16.08.14
12:17
Привет на всички!
Няма да мрънкам как 24 години си отглеждам сланина и желе, вместо мускули. Време е за промяна и то не толкова физическа, колкото в мисленето. Храната не е враг и не е нужно цял ден да гладувам, а вечерта да изям цял шкаф със сладко и junk!
Тренировките - докато е топло са на открито: тичане 4-5 км, клекове, напади, коремни преси, бърпита, планк... все хубави неща :)
Храната: за сега се боря с това да ям!
п.с. С метаболизъм на умрял охлюв съм. Естествено няма как иначе да е, при положение, че се храня веднъж на ден и то вечер. Това е основното нещо,което трябва да се промени
Темата беше редактирана от Nike на 16.08.14 12:47.
Тренировката за днес:
2х25 коремни преси
2х60сек. планк
2х25 клек
4 км бягане - редуване 200 м. монотонно и 100м спринт
Храната: обядът и вечерята в снимки, а закуската - традиционните овесени ядки с кисело мляко
Мнението беше редактирано от Nike на 16.08.14 20:32.
Мили хора, имам нужда от малко помощ. Имам огромно количество телешко месо и не знам как да го сготвя така че да се вписва в НВД. Ако някой може да даде идея ще съм адски благодарна.
п.с. сега установих, че скарата ми не работи :(
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/59297/P1240 мнение 1263 от 01.07
Мисля си, че това ще ти свърши работа :)
Мнението беше редактирано от Маданеца на 17.08.14 11:05.
Аз много харесвам ето тази рецепта: http://recepti.gotvach.bg/r-6365-Телешко_по_китайски, но я правя с леки промени - пропускам захарта и нишестето и вместо олио използвам масло.
17.08.14
12:15
Тенджера под налягане, телешкото режеш на кубчета, сложи повечко, щом имаш повечко, малко картофи на кубчета,кервиз,моркови нарязани,черен пипер, на зърна -6-7,бахар 4-5 зърна, сол по твой вкус. Затваряш и вариш.Не са нужни да слагаш мазнини никакви, варят се в собствен сос. 1 час максимум след като е завряло е готово. Невероятен вкус на телешкото и бульона, според менюто ти прецени дали можеш да хапнеш и от картофките и морковите.
Пробвах рецептата на @Маданеца с леки промени- Стана изключително вкусно
Та за днес:
Тренировка нямаше. Но пък имаше хубава дълга разходка, около 10 км. Бонус към нея - дъжд и липса на чадър :D
Хапването:
Закуска от 2 с.л. овесени ядки, 3 пълни с.л. мляко и 1/2 банан
Обяд: огромна салата
Следобедно: На снимката (към 4 бях умряла от глад вече и не се сдържах. Замина си паржолка и половина)
Вечеря: 2 и половина от телешките “паржоли” и голяма салата от домат, краставица, чушка, сиренце и зелени маслини в зехтин + риган
Мнението беше редактирано от Nike на 17.08.14 21:33.
Mммм днес съм доволна от себе си :))
Храната:
закуската я пропуснах, че имах ужасно много задачи рано сутринта, а си бях легнала в 3.. Но после наваксах
Обяд - Ризото с пиле
Следобедно (около 5) - свински вратни пържоли с доматен сос на фурна; една краставица (огромна); 50 гр - краве сирене и няколко маслини
Вечеря: горе долу същото, но гарнитурата е салата от краставици, домат, много магданоз,сирене и маслини
Тренировка
2км бягане
Три рунда: бърпита х 10; jumping jack x 30; скачане (в моя случаи върху обърната чешма... висока около 25 см) х10
Не се изморих много, но пък ми подейства много зареждащо
Мнението беше редактирано от Nike на 18.08.14 22:03.
Ox, че дълъг ден.... Въпреки всичката работа, успях да намеря време за всичко
Стартирах деня с голяма чаша кафе и 1 пълна с.л. овесени ядки с кисело мляко е цял банан. Обяда беше пилешка пържола с гарнитура от зелева салата и малко краставици със сирене. След това не знам кой дявол ме накара да мина покрай витрината със сладките изкушения... резултата ще видите на снимката долу :/ След работа бях отново ужасно гладна. И си хапнах :D 1 пържола с 1 голяма краставица, 50 гр. сиренце и 6 зелени маслини. Вечерята ще е салата.. Стига съм се омазвала!
Понеже много ме домързя да отида да тичам на Гребната си подскачах вкъщи - малко тае бо
. Добре ми се отрази :))
Размисли без страсти:
Днес след като хапнах това ужасно вкусно шоколадово брауни със сладолед и лешници усетих как ми се приспива ужасно много. Явно многото въглехидрати ме правят мързелива, отпаднала и сънлива. А вчера, около час преди тренировката хапнах белтъчини и полезни мазнини и имах толкова много енергия... Явно определено минавам на НВД!!!! Без чийт, без оправдания :)
Мнението беше редактирано от Nike на 19.08.14 19:55.
Днес съм такова прасе, че просто не е истина... :D Не знам защо, но мога да изям целият свят. И не че просто ми се хапва нещо, а усещам истински глад, при положение че ям през 3 часа о.О
Днес: Овесени ядки 1 пълна с.л.+кисело мляко+канела (обожавам овесени ядки)
Обяд: Голяма пилешка пържола от гърди, 150 гр. настъргано червено цвекло, 30гр. картофено пюре
Следобедно (около 4 часа): 1 банан и половин купичка боровинки.
В момента(17:49) във фурната се пекат 4 кюфтета от домашно приготвена кайма!!!! Ще ги хапна преди тренировката, която е планирана за 19:30
Вечерята: пак ще има кИфтета и голяма салата
Не ми се смята колко калории са това, но определено нещо ми става... От хранене веднъж на ден минах на 5 хранения през 3-4 часа. Малко се плаша от себе си!
Мнението беше редактирано от Nike на 20.08.14 18:24.
Уж тренирах:
2 км бягане
3 кръга: jumping jack x 30; burpees x10; качване и слизане от 30 см. височина (нямам идея как се нарича това, но бедрата ми после адски горят (inlove) )
2 кръга: Вдигане на крака от лег х 15; клекове х 15 (ass to grass)
Размисли без страсти:
Нещо не съм доволна от себе си напоследък. Имам неприятното усещане, че задържам вода. Не ям много сол, а и пия по 2,5 л вода на ден. Вярно, че 8 часа съм като финикиец и от това краката ми се подуват, но напоследък сякаш е повече. Освен това се чувствам адски отпусната.. когато вървя усещам как цялото ми тяло се тресе - сякаш съм огромна буца сланина :D . Почти сигурна съм, че проблемът е само в главата ми, но все пак ще взема да пусна и някоя снимка.
Уж е лято, но не точно! Уж не трябва да имам много работа, но не точно! И уж, трябва да тренирам, но последните 2 дни беше физически невъзможно.
Набързо храната за четвъртък 21.08
Закуска: Овесени ядки с кисело мляко и банан
Обяд: Някаква тестяна закуска, доста мазна с малко извара (ужасна беше, но нямаше нито време за хубаво хапване, нито подходящо място)
Вечеря: Салата от 1 домат и 1 краставица с малко сирене
Петък 22.08
Закуска: липсва
Обяд: Половин скумрия на скара и салата от краставици
Следобедно: 1 яйце, 1 краставица, малко маслини Каламата
Вечеря: Салата Париж (зелена салата, краставици, запечено на тиган сирене и млечен дресинг), Суши - Фитнес скарида, Бразилско хлебче, чаша вино и литър вода.
Размисли без страсти:
Дните бяха доста натоварени, но предвид, че работата ми е свързана с много ходене не може да се каже, че съм мързелувала :D
Храната особено в четвъртък е ужасна, но влизам в ритъм :) Днес (събота) съм планирала хубава интензивна тренировка навън ако не вали. Чувствам се добре и заредена.
Мнението беше редактирано от Nike на 23.08.14 09:51.
Отчета за днес!
Тренировка
Храна:
Закуска: Овесени ядки+кисело мляко+половин банан
Обяд: Пилешки гърди на тиган +1 краставица +1/2 домат + малко сирене + маслини
Следобедно: Слънчогледови семки - 50 гр + 1/2 банан
Вечеря: Голяма салата от домат, краставица, сирене, маслини и лук;
Преди и след тренировката 1 доза Xtend intra workout catalyst
Размисли без страсти:
За първи път пия аминокиселини. След много четене се спрях на тези, защото се разтваряли лесно и имали приятен вкус. За разтварянето - да разтварят се много бързо и много лесно. Относно вкуса взех си с манго. Въпреки, че разтворих дозата в 550 мл. вода пак беше ужасно сладко, чак леко горчиво. Може би трябваше повечко вода да сложа. Това по отношение на органолептичните свойства. За физиологичните не мога да споделя впечатление все още. Смятам да продължа да ги пия, като ще увелича и натоварването - по - чести и по - интензивни тренировки. Дано се окажат сполучливи :)
Мнението беше редактирано от Nike на 23.08.14 20:38.
23.08.14
20:55
Xtend-a са прилични аминокиселини, ще ти свършат работа :)
Набързо за днес - без тренировка.
Храна
Закуска: Овесени ядки с кисело мляко и 1/2 банан
Обяд: Дюнер от пилешко месо, палачинка от овесени трици, краставица и млечен сос
Следобедно: 50 гр. сладолед
Вечеря: Пилешки гърди подправени с кимион, черен пипер, къри и сол + краставица+сирене+маслини
Ох... спрях си тока днес :D
Тренировката беше кратка около час, но пък доста интензивна и накрая всичко ме болеше. Разтягах почти 20 минути и имах чувството,, че мускулите ми ще се скъсат. С други думи - ДОВОЛНА СЪМ!!!
4 (Едит: 2 км КМ тичане за около 12-15 мин.(3-4 песни време)
3 runda: jumping jack x 30; burpees x10; качване и слизане от 30 см. височина; 15 sec почивка между упражненията и около 30 между кръговете
3 рунда: повдигане на краката от лег х 15; повдигане на краката от лег до поза свещ х 10(доста подобно на драконовият флаг, но не точно); пълен клек х 30
Манджа:
Закуска: Овесени ядки с кисело мляко и 1/2 банан
Обяд: Сандвич с шунка (тук много се прецаках)
Следобедно: Половин пъстърва с доматен сос на фурна
Вечеря: май ще пропусна... след тази тренировка стомахът ми отказва храна
Размисли без страсти:
От петък не съм тренирала. Уж храната горе долу е добре. И макар тренировките ми да ми се виждат доста натоварващи, особено за спортен инвалид като мен, не се чувствам добре в кожата си. Скоро не съм се мерила, но сякаш обиколките са нарастнали. Ако някъде бъркам, моля поправете ме :) Отворена съм както към промяна на режима на хранене, така и от към тренировки - по-чести, по-интензивни. Скоро като стане гадно времето се местя във фитнеса и почвам да работя и с тежести. Дано до тогава поне малко издръжливост да натрупам.
Мнението беше редактирано от Nike на 26.08.14 23:26.
26.08.14
23:07
Здравей!
Не се заяждам,но сигурна ли си ,че 4 км. си ги избягала за 12-15 минути? Дори да са 15 ти идва под 4 минути на километър,което си е сериозно темпо,а какво остава ако са 12….
пф.... :D Идиот от класа съм си..
Мерси Рос.. не бяха 4, а 2 км. По принцип си бягам по 4, но днес беше само за загрявка :)
26.08.14
23:35
:-)
Днес без тренировка, но с много ходене и катерене по разни стълби...
Храната
Закуска: 2 оризовки и 1/2 банан
обяд: пилешко бутче без кожата с ориз
Следобедно: 1/3 черен шоколад
Вечерята: най-вероятно ще е салата и месце
Размисли без страсти:
Въпреки сравнително големият процент подкожна мазнинка от тук от там се подава по някое мускулче. Успях след милион снимки да щракна малкото, което се вижда. Надявам се след месец мазнината да я няма, а мускулите да са по - явно очертани, особено на бедрата :)
Мнението беше редактирано от Nike на 27.08.14 19:22.
Днес нищо, абсолютно нищо!!!!
Храна - 1 фурнета
Тренировка - няма!
Цялото това чудо е заради болен зъб. Цял ден имах чувството, че главата ми ще експлодира!! След стабилна доза болкоуспокояващи нещата не се промениха особено :( Резултатът - пулпит. Айде честито!!!
28.08.14
20:33
Ех, милaтa…бързо оздрaвявaне нa зъбчето!
@Little Owl, благодаря :)
И понеже до понеделник ще си търпя долният зъб днес храна почти няма. А от там отново няма и тренировка. Ще имам доста да наваксвам в тренировките следващата седмица.
Очертава се събота и неделя да сме на вилата. Надявам се поне времето да е хубаво и да мога, ако не друго, поне да поплувам.
Съботно-неделната болка беше преодоляна.
Тренировка нямаше, но имаше малко преход из родните планини (около 20 км) и плуване :)
Храната главно месо от проверени източници.
Днес пак бях на зъболекар. Извади нервите уж.. в среда и четвъртък ще дооправя каквото трябва и се надявам да мога да се върна към нормалния си живот, защото ще полудея - нито мога да ям, нито да тренирам от болка!
Доживях!!!! Днес най-после потренирах. Не е кой знае какво, но предвид липсата на храна цял ден толкова. Всъщност към 3 хапнах лазаня Болонезе и гр. цвекло.
Тренировката:
2 км бягане (трябваше да е 100 спринт, 200 нормално, но нямах сили даже за скучно, монотонно тичане и на моменти даже вървях)
2 кръга: Клек х 15; качване и слизане от 30 см. височина х 15 за всеки крак; jumping jack x 30; 10 сек. почивка между упражненията и 30 сек. между кръговете
3 кръга: повдигане на краката от лег х 15; повдигане на краката от лег до поза свещ х 10; глутеус мост с повдигнат крак х 15 за всеки крак
Накрая имах чувството, че ще припадна... определено липсата на тренировки почти седмица и лошото хранене си казаха думата
Edit: Манджа -
Мнението беше редактирано от Nike на 02.09.14 21:17.
Зъбчето е здраво!!!!
Тренировките последните 2 дни са предимно вкъщи, защото не е спряло да вали от 2 дни. Малко тае-бо, малко пилатес, като цяло нищо сериозно. И понеже явно, че вече няма да мога да тренирам навън се чудя да започна тренировки във фитнеса (с тежести) или да заложа на кондиционното трениране (ТRX). Мислила съм и CrossFit, но не се чувствам достатъчно подготвена за това (не мога да се набирам и не мога да правя лицеви опори).
И понеже търся съвет от вас ще кажа и целите ми какви са - намаляване на % подкожни мазнини, стегнато и оформено тяло. В момента съм около 51-52 кг. при ръст 160 см. Преди да започна да тренирам по-редовно бях 49 кг. Едва ли съм качила мускули :D най-вероятно леко прекалявам с храната (както може да видите от целият дневни си хапвам стабилно).
05.09.14
22:40
Кръгови тренировки с тежести е вариант за зала,протоколът Табата е вариант за вкъщи.Лицевите ги прави от колене,можеш да правиш клекове със собствено тегло,коремни преси,джъмпинг джакс,планински катерач,бърпита без лицева опора,кофи за трицепс,бягане на място с високо повдигане на коленете,напади....
Можеш да пробваш следното:
3 лицеви от колене
5 бърпита без лицева
7 клека собствено тегло
9 коремни преси
Това ти е един рунд.Възможно най-много рундове за 10 минути.След това кажи как си се почувствала.
Мнението беше редактирано от cRossfit на 05.09.14 22:49.
Привет на всички!
Доста време не съм се включвала, защото бях в лутане между класическият фитнес и кондиционалните тренировки. Е избрах второто.
Почти цяла седмица тренирам така и успях да си извадя някои доста важни изводи:
1. Тичането не е достатъчно (след първата тренировка имах чувството, че съм нацяло обездвижена. Голяма част от упражненията изпълнявах с огромна мъка)
2. Пудовката и суингът са нещо много яко! :D Техниката още малко ми куца, но ще я оправим.
3. Определено се чувствам по-добре, когато тренирам с група. По-мотивиращо е!
4. Имам необяснимо голям луфт между кръста и дупето, което ми пречи да заема правила поза за лицеви опори! Там вече не знам какво да правя. Задника ми винаги е навирен във въздуха и се получава една кофти чупка, която не трябва да я има
По-късно ще напиша и последната тренировка, както и хапването за днес :)
Edit:
Tренировката:
1. Загрявяне на ставите
2. Същинско загряване -нормално бягане (5мин),бягане с високо вдигане на коленете (3 мин), съчетано със скокове в страни и малко бокс елементи.
3. Кръгова тренировка - 5 кръга от следните упражнения: Бъпрпита, нисък планк (със сгънати ръце), като краката се движат по посока на часовниковата стрелка и обратно, лицеви опори от колене, руски суинг с 5 кг пудовка, коремни преси със сгънати колене. Всяко упражнение се изпълнява 20 сек.
4. Разтягане - 5 мин.
П.С. Днес имам много приятна мускулна треска на прасците и задната част на бедрата. Освен това вдигането на ръцете е малко затруднено поради адската болка в гръдните мускули. Извода - никога не съм предполагала, че съм такова сковано дърво :D
Мнението беше редактирано от Nike на 22.09.14 12:33.
Вчера и днес ме тресе адската настинка!!! Нищо не помага - парацетамол, стрепсилс, капки за нос.... Затова днес отивам на тренировка и смятам здравата да се изпотя. Дано поне това помогне.
Храната за днес не е много, даже е малко, но с това гърло толкова.
Закуска около 13 часа: 1 купичка пилешка супа
Преди тренировка: 2 яйца, зелени маслини с риган и малко домашна наденичка на скара
П.С. От това, което е на снимката успях да изям едното парче наденица, маслините и едва 1/3 от яйцата
Рядко ми идва да повърна от зор по време на тренировка, но днешната беше от онези тежките или поне ме измъчи доста. Та да премина към същността :)
5 упражнения - всяко се изпълнява по 40 пъти.
1. Бърпита
2. Коремни преси - коляно към лакът
3. Up and down plank
4. Пистолет като едната ръка е подпряна на пейка и се сгъва външният крак
5. Коремни преси с тежест - 2 кг.
Понеже всеки сам решаваше как да си раздели сериите и въобще дали да има серии аз ги направих така:
1. Бърпита - 2 х20
2. Коремни преси - коляно към лакът - 2х20
3. Up and down plank - 1х15, 2 х 10, 1 х 5
4. Пистолет като едната ръка е подпряна на пейка и се сгъва външният крак 2 х 20
5. Коремни преси с тежест - 2 кг. - 2х20
Най-труден ми беше планкът. Силата в ръцете никаква я няма, докато пистолетите, макар и в улеснена форма не ги усетих. Може би трябва да наблегна на упражнения, които развиват сила в горната част на тялото, защото тя ми е много слаба. Рамото ми е само кокали :D Бицепс нямам, за трицепс не мога и да си помисля.
За настинката да кажа - чувствам се много по-добре, по-бодра и доста по-енергична. Явно това е моето лечение :))
Привет на всички!!!
Последните няколко седмици нямам никакво време да пиша, но тренировките продължават с пълна сила. Храненето не е много в час, за сега това е положението (поне докато не си взема от тези малки хладилни чанти и да си нося храната в нея).
Та последната тренировка беше в четвъртък и беше от онези “леките’ - Упражненията бяха много и бяха разделени на 2 части.
1ва част : 200 скока на въже, 40 клека с хвърляне на топка към стената, 40 суинга, 40 хай пул-а, 40 високи скока
2ра част: 200 скока на въже, 40 лицеви опори, 40 набирания, 40 коремни, 40 клека с диск над глава
Цялото това нещо ми отне близо 45 мин. Лицевите бяха 20 цели и 20 на колене, а набиранията бяха само жалки опити.
21.10.2014
Бърпита и суингове (12 кг пудовка): 21,18,15,12,9,6,3. Време 14мин
Коремни преси с топка и колене към лакти от вис 3х10
Клекове с медицинска топка над глава(4кг) до отказ (успях да направя общо 20)
Напоследък нямам никакво време да описва тренировките и храната. След тренировка съм тотално изтощена и в 21:30-22:00 часа съм си легнала! Поне успявам да се наспя :D
Ta последната тренировка беше в четвъртък. Общо 5 кръга, 30 работни секунди и 10 секунди почивка между упражненията (между сериите няма по-дълга почивка)
Вработващо: обръщане (5 кг), суинг (12кг), суинг е една ръка (12кг)
Тренировка:
Напади с тежест (5 кг пудовка) х 30 сек. на крак
Бърпита с лицева
Тяга на един крак (12 кг пудовка)
Планк (смяна на висок и нисък планк и за финал лицева)
От доста време не съм писала, но започвам отново! Не съм спирала да тренирам, хората и треньорите в залата са уникално готини и всички тренировки ми минават супер позитивно и естествено много тежко.
За мое голямо съжаление последните 2-3 седмици се храня отвратително - голямо количество въглехидрати и то концентрирани като последно хранене около 18 часа. Резултатите от това, разбира се не закъсняха и въпреки тежките,и почти всекидневни тренировки, виждам в огледалото обилно количество мазнини, особено в областта на талията и ханша.
Та тренировката днес беше по 9упражнения, разделени в 3 трисета, 40 сек работно време и 20 сек. почивка
Първи трисет: клек с ръце зад врата и при изправянето коляното отива към лакътя, индийски лецеви
Втори трисет: Подскачащи напади с топка над главата, twisted push up (няма идея как да го обясня на български), клекове с ръцете надолу (ръцете докосват земята)
Трети трисет: Динамичен страничен планк (първите 40 сек.наляво, 20сек. почивка и 40 сек. надясно), планински катерач
Та това е като цяло... После малко разтяжки :))
Краката ми бяха станали като камък и едвам успях да сляза по стълбите :D
Хубава тренировка се получи, успявах да държа техниката правилна в по-голяма част от времето
Храната... срам и позор - 2 хранения за деня. Разни баници на крак и 2 часа преди тренировка хляб вита с домашна майонеза, млечна салата и маслини.
Днес мисля да си направя храна за утре, а не в 1 часа да умирам от глад и да изтичам до първата баничарница.
Mалко тренировка от вчера :))
Леко загряване - 20сек джакове, 30 сек. нисък планк, 20 сек. лицеви, 20 сек. пълен клек, по 10 сек почивка между упражненията
Тренировка:
Турско изправяне с 5 кг пудовка(със смяна на ръката - като 2 упражнения) , гребане с една ръка (на TRX;смяна на лява и дясна ръка - по 40 сек. на ръка ), скок на дължина и връщане назад като гущер
3 кръга, работни 40 сек., 20 сек. почивка
Храната - разни салати, малко филе Елена... нищо съществено отново! Чакам да ми се сготви рибката, та поне вечерята да я бива!
И за финал - Честити имен ден на всички празнуващи!!!!
нИ моа, ни издържам!!!! Що за прасе съм не знам :D
Днес храната е хубава:
Овесени трици с кисело мляко за закуска
Цяла(!!!) пъстърва на фурна със 100 гр. картофена салата
6-7 мандарини като следобедна закуска
Вечерята пак ще е пастърва
И на фона на всичкото това ядене освен, че ми е адски тежко на стомаха УМИРАМ ЗА НЕЩО СЛАДКО! Какво е това чудо не знам!!! И най-тъпото е, че ми се яде гадна рафинирана захар о.О
Кажете моля какво да правя?!
Тренировката днес ще е домашна и ще я измисля в движение. По-късно ще има едит за нея
Хубава, тежка и потна тренировка :))
Малко загрявка: Въртене на пудовка(8кг) около тялото (5 наляво и 5 надясно), 10 суинг до хоризонтала, 10 суинга до вертикала, 5 суинга с лявата ръка, 5 с дясната, обръщане и изтласкване - по 5 на ръка.
Тренировката: Максимум кръгове за време(10 мин) - 6 лицеви на една ръка, 6 набирания (с ластици), 6 кофички, 12 скока на кутия.
Резултат: 4 кръга
Максимум кръгове за време(10 мин) - 12 суинга (16 кг пудовка рекордче), ходещи напади 12бр х 8 кг пудовка, 12 бърпита
Резултат: 3 кръга
Размисли без страсти:
Все по лесно правя лицеви опори, усещам си ръцете и гърба силни, а гръдните мускули НЕ СА МИТ!!! Вторият комплекс упражнения ми беше много по лесен, заради силните крака и седалище, но като стигнах до бърпитата и “умрях”. Това е едно от най-изморителните упражнения....
За момента се набирам на ТRX, надявам се след нова година да успея да се набера самостоятелно поне веднъж... Това ми е коледното желание
Мнението беше редактирано от Nike на 09.12.14 21:09.
Набързо днешната тренировка:
Малко загрявка: тичане, джакове, клек без тежест
Макс кръгове за 25 мин. Обръщане (12 кг пудовка) + напад напред и назад (това е едно упражнение); висок план с местене наляво и надясно, лицева и крак към рамото (от планк позиция) - пак е 1 цяло.
Успях да завъртя 13 кръгчета :))
Храната е трагична, но поне е чиста: пилешка пържола от бут без кожата, домашна лютеница и салата от зеле, моркови и царевица. Пропуснах закуската, а вечерята не съм я измислила
Мнението беше редактирано от Nike на 10.12.14 19:39.
След не кратко прекъсване по дневника е време за релоуд!
Тренировките не са прекъсвани и постиженията се трупат. Време е обаче и храната да влезе в ритъм. Имам да чистя мазнини, като за целта освен силовите тренировки ще включа и 2 пъти седмично кардио. Много ми се иска да е нещо групово - я спининг, я аеробика, но все още съм в търсене на правилната тренировка, пък и като се знам все залитам към железата.
Относно храната - след кратък експеримент установих, че въглехидратите ме правят сънлива и отпаднала и никак, ама никак не ме зареждат. Явно ще бъдат орязани за сметка на свежите зеленчуци и месото.
Няма да смятам калории. Просто никак не е бива в това, а и с 12 часов натоварен работен ден това е последното, за което мисля.
Да видим до къде ще я докарам. :)
За момента - боржуазна закуска от суши със сьомга и авокадо 4 бр, някакво странно пак със сьомга, портокал и манго - 2 бр;
Отивам на пазар, защото хладилника е празен като главата на русенска манекенка :D
EDIT
Следобедно хапнах сандвич от 1 филия хляб Вита Силует с шунка
Вечерята - купичка леща, 2 парчета шунка и ементал
Мнението беше редактирано от Nike на 22.02.15 19:25.
Ден 1 от новият режим
Закуска - 2сл. овесени трици (ядките ми бяха свършили)+1/3 кофичка кисело мляко Верея+ 1/2 банан
Обяд: 250 гр. пилешко филе на тиган + салата от зеле, царевица, краставица, домат
Следобедно (5ч.) - 1 банан
Вечеря: Пилешко 200 гр + ориз със зеленчуци
Кафета - 2; Вода - 1,5 л (недостатъчно)
Калориите ми изглеждам множко и пак съм се уляла с въглехидратите. Май няма да стане бе смятане или поне в началото, докато не свикна.
24.02.15
10:19
На мен пък ми изглежда, че калориите са ти малко :)
Така като ги смятам на око в последното меню, не са повече от 1400-1500. Ти си физически активна, доколкото разбирам. Според мен около 1800/1900 ще са ти добре.