Мамка му прекара ме форума нещо ....
Та брутро,
днес почивка, много ме мързи ... движението е само разходката до офиса 4 км ... голям студ навън. Мускулна треска на задната част на бедрата и трапеца.
Толкова а сега на тръстиката.
Храна и пиене:
- 50 гр овес със канела
- 3 яйца
- нес кафе
- 2 сладки, шепа бадеми, 2 парчета Мерси - двама колеги имат рожденни дни и нямаше как
- 0,5 л вода
- 3 яйца + мандарина
- 0,5 л вода
- ябълка + мандарина
- 0,5л вода
- пилешки хапки с чеснов сос и салата зеле, моркови и цвекло
- 2 чаши бира
- 0,5 л вода
Мнението беше редактирано от MartiG на 28.11.14 09:58.
Брутро,
(ей от тоз черен петък по сайтовете не ми остава време да се запиша ... ма няма как имам писмо за дядо коледа и трябва да го изпълнявам)
загрявка - обръщане от земя + военна преса
тренировка:
Клек 5х5@50
Тяга 5х5@70
Военна 5х5@30
Вертикален скрипец 5х5@12
Лег 5х5@50
Планк 34,4 24,8
Обучение:
суинг с пудовка 10@5 10@16
сумо клек с високо изтегляне с 16 пудовка 5-6 пъти за проба
толкова за тази седмица с тренировките.
Тренировката нормална като за мен, раздвижване много пот и зор. Към края вече ми се виеше свят и едвам дишах, никакъв въздух днеска.
Реших всяка седмица след тренировка ако имам време да пробвам по нещо нова със пудовки ... гледам в залата има доста и никой не ги позва, та реших да им изтупам малко праха. Приемам съвети какво е полезно да се науча да правя с тях. Както и последователноста на нещата който да заучавам ... т.е да не се метна да уча нещо което и напредналите им е трудно да правят. Благодарско предварително.
Храна и течности:
- кафе
- тренировка
- 0,5 л Карни Уейв
- 5 яйца
- нес кафе
- 0,5 л вода
- 1 зелена ябълка
- 2-3 бонбона тофифи ... пак почерпки ко да се прави :)
- 0,5 л вода
- 5 яйца, сирене и салата печени чушки
- 0,5 л вода
- 3 мандарини
- нес кафе
- 1.5 вода
и до тука щото понеделник нама да помня вече кавко съм ял още ... но ми се обадиха че гости съм щял да посрещам което значи ракия, салатата и други не чак толкова полезни храни и течности ... ама колкото толкова
Мнението беше редактирано от MartiG на 28.11.14 17:28.
28.11.14
13:05
казано от MartiG на 28.11.14, 09:52:
(ей от тоз черен петък по сайтовете не ми остава време да се запиша ... ма няма как имам писмо за дядо коледа и трябва да го изпълнявам)
Говори ми, говори! Станала съм в 5 сутринта да дебна набелязаните подаръци! :D Почти до 8 не можах да се логна, че сайта беше забил, ама накрая се разписах! :D Безумие някакво, ма нали се правя на доброто мамче! :D :D :D
А за пудовките - просто заповядай в неделя в 10:00 часа в двора на училище “Иван Богоров”. :)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 28.11.14 13:07.
Ни моА бе човек, знам че има тренировки ама съм детегледачка събота, па тоя дребния няма кротне на едно място ако дойда с него. И се едно няма съм идвал. Иначе вече разговярах с Вик в темата по въпроса ... ама пусто съпругата работи в събота.
Аз нищо конкретно не ми трябваше гоелмия подарък пътува от Англия, другия и той дето се вика от някъде идва ... а последния няма да от мне а от бабата па тя иска “реален” магазин :) на черния петък само гледах реално ко има щото излипшни пари нямам в момнта. Не че не отразих едно рутерче, че сега ползвам на един колега някакво старо и като пусна да тегля и се разпада връзката ... не му понася скороста :(
28.11.14
13:35
Тренировката е в неделя! ;) :D Не се оправдавай! :D
А и Вик води неговата малката, Весито често води нейния, Женито и Васко - и те. Моите вече са големи и ако идват - тренират с нас, но мисълта ми е, че няма начин да няма начин! :)
казано от Златина Цонева на 28.11.14, 13:35:
Тренировката е в неделя! ;) :D Не се оправдавай! :D
А и Вик води неговата малката, Весито често води нейния, Женито и Васко - и те. Моите вече са големи и ако идват - тренират с нас, но мисълта ми е, че няма начин да няма начин! :)
Признавам се за тъп официално .... аз защо съм останал с идеята че е събота тогава ? (nbat) И си живея с тази мисъл .. хммм тая седмица ако не са ми съставили вече друг план без да знам ще пробвам да се домъкна.
Ма моя кеклю на тоя студ ... хмм като има и други деца па моце го докарам и него :)
едит: Ся като се замисля ей така и като гледам ко тренирате ... аз къв *** ще диря там ... не мога се набирам, лицевите и те не сами особенна сила ... за бягането няма говорим ... то 85 процента ренировките ви са такова ... макар че ще има полза никога до сега никой разбиращ не ми е показвал тяга как се прави ... то не че другите неща някой мие показвал ма толкова ... в наща зала това е положението ... самоук трябва да го играя .... мдам трябва да намеря време някак да дойда
Мнението беше редактирано от MartiG на 28.11.14 15:45.
28.11.14
17:52
казано от MartiG на 28.11.14, 13:43:
едит: Ся като се замисля ей така и като гледам ко тренирате ... аз къв *** ще диря там ... не мога се набирам, лицевите и те не сами особенна сила ... за бягането няма говорим ... то 85 процента ренировките ви са такова ... макар че ще има полза никога до сега никой разбиращ не ми е показвал тяга как се прави ... то не че другите неща някой ми е показвал ма толкова ... в наща зала това е положението ... самоук трябва да го играя .... мдам трябва да намеря време някак да дойда
Да ти призная честно - обикновено това “аз къв *** ще диря там”, си го мисля всеки път, когато Vic ни каже какъв ще е комплекса! :D :D :D Това обаче не ме е спряло! Малко по малко започваш да се справяш по-добре и по-добре, да се задъхваш по-малко, да ставаш по-силен. Но лично за мен най-ценното е емоцията и контакта с групата! Всички са много готини и позитивни хора и буквално ми зареждат батерийките за седмица напред! :)
Много се надявам да сколасам да се домъкна, комплекс я правя я не. Цел до края на годината да се дотътря поне да се запознаем! Ще пробвам още тази седмица, само трябва го намеря дека е тоя Богоров ... Я се пак съм пришалец
Брутро,
петък вечер гости - та продължението ба храната не е за описване .... събота през деня биваше но вечерта пак гости ... и мазало стана отново. В неделя пък положението беше абсолютно трагично ... деня зпочна с палачинли ... после правихме меденки ... абе ... това с храненето не съм убеден как ще се коригира ... трябва някъв генерален план за действие да се измисли ...
Събота и Неделя пълен релакс ... никаква тренировка никакво движение (с изключение на коледното украсяване и разни други домашни неща). Събот ацелия ден кръста ми беше супер натегнат .. ахаааа и да не мога сутринта да стана от кревата ... в неделя вече беше по-добре сякаш .. но въпреки това се отказах от първоначалния си план да посетя Богоров.
Стига толкова за почивните дни .. днес тренировка :
Загрявака:
суинг с пудовка: 5кг около 10, 16 кг пак около 10
обръщане от земя + военна - 10 пъти с 30 кг
Тренировка:
Клек: 5@60 5@70 3@80 3@85 1@100 1@100
Тяга: 5@70 5@90 1@110 1@120 0@125 1@125
Военна преса: 6@30 5@35 5@40 3@45 3@45 3@45
Вертикален скрипец: 5@13 4@14 3@15 3@16 2@17 1@17
Лег: 5@40 5@50 3@60 2@65 2@60 1@70
Клека днес вървешв малко повече от обикновенно. 100 си тежаха много но си ги клекнах стрикно малко след паралела за съжаление не сколасах да го докарам до хубав дълбок клек, но колкото толкова.
На тягата първия опит на 125 не сколасах да изтегля в началото с крака и се опитах да направя нещо средно мъжду добро утро и тяга с прави крака ... демек нищо ...
Другото съвсем нормално като за мен ... само тоя смотания скрипец нещо хич не ми се получава 17 и край ... никак не ми остава сила за него
На лега след 65 бях си сложил 70 ... но докато правя другите неща някой минал и ми цапнал част от тежестите ... та почвам да правя ... викам бре тез 70 що така тежат по-малко от 65 преди малко .. и на второто динаге почнах да гледам тежести да смятам ... та ми умаляха ръцете ...
Тука си смислех да спирам и да си ходя ... ма един ме ядоса щото съм бил клякал, тагя и военна на стойката и той нямало къде и с какво да прави бицепс (да верно бях взел всички големи лостове) .... откачих .... при все че има прави щанги точно за бицепс сигурнно до 70-80 кила готови напрвени на друга стойка ... отиваш земаш си я правиш .. оставяш .. пак с повече тежест с по-малко ... абе направени няма нужда нищо да правиш ... нито товарене нито разтоварване ... та хайде още един кръг и без това не можах да си метна тягата на 125 първия път ... та изкарах си още едно бързо кръгче ... и после докато разтоварвах ... гледам оня лидер ... ма той само с лоста прави ... и то с хипер много клатене, мятане ... така и не дигна тежеста ...
Та стига съм мрънкал ... ся малко работа да посвърша ....
Лек и успешен на всички дето минат от тук.
Брутро на всички минаващи ....
вчера нямаше тренировка ... само сутрешната разходка от 4 км до работа ... по обяд още 2-3 ... и толкова ...
денс реших тренировката да е пирамидално като финалните тежести да са по-леки от понеделник.
Клек 5@30 5@40 5@50 5@60 5@70 3@80
Тяга 5@50 5@60 5@70 5@80 5@90 3@90
Военна 5@20 5@30 5@30 5@35 5@40 3@40
Скрипец 5@10 5@11 5@12 5@12 3@14 3@15
Лег 5@35 5@40 5@455@50 5@55 2@60
След 4-я кръг нещо съвсем се разконцентрах и не се получи особенно ... килата са тия щото си ги бях сметнал и записал още вчера ... ма бройките ... не съм много сигурен.
Като цяло много на бързо се получи цялата тренировка със товарене и разтоварване накрая на всичко и по местата, почивките ... 40 мин. Обаче пък накрая вече нямах никакъв въздух, бях плувнал целия и много изморен. Нещо последно време с тая многото работа дето я имам нито се наспивам като хората, хем си лягам на време, нито ям като хората, не че някога съм ял като хората ... ма ся ям най-много 1 и то само простоии ... само да дойдат празниците ...
Край на мрънкането ... че станахк като ...
Хайде на тръстиката ...
Edit: Днес тествах това със задържането на тягата дето го препоръча Алекс по преди ... е в момента положението е мармалаТ... толкова зверски ме болят предмишниците че не е истина ... едвам пиша ... а утре вероятно няма изобщо да мога ... (тука си представете емотката на човечето дето си блъска главата в стената)
Edit2: Днес клековете ми въвяха по-лесно от понеделник, за разлика от тягата ... нещо не мога да хвана никва логика в тея неща ... значи петък нищо няма да ми върви ... !?
Edit3: Трябва да си разделя упражненията на 3 двусета ... така няма ми се налага да окупирам всички лостове във залата ... че днес и шеФчето някво накриво гледаше ... че съм окупирал 4-те въпреки че нямаше никой на който да трябват ... когато се появиха хора аз бях приключил ... Пък и сега след коледа и нова година ще дойде вълната на тия дето са решили новогодишно да стават слаби и силни. В интерес на истината и аз съм от тях ... ма мен мен държи вече една година ще стане .... та накакво смислено разделяне на нещата .... да предложи някой съм много доволен ... мислех принципнода ги разделя на:
1. тага + клек
2. военна + нещо (предложете нещо дето се връзва като естествено продължение на движението, примерно обръщане от вис ... или от земя или да е нещо друго ... изобщо нямам идея как се комбинират тия упражнения пустите ... та нека хората дето му разбират да ударят по едно рамо)
3. Скрипец + лег
Мнението беше редактирано от MartiG на 03.12.14 15:03.
Брутро,
вчера нищо ... много дъжд сутринта че даже и сутришната си разходка не направих.
Днес тренировка ... ама много тегава ... настинал съм и ме боли ужасно много гърлото пък и всичко останало ... даже си мислех да пропусна ходенето на фитнес ... но както се казвате тука ... по-добре смотана тренировка отколкото никава ....
Клек 5@60 2х5@50
Тяга 1@80 2х4@60
Военна 3х5@30
Скрипец 3х5@13
Лег 5@50 2х5@45
——
Хоризонтално набиране 2х3
Суингове 15@16 2х15@20
Сумо клек с пудовка 10@16 2х10@20
Планк 2х28
Почнах си тандартната тренровка викам с по-лекичко на половина от понеделник ... е да ама не .. последва още намаляне на тежеста .... и пак същата работа ... тегава клек и тяга .... та след 3-я кръг спях щото почнах да усещам как се кривя и мъча ... и работата отиваше на контузия определено ... обаче беше много кратка тренировката и реших все пак да продължа с нещо ... и малко суингово едно друго колкото да стане около 40-45 минути тренировка.
та толкова сега чайчета, витамин Ц и аспирин ... да видим ко ще стане ...
Хайде на тръстиката .....
Брутро,
тия дни пълен айляк от към тренировки ... адски много задължения ни мога се запра за едно място ... искам ден с продължителност най-малко 40 часа .... вчера както нямаше да тренирам ... и хоп 10-на км из града ... от който 3 на бегом с кубинките ... якето и чувал багаж ... трябва да се отбележи че това за мен си е живо постижение ... никога не съм можел да бягам .. да ходя бързо да ... но да бягам не ... да се стопля и да почвам да тичкам навън смятам ще е полезно ....
Днес пак без тренировки че имам една камара задачи ... па и съпругата има имен ден ... и гости мости ... но плана е да си привърша домашните задачи .... останаха само още няколко подаръка да се земат и да се съберат от разни ми ти куриери ... ей тоя дядо Коледа що не съществува наистина .... и утре на фитнес вече ... липсва ми сутрешното раздвижване ....
Сега на тръстиката ....
Брутро,
днес сколасах малко да ида да се пораздвижа в залата:
Клек: 10@СТ 10@40 5@60 5@70 2@90 2@95 2@100
Тяга: 10@20 10@50 5@70 5@90 2@110 1@120 1@125
Военна: 10@20 10@20* 5@25* 5@30* 5@35* 5@40* 5@45*
Скрипец: 10@7 10@10 5@12 5@13 4@14 3@15
Лег: 10@10 10@30 5@50 5@50 5@55 3@60 2@65
*- тука за килата не съм сигурен защото не ги правих с големия лост а с едни предварително направени щанги на който тежестите не се махат ... само дето на въпроса ми е хубаво де ... колко им тежи на тия щанги лост щото тежестите си ги пише, ми се отговори не знам ... да лост фи 30 предполагам ... аджаба колко трябва да тежи си нямам идея но предположението беше че е около 10 ... та килограмите са сметнати с лост 10кг.
Иначе тренировката мина добре ... като за нетренирал от миналия петък даже идеално.
Сега на тръстиката .... че работата е натопорчена ...
Хайде добро утро,
вчера нямаше фитнес но па за сметка на това не валеше и най-накрая успях да походя малко пеша до работа.
Днес тренировка:
Клек 10@СТ 10@40 5@50 5@70 3@80 2@100 1@110
Тяга 10@20 10@50 5@60 5@80 3@100 1@120 1@120
Военна 10@20 10@30 5@35 5@40 3@45 1@50 3@40
Скрипец 10@7 10@9 5@11 5@11 5@12 3@12 4@12
Лег 10@20 10@40 5@50 3@60 0@70* 3@50 3@55 3@55
добре се раздвижих ... ма днес имаше народ малко из залта и както се вижда в килограмирте на лег-а, скрипеца и военната е леко мармалат ... Аз като си направя кръгчето и си приготвам за следващото ... ма до като разбера че някой ги е разбазикал и се оказва че правя с различни кила от замисленото ... на лега от 60 трябваше да ида на 65 ... ама някой решил да ми помоне и зел 2.5 тежестите и ми сложил 5-ки ... и като гепнах щангата не гледам естествено ... те хората си правят други упражнения ... и дигам .. пуска... и до там ... викам бах мама му колко тежат тез 65 кг ... неподготвен ме хванаха ... съборих си двете тежести от страни и си продължих де ... ама е кофти ... Защо по дяволите при все че има достатъчно дискове из залата (това поне има в изобилие) трябва да земеш от щангата ... че за капак да сложиш и други на тяхно място ... ми мръдни си задника подяволите нали за това си в зала ... и си намери други ... и ми се наруши супер много ритъма (то па един ритъм ... ма се пак ... си е моя ...) на последните упражнения ... хубавото че клека и тягата нещо не са на почит че поне на единствената стойка за клек няма никой ... Баси колко мрънкане измрънках ... като малко дете ...
Хайде на тръстиката .... че трябва и да се работи ... баси и утре е работен ден ... шИ умрЪ ... мразя да работя събота ...
Брутро,
днеска ама хич нямаше свастна тренировка ... боли ме коляното и кръста ми опъва нещо... гърлото, сополи ... доста си мислех дали да не зема да сменя стила на тренировката ... е не я смених и почити нищо не се получи ...
Клек 10@СТ 1@30 5@50 5@70 3@80 2@90
Тяга 10@20 5@50 5@70 2@90 2@110 0@120
Военна 10@20 10@20 5@25 5@30 5@35 5@40
Скрипец 10@7 10@7 5@12 5@12 4@14 4@14
Лег 1@20 10@305@40 5@45 5@50 3@60
*после наобратно делоуд до лостове ... на повторения до 5 не повече ...
От това гърло и тия сополи не мога да зема въздух като хората ... голям зор ... тягата на 120 усетих такова голямо напрежение в целия пояс на 120 кила след като отлепих че се отказах да я вдигна ... днес тренировката беше по-скоро раздвижване но толко .. до края на годината имам няколко пъти още да ида на зала и после почивка, но няма да клякам и да правя тяга ... ще карам просто на някакви тренировки за раздвижване ... колкото да не е само почивка ... нещо по-билдърско без максове и големи тежести ... с толкова малко спане колкото имам пследно време и толкова много задачи това е пложението ...
След нова година минавам пак на този стил на трениране с разликата на това че включвам подобрения на храната ... и 3 дена кардио .. както се казва малко лятна подготовка :D
ХАйде ся на тръстиката .... лек и спокоен ден на всички ...
Абе не знам дали е вирусно или съм настинал, аз съм така от 1 седмица ... като с променлив резултат се оправям и пак се влушавам ...
Няма такова нещо като настинка-всичко си е вирусна инфекция...къде по-лека,къде не.
Брутро,
то добър ден стана ма ... днес една бърза тренировчица тип билдър посред лято за дискотека ...
Хоризонтален лег 15@20 12@30 10@40 8@50 6@55 4@60 2@65 1@70
Наклонен лег с дъмбели (поторения@кг на ръка)12@15 10@17,5 6@20 5@17,5
Пек Дек (брой повторения @ брой тежести) 12@6 12@7 12@8
Крос Овър (брой повторения @ брой тежести) 12@6 12@7 12@8
3 Кръгчета х 10 бройки
Бицепсово с права щанга 20 25 20
Скрипецс въже за трицепс 4 5 6
Военна преса 20 25 20
Та това е ... болен кашлящ толкова ... не че иначе е различно но ... толкова ... Сега на тръстиката ...
Брутро,
на 19-ти малко изтървах тренировката защото на 18-ти бяхме на служебен банкет който приключи доста ... късно или по-скоро рано и предпочетох да не рискувам с посещение на залата.
Тренировката от 20-ти:
Раменн реси на машина: 10@10 10@20 10@30 10@35
Разтваряне на дъмбел в страни: 10@5 10@7,5 10@10
Пек бек: 10@3 10@5 10@6
Придърпване на скрипец със свободни тежести + Гребане с дъмбел: 10@30+10@20 10@40+10@20 10@40+10@20
Придърпване на вертикален + хоризонтален скрипец: 10@8 10@9 10@10
Тренировката от 21-ви:
5км велоаргуметър
разтяжки разни + загряване стави
Бедрено разгъване: 12@3 12@4 12@5 12@6 12@7
Лег преса: 12@50 12@75 12@100 12@120
Бедрено сгъване седнал бедрено + сгъване легнал: 12@15+12@4 12@15+12@5 12@15+12@6 12@15+12@7
Калф машина прав: 3х12@24
Те толкова колкото за раздвижване и двата дена. Настинката или вируса там каквото беше отмина почити ... и вече не ме болят колената и керъста ... доста ме сърбяха ръцете поне за едни клекове вместо лег преса-та но реших да се въздържа все пак.
Та това е ... сега на тръстиката и после кой от където ... бабите чакат своя внук. Решил съм този път да си взема тренировъчното сакче и да си намеря зала в добрия стар роден град за почивните дни. Плана е създаден да видим как ще е изпълнението ...
Притен ден на всички.
Добро утро.
Първо за много години. Живи и здрави, а всичко останало ще се нареди все някак, по много от всичко което си пожелаете да ви дава новата година! Гледам модерно да се правят равносметки и поставяне на нови цели ... аз ще изневеря на тази мода ... само ще си пожелая да изтървам по-малко тренировъчни дни и по-малко мързел в залата за новата година. Конкретни цели в цифри нямам ... желателно е да понамаля собствените си килограми и мерки, да оправя (съответно започна да вписвам) храненето си. Те т’ва е.
Тренировки от последното писане няма .. голям мързел през тези празници и това е .... от маса на маса от стол на диван ... Добре че по коледните почивни дни пътувахме по гости на бабите .... та ни валя сняг ... имаше кондиция с лопата по двора на нашите, теглене на Аргамак + дете на бегом ... пустия сняг беше толкова мокър че шейната само заораваше ако не се бута или тегли постоянно ... па нали бяхме отишли на пързалка ... та “дийй тате ... дийй” както каза малкия ... та може да се отразят като еди леки кардио дни ....
Та масите и почивките приключиха. Първа тренировка за тази година. Леко раздвижване за навлизане в работна кондиция. Мислех да карам някаква кръгова колкото да се поразмърдам ... но пък понеже нямаше никой в залата и викам я ... да си почнем годината подобаващо.
Клек: 5@40 5@50 5@60 3@70 2@80 2@90
Тяга: 5@60 5@80 3@90 2@110 2@110 2@110
Военна: 5@30 5@35 5@40 2@45 1@50 3@40
Крипец: 5@10 5@12 3@14 3@15 3@15 3@15
Лег: 5@40 5@45 5@50 3@55 3@60 1@65
толкова ... леко и раздвижващо ... ма след 10+ дена почивка даже си е добре. Ако утре мога да мърдам ... леко кардио на велоаргуметъра в нас преди работа.
Та в общи линии това е .... сега на работа.
Брутро,
днес както се бях зарекъл кардио ... 15 км велоколелото в нас ~ 30 минутки, 5 км на 6-та степен и 10 на 7-ма от 10 възможни, като се старая скороста с която въртя да е ~ 30 км/ч (гледам да не е по-голяма от -/+ 1 км/ч разликата). Трябваш да ги направя 20 ... но не прецених явно кога трябва да стана и беше станало 6:20 вече ... а трябваше да се къпя и да бягам към работа. Явно трябва да ставам в 5 вече когато ще карам ... днес беше 5:30 ... че така стана малко таман загрях както трябва и приключих ... още повече че се получава едно ... ставане ... 5-10 мин мотаене в банята да си поизмия очите и зъбите ... едно друго и сядам на колелото ... ма той мозъка ми спи още ... или поне аз така го усещам ... плана за четвъртък е да стана в 5 и че да имам време за едно бързо и малко нес кафенце преди кардиото.
Ами толкова за сега. Марш на тръстиката.
П.С. Някой ако има идея как се процедира с вечерното кардио ... да ми даде съвет ... т.е. кога е най-добре, колко време след/преди хранене и прочие. За сутрешното е ясно на гладно ... се пак е 10 минути след ставане .... Благодарско предварително.
Мнението беше редактирано от MartiG на 06.01.15 08:08.
Брутро,
днес една бърза тренировчица:
загрявката: бедрени разгъвания, клекове със собствено тегло и лоста, военна и тяга с прави крака с лоста, на скрипеца с малко плочки .. това 2 или 3 пъти не помня ...
Преден клек: 5@40 5@50 5@50 5@50 3@50 3@50 3@50
Тяга: 5@60 5@80 5@80 3@80 2@100 2@100 2@100
Военна преса: 5@30 5@35 5@35 5@30 1@50 1@50 1@50
Вертикален скрипец: 5@10 5@10 5@10 5@10 5@10 5@10
Лег преса: 5@50 4@60 3@60 3@60 3@50 3@50 3@50
Имах още 5 минутки най-много и си мислех да врътна още едно кръгче ... ма силата зБега някъде ... разтоварих си ... и към душовете ...
Лек ден на всички дето минат по случайност от тука.
Брутро,
днес да отчетем едно бързо кардио рано рано сутринта на велоколелото в нас 20 км - 45 мин. После ходене пеш до работа ~ 4 км ... брРрр много студ с тоя гадния вятър ... ма за едно раздвижване след кардиото ми дойде добре ... нещо тия клекове, тяги и това велоколело много ми натягат краката.
много ми е зор обаче ставането в 5 сутринта през зимата ... принципно съм ранобуден ... обаче пак ми зор ма*а му ... лятото е добре ... ма сега много зор ... надявам се с течение на времето да свикна ...
08.01.15
11:41
казано от MartiG на 08.01.15, 09:20:
много ми е зор обаче ставането в 5 сутринта през зимата ... принципно съм ранобуден ... обаче пак ми зор ма*а му ... лятото е добре ... ма сега много зор ... надявам се с течение на времето да свикна ...
Добре дошъл в компанията на “ранобудните”! :D Остави, че ми се спи, че е тъмно, ама и сега е толкова студено, щото ние нощем не отопляваме, че на топло не мога да спя, та като се събудя - белите мечки край леглото изпукали от студ :D, a аз трябва да се разсъбличам, да се обличам, после да се къпя... Мъка, мъка... :D
Абе то страното е че аз съм си ранобуден по принцип .... така или иначе ако нищо не правя фитнес, кардио и прочие пак си ставам в 6 за работа ... ма явно тоя един час си е от значение :)
Брутро,
седя стана вече един час и се чудя да я пиша ли тая тренировка или да не я пиша изобщо ... то нито беше тренировка нито не беше съвсем ... ма за регистъра ще я впиша .. па може да го водим кардио с щанги ...
Загрявка - подскоци, келк СТ, клек лост, тяга прави крака с лост, лег с лост, скрипец и малко раздвижвания по ставите.
Клек 5@50 5@70 1@90
Тяга 5@60 3@100 1@120
Военна 5@30 5@35
Скрипец 5@10 5@12
Лег 5@40 5@50
Та някъде след 2 сери докато си намествах тежестите ми се скъса пришка или се прищипах кожата не разбрах на средни пръст ... и като се разтече една кръв (кръвта ми се съсирва сравнително бавно не е като на всики нормални хора) ... хайде мотаене да търсим лепенка ... естествено аз нямам в сака такова нещо ... в залата също ... викам нищо майната му да не цапам навсякъде си омотах една салфетка около пръста. Да ма явно всичкото загряване и вработване отиде на майната си ... клек 90 едвам 1-ка .. тагата ми то хубаво ма тая смотаната салфетка ми пречи и още повече ми отслабва хвата едвам 1 на 120 ... викам си до тука ... ядосах се в общи линии. Да ама то минали 20 минути от как съм в залата ... и си мисля ся да си тръгвам няма смисъл ... поне ще мога да бутам предполагам:
Хоризонтален лег + наклонен лег с щанга 3х8-10
Хоризонтален лег + наклонен лег с дъмбели 3х8-10
Разтваряне на дъмбели встани + повдигане на дъмбели напред 2х8-10
Бицепсово сгъване с права щанга + разгъване на скрипец с въже за трицепс 3х8-10
точни бройки и килограми не ми се записваха, нямах особено желание ... но просто гледах да са над 8 и по-млако от 10.
Та в общи линии нищо не стана с днешната ренировка. КОлкото толкова, пак е по-добре от нищо дето се вика.
Сега на тръстиката.
Лек ден на всички.
П.С. Да не забравя да си купя пакет лепенки да си оставя в сака!
Брутро,
Тренировката ... до колкото може се нарече такава пак ...
Клек 5@50 5@60 5@70 3@80
Тяга 5@70 3@90 2@100 2@110
Военна преса 5@30 5@35 5@40
Горен скрипец 5@12 5@13 5@14
Лег 5@40 5@50 5@55
Гребане с щанга 5@50
Разтваряне с дъмбел встрани 2х8@7,5 + Повдигане на дъмбел напред 2х8@7,5
15 мин. кростренажор
ам толкоз ... колкото толкова ... след третия ми кръг ми разтовариха половината щанги ... (тука следва мрън мрън ... ала бала - пропускам ги щото не им е тука мястото) и малко се наложи да скъсим тренировката ... и за това са другите упражнения ...
Добавамя и 2 км ходене малко за раздвижване на връщане от работа.
Храна (дам ... от днес ще правя опит да похапвам малко повечко яйца, извара, заленчуци, пилешко и телешко, евентуално сирене че някак него не мога да го пропускам, да избягвам да се храня тука от околностите на офиса ... имам чувтвото че след тия коледни празници съвсем съм се отпуснал и ям каквото ми падне):
5 яйца след тренировката
4 яйца, 4 печени чушки и едно резенче сирене (на око предполагам под 100 грама)
2 омлета от по 2 яйца( докато ги правех сложих в тигана малко чесново краве масло за вкус), единия със чушка печена а другия 20-30 грама сирене + салата моркови и цвекло със зехтин и лимонов сок + чаша вино + 10 маслини каламата
Течности:
кафе от автомат-а преди тренировка
2 нес кафе ~ 500 мл
4 л вода
Мнението беше редактирано от MartiG на 13.01.15 08:41.
Брутро,
днес малко велоколело 20 км ~ 46-7 минутки и после 4 км до работа разходка. Май май това ще е като движение за днеска.
Храна:
закуска; Кисело мляко Ралица 3,6 + една мандарина
на обяд понеже вече е готов с мен: 2 омлета от по 2 яйца всеки (пак със малко чесново краве масло) с кашкавалена извара (предполагам по около 50 грама на всеки) и малко чили сос + салата от моркови и цвекло със зехтин и лимон
Таралежче (кайма обвита около едно яйце, като руло стефани на парчета и без сос)+ купичка извара + малко краставица + последната от салатата цвекло и моркови със зехтин и лимон +15-на маслини каламата + 3 чаши вино с половин домашен конски суджук
Течности:
2 малки кафета
3 л вода
1 нес кафе ~250 мл.
п.с. май май малко съм се олял с хапването на вечеря ....
Мнението беше редактирано от MartiG на 14.01.15 09:39.
Брутро,
Раздвижването в залата днес:
загрявка: клек - СТ и лост, тага с лост, лег с лост, бедрено разгъване, скрипец с 5 плочки.
Клек 5@40
Тяга 5@60
Военна преса 5@30
Вертикален скрипец 5@10
Лег 5@40
Клек 5@50 5@60
Тяга 5@80 3@90
Военна преса 5@35 5@40
Клек 3@70 2@90
Тяга 3@100 1@110
Военна преса 5@40 3@40 3@40
Вертикален скрипец 5@12 5@2 5@12
Лег 5@50 5@55 5@60
Доста разпокъсана тренировка се получи, но днес имаше доста народ като никога. Като отидох нямаше никой загрях си, заех си всичките лостове и си ги натоварих за първия кръг таман го приключих и почнаха да идват хора .. наредих си тежестите и почнах 2-я кръг, като стигайки до скрипеца и хоризонталния лег уредите бяха заети . Спрях го до там сложих още малко тежести на лостовете и си почнах 3-я кръг пак без лег-а и скрипеца, да ма на 4-я заеха и лоста с който правех военна, затова реших да си направя 2 кръга само клек и тяга. Като ги приключих бяха се поосвободили скрипците и лежанките та си врътнах и последните три упражнения в 3 кръга.
Абе в общи линии се раздвижих, килата малко но имам някво схващане около долния край на трапеца между плешките, което малко ме ограничава особено на клека като сложех щангата и беше болезнено , пък и на военната малко ми опъваше в горно положение. Не знам от какво е но не е разтегнато или контузия, а е по-скоро схванато от настиване или нещо подобно. Ще трябва да си взема някакво мазило да се намажа че положението никак не е добро.
Едит: Взех си алгасан или нещо от сорта беше. Да видим ся след няколко мазания какъв ще е резултата. Имам и едно китайско внос от Сингапур което е натурално някакво, трябва да видя да пробвам с него ако не стане с това. Мазнах се, бая загрява, малко поотпуна сякаш. Алгасана не съм го мазал от обяд.
Храна:
5 яйца след тренировка
за обяд: 4 яйца + 100-на грама сирене + почити цяла краставица
5 филийки вита с хайвер, 3 маслини каламата, по 50-60 грама сирене и кашкавал, салата домати и краставици, 1 луканков кренвирш
Течности:
едно кафе от автомата пред залата
3 литър вода
2 нес кафе ~ 250 мл.
п.с. Ще се дописвам с храната и водата.
ЕДИТ: Приемам идей и съвети как да ги конструирам тези тренировки така че да не ми трябват толкова лостове едновремено. На двусети ли, на трисети ли ... идеята е да се запази смисъла ... кръгова с колкото се може по-тежки базови упражнения, като може и да не са тези който ползвам сега. Виждам има хора дето му разбират ...
Мнението беше редактирано от MartiG на 14.01.15 20:15.
Добро утро,
Днес тренировки няма. Никакви. След 2-то мазане с алгезалчето днес е по-добре схващането. До ден смятам че ще мине. Което не значи че утре няма да ида да тренирам разбира се. Днес кардиото го пропуснах че много ми се пеше и нямаше да има никъв ефект от него ... ква в крайна сметка е ползата да въртя спящ с пулс ~ 90 ...
Храна:
Кисело мляко 3.6
Ябълка по късно
За обяд 100 гр извара, яйце, салата домат и 1/2 краставица
Сьомга котлет + салата картофи + половин конски суджук малко след като се прибрах + 1 ябълка + чаша бяло вино
Течности:
Едно малко кафе
Вода ~3 л
2 Нес кафе ~ 250 мл
Мнението беше редактирано от MartiG на 15.01.15 22:17.
Брутро,
днес вратлето е доста по-добре, обаче мисля да мажа още 1-2 дена да е сигурна работата. Иначе както се бях зарекъл ходих в залата. За една тренирочица:
Клек 5@40 5@50 5@60 5@70 3@80 3@90
Тяга 5@50 5@70 5@90 3@110 0@130* 2@110
Военна преса: 5@30 5@5 5@40 3@45 3@50** 3@40
Скрипец: 5@10 5@11 5@12 5@12 5@12 4@12
Лег: 5@40 5@50 5@55 4@60 2@65 2@65
Планк: 21,6 17,9
Само за толкова имаше време. Днес за първи път пробвах да клякам и да правя тяга бос и определено ми е по-удобно.
* Е па не можах да я дигна до края тая тяга и тва е. Много са ми и тези килограми. Дигам, стигам до коляното и толкова ... хвата почва да отказва, кръста и корема също. И това 3 пъти ... викам може да е само от хвата при надхват, та пробвах смесен с лява отгоре и смесен с дясна отгоре ... нали съм упорито магре е не е само хват ... и сила няма!
** тука след 3-те 0-ви опита на тягата нямах никаква сила и си бяха чисти пуш преси.
Ам толкова за тренировката. То по-дълго я писах отколкото я правих.
Храна:
днес почваме храненето от обяд, снощи с тая мазната сьомга хич не ми е до ядене.
та на обяд: котлет от сьомга + картофена салата .. демек остатъците от вечерята
за довечера: свински бут на кебап с лук, домашна телешка пъсарма, домашен суджук телешко и свинско, сирене и кашкавал по няколко парченца, 2 чаши вино, една лъжица от някаква салата с картофи, сирене, кашкавал и малко майонеза, ена филийка чрснов ръжен хляб - мдааа бая ма поне не е кой знае какви боклуци, поне предимно домашни неща. Като за след гости идеално за мен.
Течности:
кафе от автомат
Вода над 5 литра ( тая пъстарма много ме пали на вода бая соленичка)
нес кафе x 2
Надявам се да успея да запомня събота и неделя какво съм консумирал да го напиша понеделник.
Мнението беше редактирано от MartiG на 16.01.15 22:51.
Събота
Тренировка не, само малко разходка да разгледаме някакви папагали.
Храна:
Шейк от ябълка, кисело мляко и лъжица мед.
Свински бут, гъби, салата картофи
Пълнозърнеста содена питка
Салата айсберг, рукула, авокадо, краставица, слънчогледови семки, и смлян микс от някви други семена
Сирене
Греяна ракия
Течностите така и не ги проследих ....
Мнението беше редактирано от MartiG на 19.01.15 08:59.
18.01.15
08:55
казано от MartiG на 18.01.15, 08:54:
Събота
Тренировка не, само малко разходка да разгледаме някакви папагали.
Това къде?
Мол Варна, 1 етаж до ескалаторите в дясно ( до темпо спорт и игралната за тенис на маса)
Мнението беше редактирано от MartiG на 18.01.15 09:11.
Неделя
2 часа тръмбовки в морската, и като гледам туй ще е движението.
Храна:
4 палачинки от пълнозрнесто брашно ( по една със сирене, мед, домашно сладко от ягоди и накрая да разваля всичко една с течен шоколад)
Шейк банан, мандарина, половин кисело мляко и малко прясно с лъжижа мед
Малко овесени ядки със сушени плодове и кисело мляко.
Така ориза млако отпадна ... хапнах зелена салата с рукола, домат, маслини, сурови слънчогледови семки, лимонов сок и малко сирене + няколко парчета пъстърма домашна телешка и домашен суджук + 2 ракии ... и накрая вече не ми се ядеше никакъв ориз.
Теностите пак не ги проследих ...
П.С. Голям зор събота и неделя с това внимаване какво да ям ... че и да го запомня ... па за течностите да не говорим ...
Мнението беше редактирано от MartiG на 19.01.15 08:59.
Брутро,
тренировката днес:
Преден клек 5@40 5@50 4@60 3@70 2@75
Тяга 5@60 5@80 3@100 2@120 2@120
Военна преса 5@30 5@35 5@40 3@45 3@45
Скрипец 5@10 5@11 5@12 3@13 3@14
Лег 5@50 5@55 3@60 3@65 1@70
Като свърших всичко реших докато си разтоварвам щангата да врътна едни бързи асистиращи между разтоварването.
Разгъване на скрипец за трицепс 10@6(плочки) 10@7 7@8
Бицепсово сгъване с права щанга 3х12@20
Е не е нормално да ми е по-лесно да правя преден клек отколкото заден ?! Или аз бъркам че е така? Лошото е че тежи на ръцете като стигна тия 70-75 кила и изтървам ... на краката и пояса не чак толкова, но ръцете си го отнася ... и както не мога да я взема щангистката ами я вземам с кръстосани ръце ... съвсем зор работата ... но трябва да наблегна и на него ...
Храна:
3 яйца
за обяд 2 яйца + 100 грама извара + 1 домат и половин краставица
Гръцка салата, 6 парченца от свинакия кебап, гъби, лъжица картофи,2 ракии и печена тиква със кафява захар
Течности:
кафе 2
вода 3.5+
нес кафе 2
Те толкова! Ще дописвам после, а сега марш на работа ...
Мнението беше редактирано от MartiG на 19.01.15 21:15.
Щом ти тежи на ръцете при преден клек, значи те навежда и сгъва. Щом те навежда, значи ти тежи на пояса.
А това дали задният или предният клек са ти по-лесни зависи от много неща - как точо ги изпълняваш, какво е съотношението в силата на различни мускулни групи (най-вече на квадрицепси и корем спрямо цялата задна верига) и т. н.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.01.15 09:33.