лично пестя пари от други неща, за да се храня добре.

Шанс, майка ми ми носи две каси с аспержи от Германия, на едро естествено, килограма е 1 евро.. чакам ги с нетърпение (love my Mummy)
Сега ще трябва да се надявам да ги посъхраня, дори обмислям варианта да и кажа да ми донесе повече в буркани, отколкото пресни, за да не ме яд после като се разложат.

И аз твърдя, че се храня много добре и си ми излиза солено, но хормона е бая скъп :D, така че между броколи и аспержи, ще се задоволя с броколи и хормон :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 28.11.14 13:45.

28.11.14
14:03

Off topic!
KING DIAMOND e Велик! :D Сигурно единствените албуми, които мога да слушам без прекъсване и без да ми омръзнат вече толкова години са продуктите на Kim Peterson! А именно King Diamond и Mercyful Fate.

01.12.14
08:14

Тренировка петък

Глутеус, кардио

35 мин пътека наклон
Клек мега широкия разкрач :D на смит - 20,18,18,16
Лег преса - 2х50
Глутеус екстензии в СС с аддуктор, акцент дупе - 3х15/20
Шутове на скрипец - 3х12 на крак
Малко коремни преси на земя, акцентирам на малко, голям труп бях.

Разтягане

Храна - 0 въгл.

Тренировка събота при Росен

Раменна преса зад врат смит - 4 мъчителни серии, последната с него, той вдига, аз пускам бавно...
Рамена преса пред врат в СС с изтегляне на два диска от седеж, стоеш, какво ли не.. не ми се получи особено (dull) - 3 серии до отказ
Задно рамо наклонен лег - раменно растваряне встрани - 4 серии до отказ
Бицепово сгъване с лост - трицепсово на лежанка отбратен наклон ( последната серия 5-6 повторения с тежест) - 3 серии до отказ
Бицепсово с дъмбели - трицепсово с въже на скрипец - 3 серии до отказ
Машина за бицепсово сгъване - 2 до отказ(към 20-ина)
Машина за трицепс - 2 до отказ

30 мин пътека наклон
Разтягане

Храна - 250гр кафяв ориз, грейпфрут, 300гр пилешко, доза протеин Амикс, 1/2 протеинов бар

Тренировка вчера

Набиране широк надхват - 5,4,4
Набиране с изнасяне към гърди усп. хват - 4,5,4,4
Мечка - 3 до отказ - към 10-8
Екстензии +15кг - 4 до отказ - 12-8
Машина задно бедро, едностранно и двустранно - 5 сериии
Тяга прави крака с пудовка - 3х12

30 мин степер

Храна - 1 грейпфрут, 100гр кафяв ориз, 1 пакет оризовки, 150гр пилешко, 200гр конско-свинско, доза протеин Амикс

Глутеуса не спира да ме боли, ужасно е просто, вчера едвам седях, даже не можех да лежа нормално, но от снимката долу си личи защо е така, буквално ми се разцепва задника на няколко квадранта :D

Мерките преди 2 седмици
Рамена - 110
Гръб -100
Талия - 83
Паласки - 88
Ханш - 102
Бедро -64
Бицепс - 34

Мерките от вчера

Рамена - 117
Гръб - 107

Ханш -102
Паласки -88
Талия - 83
Бедро - 65
Бицепс - 37

Извод - СУПЕР, раста само, където трябва (party) 7см на гръб и рамена за 14 дни, супер прогрес, не го очаквах :)

Мнението беше редактирано от Блажка на 01.12.14 08:25.

02.12.14
09:26

Тренировка вчера

Квадрицепс, прасец, корем, кардио

Лег преса много тесен разкрач - 4 сери до отказ - 25/30
Преден клек смит машина - 3 серии до отказ (18-16)
Лег преса на един крак - 3 до отказ - 15-14
Бедрено разгъване - 4 серии до отказ с негативни фази - 20-22
Прасец - 3 серии до отказ с тежест, една без
Коремни вис - 3х10 ( със странични от вис)
Странични от вис - 2х8-10
Къси коремни на машина - 3х25/30
Странични коремни от лег + къси коремни - 2 серии до отказ
Усуквания с лост -2-3 мин
30 мин степер

Реших да не клякам и да видя как ще е на лег пресата, като акцентирам на квадрицепсите по усет. Мисля, че добре се получи тренировката. Раздадох се и на коремните преси, изоооообщо като не ям въглехидрати съм супер свежарка, като хапна и 30 грама, почва да ме гони глад, само да ми се лежи, да ми се мръхти и т.н.
За съжаление без въглехидрати няма как да стане, ще започна пак да увеличавам неусетно мазнината и ще стане трагично :D

Храна - 2 желтъка, 4 белтъка,1 с.л. зехтин, 20гр лешников тахан, 40гр сурови ядки, 400гр пилешко, 150гр конско-свинско,доза протеин Амикс, броколи, зелени шушулки, зелена салата, 1 домат

02.12.14
11:59

казано от Juls на 28.11.14, 13:14:

Преди време се бях зарибила да си отглеждам,защото и на мама,и на баба къщите са с големи дворове.Оказва се,обаче,че растението има доста сериозно изисквания към почвата,в която се култивира и може би затова в БГ не се произвежда.

И колко сериозни изисквания към почвата да има, като расте в диво състояние в България ?

03.12.14
08:16

Тренировка вчера
Супер серии

Наклонен лег с щанга 45-40кг - горен скрипец 60кг - 3 кръга до отказ (10-12 повторения)
Лег с дъмбели - гребане с щанга 60кг - 3 кръга до отказ (10-12)

Едностранно гребане с дъмбел 26кг ( к.лел) - 3х10-8 следващият път ще пробвам с 30кг (devil)

Обратен наклон с дъмбели - долен скрипец - 3 кръга до отказ 10-12
Машина кофички - чукчета за плътност в горна част - 3 кръга до отказ - 12-14
Пулдаун с въже - 2 серии до абсолютен отказ :D (лекички)

30 мин степер

Разтягане

Храна - 2 жълтъка, 4 белтъка, 500гр пилешко, 200гр конско-свинско, броколи,зелену шушулки, домат, зелена салата, 20гр лешников тахан, 40гр ядки
Бе нещо изгладнявам напоследък пак... :D

Супер тренировка се получи, пия WOD Crusher-a на Scitec и правя повече повторения на по-голяма тежест, без да ми гръмне тялото, обаче след това... мъката е тотална, но поне означава, че го правя както трябва.

Започвам да приличам на Малкия Ичо, жалко, че надали ще се навие да се пусне с мен на смесени двойки :( Бихме били прекрасни :D

Най-интересното е от 12:20 нататък хахаха :D

03.12.14
08:59

Ама ти ставаш огромна ! ;)

Нали, Мира?
Ужасна е!

Росен казва, че на доста движения е по-яка от мен, а това ме вбесява. Та в тази зала аз бях най-силната... Добре, че се махнах от там. Не е било случайно. Нямаше да понеса Блага, която прави раменна преса с щанга, с която аз правя лежанката си за максимален опит.

Даже обмислям вече да прекратя приятелството си с нея. Намекнах й за това миналата седмица, но тя си мисли, че се бъзикам.
:) :) :)

03.12.14
09:10

Ама как може така ?!! ;) Направо сте ужасни! Аз за 6 год 1-2 кила мускул да съм качила, вие растете като гъби на дъжд.
(не ми работят емотиконите)

Един килограм мускул може би качвам за около година, година и няколко месеца.
И на мен ми се иска да е като гъби след дъжд, ама ей - на:)

03.12.14
09:24

:D :D :D Първо Рони се базика, разбрахме се, че няма да ме изоставиш каквото и да се случи, не си ли спомняш, имам хронология!

Мира, никога не съм тренирала по този начин сериозно, нормално е да раста, но ти се струвам огромна главно заради прогреса в грона част, аз и като вдигах активно щанги бях огромна, но по друг начин, дори според мен ужасен :)
Тогава задникът ми беше 107 на рамена 108-110 и гръб 98, сега задникът ми 102 на рамена 117, гръб 107, което вече визуално изглежда по-приемливо. Просто задникът ти да има отделна лична карта, а моя все още си има и маи винаги ще си има... няма как гърбът и рамената ти да са по-малки :D

В тоя ред на мисли, като започна да чистя следващия месец, ще ти пратя мои снимки след първите 4 седмици, да отидеш до залата на Христомир, горе до финансовия факултет и да го убедиш да направи с мен волно съчетание на смесени двойки :P

Fuck, не стига, че е моята зодия, ами е и роден на датата на първото ми гадже, което най-много съм обичала и съм се разбирала - 31 декември, Коко и той беше кинта и 20 и имаше същите визуални черти... само дето не беше толкова як.

Мнението беше редактирано от Блажка на 03.12.14 09:27.

казано от Блажка на 03.12.14, 08:16:

Супер тренировка се получи, пия WOD Crusher-a на Scitec…

Кое от тях пиеш? Fireworks, предполагам, ама...
Scitec WOD Crusher е серия от 5 продукта.

03.12.14
09:33

казано от Queen Cobra на 03.12.14, 09:10:

... вие растете като гъби на дъжд.
...

Специален компост? (wasntme)

03.12.14
09:46

казано от Кольо Пияндето на 03.12.14, 09:30:

казано от Блажка на 03.12.14, 08:16:

Супер тренировка се получи, пия WOD Crusher-a на Scitec…

Кое от тях пиеш? Fireworks, предполагам, ама...
Scitec WOD Crusher е серия от 5 продукта.

Не, дадоха ми да се избера и избрах Unbroken Pak, понеже чаках Liftag, но сега мисля да взема и Fireworks да го пробвам, ако не дойде тоя Liftag, повече ми харесва като действие. Но ще видим как ще се оправя със средствата, защото и Triazole трябва да си вземаааа ааааааааа НЕ трябваше да ме подсещаш, Kоле, за бъдещия ми фалит:D

04.12.14
08:32

Тренировка вчера

Раменни преси с дъмбели/седеж - 4х10-9
Супер серия
Раменно разтваряне встрани - раменно разтваряне обратен наклон - 3х12-11-10
Задно рамо с два диска - 3х12-13
Изнасяне на два диск встрани - 3х10

30 мин пътека наклон

Храна - 80гр кафяв ориз, 5гр мед, 1 пакет оризовки, 1/3 протеинов бар, 600гр конско-свинско, печени чушки, червено зеле, 1 домат, 1с.л. шарлан, 20гр ядки

It is a MUSOOOOOOOV’SSSSSSSSS WOOOOOORLD!!!

Мусов - Мусът, Мусов - Мусъъъъът, Мусоооооов - Мусъъъъъъъъът.

Мнението беше редактирано от Блажка на 04.12.14 08:33.

04.12.14
21:49

Изчетох дневника ти от интерес особено около състезанието в Бургас на което си се пускала и намерих абсолютно всички грешки който се описват от този натурален състезател по бодибилдинг >>> https://www.youtube.com/watch?v=QHHzie6XRGk&list=UUqMBA83S0TnfTlTeE5j1mgQ   голям “треньор” си имала :)

04.12.14
21:53

Това не беше ли първото състезание бе Блажке, в Бургас?

05.12.14
08:36

Да, Славко, първото.

Радвам се, че си изчел дневника ми, Йордане. Така, чакай да си взема кафе :)
Първо идеята ни изобщо не беше да се пускам на състезание, Марина ме хвана на къс пас, че не мога да спазвам стриктни режими и, който ме познава, знае, че побеснявам от такива твърдения - НЕ МОЖЕШ ;)
Почнах по изготвен от нея режим, свалих доста, видя се, че при по-специализирани тренировки и леко променен режим, имам потенциал дори да изляза на състезание, дори и да не съм в тройката си е преживяване от друг вид характер. Затова продължихме по схеми, зададено от Галин, разбирай - на този етап никой нищо не можеше да направи, за да изляза в такъв вид, че да се наредя в тройката, първо заради това, че имах 4 седмици и второ, защото упорито отказвах да взимам химия, дори не се обезводнявах както си му е реда, прочел си защо.
Марина не е човек, който подготвя състезатели и се бие в гърдите, че може да подготвя, на нея и е пределно ясно, че това изисква много повече знания, които се трупат с опит. В нашия случая, аз бях готов масивен, мазен продукт, който трябваше да се изчисти, нищо повече, и като се изчистих, мисля се получи доста добре, никога не се бях виждала така :)
Друг е въпросът, че като се изчистих, се видяха още по-ясно дисбалансите в тялото ми, тези, заради които нямаше как да съм в по-предните позиции, иначе беше очевидно, че бях по-чиста от Тоди, особено на снимките в заден план си личи :D
Нито аз, нито тя бяхме абсолютно наясно с критериите на категорията Физик Жени, какво е добре, какво не е добре, за нас беше важно, че изглеждам добре и искаме да си направим шоуто.

Марина може да не е голям треньор, но има потенциал да стане, защото иска да учи и си плаща, за да учи, не чака на готово да и паднат знанията с више.

Така, в момента работя с Росен Миладинов и обещавам, че април ще е нещо страшно, както обичам да казвам напоследък, единственото, заради което могат да ме порежат е свръхмаса мухахаахахахахаах ( боли ме гъза).
И съм взела решение, че ще играя по техните правила - растежен хормон, пептиди, естроген блокери, друга химия и химични диуретици ако се налага. В момента съм наясно с критериите и знам кое как се оценя - дълбочина на мускулатурата, сепарации, изчистеност и т.н.
Както казва Росен: “Да, става без, но не и на състезателно ниво”
П.П. САМА изявявам желание да ползвам, той не би и посмял да ми дава, дори се опитва да ме спира :D Но аз спирките отдавна ги пропускам и понеже ми се получава ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД :D

Бог пред мен и аз след него :)

05.12.14
09:05

Вчера - 50 мин кардио - 30 мин пътека наклон/20мин степер

Яка съм си, това е добре :D

05.12.14
09:30

казано от Блажка на 05.12.14, 08:36:

Бог пред мен и аз след него :)

05.12.14
09:51

Лудооооо :D Какво става с Ицо, ще говориш ли с него за съчетанието НИ хаххаха :D Ок съм той да избира музиката : ))))))))))

05.12.14
09:59

казано от Блажка на 05.12.14, 08:36:

Както казва Росен: “Да, става без, но не и на състезателно ниво”

Разумен мъж е той.
Това на видеото не е чак толкова лошо описано, просто Блага не е най-адекватния пример.
Ай да се позадържи две години с това, което се занимава и тогава да се коментира.

05.12.14
10:25

Най-хубавото е, че е честен и че казва истината.
Когато го попитам може ли това да стане без да ползвам еди кое си... отговорът е: Да, може, ама не така, както го виждаш на снимката, която ми пращаш...

:D
Казва и истината за вредите, не само за ползите.

Искам да мина една таква подготовка цялостна, защото ми е интересно и как да кажа... забавлявам се доста.
Юни месец ще се пускам на Личното Държавно по вдигане на тежести, без да тренирам мога по всяко време да изхвърля 70 и да тласна 85-90… така че не ме отписвайте още :D За година и половина щанги мисля добър резултат правя без тренировки.

Да вдигам щанги ми е генетично заложено, докато това сега... си е*ало майката... трябва да си скъсам гъза :D

A да не забравя и Тодорка ще се пуска, ще се състезаваме в една категория и ще има епичност 100% :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 05.12.14 10:33.

Дам, Блага е добре информирана за всичко, и дори умишлено се набляга повече на минусите, които ще донесе една състезателна подготовка; може би Росен го прави с цел да я провокира хубаво да претегли нещата на кантар и наистина да е на 100% в избора си (именно НЕЙНИЯТ избор).
Тя, обаче, е адски мотивирана и си има своите причини за действията си.

Аз я поздравявам, че е откровена и не лъже за това, което (ще) прави. В днешно време е съвсем естествено да се  лъже за подобни неща - дори и от професионалисти, където е обществена тайна.

И аз съм против съвременните условия за състезателен спорт, но адмирирам честността.

Много хора тук могат да плюят Блага за какво ли не, но те едва ли я познават така, както я опознах последните месеци. Стойностен човек е!
Кефи ме, че прави нещата така, както й се кажат. В смисъл, че някои хора си мислят: “той, треньорът ми каза да правя А и Б, обаче аз ще направя и В+Г, сигурно ще станат още по-добре работите”.
Учи се, и щом иска да го прави и изборът й е осъзнат - на добър час.

Желая ти от сърце успех, Блаж :)

ОПАААААААААААААаа! Забравих, че повече няма да поддържаме взаимоотношения, понеже ставаш по-яка от мен!

*фръц*

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1